Nature

Etusivulle | Muinainen viisaus | Anna palautetta | rumble.com/PetriPaavola | SaulusMedia | Petri - Youtube    

Yhteiskunnallisia aiheita

Totuus Venäjän ja Ukrainan rauhanneuvotteluista
Marraskuun10. päivä 2023 Brave New Europe julkaisi artikkelin, jossa YK:n entinen apulaispääsihteeri, Berliinin vapaan yliopiston valtiotieteiden emeritusprofessori ja Bundeswehrin ja Naton korkea-arvoisin saksalainen upseeri ja kenraali kertovat syyt mitkä johtivat Venäjän ja Ukrainan rauhanneuvottelujen epäonnistumiseen. Näiden länsimaiden asiantuntijoiden lausunnot tositapahtumien valossa liittyen Venäjän ja Ukrainan rauhanneuvotteluihin paljastavat sen, että rauhanneuvottelut kariutuivat ja epäonnistuivat, koska Nato, Amerikka ja Englanti eivät halunneet rauhaa, vaan sodan jatkuvan ja päättyvän Venäjän Putinin kukistumiseen ja häviöön. Tuon tässä kirjoituksessa kokonaan esille suomeksi käännettynä Brave New Europe julkaisun artikkelin nimeltään Michael von der Schulenburg, Hajo Funke, Harald Kujat - Rauha Ukrainan puolesta. On hyvä ymmärtää ja tiedostaa, että kyseiset asiantuntijat eivät edusta "Kremlin propagandaa", vaan he ovat länsivaltojen huippuasiantuntijoita aloillaan. En kannata "Kremlin enkä länsivaltojen propagandaa", sillä haluan tuoda esille sen mikä on totuus ja todellisuutta liittyen Venäjän ja Ukrainan rauhanneuvotteluiden kariutumiseen. Brave New Europen artikkelin asiantuntijat sekä viittaukset uutisartikkeleihin ovat länsimaisia mediajulkaisuja eivät "Kremlin propagandaa". Tämä on hyvä pitää mielessä kun lukee kirjoitukseni sekä siinä olevan artikkelin, sillä tiedot perustuvat länsimaiden median uutisiin sekä tietoihin, eivät "venäläiseen propagandaan". Kirjoituksen lopussa kommentoin lyhyesti Brave New Europe median artikkelia. Olen sitä mieltä, että jokaisen ihmisen ja varsinkin sellaisten kuten Raamatun Jeesukseen uskovien ihmisten pitäisi saada tietää totuus näiden rauhanneuvotteluiden päättymisestä, koska Raamatun Jeesukseen uskovien ihmisten tuntomerkki tulisi olla rakkaus totuuteen kaikissa asioissa.

Miksi en äänestä Stubbia enkä Haavistoa?
Kirjoitin aikaisemmin miksi Suomen presidentinvaalit 2024 olivat epärehelliset ja vähän muustakin aiheeseen liittyen. Ilmoitin kirjoituksessani etten äänestä kumpaakaan jäljelle jäänyttä kahta presidenttiehdokasta. Tässä kirjoituksessa tuon esille lyhyesti laajemman perusteluni miksi en voi äänestää Stubbia tai Haavistoa presidentiksi. Huomautan ja painotan sitä, että olen pieni ja vajavainen ihminen, ja siksikin jokaisen ihmisen tulee itsenäisesti tutkia ja arvioida tätä presidenttivaali asiaa niin kuin myös muitakin asioita.

Epärehelliset presidentinvaalit 2024 vaalianalyysi
Tässä kirjoituksessa kerron miksi Suomen presidentinvaalit 2024 ovat olleet epärehelliset vaalit. Tuon myös esille vaalianalyysin Herran Jeesuksen opetuslapsen näkökannalta katsottuna. Kuten kaikki kirjoitukset, mielipiteet ja näkökannat, niin minunkin kirjoitukseni tulee tutkia ja koetella sekä arvioida henkilökohtaisesti, sillä jokaisen tulisi muodostaa käsityksensä henkilökohtaisesti asioihin tutustuen ja perehtyen. Toivon, että sinäkin lukijani tutkisit ja perehtyisit asiaan ja tekisit ratkaisusi tosiasioiden ja oikeudenmukaisuuden periaatteen mukaisesti. Kirjoitan pienenä ja vajavaisena ihmisenä, en asetu kenenkään yläpuolelle ja asetan itseni totuuden puolelle.

Tietovuoto USA sijaissodassa Ukrainassa
Huhtikuussa 2023 Yhdysvalloissa pidätettiin henkilö, joka oli vuotanut julkisuuteen salaisia turvaluokiteltuja yhdysvaltalaisia maanpuolustustietoon liittyviä asiakirjoja. Tietovuoto paljastusten sanotaan olevan laajuudeltaan merkittäviä. Tietovuodot paljastivat mm. Egyptin aikomuksia toimittaa Venäjälle aseita, paljastivat Pentagonin arvion Taiwanin haavoittuvuudesta Kiinan hyökkäykselle, paljastivat ennennäkemättömiä kuvia kiinalaisesta vakoilupallosta Yhdysvaltain ilmatilassa, tietoja Lähi-idän konfliktista, sisältävät tietoja siitä kuinka USA on todella syvällisesti sekaantunut Ukrainan sodan lähes kaikkiin osa-alueisiin, lukuun ottamatta amerikkalaisia sotilaita Ukrainan rintamalinjoilla, paljastivat tietoja, jotka voidaan ymmärtää USA:n käyvän sijaissotaa Ukrainassa. Tässä kirjoituksessa tuon esille kokonaisuudessaan kaksi The Washington Postin uutisartikkelia, jossa käsitellään tätä USA:n tietovuoto skandaalia, jonka mukaan, jotkut arvioivat USA:n olevan sijaissodassa Venäjää vastaan Ukrainassa. The Washington Post on nykyään Amazonin perustajan Jeff Bezos omistuksessa, joka tarkoittaa sitä, että kyseessä olevat uutiset eivät ole "salaliittoteoria hörhöjen" tekstiä, vaan edustavat amerikkalaista valtavirtamediaa. The Washington Postin kaksi uutisartikkelia ovat The Discord Leaks, explained ja An intellectual battle rages: Is the U.S. in a proxy war with Russia?. Kirjoituksen lopussa (loppusanat) kommentoin lyhyesti The Washington Postin uutisartikkeleita liittyen amerikkalaisiin salaisiin asiakirja tietovuotoihin.Miksi näistä pitää kirjoittaa? Siksi, koska valtamedia antaa usein väärää tietoa esimerkiksi Ukrainan sodasta, mutta aina silloin tällöin myös valtamedian kautta tulee totuutta esille, kuten nyt tämän tietovuoto uutisen kautta. En hyväksy Venäjän sotatoimia Ukrainaa vastaan, en hyväksy Naton laajentumista, olen puolueettomuuden kannalla.

Yhdysvallat provosoi Ukrainan sodan
Amerikkalainen länsimaalaisen maailmanjärjestyksen kasvatti, taloustieteen professori, 42 kunniatohtorin arvonimen haltija ja valtion johtajien neuvonantaja Jeffrey Sachs sanoo Naton laajentumisen olevan syy Venäjän ja Ukrainan sotaan. Jeffrey Sachs ei ole Venäjän tai Yhdysvaltojen propagandakoneiston äänitorvi, vaan puolueeton asiantuntija, joka perustaa näkemyksensä todennettuihin faktoihin. Sachsin todistus on todella merkittävä, koska hän on läntisen maailmanjärjestyksen kasvattama ja erittäin ansioitunut monin tavoin. Hän ei puhu puolueellisesti, vaan tarkastelee tätä asiaa puolueettomasti. Jeffrey Sachs sanoo USA:n provosoineen Venäjää hyökkäämään Ukrainaan, mutta Sachsin mukaan tämä ei oikeuta Venäjän hyökkäystoimia. Sachs ei ole Putinin eikä Bidenin puudeli tai sätkynukke, vaan puolueeton, joka perustaa näkemyksensä todennettuihin historiallisiin faktoihin amerikkalaisten lupauksista Venäjälle vuonna 1990 ettei Nato tule laajenemaan tuumaakaan itään päin Länsi-saksan alueelta, joka ei tarkoittanut tuumaakaan Itä-Saksaan, vaan tuumaakaan kaikkialle itään päin. Nato on pettänyt lupauksensa ja sitä kautta osasyyllinen tähän nykyiseen tilanteeseen. Miksi tästä aiheesta tulee kirjoittaa? Siksi ettemme tukisi ja kannattaisi valheeseen perustuvaa informaatiota, joka haluaa sodan jatkuvan ja sitä kautta haluaa lisätä kärsimystä ja kuolemaa maailmassa. Minäkään en ole Putinin tai Biden tai Naton puolella, ja minäkään en hyväksy Venäjän sotatoimia, koska en kannata sotaa, kärsimystä ja kuolemaa, vaan rauhaa ja rauhanomaisia neuvotteluja sotien ja kriisien ratkaisemiseksi. Jeffrey Sachs on puhunut ja kirjoittanut paljon Venäjän ja Ukrainan sodasta. Laitan näkyville kaksi Jeffreyn artikkelia kokonaisuudessaan, jotka liittyvät Ukrainan sotaan. Näiden artikkelien nimet ovat: The War in Ukraine Was Provoked—and Why That Matters to Achieve Peace ja The US Provoked the War in Ukraine, and Even Ian Bremmer Recognizes That. Sachsin artikkelien jälkeen kommentoin niitä lyhyesti (Loppusanat osiossa).

Suomalainen asiantuntija Ukrainan ei pitäisi liittyä Natoon
Iltalehti kirjoitti (5.1.2024) artikkelin, jossa Helsingin yliopiston professori Heikki Patomäen mukaan Ukrainaan tulee rauha vain, jos Ukraina sitoutuu jäämään Naton ulkopuolelle ja siksi Ukrainan pitäisi sitoutua pysyvästi jäämään Naton ulkopuolelle. Käyn kirjoituksessani läpi Patomäen ajatuksia Ukrainaa, Venäjää ja Natoa koskien sekä otan esille myös muutaman näkökulman tähän aiheeseen liittyen. Haluan huomauttaa etten ole Venäjän puolella, enkä ole Putinisti, enkä kannata Venäjää millään tavalla, vaan pyrin tarkastelemaan tätä puolueettomasti.

Jussi Halla-ahon politiikka Raamatun profetia
Kun ja jos jaksat lukea kirjoitukseni loppuun asti, niin saat selville miksi nyt kirjoitan Jussi Halla-ahosta tällaisen kirjoituksen. Halla-aho ei ole koskaan salannut sitä mitä hän ihan oikeasti edustaa, vaan on sen tuonut aina avoimesti esille. Halla-aho ei siis ole yhtäkkiä muuttanut politiikkaansa tai suhtautumistaan asioihin. Jotkut Halla-ahon kannattajat eivät ole nähneet tai ymmärtäneet Halla-ahon sisällä olevaa suurta negatiivisuutta Venäjää kohtaan, joka on ollut hänen sydämessään ihan hänen lapsuudestaan asti. Halla-ahon suuri Venäjä vastaisuus on luonnollinen jatkumo Halla-ahon Nato kiimaan ja Naton kannattamiseen sekä myös jollakin tavalla lännen tukemiseen.

Lutherin juutalaisviha oli natsien holokaustin perusta
Olen vuosien varrella kirjoittanut lyhyesti Martti (Martin) Lutherin juutalaisvihasta ja hänen kirjoittamastaan kirjasta Juutalaisista ja heidän valheistaan. Tässä kirjoituksessani perehdyn tarkemmin ja syvällisemmin Lutherin juutalaisvihaan ja siihen mitä se on saanut aikaan ja vaikuttanut maailmassa hänen kuolemansa jälkeen. Kirjoituksessani käyn läpi Lutherin kirjasta Juutalaisista ja heidän valheistaan sellaisia kohtia, joista tulee esille Lutherin kammottava juutalaisviha. Lutherin juutalaisviha on myötävaikuttanut 1930-1940 lukujen juutalaisvihaan, holokaustiin ja juutalaisten kansanmurhaan. Tuon esille myös sitä miten monet natsit suhtautuivat Lutheriin ja kuinka Lutherin juutalaisvastaisen kirjan sanoma oli natsien innoittajana holokaustin hirveyksille. Toki natsien juutalaisvihan ja holokaustin taustalla oli muutakin kuin vain Lutherin juutalaisvihan kirjan ajatusten kannattaminen, mutta tässä kirjoituksessa keskityn vain Lutherin vaikutukseen liittyen natsien suorittaman holokaustin motiiveihin. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista kaunaa tai vihaa Lutheria tai luterilaista kirkkoa kohtaan, vaan tarkastelen asioita siitä näkökulmasta käsin miten ne ovat ihan oikeasti tapahtuneet. Suomen maassa ja luterilaisen kirkon sisällä on vieläkin sellaisia ihmisiä, jotka eivät usko Lutherin harjoittaneen juutalaisvihaa, ja siksi he pitävät tällaisia puheita Lutheria pilkkaavina ja vääristelevinä, vaikka Lutherin juutalaisviha oli ikävää ja kauhistuttavaa todellisuutta. Tämä kirjoitus on todella ajankohtainen, koska nyt tällä hetkellä maailmassa on alkanut taas voimakas juutalaisviha ja antisemitismin nousu. Antisemitismi ja juutalaisviha ja keneen tahansa ihmisryhmään kohdistuva inho ja viha on äärimmäistä pahuutta, jolle ihmisen ei pitäisi antaa yhtään tilaa sydämessään.

Zelenskin autoritaarinen Ukraina
Ukrainalainen Kiovan pormestari Vitali Klitschko sanoi saksalaisen Der Spiegel -julkaisun haastattelussa 1.12.2023, että Ukraina on siirtymässä kohti autoritaarista järjestelmää. Klitschkon mukaan jossain vaiheessa Ukraina ei enää eroa Venäjästä siinä mielessä, että kaikki riippuu yhden miehen päähänpistosta. Klitschko sanoillaan sivalsi presidentti Zelenskia. Klitschko ei ole ainoa, joka on huolissaan Ukrainasta ja sen luisumisesta autoritaariseen järjestelmään. Amerikkalaisessa Newsweek- julkaisussa oli 17.11.2023 kirjoitus, jossa entinen USA:n Saudi-Arabian suurlähetystön päällikkö ja USA:n keskushallinnon entinen poliittinen neuvonantaja kirjoittivat yhdessä mielipidekirjoituksen, jonka nimi oli "Ukraina ei todellakaan näytä enää demokratialta". Kirjoitukseni tuo esille Ukrainan nykyhallinnon isot ongelmat. Ukrainan tavallinen kansa joutuu kärsimään hallintonsa edesottamuksista. En kannata sotaa missään tilanteessa. En kannata, enkä hyväksy Venäjän sotatoimia Ukrainassa. En ole poliittisesti sitoutunut, en kannata Venäjää, en Amerikan Yhdysvaltoja, en Natoa, vaan kannatan itsenäistä ja puolueetonta Suomea, jota ikävä kyllä ei enää ole olemassa, eikä ole ollut pitkään aikaan olemassa. Jo kauan aikaa sitten vallassa olevat Suomen päättäjät ovat tehneet päätöksensä luopua puolueettomuudesta, jonka sinettinä oli Natoon liittyminen ilman kansanäänestystä, vaikka sellaisen presidentti Niinistö lupasi.

Bidenin Kiina suhde ja Raamatun lopunajan profetia
Juutalainen rabbi Pesach Wolicki on kirjoittanut 20.11.2023 mielipide kirjoituksen Israel365News mediaan. Wolickin kirjoitus käsittelee USA:n presidentti Joe Bidenin Kiina suhteita sekä näkökulmia Israeliin ja Iraniin jne. Kun luin Wolickin kirjoituksen niin sydämelleni nousi voimakkaasti sellainen ajatus kuinka maailmassa askelmerkit ovat koko ajan enemmän kulkemassa lopunajan Raamatun profetian suuntaan, joka kertoo Venäjän, Kiinan sekä tiettyjen arabimaiden hyökkäyksestä Israelia vastaan. Wolickin kirjoitus on niin mielenkiintoinen, että olen suomentanut sen kokonaan. Kirjoituksen lopussa on minun kommentointiani sekä pohdintaani Raamatun lopunajan profetiasta.

Päivi Räsänen ja hovioikeuden ratkaisu
Yle näytti suoran lähetyksen tiedotustilaisuudesta 14.11.2023 eduskunnan Pikkuparlamentista, jossa kansanedustaja Päivi Räsänen kommentoi Helsingin hovioikeuden päätöstä häneen kohdistuneesta syytteestä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Katsoin tämän tiedotustilaisuuden, mutta en heti suorana, vaan jälkikäteen Ylen areenasta. Kerron tässä kirjoituksessa ajatuksiani, joita heräsi kun katsoin ja kuuntelin Päivi Räsäsen tiedotustilaisuuden.

Tutkimus syövän ja koronarokotteen yhteys
Peter McCullough uskoo, että Pziferin ja Modernan koronarokote voi johtaa syövän kehittymiseen. Lääkäri ja patologi Ryan Cole, joka on myös diagnoosilaboratorion omistaja, on havainnut syöpien 20-kertaisen lisääntymisen koronarokotteen käyttöönoton jälkeen. Our World in Data sivuston tiedot osoittavat kuinka maailmanlaajuinen ylikuolleisuus kaikkialla maailmassa alkoi vuoden 2021 jälkeen, jolloin kaikkialla maailmassa ihmisiä alettiin rokottamaan koronarokotteilla. Professori Dennis Rancort on tehnyt laajan ylikuolleisuus tutkimuksen ja hänen mukaansa kaikkialla (maailmanlaajuisesti), missä koronarokotteet otettiin käyttöön, niin kuolleisuus lisääntyi kaikista syistä. Tehosterokote lisäsi kuolleisuutta entisestään kaikkialla, missä ihmisille annettiin tehosterokotuksia.  Jos luet tämän kirjoituksen ja siinä esiintyvien lääketieteen ammattilaisten lausuntoja, niin silloin ymmärrät, miksi tätä aihetta täytyy pitää aina silloin tällöin esillä. Koronarokote on lääketieteen suurin erehdys, joka on ikävä kyllä tehty ihan tarkoituksellisesti aiheuttamaan vahinkoa ihmisille.

Vastine Seuran Tämä on totuuteni dokumentin artikkeliin
Lähetin Seura-lehdelle vastineen artikkeliin, jonka Seura julkaisi 19.10.2023, joka liittyi Tämä on Totuuteni TV-dokumenttiin.

Juutalaisen journalistin artikkeli Ukrainasta
Jonathan S. Tobin on Jewish News Syndicate -sivuston JNS.org:n päätoimittaja. Hän on myös avustava kirjoittaja National Reviewissa, konservatiivisessa mielipiteitä ja ideoita käsittelevässä aikakauslehdessä, kolumnisti New York Postissa, Haaretzissa ja New York Jewish Weekissä; ja avustaja kirjoittaja The Federalistissa, Gatestone Institutessa ja israelilaisessa MiDA-lehdessä. Jonathan S. Tobin on kirjoittanut 2.10.2023 Israel365Newsissä artikkelin liittyen Ukrainaan sen menneisyyteen ja nykyisyyteen. Jokaisen ihmisen riippumatta ideologiasta, aatteesta, uskonnosta jne. olisi hyvä lukea huolellisen ja tarkan ajatuksen kera tämän juutalaisen journalistin kirjoitus, joka uskaltaa pukea ajatuksia sanoiksi, joita hyvin harva uskaltaa sanoa äänen.

Glyfosaatti aiheuttaa syöpää ja sairauksia
Glyfosaattia (glyfosaattivalmiste tehoaine) käytetään rikkakasvien torjuntaan viljelysmailla, pelloilla, puutarhoissa, metsänviljelyssä ja myös viljelemättömillä alueilla. Monet tutkimukset osoittavat, että viljelyksessä käytettävä glyfosaatti päättyy ihmisen kehoon aiheuttaen syöpää ja muita sairauksia. Euroopan komission täytäntöönpanoasetuksen mukaan (2364/2022) glyfosaatti-tehoaineen hyväksymistä jatketaan yhdellä vuodella. Glyfosaatin hyväksyminen on voimassa 15.12.2023 asti, jonka aikana tehdään glyfosaatti tehoaineen uudelleenarviointia voidaanko sille myöntää jatkossa myyntilupa. Olen suomentanut U.S. Right to Know voittoa tavoittelemattoman terveystutkimusryhmän artikkelin; Glyphosate: Cancer and other health concerns, jossa tuodaan esille laajasti tutkittua tietoa glyfosaatin yhteydestä syöpään ja moniin muihin terveysongelmiin (sairauksiin). Tämä artikkeli tuo esille kuinka laajojen tutkimusten avulla on saatu selville, että glyfosaatti aiheuttaa muun muassa syöpää, rasvamaksaa, keliakiaa, tulehduksellisia suolistosairauksia, hermostosairautta, neurologisia sairauksia, anemiaa, hedelmällisyysongelmia, masennusta, ja ahdistusta. U.S. Right to Know artikkeli on kokonaan kursiivissa ja ihan lopuksi tässä kirjoituksessa on minun kommenttini, miksi glyfosaattia käytetään, niin että se päätyy ihmiseen elimistöön aiheuttaen sairauksia ja jopa tappavia sairauksia. Alkuperäisessä artikkelissa, joka löytyy kirjoitukseni lopusta on kaikki artikkelissa mainitut lähteet ja linkit.

Helsingin Sanomat ja koronadenialistit
Helsingin Sanomat tapansa mukaan julkaisee virheitä vilisevän artikkelin, mutu-tuntumalta, joka ei edusta hyvää ja erinomaista tai laadukasta journalismia.

Materialismi ja paluu muinaiseen pakanuuteen
Länsimaiden ihmiset kokevat saavuttaneensa sydämen vapauden, sydämen rauhan ja aineellisen turvan teknologiansa ja ihmisälyn kautta. Mutta, samaan aikaan länsimaiden ihmisten henkinen tila on taantunut pakanallisten kulttiuskontojen uskomusten asteelle.

Jumalaton hyvinvointi johtaa pahoinvointiin
Suomessa ja maailmassa varsinkin ns. hyvinvointivaltioissa ihmisen hyvinvoinnista ilman Raamatun Jumalan neuvoja on tullut kaikkein korkein tavoite. Jumalattoman hyvinvoinnin kautta pyritään saavuttamaan hyvä ja onnellinen elämä. Jumalattoman hyvinvoinnin metsästäminen perustuu vajavaisen ja syntisen ihmisen älyyn ja voimaan. Raamatun opetuksen mukaan ihminen on syntisenä tuhon tiellä, joka tuhoaa ihmisen sisäisesti ja ulkonaisesti sekä lopulta iankaikkisesti ellei hän kadu syntejään ja usko Herraan Jeesukseen.

Länsimaisen hyvinvointiaatteen sudenkuoppia
Länsimainen hyvinvointiaate ilman Jumalaa on petollinen loukku, ansa ja sudenkuoppa, joka johtaa suureen sisäiseen pahoinvointiin. Vaikka ihmiset tavoittelevat hyvinvointia tässä maailmassa, niin he voivat kuitenkin yhä huonommin. Ihminen palvoo itseään tai jotakuta toista ihmistä, janoaa elämyksiä, mutta välttelee pelastusta uskon kautta Messias Jeesuksessa ja sitä kautta todellista hyvinvointia.

Mitä tutkimukset sanovat älylaitteiden säteilystä?
Olen kerännyt tähän kirjoitukseen viisi erilaista suomentamaani englanninkielistä artikkelia, jotka tuovat esille tutkimuksiin perustuen tietoa älypuhelinten säteilystä ja onko se haitallista tai vaarallista ihmisille. Kun luet tämän kirjoitukseni, niin on todella tärkeää ymmärtää, että suurin osa tämän kirjoituksen tiedoista perustuvat tutkittuun tieteelliseen tietoon, eikä minun tai kenenkään muun "maallikon" näkemyksiin. Tämä kirjoitus on pitkä, koska se sisältää viisi artikkelia aiheesta. Jokaisen artikkelin lopussa on linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin. samat linkit löytyvät myös kirjoitukseni lopusta. Kehotan jokaista lukijaa lukemaan artikkelit huolellisesti läpi, koska ne sisältävät äärimmäisen tärkeää tietoa liittyen älylaitteiden säteilyyn.

Donald Trumpin kahdet eri kasvot
Olen kirjoittanut useamman kirjoituksen Donald Trumpista. Syy näille kirjoituksille on se, että Trump on mies, jolla on kahdet eri kasvot. Trump toimii niin, että hän tekee myös hyviä asioita ja tekee myös näennäisesti hyvää, mutta toisaalta hän tekee myös pahoja asioita, joiden kautta jotkut (eivät kaikki) hänen hyvät tekonsa mitätöityvät. Tästä syystä Trump on mies, jolla on kahdet eri kasvot. Miksi Trumpista ja hänen toiminnastaan pitäisi kirjoittaa, miksi kirjoitan? Koska, jokainen, joka innostuu ja kannattaa Trumpia voi tietämättään olla osallinen Trumpin pahoihin tekoihin, ellei ole niistä tietoinen ja irtisanoudu niistä. Samalla on hyvä kysyä itseltään sitä, että voinko sivuttaa Trumpin pahat teot ja kannattaa vain niitä hyviä tekoja mitä hän on tehnyt?

Helsingin kaupunki sateenkaarityöpajat ja koulut
Helsingin kaupunki tiedotti 30.11.2022 kuinka kaikissa helsinkiläisissä peruskoulun 6.9 luokissa tullaan järjestämään vuonna 2023 sateenkaarityöpajoja, jossa käsitellään seksuaalista suuntautumista ja sukupuolen moninaisuutta. Nyt elämme vuotta 2023 ja tämän sateenkaarityöpajan Helsingin kouluissa sanotaan olevan kaikille oppilaille pakollista, koska se on osa opetussuunnitelmaa. Helsingin kaupungin pedagoginen asiantuntija Heidi Halkilahti sanoo, että sateenkaari­teemojen käsittely on opetus­suunnitelman ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakien määrittämä yksi opetuksen tehtävistä ja laki velvoittaa käsittelemään kouluissa tietyt asiat. Tässä sateenkaarityöpaja asiassa on monia ongelmia, joista tuon esille nyt vain yhden tässä kirjoituksessani. Käsittelen tätä asiaa myös vähän laajemmasta näkökulmasta käsin, ihmiskunnan historian muinaisista ajoista asti, koska se avaa ymmärtämään sitä mitä nyt lähes kaikkialla maailmassa tapahtuu. Setan "ihmisoikeusjärjestön" koulutetut ohjaajat ohjaavat sateenkaarityöpajoja. Laitoin ihmisoikeusjärjestö sanan heittomerkkeihin, josta annan myöhemmin selvityksen, että miksi tein niin. Sateenkaariliikkeen ajama sukupuolen moninaisuus agenda on iso ongelma ja vääristymä, koska tämän sukupuolen moninaisuuden kautta pyritään vaikuttamaan siihen, että lähes koko ihmishistorian ajan vallalla ollut perinteinen näkemys kahdesta sukupuolesta, miehestä ja naisesta ei pitäisikään paikkaansa, sillä sukupuolia voisi olla enemmän kuin vain mies ja nainen.

Ovatko askenasijuutalaiset kasaareja?
Nykyään on vallalla sellainen käsitys, että askenasijuutalaiset eivät olisi oikeita juutalaisia, vaan kasaareja, eli "kasaarijuutalaisia". Kun tutkimme tätä asiaa pintaa syvemmältä, niin saamme varman käsityksen siitä, että askenasijuutalaiset eivät olleet kasaareja, vaan muinaisen Israelin ja Euroopan juutalaisten jälkeläisiä. Tämän "kasaarijuutalaiset teorian" mukaan askenasijuutalaiset eivät olisikaan geneettistä juutalaista alkuperää, vaan kasaarien jälkeläisiä. Tämän teorian mukaan askenasijuutalaiset eivät olisi oikeita juutalaisia, vaan valejuutalaisia. Kun aloin tutkimaan tuota yllä olevaa teoriaa ja väitettä, niin löysin geneettisiä tutkimuksia ja muita tutkimuksia, jotka kertovat ja todistavat, että askenasijuutalaiset eivät ole kasaareja, sillä askenasijuutalaisten geneettinen alkuperä on Lähi-idän ja Euroopan väestöissä, eikä askenasijuutalaisilla ole merkittävää geneettistä vaikutusta Kaukasuksen alueelta tai sen pohjoispuolelta. Kielitiede ja erisnimi ja sukunimi tutkimus kumoaa "kasaarijuutalaiset teorian". Myös monet muut tutkimukset kumoavat "kasaarijuutalaiset teorian".

USA lupasi ettei Nato laajene tuumaakaan itään
Nato on pettänyt lupauksensa Neuvostoliitolle ja sen jatkumolle Venäjälle. Naton olemassaolo ja sen jatkuva laajentuminen on suuri uhkatekijä suursodan syttymiseen maailmassa. Nato on luvannut vuonna 1990 julkisesti (tieto löytyy Naton viralliselta nettisivulta) ettei Nato tule sijoittamaan Nato-joukkoja entisen Saksan liittotasavallan alueen ulkopuolelle. Tämä Naton lupaus voidaan myös ymmärtää siten ettei Nato laajene entisen Saksan liittotasavallan alueen ulkopuolelle. Nato on rikkonut moninkertaisesti antamansa lupauksen. Naton laajentuminen on nykyisen Venäjän ja Ukrainan konfliktin syy, koska Ukrainaa kosiskellaan Natoon ja Ukraina on ilmoittanut halunsa liittyä Natoon.

Asiantuntijan näkemyksiä Venäjän ja Ukrainan kriisiin
Olen kopioinut ja kääntänyt amerikkalaisen asiantuntijan näkemyksiä Venäjän ja Ukrainan kriisistä. Tämän asiantuntijan näkemys kannattaa lukea huolella liittyen Venäjän ja Ukrainan konfliktiin. Kirjoitan myös hiukan omia näkemyksiäni tämän asian tiimoilta, mutta vain lyhyesti, sillä kirjoitukseni pääpaino on amerikkalaisen asiantuntijan lausunnoissa ja näkemyksissä.

Venäjä sopimus voi estää Suomen Natoon liittymisen
Iltasanomien toimituspäällikkö Timo Paunonen kirjoitti (20.6.2022) artikkelin: Suomen marssia Natoon voi häiritä kaksi hyssyteltyä Venäjä-sopimusta – tässä ovat niiden arveluttavat kohdat. Paunosen kirjoitus ottaa esille samoja ongelmia Suomen Natoon liittymisessä kuin mistä minä kirjoitin 13.5 ja 17.5.2022, eli vähän yli kuukausi sitten. Paunonen nostaa esille artikkelissaan muun muassa Suomen ja Venäjän sopimuksen vuodelta 1992 ja vuoden 1940 sopimuksen Suomen ja Neuvostoliiton (Neuvostotasavaltain liiton) kanssa Ahvenanmaan demilitarisoimisesta. Tässä kirjoituksessani käyn läpi erityisesti Suomen ja Venäjän 1992 sopimusta, joka ihan oikeasti estäisi Suomen liittymisen Natoon, jos Suomi ja Nato kunnioittaisivat tehtyjä ja voimassaolevia sopimuksia.

