Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


 

Islamin uskosta ajatuksia

 

Ylen TV2 kanavalla 29.10.2013 käytiin keskustelua Islamin uskosta A2 Islam-ilta ohjelmassa. Kun katsoin ja kuuntelin ohjelmaa, niin mieleeni nousi monia asioita Islamin uskosta ja siitä mitä koraani opettaa. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe tai hyökkäys Islamin uskoa kohtaan, vaan pyrin tuomaan esille sen mitä koraani opettaa niistä asioista, joita A2 Islam-illassa käsiteltiin. Tuon myös esille entisten muslimien näkemyksiä ja ajatuksia Islamin uskosta.
 

Sisällys:
Onko Islam Suomelle mahdollisuus vai uhka?
Islam on myös poliittinen uskonto
Naisen asema
Loppusanat
 

Onko Islam Suomelle mahdollisuus vai uhka?

A2 Islam-illan juontaja kysyi Husulta (Mohamed Abdirahim Hussein) onko Islam rauhan uskonto vai sotaisia uskonto. Husu vastasi sanoen Islamin olevan rauhantahtoinen uskonto. Keskustelusta tuli myös esille ajatus, että odottavatko muslimit kutsua jihadiin. Juontaja kysyi Juha Ahviolta onko Islam Suomelle uhka vai mahdollisuus. Juha vastasi Islamin olevan enemmän uhka kuin mahdollisuus.

Islam ei ole rauhantahtoinen uskonto, vaan sodan uskonto. Koraania tutkimalla saamme tästä selkeän todistuksen:

Suura 9:

28. Te, jotka uskotte, katsokaa, miten monijumalaiset ovat kokonaan saastaisia. Siksi älkää salliko heidän lähestyä pyhää temppeliä tämän sopimusvuoden jälkeen. Ja, jos sentähden pelkäätte köyhtyvänne, on Jumala runsaudessaan ajoissa huolehtiva teistä, jos Hän tahtoo; Jumala on totisesti tietävä, viisas.

29. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.

30. Juutalaiset sanovat: »Esra on Jumalan poika», ja kristityt sanovat: »Messias on Jumalan poika». Tätä he hokevat suullaan. He jäljittelevät niitä, jotka ennen olivat uskottomia. Jumalan ynseys heitä rasittakoon! Kuinka ovatkaan he etääntyneet!

 

Su 9:
28 O ye who believe! truly the pagans are unclean; so let them not, after this year of theirs, approach the sacred mosque. and if ye fear poverty, soon will Allah enrich you, if he wills, out of his bounty, for Allah is all- knowing, all-wise.
29 fight those who believe not in Allah nor the last day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and his apostle, nor acknowledge the religion of truth, even if they are of the people of the book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.
30 the Jews call Uzair Ezra a son of Allah, and the Christians call Christ the son of Allah. that is a saying from their mouth; in this they imitate what the unbelievers of old used to say. Allah’s curse be on them: how they are deluded away from the truth! (Yusuf Ali)

 

Koraani kehottaa taistelemaan kaikkia ihmisiä vastaan, jotka eivät ole muslimeita. Koraanissa on eriteltynä käsky taistella kristittyjä ja juutalaisia vastaan, sillä Allah on kironnut heidät.

 

Koraani opettaa taistelemaan kaikkia ihmisiä vastaan, jotka eivät tunnusta Allahia jumalaksi ja Islamia oikeaksi jumalan "totuuden" uskonnoksi. Koraani käskee muslimeita lopettamaan taistelun "vääräuskoisia" vastaan vasta sen jälkeen kun he ovat alistuneet, eli uskovat Allahia ja koraania ja hylkäävät sen mihin ovat aikaisemmin uskoneet.

 

Hannu Haukka kristillisen medialähetysjärjestö IRR-TV:n toiminnanjohtaja kertoi kristillisen medialähetystyön erikoislehdessä (huhtikuu 2007 nro.3) kuinka kaksi saudiarabilaista miestä oli pysäyttänyt Helsinki-Vantaan lentoasemalla hänen egyptiläisen (Hani Henein) työtoverinsa. Nämä kaksi arabia luulivat Hani Heneinin olevan muslimi. He kysyivät tarvitsevansa Heneinin apua. Hän kysyi kuinka voin auttaa teitä. Miehet vastasivat olevansa Saudi-Arabiasta ja saapuneensa Suomeen puhdistamaan tämän likaisen maan. He sanoivat, että heidän tehtävänsä on käännyttää Suomen maa islaminuskoon. He sanoivat tarvitsevansa useita apulaisia ja että heillä on kaikki taloudelliset resurssit kunnossa työn toteuttamiseksi.

