Etusivulle

Holokausti

Natsien suorittama julma, raaka ja rikos ihmisyyttä vastaan tunnetaan nimellä holokausti. Natsit surmasivat lähes 6 miljoonaa juutalaista  sekä 4-5 miljoonaa  ihmisryhmää mm. slaaveja, serbejä, tshekkejä, italialaisia, puolalaisia, ukrainalaisia, ranskalaisia, romaneja, kristittyjä, Jehovan todistajia, homoseksuaaleja ja vammaisia holokaustin, joukkomurhien ja sadististen tappojen kautta. 10-11 miljoonaa uhria ei sisällä sotarintamalla taisteluissa kaatuneita, vaan siviiliuhreja, jotka joutuivat kuolemaan natsien raa'an ideologisen terrorin tähden.

Eräs asia tulisi kuitenkin muistaa, joka on se että natsit tekivät hirmutekoja. Tavalliset saksalaiset eivät olleet natsipuolueen jäseniä ja osa heistä ei kannattanut natseja, vaan he joutuivat elämään natsien vallan alla olevassa Saksassa. Nykyisiä saksalaisia ei myöskään saa syyllistää natsien toimista, sillä nykyiset saksalaiset eivät ole syyllisiä ja vastuussa natsien hirmutöistä.

Tämä sivu on tehty 6 miljoonan juutalaisen ja myös niiden 4-5 miljoonan muihin ryhmiin kuuluneiden uhrien muistoksi. Tämä sivu muistuttakoon, että natsien suorittama mieletön joukkotuho toisen maailmansodan aikana ei saisi koskaan unohtua eikä toistua. Varoitus! Sivuilla on kuvia tapetuista vangeista, kuvat voivat järkyttää ja ahdistaa, joten olet sivuilla omalla vastuulla.


Kuvassa Auschwitzin entisiä vankeja pääportin edessä.


Kuvassa Auschwitzin lapsivangit tulevat parakeista ulos liittoutuneiden joukkojen vapauttamina. Oikeus, ihmisyyden puolella oleminen voittaa lopulta ja tuo vapauden. Jääköön tämän kuvan sanoma meidän mieliimme, lopulta kärsimys lakkaa ja koittaa vapaus!

Juutalaisia selviytyjiä ja uhreja
Linkin takana on kertomuksia juutalaisista, jotka selviytyivät keskistysleireiltä ja uhreja jotka kuolivat holokaustin julmissa hirmuteoissa.

Holokaustista selvinneet (videoita)
Holokaustista selvinneiden tarinoita ja todistuksia. (Video materiaalia)

Buchenwaldin keskitysleiri (sivulla amerikkalaisten sotilaiden ottamia värikuvia vapauttamisen jälkeen)

Buchenwaldin keskitysleiri II

Natsien tuho

Natsien okkultismi

 


Holokausti sivujen Lähde:
Pääosan tekstiä ja kuvia olen kopioinut sivulta: http://www.scrapbookpages.com/ 
Kuvat ja teksti on sivullani scrapbookspages.com sivun ylläpitäjän luvalla. Holokausti sivullani olevan tekstin (lähdesivuna:scrapbookspages.com) suora kopiointi on kielletty, samoin kuvien kopiointi on kielletty!


powered by FreeFind

 
eXTReMe Tracker