Rikkooko Suomi sopimuksia liittyessään Natoon osa2
Vuoden 1992 Suomen ja Venäjän sopimus sekä Naton 8 artikla estävät Suomea liittymästä Natoon, jos Suomi ja Nato ihan oikeasti pitäisivät kiinni tekemistään sopimuksistaan. Tämä tulee selkeästi esille kun tutkimme näitä sopimuksia. Kirjoitin 13.5.2022 sivulleni kirjoituksen siitä rikkooko Suomi sopimuksensa liittyessään Natoon. Muutama päivä sen jälkeen kun olin kirjoittanut tuon edellä mainitun kirjoituksen minulle lähetettiin viesti uutiseen (MTV:n alkuperäinen uutinen), jossa kerrotaan kuinka ulkoministeriö on lähettänyt Natolle sopimuksia, joihin Venäjä voisi vedota protestoidessaan Suomen liittymistä Natoon.  En siis tiennyt mitään tästä uutisesta Suomen ulkoministeriön Natolle lähettämistä sopimuksista. Lukiessani tätä MTV:n uutista huomasin kuinka se tuo esille osittain samoja sopimuksia kuin mistä kirjoitin sivulleni 13.5.2022. MTV:n uutinen toi esille sen ettei Suomi rikkoisi Venäjän kanssa tehtyjä sopimuksia liittyessään Natoon. Mutta, jos ja kun tutkimme MTV:n uutista sekä Suomen ja Venäjän tekemiä sopimuksia, niin niiden kautta käy ilmi, että Suomi liittyessään Natoon rikkoisi Venäjän kanssa tehtyjä sopimuksia.

Rikkooko Suomi sopimuksia Natoon liittymisessä?
Venäläinen Pravda media julkaisi (12.5.2022) englanninkielisellä sivullaan artikkelin: Russia vows military response should Finland and Sweden join NATO (Venäjä lupaa sotilaallisen vastauksen, jos Suomi ja Ruotsi liittyvät Natoon). Kirjoituksessani tutkin Pravdan väitteitä ja tuon esille Venäjän ja Suomen 1992 vuonna solmimaa sopimusta, rauhansopimusta. Kirjoituksessani tuon myös esille kuinka Naton omista lähteistä käy ilmi kuinka se toi esille vuonna 1990 lupauksen ettei Nato laajene eteenpäin silloisesta Länsi-Saksasta. Kysymys on siitä rikkooko Suomi sopimuksia, kun se aikoo nyt liittyä Natoon? Siihen etsin vastauksia kirjoituksessani. Kysyn myös sitä onko Nato rikkonut sopimuksensa ja lupauksensa silloiselle Neuvostoliitolle? Nato kysymyksen oikea vastaus on, että Nato on rikkonut sopimuksen ja lupauksen ettei se laajenisi itään päin, josta on olemassa dokumentoidut faktatiedot. Tutkin näitä asioita tässä kirjoituksessani.

Ylikuolleisuus lisääntyy maailmassa
Terveystahot kaikkialla maailmassa ovat tuoneet esille kuinka 2019 vuoden lopussa alkanut koronatauti ja sen mukanaan tuoma mahdollinen ylikuolleisuus tullaan estämään koronarokotteen kautta. Todellisuus on kuitenkin toisenlainen, koska nyt monissa maissa maailmassa ylikuolleisuus on nousussa, vaikka suurin osa väestöstä on rokotettu koronarokotteella, niin tämä ylikuolleisuuden nousu ei kuitenkaan johdu koronakuolemista. Monet lääketieteen huippuammattilaiset, jotka ovat vastustaneet koronarokotetta lääketieteellisin perustein ovat myös sanoneet koronarokotteen haittavaikutusten tuovan mukanaan paljon lisää ylimääräisiä kuolemia. Nyt kun tämä tapahtuu, niin valtaeliitti pyrkii peittelemään koronarokotteen aiheuttamaa ylikuolleisuutta.

Hyökkääkö Venäjä Suomeen?
Kun Suomi on nyt liittymässä Natoon, niin tämän peliliikkeen kautta Suomi tekee itsestään Venäjän vihollisen, Venäjän näkökulmasta katsottuna. Naton nettisivulla sanotaan kuinka Naton perustamisen tarkoitus oli estää silloisen Neuvostoliiton laajentumispyrkimykset, estää nationalistinen militarismi Euroopassa vahvan pohjoisamerikkalaisen läsnäolon avulla sekä edistää Euroopan poliittista yhdentymistä.

Venäjän hyökkäys Suomeen
Venäjän sotilaalliset operaatiot ja sota Ukrainassa on nostanut esille Suomessa huolen, että voisiko Venäjä myös hyökätä Suomeen tai aloittaa jonkinlaisen sotilaallisen operaation Suomea kohtaan. Kirjoituksessani tuon esille näkemyksiäni siitä mitä tulevaisuudessa tulee hyvin todennäköisesti tapahtumaan. Mitä jos Venäjä hyökkäisi Suomeen? Auttaisiko Nato meitä? Naton 5 artikla on usein ymmärretty täysin väärin. Kirjoituksessani on mm. selonteko siitä mitä Naton 5 artikla ihan oikeasti tarkoittaa.

Koronatauti tappaa käärmeen kaltaisen myrkyn kautta
Studyfinds.org sivusto kirjoitti artikkelin (25.8.2021) COVID-19 kills patients using an enzyme similar to neurotoxins in rattlesnake venom (Koronatauti tappaa potilaita käyttämällä entsyymiä, joka muistuttaa kalkkarokäärmeen myrkyn neurotoksiineja). Studyfinds.org artikkeli käsittelee Arizonan yliopiston tutkimusta, joka on saanut selville, että koronatauti näyttää tappavan potilaita samalla tavalla kuin kalkkarokäärmeen myrkky, sillä koronatauti saa aikaan proteiinin, joka on sukua käärmeen myrkyssä esiintyville neurotoksiineille. Arizonan yliopiston tutkijat uskovat, että tämä mekanismi voi olla avainasemassa ennustettaessa potilaita, jotka todennäköisesti kuolevat virukseen. Käsittelen tätä aihetta pääasiassa studyfinds.org sivun kautta, mutta laitan lähdelinkkeihin linkin myös Arizonan yliopiston tutkimukseen.

Venäjän ja Ukrainan kriisin taustaa (lyh. versio)
Venäjän ja Ukrainan kriisin taustaa

Ymmärtääksemme sitä mistä Venäjän ja Ukrainan kriisissä ja sodassa on kyse, niin meidän on mentävä aina vuoteen 2013 asti. Vuoden 2014 tapahtumat Ukrainassa loivat perustan nykyiseen sotaan Venäjän ja Ukrainan välillä. Kirjoituksessani pyrin puolueettomasti tuomaan esille tämän konfliktin syitä, joista esim. länsimedia ei nykyään uutisoi ollenkaan. Uutiset ovat tänä päivänä yksipuolisia. En hyväksy Venäjän sotatoimia Ukrainassa, vaan pidän niitä tuomittavina, mutta se miksi kaikki alkoi on alunperin Ukrainan hallinnon ja maassa vaikuttavien uusnatsien syytä. Varoitus herkille ihmisille, kirjoitukseni sisältää kauheita julmuuksia mitä Ukrainassa on tehty molempien osapuolten kautta.

Syyttäjä vastaan Räsänen Perjantai-dokkari
Ylen TV1 julkaisi 25.3.2022 Perjantai-dokkarin Syyttäjä vastaan Räsänen. Tämä ohjelma kestää 12 minuuttia. Ylen ohjelmaksi tämä oli harvinaislaatuinen ohjelma, koska Päivi Räsänen sai tuoda ohjelmassa esille selkeän pelastuksen sanoman Herrassa Jeesuksessa. Päivi on jo vuosia puolustanut kunniakkaasti Raamatun arvoja ja Raamatun opettamaa seksuaalisuuden harjoittamista miehen ja naisen välillä pysyvässä parisuhteessa, avioliitossa. Jotkut kristityt tulevat ymmärtämään väärin tämän kirjoitukseni, koska tulen ottamaan esille Ylen Perjantai-dokkarin Syyttäjä vastaan Räsänen ohjelmassa esiin tulleen Päivin lausunnon, joka on Raamatun sanan vastainen ja Jumalan sanan totuuden näkökulmasta synnin hyväksymistä. Kirjoitan kirjoitukseni aralla tunnolla, koska tiedän ja tunnen kuinka erehtyväinen, vajavainen ja pieni ihminen olen. Toivon ettei tästä nyt tulisi uutta kiistakapulaa uskovien välille, vaan tätä asiaa voitaisiin tutkia ja käsitellä sävyisyyden Hengessä toinen toisiaan kunnioittaen.

Päivi Räsänen ja käräjäoikeuden päätös
Helsingin käräjäoikeus on hyljännyt keskiviikkona 30.3.2022 kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan nostetut syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kirjoitin 4.5.2021 nettisivulleni kirjoituksen: Tapaus Päivi Räsänen ja valtakunnansyyttäjä. Viime vuoden kirjoituksessani toin esille muun muassa sen kuinka valtakunnansyyttäjä oli vääristellyt Päivin sanoja antaen niistä valheellisen lausunnon. Viime vuonna kirjoitin, että jos syyttäjä esittää nämä valheelliset syytteet Päivi Räsästä kohtaan oikeudessa, niin syyttäjä syyllistyy väärään todistuksen antamiseen, joka on Suomen laissa rikos ja rangaistava teko. Käräjäoikeus hylkäsi syytteet Päivi Räsästä vastaan, koska Päivi ei ole sanonut sellaista mistä häntä syytettiin. Syyttäjä syyllistyi väärän todistuksen antamiseen, mutta syyttäjää ei kuitenkaan tuomittu väärän todistuksen antamisesta, vaikka se on rikos ja rangaistava teko.

Onko USA rahoittanut Ukrainan salaisia biolaboratoriota
FoxNewsin uutistoimittaja Tucker Carlson uutisoi Ukrainan salaisista biolaboratorioista ja sanoo ohjelmassaan USA:n rahoittaneen näitä salaisia biolaboratorioita. Olen suomentanut Carlsonin puheen tekstimuotoon, jonka voit lukea sanasta sanaan tältä sivulta. Carlson mainitsee QAnonin ja siinä yhteydessä, että QAnon olisi myös muiden mukana levittänyt vääriä väitteitä näistä Ukrainan salaisista biolaboratorioista. Haluan voimakkaasti painottaa, että minä en tue enkä kannata QAnonia. Tässä Tucker Carlsonin puhe suomeksi tekstitettynä.

NATO ja Venäjä on Jumalan tuomion alla
Kirjoitukseni näkökulma on miten Raamatun Jumalaan uskovan ihmisen tulee suhtautua ja ymmärtää tämä nykyinen kriisi Venäjän ja Ukrainan välillä. Tämä johtaa myös siihen asetelmaan, jossa suomalaisten mielipiteet jakaantuvat, joko puolesta tai vastaan NATOA. Se on selvää, että niin sekulaari puoli (jumalaton maailma) kuin myös Herraan Jeesukseen uskovat ihmiset jakaantuvat eri leireihin tässä asiassa. Pyrin tuomaan lyhyesti esille sen miksi Herran Jeesuksen opetuslapsen ei tulisi tukea NATOON liittymistä, eikä olla NATON puolella, eikä tukea Venäjää, eikä olla Venäjän puolella. Herran Jeesuksen opetuslapsen tulisi olla Jumalan puolella ja etsiä Jumalan tahtoa.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan - Suomen vuoro tulossa
Kirjoitin 23.2.2022 kirjoituksen: Onko NATO syyllinen Venäjän ja Ukrainan kriisiin? Nyt tänään 24.2.2022 Venäjä on hyökännyt Ukrainaan. Kirjoitan tässä kirjoituksessani tästä aiheesta lisää tuomalla esille tärkeitä ja vakavia asioita. En ole kenenkään puolella, enkä ketään vastaan, enkä hyväksy sotilaallisia operaatioita, en sodan julistuksia, enkä sotilaallista hyökkäystä toiseen maahan. On surullista kun Ukrainassa ihmisiä kuolee sotilaallisen operaation seurauksena, eikä tällainen ihmisten väkivaltainen surmaaminen ole millään tavalla hyväksyttävää toimintaa. Tämä nykyinen kriisi esitetään kuitenkin täysin väärässä valossa ja siksi yritän tuoda esille tämän kriisin todellista ongelmaa, joka on NATO ja sen toiminta. Kirjoituksen lopussa käsittelen Venäjän ja Kiinan suhteita, joka avaa lisää tätä mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan.

Onko NATO syyllinen Venäjän ja Ukrainan kriisiin?
Lähes koko maailma seuraa mediasta Venäjän ja Ukrainan tilanteen kehittymistä. Ymmärtääksemme nykyisen kriisin puhkeamista meidän on mentävä ajassa taaksepäin, saadaksemme oikeanlaista perspektiiviä tähän asiaan. Tätä historiallista ja lähes unohdettua näkökulmaa tarkastelen kirjoituksessani. Aluksi haluan voimakkaasti painottaa etten ole kenenkään puolella, enkä ketään vastaan, vaan pyrin neutraalisti tarkastelemaan tätä asiaa. Ymmärrän sen, että kirjoitukseni voi aiheuttaa voimakkaita negatiivisia tunteita, koska totuus ei ole kovinkaan suosittua tässä maailmassa. En kuitenkaan väitä tietäväni sataprosenttista totuutta Venäjä ja Ukraina kriisiin, mutta historiasta näemme kuitenkin selkeästi totuudenmukaisia askelmerkkejä ymmärtääksemme tätä nykyistä kriisiä. Tutki ja koettele kirjoitukseni sanomaa. Ole avoin etsimään sitä mikä on totuus.

Taistelu totuudesta kirja salaliittoteorioista osa 2
Markus Tiittulan kirjassa Taistelu totuudesta on paljon erilaisia asioita salaliittoteorioiden ympärillä, ja siksi pyrin nyt vain tässä kakkososassa käsittelemään lyhyesti yhtä asiaa mistä Tiittula kirjoitti. Tiittula on kirjassaan onnistunut myös tuomaan esille mielikuvitukseen perustuvia salaliittoteorioita. Tiittula on kuitenkin epäonnistunut kirjassaan, sillä hän luulee tiettyjä asioita salaliittoteorioiksi, vaikka ne eivät niitä olekaan. Tiittula sanoo kirjassaan kuinka salaliittoteoriat voidaan jakaa kolmeen lokeroon. Tiittula kertoo kuinka eräs tällainen salaliittoteoria on katolisen kirkon pyrkimys maailmanlaajuiseen ylivaltaan.

Taistelu totuudesta kirja salaliittoteorioista
Tietokirjailija ja freelancer toimittaja Markus Tiittula otti minuun yhteyttä 22.3.2021 lähettämällä minulle viestin anna palautetta sivuni kautta. Tiittula kertoi asuvansa yhteydenotto hetkellä Yhdysvalloissa keräten siellä aineistoa ja materiaalia uutta kirjaansa varten, joka käsittelee salaliittoteorioita, vaihtoehtoisia näkemyksiä sekä totuuden etsijöitä. Tiittula pyysi olisinko halukas tulemaan haastateltavaksi hänen kirjaansa. Minä ilmoitin Tiittulalle etten ole salaliittoteoreetikko, enkä siten sopiva haastateltava hänen kirjaansa. Tiittula toi esille sen, että asiat joista olen puhunut yhdistetään salaliittoteorioihin ja siten minutkin niihin kytketään, vaikka en pitäisi itseäni salaliittoteoreetikkona. Tiesin kyllä sen, että jotkut pitävät minua salaliittoteoreetikkona, vaikka en sellainen olekaan. Uskon Herraan Jeesukseen ja Jumalan sanan (Raamattu) totuuteen. Vein tämän asian rukouksessa Herran eteen ja asiaa aikani rukoiltuani koin, että minun tulisi mennä mukaan tähän kirjaprojektiin.

Professori Ehud Qimronin kirje terveysministeriölle
Israelilaisen Ehud Qimronin kliinisen mikrobiologian ja immunologiian professorin alkuperäinen hepreankielinen kirje Israelin terveysministeriölle julkaistiin 6.1.2022 mako.co.il/news median kolumnissa. Ehud Qimronin teksti on myös julkaistu englanninkielisenä versiona, jonka Tapio Puolimatka on kääntänyt suomeksi ja julkaisut sen omassa blogissaan. Tapio Puolimatkan luvalla olen kopioinut hänen suomennoksensa tälle sivulle. Mahdollisimman monen olisi hyvä lukea kunnolla ja ajatuksen kera Ehud Qimronin kirje, sillä Qimron osuu ikävällä tavalla tämän asian ytimeen.

Englannin koronatilastoja sairastumisia kuolemia
Iso-Britannian terveys- ja sosiaaliministeriön alaisuudessa toimivan tutkimuslaitoksen ja terveysviranomaisen tilastot korona tartunnoista ja korona kuolemista rokotettujen ja rokottamattomien keskuudessa kertovat erilaista tarinaa kuin yleinen narratiivi.

Korona diagnoosi potilaan sairaskertomus
Minulla diagnosoitiin Lahden Päijät-Hämeen keskussairaalassa korona 10.11.2021. Käyn tässä läpi sairauden etenemisen ja ajatuksiani sairauden keskeltä. Kirjoitin ystävilleni sairastumisestani ja siihen liittyvistä tilanteista Whatsappiin ja Facebook sivulle. Olen ottanut talteen Whatsapp ja facebook viestit ja laitan ne näkyville tapahtumajärjestyksessä tälle sivulle. Olen myös käynyt omakanta.fi sivustolla, josta otin muutaman tiedon tänne sivulle näkyville. Tällä sivulla kerron myös siitä millä tavalla kuntoutuminen kohti normaalia kuntoa etenee. Uskon palautuvani ennalleen. Tämän sivun sairaskertomus ja kuntoutuminen on todella pitkä, mutta siitä voi olla jollekin apua tai hyötyä. Kirjoitan todella avoimesti asioista ja tuntemuksistani.

YLE:n artikkeli Tokentubesta
YLE on julkaissut (2.11.2021) artikkelin: Valheenpaljastaja: Internetiin on kaikessa hiljaisuudessa syntynyt Youtuben kaltainen kotimainen kanava, jossa levitetään salaliittoteorioita – tällainen on Tokentube. Luettuani artikkelin mieleeni nousi monenlaisia ajatuksia, jotka osin kumoavat artikkelin väitteitä. Ylen artikkelissa oli otettu kuvankaappauksia Tokentubessa olevista videoista. Eräässä kuvankaappauksessa näkyi myös osittain minun tekemäni video, ja nimeni sekä osittain sen videon nimi, joka on: Lääketieteen tutkimus koronarokote ei estä koronakuolemia kahdesti rokotetuilla osa 2.

Kirkon valepiispa hyväksyy Jumalanpilkan
Perjantaina 29.10.2021 YLE TV 1 esitti Marja Sannikka ohjelman jakson, jonka nimi oli kirkon ja valtion liitto pitäisi purkaa. Ohjelmassa oli mukana muun muassa myös Teemu Laajasalo Helsingin "piispa". Teemu Laajasalo puhui julkisesti jälleen kerran vastoin sitä mitä Raamattu opettaa. Toimittaja Marja Sannikka kysyi Teemulta: Teemu pitääkö sinusta Jumalaa saada pilkata? Teemu vastasi: Pitää. Raamattu opettaa Ilmestyskirjan luvussa 13 kuinka lopunajassa, viimeisinä päivinä pahuutta täynnä oleva antikristus tulee pilkkaamaan Raamatun Jumalaa ja Jumalan nimeä 3,5 vuotta. Teemu Laajasalo on samassa rintamassa antikristuksen kanssa, koska Teemu hyväksyy Jumalanpilkan.

Professori Martti Nissisen rimanalitus
Kirkko ja kaupunkilehden verkkosivulla oli 15.9.2021 kirjoitus otsikoituna: ”Raamatun kirjaimelle uskollisen ihmisen täytyisi tässä yhteiskunnassa taistella orjuuden palauttamiseksi”. Artikkelissa haastatellaan vanhan testamentin eksegetiikan professori Martti Nissistä. Kun luin tämän artikkelin, niin mieleeni tuli ajatus, että miksi hän ei ymmärrä omaa tutkimusaluettaan? Herra Jeesus antaa meille vastauksen Raamatun lehdiltä, joka kertoo sen, miksi "viisaat" eivät ymmärrä Jumalan sanan (Raamatun) ilmoitusta. Jeesuksen vastaus on: "Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille."

Tapio Puolimatkan blogin poistaminen Seurakuntalaisesta
Jyväskyläläisen kaupunginvaltuutetun ja kasvatustieteiden emeritusprofessori Tapio Puolimatkan blogi poistettiin pysyvästi Seurakuntalainen-verkkolehdestä. Kun tutkin tätä Puolimatkan blogin poistamista, niin blogin poistamisen perusteet eivät ole kestäviä, vaan hyvin heikkoja ja ontuvia. Kirjoituksessani käyn tiettyjä yksityiskohtia läpi blogin poistamisesta sekä meitä ympäröivästä todellisuudesta, jonka tulkinta tiettyyn suuntaan on ohjannut voimakkaasti Seurakuntalaisen päätöstä Puolimatkan blogin poistamiseen. Kirjoituksessa en voi käydä kaikkea läpi yksityiskohtaisesti, koska silloin kirjoituksestani tulisi luettavaksi liian pitkä. Kirjoituksessani tuon esille oman näkemykseni Tapio Puolimatkan tapaukseen. Tuon myös esille faktoihin perustuvia tilastoja sekä lääketieteen ammattilaisten näkemyksiä.

Kannabiksen laillistamisesta ajatuksia
Viime viikonloppuna Vihreiden puoluekokous äänesti kannabiksen laillistamista koskien kannabiksen käyttöä, myymistä, hallussapitoa ja sen kasvattamista. En ole poliittisesti sitoutunut, eikä minulla ole mitään halua osallistua poliittiseen toimintaan minkään puolueen jäsenenä. Poliittisia päätöksiä ja politiikkaa seuraan kuitenkin mielenkiinnolla enemmän tai vähemmän, näin olen tehnyt jo 1980-luvulta lähtien. Omasta maailmankuvastani käsin katsottuna Vihreät on eräs kaikkein eniten laittomuutta ja ongelmia edistävä puolue Suomessa.

Obama kohtaaminen avaruusolentojen kanssa johtaisi uusien uskontojen syntymiseen
Viime aikoina uutiset ufoista ja tunnistamattomista lentävistä esineistä ovat levinneet sosiaalisessa mediassa sen jälkeen kun Yhdysvalloissa poliitikot ja virkamiehet ovat alkaneet puhua niistä. Presidentti Obama sanoi (1.6.2021) The Ezra Klein Show:ssa viitaten kohtaamiseen avaruusolentojen kanssa, että se johtaisi uusien uskontojen syntymiseen. Israel365News tuo esille artikkelissaan (Obama: new religions will arise after contact with aliens) sen kuinka ortodoksi juutalaisuus uskoo Raamatun opettavan avaruusolioista, ja että ortodoksi juutalaisuus hyväksyy mahdollisuuden maan ulkopuolisesta elämästä. Tässä kirjoituksessani tuon esille sen, että opettaako Raamattu avaruusolioista ja muuttuuko ihmiskunnan uskonto päivien lopulla, viimeisinä aikoina. Tuon myös esille sellaisen mahdollisuuden, että Raamatun sanassa voi olla sellainen ulottuvuus kuinka taivaasta lähetetty lähettiläs ("avaruusolento") julistaisi uudenlaista evankeliumia, joka on vastoin Jumalan sanan totuutta. Sinä, joka olet uskossa Herraan Jeesukseen, tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera. Sinä, joka et ole uskossa Herraan Jeesukseen, tutki ja katso mitä tulevina päivinä tulee tapahtumaan.

Hallitukset manipuloivat kansalaisia pelkäämään Covidia
Brittiläisen Telegraphin julkaisema artikkeli (14.5.2021) paljastaa sen kuinka Englannissa psykologisin keinoin pelkoa käyttämällä ihmisiä on manipuloitu vastaanottamaan Covidin seurauksesta lockdownit jne. Tämä sama pelon ilmapiirin ja manipulaation kaava näkyy kaikkialla myös täällä Suomessa. Tällainen toiminta on röyhkeää ja rikollista toimintaa! Olen Covid-19 pandemian (plandemian) alusta asti sanonut koronaviruksen olevan ihmisen manipuloima virus ja kuinka siihen kehitettävä koronarokote on vaarallinen, joka aiheuttaa monille sairauksia sekä jopa kuolemaa. Koska on kyseessä petos alusta asti, niin yleensä petos ja valhe tulevat lopulta ilmi. Ihminen, joka on katsonut oikeaan suuntaan koko koronavirus plandemian aikana, on kyennyt näkemään ja tunnistamaan tämän petoksen. Sinä, joka uskot vielä valtavirtamedian manipulaation alaisuudessa olevaa informaatiota, niin ehkä tämä Telegraphin uutisartikkeli herättää sinut näkemään todellisuuden ja tunnistamaan petoksen tästä Covid-19 plandemiasta.

Kasvomaskit eivät anna suojaa koronaa vastaan
Monta kertaa on tullut esille eri lääketieteen ammattilaisten kautta etteivät kirurgiset maskit estä koronavirus tartuntoja. Europe PMC (Journal of Evidence-based Medicine 13.4.2020 julkaistu tutkimus) nettisivulla olleen tutkimuksen mukaan korkeamman tason N95-hengityssuojaimet eivät ole merkittävästi tehokkaampia suojaamaan ihmisiä influenssavirukselta kuin kirurgiset maskit.

Kanadalaisen pastorin pidätys
Puolalais-kanadalainen Street Church pastori Artur Pawlowski Kanadan Albertan provinssista pidätettiin 8. päivä toukokuuta. Poliisi pidätti Arturin ja hänen veljensä Dawidin, syy pidätykselle oli laittomien kokousten järjestäminen, ihmisten kutsuminen laittomiin kokouksiin ja laittomiin kokouksiin osallistuminen. Olemme menossa kohti aikaa, jossa Raamatun totuutta rakastavia uskovia aletaan vainoamaan ja heidän kokoontumisiaan aletaan rajoittamaan. Artur Pawlowskin käytös koko tässä prosessissa ei ole ollut Herraa Jeesusta kirkastavaa, koska Artur on käyttäytynyt erittäin lihallisesti, ei Pyhän Hengen vaikuttaman sävyisyyden mukaisesti. Tämä tilanne on vakava ja hälyttävä, mutta meidän uskovien tulisi ymmärtää ettei meitä ole kutsuttu taistelemaan tämän maailman syntiä vastaan lihallisesti, vaan Jumalan Hengen vaikuttaman totuuden sävyisyyden kautta. Käyn kirjoituksessani läpi myös koronatilannetta, koska Artur pidätettiin sen tähden ettei hän noudattanut voimassaolevia terveysohjeita, jotka ovat voimassa koronatilanteen takia.

Tapaus Päivi Räsänen ja valtakunnansyyttäjä
29. huhtikuuta (2021) Päivi Räsänen ilmoitti Facebook sivullaan saaneensa puhelimen kautta tiedon, että valtakunnansyyttäjä on päättänyt nostaa syytteen Päiviä vastaan kolmesta eri teosta. Haastehakemus on toimitettu Helsingin käräjäoikeuteen. Tapaus Päivi Räsänen ja häneen kohdistuvat syytteet ovat todella erikoisia, koska tapausta tutkimalla päädymme siihen, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ja monet mediatahot ovat syyllistyneet väärän todistuksen antamiseen Päivi Räsästä kohtaan. Minulla on kaikki kunnioitus lähimmäisiäni kohtaan, niin valtakunnansyyttäjää ja erilaisia medioita kohtaan, enkä toivo, enkä kannusta heitä kohtaan minkäänlaista vihamielistä asennetta. Toivoisin, että ihmiset voisivat lukea ja perehtyä syytteisiin, koska siten he voivat nähdä syytteiden perustuvan melko lailla väärään todistukseen. Käsittelen kirjoituksessani tällä kertaa vain yhtä syytettä Päivi Räsästä vastaan.

Ajankohtainen katsaus korona tilanteeseen
Tämä sinun tulisi ehdottomasti lukea, joka olet kiinnostunut ajankohtaisista asioista nykyiseen tilanteeseen liittyen.

Lääketieteen tohtori kertoo mRNA rokotteista
Latasin Tokentubeen 29.1.2021 videon lääketieteen tohtorista, joka kertoo siitä miten tavalliset ja mRNA rokotteet toimivat. Olen saanut sellaista palautetta, että videolla oleva puhe olisi hyvä saada tekstimuotoon nettiin luettavaksi. Tässä on nyt tekstimuoto videon puheesta. Videolla Lee Merrit lääketieteen tohtori ja ortopedian selkärankakirurgi kertoo kuinka ja miten mRNA C0VID-rokotteet toimivat eri tavalla kuin tavalliset rokotteet. Lee Merrit on myös opiskellut bioase teknologiaa lääketieteen opintojen lisäksi.

Hesarin rokote kirjoitus
Helsingin Sanomat julkaisi (10.1.2021) artikkelin: Kyllä sanon ei. Hesarin artikkeli käsittelee syitä ja taustoja suomalaisten rokote kriittisyydelle. Hesarin artikkeli mainitsee myös minut, mutta antaa kuitenkin virheellistä tietoa minusta. Aluksi ajattelin, että kannattaako minun ollenkaan kirjoittaa tätä kirjoitusta. Tätä asiaa pohtiessani tulin siihen tulokseen, että ehdottomasti tämä kirjoitus kannattaa tehdä, koska se ei ole oikein, että ns. valtamedian edustaja Hesari, joka vastustaa ns. valemedioita toimii itse valemedian tavoin julkaisemalla virheellistä ja valheellista tietoa esimerkiksi minusta.

Terve lääkäri kuoli C0VID rokotteeseen
C0VID rokotteiden vaarallisuus alkaa käymään nyt ilmi rokotteiden antamisen jälkeen. Ehkäpä nyt jopa tähän asiaan positiivisesti suhtautuvien silmät alkavat avautua. Terveen amerikkalaisen lääkärin kuolema C0VID rokotteeseen on todella surullinen tarina ja kertoo meille sen kuinka vaarallisia nämä uudet rokotteet ovat. Jokainen on tietenkin itse vastuussa ottaako koronarokotteen vai ei, eikä kukaan voi, eikä saisi pakottaa ketään rokotteen ottamiseen tai sen ottamatta jättämiseen. Jokaisella on kuitenkin oikeus omaan näkemykseen asiasta. Tämän tähden minä tuon esille koronarokotteen vaarat, ja pidän sitä todella vaarallisena ihmisille. Kirjoitukseni lopussa on myös ratkaisu siihen miten voimme hoitaa turvallisesti tämän koronavirus asian ilman rokottamista.