Otin yhteyttä henkilökohtaisesti Hani Heneiniin ja hän vahvisti sen, että kristillisen medialähetystyön lehdessä ollut artikkeli hänestä ja lentoaseman tapahtumista on totta.

Ääri-islamin maailman valloitus yritys on täyttä totta, ei valheellista panettelua tai mustamaalaamista. Muslimit jakavat maailman kahteen osaan; rauhan talo on alue, jota muslimit hallitsevat ja sodan talo on alue, jota ei-muslimit hallitsevat. Muslimien tarkoituksena on tehdä koko maailmasta Islamin rauhan talo.

Eräs entinen muslimi sanoi minulle, että muslimien opetus rauhan talosta (Dar al-Islam- Islamin talo) ja sodan talosta   (Dar al-harb- sodan talo) on totta. Ääri-islamistit käyttävät hyväkseen muun muassa monikulttuurista maahanmuuttoa tarkoituksenaan tehdä Suomesta rauhan talo. Islam on totisesti uhka Suomelle ja koko ihmiskunnalle.

Islam on väkivallan ja sodan uskonto sen osoittaa Islamin verinen historia ja nykypäivän verityöt. Rooman katolinen kirkko (RKK) esiintyy kristinuskon lähettiläänä maailmassa, mutta sen verinen historia ja Raamatun vastaiset opetukset todistavat sen ettei (RKK) edusta Raamatun mukaista kristinuskoa, vaan pimeyden uskontoa.

Lupa valehdella

Suura 9:

1. Tämä on Jumalan ja Hänen lähettiläänsä (julistama) vastuuvapaus niiden pakanain suhteen, joiden kanssa te (muslimit) olette tehneet sopimuksen.

2. Kulkekaa sentähden maassa vapaasti neljä kuukautta ja tietäkää, että olette Jumalan ulottuvilla sekä että Jumala saattaa uskottomat häpeään.

3. Tämä on Jumalan ja Hänen lähettiläänsä julistus ihmisille suuren toivioretken päivänä, että Jumalaa ei sido kosketus pakanain kanssa, samoin kuin se ei sido Hänen lähettilästänsäkään. Ja jos käännytte (Hänen puoleensa), on se teille parhaaksi, jos kuitenkin käännätte selkänne, niin tietäkää, ettette voi välttää Jumalaa! Ja julista niille, jotka eivät usko, sanoma tuskallisesta rangaistuksesta,

4. lukuunottamatta niitä monijumalaisia, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen, kun he eivät ole millään rikkoneet teitä vastaan eivätkä auttaneet ketään muuta teitä vastaan. Täyttäkää siis sopimuksenne heidän kanssaan määräaikaan asti. Jumala totisesti rakastaa kunniantuntoisia.

5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

6. Ja jos joku monijumalaisista anoo suojaasi, niin suo se hänelle, kunnes hän saa kuulla Herran sanan. Senjälkeen anna hänen päästä turvaan. Sillä he ovat ihmisiä, jotka eivät (parempaa) tiedä.

7. Miten voisi Jumalaa ja Hänen lähettilästään sitoa sopimus pakanain kanssa? Paitsi niiden, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen pyhän temppelin seutuvilla. Ja niin kauan kuin he pysyvät (sopimukselle) uskollisina, on teidänkin pysyttävä uskollisina heitä kohtaan. Jumala totisesti rakastaa hurskaita.

8. Kuinka? Jos he saisivat teistä voiton, eivät he välittäisi ystävyyssuhteestä eikä sopimuksesta kanssanne. Puheellaan koettavat he olla mieliksenne, mutta heidän sydämensä ovat kuitenkin teitä vastaan, ja suurin osa heistä on jumalattomia.

 

Koraani opettaa ettei muslimien tarvitse pitää sopimuksia mitä he ovat tehneet ei-muslimien kanssa. Ei-muslimien kanssa tehty sopimus, jotka eivät ole rikkoneet muslimeita vastaan velvoittaa muslimit pitämään sopimuksesta kiinni määräpäivään saakka, jonka jälkeen nämä ei-muslimit on lupa tappaa ja heidät pitää tappaa, paitsi jos he kääntyvät muslimeiksi, niin sitten heidät voi jättää henkiin. Tämäkin koraanin kohta paljastaa sen kuinka Islam on todellisuudessa sodan uskonto ei rauhan uskonto.