Koronarokote huijaus
Eräs ystäväni lähetti minulle The New York Times julkaisun artikkelin AstraZeneca/Oxford koronarokotteesta. AstraZeneca/Oxford koronarokotetta on mainostettu Suomessa adenovirusvektorirokotteena. Ylen uutinen (12.8.2020) kertoi Oxfordin yliopiston ja AstraZeneca lääkeyhtiön koronarokotteen olevan rokote, joka käyttää simpansseilta löytyvää, vaarattomaksi tehtyä ChAdOx1-adenovirusta kantajaviruksena, joka saa aikaan rokotetuissa vasta-aineita koronaviruksille. Todellisuudessa AstraZeneca/Oxford koronarokote on DNA-rokote, joka tekee siitä todella vaarallisen rokotteen.

Vastaukseni arkkipiispalle ja piispalle koronarokotteesta
Luterilaisen kirkon arkkipiispa Tapio Luoma ja Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen ovat ottaneet kantaa ja antaneet lausuntonsa koskien MOT ohjelmasta noussutta kohua. Olin mukana tässä ohjelmassa, tosin en ole sinne itseäni tyrkyttänyt, sillä YLE:n toimittaja ilmoitti minulle sähköpostilla, että aikoo laittaa minun puheestani ohjelmaan lyhyen videoklipin. Tämän YLE:n toimittajan ilmoituksen jälkeen kävimme puhelinkeskustelun, joka johti siihen, että olin ohjelmassa mukana myös videohaastattelussa, joka jäi ohjelmassa varsin lyhyeksi. Sanoin ohjelmassa, että Ilmestyskirja opettaa maan mahtavien kauppiaiden kaupittelevan lääkemyrkkyä, jonka kautta he eksyttävät (petos) kaikkia kansoja. Olen edelleen tätä mieltä ja perustelen sen myöhemmin tässä kirjoituksessani. Arkkipiispa ja Mikkelin piispa olivat sitä mieltä ettei Raamattu opeta lääkemyrkystä. Mikkelin piispa sanoi ettei koronavirusrokotusten vastustaminen vetoamalla kristinuskoon ja Raamattuun on epätervettä uskonnollisuutta ja virheellistä raamatuntulkintaa. Arkkipiispa Tapio Luoma sanoi, että Raamatun tulkinnat, jossa vastustetaan rokotteen ottamista ovat todella vastuuttomia, eikä se ole edes Luoman mielestä kristillistä puhetta. Haastatteluissa, joissa arkkipiispa ja Mikkelin piispa esiintyivät tuli myös esille minun nimeni sekä kantani tähän koronarokotteeseen, joten siksi on aiheellista antaa henkilökohtainen vastaukseni arkkipiispalle ja Mikkelin piispalle. Arkkipiispan ja Mikkelin piispan kannanotot ja lausunnot olivat julkisia, eli kaiken kansan nähtävillä, jonka tähden minunkin vastaukseni heille on julkisesti kaiken kansan nähtävillä. Kehotan jokaista ihmistä tutkimaan ja koettelemaan kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera, jos uskot rukouksen voimaan ja Herraan Jeesukseen. Jos et usko Herraan Jeesukseen, niin tutki silti Raamatun kohdat, jotka laitan kirjoitukseeni näkyville, sillä ne osoittavat sen mitä Jumalan sanan totuus ilmoittaa. 

Lääketieteen professorin paljastus Covid-19 viruksesta
Ranskalainen eläkkeellä oleva lääketieteen professori Jean-Bernard Fourtillan pakotettiin eristyksiin psykiatriseen sairaalaan (10.12.2020), koska hän on julkisesti kyseenalaistanut virallisen Covid-16 narratiivin (kuvaus, kertomus). Fourtillanin tapauksen tutkiminen vahvistaa sen, että virallinen informaatio Covid-19 viruksesta ei ole totta. Fourtillanin julkisesti kertomat asiat paljastavat maailmassa nykyään tapahtuvan kehityksen, jonka kautta ihmiskunta ollaan valjastamassa sekä viemässä kohti uutta aikakautta. Tämä uusi aikakausi on uusi maailmanjärjestys, ja se ottaa hallintaansa jokaisen uuden maailmanjärjestyksen kansalaisen, joka alistuu tälle uudelle järjestelmälle. Kirjoituksessani käyn läpi Jean-Bernard Fourtillanin tapausta sekä kerron myös ajatuksiani tämän asian tiimoilta. Jokaisen ihmisen, joka haluaa säilyttää oman vapautensa tulisi ymmärtää oikealla tavalla Fourtillanin viesti, sillä jos et usko sitä mitä hän sanoo, niin silloin olet suuressa vaarassa, joka uhkaa sinun terveyttäsi. Kysymys on myös uuden tulevan maailmanjärjestyksen orjuuden ikeen alaisuuteen joutumisesta, jonka astinlautana ihmisen liikkeelle laittama Covid-19 virus on. Jokaisella ihmisellä on ainoastaan yksi vaihtoehto valittavanaan ettei hänen tarvitse joutua uuden maailmanjärjestyksen kansalaisuuden orjuuden ikeeseen. Kirjoitukseni lopuksi kerron tästä vaihtoehdosta.

Lisääntyvä määrä lääkäreitä vastustaa Covid-19 rokotetta
Entinen Pfizerin hengitystutkimuksen johtaja lääkäri Michael Yeadon ja lääkäri Wolfgang Wodarg keuhkospealisti ja julkisen terveydenhoidon johtaja ovat tehneet vetoomuksen, että kaikki Covid-19 rokotetutkimukset lopetettaisiin. Wodarg ja Yeadon sanoivat ettei rokotetutkimuksia pitäisi jatkaa ennen kuin on saatavilla merkittäviä tuloksia liittyen rokotteiden turvallisuuteen, sillä lisääntyvässä määrin on ilmaantunut terveysalan ammattilaisia, jotka ovat näitä rokotteita vastaan. Kirjoitukseni sisältö perustuu pääsääntöisesti terveysalan ammattilaisten esittämiin huolenaiheisiin koskien Covid-19 rokotteita ja rokotetutkimuksia. Kirjoitukseni lopussa tuon esille muutaman oman mielipiteeni tästä asiasta.

Tapahtuiko USA:n vaaleissa 2020 vaalipetos?
USA:n presidentinvaalien 2020 ympärillä kuohuu. Trump ja monet muut hänen hallintonsa jäsenistä sekä useat ihmiset ympäri maailman ovat sitä mieltä, että 2020 presidentin vaalit olivat vilpillisiä ja Trumpilta varastettiin presidenttiys petoksen kautta. Vaalipetos syytteitä esittäneitä ihmisiä syytetään salaliittoteorian kannattajiksi. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään salaliittoteoria, sillä USA:n 2020 presidentinvaalit olivat vaalipetos, jonka pystyy näyttämään toteen todennetuilla faktoilla. Tutki ja koettele kirjoitukseni avoimella mielellä, niin kykenet näkemään vaalipetoksen sekä ymmärrät sen, että valtamediat syöttävät valheuutisia koskien USA:n presidentin vaaleja. Täsmennän vielä sen, että valtamediat julkaisevat myös totuuteen perustuvia uutisia, mutta seassa on yhä enemmän valheuutisia. Itse en kannata kumpaakaan, en Trumpia, enkä Bidenia, joka pois sulkee sen, että olisin tässä asiassa puolueellinen.

Pyöreä ja pallomainen maa
Maa on pyöreä, joka on erittäin helppo todistaa yksinkertaisella havainnolla.

Karmea totuus abortista
Abby Johnson on aina halunnut auttaa naisia koskien heidän ongelmiaan raskauden alueella. Abbyn palava into ja halu naisten auttamiseen vei hänet työskentelemään Planned Parenthoodiin, joka on USA:n suurin abortti järjestö. Abby eteni urallaan ja hänestä tuli erään aborttiklinikan johtaja. Abby työskenteli Planned Parenthoodissa kahdeksan vuotta, jonka jälkeen hän erosi järjestöstä. Eronsa jälkeen hänestä tuli palava ja innokas elämän puolustaja, joka vastustaa abortteja.

Planned Parenthood ja okkultiikka
Mitä yhteistä on Planned Parenthoodilla, okkultiikalla ja saatananpalvonnalla? Ne kaikki hyväksyvät abortin. Wiccalainen Ginnette Paris on kirjoittanut kirjassaan The Sacrament of Abortion (Abortin sakramentti) kuinka kreikkalaisen jumalatarun ja mytologian mukaan feminiininen jumaluus, naisen suojeleva voima ei voi toimia kunnolla ellei nainen omista koko voimaa ja voimaa yli kuoleman. Tämän logiikan mukaan kuoleman voima on välttämätöntä elämän ekologiassa. Tämän tähden wiccalainen Ginnette Paris sanoo abortin olevan rakkautta, elämää ja kuolemaa. Paris sanoo kirjassaan, kuinka se on moraalisesti hyväksyttävää kun nainen antaa elämän, niin hän voi myös tuhota elämän tiettyjen olosuhteiden vallitessa. Pahan palvonta eri muodoissaan on kehittänyt ajatuksen abortin hyväksyttävyydestä. Abortin juuri ja tausta on pakanallisessa pahuuden palvonnassa.

Abortti on äärimmäisen pahuuden teko
Melissa Farrell, Planned Parenthood Gulf Coast varatoimitusjohtaja on myöntänyt, että kaikki mitä naisesta poistetaan abortion aikana menee myyntiin. Tämä tarkoittaa sitä, että abortin seurauksena Planned Parenthoodin kautta on kaupattu ja myyty sikiö, istukka, napanuora ja lapsivesipussi. Abortissa surmataan pieni ihminen, mutta tämä surma ja tappo ei riitä ihmisille, sillä vielä sen lisäksi pieni surmattu ihmistaimi ruumiinosineen myydään. Abortoituihin sikiöihin kohdistuva pahuus on todella karmeaa. Surman lisäksi tietty ihmisryhmä pyrkii hyötymään taloudellisesti surmatun sikiön (ihmistaimi) ruumiinosilla. Maailma on karmean pahuuden vallassa.

Covid-19 virus ja salaliittoteoriat?
Kun kävin läpi ajankohtaista uutisaineistoa netissä 4.10.2020, niin silmiini osui kaksi vuotta sitten pidetty Clade X simulaatio esitys, jossa tehtiin skenaario, missä USA:n presidentti sairastuu virukseen ja maailman talous horjuu jne. Minä en etsinyt netistä varsinaisesti Covid-19 uutisia, vaan uutisia liittyen Trumpiin ja siitä mitä hänen virukseen sairastumisestaan tiedotetaan ja kerrotaan. Tämä on tausta sille miten päädyin uutisiin Clade X simulaatio esityksestä. Kun katsoin tästä simulaatiosta tehdyn noin 4 min. pituisen videon niin mieleeni nousi uudestaan jo aikaisempi näkemykseni asiasta, että tämä Covid-19 virus on etukäteen suunniteltu ja sen tarkoituksena on pyrkiä asettamaan uusi maailmanjärjestys maan päälle. Tämä saattaa kuulostaa salaliittoteorialta, mutta ei kuitenkaan ole mikään salaliittoteoria hörhöily, vaan todellisuutta, jonka pystyy todistamaan selkeiden asiatodisteiden kautta, joita esitän ja tuon esille tässä kirjoituksessani.

Malmön levottomuudet ja antisemitismi
Ruotsin Malmössä puhkesi perjantai iltana (28.8.2020) väkivaltaisia mellakoita ja mielenosoituksia. Media on uutisoinut Malmön mellakoiden olleen suunnattu äärioikeiston islaminvastaisia toimia vastaan, joka eskaloitui kun äärioikeistolaisen puolueen edustajat polttivat koraanin Malmössä. Media sanoo koraanin polttamisen johtaneen levottomuuksiin. Median tuoma näkemys Malmön mellakan alkusyystä on vain osatotuus, mutta ei koko totuus. Kirjoituksessani tuon esille sellaisen näkökulman liittyen Malmönkin mellakoihin, jota valtamedia ei tuo esille.

Holokaustin kieltäjät elävät valheessa
Breaking Israel News (BIN) kirjoitti (18.8.2020) artikkelin: Facebook Now Promoting Holocaust Denial - Facebook edistää nyt holokaustin kieltämistä. BIN:n artikkelissa tuotiin esille, että ISD, joka on ääriliikkeitä vastustava organisaatio on julkaissut raportin, jossa sanotaan Facebookin ja Twitterin sallivan holokaustin kieltäjien harjoittavan aktiivista toimintaa julkaisualustoillaan. Kävin lukemassa ISD raportin (Hosting the Holohoax A Snapshot of Holocaust Denial Across Social Media) ja käyn läpi muutamia asioita, joita raportissa tuotiin esille. Tuon kirjoituksessani esille myös muutamia tosiasioita, jotka kumoavat holokaustin kieltäjien väitteet ettei holokaustia (juutalaisten joukkomurhaa) olisi tapahtunut siinä laajuudessa (n. 6 milj.) kun se on yleisesti esitetty.

Tutkijan mukaan koronavirus ei ehkä ole peräisin Kiinasta
Oxfordin yliopiston tutkijan Tom Jeffersonin mukaan koronavirus Covid-19 ei ehkä alkanutkaan Kiinasta. Jeffersonin mukaan lisääntyvä määrä todisteita osoittaa koronaviruksen olleen jo olemassa ennen kuin se puhkesi Wuhanin Kiinassa. Dailymailin artikkelissa (Coronavirus may have been dormant across the world for YEARS before being 'ignited' by favourable conditions, leading scientist claims 6.7.2020) johtavan tutkijan Jeffersonin mukaan koronavirus Covid-19 on ehkä ollut lepotilassa maailmalla vuosia ennen kuin se on puhjennut suotuisissa olosuhteissa. Artikkelin mukaan Espanjasta, Italiasta ja Brasiliasta on löydetty viemärivesistä Covid-19 virusta ennen kuin virusta havaittiin 2019 joulukuussa Wuhanin Kiinassa. Jefferson sanoo, että koronavirus on ehkä ollut lepotilassa ("horroksessa") ennen puhkeamistaan. Minä itse uskon, että koronavirus oli jo olemassa ennen kuin se "puhkesi" Kiinan Wuhanissa. Tuon tässä kirjoituksessa esille ensin Jeffersonin ajatuksia sekä Dailymail artikkelin tekstiä, jonka jälkeen kerron miten minä näen ja ymmärrän sen kuinka koronavirus Covid-19 on ollut olemassa jo ennen sen "puhkeamista" Kiinan Wuhanissa.

Sananvapautta ei ole enää olemassa
Sain sydämelleni tämän vuoden maaliskuun loppupuolella sanoman, joka kertoo Herran Jeesuksen opetuslasten kahtiajaosta. Kun tämä koronavirus asia tuli julkisuuteen, niin silloin koin kuinka Herra Jeesus puhui sydämelleni, että Herran Jeesuksen opetuslapset jakautuvat kahtia siinä millä tavalla he ymmärtävät koronaviruksen alkuperää ja siihen liittyviä yhteiskunnallisia toimenpiteitä. Koin myös kuinka Herra Jeesus puhui sydämelleni, että tulevina päivinä ja jo nyt monet Jeesuksen opetuslapset menevät jumalattoman yhteiskunnan puolelle (valtamedia, osin antikristillinen yhteiskuntajärjestys) ja tehdessään näin he hyökkäävät niitä uskovia vastaan, jotka eivät anna tukeansa osittain antikristillisyyden vallassa olevalle yhteiskuntajärjestykselle ja valtamedian näkemyksille. Herran Jeesuksen opetuslapsien kahtiajaon rajalinjat kulkevat siinä, että toinen puoli pitää kiinni Jumalan sanan totuudesta, joka näkee koko maailman olevan pahan vallassa ja kuinka jo nyt yhteiskunnat ovat osittain antikristillisiä. Toinen puoli uskovista ei näe yhteiskunnassa olevaa antikristillisyyttä ja osa heistä voi tietämättään sekä tahattomasti antaa hyväksyntänsä antikristilliselle järjestelmälle. Kerron tässä kirjoituksessani tästä myöhemmin hiukan tarkemmin.

Juutalainen rabbi kertoo vatikaanin pimeyden teoista
Juutalainen rabbi Alon Anava on sanonut julkisessa puheessaan vatikaanin palvovan paholaista (lusifer). Alon Anava kertoo myös, että vielä tänäkin päivänä vatikaanissa lapsia uhrataan rituaaleissa. Lue ja näe todisteita siitä puhuiko rabbi Alon Anava totta vatikaanin sisällä vaikuttavasta saatanallisuudesta.

Vuohi simulaattori peli ja satanismi
Lapsillekin suositellaan peliä nimeltään Goat Simulator, joka näyttää täysin vaarattomalta peliltä, jossa pelaaja on vuohi. Pelaaja voi tehdä vuohena erilaisia asioita hyppiä, lentää jne. Goat Simulator pelistä voit löytää pentagrammi merkin ja pelaajan tehtävänä on tuoda viisi ihmistä pentagrammi merkin kehään ja uhrata heidät (saatanallinen uhri) ja pelaajasta tulee saatana-vuohi. Moni ihminen ei usko hyvän (Raamatun Jumala) tai pahan (saatana) yliluonnolliseen olemassaoloon. Uskot tai et hyvän tai pahan yliluonnolliseen olemassaoloon, niin se on totta ja todellisuutta tässä maailmassa.

Onko koronavirus luonnollinen vai ihmisen manipuloima?
Internetissä kiertää koronaviruksesta tietoa, jossa toiset sanovat sen olevan luonnollinen virus ja toiset sanovat sen olevan ihmisen manipuloima virus. Asia tulee ilmi siitä miten se käyttäytyy, sillä luonnollinen eläinperäinen influessa virus ja ihmisperäinen kausi-influenssa virukset ovat vaarallisia lapsille, sairaille ja vanhuksille. Amerikkalainen Centers for Diseases Control and Prevention (CDC) sanoo, että eläinperäiset virus (influenssa jne.) ovat erittäin vaarallisia ja jopa kuolettavia alle 5-vuotiaille lapsille, yli 65-vuotiaille, heikosta immuunijärjestelmästä kärsiville ja raskaana oleville naisille. Maailmanlaajuinen koronavirus Data on osoittanut, että koronavirus on lievä lapsille ja lapsikuolleisuus on harvinaista. Jos koronavirus olisi luonnollinen eläinperäinen virus, niin Datassa tulisi näkyä selvä osuus alle 5-vuotiaiden kuolinluvuissa, mutta sellaisia ei ole. Tämä jo yksistään todistaa sen, että koronavirus covid-19 on ihmisen manipuloima virus, koska todellinen eläinperäinen koronavirus on vaarallinen alle 5-vuotiaille.

Koronavirus tutkimus ihmisen manipuloima virus
Intialaisten tutkijoiden tekemä tutkimus koronaviruksesta paljastaa sen, että koronavirus on ihmisen tekemä ja manipuloima virus. Intialaiset tutkijat sanoivat löytäneensä covid-19 viruksen proteiinista neljä uutta lisäystä “GTNGTKR” (IS1), “HKNNKS” (IS2), “GDSSSG” (IS3) ja “QTNSPRRA” (IS4). Tutkijoiden yllätykseksi nämä lisäykset eivät puuttuneet vain SARS:n S proteiinista, mutta ne puuttuivat myös kaikista muista koronavirus perheen viruksista. Tutkijat sanoivat tämän olevan yllättävää, sillä heidän mukaansa on varsin epätodennäköistä, että virus luonnollisella tavalla olisi saanut aikaan lyhyessä ajassa sellaiset ainutlaatuiset lisäykset. Intialaisten tutkijoiden mukaan nämä neljä lisäystä ovat löytyneet kaikista saatavilla olevista Wuhanin 2019-nCov tapauksista (ihmisistä analysoitu), mutta näitä neljää koronavirus lisäystä ei löydetty sellaisista 2019-nCoV viruksista, joiden isäntä oli lepakko (lepakoista analysoitu).

Valepiispan väärä syytös
Kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan on nostettu useita rikostutkintoja (tutkintapyyntö), jossa hän on (syytetään) rikoksesta epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on määrännyt esitutkinnan aloittamisen Räsäsen tapauksessa. Kirjoituksessani otan esille Helsingin piispan Teemu Laajasalon väärän syytöksen Räsästä kohtaan sekä tuon esille sitä mitä Raamattu sanoo homoudesta ja seurakunnan kaitsijasta. Kirjoitukseni on sävystään huolimatta tehty sävyisyyden Hengessä lähimmäistä rakastaen totuudessa.

Seksuaalivähemmistön vallankumous
Olen tutkinut 1990-luvulta asti seksuaalivähemmistön vallankumouksen askelmerkkejä. Seksuaalivähemmistö aktivistien joukossa on ihmisiä, jotka ovat sanoneet, että he pyrkivät vallankumoukseen, jossa seksuaalivähemmistön arvojen tulee nousta hallitsevaan asemaan yhteiskunnissa. Monet ihmiset ovat naureskelleet ja pitäneet sellaisia ihmisiä salaliitto hörhöinä, jotka ovat sanoneet kuinka tietyt seksuaalivähemmistö aktivistit ovat jo vuosia valheeseen perustuvan manipulaation kautta pyrkineet tietoisesti muuttamaan seksuaalivähemmistön arvot hallitsevaan asemaan yhteiskunnissa. Nykyinen kehitys esim. suomalaisessa yhteiskunnassa todistaa sen, että seksuaalivähemmistön manipulaatio on ottamassa hallitsevan aseman yhteiskunnassa. Tämä ei olekaan mikään hörhöjen salaliitto utopiaa, vaan todellisuutta, joka tapahtuu silmiemme edessä. Yhteiskuntamme sopeutuu  ja ottaa koko ajan yhä enemmän käyttöön seksuaalivähemmistön mukaisia arvoja, joista viimeisin on hallituksen ehdotus perhevapaauudistuksesta, jonka mukaan lakitekstin kielenkäyttö muuttuisi niin ettei isää, äitiä, eikä äitiys- ja isyyslomaa enää käytettäisi, sillä tilalle tulisi sukupuolineutraalinen kielenkäyttö.

Antti Tuiskun Jumalanpilkka
Antti Tuisku on julkaissut Jumalanpilkka kappaleen nimeltään Valittu kansa. Yleensä en kirjoita tällaisista aiheista saati seuraa Tuiskun edesottamuksia, mutta koska hän on tehnyt kappaleen, jossa hän pilkkaa Jumalaa ja Raamatun arvoja, niin koin, että tästä tulee kirjoittaa tietystä näkökulmasta käsin, sillä Raamattu sanoo ettei Jumala salli itseänsä pilkata, sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Antti Tuisku on astunut vaaralliselle tielle, sillä hän on asemoinut itsensä kaikkein vaarallisimmalle paikalle Jumalaa pilkatessaan. Ihmiselle, joka on julkisesti pilkannut Jumalaa ei ole koskaan käynyt lopulta hyvin. Toivon mukaan Antti ymmärtäisi asian vakavuuden ja tekisi täydellisen parannuksen Jumalanpilkastaan. Antti Tuisku on Raamatun opetuksen mukaan lähimmäiseni, jota minun tulee rakastaa ja näin teenkin, mutta Raamatullinen lähimmäisen rakastaminen kulkee yhdessä totuuden kanssa.

Vanhemmilta salataan lasten halu sukupuolen vaihtamiseen
Uudet tuulet sukupuolta ja seksuaalisuutta koskevissa asioissa johtavat koko ajan huolestuttavampiin piirteisiin. Olen saanut yhteydenoton ja ollut yhteydessä erääseen nuoren vanhempaan, joka kertoi että viranomaiset ovat useamman vuoden häneltä ja toiselta vanhemmalta salaa tukeneet hänen lapsensa halua sukupuolen vaihtamiseen. Tämän vanhemman suostumuksella kerron tämän tositarinan yksityiskohtia, mutta asian arkaluontoisuuden vuoksi joudun kirjoittamaan siten ettei tämän vanhempien ja lapsen henkilöllisyys paljastu. Viranomaiset eivät ole kuunnelleet nuoren vanhemman käsitystä asiassa, vaan ovat asettuneet nuoren puolelle hänen vanhempaansa vastaan. Tämänkin syyn tähden minun on kirjoitettava tämä tarina sillä tavalla ettei siitä pysty tunnistamaan kenestä on kyse. Tämän tarinan vanhempi ei ole kohdellut kaltoin nuorta eikä toiminut häntä kohtaan negatiivisesti.

Israelilainen poliitikko vertaa Trumpia Koorekseen
Seuraan netissä jonkin verran Israelin Mediaa ja erityisesti ortodoksi juutalaisten ylläpitämää Breaking Israel News Mediaa. Breaking Israel News julkaisi 29.1.2020 artikkelin: ‘Trump’s Peace Deal is Akin to Decree of King Cyrus Paving Path For Third Temple’ says Israeli Politician (Trumpin rauhansopimus muistuttaa kuningas Kooreksen määräystä on polkuna kolmannelle temppelille sanoo israelilainen poliitikko). Israelilainen poliitikko, tohtori, fysiikan professori Rafael Minnes on entinen jäsen poliittisesta Zehut puolueesta ja on nyt mukana uuden liberaalin puolueen hankkeessa. Minnes on palvellut Israel armeijan tiedustelujoukoissa, Shin Bethissä ja Israelin turvallisuuspalvelussa. Minnes sanoi Trumpin rauhansopimuksen olevan kuin kaiku Persian kuningas Kooreksen määräyksestä juutalaisille rakentaa toinen temppeli lähes 2000 vuotta sitten. Rafael Minnes sanoi rauhansopimuksen olevan meidän päiviemme Kooreksen julistus. Minnes kirjoitti asiasta facebook sivullaan ja etsi Trumpin ja Kooreksen väliltä yhtäläisyyksiä. Kun tutkimme Raamatun ilmoitusta, niin huomaamme, että Trumpin ja Kooreksen välillä ei ole sellaista yhteyttä, että Trump toimisi nykypäivän Kooreksena, jonka pitäisi määrätä kolmannen temppelin rakentamisesta, koska vanhan liiton järjestyksen mukainen temppelipalvelus kumoutui Messias Jeesuksen veressä. Uuden Liiton aikakaudessa Herran Jeesuksen opetuslapset ovat Jumalan temppeli, jossa Jumala asuu, eikä Jumala enää palaa takaisin vanhan liiton järjestykseen.

Trump vuosisadan diili ja petos
Trump julkisti 28.1.2020 vuosisadan diilinsä koskien Lähi-idän rauhansopimusta israelilaisten ja palestiinalaisten kesken. Trumpin rauhansopimus sisältää petoksen, jota on yritetty peitellä harhaanjohtavin sanankääntein. Aikaisemmin Trump on sanonut kannattavansa kahden valtion mallia israelilaisten ja palestiinalaisten välillä, jota Trump on pitänyt kaikkein parhaimpana ratkaisuna. Trump julkisti vuosisadan diilinsä ja kahden valtion mallinsa, joka sisältää petoksen ja harhautuksen, jonka tuon esille tässä kirjoituksessani.

Suomalainen kansanedustaja ja antisemitismi
Kansanedustaja Anna Kontula oli itävaltalaisen, englantilaisen ja tanskalaisen pro-arabi aktivistin kanssa aikeissa rikkoa Gazan raja-aitaa Israelin puolelta. Tämä ryhmä kutsuu itseään nimellä Gaza 2020 Breaking the Siege (Gaza 2020 saarron murtaminen). Gaza 2020 Breaking the Siege aktivistit sanoivat joutuneensa pidätetyiksi kun he ensimmäistä kertaa pyrkivät rikkomaan laittoman Apartheid aidan. Totuus on kuitenkin se, että tämä ryhmä toimi rikollisesti ja laittomasti pyrkiessään rikkomaan Gazan raja-aitaa. Anna Kontula oli mukana laittomassa toiminnassa ja oli osallisena antisemitismin levittämisessä juutalaisia ja Israelin valtiota vastaan. Kirjoituksessani tuon esille totuuden Gazan tilanteesta, jota ihmiset eivät halua kuulla tai uskoa, koska valheellinen propaganda ja manipulaatio on sokaissut heidän silmänsä ja sydämensä.

Valhe palestiinalaisesta "Messiaasta" ja valtiosta
Raamatun punainen lanka on pelastus ja syntien anteeksisaaminen uskon kautta Herraan Jeesukseen, joka on vuodattanut verensä ja kuollut syntiemme tähden sekä ylösnoussut kuolleista. Raamattu kertoo myös kuinka synti ja valhe pyrkii luomaan oman "totuutensa", joka perustuu valheeseen, jonka kautta pyritään vääristämään todellinen totuus. Eräs tällainen valheellinen "totuus" on väite, että Raamatun Jeesus olisi palestiinalainen eikä juutalainen. Väittämä, joka sanoo Raamatun Jeesuksen olevan palestiinalainen on absurdi ja naurettava. Varmastikin moni ihminen ajattelee tällaisen väitteen olevan niin naurettava ettei siitä kannattaisi edes kirjoittaa. On kuitenkin syytä kirjoittaa tästä, sillä jos valheen antaa rauhassa levitä ja jos kukaan ei oikaise sitä, niin valhe voi aivopestä ja manipuloida ihmisiä samalla tavalla kuin 1930-40 Natsi-Saksassa tapahtui. Toinen valhe ja vääristymä on käsite Palestiinan arabimuslimien valtio Israelin maalla, joka on väkisin synnytetty käsite, jolla ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa Lähi-idän historiassa.

Muinaisen pakanuuden paluu nyky-yhteiskuntaan
Amerikkalainen media FoxNews ja muut mediat ovat julkaisseet 19.11.2019 Colorado Springsin lukiosta artikkeleita, jossa kerrotaan kuinka kyseisessä lukiossa oppilaita määrättiin lukemaan seksuaalista runoutta, joka sisälsi myös pakanallisen Moolok epäjumalan palvontaa. Raamattu kertoo kuinka lopunajan ihmiskunta ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta ajautuu pakanallisen Babylonian uskonnon kultin pauloihin. Tämä tarkoittaa sitä, että muinainen pakanuuden harjoittaminen palaa takaisin nyky-yhteiskuntiin. Käyn kirjoituksessani läpi Colorado Springsin lukion tapahtumaa sekä muinaisen Babylonian taustaa ja miten se vaikuttaa nykyään yhteiskunnissa lähes kaikkialla maailmassa.

Evoluutioteorian kuolinisku
Olet yleensä lukenut tai kuullut kuinka nuoren maan kreationistit, jotka uskovat Raamatun ilmoittamaan luomiseen tuovat esille Raamatun ilmoituksen perusteella kuinka evoluutioteoria ei voi olla totta. Mitä jos lukisit ateismiin perustuvan evoluutioteorian tutkijoiden tutkimuksia, jotka uskoessaan evoluutioon toisivat esille kuitenkin evoluutiota kumoavaa aineistoa? Miten suhtautuisit siihen, että uskoessaan evoluutioteoriaan tutkijat ymmärtämättömyyttään toisivatkin esille luomista puoltavaa materiaalia? Tuon esille laajan tutkimuksen, jonka evoluutioteoriaa kannattavat tutkijat ovat tuoneet esille, mutta löydökset puoltavatkin Raamatun luomista, eivätkä evoluutioteoriaa.

Ateismi vainoaa todellista Raamatun kristinuskoa
Katsoin Youtubesta Toni Torpan pitämän esitelmän Nooan arkista, jonka hän piti Jyväskylän kristillisessä koulussa. Facebookissa Suomen opettajien ja kasvattajien foorumin sivulla nostettiin esille suuren metakan kera Toni Torpan kristillisessä koulussa pitämä esitys. Jyväskylän kristillinen koulu ilmoitti sivullaan, että Torpan pitämä esitys on aiheuttanut hämmennystä sosiaalisessa mediassa, jonka seurauksena koulun pyynnöstä videot on poistettu Torpan Youtube-kanavalta. Otin yhteyttä Toniin ja kerroin kirjoittavani tästä aiheesta, koska koin tärkeäksi tuoda esille tiettyjä näkökulmia. Toni Torppa sanoi ettei haluaisi minun kirjoittavan tästä aiheesta, koska hän ei halua aiheuttaa ongelmia Jyväskylän kristilliselle koululle. Ymmärrän Tonin näkemyksen, mutta siitä huolimatta koin, että on todella tärkeää kirjoittaa tästä aiheesta.

Katolinen kirkko uskoo avaruusolentoihin
Jesuiitta Guy Consolmagno on Vatikaanin Observaatio Säätiön johtaja ja Vatikaanin meteoriitti kokoelmien kuraattori. Jesuiitta Consolmagno on sanonut, että jos avaruusolento pyytäisi kastetta, niin hän kastaisi avaruusolennon. Hän on myös sanonut, että jokaisella oliolla on sielu (viittaus avaruusolentoon).

Totuutta vääristäen tuetaan seksisyntejä
Fox New Channel media julkaisi 11.10.2019 artikkelin: Booker quotes this Old Testament Bible verse to defend LGBTQ rights (Booker siteraa tätä vanhan testamentin Raamatun jaetta puolustaen seksuaalivähemmistöjen oikeuksia). Amerikkalainen Cory Booker demokraattien presidenttiehdokas on sanonut, että hän on ollut kristittynä koko elämänsä ajan tekemisissä ja asettanut rinnakkain uskonnollisen vapauden asiat ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet käyttäen uskontoa syrjinnän oikeutuksena. Booker on myös sanonut, että hän on ollut negatiivinen näkemykseen, jossa kaksi miestä suutelevat toisiaan, ja että hän on vihannut homoseksuaaleja, mutta että hänen negatiivinen aktivisminsa johtui teini-iän kriiseistä.

Israelin maan jakaminen ja Jumalan vastaus raju myrsky
Israelin presidentti Reuven Rivlin tapasi 3.10.2019 korkea-arvoisen Paavin diplomaatin kardinaalin (Leonardo Sandri). Tässä tapaamisessa presidentti Rivlin sanoi, että Israel haluaa jakaa maata löytääkseen tien yhteiseen elämään palestiinalaisten kanssa. Samana päivänä torstaina 3.10 kardinaali Sandri tapasi myös Jerusalemissa sheikki Mohammad Azzam Al-Khatib A-Tamimin, joka on islamilaisen uskonnollisen säätiön ja Al-Aqsa moskeijan johtaja. Muslimi sheikki sanoi ettei juutalaisilla ole oikeutta olla Jerusalemin pyhillä paikoilla. Tämän kuullessaan katolinen kardinaali ja toinen kirkon edustaja olivat hiljaa eivätkä mitenkään kommentoineet sheikin lausuntoja. Taivas ei ollut hiljaa, eikä hyväksy Rivlinin ja sheikin puheita. Tästä todistuksena Jerusalemiin ja Juudean sekä Samarian alueille iski yllättäen rajut sateet ja ukkosmyrsky lauantaina 5.10.2019, eli vain kaksi päivää sen jälkeen, kun Rivilin ja sheikki julistivat Jumalan sanan (Raamatun) vastaista sanomaa.

Öljymäen eläinuhri Nooan liiton uudistamiseksi
Breaking Israel News julkaisi 2.9.2019 Adam Eliyahu Berkowitzin kirjoittaman artikkelin: Nations Invited for Animal Sacrifice on Mount of Olives Renewing Noah's Covenant (Kansoja kutsutaan eläinuhriin Öljymäelle Nooan liiton uudistamiseksi). Raamattu sanoo Herran Jeesuksen tulleen iankaikkiseksi syntiuhriksi, joka tarkoittaa sitä, että Öljymäellä uhrattava eläinuhri on syntiä ja kapinaa Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan. Elämme Raamatun lopunajan profetioiden täyttymisen aikaa, joka kertoo meille Herran Jeesuksen toisen tulemuksen olevan lähellä.

USA ei harkitse yhden valtion mallia
Presidentti Trumpin neuvonantaja Jason Greenblatt, joka on eroamassa valkoisen talon edustustehtävistään on antanut tämän vuoden heinäkuussa merkittävän lausunnon koskien Trumpin hallinnon tulevaa Lähi-idän rauhansopimusta. Jerusalem Post julkaisi 21.7.2019 artikkelin nimeltään: U.S. not weighing one state fix to Israel-Palestinian conflict, Greenblatt says (USA ei harkitse yhden valtion mallia sopimaan Israelin ja palestiinalaisten konfliktista sanoi Greenblatt). Tämä paljastus on todella merkittävä, sillä jos se on totta ja toteutuu, niin sen kautta toteutuu eräs merkittävä Raamatun lopunaikaa koskeva profetia, joka kertoo Herran Jeesuksen toisen tulemuksen olevan lähellä.

Katolisesta messupojasta Jeesuksen seuraajaksi
Juhani Starczewskin nimi on ollut esillä monessa mediassa ja onpa hänestä kertovalla kuvasarjalla voitettu Kuvajournalismi -kilpailun palkinto. Juhanissa yhdistyvät puolalainen temperamentti ja suomalainen sisu, joita onkin tarvittu elämän monissa myllerryksissä.

Donald Trumpin pimeyden kytkökset
Petri Kuuselan tekemä video ja kirjoitus Donald Trumpin pimeyden kytköksistä.

Lähi-idän rauhansopimus ja Jerusalemin temppeli
Heinäkuun 23. päivä 2019 Jason D. Greenblatt USA:n presidentin avustaja ja kansainvälisten neuvottelujen erityisedustaja piti puheen Lähi-idän tilanteesta YK:n turvallisuusneuvoston avoimessa keskustelutilaisuudessa. Greenblattin puheesta tuli esille se kuinka israelilaisten ja palestiinalaisten tulisi molempien tehdä kompromissi rauhan aikaansaamiseksi Lähi-itään. Kirjoitan aiheesta sellaisesta näkökulmasta katsottuna, jossa Lähi-itään yritetään saada rauha aikaiseksi siten, että niin israelilaiset kuin palestiinalaiset voisivat hyväksyä "pysyvän" rauhan Lähi-idässä. Tähän asiaan on monta näkökulmaa, mutta kirjoitan siitä näkökulmasta käsin, että miten olisi mahdollista samaan aikaan tunnustaa Itä-Jerusalem Palestiinan pääkaupungiksi ja rakentaa juutalaisten temppeli muslimien hallinnoimalle temppelivuoren huipulle. Edellä oleva yhtälö vaikuttaa mahdottomalta molempien osapuolien näkökulmasta katsottuna, mutta voi silti toteutua.

Jo vääryys vallan saapi kirkossa
Elias Lönnrot suomensi 1864 virren "Valittaa täytyy totta", nro 381, joka sai uuden nimen "Jo vääryys saapi vallan" ja uuden numeron 440 vuoden 1938 virsikirjauudistuksessa. Kirkko poisti virsikirjasta "Jo vääryys saapi vallan" virren vuoden 1987 alussa käyttöön otetusta virsikirjasta. Poistamisen virallisen syyn sanottiin olevan ettei tätä virttä veisattu juuri koskaan. Asiantuntijoiden mukaan oli muitakin syitä: virren poikkeuksellisen radikaalit sanat, nykykäsityksen mukaan virren Jumalakuva on ankara. Tuon esille tutkittavaksi ja koeteltavaksi oman näkemykseni virren poistamisen syystä sekä sen aiheuttamasta alamäestä ja vääryyden lisääntymisestä luterilaisessa kirkossa.

Pahan papit pahan palveluksessa
Valeasuun pukeutunut ihminen esittää jotakin toista mitä hän ei ole todellisuudessa. Raamatun Jeesus sanoi fariseusten ja kirjanoppineiden olevan ulkokullattuja, joka tarkoittaa alkutekstin mukaan tekopyhää ja teeskentelijää, ihmistä, joka esittää jotakin toista mitä hän ei kuitenkaan ole ihan oikeasti. Monet luterilaisen kirkon papit ovat pahan palveluksessa ja pahan pappeja, jotka esittävät jotakin mitä he eivät ole todellisuudessa. Raamattu sanoo, että Raamattuun uskovan ihmisen tulee rakastaa lähimmäistään, mutta vielä enemmän uskovan ihmisen tulee rakastaa Jumalaa. Raamatun opetuksen mukaan Jumalan ja lähimmäisen rakastamista tulee noudattaa käytännössä Jumalan sanan totuuden mukaisesti. Kirjoitukseni keskipiste on Jumalan rakkaudessa ja totuudessa. Kun kirjoitan rohkeasti kirkon papeista pahan palvelijoina, niin en tarkoita sillä, että olisin täydellinen tai muita parempi, vaan rakkaudesta totuuteen, sillä rakkaus totuuteen on jokaisen Herran Jeesuksen opetuslapsen ja Jumalan armosta pelastetun uskovan ihmisen kutsumus. En myöskään sano ja kirjoita, että kaikki kirkon papit olisivat pahan palveluksessa, mutta käsitykseni mukaan suurin osa heistä on pahan palveluksessa.

Vastaus Kirkko ja kaupunki lehden päätoimittajalle
Kirkko ja kaupunki -lehden päätoimittaja Jaakko Heinimäki kirjoitti 19.6.2019 lehdessä artikkelin; Päätoimittajalta: Avoin kirje Päivi Räsäselle. Heinimäki tuo esille Päivi Räsäsen avoimeen kirjeen arkkipiispa Tapio Luomalle, jota Heinimäki ymmärtää joko tietämättään tai tahallisesti täysin väärin. Kirje ei ollut osoitettu minulle, vaan Päivi Räsäselle ja Päivi osaisi varmasti vastata hienosti ja hyvin Heinimäelle, mutta koska Heinimäen kritiikki koskien Räsästä koskettaa myös Raamatun sanan totuuden täydellistä väärin ymmärtämistä, niin siksi koen velvollisuudekseni Herran Jeesuksen opetuslapsena ja Jumalan armosta pelastuksen lahjaksi saaneena antaa vastaukseni Jaakko Heinimäelle.

Homo Pride ja pedofilian yhteys
Steve Baldwin teki tutkimuksen vuonna 2002 (Pedofilia yleisempää homojen keskuudessa), jonka on julkaissut Regent University Law Review. Tutkimuksen lopputulos kertoi kuinka tietokanta otanta henkeä kohti väestöstä tilaston mukaan homoseksuaalien keskuudessa tapahtuu huomattavasti enemmän lasten seksuaalista ahdistelua ja pedofiliaa kuin heteroiden keskuudessa. Edellä oleva tutkimus nostattaa monien mielissä tunteet pintaan sekä saa monet sanomaan, että tuollainen vihapuhe ja homoseksuaalien mustamaalaaminen täytyy lopettaa. Itse asiassa homoseksuaalien keskuudessa monet ovat sitä mieltä, että homoseksuaalisuus ja pedofilia kuuluvat kiinteästi yhteen. Homoseksuaalisuuden ja pedofilian yhteys on ollut monilta pimennossa, mutta homoseksuaalisuuden yleisen hyväksymisen myötä tämä asia nousee pinnalle ja paljastaa karmeat kasvonsa.

Luterilainen kirkko ja Helsinki Pride
Helsinki Pride -yhteisö (entinen HeSeta ry) järjestää Helsinki Pride -viikon 24.6-30.6.2019. Tapahtuma on saanut paljon julkisuutta, sillä Suomen Luterilainen kirkko on ilmoittautunut tapahtuman yhteistyökumppaniksi. Yhteistyökumppaneiden joukossa on myös pitkä lista tunnettuja suomalaisia yrityksiä. Ennen kuin tapahtuma on edes alkanut, niin luterilaisen kirkon mukaan tuleminen on jo aikaan saanut julkisen kohun. Tuon kirjoituksessani esiin vähemmän esillä olleita asioita Setan todellisista motiiveista sekä siitä mitä Raamattu sanoo homoseksuaalisuuden harjoittamisesta sekä ihmisenä olemisesta.

Katolinen kirkko ja satanismi
Kirjoitin 20.7.2014 kirjoituksen: Katolinen kirkko musta messu ja lapsiuhrit. Toin kirjoituksessani esille katolisen kirkon sisällä vaikuttavasta satanistisesta toiminnasta. Monet ihmiset pitivät kirjoitustani huuhaana ja vainoharhaisena salaliittoteoriana sekä törkeänä katolisen kirkon parjauskampanjana. Ymmärrän hyvin sen kuinka monet ihmiset suuttuivat ja vihastuivat minuun, luullessaan minun tahallisesti vääristelevän ja puhuvan pahaa katolisesta kirkosta. Niin kuin usein käy, niin on käynyt nytkin, että myöhemmin tulee esille kaikkien nähtävissä olevat todisteet, jotka kiistattomasti todistavat sen että ei ole kyse parjauskampanjasta katolista kirkkoa vastaan. Esille tulleet todisteet todistavat sen, että katolisen kirkon sisällä on laaja-alaista satanistista toimintaa, johon osa papistoa ovat osallisia. Tämän kirjoituksen kirjoittaminen on tuskallinen projekti, koska katolisen kirkon sisällä tapahtuneet ja tapahtuvat asiat ovat hirviömäisiä, mutta katolisen kirkon rikokset on tuotava päivänvaloon.

Tiede vahvistaa Sodoman tuhon
Breaking Israel News uutissivusto julkaisi 23.11.2018 artikkelin: Scientists Admit Biblical Account of Sodom is Accurate. Artikkelissa kerrotaan kuinka tieteellinen tutkimus vahvisti Raamatun opettaman taivaasta purkautuneen tuhon Kuolleen meren alueella tuhansia vuosia sitten. Artikkelin mukaan arkeologi Phillip Silvian (Trinity Southwest Univeristy of Albuquerque) raportoi yli vuosikymmenen kestäneestä kaivauksesta Kuolleen meren alueella. Silvian johti viiden suuren alueen kaivauksia Jordanian puoleisella Jordan-joella. Silvianin mukaan noin 15 neliökilometrin pituinen keski-Ghorin pyöreähkö alue oli hedelmällinen tasankoalue, joka oli ollut asuttuna vähintään 2500 vuotta. Jonkinlainen katastrofi n. 3700 vuotta sitten teki alueesta lopun, pyyhkien pois n. 40 000 - 60 000 asukasta, jotka asuivat alueella.

Piispan hiippa ja nurin päin oleva risti
Vasta vihityn Oulun hiippakunnan Jukka Keskitalon hiipassa (kirkollinen päähine) on alaspäin käännetty risti, jota sosiaalisessa mediassa on hämmästelty, sillä median mukaan satanisteilla ja joillakin heavy metal -yhtyeillä on symbolina ylösalaisin käännetty risti. Nurin päin olevan ristin tausta ja juuri on muinaisissa ajoissa, ei nykyajan satanismissa tai heavy metal -kulttuurissa.

Eläinten katoaminen maapallolta
Luonnonsuojelujärjestö WWF:n raportin mukaan tilanne on hälyttävä, sillä pahimmilla alueilla eläinten määrä maapallolla on romahtanut lähes 90 prosenttia. WWF:n Living Planet -raportti tuo esille kuinka vuodesta 1970 selkärankaisten villieläinten määrä on pienentynyt noin 60 prosentilla. Raportti kertoo eläinten määrän romahtamisen syiksi ihmisten toimet maatalouden, ylikalastuksen, salametsästyksen sekä ilmastonmuutoksen kautta. Raportin mukaan ilmastonmuutos on vaikuttanut lintujen vähentymiseen. Monet ihmiset eivät usko Raamatun olevan Jumalan sanaa, mutta Raamattuun on jo noin 2500-2700 vuotta sitten kirjoitettu kuinka metsän eläimiä, taivaan lintuja ja kalojakin alkaa katoamaan meristä sekä kuinka ilmasto muuttuu kuivaksi ja kuumaksi ihmiskunnan päivien lopulla. Raamattukin ilmoittaa ilmastonmuutoksen ja eläinten katoamisen lopunaikana olevan ihmisen syytä. Raamatun opettama syy tähän on pintaa syvemmällä ja samansuuntainen, mutta hiukan erilainen kuin mikä on jumalattomuuden tilassa olevien ihmisten selonteko tässä asiassa.

Timo Soini ja abortti
Ulkoministeri ja katolilainen Timo Soini osallistui toukokuussa (2018) abortin vastaiseen mielenilmaukseen ja tapahtumaan Kanadan Ottawassa olleessaan siellä työmatkalla. Tästä nousi valtava kohu ja ajojahti Soinia kohtaan, kun hänen poliittiset vastustajansa huomasivat tilanteen olevan otollista pyrkimykselle Soinin kaatamiselle. Itse vastustan myös aborttia (syy ja selvitys lähdeviitteissä), sillä en kannata syntymättömän lapsen surmaamista ja tappamista. Äidin kohtu on tarkoitettu elämän lahjan alkupaikaksi ja syntymättömällä lapsella on oikeus elämään, eikä äidillä ole oikeutta oman lapsen surmaamiseen. Soinin tapauksessa eräs asia on monilta ihmisiltä piilossa, joka on hyvä tuoda esille, koska se liittyy laajempaan kokonaisuuteen, mikä edustaa tietyn tahon valtapyrkimyksiä ja tavoitteita.

Avioliitto ihmisen seksuaalisuus lasten asema
Saulus-Lähetys järjesti Helsingissä Tieteiden talolla debatin 28.8.2018, jossa vastakkain olivat kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka ja lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila. Debatin aiheena oli avioliittoinstituutio, avioerot ja seksuaalisuus sekä niiden lapsivaikutukset. Tilaisuuden lopussa paikalla ollut yleisö sai esittää kysymyksiä. Olin tilaisuudessa paikan päällä, istuen tarkkaavaisesti eturivissä. Tilaisuus oli todella pitkä, sillä se kesti hiukan yli 2 tuntia ja siinä ajassa väittelijät ehtivät esittää monenlaisia ajatuksia, jonka lisäksi monet hyvät yleisökysymykset toivat lisäulottuvuutta ajatusten virtaan illan keskustelussa. Mieleeni nousi monenlaisia näkökulmia keskusteltavana olleen aiheen tiimoilta, joka innoitti minua kirjoittamaan asiasta.

- avioliittoihmisenseksuaalisuus1

- avioliittoihmisenseksuaalisuus2

- avioliittoihmisenseksuaalisuus3

- avioliittoihmisenseksuaalisuus4

- avioliittoihmisenseksuaalisuus5

- avioliittoihmisenseksuaalisuus6

- avioliittoihmisenseksuaalisuus7

- avioliittoihmisenseksuaalisuus8

- avioliittoihmisenseksuaalisuus9

- avioliittoihmisenseksuaalisuus10

Sexpon asiantuntija ja eläinseksi
Kirjoitin aikaisemmin kirjoituksen Sexpo ja Tapio Puolimatka, jossa toin muun muassa esille kuinka Sexpon asiantuntijat kritisoivat Tapio Puolimatkaa, lyttäämällä lyttyyn koko Puolimatkan ammatillisen osaamisen valtiotieteen tohtorina, kasvatustieteen tohtorina sekä kasvatuksen ja tradition professorina. Tutkiessani lisää Sexpon Tommi Paalasen ajatuksia ja näkemyksiä, joka on mukana seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin erikoistuneessa asiantuntijajärjestössä Sexpossa, niin kauhistuin siitä mitä tällainen "asiantuntija" hyväksyy ja sallii koskien seksuaalisuutta. Itse ajattelen sitä, että tietyille ihmisille annettu arvonimitys asiantuntija on kuitenkin kaukana todellisesta asiantuntijuudesta. Näin on Tommi Paalasen kohdalla, enkä sano tätä käymällä henkilöön kiinni, vaan sanon sen sillä perusteella, koska Paalasen tietyt ajatukset eivät edusta terveitä moraalikäsityksiä, sillä hän julkisesti kannattaa vaarallisia ja terveyttä vahingoittavia seksuaalisia perversioita (kieroutumia). Täsmennän vielä sen, että pyrin käymään asioihin kiinni todennettujen faktatietojen kera, en ihmisiin. Asioista ja mielipiteistä sekä kannanotoista on kuitenkin vaikea kirjoittaa ilman nimiä, koska asioiden ja mielipiteiden takana on ihmisiä, joilla on etu- ja sukunimi.

Pahuuden saatanallinen olemus - Hyvyys voittaa pahuuden
Kirjoitin tänään aikaisemmin kirjoituksen katolilaisten pappien satanistisesta pedofiliasta. Kirjoitukseni jälkeen menin muutamaksi tunniksi puusavottaan metsään mönkijän kanssa. Metsässä ollessani en saanut mielestäni pois tänään aikaisemmin kirjoittamaani kirjoitustani. Sydämelleni nousi ajatuksia pahuuden saatanallisesta olemuksesta ja sen kauhistuttavista vaikutuksista muun muassa pedofilian kautta, jonka kohteeksi joutuu pienet lapset, jotka ovat kaikkein heikompia, turvattomimpia ja haavoittuvaisimpia tässä maailmassa. Mikä on saatanallisen pahuuden olemus? Mikä on sen takana? Mikä on paras lääke tällaista pahuutta vastaan? Näihin kysymyksiin pyrin vastaamaan tässä kirjoituksessani.

Katolilaisten pappien satanistinen pedofilia
Jos joku sanoisi sinulle, että katolisen kirkon sisällä osa papistosta (ei kaikki papit) ovat mukana satanismissa ja harjoittavat satanistisia rituaaleja, niin sinä et varmaan uskoisi sellaisen olevan mahdollista. Todennäköisesti sanoisit tällaisen tarinan olevan salaliittoteoriaa tai katolisen kirkon mustamaalaamista. Yhdysvalloissa tehty tuore raportti katolisen kirkon pappien lapsiin kohdistuneista seksuaalisista hyväksikäytöistä todistaa sen todeksi, että osa katolisen kirkon papistosta on sekaantunut satanismiin. Jos osaa lukea oikein ja ymmärtää oikein sen mitä raportissa esiintyvät raskauttavat todisteet katolisten pappien kauhistuttavista toimista kertovat, niin silloin satanismin harjoittaminen, joidenkin katolisten pappien toimesta osoittautuu kauhistuttavaksi tosiasiaksi. Kaikki katoliset papit eivät ole mukana satanismin harjoittamisessa, mutta osa on. Tämä on tärkeä täsmennys, sillä yleistäminen on aina väärin, koska yleistäminen on syyttömien panettelua, luoden ikävän varjon heidän ylleen, antamalla valheellisen kuvan syyttömästä ihmisestä. Haluan vielä huomauttaa ja varoittaa lukijaa, että kirjoitukseni sisältää erittäin vastenmielistä tietoa, jota oli vaikea kirjoittaa ylös, sillä asia on niin kauhistuttava, että sitä oli vaikea kirjoittaa.

Ilmastonmuutosta ei kyetä pysäyttämään
Monet ihmiset pitävät Raamattua pelkkänä satukirjana, eivät Jumalan sanana. Hämmästyttävän tarkat Raamatun profetiat muutaman tuhannen vuoden takaa todistavat sen ettei Raamattu voi olla pelkästään ihmisen kirjoittama kirja, vaan kirja, jonka kirjoittajat ovat kirjanneet asioita ylös Raamattuun Jumalan Hengen ohjauksessa. Ei voi olla mitenkään mahdollista, että muutaman tuhannen vuoden takaisessa maailmassa eläneet ihmiset olisivat kyenneet tarkasti kertomaan, mitä maailmassa tulee tapahtumaan tulevaisuudessa 2500-2700 vuoden päästä. Raamatun profetiat ovat eräs asia, joka todistaa Raamatun Jumalan sanan ilmoitukseksi ihmiskunnalle. Raamattu on kertonut jo noin 2500-2700 vuotta sitten kuinka lopunaikana maapallon ilmasto muuttuu kuumaksi, josta  maan päällä tulevat kärsimään ihmiset ja eläimet, ilmakehässä linnut ja vesistöissä kalat sekä vesieläimet. Raamatun sanan profetian mukaan ihmisen aiheuttamaa haitallista ilmastonmuutosta ei kyetä enää pysäyttämään, eikä estämään millään tavalla.

Onko ilmastonmuutos huijausta?
Onko ilmastonmuutos maailman suurin huijaus, niin kuin yhä useammat väittävät? On esitetty väitteitä ja todisteita, että IPCC olisi väärentänyt ilmastonmuutokseen liittyviä raportteja. Donald Trump on sanonut ilmastonmuutoksen olevan huijausta. Yhä useammat sanovat ettei ihmisten aiheuttama ilmastonmuutos olisi totta, vaan huijausta, joka perustuu väärennettyihin todisteisiin. On ihan aiheellista kysyä ovatko tutkimukset ihmisten aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta totta vai huijausta? Jumalan sana (Raamattu) kertoo ihmisen olevan syypää lopunaikana tapahtuvaan ilmastonmuutokseen. Moni ei pidä Raamattua Jumalan sanana, vaan satukirjana, jonka tähden he eivät usko Raamatun sanaan tai Jumalaan. Raamattu kuvaa yksityiskohtaisen tarkasti negatiivisia muutoksia ilmastossa, jotka ovat parhaillaan tapahtumassa maailmassa. Raamatun kuvaukset maailmamme muuttuvista olosuhteista ovat kirjoitettu jo tuhansia vuosia sitten, joka tarkoittaa sitä ettei Raamattu voi olla pelkästään ihmisten kirjoittama kirja, vaan kirja ja ilmoitus, jonka kirjoittajat ovat saaneet Jumalalta tarkan ja profeetallisen sanoman koskien koko ihmiskuntaa. Tämän syyn tähden käsittelen ilmastonmuutoksen todellisuutta Jumalan sanan ilmoituksen pohjalta.

Sexpo ja Tapio Puolimatka
Kirjoitin aikaisemmin Iltalehden artikkelin perusteella pedofiliasta, koska Iltalehti toi esille Sexpon toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan näkemyksiä pedofiliasta ja Tapio Puolimatkan ajatuksia koskien hänen kirjoitustaan Kampanja pedofilian laillistamiseksi. Luettuani kokonaisuudessaan Sexpon nettisivulla olleen kirjoituksen Tapio Puolimatkaan liittyen, jonka allekirjoittajina olivat Sexpon toiminnanjohtaja ja puheenjohtaja, niin mieleeni nousi ajatuksia, joita olisi hyvä tuoda esille.

Pedofilia ja homoseksuaalisuus
Iltalehti julkaisi 9.8.2018 artikkelin Ovatko pedofiiliset ajatukset aina väärin? Näin asiantuntijat vastaavat. Artikkelissa muun muassa Sexpon toiminnanjohtaja Tommi Paalanen ja puheenjohtaja Tiia Forsström kertovat kuinka mikään seksuaalinen taipumus ei ole sellaisenaan väärä tai sairas, ei edes pedofilia. Sexpon toiminnanjohtaja ja puheenjohtaja uskovat nykyiseen seksuaalitrendiin, jossa esitetään vääristynyt kuva tekemällä perversioista hyväksyttyjä ja luonnollisia asioita. Iltalehden artikkelissa Sexpon asiantuntijat sanovat Tapio Puolimatkan pedofilian ja homoseksuaalisuuden rinnastamisen olleen asiatonta ja leimaavaa. Tässäkin kohden asiantuntijat erehtyivät, sillä monien homoseksuaalien todistuksen mukaan homoseksuaalisuudella ja pedofilialla on luonnollinen ja kiistaton yhteys, joista tuon esille todisteita myöhemmin tässä kirjoituksessani.

Kampanja pedofilian laillistamiseksi
Oikeamedia julkaisi 27.7.2018 vieraskynä blogissa professori Tapio Puolimatkan kirjoituksen: Kampanja pedofilian laillistamiseksi. Sama kirjoitus löytyy myös Puolimatkan kotisivulta. Tapio Puolimatkan kirjoitus sai aikaan melkoisen myrskyn sosiaalisessa mediassa sekä myös Jyväskylän yliopistossa, jossa Tapio Puolimatka toimii kasvatuksen teorian ja tradition professorina. Tapio Puolimatkan havainnot kampanjasta pedofilian laillistamiseksi ovat perusteltuja, sillä tällainen aikomus on etenemässä eteenpäin yhteiskunnissa.

Lopunajan tappavat helteet
Tutkimusten mukaan ilmastonmuutoksen takia helleaallot yleistyvät ja lisääntyvät, ne ovat pahempia sekä kestävät pitempään, vaatien tulevaisuudessa yhä enemmän kuolonuhreja. Tutkimukset kertovat kuinka helleaaltojen aiheuttamat kuolemat tulevat lisääntymään ympäri maailmaa. Pahimmat vaikutukset ovat subtrooppisilla ja trooppisilla seuduilla, mutta helteiden aiheuttamat kuolemantapaukset tulevat lisääntymään myös Euroopassa ja muualla. Monet ihmiset eivät usko Raamatun olevan Jumalan sanan ilmoitus ihmiskunnalle. Raamattu (Jesajan kirja) on ilmoittanut jo tuhansia vuosia sitten kuinka lopunajan ihmiskunta tulee kärsimään tappavasta kuumuudesta sen tähden, koska ihmiset ovat hylänneet Jumalan ja rikkoneet Jumalaa vastaan, jonka seurauksena ihmiset ovat saastuttaneet maan, joka johtaa kuumuudesta kärsimiseen. Jesajan kirja on kirjoitettu noin 2500 vuotta sitten. Miten profeetta Jesaja on voinut tietää etukäteen kuinka ilmasto tulee muuttumaan tappavan kuumaksi? Oikea vastaus on sen tähden, koska Raamattu on totisesti Jumalan sanan ilmoitus ihmiskunnalle, niin sen tähden Jumala puhui Henkensä kautta Jesajalle profeetallisen ilmoituksen siitä mitä lopunaikana tulee tapahtumaan ja mikä on synnin kapinan seuraus maan päällä. On paljon sellaisia ihmisiä, jotka eivät usko ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen olevan totta. Viime vuosikymmenten monenlaiset muutokset maailmassa todistavat ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen olevan tosiasia. Raamattukin (Jumalan sana) kertoo ilmastonmuutoksen olevan totta lopunajan ihmiskunnassa. Käyn läpi kirjoituksessani nykyisiä tutkimuksia ja arvioita ilmastonmuutoksen aiheuttamista muutoksista sekä siitä mitä Raamattu kertoo tästä asiasta ja mikä on asian ja ongelman ratkaisu.