 

Koraanin opetuksen takia muslimi saa valehdella ei-muslimille, eikä sovituista sopimuksista tarvitse pitää kiinni. On todella ikävää, että Suomen politiikoista ja viranomaisista iso osa on sokea sille mitä Islam ihan oikeasti edustaa. Kuinka voit luottaa sellaisiin ihmisiin, joilla on "pyhän kirjan" mukaan lupa valehdella sinulle, jotka valheen kautta pyrkivät valtaamaan muita maita ja alueita Islamin vallan alle. Tällaiseen henkilöön ja siihen mitä hän sanoo ei voi koskaan luottaa, niin pitkään kun on hän sitoutunut uskomaan koraania ja seuraamaan Muhammedia. Tästä syystä jotkut liberaalimuslimit ovat liberaalin valheasussa, mutta heidän tarkoituksenaan on levittää Islamin uskoa ja heidän aikomuksenaan on tehdä Suomesta rauhan talo (Dar al-Islam).

 

Hamasin pojan todistus

 

Mosab Hassan Yousef on Hamasin erään johtohenkilön sheikki Hassan Yousefin poika. Mosab Hassan Yousef on hylännyt muslimiuskon. Mosab Hassan Yousef on kertonut Hamasin tavoitteista ja siitä mitä Islamin usko edustaa.

Mosab kertoo islamilaisen elämän olevan kuin tikapuut, joiden ylimmässä päässä ovat itsemurhaiskuja tekevät muslimit, jotka tappavat Allahin "kunniaksi" terroristi-iskuissa viattomia siviilejä (naisia ja lapsia) sekä muita ihmisiä. Mosab ihmetteli sitä kuinka Hamas kidutti ja tappoi omaa väkeänsä, niin vankilassa kuin sen ulkopuolella.

Mosab sanoo, että Hamas ei pysty tekemään rauhaa Israelin kanssa. Mosabin mukaan se on vastoin sitä mitä heidän jumalansa sanoo heille. Mosab sanoo, että Hamasin mielestä vääräuskoisen kanssa voi tehdä tulitauon, mutta ei rauhaa. Mosab sanoo, että Hamas ei arkaile surmata palestiinalaisia, kuten he tekivät Gazan vallankaappauksen yhteydessä.

Mosab sanoo syntyneensä muslimina ja olevansa nykyään Herran Jeesuksen seuraaja, uudestisyntynyt Herran Jeesuksen opetuslapsi. Mosab on sanonut opiskelleensa todella tarkasti islaminuskoa. Hän sanoi ymmärtävänsä koraanin kielen ja opetuksen sekä profeetan (Muhammed) luonteen ja käytöksen. Mosabin mukaan Islam on valhe, joka aiheuttaa valtavasti ongelmia ympäri maailmaa. Mosabin mukaan ongelma ei ole itse muslimeissa, vaan islamilaisessa ideologiassa ja ajattelutavassa.

Mosab sanoo useimpien muslimien olevan tavallisia muslimia, jotka ovat syntyneet muslimeiksi ja heidän identiteettinsä on islaminusko, mutta he eivät ymmärrä islaminuskon todellista luonnetta. Mosab sanoo monien muslimien olevan hyviä ihmisiä, ei terroristeja, sillä suurin osa muslimeista ei seuraa islaminuskon oppeja. Mosab sanoi että kun muslimi todella ymmärtää islaminuskon, Koraanin sekä Muhammedin opetukset, niin heistä tulee terroristeja. Mosabin mukaan Al-Qaida, Hamas, Hizbollah ja muut terroristiryhmät seuraavat tarkasti islaminuskon profeetan Muhammedin opetuksia.

Mosabin mukaan islaminuskon pyhät kirjat Koraani jne. sanovat Muhammedin tappaneen ihmisiä, jotka eivät uskoneet häneen; Muhammed aloitti sotia ja valloitti kansakuntia; Muhammedin tavoitteena oli perustaa maailmanlaajuinen islamilainen valtio. Mosab sanoo, että Muhammedin käyttäytymisestä voimme oppia islaminuskon todellisen luonteen. Mosab Hassan Yousefin mukaan Islamin väkivaltainen luonne johtuu sen perustajan Muhammedin käyttäytymisestä ja teoista, joihin kuului väkivalta ja ihmisten surmaaminen.