DNA luomisen todiste
Selatessani Internetiä silmiini osui tekniikkatalous.fi julkaisema artikkeli: Huippuharvinainen näyte - 75 miljoonaa vuotta vanhasta dinosauruksen fossiilista eristettiin veren punasoluja (13.6.2015). Artikkelin luettuani mieleeni nousi DNA, joka pitää sisällään kaikkien solujen ja joidenkin virusten geneettisen tietopankin, elävän elämän rakentumisen ohjeet ja koodit. DNA ja sen monimuotoinen koodijärjestelmä todistaa ettei kemiallinen aine ilman älyä ja  suunnittelua kykene itsestään luomaan ja kehittymään alkeellisista elämänmuodoista monimutkaisemmiksi elämänmuodoiksi. Raamatun ilmoittama luominen on ainoa mahdollisuus siihen miten elämä on syntynyt maapallolle.

Psykedeelit ja mielenterveys
Nykyinen yhteiskunta on hyväksymässä psykedeelisten huumeiden käyttämisen lääkityksenä erilaisiin terveydellisiin ongelmiin kuten esimerkiksi mielenterveyshäiriöihin. Tämä asia on todella vakava, koska huumeiden käytön haittavaikutukset ovat paljon pahempia kuin mitä niiden haitallisista vaikutuksista on tiedotettu ja tiedetty. Kirjoituksessani käsittelen aihetta sellaisesta näkökulmasta käsin, josta puhutaan erittäin vähän, mutta joka on hengenvaarallista ja lopullista sekä peruuttamatonta.

Nykytutkimuksia Torinon käärinliinasta
Torinon käärinliina on sen olemassaolonsa ajan herättänyt paljon ristiriitaisia tuntemuksia. Monet sanovat sen olevan aito ja toiset sanovat sen olevan taitava väärennös. Nykytutkimuksen erilaisilla tekniikoilla saadaan aikaan myös erilaisia tuloksia liinan aitouden puolesta sekä sitä vastaan. Kirjoituksessani tuon esille kaksi nykyajan tutkimusta sekä kaikkein tärkeimmän todistuksen, eli Raamatun sanan todistuksen, joka todistaa Torinon käärinliinan väärennökseksi ja huijaukseksi.

Arkkipiispa Luoman synti
Kotimaa-lehti julkaisi 29.6.2018 artikkelin Helsingin tuomiokirkon portailla tapahtuneesta tapahtumasta, jossa kirkon portailla otettiin yhteiskuvia "naimisiin" menneistä samaa sukupuolta olevista nais- ja miespareista. Arkkipiispa Tapio Luoma lähetti tapahtumaan oman viestinsä, jossa luki seuraavasti: "Olette löytäneet rinnallenne kumppanin, jonka kanssa haluatte elämänne jakaa. Onnittelen teitä tapahtumaan osallistuvia aviopareja ja toivotan teille Jumalan siunausta ja hänen hyvää johdatustaan." Arkkipiispa Luomalla ei ole minkään valtakunnan valtuuksia toivotella homopareille Jumalan siunausta ja Jumalan hyvää johdatusta, vaan hän on tehnyt sen omissa nimissään, ei Jumalan nimessä, eikä Jumalan valtuutuksella, koska homoseksuaalisuuden harjoittaminen on Jumalan sanan (Raamattu) opetuksen mukaan syntiä ja Jumalalle kauhistus.

Pride-viikko suuri menetys
MTV:n Huomenta Suomi ohjelmassa 2.7.2018 eräänä uutisaiheena oli: Pride - viikko suuri menestys. Katsellessani ja kuunnellessani ohjelmaa monenlaisia ajatuksia nousi sydämelleni. Ajattelin kirjoittaa kirjoitukseni Raamatun sanan totuuden näkökulmasta käsin, koska tämä näkökulma antaa vastauksen elämän peruskysymyksiin.

Kirkkofutis - jumalisuuden ulkokuori
Paavalin kirkossa Helsingissä kirkkoherra Kari Kanala toivottaa ihmisiä tervetulleeksi futiskirkkoon Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Kirkon alttari on peitetty valtavan isolla skriinillä, josta voi seurata Venäjän jalkapallon MM-kisoja. Mistä oikein on kyse, kun kirkossa katsellaan jalkapallon MM-kisoja? Raamattu kertoo lopunajan ihmisten olevan hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia, jonka tähden heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät todellisen Jumalan voiman. Kirkkofutis on jumalisuuden ulkokuoren mukaista uskonnollista puuhastelua, jossa ei ole mukana Jumalan todellista voimaa, joka toisi ihmisille Jumalan armosta voiman vapautua synnin orjuudesta.

Kymmenen vitsausta - paha saa palkkansa
Venäjän jalkapallon MM-kisat ovat käynnistyneet, ennen kisojen alkua Iltalehti julkaisi artikkelin (8.6.2018): Raamatullinen vitsaus uhkaa Venäjän kisoja - heinäsirkat voivat aiheuttaa todellisen skandaalin: "Koko maailma katsoo meitä". Venäjällä jotkut pelkäävät heinäsirkkojen (idänkulkusirkka) pilaavan jalkapallon MM-kisat, jos isot parvet kerääntyvät syömään pelikenttien ruohoja. Raamattu puhuu Egyptissä tapahtuneista vitsauksista, joista jokainen vitsaus viestitti tarkan sanoman sen ajan egyptiläisille. Jokainen vitsaus romutti egyptiläisten epäjumalanpalveluksen.

Homoseksuaali tarvitsee eheyttämistä
Homoseksuaalisuus on yhteiskunnassa nykyään jatkuvasti esillä muodossa ja toisessa. Kirjoituksessani tuon esille homoseksuaalisuuden agendan taustoja ja kuinka ne ovat muuttaneet yhteiskunnan käsityksiä homoseksuaalisuudesta. Käsittelen myös sitä kuinka homoseksuaali tarvitsee ihan oikeasti eheyttämistä, vaikka tällaista ajatusta vastustetaan kovaäänisesti. Pintaa syvemmältä asioiden tutkiminen paljastaa meille sen kuinka homoseksuaalisuudesta on järjestelmällisesti tehty salonkikelpoista, vaikka se sisältää monia negatiivisia ja vahingollisia vaikutuksia ihmisille. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe, eikä syrjintää homoseksuaaleja kohtaan, vaan perustuu todennettuihin faktoihin, joita ei huomata, eikä haluta nähdä ja ymmärtää, koska väärän tiedon manipuloinnin kohteeksi joutunut ihminen ei kykene enää erottamaan sitä mikä on totuus

Pori Jazz kohu
Mediassa lyhyen aikaa vellonut mediakohu vasta valitun Pori Jazzin toimitusjohtajan erotetuksi tulemisesta on saanut aikaan monenlaisia tuntemuksia ihmisten sydämissä. Kohu kulki koko ajan väärällä raiteella, alusta asti. Kun tarkastelee kohua pintaa syvemmältä ja katselee miten tietyt tahot toimivat, jotka osoittavat syyttävän sormensa erotetun toimitusjohtajan suuntaan, niin näemme kuinka todennetuin faktoin syyttävä taho sortuu itse loukkaamaan ihmisarvoa ja vapautta valita oma seksuaalinen suuntauksensa. Valtaosa mediasta on myös langennut heille viritettyyn ansaan tietyn tahon toimesta, joka sanoo taistelevansa ihmisoikeuksien ja loukkaamattoman seksuaalisen identiteetin puolesta.

Palestiina myytti ja petos
Jos tunnet Lähi-idän historiaa ja tutustut siihen mitä ihan oikeasti on tapahtunut, niin silloin tulet huomaamaan kuinka käsite Palestiinan valtio on myytti ja petos, jonka tarkoituksena on valheen kautta saada Israel näyttämään syylliseltä Lähi-idän konfliktiin. Suuri osa länsimaiden mediasta kuten myös valtaosa suomalaisesta mediasta on eksynyt petoksen takia näkemään Lähi-idän tapahtumat täysin väärässä valossa. Asiat ovat todellisuudessa ihan eri tavalla kuinka valtamedia uskottelee asioiden olevan Lähi-idässä. Juutalaisten uudelleen asuttaminen muinaiseen kotimaahansa Israeliin käynnisti myyttisen operaatio Palestiinan valtion käsitteen, joka ponnisti kaiken maailman tietoisuuteen tyhjästä. Historiassa ei ole olemassa Palestiinan kieltä. Historiassa ei ole ollut olemassa palestiinalaista kulttuuria, joka eroaisi muista arabikulttuureista. Historiassa ennen vuotta 1988 ei ole koskaan ollut olemassa valtiota nimeltä Palestiina, eikä palestiinalaisia hallitsemassa Palestiinaa. Miksi tänä päivänä puhutaan Palestiinasta ja palestiinalaisista?

Lähi-idän petos osa 2
Kirjoitin aikaisemmin kuinka länsimainen media uskoo toistuvasti palestiinalaisten propagandan ja valheen, jonka tarkoituksena on vääristellä Lähi-idän tapahtumia sekä saada Israel näyttämään syylliseltä koko maailman edessä. Kirjoitin aikaisemmassa kirjoituksessa islaminuskon al-taqiyya käsitteestä, joka antaa muslimille "oikeuden" suojella islamia valheen kautta. Lähi-idän petos osassa kaksi tuon esille selkeät todisteet siitä kuinka ja millä tavalla al-taqiyyaa toimii käytännössä, tarkoituksenaan valheen kautta pyrkiä tuhoamaan Israel. On hyvä tuoda esille ja muistuttaa etteivät kaikki palestiinalaiset ja muslimit ole osallisia Lähi-idän petokseen.

Lähi-idän petos
Länsimainen valtamedia uskoo toistuvasti tietyn palestiinalaisen propagandan ja valheen, jolla pyritään vääristelemään sitä mitä Lähi-idässä tapahtuu. Vääristelemisen päämäärä on saada Israel näyttämään syylliseltä joka asiaan. Tuon esille muutamia selkeitä tapauksia, jotka paljastavat palestiinalaisten valheeseen perustuvan propagandan. Totuuden nimessä on myös tuotava esille, että kaikki palestiinalaiset ja muslimit eivät tietenkään ole syyllisiä valheelliseen propagandaan.

Trumpin Jerusalemin suunnitelma
Mikä on Donald Trumpin suunnitelma koskien Jerusalemia? Vuoden 2017 joulukuussa Trump sanoi, että on tullut aika virallisesti tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi. Trump sanoi puheessaan, että USA:n suurlähetystö tullaan siirtämään Tel Avivista Jerusalemiin. USA:n suurlähetystö on nyt avattu Jerusalemiin. Trumpin vuoden 2017 joulukuun puheesta unohdetaan lupaukset palestiinalaisille, jossa hän sanoi Amerikan olevan sitoutunut helpottamaan rauhan sopimusta, jonka molemmat osapuolet voivat hyväksyä sekä kuinka Amerikka tukee kahden valtion mallia, jos molemmat osapuolet suostuvat siihen.

Palestiinan johtajan valhe
Palestiinan johtaja Mahmoud Abbas on sanonut holokaustin tapahtuneen juutalaisten sosiaalisen käyttäytymisen takia. Muutamaa päivää myöhemmin Abbas sanoi, jos lausuntoni loukkasi juutalaisen uskon ihmisiä, niin pyydän heiltä anteeksi. Oliko Abbasin anteeksipyyntö aito vai näytelmää? Islamin uskonopin mukaan muslimi saa valehdella ei-muslimille, sillä muslimi saa suojella islamia valheen kautta. Hyvin todennäköistä on ettei Abbasin anteeksipyyntö ole aito, sillä hän on tunnetusti holokaustin kieltäjä siinä laajuudessaan, jossa holokausti tapahtui. Sekin tulee ymmärtää, että Abbasilla on "islamin uskonopin suoma oikeus" valehdella ei-muslimeille.

Kuolleetkin voivat herätä eloon
Iltasanomat julkaisi artikkelin 9.5.2018, jossa kerrottiin kuinka aivokuolleeksi julistettu poika heräsi eloon yhtäkkiä yllättäen juuri kun lääkärit olivat lopettamassa pojan elintoimintojen ylläpidon. Trenton McKinley, 13-vuotias yhdysvaltalainen poika putosi rantakirpun vetämästä perävaunusta, jonka seurauksena poika putosi betoniin ja vaunu kaatui osuen suoraan hänen päähänsä. Poika oli kuolleena 15 minuutin ajan.

Merten hapettomat alueet
Iltasanomat julkaisi artikkelin 1.5.2018, kuinka tutkijat ovat löytäneet Omaninlahdelta maailman suurimman valtameren hapettoman vyöhykkeen, joka on kooltaan Skotlantia suurempi. Artikkelin mukaan valtameri on tukehtumassa. Käyn kirjoituksessani läpi merten hapettomia alueita ja niiden syitä ja syyllisiä sekä samalla tuon esille sanoman vuosituhanten takaa, joka kertoo maailman merien saastumisesta ihmiskunnan viimeisinä päivinä sekä ainoasta oikeasta ratkaisusta, jonka ihminen voi tehdä tässä nykyisessä maailmanajassa.

Mies ei voi synnyttää ja tulla raskaaksi
Tänä vuonna huhtikuun neljäntenä päivänä Iltasanomat julkaisi uutisartikkelin: Mies synnytti vauvan Suomessa. Samana päivänä Yle julkaisi uutisartikkelin: Sukupuolensa mieheksi korjannut synnytti vauvan. Molemmat uutisartikkelit ovat harhaanjohtavia, sillä mies ei voi synnyttää, eikä tulla raskaaksi, eikä mieheksi syntynyt mies voi oikeasti korjata sukupuoltaan, koska hän on ja jää aina mieheksi. Tuon kirjoituksessa esille muutaman muuttumattoman tosiasian siitä ettei mies voi synnyttää, eikä mieheksi syntynyt mies voi muuttaa itseään naiseksi.

Raamattu ei opeta uskovista homoista
Sebastian Tynkkynen julkaisi 19.3.2018 Youtube-kanavallaan videon: Being a gay Christian and in relationship with a man? Videon nimi on suomeksi Homo kristittynä oleminen ja suhde miehen kanssa? Miksi on tärkeää ottaa kantaa tällaisiin videoihin, sillä eikö ole ihan selvää, että Raamattu sanoo homoseksuaalisuuden olevan syntiä? Kyllä, Raamattu sanoo selkeästi homoseksuaalisuuden olevan syntiä. Elämme luopumuksen ajassa, jossa kaikella tavalla pyritään vääristelemään Jumalan sanan totuutta, ja siksi on todella tärkeä kirjoittaa ja tuoda esille mitä Raamattu opettaa homoseksuaalisuudesta. Jos emme tee näin, niin uudet sukupolvet seurakunnissa alkavat omaksumaan kaikenlaisia vääriä opetuksia myös sellaisia, jotka sanovat ettei homous olisi Raamatun mukaan syntiä. Tynkkysen videon sanoma ja kirjoitukseni tulee tutkia ja koetella Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

Jumalaa pilkkaava journalisti
Tuomas Enbuske on eräs suurimmista Jumalan pilkkaajista suomalaisten journalistien keskuudessa. Enbusken journalismia voi muutenkin kutsua roskajournalismiksi, sillä hän kirjoittaa korostaen kirosanoja, alatyylisiä sanoja, avoimesti pilkkaa ja ivaa kohteita, joista hän kirjoittaa jne. Enbusken journalismi on tyhjänpuhumista sekä moraalitonta roskajournalismia, joka on häpeäksi todellisen journalismin arvokkaalle luonteelle.

Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista?
Monet Raamattuun uskovat ihmiset ovat innoissaan hehkuttaneet Donald Trumpin puhetta (6.12.2017) koskien Jerusalemia, jonka hän sanoi olevan Israelin pääkaupunki. Trumpin puheesta on useissa medioissa otettu esille vain pieni kohta, jossa hän puhui Jumalan sanan mukaan oikein Jerusalemista Israelin pääkaupunkina.  Kirjoituksessani tuon esille Trumpin puheen kokonaisuuden koskien Jerusalemia, sillä hänen puheensa oli kokonaisuudessaan antikristillinen, koska hän hyväksyy myös laittomuuden suunnitelman koskien Israelia ja Jerusalemia.

Evoluution uudet "todisteet"
Media ja tiedemaailma on haltioissaan kun se hehkuttaa uuden lintulajin syntymistä, joka todistaisi nopeasta evoluutiosta ja olisi voimakas todiste evoluution puolesta. Kun asiaa katsoo pintaa syvemmältä, niin uusi lintulaji ei todista evoluution puolesta yhtään mitään.

Ruotsin kirkko ja sukupuolineutraali Jumala
Ruotsin kirkon jumalanpalvelusvaliokunnan puheenjohtaja Sofija Pedersen Videke pyrki oikomaan mediaan levinneitä tulkintoja, joiden mukaan Ruotsin kirkko luopuisi kokonaan Herra ja han-sanoista ja alkaisi käyttämään sukupuolineutraalisuutta korostavaa hän-sanaa hen. Se on totta, ettei Ruotsin kirkko ala ainakaan vielä käyttämään sukupuolineutraalia sanaa hen. Ruotsin kirkon uusi kirkkokäsikirja kuitenkin ohjeistaa, että Herra sanan tai maskuliinisen han-persoonapronomin sijaan Jumalasta tulee entistä useammin käyttää yksinkertaista ja sukupuolineutraalia nimitystä Jumala (Gud).

Jumala tietää ihmistä paremmin
Raamattu sanoo kuinka lopunajan jumalaton ihmiskunta ajautuu täyteen laittomuuteen. Raamattu kertoo myös uskovien ihmisten suuresta luopumuksesta lopunajassa, jossa Jumalan sanan totuus vaihdetaan valheellisiin opetuksiin ja käsityksiin. Aihetta voisi käsitellä monestakin näkökulmasta käsin, mutta lähestyn tässä kirjoituksessa aihetta ainoastaan muutamasta näkökulmasta käsin, eli kuinka väärään tietoon perustuva tieteellinen informaatio eksyttää lopunaikana monia uskovia ihmisiä. Tiede on toki monissa asioissa ihan oikeilla jäljillä, mutta myös täysin väärässä joissakin asioissa. Kehotan jokaista lukijaa tutkimaan sitä mitä Jumala sanoo sanassaan.

Kaksi sukupuolta ja sukupuolen poikkeamat
Helsingin Sanomat on eräs eniten ikiaikaisia ja luonnollisia arvoja alas ajava media Suomessa. Helsingin Sanomissa oli 19.11.2017 kirjoitus (linkkinä kirjoitukseni lähdeluettelossa), joka käsitteli muunsukupuolisia ja sukupuolineutraaliutta jne. Kun lukee tällaisia artikkeleita, niin ei voi kuin ihmetellä kuinka ihmiset eivät näe ja ymmärrä todellisuutta, vaan sen sijaan harvinaisten poikkeusten tähden pyritään romuttamaan perinteiset ja luonnolliset sukupuolirajat.

Sokeutunut järki ei tunnista sukupuolen rajoja
Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski kirjoitti 23.11.2017 julkaistun artikkelin: Terve järki on usein suurinta höpön höpöä. Luettuani Saskan kirjoituksen mieleeni nousi ajatus; sokeutunut järki ei tunnista sukupuolen rajoja. Elämme ajassa, joka pyrkii murtamaan perinteiset, luonnolliset ja ikiaikaiset elämänarvot. Miten tähän on tultu etteivät ihmiset enää tunnista selkeitä sukupuolen rajoja, miehiä ja naisia, poikia ja tyttöjä? Yhteiskunta on alkanut kumoamaan perinteistä ja luonnonmukaista lainsäädäntöä korvaten sitä luonnottomuudella ja epäterveillä moraalittomilla arvoilla. Tällaisen operaation tuloksena terve järki sokeutuu eikä sen tähden kykene tunnistamaan enää edes selkeitä sukupuolen rajoja.

Toiko avaruuspöly elämän maan päälle?
Nykyisen tieteen aikakauden DNA-tutkimuksen tulokset haastavat darvinistista evoluutioteoriaa, sillä DNA:n monimutkainen koodikieli kaikessa elollisessa on osoittamassa todeksi ettei elämä ole voinut syntyä itseohjautuvasti ja sattumanvaraisesti maan päälle. Darvinistisen evoluutioteorian romahtaessa tiedeyhteisöt keksivät uusia teorioita maanpäällisen elämän syntymisen ja lajien evoluution ratkaisuksi. Käsittelen lyhyesti uutta tutkijoiden esittämää teoriaa siitä miten elämä olisi voinut syntyä maan päälle. Samalla tuon esille ikiaikaisen opetuksen elämän syntymisestä maan päälle, joka kestää aikaa sekä vertailua ja on ylivertainen kaikenlaisten teorioiden keskuudessa.

Piispan valinta on ihmisten perinne
Arkkipiispa Kari Mäkinen vihki Teemu Laajasalon 12.11.2017 Helsingin hiippakunnan piispaksi Helsingin tuomiokirkossa. Kirkollinen piispan vihkimys ja piispan virka on ihmisten perinne ja traditio, ei Raamatun sanan totuus ja opetus. Suomen luterilaisen kirkon opetus piispasta ei ole Raamatun sanan opetuksen mukaista. Raamatusta ei löydy kirkon oppia piispasta ja siksi suoraan sanoen kirkon oppi piispuudesta on valheeseen perustuva oppi, joka pyrkii kumoamaan Jumalan sanan totuutta. Kyse on todella vakavasta asiasta ja siksi on todella tärkeää kirjoittaa tästä asiasta ja muustakin. Pyrin kirjoittamaan piispuudesta ja muustakin lyhyesti, mutta tuoden esille sen mitä Raamattu opettaa ja miten kirkko vääristelee Raamatun sanan totuutta.

Ateistinen ja teistinen evoluutio vs luominen
Ihmisiä on kautta ihmiskunnan historian mietityttänyt ja kiinnostanut maailman ja ihmiskunnan alkuperä ja synty. Tämä kysymys ja pohdiskelu on saanut aikaan erilaisia teorioita ja uskomuksia siitä miten elämä on saanut syntynsä maailmassa. Käsittelen kirjoituksessani lyhyesti kolme erilaista selitysmallia elämän alkuperästä ja syntymisestä maan päälle, jotka ovat ateistinen evoluutio, teistinen evoluutio ja Raamatun sanan opetus kuinka Jumala loi taivaat ja maan ja kaikki, mitä niissä on.

Elävä fossiili kumoaa opin evoluutioteoriasta
Mediassa on kerrottu kuinka kesällä 2016 Portugalin Algarvessa saatiin saaliiksi dinosaurusten ajalta peräisin oleva elävä fossiili. Saaliiksi saatu "elävä fossiili" oli elossa oleva kaulushai, jonka fossiilisia jäänteitä 80 miljoonan vuoden takaa on tiedemaailman mukaan löydetty aikaisemminkin.

Transsukupuolisten omia kokemuksia
Pekka Vahvanen ja Sean Ricks isännöivät Ylen TV1 kanavalla Perjantai ohjelmaa. 3.11.2017 Perjantai ohjelman teemana oli Trans-Perjantai. Ohjelmassa esiintyi niin sanottuja transsukupuolisia henkilöitä, jotka kertoivat omia kokemuksiaan transsukupuolisuudesta ja sukupuoli-identiteetistä. Monesti nykyajan median toimittajat ja tekijät keskittyvät pääosin tuomaan esille positiivisella tavalla nykyisiä luonnottomuuden vallassa olevia trendejä, mutta Trans-Perjantai ohjelma yllätti positiivisesti, sillä ohjelmassa esiintyi transsukupuolisuuden kokemuksen läpikäynyt ihminen, joka piti transsukupuolisuutta totuuden vastakohtana, eli luonnottomana ja vääränä. Ohjelmaa katsellessa sydämeeni nousi tiettyjä asioita ja näkökantoja, jotka haastavat transsukupuolisuutta kannattavia ihmisiä tarkistamaan sekä korjaamaan käsityksiään.

Yhteys syvenee katolilaisten kanssa
Katolinen teologi Oskari Juurikkala kirjoitti blogissaan luterilais-katolilaisesta oppikeskusteluraportista nimeltään: Kasvavaa yhteyttä: Julistus kirkosta, eukaristiasta ja virasta (
Communion in Growth. Declaration on the Church, Eucharist, and Ministry). Kyseinen englanninkielinen oppikeskusteluraportti julkistettiin 30.10.2017. Katsoin netistä tämän oppikeskusteluraportin julkistamistilaisuuden, joka herätti sydämelleni monia ajatuksia. Kun luin Juurikkalan kirjoituksen koskien luterilais-katolista oppikeskusteluraporttia, niin siinä vaiheessa koin voimakkaasti, että tästä asiasta ja muustakin on kirjoitettava julkisesti.

1930-luvun papisto politiikka uskonto ja antisemitismi
Kirkkohistorian dosentti André Swanström on tutkinut suomalaisten SS-pastorien suhdetta juutalaisten joukkotuhoon ja natsismiin SS-sotilaspastorien henkilökohtaisten muistiinpanojen kautta. Kun olen tutkinut joidenkin luterilaisen kirkon pappien suhtautumista natsismiin ja juutalaisuuteen 1930-luvulla, niin olen päätynyt samaan lopputulokseen kuin Swanström, eli osa papistosta suhtautui myönteisesti natsismiin sekä negatiivisesti juutalaisuuteen. Osa papistosta ei kannattanut natsismia, eivätkä olleet antisemitistejä. Kirjoitan myös jonkin verran koko yhteiskunnassa vaikuttaneesta antisemitismistä 1930-luvun Euroopassa sekä kauhistuttavan antisemitismin takaisin paluusta yhteiskuntaan.

Holokaustin kieltäjien valheet
Nykyaikana yhä useampi ihminen on eksynyt luulemaan ettei juutalaisten kansanmurhaa (holokausti) olisi tapahtunut. Jotkut ihmiset vähättelevät holokaustia sanoen ettei sitä ole tapahtunut siinä laajuudessaan miten historian dokumentit ovat sen esittäneet. Holokaustin kieltäjät esittävät valtavan määrän valheeseen perustuvaa tietoa, jonka kautta he koittavat kumota juutalaisten kansanmurhan toisen maailmansodan aikana. Holokaustin kieltäjien väitteiden kumoamiseen ei tarvita kilometrien pituisia kirjoituksia. Tästä syystä tuon esille muutaman todisteen, jotka kumoavat täydellisesti holokaustin kieltäjien väitteet. Suomessa holokaustin kieltäjänä toimii erityisen voimakkaasti magneettimedia.com, joka julkaisee törkeää antisemitismiä. Itse ajattelen magneettimedian olevan media, joka julkaisee journalistista saastaa koskien holokaustia.

Hitlerin antisemitistinen Mein Kampf kirja
Adolf Hitler kirjoitti kaksiosaisen Mein Kampf kirjan, jonka ensimmäinen osa
Tilinteko (Eine Abrechnung) julkaistiin vuonna 1925 ja toinen osa Kansallissosialistinen liike (Die Nationalsozialistische Bewegung) julkaistiin vuonna 1926. Hitlerin kirja on antisemitistinen, joka todistaa holokaustin suunnitelmista ja kertoo syitä miksi toisen maailmansodan aikainen natsihallinto toteutti hirvittävän holokaustin. Kirjoitukseni tarkoitus on osoittaa todeksi Hitlerin antisemitismi sekä viha juutalaisia kohtaan ja samalla tuoda esille, että antisemitismi on rikos ihmisyyttä vastaan ja Raamatun sanoin sanottuna syntiä Jumalaa ja ihmisiä vastaan.

Magneettimedia ja antisemitismi
Minulla on ollut pitkään sydämelläni ja ajatuksena kirjoittaa magneettimedian antisemitismistä. Jotenkin se on aina jäänyt tekemättä. Tämä kirjoitus olisi pitänyt kirjoittaa kauan aikaa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Eläinmaailma todistaa luomisesta
Iänikuinen kiista ateistien ja Jeesukseen uskovien ihmisten välillä elämän synnyn alkuperästä kääntyy aina luomisen voitoksi ja evolutionismiin perustuvan elämän synnyn teorian tappioksi. Asian voi todistaa todeksi monella tavalla. Tässä kirjoituksessa asia todistetaan todeksi muutaman sammakkoeläinlajin kautta. Todisteita olisi vaikka kuinka paljon, mutta näinkin lyhyt versio kykenee todistamaan totuudesta.

Laittomuuden vallankumous ja maailman muuttaminen
Kirjoitin 23.10.2015 nettisivulleni kirjoituksen nimeltään: sukupuolineutraalin avioliiton pimeä tausta. Kirjoituksessani kaksi vuotta siiten toin esille kuinka LGBT-liikkeen (lesbot, homot, biseksuaalit, transihmiset) päämäärä on koko maailman muuttaminen siten, että vähemmistön erilaisuuden tulee hallita maailmaa. LGBT-liike pyrkii muuttamaan maailman, niin että normaali sukupuolisuus tulee muuttaa ja seksuaalivähemmistön erilaisuus määrittelee uudet arvot yhteiskuntaan ja sitä kautta kontrolloi koko yhteiskuntaa.

Raamattu ei opeta taruja
Monet jumalattomat ihmiset eivät usko Raamattua sanoen sen olevan satukirja, joka opettaa taruja ja mytologiaa. Kun tutkimme tarkemmin Raamatun sanan opetusta, niin näemme ettei se opeta taruja ja satuja, vaan totuutta ja kertoo pelastuksesta sekä varoittaa epäjumalanpalveluksen vaaroista. Raamatun sanan opetus ja sanoma vääristyy pahoin jos ei ymmärrä sitä mitä Raamattu ihan oikeasti opettaa. Raamattu opettaa 2 Pietarin kirjeen luvussa 3 ja jakeessa 16 alkutekstin mukaan, että tietämättömät ja epävakaat (horjuvaiset) vääntävät kieroon Kirjoituksia (Jumalan sanan opetus) omaksi kadotuksekseen. Jos on tietämätön (jumalaton) tai epävakaa henkilö, niin silloin ei kykene ymmärtämään oikealla tavalla Jumalan sanan opetusta, koska Jumalan sanan opetus voidaan ymmärtää oikealla tavalla vain Jumalan rakastamisen kautta, joka tarkoittaa Jumalan armosta osallisuutta pelastukseen uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Huumeet lopunajan maailmassa
Nykyinen perinteisiä arvoja romuttava yhteiskunta tekee siinäkin raskaan ja kalliin virheen kun se hyväksyy, sallii ja laillistaa huumeiden käyttämisen. Huumeita ovat sellaiset kemikaalit tai kasvit, jotka päihdyttävät ja tuottavat harhoja keskushermostovaikutukseen, joka tarkoittaa huumepäihtymystä, eli aivojen myrkytystilaa. Nykyinen sokeuden vallassa oleva yhteiskunta sallii ihmisten aivojen myrkyttämisen kemiallisen tai kasviperäisen huumeen kautta. On sanomatta selvää, että aivojen myrkyttäminen keskushermoston toimintaa vääristävillä aineilla ei ole kenellekään ihmiselle hyödyksi ja avuksi, vaan aiheuttaa suurta tuhoa ja on todella vaarallista ihmiselle.

Hurrikaanit ja maailman kohtalo
Hirmumyrsky Irma teki tuhoisaa jälkeä Kuubassa ja Amerikassa. Lisääntyvät luonnonkatastrofit ovat saaneet maailman hämmennyksiin. Moni sanoo ilmastonmuutoksen olevan syy luonnonkatastrofien lisääntymiseen ja toiset sanovat jotakin muuta. Luonnonkatastrofien lisääntyminen on todellinen tosiasia ja fakta. Kun etsitään syitä luonnonkatastrofien lisääntymiseen, niin harvempi ihminen tietää Raamatun sanan profetioiden tuhansien vuosien takaa kertoneen kuinka ihmiskunta tulee kokemaan ennennäkemättömän tuhoisia luonnonkatastrofeja ihmiskunnan viimeisinä päivinä vähän ennen Jeesuksen toista tulemusta. Tiedän monen ihmisen tässä vaiheessa ajattelevan että Raamattu on satukirja eikä siten voi tietää näitä asioita, eikä kerro näistä asioista. Jos kuitenkin uskallat lukea kirjoitukseni loppuun saakka, niin tulet näkemään kuinka Raamattu on todellakin Jumalan sanan ilmoitus ihmiskunnalle, jonka tähden Raamattu kertoo myös tarkasti lopunajan tuhoisista luonnonkatastrofeista ja parhaasta mahdollisesta ratkaisusta, jonka ihminen voi tehdä.

Jihadistinen terroristiteko
Turussa tapahtui (18.8.2017) Suomen ensimmäinen jihadistipohjainen terroristiteko, jonka tekijänä oli ääri-islamin jihadismin kannattaja. Iskussa kuoli kaksi henkilöä ja kahdeksan loukkaantui. Terroristiteon kuolonuhrien omaisille sekä iskussa loukkaantuneille ja heidän omaisilleen syvin osanottoni. Tapauksesta on monenlaista mielipidettä ja kannanottoa, mutta kaikkein oleellisin ja murheellisin tieto on jätetty kokonaan kertomatta. Pyrin käsittelemään Turun terroristi-iskua laajemmasta näkökulmasta käsin pureutuen jihadismin juuriin ja taustaan.

Nykyajan kirjanoppineet ja valhe
Netistä silmiini osui vuonna 2015 Sana-lehden nettiartikkeli: Synnin palkka on elämä, jonka on kirjoittanut Mikko Salmi (luterilaisen kirkon pastori). Herra Jeesus sanoi kuinka fariseukset ja kirjanoppineet olivat hylänneet Jumalan käskyt, jonka tähden he turhaan palvelivat Jumalaa (eivät olleet Jumalan palvelijoita). Lukiessani Mikon kirjoittamaa artikkelia mieleeni nousi Herran Jeesuksen suhtautuminen Hänen aikansa uskonnollisiin johtajiin ja kirjanoppineisiin.

Soini Juudaksen ja petoksen tiellä
En ole poliittinen ihminen, enkä kuulu mihinkään poliittiseen puolueeseen, enkä aio koskaan liittyä minkään puolueen jäseneksi. Seuraan kuitenkin yhteiskunnassa tapahtuvia ajankohtaisia asioita. Timo Soinin tempaus loikata ulos perustamastaan puolueesta (perusti yhdessä Raimo Vistbackan, Urpo Leppäsen ja Kari J. Bärlundin kanssa), jota Soini johti vuodesta 1997 vuoden 2017 kesäkuun alkuun asti on uutinen ja tapahtumaketju, jota ei voi sivuuttaa, koska se sisältää petoksen siemenen.

Uskontojen uhrien tueton tuki
YLEN uutiset julkaisi 20.4.2017 artikkelin Uskontojen uhrien tuki (UUT) laajentaa vertaistukea uusille paikkakunnille. Artikkelia lukiessa sydämelleni nousi erilainen ja toisenlainen lähestymistapa ajatella, ymmärtää ja käsitellä asioita kuin millä tavalla Uskontojen uhrien tuki toimii ja käsittelee asioita. Maailmassa missä elämme on monenlaisia kokemuksia ja tarinoita sekä niiden taakse voi kätkeytyä monta erilaista "totuutta", mutta todellisuudessa on kysymys kuitenkin vain yhdestä ainoasta totuudesta, johon monet ihmiset voivat olla osallisina erilaisten Raamatullisten uskonyhteisöjen sisäpuolella.

Harhaanjohtajat osa 2
Kirjoitin aikaisemmin harhaanjohtajat - vahvassa uskossa osan 1, jossa käsittelin iltalehden artikkelien kautta epätervettä sekä tervettä kristillisyyttä ja median asenteellista suhtautumista Raamatun uskoa kohtaan. Tässä kirjoituksessa käsittelen samaa aihetta MTV:n artikkelin kautta: "Pyhää suutelointia ja alapään kampaamista – kirja kertoo suomalaisten lahkojen salatusta maailmasta" (12.4.2017)). Kirjoituksessani tuon esille myös epäterveen hengellisen toiminnan ja terveen uskon eroavaisuuksia.

Harhaanjohtajat osa 1
Iltalehti julkaisi 12.4.2017 artikkelin: Uskonyhteisöistä kirjan kirjoittanut Raija Pelli: "Pahimmillaan lahkot imevät ihmiset katalasti kiduksiinsa" sekä toisen artikkelin: Itsemurhan tehnyttä miestä yritettiin herättää henkiin - järkyttävä tilaisuus oli ystävälle liikaa. Ensin mainitussa artikkelissa kerrotaan Raija Pellin ja Terho Miettisen kirjoittamasta kirjasta Harhaanjohtajat - vahvassa uskossa, jossa he kirjoittavat kristinuskon varjolla tapahtuvista väärinkäytöksistä, hyväksikäytöstä ja petoksista. Jälkimmäinen artikkeli kertoo kuinka Nokia Missiosta tutuksi tullut Markku Koivisto rukousryhmineen yritti herättää henkiin kuollutta miestä.

Älykön ajatuksia
Jussi Halla-Aho on tämän maailman mittapuulla älykkö, eli älykäs ihminen. Halla-Aho on kirjoittanut sivullaan Scripta - ajatuksia uppoavasta lännestä monenlaisista aiheista. Jotkut hänen kirjoittamistaan ajatuksista ovat todella teräviä ja hyviä, mutta en ole samaa mieltä hänen kanssaan kaikista asioista enkä jaa hänen kanssaan samaa arvomaailmaa. Kirjoituksessani käyn läpi muutamia Halla-Ahon ajatuksia.

Pyhät, pahat ja pelokkaat osa 2
Kirjoitin aikaisemmin valtamedian esille nostaman Aila Ruohon kirjan Pyhät, pahat ja pelokkaat - Pelko ja itsetuhoisuus hengellisissä yhteisöissä. Edellisessä kirjoituksessa käsittelin aihetta iltalehden artikkelin pohjalta. Tässä uudessa kirjoituksessa käsittelen aihetta mtv:n artikkelin pohjalta (mtv:n artikkeli on linkkinä sivuni lähdeviitteissä). Lukiessani mtv:n artikkelia sydämelleni nousi uudestaan se kuinka tärkeää on tuoda asiasta esille toisenlainen näkökulma.

Pyhät, pahat ja pelokkaat
Kun luin Aila Ruohon kirjasta kertovia Iltalehden artikkeleita, niin sydämelleni nousi ajatuksia, joita tulisi ottaa huomioon kun tästä asiasta puhutaan tai kirjoitetaan. Uskonnollisissa yhteisöissä voi tapahtua ikäviä ja tapahtuu ikäviä asioita, mutta silloin on aina kyse epäterveestä uskosta ja hengellisyydestä. Liian helposti kaikkeen hengellisyyteen ja Jumalaan uskomiseen (Raamatun Jumalaan) lyödään sellainen leimakirves, jolla leimataan negatiivisesti kaikki Raamattuun uskovat ihmiset. Toisaalta esimerkiksi Raamatun Jumalaan uskovien ihmisten keskuudessa erilaisissa kristillisissä yhteisöissä on todella paljon tervettä ja vastuullista uskoa, joka suuresti hyödyttää ihmisiä sekä auttaa heitä kasvamaan tasapainoisiksi ihmisiksi. Näiden asioiden tähden on hyvä tarkastella tätä asiaa myös toisenlaisesta näkökulmasta.

Ajankohtaisohjelma Perjantai: Seuraa johtajaa
Ajankohtaisohjelmassa Perjantai: Seuraa johtajaa (10.2.2017) ohjelmassa YLE TV 1 kanavalla käsiteltiin aihetta uskon pelastamat ja uskonnon uhrit. Miksi uuskarismaattisuus vetoaa nuoriin ja menestyviin? Ohjelmassa oli haastateltavina ex-helluntalainen Kaisa Klapuri, Houm Churchista Johannes Saranpää sekä Perjantai dokkarissa Jeesus tulee - olemme valmiit, jossa haastateltiin Patrick Tiaista ja hänen vaimoaan. Ohjelmasta ei tullut esille aitoa Raamatullista uskoa, vaan sen sijaan epäterveitä ajatuksia uskosta sekä minkälaisia ikäviä seuraamuksia epäterve usko saa aikaan. Koska ohjelma on saanut aikaan laajaa julkista huomiota ja sen kautta välittyi väärä kuva Raamatullisesta uskosta, niin on välttämätöntä käsitellä ohjelmasta joitakin esiin nousseita ajatuksia ja tuoda niihin Raamatullinen näkökulma. Toki olen vajavainen ihminen, jonka johdosta kirjoitukseni olisi hyvä tutkia ja koetella apuna käyttäen Raamatun sanaa.

- Saranpää ja Houm Church
-
Elämä menee sekaisin epäterveen uskon takia
-
Perjantai dokkari: Jeesus tulee - olemme valmiit

Ääri-Islamin propaganda
MTV Huomenta Suomi ohjelma käsitteli (13.2.2017) Isisiä ja ääri-Islamin propagandaa Suomessa ja yleensä. Ohjelmassa aiheesta keskustelivat juontajien kanssa terrorismin tutkija Atte Kaleva ja Helsingin poliisin ylikomisario Jari Taponen.

Terrorismin uhka ja vihapuhe yhteiskunnassa
YLE TV 1 näytti 9.2.2017 ohjelman nimeltään Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa (Behind the Veil of the Mosques). Dokumentista käy ilmi kuinka Tanskassa Islamin imaamit valehtelivat ohjelmantekijöille, että muslimien tulee noudattaa Tanskan lakia, sillä salaa kuvattu materiaali moskeijassa paljasti imaamien opettavan noudattamaan islamilaista sharia-lakia ja toimimaan vastoin Tanskan lakia. Isisin lehdessä Rumiyah (Dhul-Hijjah 1437) on artikkeli nimeltään: The Kafir's Blood is Halal for You, So Shed it. Suomalainen nettisivusto annida.wordpress.com, joka tukee Isis-järjestön mukaista islamilaista valtiomallia on kääntänyt sivullaan Rumiyah artikkelin Kaafirin veri on halal teille, joten vuodattakaa sitä. Sivulla on kehotus vääräuskoisten tappamiseen.

Vihapuhe eräs näkökulma
Katsellessani A-Teema ohjelmaa vihapuhe (YLE TV1 2.2.2017) sydämelleni nousi vihapuheesta eräs näkökulma, jota ei haluta tunnistaa eikä nähdä, eikä ymmärtää eikä tunnustaa sen olemassaoloa. On olemassa ihmisryhmä, jota vainotaan ja vihataan sen takia, koska he uskovat sen mitä Raamattu (Jumalan sana) opettaa. Käytän tästä ihmisryhmästä nimitystä Herran Jeesuksen opetuslapset, koska Raamattu käyttää heistä tätä nimitystä.

USA:n presidentinvaalit 2016
Seurasin mediasta useamman kuukauden ajan USA:n presidentin vaalikampanjaa sekä siihen liittyviä asioita. Jos olisin amerikkalainen, niin en olisi äänestänyt kumpaakaan ehdokasta (Trump - Clinton), koska molemmat ovat tehneet paljon sellaisia asioita, jotka ovat arvomaailmaani vastaan. Kirjoitan huomioitani asioista miksi Amerikan median ennakkosuosikki Hillary Clinton hävisi vaalit Donald Trumpille. Ajatukset ovat omiani ja niistä voi ja saa olla eri mieltä.

Pitäisikö eutanasia sallia Suomessa?
MTV:n Huomenta Suomi ohjelmassa oli 8.11.2016 aiheena hyvä kuolema - pitäisikö eutanasia sallia Suomessa? Ohjelmassa oli monenlaisia myönteisiä ajatuksia eutanasian puolesta. Eräs ajatus oli kuinka lääkäri tai ulkopuolinen voisi antaa kuolettavan pistoksen ja auttaa potilasta sillä tavalla hyvään kuolemaan. Eutanasia on syntiä Jumalaa vastaan ja minun mielestäni eutanasiaa ei saisi sallia Suomessa. Kun ja jos eutanasia tullaan hyväksymään Suomessa, niin se tulee johdattamaan monet eutanasian hyväksyvät potilaat surman suuhun ja iankaikkiseen kadotukseen. Monia muita lieveilmiöitä tulee myös tapahtumaan, sillä Jumala voisi parantaa monet surman suuhun kulkevat potilaat sekä lääketiede voisi keksiä ratkaisun kuolettavaan sairauteen ja antaa vielä mahdollisuuden siedettävään loppuelämään.

Seksuaalisuuden ja sukupuolen tieteellinen tutkimus
The New Atlantis aikakausilehti julkaisi 22.8.2016 tieteellisen raportin ja tutkimuksen Sexuality and Gender Findings from the Biological, Psychological and Social Sciences (Seksuaalisuus ja sukupuoli biologisen, psykologisen ja yhteiskunnallisen tieteen tuloksia). Raportti tuo esille usein kuultuja väitteitä seksuaalisuudesta ja sukupuolesta, joita tieteelliset todisteet eivät tue ja vahvista. Raportin mukaan erityinen keskipiste on korkeammissa mielenterveysongelmien määrässä HLBT yhteisön ihmisten keskuudessa, joka kyseenalaistaa tieteellisen perustuksen suuntauksen suhtautumisessa lapsiin, jotka eivät identifioi itseään omaan biologiseen sukupuoleensa. Edellä olevan tutkimuksen ja raportin tekivät tohtori Lawrence S. Mayer, joka on epidemiologi ja opiskellut psykiatriaa sekä tohtori Paul R. McHugh, joka on eräs tärkeimmistä viimeisten vuosikymmenten amerikkalaisista psykiatreista, joka on myös eräs johtavista psykiatreista maailmassa. Tutkimuksessa on luettu yli viisisataa tieteellistä artikkelia sekä sen lisäksi tutkittu huolellisesti sata tutkimusta. Tutkimuksen tulokset on saatu laajalta pohjalta, koska tutkimuksen lähteinä ovat olleet epidemiologia, genetiikka, endokrinologia, psykiatria, neurotiede, embryologia, pediatria, psykologia, sosiologia, poliittinen tiede, ekonomia ja sukupuoli tutkimukset. Tutkimusten perusteella HLBT yhteisöjen ihmisillä on korkeampi määrä mielenterveysongelmia kuin muulla väestöllä.

CERN lavastettu rituaalimurha
The Guardian mediajulkaisu (18.8.2016) julkaisi artikkelin nimeltään: Fake human sacrifice filmed at Cern, with pranking scientists suspected (Väärennetty ihmisurhi kuvattu CERN:ssä tutkijoita epäillään kepposesta). Olikohan lavastuksen tarkoituksena tehdä naurunalaiseksi CERN:iin liitetyt epäilykset okkultismista? Tämä saattaa olla lavastuksen syy, en tiedä. Joka tapauksessa lavastuksesta huolimatta CERN näyttää olevan yhteyksissä okkultiikkaan. Lavastus tehtiin suuren Shiva patsaan edessä.

Mistä on kysymys? Avioliitto
Kirjoitin aikaisemmin Räsästen kirjaankin liittyen kirjoituksen evoluutiobiologin ihmetys, jonka tein iltalehden artikkelin pohjalta. Nyt on vuorossa mtv.fi sivuston artikkeli: Päivi Räsänen Avioliitto-kirjassaan: "On julmaa jos homoutta ei sanota synniksi" – tutkija hämillään näkemyksistä. Mtv.fi sivuston artikkelissa on otettu esille sitaatteja Räsästen kirjasta, joita artikkelissa kommentoidaan. Taas kerran artikkeli sekä siinä esiintyvät henkilöt ja tekstin kirjoittaja eivät ole ymmärtäneet ihan oikealla tavalla lukemaansa. Mtv.fi sivuston artikkelin kirjoittaja ja tekstissä esiintyvä evoluutiobiologi eivät kykene ymmärtämään Raamatun näkemystä seksuaalisuudesta sekä avioliitosta. Tästä syystä artikkeli suhtautuu negatiivisesti Räsästen kirjassa esittämiin asioihin. Jos ei ymmärrä Raamatun sanan opetusta, niin sitä voi verrata siihen, että näkee kyllä metsän, mutta ei näe metsässä olevia puita. Jos ymmärtää Raamatun sanan opetuksen, niin silloin näkee sekä metsän, että metsässä olevat puut. Kirjoitukseni tarkoitus on sanonnan mukaisesti pyrkiä näkemään sekä metsä että puut. Vasta kokonaisuuden hahmottamisen ja ymmärtämisen kautta kykenet näkemään kokonaisuuden ja silloin ymmärrät sen mitä et ennen ymmärtänyt ja nähnyt.

Evoluutiobiologin ihmetys
Iltalehti ja mtv.fi julkaisivat 5.7.2016 uutisen koskien Niilo ja Päivi Räsäsen kirjaa. Mistä on kysymys? Avioliitto. Molemmat mediat ovat uutisartikkelissaan lähestyneet tätä asiaa hyvin negatiivisessa sävyssä koskien Päivi Räsästä (Niiloakin) sekä Raamatun opetuksia. Samoin artikkeleista tulee esille se kuinka poikkeavuudesta pyritään tekemään normaalia sekä kuinka poikkeavuuden tulisi määritellä se mikä on normaalia. Tässä kirjoituksessa tuon esille iltalehden artikkelin tästä asiasta.

Oikeustaistelu deittisivustoa vastaan
CBC News Media julkaisi 4.7.2016 artikkelin Christian Mingle must let LGBT singles use dating site after losing court battle (Kristillisen Minglen täytyy antaa lesboille, homoille, biseksuaaleille ja transukupuolisille sinkuille luvan käyttää treffi-sivustoa hävittyään taistelun oikeudessa). Tuomarin ja oikeuden päätöksellä uskonnollisen treffisivuston täytyy helpottaa, eli hyväksyä samaa sukupuolta olevien parien etsimisen palvelusta. Lukiessani CBC News Median artikkelia mieleeni nousi monenlaisia ajatuksia todellisesta tasa-arvosta, vapaudesta ja siitä mitä Raamatun sana opettaa seksuaalisuudesta ja muustakin.

Kristinuskon valhejäljitelmä
Ylen TV1 kanavan Perjantai ohjelmassa (6.5.2016), jonka aiheena oli: Sallikaa heidän tulla minun tyköni, tuli esille erään historian suurimpiin lukeutuvan huijauksen perusta. Tämä huijaus ja petos meni ohi sellaiselta ihmiseltä, joka ei tunne ja ymmärrä sitä mitä Raamattu opettaa. Perjantai ohjelmassa Opus Dein jäsen ja katolinen pappi Oskari Juurikkala kertoi ettei katolisen kirkon teologia ole vain puhtaasti Raamatun asia, vaan myös pyrkimys ymmärtää järjellisesti inhimillistä elämää ja kokemusta ja siksi siinä on mahdollisuutta syventämiseen ja uudenlaiseen ymmärrykseen. Katolisen kirkon paavit ovat myös ylistäneet ihmisen järkeä ja filosofiaa sekä sanoneet järjen ja filosofian auttavan ymmärtävän syvällisemmin uskoa ja totuuden ilmoitusta. Vertaamalla paavien ja Juurikkalan lausuntoja Raamatun opetukseen näemme katolisen kirkon järjellisen (filosofian) ymmärryksen ja sitä kautta oppien ja uskon opettamisen olevan täysin vastoin Raamatun sanan opetusta. Kun tutkimme ja vertaamme muutenkin Raamatun ja Rooman katolisen kirkon opetusta keskenään, niin näemme ettei se edusta Raamatullista kristinuskoa, vaan on sen valhejäljitelmä. Rooman katolisen kirkon luoma kuva itsestään Raamatullisena kristinuskona on eräs historian suurimmista huijauksista ja petoksista.

Natolla ei ole antaa turvatakuita
Useiden amerikkalaisten sotilasasiantuntijoiden ja muidenkin asiantuntijoiden mukaan Venäjä olisi niskan päällä jos syttyisi sota Venäjän ja Naton tai Yhdysvaltojen välille. Monet suomalaiset poliitikot vakuuttavat Natoon liittymisen tuovan Suomelle turvatakuun Venäjää sotilaallisia toimia vastaan, jos Venäjä aikoisi tehdä vastaavanlaisen sotilaallisen operaation Suomea kohtaan kuin mitä Venäjä teki Krimillä. Asiantuntijoiden sekä tiettyjen tosiasioiden valossa Nato ei kykene todellisesti antamaan turvatakuita jos Venäjä päättäisi aloittaa Suomea vastaan samanlaisen sotilaallisen operaation kuin mitä tapahtui Krimillä.

Usko ja uskonto
14.6.2016 Enbuske360-Varjohallitus ohjelmassa olivat vieraina tutkija Alan Salehzadeh ja Vapaa-ajattelijoiden liiton puheenjohtaja Petri Karisma. Ohjelmassa puhuttiin muun muassa Isiksestä ja uskonnoista. Katsottuani ohjelman sydämeeni nousi muutamia ajatuksia, jotka ovat hämärän peitossa, koska ihmisillä on väärä käsitys siitä mitä on aito kristinusko ja mikä on uskontoa ja mikä ei ole uskontoa.

Venäjä ja Nato
Monet sotilasasiantuntijat ja muut asiantuntijat ovat sitä mieltä, että Venäjä voittaisi Naton jos Venäjän ja Naton välille syttyisi sota. Tilastojen mukaan Venäjällä on paljon enemmän ydinkärkiä kuin Nato-mailla on yhteensä ydinkärkiä. Suomi hakee sotilaallista turvaa Natosta, mutta Natolla ei ole antaa Suomelle todellisia turvatakuita, koska se on alakynnessä ydinaseiden määrässä koskien Venäjää ja muutenkaan Natolla ei ole lihaksia voittaa Venäjää. Tuon esille kirjoituksessani monien asiantuntijoiden arvioita ja lausuntoja siitä kuinka Venäjä voittaisi Naton sodan syttyessä. Kirjoituksessani tuon esille muutaman suomalaisen vaikuttajan näkemyksen kannattaako Suomen liittyä Natoon. Tuon myös esille sen kuinka ihmeellisesti Raamatun profetiat tuhansien vuosien takaa kertovat meille Venäjän ja sen liittolaisten sotilaallisesta mahdista koskien lopunaikaa ja Lähi-idässä käytävästä suursodasta lopunajassa. Miten Raamatun kirjoittajat ovat voineet tietää tuhansia vuosia sitten, että lopunajassa maa-alue, jota nykyään kutsutaan Venäjäksi tulee olemaan suuri sotilaallinen mahti lopunajassa? Ainoa vastaus on se, että Raamattu on Jumalan sanaa ja Raamatun profetioita kirjoittaneet ihmiset ovat tehneet sen Jumalan ohjaamina. Vaikka et uskoisi Raamatun olevan Jumalan sanaa, niin siitä huolimatta sen profetiat tuhansien vuosien takaa kertovat tarkasti niistä asetelmista mitkä maailmassa vaikuttavat juuri nyt ja mitä tulevina päivinä tulee tapahtumaan. 

Tuima TV uskon kriisi
Haaga-Helian toimittajaopiskelijoiden verkkomedia Tuima TV julkaisi 27.5.2016 videon, jossa entinen luterilaisen kirkon nuorisoevankelista kertoo tarinansa kuinka hän tuli uskoon, mutta puolitoista vuotta sen jälkeen rakastui saman sukupuolta olevaan henkilöön.  Kun katsoin ja kuuntelin videon, niin mieleeni nousi monia asioita, jotka paljastavat sen että miten ja miksi ihminen joka ei tullut aitoon uskoon tai aidon uskoon tulemisen jälkeen alkaa uskomaan epäraamatullisia opetuksia ajautuu uskon haaksirikkoon ja lopulta joko hylkää uskon tai tekee Jumalasta ja Raamatusta itselleen sopivan, eli hän itse päättää millaiseen Jumalaan hän haluaa uskoa. Toisin sanoen Raamattu ei ole enää auktoriteetti hänelle, vaan hän tekee itsestään "auktoriteetin", joka päättää mitä Raamattu opettaa tai ei opeta. Kirjoitan tämän kirjoituksen yleisesti koskien sitä miten ja millaisia elämänvalintoja ihmiset tekevät samankaltaisissa tilanteissa mitä Tuima TV ohjelmassa tuodaan esille, eli en kohdista tätä kirjoitusta kehenkään erityiseen henkilöön.

Uskonnollinen terrorismi
Yhdysvalloissa Floridan Orlandossa tapahtui 12.6.2016 terroristi-isku, kun aseistautunut mies ampui kuoliaaksi 50 ihmistä sukupuolivähemmistölle suunnatussa Pulse-yökerhossa. Afganistanilaistaustainen 29-vuotias Omar Mateen oli terrori-iskun tekijä, joka kuoli iskussa poliisin SWAT-joukkojen ampumana. Isisin uutistoimisto Amaqin mukaan islamistijärjestö Isis otti vastuun iskusta ilmoittaen, että Isis järjestön jäsen toteutti iskun. On tietenkin selvää, että tällainen raakalaismainen ja hirvittävä terroriteko on tuomittava teko. Orlandon verilöyly johdattaa ajatuksia moneen suuntaan, joista eräs vakavimmista on se kuinka yökerho surma oli rikos ihmisyyttä vastaan, sillä kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta tässä maailmanajassa riistää toisen ihmisen henkeä ei sen tähden, että hän on homoseksuaali, eikä minkään muunkaan syyn takia. Toisen ihmisen surmaaminen on vakava rikos, joka osoittaa sen ettei ihmisen elämää ja koskemattomuutta kunnioiteta. Orlandon yökerhossa tapahtunut vähemmistöseksuaalisten ihmisten surma on paheksuttava ja tuomittava teko.

Jumalan rakkaus ristillä
Olet hyvin todennäköisesti kuullut useammankin kerran sanat Jumalan rakkaus. Hyvin harva ihminen ymmärtää Jumalan rakkauden ristillä ja sen merkityksen. Tosi tarina Jumalan rakkaudesta ristillä on ratkaisu sinulle, joka et usko Jeesukseen sekä sinulle, joka uskot Jeesukseen. Kun ja jos näet uudella ja Raamatullisella tavalla Jumalan rakkauden ristillä, niin se tulee muuttamaan sinut ikuisiksi ajoiksi.

Sallikaa heidän tulla
Ylen TV1 kanavalla esitettiin 6.5.2016 Perjantai niminen keskusteluohjelma, jonka aihe oli nimetty: Sallikaa heidän tulla minun tyköni. Ohjelman esittelytekstissä sanottiin, missä kulkevat kirkon suvaitsevaisuuden rajat? Ohjelmassa esiintyivät juontajien (Sean Ricks, Pekka Vahvanen) lisäksi  Opus Dein jäsen ja katolinen pappi Oskari Juurikkala, luterilainen pappi Mari Leppänen ja luterilainen pappi Laura Mäntylä. Ohjelmassa esitettiin myös Perjantai-dokkari: Särjettyjen sydänten kirkko. Kun katselin ohjelman Ylen areenasta, niin sydämelleni nousi monenlaisia ajatuksia. Monet toimittajat ja ohjelmantekijät haastattelevat koskien Raamattua ja uskoa Jeesukseen usein sellaisia ihmisiä, jotka eivät edusta Raamatullista uskoa, vaan ihmisiä, jotka edustavat uskonnollista organisaatiota, missä ihmiset opettavat ihmisille Jumalasta, jonka mukaan ihminen tekee itselleen mieluisan ja omaan korvasyyhyynsä sopivan kuvan Jumalasta. Tällainen ihminen ei opeta Raamatun sanan totuutta, koska Jumala opettaa ihmisiä ja ilmaisee oman tahtonsa sekä totuutensa ihmisille.

Lopunajan sotia ja todellinen rauha
Raamattu opettaa esivaltajärjestyksen olevan Jumalan asettama, jonka tulisi taata ihmisille rauhaisa ja turvallinen elämä, sillä se on Jumalan tahto ja asetus. Koska esivaltajärjestys on Jumalan asettama, niin siksi edellä kirjoitin toimenpiteistä joita Suomen päättäjien ja viranomaisten olisi tehtävä yhteiskuntarauhan aikaansaamiseksi. Kun tutkimme Raamattua ja Herran Jeesuksen sanoja koskien lopunajan yhteiskuntia, niin näemme sen kuinka esivallat epäonnistuvat tehtävässään, eivätkä kykene takaamaan ihmisille rauhaisaa ja turvallista elämää. Raamatun Jumala uskon kautta Herraan Jeesukseen on ainoa tie todelliseen sydämenrauhaan sekä se takaa ihmisille uskon kautta Herraan Jeesukseen iankaikkisen elämän.