Mosabin mukaan islaminuskon ongelma ei ole muslimeissa, vaan heidän uskonnossaan, joka saa ihmiset käyttäytymään väkivaltaisesti ja tekemään terroristi-iskuja, jossa jopa tehdään itsemurhaiskuja.

Uhrin asema

Muslimit, jotka uskovat kirjaimellisesti koraania ovat Islamin uskonnon uhreja, sillä Islamin uskonto on pettänyt heidät ja asettanut vihan ja sodan heidän sydämiinsä. Kun muslimi syntyy ympäristöön, jossa koraania uskotaan kirjaimellisesti, niin se tekee hänestä ihmisen, joka antaa vihan ja katkeruuden hallita hänen sydäntään. Hän on ympäristönsä vaikutteiden vanki ja uhri.

Asian toinen puoli on myös tuotava esille. On olemassa myös sellaisia muslimeja, jotka ovat "maallistuneet", sillä he eivät elä koraanin opetusten mukaan tai sitten tulkitsevat sitä itselleen sopivaksi, koska he eivät usko sitä mitä koraani oikeasti opettaa.

Tämä on todella tärkeä ymmärtää, että kaikki muslimit eivät ole terroristeja, eivätkä suunnittele maailmanvalloitusta. Yleistäminen on aina väärin.

Islamin uhka

Suomessa liikkuu jo sellaista islamilaista ainesta, jotka valmistautuvat yhä enemmän vaatimaan Suomessa asuville muslimeille oikeutta islamilaisten lakien noudattamiseen.

Ei varmasti mene kovinkaan kauan kun Suomessakin alkaa vaikuttamaan ääri-islamilaisia tekoja; väkivallan uhkaa ja sen osoittamista monella eri tavalla. Terroristi-iskun uhkakaan ei ole poissuljettu mahdollisuus.

Suomalaisten viranomaisten ja politiikkojen vastuulla on paljolti se kuinka paljon Islam saa vaikuttaa Suomen maassa. Vihamieliselle ja sotaisalle uskonnolle ei tulisi antaa yhtään tilaa yhteiskunnassa, jonka arvot ovat täysin erilaiset kuin mitä Islam edustaa.

On varmasti olemassa myös sellaisia muslimeita, jotka rakastavat rauhaa eivätkä he kiivaile Islamin uskonnon puolesta, mutta ääri-islamilaisuus on suurempaa ja äänekkäämpää kuin moni eurooppalainen ja suomalainen ymmärtääkään. Siksi Islamille ei saisi antaa jalansijaa yhteiskunnassa, joka pitäisi perustua rauhan edistämiseen ja oikeudenmukaiseen yhteiskuntajärjestykseen.

Muhammedin mielipiteet muuttuivat

Muhammedin mielipiteet ja asenteet muuttuivat ja kehittyivät hänen elämänsä aikana niiden tapahtumien ja ympäristön mukaisesti, missä hän eli ja vaikutti. Muhammedin suhtautuminen muihin uskontoihin on vaihdellut hänen elämänsä aikana. Koraanista voidaan nähdä selkeästi tämä vaihtelu. Silloin kun Muhammed oli sotilaallisesti heikko, niin hän turvautui esim. kristittyjen apuun ja sai heiltä suojaa. Näinä aikoina koraaniin syntyneet tekstit olivat ystävällisiä niin kristittyjä kuin juutalaisia kohtaan. Kun Muhammedin sotilaallinen valta kasvoi, niin hänen suhtautumisensa ja koraanin tekstit muuttuivat suhteessa kristittyihin ja juutalaisiin.

Kun Muhammed huomasi etteivät kristityt ja juutalaiset ottaneet vastaan hänen uskontoaan (islam), niin koraanin teksti muuttui ja sinne tuli käsite sota ja taistelu uskomattomia vastaan. Islamin kirjaimellisen koraanin tulkinnan mukaan sota uskottomia vastaan sekä heidän tappamisensa kumoavat aikaisemmat ystävällismieliset säkeet.

Islamin uhka on todellinen, sillä muslimien tavoite ja pyrkimys on levittäytyä kaikkialle maailmaan. Monia ihmisiä länsimaissa hämätään koraanin ystävällismielisten säkeiden kautta luulemaan, että islam on rauhan uskonto.

Harva tietää Muhammedin elämän mielipiteiden muutoksista esimerkiksi kristittyjä ja juutalaisia kohtaan. Harva ihminen länsimaissa tietää ja ymmärtää, että koraanin ystävällismieliset jakeet muita uskontoja kohtaan olivat voimassa vain Muhammedin elämän alkuaikoina, mutta elämänsä myöhemmissä vaiheissa ystävällismieliset säkeet muuttuivat vihamielisiksi muita uskontoja kohtaan.

Islamin historia todistaa edellä olevan todeksi. Kaikkialla missä muslimit uskovat kirjaimellisesti koraania, niin he pyrkivät asettamaan islamin uskon ja islamilaiset lait voimaan siellä missä he asuvat ja hallitsevat. Koraanin kirjaimellisen tulkinnan mukaan Allah on antanut lakinsa koko ihmiskunnalle. Tämä tarkoittaa sitä, että muslimin velvollisuus on pyrkiä kaikin tavoin siihen päämäärään, että islamilaisia lakeja noudatettaisiin kaikkialla maailmassa.

Muslimit voidaan jakaa kolmeen erilaiseen ryhmään: maallistuneet (sekulaarit) muslimit, modernisoituneet muslimit ja fundamentalisti muslimit.

Maallistuneet muslimit eivät tunne kovin hyvin koraania. He ovat niin kuin nimikristityt Suomessa, he voivat sanoa uskovansa Jumalaan, mutta eivät elä Jumalan sanan opetuksen mukaan.

Modernisoituneet muslimit tuntevat koraania jonkin verran, tulkiten koraania siten että se sopii yhteen heidän modernin elämäntapansa kanssa. He tulkitsevat koraania siten, että he voivat elää rauhanomaisesti muiden uskontojen kanssa. He painottavat koraanin rauhanomaisia säkeitä, jotka syntyivät siihen aikaan kun Muhammed ei ollut vielä vihastunut muihin uskontoihin.

Fundamentalisti muslimit uskovat koraania kirjaimellisesti. He painottavat Muhammedin opetuksia, jotka kannustavat ja kehottavat käymään sotaa uskottomia vastaan. Heidän elämäntehtävänsä on käydä pyhää sotaa ja pyrkiä levittämään islamin usko kaikkialle maailmaan.

Kun tutkimme islamin historiaa, niin fundamentalisti muslimit pyrkivät pääsemään valtaan aina siellä missä on pienikin muslimiyhteisö. Kun fundamentalistit pääsevät valtaan, niin he pakottavat maallistuneet ja modernisoituneet muslimit noudattamaan koraanin opetuksia ja islamilaisia lakeja. Pakotteena ja pelotteena fundamentalistit käyttävät väkivaltaisia tekoja päämääränsä toteuttamisessa.

Tämä tarkoittaa sitä, että aina siellä missä elää muslimiyhteisöjä on sisällissodan vaara tai käynnissä jatkuva sisällissota niin pitkään kunnes fundamentalistit hallitsevat muslimiyhteisöjä. Suomesta voi tulla myös fundamentalisti muslimien taistelukenttä, jossa he käyvät kahden rintaman sotaa maallistuneita ja modernisoituja muslimeja sekä suomalaisia ("uskottomia") vastaan.

Mellakoiden ja levottomuuksien uhka on siis todellinen ja varsinkin silloin jos suomalainen yhteiskunta antaa fundamentalismi muslimeille vähänkään jalansijaa. Heidän tunnistaminen on vaikeaa, koska he saattavat esiintyä rauhaa rakastavina muslimeina, mutta vahvistuessaan he paljastavat todelliset kasvonsa väkivallan ja terrorismin kautta.

Islam on myös poliittinen uskonto

Islam on poliittinen uskonto, joka tulee esille koraanista, sunnasta (Muhammedin opetukset ja käytännön toteutus sekä koraanin tulkinta) ja muslimien historiasta. Kun tutkimme Muhammedin elämää, niin näemme hänet ei vain yksistään profeettana, vaan myös Medinan kaupungin poliittisena hallitsijana. Muhammed asetti Medinan lainsäädännön perustumaan koraanin opetuksille. Tämän seurauksena kaikki islamistiset liikkeet pyrkivät perustamaan Islamin lait (sharia-laki) alueille, jota he hallitsevat. Heidän pyrkimyksenä ei ole vain uskonnollinen ja poliittinen valta, vaan he pyrkivät myös sotilaalliseen valtaan siellä missä Islamin usko hallitsee.