Suomi ja Nato
Mediassa ja kansan keskuudessa käydään keskustelua siitä kannattaako Suomen liittyä Natoon vai ei. Ehdottomasti kaikkein järkevin ratkaisu Suomen kannalta on pysyä sotilaallisesti liittoutumattomana eikä Suomen kannata liittyä Naton jäseneksi. Tuon kirjoituksessani esille näkemyksiä ja ajatuksia miksi Suomen ei kannata liittyä Naton jäseneksi. On asioita joille emme voi mitään ja jotka ovat vaikuttaneet Suomen asemaan ja tulevat myös tulevaisuudessa vaikuttamaan. Historia osoittaa, että rajanaapurien kesken vallitseva yhteisymmärrys luo perustan rauhalle, mutta naapurin huomioimatta jättäminen on hyvin monesti johtanut sotilaalliseen konfliktiin

Ristiriita ja petos osa 5
Olen kirjoittanut neljä osaa Euroopan Unionista ja tuonut esille kuinka EU on katolinen luomus, jonka pyrkimyksenä on tehdä Euroopan Unionista katolinen supervaltio. Viidennessä osassa tuon esille sen miksi suomalaiset ihmiset sekä Herran Jeesuksen opetuslapset eivät saisi kannattaa Euroopan Unionia, vaan heidän tulisi kannattaa Suomen eroamista EU:sta sekä olla tukemassa pyrkimystä tehdä Suomesta taas itsenäinen valtio. Perustelut edellä olevalle esitän tässä viidennessä osassa.

Ristiriita ja petos osa 4
Lukiessani Adrian Hiltonin kirjaa The Principality and Power of Europe Britain and the emerging Holy European Empire (Euroopan ruhtinaskunta ja valta Britannia ja pyhän eurooppalaisen imperiumin esiin nouseminen) koin sydämessäni, että kirjoitukseni neljäs osa tulisi perustua osittain kirjan tekstiin, koska siinä käsitellään tärkeitä asioita koskien kirjoitukseni aihetta. Eräs Euroopan Unionin varhaisista "isistä" harras katolilainen Jean Monnet hylkäsi ajatuksen, että Euroopan pitäisi koostua itsenäisistä valtioista. Jean Monnet uskoi ja luotti katoliseen visioon, jonka mukaan Euroopasta pitäisi tulla supervaltio ja valtioliitto (liittovaltio), jossa kaikki ikivanhat kansat sulautuisivat yhteen. Euroopan Unioni on petos, jonka kautta katolinen kirkko pyrkii katolilaistamaan Euroopan maat. Mitä enemmän tätä asiaa tutkii, sitä selkeämmin kaikkialta tulee esille todisteita katolisen kirkon pyrkimyksestä rakentaa katolinen supervaltio Eurooppaan.

Ristiriita ja petos osa 3
Ristiriitojen ja petoksen tiellä kolmannessa osassa tuon esille lyhyesti jesuiittojen, paavien ja muutamien eurooppalaisten politiikkojen ajatuksia Euroopan yhdentymisestä. Tuon esille myös muiden lähteiden kautta kuinka katolilaisuus pyrkii tekemään EU:sta katolilaista supervaltiota. Kun tutkimme ja tarkastelemme heidän ajatuksiaan, niin näemme sen kuinka katolinen kirkko pyrkii luomaan Euroopan Unionista uuden katolisen supervaltion. Samalla tulee esille se kuinka jokainen EU:ta kannattava ihminen on joko tietämättään tai tietoisesti tukemassa kansallisvaltioiden tuhoamista ja uuden katolisen supervaltion perustamista.

Ristiriita ja petos osa 2
Kirjoitin aikaisemmin Timo Soinista, Euroopan Unionista, katolisesta kirkosta ja ristiriitojen ja petoksen tiestä tuomalla esiin muun muassa sen kuinka katolinen kirkko ajaa yhdentyvää Eurooppaa. Kirjoitukseni toisessa osassa tuon esille sen kuinka Euroopan Unioni on katolisen kirkon luomus, jonka päämääränä on tuhota kansallisvaltiot ja tehdä Euroopasta katolinen Eurooppa, ja kuinka katolisen kirkon agendan mukaan EU:n poliittinen valta tulisi alistaa Rooman katolisen kirkon (RKK) uskonnollisen ja poliittisen vallan ja pyrkimysten alaisuuteen.

Ristiriita ja petos
Yhteiskunnassa vaikuttavien asioiden, ilmiöiden ja ihmisten taustalla on monenlaisia motiiveja ja vaikutuksia. Jotkut motiiveista ja vaikutuksista ovat avoimesti kaikkien nähtävissä kun taas toisten motiivit ja vaikutukset eivät ole yleisesti tiedossa ja ovat hyvin salaperäisiä sekä jopa valheen ja petoksen vääristämiä. Otan esille kirjoituksessani erään vääristymän sekä petoksen tien, joka esiintyy suomalaisessa yhteiskunnassa. Toivon mukaan sinulla on rehellinen ja avoin sydän, koska vain siten voit erottaa petoksen ja sen miksi ja miten petos tulee tapahtumaan. Tämä aihe on ollut sydämessäni voimakkaana useamman kuukauden ajan. Tutki ja koettele kirjoitukseni.

Ristiriita ja petos alkusanat
Olet varmasti kuullut tai lukenut sellaisia toteamuksia kuin mitä suurempi valhe, niin sitä enemmin siihen uskotaan ja mitä suurempi valhe, niin sen paremmin se menee perille. Hyvin yleisesti ihmiset ajattelevat ettei suuri valhe voi huijata ja hämätä kuin ehkä hyvin pieniä määriä ihmisiä, joiden sanotaan olevan hyväuskoisia sekä huijattavissa olevia persoonallisuuksia. Ikävä ja valitettava tosiasia on se että suurin osa ihmisistä elää valheen ja petoksen uhrina ja vielä sillä tavalla, että he itse tukevat ja kannattavat tätä valhetta ja petosta. Osa heistä kannattaa sitä tietämättään ja osa tietoisesti. Kirjoituksessani kerron tästä asiasta enemmän todennettujen faktojen kera.

Jeesuksen käärinliinojen mysteeri
Dosentti Juha Hiltunen oli Ylen Aamu-TV:ssa haastateltavana 2.3.2016 "Jeesuksen käärinliinoista". Ylen areenassa Hiltusen haastattelu oli nimetty Jeesuksen käärinliinojen mysteeriksi. Katsoessani ohjelman mieleeni nousi monia asioita Raamatun sanasta, jotka todistavat ettei Torinon käärinliina ole aito Jeesuksen hautaukseen käytetty käärinliina.

Seksuaalinen ahdistelu ja raiskaukset
Ylen A-Studio 29.2.2016 kertoi julkaisseensa oman selonteon turvapaikanhakijoiden seksuaalirikos epäilyistä. A-Studion selvityksen mukaan vuoden 2015 syyskuusta lähtien turvapaikanhakijoiden tekemiä seksuaalirikoksia on tilastoitu koko maassa n. 80 tapausta, joista eniten tapauksia on ollut pääkaupunkiseudulla sekä muualla maassa verrattain vähän. Ohjelmassa haastateltiin eri alueiden poliisiviranomaisia, joiden mielestä turvapaikanhakijoiden keskuudessa tapahtuneet seksuaalirikokset ovat tilastollisesti pieniä eivätkä näytä tilastojen valossa kovin suurelta ongelmalta. Kun asiaa tutkitaan toisesta näkökulmasta käsin, niin turvapaikanhakijoiden tekemät seksuaalirikokset ovat moninkertaisia verrattuna suomalaisiin miehiin.

Evoluution harha-askelia osa 1
Amerikassa Pohjois–Carolinan osavaltion yliopiston tutkijat julkaisivat 1.12.2015 artikkelin Researchers Confirm Original Blood Vessels in 80 Million-Year-Old Fossil - Tutkijat vahvistavat alkuperäisiä verisuonia 80 miljoonaa vuotta vanhassa fossiilissa. Tästä tutkimuksesta sanottiin sen olevan ensimmäinen sukupuuttoon kuolleen eläimen suora verisuonten analyysi, joka antaa meille mahdollisuuden tutkia minkälaiset valkuaisaineet ja kudokset voivat säilyä ja miten ne muuttuvat fossiloitumisen seurauksena. Evolutionistit ovat innoissaan sanoen tämän löydöksen avaavan uusia tutkimusväyliä sukupuuttoon kuolleiden eläinten sukulaisuuden tutkimiseen ja voidaksemme tunnistaa merkittäviä valkuaisaineiden muunnelmia ja niiden syntyä kehityslinjoissa. Kun tätä asiaa tutkitaan ja tarkastellaan pintaa syvemmältä, niin dinosauruksen alkuperäinen verisuoni löydös kumoaa evoluutioteorian ja todistaa Raamatun kertoman luomisen olevan totuus elämän synnystä maan päälle.

Evoluution harha-askelia
MTV:n Enbuske, Veitola & Salminen talk-showssa 25.2.2016 eräs vieraista oli Laura Huhtasaari, jota Roope Salminen haastatteli mm. evoluutiosta ja Jumalasta. Itse en yleensä katso tällaisia talk-show ohjelmia kuten MTV:n Enbuske, Veitola & Salminen talk-show, koska ne ovat ala-arvoisia  ja perustuvat huonoon journalismiin. Näin mediasta (ilta-lehti) artikkelin nimeltään: Roope Salminen grillasi Huhtasaarta kohuista EVS:ssä: "Ihmisarvo on kaikille sama". Tämän perusteella katsoin MTV:n katsomosta Salmisen haastattelun Huhtasaaresta. Haastattelussa Salminen sanoi evoluution olevan tieteellisesti todistettu tosiasia. Evoluutio ei kuitenkaan ole tieteellinen fakta, vaan väärä ja valheellinen tieteellinen informaatio.

Homoliittojen hyväksymisen seuraukset perinteiselle avioliitolle ja perheelle
Patricia Morgan on englantilainen perhesosiologi, tohtori ja perhepolitiikan tutkija, joka on kirjoittanut lukuisia kirjoja sekä tutkimuksia avioliitosta ja valtiosta. Hän on tutkinut sitä millaisia vaikutuksia samaa sukupuolta olevien avioliitot aiheuttavat yhteiskunnassa. Monet ihmiset tuovat esille sen kuinka samaa sukupuolta olevien avioliitot laimentavat ja pyrkivät tuhoamaan perinteisen avioliitto instituution. Vastapuoli sanoo samaa sukupuolta olevien avioliiton vahvistavan perinteistä avioliitto instituutiota sekä edistävän tasa-arvoa ja vaikuttavan hyviä ja positiivisia asioita yhteiskuntaan. Patricia Morganin laaja tutkimustyö, joka sisältää tietoa Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Hollannista, Espanjasta, Kanadasta ja Amerikan Yhdysvalloista tuo esille sen kuinka samaa sukupuolta olevien avioliitot heikentävät perinteisen avioliitto instituutin asemaa. Patricia Morgan on johtava perhesosiologi ja arvostettu perhepolitiikan tutkija ja siksi hänen tutkimuksillaan on todellista painoarvoa. Kirjoitukseni sisältää pääosin Patricia Morganin tutkimuksiin perustuvia tutkimustuloksia.

Jeesus vs. Muhammed
Kirjoitin 15.2.2016 kirjoituksen nimeltään: Raamattu vs. koraani ja väkivalta. Vertasin Raamatun ja koraanin ilmoituksia keskenään, koska Tom H. C. Anderson (ohjelmistoinsinööri) oli tehnyt harhaanjohtavan sanavertailu tutkimuksen, jonka mukaan Raamattu on väkivaltaisempi kirja kuin koraani. Kun minä vertasin Raamatun ja koraanin opetuksia keskenään, niin sen perusteella koraani oli paljon väkivaltaisempi kirja kuin Raamattu ja varsinkin Uutta Testamenttia väkivaltaisempi. Koska Vanha Liitto on kumottu Jeesuksen sovitusuhrin kautta, niin siksi meidän tulee verrata keskenään Jeesusta ja Muhammedia. Kun vertaamme keskenään Jeesuksen ja Muhammedin tekoja, ajatuksia, opetuksia ja uskomuksia, niin sen todistuksen perusteella Muhammed vietti väkivaltaisempaa ja moraalittomampaa elämää kuin Jeesus, koska Jeesus ei milloinkaan turvautunut väkivaltaan, eikä elänyt moraalitonta elämää. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe, ei rasismia, enkä hyväksy muslimien tai Muhammedin pilkkaamista. Pyrin kirjoittamaan ainoastaan tosiasioihin perustuen verraten keskenään Jeesuksen ja Muhammedin tekoja, ajatuksia ja opetuksia. Sinä saat itse päättää kumpi oli väkivaltaisempi ja moraalittomampi Jeesus vai Muhammed. Helpotan päätöstäsi tuomalla esille Jeesuksen ja Muhammedin tekoja ja ajatuksia.

Raamattu vs koraani ja väkivalta
Iltalehden artikkelissa: Uusi tutkimus paljastaa - Raamattu on väkivaltaisempi kuin Koraani kerrotaan kuinka ohjelmistoinsinööri Tom Anderson halusi selvittää kumpi on väkivaltaisempi Raamattu vai koraani.

Katupartiot ja levottomuudet
Abdirahim "Husu" Hussein kirjoitti Uuden Suomen blogissaan (10.1.2016) kirjoituksen, jonka nimi oli Avoin kirje Juha Sipilälle ja Alexander Stubbille. Husu kirjoittaa siinä ihan oikein sanoessaan tilanteen Suomessa olevan viime aikoina tulehtunut, jonka loppua ei ole näköpiirissä. Käyn läpi muutamia asioita, joita olisi hyvä käsitellä avoimesti ja rehellisesti, sillä tilanne voidaan saada rauhoitettua jos kyetään tekemään oikeita ratkaisuja.

Suunniteltu seksuaalinen ahdistelu
Viimeaikaiset tapahtumat maailmalla koskien maahanmuuttajien harjoittamaa seksuaalista häirintää ja ahdistelua ei ole pelkkää sattumaa, vaan tarkkaan harkittu ja toteutettu suunnitelma, jonka kautta saadaan vastakkainasettelua maahanmuuttajien ja maan kansalaisten välille. Kuka hyötyy tällaisesta suunnitelmasta? Islamilaiset ääriliikkeet hyötyvät tästä, sillä vastakkainasettelun kautta he saavat uusia jäseniä riveihinsä kun eri maissa maahanmuuttajia kohtaan nousee kielteisiä tuntemuksia. Vastakkainasettelun kautta islamilaiset ääriliikkeet kokevat saavansa myös "oikeutuksen" "pyhälle sodalle" länsimaisia maita vastaan.

Väärä suvaitsevaisuus ja petos
Viimeaikaiset tapahtumat Euroopassa ja Suomessa ovat saaneet aikaan vastakkainasettelua, pelkoja, syvää huolta, väkivallan uhkan potentiaalista lisääntymistä ja lukemattomia negatiivisia asioita. Kirjoitukseni pääpaino on väärä suvaitsevaisuus ja petos sekä niiden taustat ja päämäärät. Oikeanlainen suvaitsevaisuus suvaitsee kaiken sellaisen mikä ei uhkaa lähimmäisen henkeä eikä hyväksy vääryyttä missään muodossa. Väärä suvaitsevaisuus on sinisilmäisyyttä, jossa ihminen katselee ympäristöään sokeana vaaroille, jotka ovat näkyvissä uhaten yhteiskuntaa ja ihmisiä. Ihminen joka on asettanut sydämensä väärän suvaitsevaisuuden hallintavallan alle on helppo kohde sellaisille tahoille, jotka petoksen kautta tavoittelevat oman agendan toteutumista, jonka seuraus, ja pyrkimys sekä päämäärä on väkivalloin alistaa ihmisiä ja yhteiskuntia oman imperiumin pystyttämiseksi ihmisten hallitsemiseksi.

Uhrina omassa uskonnossa
MTV:n studio55 ohjelmassa 8.10.2015 oli aiheena uhrina omassa uskonnossa. Kun katsoin ohjelman, jossa keskusteltiin kahden helluntaiseurakunnasta eronneen ihmisen kanssa, niin mieleeni nousi monenlaisia ajatuksia siitä mitä on terve ja Raamatullinen usko sekä epäterve uskonnollinen usko ja uskonnollinen suorittaminen. En halua millään tavalla loukata ketään, vaan vertaan keskenään Raamatullista uskoa Jeesukseen sekä uskonnollista uskoa Jeesukseen, sillä ne ovat kaksi eri asiaa, jotka kulkevat eri suuntiin ja vaikuttavat ihmisissä erilaisia ajatuksia, tuntemuksia sekä elämässä ojentautumista. Toivon että tämän kirjoituksen lukisi sellainen ihminen, joka on eronnut jostakin Raamatullisesta uskonyhteisöstä sekä luopunut uskosta Jeesukseen. Samoin sellaisen on hyvä lukea tämä kirjoitus, joka kuuluu johonkin Raamatulliseen uskonyhteisöön, että hän voisi verrata sitä onko hänen uskonsa Raamatullista uskoa vai uskonnollista uskomista ja suorittamista.

Jumala asuu Vantaalla
Jari Tervo kirjoitti blogissaan 26.10.2015 Jumalan asuvan Vantaalla. Tervon blogikirjoitus on pilkkaava sekä todella ylimielinen. Tervon pilkkakirveen kärki on osoitettu Mika Niikkoa vastaan sekä Tervo sivaltaa myös Laura Huhtasaarta ja Pentti Oinosta. Tervo kirjoittaa kärkevästi ja pilkkaavasti Jumalasta ja uskonnosta. Jari Tervon blogikirjoituksen tekstin päämäärä oli tehdä edellä mainituista henkilöistä ja asioista naurettavia pilkkakirveen höysteen kera. Ainoa asia joka tapahtui Tervon blogikirjoituksessa oli se kuinka Tervo paljasti oman tietämättömyytensä ja miten hän sotki ja sekoitti asioita, joista hän ei tiedä kovinkaan paljoa, vaikka hän luulee tietävänsä.

Lasten etu ja avioliittolaki
Lapsen edusta ja oikeudesta liittyen tasa-arvoiseen avioliittolakiin on syntynyt kaksi täysin erilaista näkemystä. Toinen näkemys sanoo tasa-arvoisen (sukupuolineutraali) avioliiton parantavan lapsen oikeuksia sekä etuja ja toinen näkemys sanoo sen heikentävän ja olevan haitallista lapsen oikeuksille, eikä se ole lapsen etujen mukaista ja lapsen parhaaksi. Miten voi syntyä kaksi täysin erilaista näkemystä siitä mikä on lapsen edun mukaista? Kyse on kahdesta erilaisesta arvovalinnasta sekä kahdesta erilaisesta tutkimustuloksesta. Kirjoitukseni sisältää sellaista aineistoa ja materiaalia, josta valtamedia, suuri yleisö sekä osa asiantuntijoista vaikenee tyystin, koska se paljastaisi tasa-arvoisen avioliiton ja sen taustalla olevien asioiden todellisen luonteen, joka voisi johtaa tasa-arvoisen avioliiton hylkäämiseen. Silloin kun ihmisiä tarpeeksi manipuloidaan, aivopestään ja johdatetaan tekemään ratkaisu tunteisiin vedoten, niin ihminen valitsee petoksen ja valheen ja hylkää totuuden.

Lapsen oikeudet ja sukupuolineutraali avioliitto
Tällä hetkellä yhteiskunnassamme sukupuolineutraali avioliitto jakaa jyrkästi ihmisiä kahteen eri leiriin. Toiset ovat sitä vastaan ja toiset sen puolesta. Tätä asiaa on lähestytty pääasiassa aikuisten näkökulmasta käsin. Kun tarkastelemme ja lähestymme aihetta lapsen näkökulmasta käsin, niin se selkeyttää asiaa ja kertoo sen mikä on oikein ja mikä on väärin. Lapsissa on tulevaisuus ja nykyiset lapset joutuvat elämään ja tekemään ratkaisuja tulevaisuudessa sen pohjalta mitä nykyiset aikuiset ovat päättäneet. Avioliitto asiaa ei voi pohtia ja tarkastella pelkästään aikuisen näkökulmasta käsin, koska yleensä ja pääsääntöisesti kahden aikuisen ihmisen avioliiton seurauksena syntyy lapsia, joka muodostaa perheen, eli äidin, isän ja lapset. Kirjoitukseni tarkoitus on nostaa keskiöön lapsen ääni, toive ja halu, joka liian helposti unohtuu ja hautautuu aikuisten itsekkäiden halujen ja päämäärien alle. Tuon myös esille LGBT-agendan päämääriä, jotka ovat olleet piilotettuja, mutta nykyään avoimesti esillä. Sen lisäksi on tärkeää myös kirjoittaa aikuisen itsekkäistä päämääristä ja tavoitteista. Kirjoitustani ei saa ymmärtää väärin, sillä se ei ole vihapuhe tai rasismia tiettyä ihmisryhmää kohtaan, vaan kirjoitus lasten oikeuksien puolesta. Lapsi ei osaa eikä kykene puolustamaan omia oikeuksiaan, siksi meidän aikuisten on puolustettava lasten oikeuksia.

Tasa-arvon vääristymä
Nykyään vaaditaan tasa-arvon toteutumista monilla eri elämän osa-alueilla. Tasa-arvo on hyvä ja oikeudenmukainen asia, jonka toteutuminen tulisi olla mahdollista kaikille ihmisille. Tasa-arvon tulisi kuitenkin perustua luonnolliseen ja oikeudenmukaiseen elämänjärjestykseen. Silloin kun tasa-arvo ei perustu luonnolliseen ja oikeudenmukaiseen elämänjärjestykseen, niin tasa-arvo vaatimuksesta tulee ihmisiä ja yhteiskuntia vahingoittava asia. Tuon esille kirjoituksessani tasa-arvoon liittyviä vääristymiä, joita ei aina huomata tai ei edes haluta nähdä ja tiedostaa.

Uskontojen uhrien tuen selvitys
Uskontojen uhrien tuki (UUT) julkaisi 3.6.2015 selvityksen lapsiasiavaltuutetulle lasten hyvinvointiin liittyen koskien uskonyhteisöjen ongelmallisia ilmiöitä. UUT:n selvitys on monin paikoin harhaanjohtava, leimaava ja vääristelevä, mutta osui myös oikeaan tietyissä asiassa. Tuon kirjoituksessani esille vastakkaisen näkemyksen lasten hyvinvointiin liittyvistä ongelmista sekä uskonyhteisöjen positiivisia asioita koskien lasten hyvinvointia.

Uskonyhteisöt ja pahat henget
Uskontojen uhrien tuki (UUT) julkaisi 3.6.2015 selvityksen lapsiasiavaltuutetulle lasten hyvinvointiin liittyen koskien uskonyhteisöjen ongelmallisia ilmiöitä. Kati Hyttinen kirjoitti mtv.fi sivuilla kirjoituksen nimeltään: Selvitys: Uskonyhteisöiden opetukset pahoista hengistä pelottavat lapsia. Kirjoituksessani tuon esille asioita, joita olisi myös hyvä pohtia, nähdä ja tunnistaa sekä sen, että tervehenkinen Raamatullinen usko antaa ihmisille hyvän ja tasapainoisen mielen, jonka kautta ihminen kokee tasapainoa, onnellisuutta ja rauhaa sydämessään.

Vartiotornin varjossa
MTV:n Huomenta Suomen lähetyksessä 9.9.2015 Tuomas Enbuske haastatteli entistä jehovantodistajaa sekä käsittelee Aila Ruohon Vartiotornin varjossa - toisenlainen totuus jehovantodistajista kirjaa. Enbuske ja entinen jehovantodistaja käsittelevät ohjelmassa jehovantodistajia sekä heidän opetuksiaan ja käyttäytymistään. Katsoessani ohjelmaa mieleeni nousi kuinka erilaista on oikea ja tervehenkinen Raamatun opetus sekä epäraitis ja väärä raamatun tulkinta ja epäterve usko. Syy kirjoitukseeni on se, että monet ihmiset karttelevat Raamatun sanaa sekä tervehenkisiä uskovia ja uskonyhteisöjä sen tähden koska he luulevat epäterveen raamatun opetuksen sekä epäraittiin uskon edustavan Raamatullista uskoa ja Raamatun opetusta. Varsinkin sellaisen ihmisen, joka ei usko Raamatun Jumalaan tai on entinen tai nykyinen jehovantodistaja olisi hyvä lukea kirjoitukseni, koska tervehenkisen ja epäraittiin uskon välillä on eroa kuin päivällä ja yöllä.

Reikin tausta ja juuret
Reiki-hoitomenetelmä on saavuttanut suurta suosiota myös Suomessa. Reiki-energiaa ja hoitomuotoa markkinoidaan menetelmänä, jonka sanotaan olevan turvallista eikä sen kautta voida hoitaa ihmisiä väärin, eikä sen kautta tapahdu haitallisia sivuvaikutuksia. Kun tutustuu tarkemmin Reiki-energiaan, niin sen kautta tapahtuu vaarallisia sivuvaikutuksia, sillä perustuu okkultistiseen energian välittämiseen. Kirjoituksessani aion perustella edellä esittämäni ajatukset Reikistä sekä tuoda esille Reikin taustan ja juuret, joten tutki ja koettele kirjoitukseni avoimin mielin, koska siten voimme löytää totuuden asioista, joiden takana vaikuttavat vahingolliset voimavaikutukset.

Energiahoitomuotojen tausta ja juuret
Energiaparannus sekä erilaiset energiahoitomuodot ovat saavuttaneet suurta suosiota nykyään myös Suomessa. Harvempi ihminen on perehtynyt energiaparannuksen ja erilaisten energiahoitomuotojen taustoihin ja juuriin. Kirjoituksessani tuon esille energiaparannuksen ja energiahoitomuotojen taustat ja juuret, jotka liittyvät voimakkaasti pakanauskontojen jumaluus-uskomuksiin. Usein sanotaan ettei energiahoitomuodot perustu uskontoihin tai niiden opetuksiin, mutta todellisuudessa energiamuotojen tausta ja juuri sekä opetukset tulevat muinaisista pakanauskonnoista. Näiden uskontojen uskomukset sekä opit vaikuttavat hyvin voimakkaasti tämän päivän energianhoitomuodoissa.

Meediot ja henkimaailma
Jutta Gustafsberg kertoi Seura-lehdessä saaneensa meedion kautta yhteyden kuolleeseen mieheensä. Mistä on kyse kun puhutaan meedioista ja kuolleista ihmisistä, joihin saadaan meedion kautta yhteys? Kirjoituksessani tarkastelen asiaa Raamatun sanan opetuksen valossa, koska Raamattu kertoo tästä asiasta todella paljon ja yksityiskohtaisen tarkasti. Syy miksi otin Jutan nimen esille, johtuu siitä että hän on itse tullut asian kanssa julkisuuteen ja yhä useampi ihminen on tulossa lähiaikoina saman asian kanssa julkisuuteen. Tarkoitukseni ei ole osoitella ketään sormella, ei syyttää, ei tuomita, vaan tuoda esille sen mitä Raamattu sanoo tästä asiasta. Et ehkä ole koskaan todella tutkinut tai perehtynyt siihen mitä Raamattu sanoo ja opettaa ja siksi tulet hämmästymään sitä kuinka ihmeellisen tarkasti Raamattu kertoo ajasta, jossa elämme sekä asioista, joita tapahtuu nykyisessä yhteiskunnassa.

Kannabiksen haittavaikutukset
Ylen TV2 kanavalla esitettiin 4.3.2014 kannabista käsittelevä ohjelma nimeltään A2 kannabis-ilta. Kannabis-illassa keskusteltiin mm. aiheista johtaako kannabis kovempien huumeiden käyttöön? Onko se vaarattomampaa kuin alkoholi? Pitäisikö kannabiksen käytöstä rangaista? Keskustelussa tuotiin myös esille ajatus kannabiksen laillistamisesta. Keskusteluun osallistuneiden joukossa oli kannabiksen puolesta puhujia sekä niitä jotka vastustavat kannabiksen käyttöä. Katsottuani A2 kannabis-ilta ohjelman sain sydämelleni tutkia asiaa sekä tehdä siitä kirjoituksen sivulleni. Olen käyttänyt runsaasti aikaa aineiston keräämiseen (yli vuosi). Kannabiksen käyttö on paljon luultua vaarallisempaa, sillä sen käytöllä on monenlaisia haitallisia vaikutuksia.

- Kannabiksen puolustajat
-
Kannabiksen vaarallisia sivuvaikutuksia
-
Kannabis ja Raamattu

Lopunajan tapahtumia
Nykyään puhutaan paljon napasiirtymästä, aurinkomyrskyistä, maan magneettikentän muutoksista sekä lisääntyvistä maanjäristyksistä ja vulkaanisesta toiminnasta. Ihmiskunta on havahtunut huomaamaan ja ymmärtämään, että jotakin on tapahtumassa maapallolla, auringossa sekä avaruudessa. Raamattu eli Jumalan sana kertoo lopunaikana tapahtuvista asioista ja ilmiöistä, joiden seuraamukset kertovat napasiirtymästä, aurinkomyrskyistä ja lukuisista suurista tuhoisista maanjäristyksistä. Käyn läpi tässä kirjoituksessa useita Raamatunkohtia, jotka liittyvät jollakin tavalla tähän aiheeseen.

- Maanjäristykset ja kulkutaudit
- Merkit auringossa kuussa ja tähdissä
- Maan perustukset järkkyvät
- Napasiirtymä ja maan magneettikenttä
- Lopunajan merkit ja Herran Jeesuksen tulemus

Vankilatuomio uskon tähden
Amerikassa Kentuckyn kunnan toimistotyöntekijä Kim Davis vangittiin koska hän kieltäytyi myöntämästä ja käsittelemästä homoavioliitto lupia ja hakemuksia kristillisen uskonsa takia. Homoavioliittojen negatiiviset ja omantunnon vapautta loukkaavat vaikutukset alkavat tulla vähitellen ilmi. Lue järkyttävä  LGBT-ihmisten suunnitelma maailman muuttamiseksi.

Lopunajan luopumus ja vaino
Kristitty pastori Amerikan Vermontissa Proctorin kaupungissa tuomittiin yhdeksi vuodeksi vankilaan, koska hän kieltäytyi vihkimästä homoparia. Monenlaiset asiat mitä on nyt tapahtunut ja tapahtumassa maailmassa viestittää ja kertoo meille Herran Jeesuksen tulemuksen läheisyydestä. Raamatun opetuksen mukaan emme voi tietää päivää ja hetkeä milloin Jeesus tulee, muta ajan merkeistä voimme nähdä sen päivän olevan lähellä. Raamattu kertoo ihanasti ettei Jeesukseen uskovien tarvitse pelästyä ja pelätä, kun viimeisten päivien tapahtumat alkavat toteumaan, sillä uskovat saavat rohkaista itsensä ja nostaa päänsä, sillä Herran tulemuksen lähestyessä uskovien vapautus on lähellä. Raamatun sanan profetia käy ihmeen tarkasti toteen. Jumalan asetuksen muuttaminen koskien miehen ja naisen välistä avioliittoa lopunajassa ei ole jäänyt huomiotta Jumalan sanassa. Sinä joka olet uskossa tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan valossa rukouksen kera. Sinä joka et ole uskossa lue ja hämmästy Jumalan sanan profetiaa sekä sen opetuksia, sillä sinulla on mahdollisuus löytää pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Raamatullinen kadotus
Monet ihmiset sekä jopa jotkut uskovatkin sanovat ja opettavat ettei Raamatun opettama kadotus ole iankaikkinen ja että jumalattoman sielu lakkaa olemasta kuoleman jälkeen. Edellä oleva ajatus ja opetus tekisi Raamatun evankeliumista tarpeettoman. Valheen tarkoitus ja päämäärä on kumota totuus ja sitä kautta tehdä totuudesta tarpeeton, joka saa ihmiset sitoutumaan elämään valheessa ja synnissä. Raamattu opettaa kuitenkin selvästi, että kadotus on iankaikkinen ja jumalattoman sielu joutuu oman valintansa tähden (synnin tähden) kärsimään iankaikkisen kadotuksen rangaistusta. Jos et ole uskossa Herraan Jeesukseen, niin sinun kannattaisi lukea kirjoitukseni sielusi pelastuksen tähden. Jos olet uskossa, niin sinulle olisi hyvä ja tarpeellista tutkia ja koetella kirjoitukseni Jumalan sanan avulla rukouksen kera jos et usko kadotuksen olevan iankaikkinen.