 

Muhammedin toive ja halu oli perustaa islamilaisia valtioita ja asettaa Islam hallitsemaan koko maailmaa. Islam on uskonto, joka on poliittinen ja sotilaallinen instituutio, jonka pyrkimyksenä on perustaa islamilaisia maita islamilaisine lakeineen kaikkeen maailmaan.

 

Eräs entinen muslimi sanoi minulle, että Muhammedin elämä oli sotimista valloitussodasta toiseen. Kuolinvuoteellaan Muhammed kirosi juutalaiset ja kristityt sekä kehotti kannattajiaan käymään sotaa uskottomia vastaan. Islamin uskon alkuhistoria oli täynnä sotaa, kauhua ja veritöitä.

 

Heidi Hautala sanoi, että olisi hyvä jos Islam palaisi takaisin alkuperäisiin hyviin arvoihin rauhaan ja harmoniaan, jotka tulisi nostaa takaisin Islamin uskon keskiöön. Hautala ei tunne Islamin veristä historiaa, eikä tiedä sitä että Islam on sodan uskonto, ei rauhan uskonto.

 

A2 Islam-illassa Juha Ahvio sanoi että on ymmärrettävä Islamin teologiset ja valtio-opilliset lähtökohdat, jotka ovat radikaalisti erilaisia kuin juutalais-kristilliset lähtökohdat. Ahvio sanoi ettei Islamin uskonnossa ole valtio-opillisesti eroa, tarkoittaen sillä että moskeija (Islamin usko) ja valtio ovat yhtä ja samaa asiaa. Juha Ahvio oli oikeassa, sillä Islam on poliittinen uskonto.

 

A2 Islam-illassa Sadek Elwan sanoi (puhelinyhteyden kautta) myöntävänsä olevansa islamisti, joka ajaa Islamin uskoa kaikilla elämän tasoilla myös poliittisella tasolla ja muslimeita pitäisi ohjata muslimilakien kautta ja heihin tulee soveltaa islamilaisia lakeja. Sadek sanoi, että suurin osa muslimeista ajattelee että heihin tulisi soveltaa islamilaisia lakeja kuten avioliitto kysymyksissä ja muissa kysymyksissä.

 

A2 Islam-illan juontaja kysyi Sadekilta, että miksi hän kannustaa nuoria miehiä sotimaan Islamin puolesta. Sadek vastasi ettei hän suoranaisesti kannata sotaan lähtemistä, vaan hän kannattaa itse jihad käsitettä. Juontaja sanoi Sadekille, että hän oli aikaisemmin päivällä sanonut kannustaneensa miehiä lähtemään sotimaan Syyriaan ja nytkö hän ei enää uskalla sitä sanoa tässä ohjelmassa.

 

Sadek sanoi että totta kai hän kannattaa jos jollakin miehellä on kommandotaidot tai erikoiskoulutus niin siitä olisi hyötyä. Sadek jatkoi sanoen, totta kai minä kannatan, mutta jokainen päättää itse kannattaako lähteä vai ei. Sadekin sanoista tulee ilmi se sama koraanin ja Islamin ajatus, joka kannustaa muslimeita sotimaan ei-muslimeita vastaan.

 

Nettisivulla islamreligion.com (katso lähdeluettelosta), joka on islamilainen lähde on artikkeli muslimimaailman poliittisesta järjestelmästä. Artikkelin mukaan profeetta Muhammed ja hänen seuraajansa kuuluivat yhtenäiseen yhteisöön, joka perustui uskonnon ja valtion väliseen yhteyteen, jossa usko ja politiikka olivat erottamattomat.

 

Artikkelin mukaan nykyiset sekä menneet muslimimaailman ongelmat (väkivalta ja levottomuudet) johtuvat siirtomaiden sekaantumisesta muslimien asioihin. Artikkelin mukaan kun yhteiskunta palaa takaisin hallitsemisen periaatteisiin, jossa Islam hallitsee, niin vasta silloin yhteiskunta voi menestyä.

 

Edellä on selkeät todisteet siitä kuinka Islam on poliittinen uskonto, joka pyrkii asettamaan islamilaiset lait sinne missä muslimit asuvat. Koraania kirjaimellisesti uskovat muslimit eivät hyväksy länsimaiden lakeja, vaan he pyrkivät kaikin tavoin asettamaan islamilaisia lakeja asuinalueilleen.