Homoavioliiton pimeä tausta
Mitä jos joku sanoisi sinulle homoliikkeen sukupuolineutraali avioliittolain pyrkimyksen ja tarkoituksen olevan perinteisen avioliiton tuhoaminen. Vastaisit melkoisella varmuudella, että kyseessä on valhe ja homoliikkeen parjaaminen, ellei peräti harhainen salaliittoteoria jne. Mitä sinä ajattelisit silloin jos saisit tietää ja kuulla homoaktivistien omasta suusta, että homoliike pyrkii tuhoamaan perinteisen avioliiton sukupuolineutraali avioliiton kautta? Muuttaisiko se sinun käsitystäsi ja haluaisitko vieläkin kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa? Kirjoituksessani tuon esille homoaktivistien päämäärän, joka on perinteisen avioliiton tuhoaminen sukupuolineutraalin avioliiton kautta, joka on vain yksi askel homoliikkeen päämäärien saavuttamiseen. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe tai parjaamiskampanja homoliikettä vastaan, sillä homoaktivistit sanovat haluavansa tuhota perinteisen avioliitto instituutin.

Homoliikkeen petos ja Raamatun profetia
Mitä jos joku sanoisi sinulle homoliikkeen sukupuolineutraali avioliittolain pyrkimyksen ja tarkoituksen olevan perinteisen avioliiton tuhoaminen. Vastaisit melkoisella varmuudella, että kyseessä on valhe ja homoliikkeen parjaaminen, ellei peräti harhainen salaliittoteoria jne. Mitä sinä ajattelisit silloin jos saisit tietää ja kuulla homoaktivistien omasta suusta, että homoliike pyrkii tuhoamaan perinteisen avioliiton sukupuolineutraali avioliiton kautta? Muuttaisiko se sinun käsitystäsi ja haluaisitko vieläkin kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa? Kirjoituksessani tuon esille homoaktivistien päämäärän, joka on perinteisen avioliiton tuhoaminen sukupuolineutraalin avioliiton kautta, joka on vain yksi askel homoliikkeen päämäärien saavuttamiseen. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe tai parjaamiskampanja homoliikettä vastaan, sillä homoaktivistit sanovat haluavansa tuhota perinteisen avioliitto instituutin. Vaikka et uskoisikaan Raamattuun, niin Raamatussa on profetia koskien lopunaikaa ja Jumalan asettaman avioliitto instituution kieltämiseen, eli toisin sanoen lopunaikana monet ihmiset kieltävät avioliiton miehen ja naisen välillä sekä kieltäytyvät menemästä naimisiin Jumalan säätämällä ja asettamalla tavalla.

Homoliike toisinajattelijoiden tuhoaminen
Suurin osa sukupuolineutraali avioliiton kannattajista ei tiedä homoliikkeen kampanjan päämääriä, jonka eräs puoli on toisinajattelijoiden tuhoaminen. Homoliikkeen kampanjan taktiikkaan kuuluu myös tunteiden manipulointi ja valheiden käyttäminen, että homoseksuaalisuus hyväksyttäisiin yleisesti ihmisen sydämissä. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe tai propagandaa homoseksuaaleja vastaan, vaan homoliikkeen propagandan, keinojen ja menetelmien paljastaminen, jonka kautta homoliike on saanut masinoitua homoudesta asian, jonka suuri yleisö on hyväksynyt sydämissään. Homoliike on aktiivisesti 1980-1990-luvulta lähtien pyrkinyt muokkaamaan ja muuttamaan ihmisten käsityksiä homoseksuaalisuudesta. Homoliikkeen keinot ja menetelmät ovat epärehellisiä, toisinajattelijoita syrjiviä ja loukkaavia, perustuvat osittain tietoiseen ja harkittuun valheelliseen tietoon. Nykypäivän sukupuolineutraali avioliitto on homoliikkeen kampanjan eräs päämääristä, joka perustuu homoliikkeen propagandaan sekä valheelliseen tietoon.

- Homoliikkeen parjauskampanja

Sukupuolineutraali avioliitto
Tuon esille muutamia näkemyksiä koskien sukupuolineutraalia avioliittolakia, jotka usein sivutetaan, joista ei puhuta tai joita ei tunnisteta. Toivon, että jokainen joka kannattaa sukupuolineutraalia avioliittolakia lukisi kirjoitukseni ilman ennakkoluuloja, koska siten hän kykenee näkemään sukupuolineutraalin avioliiton monet negatiiviset puolet ja vaikutukset yhteiskunnassa sekä varsinkin lapsissa, jotka kasvavat homoseksuaalisessa kodissa.

Avioliittolain muuttamisen vaikutukset
Ensimmäiseksi haluan tuoda esille ja painottaa ettei kirjoitukseni ole homofobinen tai vihapuhe, vaan näkökulma haitallisista ja ongelmallisista asioista, joita homoavioliittojen laillistaminen aiheuttaa. Kirjoitukseni käsittelee aihetta kansallisesta sekä kansainvälisestä näkökulmasta käsin. Nostan esille asioita, joita ei haluta huomioida ja jotka jäävät usein huomaamatta. 

Tasa-arvo ja ihmisoikeuskysymys
Sukupuolineutraalista avioliittolaki hankkeesta on tehty tasa-arvo ja ihmisoikeuskysymys. Mitä on todellinen tasa-arvo ja mikä on todellinen ihmisoikeuskysymys? Elämme ajassa, jossa todelliset arvot murretaan ja niiden tilalle tuodaan luonnottomia ja keinotekoisia arvoja. Tuon esille kirjoituksessani asioita, joihin ei haluta kiinnittää huomiota, koska vääränlainen suvaitsevaisuus pyrkii tukahduttamaan järjen äänen.

Adoptio ja tasa-arvoinen avioliittolaki
Tuon esille kirjoituksessani näkökulmia siitä millä tavalla sukupuolineutraali avioliittolaki loukkaa lasten ihmisoikeuksia. Jokaisella lapsella tulee olla tasa-arvoinen asema sekä oikeus äitiin ja isään myös adoption kautta, koska luonnonjärjestyksen mukaan jokaisella lapsella on biologinen äiti ja isä. Jos lapselta riistetään adoption kautta mahdollisuus äitiin ja isään, niin hän ei ole luonnonjärjestyksen mukaan tasa-arvoisessa asemassa muiden lasten kanssa, joilla on luonnonjärjestyksen mukaisesti äiti ja isä. Toivon erikoisesti sinun lukevan kirjoitukseni, joka kannatat sukupuolineutraalia avioliittolakia. On kyse lasten ihmisoikeuksien loukkaamisesta. Kiistämätön totuus on se, että lapsi kaipaa aina biologisia vanhempiansa sekä adoptiolapsi haluaisi äidin ja isän. Luonnonjärjestyksen mukainen biologinen kello lapsen sisimmässä haluaa äidin ja isän huolenpitoa, turvaa ja rakkautta. Emme varmasti haluaisi jäädä historiaan ihmisinä, jotka rikkoivat lasten oikeuksia väärän tasa-arvo vaatimuksen vuoksi. Perustelen kirjoituksessani myös sen miksi sukupuolineutraali avioliitto ei ole tasa-arvo kysymys, vaan vaatimus vastoin biologista järjestystä.

Lapsen oikeuksien rikkominen
Ylen aamutv:ssa 21.7. 2015 aito avioliitto -yhdistyksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen ja Setan hallituksen puheenjohtaja Panu Mäenpää keskustelivat sukupuolineutraalista avioliitosta. Kun katsoin heidän keskusteluaan, niin siitä nousi esille sellainen ajatus, että harvempi ihminen ihan oikeasti ymmärtää sen kuinka sukupuolineutraali avioliitto rikkoo lapsen oikeuksia. Aion tuoda kirjoituksessani esille näkökulmia ja asioita, jotka tuovat esille sen millä tavalla sukupuolineutraali avioliitto rikkoo lapsen oikeuksia ja kuinka sukupuolineutraali avioliitto ei ole tasa-arvo kysymys, vaan sen taustalla on pyrkimys heikentää ja romuttaa ikiaikaista perinteistä ja luonnollista perhemallia. Samalla tuon esille sen mikä on homoliikkeen todellinen päämäärä ja pyrkimys.

Tasa-arvoisen avioliittolain seuraukset
Tasa-arvoisen avioliittolain seuraukset ovat monin tavoin negatiivisia vaikutuksiltaan. Tasa-arvoinen avioliittolaki ei tule lisäämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, vaan tulee lisäämään epätasa-arvoa sekä polkemaan ja rikkomaan ihmisoikeuksia. Ymmärrän hyvin sinua, joka ihmettelet edellä olevaa lausuntoani. Kun tutustumme asioihin, joista ei puhuta tai joista vaietaan sekä muualla maailmassa tapahtuneista negatiivisista ilmiöistä sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksymisen jälkeen, niin näemme sen negatiiviset vaikutukset. Toivon erikoisesti sinun lukevan kirjoitukseni, joka kannatat tasa-arvoista avioliittolakia. Todellinen tasa-arvo toteutuu vain siten, että luonnonjärjestyksen mukaisesti lapsella tulee olla oikeus äitiin ja isään. Sukupuolineutraali avioliitto rikkoo lapsen oikeuden sekä polkee maahan lapsen ihmisoikeudet. Sukupuolineutraali avioliitto lisää epätasa-arvoa sekä aiheuttaa monin tavoin negatiivisia vaikutuksia.

Amerikka hyväksyi homoliitot
Yhdysvaltain korkeus oikeus hyväksyi 26.6.2015 samaa sukupuolta olevien avioliitot koko maassa. Presidentti Barack Obama twiittasi heti oikeuden päätöksen jälkeen sanoen: "Tämä oli suuri päivä marssilla kohti tasa-arvoa. Homo- ja lesbopareilla on nyt oikeus mennä naimisiin, kuten kaikilla muillakin. Rakkaus voittaa". Valkoisen talon logo muutettiin Twitterissä sateenkaaren väreihin. Amerikka ja rakkaus ei kuitenkaan voittanut, koska Raamatun Jumalan asettaman luonnonjärjestyksen mukaan vain mies ja nainen voivat solmia avioliiton. Koska elämme Jumalan luomassa ja hallinnoimassa maailmassa, niin Amerikan päätös tietää sitä, että sitä odottaa Jumalan tuomio. Jumala antaa aikaa parannuksen tekoon, mutta jos Amerikka ei nöyrry parannukseen, niin se kohtaa Jumalan tuomion.

Androgyyni
Ilmiö nimeltään androgyynisyys on lisääntynyt huomattavasti nykypäivänä. Mistä androgyynisyydessä on kyse? Mistä se johtuu? Mitkä seikat vaikuttavat sen taustalla? Tässä kirjoituksessa pyrin antamaan vastauksen edellä oleviin kysymyksiin.

Sukupuolta ei voi muuttaa
Transsukupuolinen käyttäytyminen lisääntyy koko ajan ja nykyään on jopa julkisesti esitetty, että päiväkodeissa lapsia tulisi kannustaa transsukupuoliseen käyttäytymiseen. Nyky-yhteiskunnan suunta tiettyjen asioiden hyväksymiseen ja tukemiseen on väärä, jolla on kauaskantoisia ja ikäviä seurauksia.

Turha uutinen vs. Hyvä Uutinen
Mtv.fi sivusto julkaisi 19.8.2015 uutisen otsikolla: Pariskunta piti tyttöä seksiorjana viisi vuotta – perustelivat Raamatulla. Median tapa ja tyyli toimia nykyään on uutisoida turhia uutisia. Tällä en tarkoita sitä, että kaikki uutiset ovat turhia, sillä totta kai joukossa on aiheellisia ja tarpeellisia uutisia, mutta turhien ja aiheettomien uutisten määrä lisääntyy koko ajan.

Suomi maailman islamilaisin valtio?
Abdirahim Husu Hussein kirjoitti Uuden Suomen blogissaan 14.8.2015 kirjoituksen nimeltään Suomi maailman islamilaisin valtio. Ensimmäiseksi haluan sanoa ettei kirjoitukseni ole vihapuhe, ei rasisimia, eikä sen tarkoitus ole nostattaa ketään Islamia, muslimeita tai Husua vastaan. Husun kirjoitus ei pidä paikkaansa, sillä Suomi ja Islam eroavat toisistaan kuin päivä ja yö. Kirjoitan kirjoitukseni julkisesti Husulle, koska hän kirjoitti julkisessa blogissaan koko Suomen kansalle asian, joka ei pidä paikkaansa. Esitän Husulle kysymyksiä, joita nousi sydämelleni hänen kirjoitustaan lukiessani sekä sen lisäksi tuon esille Koraanin ja Islamin uskon näkemyksiä.

Islam: Mitä lännen tulee tietää
Kirjoitukseni ei ole hyökkäys muslimeita vastaan, sillä maailmassa on paljon rauhaa rakastavia muslimeita.  Kirjoitukseni tarkoitus on tuoda esille se mitä Islam todellisuudessa edustaa. Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, eivätkä halua sotaa, mutta Islam itsessään on sotaisa uskonto sekä maailmanvaltaan pyrkivä poliittinen järjestelmä. Ennen kuin syytät minua rasistiksi, jota en suinkaan ole, niin kehotan sinua lukemaan koko kirjoitukseni, sillä sen kautta näet kuinka koraani ja Islamin pyhät kirjoitukset kehottavat muslimeita taistelemaan vääräuskoisia vastaan ja tappamaan heitä. Sen jälkeen myös ymmärrät paremmin niitä väkivaltaisia tapahtumia ja niiden taustoja, joita parhaillaan tapahtuu islamistisissa maissa.

Jihad maahanmuutto
Kirjoitustani ei saa ymmärtää väärin, sillä en kirjoita muukalaisvihaa lietsovaa kirjoitusta, en rasistista tekstiä, en kirjoitusta joka on suunnattu jokaista muslimia vastaan. On olemassa monia muslimeita, jotka ovat ihan oikeasti rauhaa rakastavia ihmisiä, siksi on väärin leimata kaikki muslimit terroristeiksi, vaikka onkin olemassa lukemattomia muslimiterroristeja. Lue kirjoitukseni oikeanlaiset silmälasit päässä, sillä kirjoitukseni tarkoitus on puolustaa ja varjella yhteiskuntarauhaa ja oikeudenmukaisia elämänarvoja sekä sen lisäksi tuo esille todennettu fakta, joka uhkaa länsimaisia yhteiskuntia.

Raamattu ja muukalaiset
Raamatun tekstejä tulkitseva teologian professori Lauri Thurén tuo esille ajatuksiaan (Ylen uutiset 10.9.2015) koskien pakolaisasiaa. Thurén käsittelee Raamatun opetusta hyvin suppeasti ja hyvin valikoivasti jättäen pois olennaisia totuuksia siitä mitä Raamattu sanoo kehottaessaan pitämään hyvää huolta muukalaisista. Kirkon johto arkkipiispa Kari Mäkistä myöten on tuonut esille Raamatun lähimmäisen rakastamisen sekä sen kuinka Raamattu kehottaa rakastamaan ja pitämään muukalaisista hyvää huolta. Kirkon johto ja teologit eivät ole kuitenkaan joko uskaltaneet tuoda esille kokonaan tai eivät ole tienneet siitä mitä Raamattu opettaa muukalaisten huolehtimisesta. Koska luterilaisen kirkon johto vetoaa Raamatun opetukseen koskien pakolaisia ja turvapaikanhakijoita, niin sen tähden on hyvä tutkia ja katsoa mitä Raamattu opettaa muukalaisista ja heidän rakastamisestaan ja huolenpidosta. Tuon myös esille muita asioita, jotka liittyvät maahanmuutto keskusteluun sekä siihen liittyviin tapahtumiin.

- https://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset1.html
-
https://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset2.html
-
https://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset3.html
-
https://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset4.html
-
https://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset5.html
-
https://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset6.html

Palestiinan tunnustamisen ongelmia
Abdirahim Husu Hussein kirjoitti 29.3.2015 Uuden Suomen blogissaan kirjoituksen nimeltään: Aika on kypsä Palestiinan tunnustamiselle. Luettuani Husun blogin kirjoituksen mieleeni nousi monia ongelmia, joita Palestiinan valtion tunnustaminen aiheuttaisi.

Maahanmuuton ongelmia
En vastusta maahanmuuttoa, vaan toivon Suomelta vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa, jonka kautta pyritään auttamaan niitä joilla on oikea tarve maahanmuuttoon, antaen heille mahdollisuus hyvään elämään Suomessa.

Miksi maahanmuuttajia vihataan?
Maahanmuutto ja maahanmuuttajat ovat tällä hetkellä aihe, joka nostattaa monenlaisia tuntemuksia ihmisten sydämissä. Osa tuntemuksista ja tunteenpurkauksista on vihapuhetta ja rasismia, jonka tuomitsen ehdottomasti vääräksi tavaksi reagoida tähän aiheeseen. Vihapuhe ja rasismi ovat tuomittavia asioita, joita kukaan oikeudenmukaisuuteen pyrkivä ihminen ei hyväksy, eikä yhteiskunta saisi antaa yhtään tilaa vihapuheille ja rasismille. Tuon kirjoituksessani esille näkökulman, josta ei juurikaan keskustella, joka ei saa kovin paljon huomiota, mutta on todella tärkeä näkökulma, koska se selittää sen miksi maahanmuutto aiheuttaa monissa negatiivisia tuntemuksia. Maahanmuutto on ihan hyvä asia silloin kun se tapahtuu oikealla tavalla ja pyrkimyksenä on elää maassa maan tavalla, mutta silloin kun maahanmuuttoon ja maahanmuuttopolitiikkaan liittyy vääristymiä, niin sellainen maahanmuutto aiheuttaa pahaa oloa, sekaannusta ja levottomuutta yhteiskunnassa. Asiallisesti ja rakentavasti tehty ongelmien nostaminen esille keskusteltavaksi koskien maahanmuuttoa ei ole vihapuhetta tai rasismia, vaan luo mahdollisuuden auttaa ratkaisemaan kriisejä ja ongelmia, joita väärä maahanmuuttopolitiikka sekä vihanlietsonta ja rasismi aiheuttavat. Kirjoitukseni tarkoitus on pyrkiä luomaan tasapainoa ja oikeudenmukaisuutta suomalaiseen yhteiskuntaan, jolloin kaikilla olisi hyvä ja turvallista asua Suomessa, niin suomalaisten kuin maahanmuuttajien.

- Positiivinen maahanmuutto
- Tarvitaanko kansallisvaltioita?
- Rikollisuus ja ihmisoikeusloukkaus
- Väärä ja oikea maahanmuuttopolitiikka

Julkinen vastaus Husulle
Abdirahim Husu Hussein kirjoitti Uuden Suomen blogissaan 4.9.2015 kirjoituksen: Kantasuomalaiset - antakaa mamujen välttää sopeuttamisvirheenne. Luettuani Husun kirjoituksen mieleen nousi monenlaisia ajatuksia. Vastaan julkisesti Husulle ajatuksilla, joita kannattaisi miettiä tarkasti ennen kuin kuka tahansa aikoo sanoa, kirjoittaa tai ilmaista mielipiteensä suomalaisesta maahanmuuttopolitiikasta.

Avioerot yhteiskunnassa
Avioerojen negatiivisista vaikutuksista puhutaan nyky-yhteiskunnassa liian vähän. Aihe on todella tärkeä ja on syytä kiinnittää huomioita muutamiin seikkoihin, kun on kyse avioerosta.

Tom of Finland postimerkit
Syys-lokakuussa 2014 Itella Posti aikoo julkaista Tom of Finland homoeroottiset piirroskuva postimerkit. Piirroskuvat on tehnyt edesmennyt Touko Laaksonen. Graafikko Timo Berry ja Susanna Luoto, joka edustaa Los Angelesissa toimivaa Tom of Finlandin nimeä kantavaa säätiötä Suomessa ovat valinneet kaksi Tom of Finland piirrosta, joista tehdään postimerkit.  Moni ihminen ei ymmärrä ja tiedä sitä, että Tom of Finland homoeroottiset postimerkit ja kuviin liittyvät viestit toteuttavat omalla tavallaan Raamatun profetioiden täyttymistä.

Forbesin artikkeli
David Mac Dougall julkaisi 13.10.2014 artikkelinsa nimeltään: You've Got Male: Erotic Stamps by Tom of Finland Issued. Artikkelissa oli lyhyt lainaus tekstiäni.

Tupakointi
Suomessa kuolee vuosittain noin 5000 ihmistä tupakanpolton aiheuttamiin erilaisiin sairauksiin. Syöpäkuolemista tupakka aiheuttaa joka kolmannen kuoleman ja joka viides sydän- ja verenkiertoelinten sairaus johtuu tupakoinnista. Tupakoinnin on laskettu keskimäärin alentavan elämäniänodotetta noin kahdeksalla vuodella. Kyse on siis vain keskimäärästä, eli se voi olla joillakin kymmenen tai yli kymmenen vuotta.

The Voice of Finland
Maallisessa laulukilpailussa ihmiset äänestävät oman makunsa mukaan voittajan, tai ollen jotakin vastaan, antaen äänensä toiselle vain sen tähden kun on toista vastaan. Herra Jeesus on sinun puolellasi rakastaen sinua iankaikkisella rakkaudella. Maallisen laulukilpailun voittaja, häviäjät tuomarit sekä äänestäjät ilman pelastusta Herraan Jeesukseen joutuvat iankaikkiseen kadotukseen. Ihminen joka vastaanottaa pelastuksen Herrassa Jeesuksessa saa iankaikkisen elämän täydellisessä Jumalan rakkauden valtakunnassa.

Sikainfluenssarokote
Olen seurannut keskustelua ja informaatiota, joka liittyy sikainfluenssaan ja Pandemrix rokotteeseen. Olen huomannut eräitä huolestuttavia asioita, joiden tähden päätin kirjoittaa niistä julkisesti, sillä on asioita, joista Pandemrix rokotteesta vastuussa olevat tahot Suomessa ovat joko vaienneet tai vähätelleet. Kun luet tämän kirjoituksen luet sen omalla vastuulla, sillä jokaisen tulee tehdä oma henkilökohtainen ratkaisu miten suhtautua rokotteeseen. Minä tuon esille asioita, joista valtamedia ei puhu, vaan usein vähättelee rokotteeseen liittyviä asioita, jotka jokaisen meistä tulisi tietää.

Ilmastonmuutos syyt ja seuraukset
Kivihiili ja öljypäästöt alkoivat saastuttamaan ilmakehää voimakkaasti 1800 luvulla alkaneen maailmanlaajuisen teollistumisen seurauksena. Fossiiliset polttoaineet ja hiilidioksidi sekä kasvihuonekaasut alkoivat saastuttamaan maan ilmakehää ihmiskunnan teollistumisesta seuranneiden päästöjen takia. Nämä päästöt ovat vaikuttaneet haitallisesti maapallon ilmastoon sekä ekologiaan. Tiedemiesten mukaan maapallon keskilämpötila on noussut viimeisen sadan aikana n. 1 °C. Lukema tuntuu meistä mitättömän pieneltä, mutta tämän kehityksen vaikutukset ja seuraukset ovat olleet katastrofaalisia.

Radiojuontajan turha purkaus
Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen erosi kirkosta kesken radio-ohjelman suorassa lähetyksessä (Radio Aalto Dynastia lähetys). Vehviläinen sanoi eronneensa kirkosta 42 vuoden jälkeen. Vehviläinen kertoi eronneensa Päivi Räsäsen ja Räsäsen kaltaisen takia. Hän sanoi myös pettyneensä Jumalaan tai hänen Jumalaansa. Vehviläisen purkaus oli turha purkaus.

Radiojuontajan turha purkaus osa 2
Radiopersoona Kimmo Vehviläisen kirkosta eroaminen oli journalismin floppi ja epäonnistuminen. Vehviläinen nimesi kirkosta eroamisensa syyksi Päivi Räsäsen ja hänen kaltaisensa.

Sananvapaus ja suvaitsevaisuus
Ajattelin pitkään sydämessäni, että kirjoitanko tämän kirjoituksen vai en. Aluksi ajattelin etten kirjoita, mutta sitten mieleeni nousi eräs tärkeä näkökulma, jonka vuoksi on ehdottoman tärkeää tuoda esille tietyt asiat. Kirjoituksessani käsittelen sitä millä tavalla yhteiskunnassa väärille perustuksille rakennetut asiat saavat yleisen hyväksynnän, mutta totuuteen perustuvat asiat halutaan vaientaa kuoliaaksi sekä poistaa ne näkyvistä.

Joulun roomalainen historia
Vuonna 354
Rooman piispa Liberius määräsi, että Jeesuksen virallinen syntymäpäivä oli joulukuun 25. päivä. Babyloniassa oli aurinkojumalan syntymäpäiväjuhla joulukuun 25 päivä. Joulukuun 25 päivä oli myös Mithran (persialaisten jumala) ja Rooman keisarin syntymäpäivä. Roomalaiset olivat tottuneet näihin pakanajuhliin eivätkä halunneet luopua niistä, siksi Rooman katolinen kirkko määräsi Jeesuksen syntymän ajankohdan väärään ajankohtaan, että se sai viettää tuttua pakanallista juhlaa, jonka nimen he korvasivat Jeesuksen syntymäjuhlaksi, mutta itse asiassa he jättivät paljon pakanallisia perinteitä joulujuhlaansa. Katolisen ensyklopedian mukaan joulu (Kristuksen syntymäjuhla) ei ollut seurakunnan varhaisten juhlien joukossa. Katolinen ensyklopedia kertoo, että varhaisin merkintä Kristuksen syntymäjuhlasta on vuodelta n. 200 jKr. jolloin Aleksandrian Kleemens sijoitti Kristuksen syntymäjuhlan maaliskuun 28 päivälle. Samaan aikaan Kristuksen syntymäjuhlan ajankohdasta oli monenlaista tulkintaa, jotkut sanoivat Kristuksen syntyneen 20 toukokuuta ja jotkut sijoittivat Kristuksen syntymäajankohdan 19 tai 20 päivä huhtikuuta.

Jumalanpilkkaajan teesit
Rosa Meriläinen kirjoitti 5.3.2013 Helsingin Sanomien kolumnin nimeltä: Jumalanpilkan lyhyt oppimäärä. Rosan kolumnia lukemalla tulin surulliseksi, koska hän on väärien tietojen perusteella ajautunut vastustamaan Raamatun sanan totuutta. Koska Rosa on julkisesti kirjoittanut Jumalanpilkasta kohdentaen sen koskemaan tiettyä ihmisryhmää, niin koin että hän varmaankin kestää kuulla puolustuksen puheenvuoron, jonka esitän tässä kirjoituksessa. Tarkoitukseni ei ole millään tavalla halveksua, loukata, panetella tai hyökätä Rosan kimppuun, vaan tuoda esille se että hänen Jumalanpilkkansa perustui väärään ja valheelliseen kuvaan Raamatusta ja kristinuskosta.  Tuon sen vielä esille, että Raamatun opetuksen mukaisesti rakastan Rosaa lähimmäisenäni, eikä kirjoitukseni tarkoitus ole negatiivinen, vaan Raamatun sanan totuuden tuominen ja väärien tietojen sekä käsitysten oikaiseminen. Käsittelen kirjoituksessani myös yleisellä tasolla Jumalanpilkkaajien vääriä väitteitä ja heidän käyttäytymistään.

Jeesuslaulu kohu
Lauluyhtye PMMP esiintyi 11.10.2012 Tampere Areenalla. Esiintymisestä nousi valtava kohu. Käyn läpi tässä kirjoituksessa asioita, syitä kohun syntymiseen. Kohun ongelma on siinä ettei ihmiset ymmärrä Raamatun sanan opetusta, jonka tähden he siteeraavat Raamattua väärin. Ongelma on myös siinä, että ihminen ei usko Raamattua. Tarkoitukseni ei ole pilkata ketään, eikä ivata ketään, vaan tuoda esille avoimesti kohun taustat. Ehkä voimme oppia jotakin todella tärkeää tästä kohusta.

Äiti Amma ja jumaluus
Tämän kirjoituksen tarkoitus on tutkia ilmiötä nimeltään äiti Amma Raamatun sanan valossa. Kirjoitukseni tarkoitus on tuoda esille Raamatun sanan kautta se miten Raamattu suhtautuu tähän ilmiöön. Raamatun opetuksen pohjalta käy selkeästi ilmi se mikä on tämän kyseisen ilmiön taustalla. Maailmassa on paljon ilmiöitä, jotka ovat pukeutuneet hyväntekijän asuun palvellessaan pahan voimia. Tämä kirjoitus kertoo ja paljastaa Amma-liikkeen taustoja, jotka eivät edusta hyvää, vaan äärimmäistä pahaa. Terveen maalaisjärjen kautta pystytään myös tunnistamaan amma-liikkeen epäraittius, kun sitä vain suostuu tutkimaan rehellisesti  pintaa syvemmältä.

Homo-ilta ohjelma
Keskustelu homoseksuaalisuudesta on nykyään hyvin yleistä. Aihe herättää syviä ja tunteellisia puheenvuoroja homouden puolesta ja sitä vastaan. Katsoin ajankohtaisen kakkosen ohjelman A2 Teema: Homoilta ohjelman (12.10.2010). Ohjelma herätti minussa monenlaisia ajatuksia ja lopulta päätin kirjoittaa niistä. Kirjoituksessani otan homoseksuaalisuuteen kantaan Raamatun ja luonnonjärjestyksen valossa. Kirjoitukseni ei ole hyökkäys tai kiihotus homoseksuaalisuutta vastaan, vaan mielipiteeni sekä uskomukseni koskien homoseksuaalisuutta. Toivon että luet tarkasti ja huolella koko kirjoitukseni, sillä kannan aidosti huolta homoseksuaaleista, joita rakastan lähimmäisinäni.

 

eXTReMe Tracker