 

Kun Suomeen tulee yhä enemmän koraaniin kirjaimellisesti uskovia muslimeita, niin heidän vaatimuksensa islamilaisten lakien noudattamisesta Suomessa lisääntyy. He ovat valmiita tekemään kaikkensa, että saavat noudattaa islamilaisia lakeja. Uskon, että jotkut heistä ovat valmiita väkivallan ja levottomuuden lietsonnan kautta aikaan saamaan islamilaisten lakien noudattamisen Suomessa asuville muslimeille.

 

Meidän tulee myös muistaa se, että koraaniin kirjaimellisesti uskova muslimi uskoo, että Allah on antanut lakinsa koko maailmalle. Tämä tarkoittaa sitä, että koraania kirjaimellisesti noudattavat muslimit pyrkivät kaikin tavoin tekemään islamilaisen valtion siitä alueesta, jossa he asuvat.

 

Ymmärrän ettei moni ota sitä vakavasti mitä olen kirjoittanut. Siitäkin huolimatta olisi syytä tutkia mitä tapahtuu islamistisissa maissa, joissa uskotaan kirjaimellisesti koraania. On syytä ottaa vakavasti loputtomat ääri-islamistien terroristiteot sekä heidän aiheuttamansa levottomuudet. Edellä olevat asiat puhuvat sen puolesta, että islamilainen koraania kirjaimellisesti uskova kulttuuri ei kuulu suomalaiseen yhteiskuntajärjestykseen. Toivon mukaan Suomen päättäjät heräävät ajoissa, ennen kuin se on liian myöhäistä.

 

Sharia-laki

 

Islamin mukaan sharia-lain määräykset tulevat koraanin opetuksesta ja sunnasta. Sharia-lain kautta muslimit kokevat elävänsä hyvässä islamilaisessa yhteiskunnassa. Muslimit uskovat, että Allah määräsi sharia-lain koko ihmiskunnalle. Islamin uskon mukaan sharia-lakia vastaan rikkominen tai ettei hyväksy sitä on kapinaa Allahia vastaan ja uskollisten muslimien tulee taistella Allahin ja sharia-lain puolesta. 

 

Islamin uskossa uskonto ja politiikka ovat yhtä, joka toteutuu sharia-lain kautta. Sharia-lakiin kuuluu:

 

1. Palvonta (al-ibadat):

Rituaalinen puhdistautuminen (Wudu)

Rukoukset (Salah)

Paastot (Sawm, Ramadan)

Hyväntekeväisyys (Zakat)

Pyhiinvaellus Mekkaan (Hajj)

2. Vuorovaikutus (al-muamalat):

Taloudellinen tuki

Lahjoitukset

Perintöihin liittyvät lait

Avioliitto, avioero, lastenhoito

Syöminen ja juominen (rituaalinen teurastus)

Rangaistukset rikoksista

Sota ja rauha

Oikeudelliset asiat (mm. todistaminen)

 

Jihad kuuluu sharia-lakiin, sillä jokaisen muslimin on otettava osaa jollakin tavalla jihadiin. Jihadin kirjaimellinen merkitys on taistella, kamppailla, ei pyhä sota, niin kuin usein kuulee sanottavan. Koraanin opetuksen perusteella ei ole kuitenkaan väärin käyttää sanoja pyhä sota yhdistettynä jihadiin, koska koraani kannustaa muslimeita taistelemaan ja sotimaan ei-muslimeita vastaan.

 

Muhammed oli uskonnollinen ja poliittinen johtaja. Viimeisen yhdeksän elinvuotensa aikana hän suoritti keskimäärin 6 viikon välein jihadin mukaisia väkivaltaisia tekoja. Medinassa kirjoitetun koraanin sisällöstä 24% käsittelee jihadia sekä 17% on omistettu juutalaisten vihaamiseen.

 

Bukharissa (traditio) on 645,745 sanaa, joista 132,315 sanaa on omistettu jihadille. Bukharissa 98,3% jihad käsitetään uskottomien tappamiseksi. Muhammedin elämänkerrassa (Sira) 68% tekstistä kertoo jihadista, eli sodasta uskottomia vastaan. Monet muslimit sanovat ettei jihad tarkoita sotimista, mutta Islamin omat lähteet todistavat jihadin olevan sodankäyntiä ei-muslimeita vastaan.

 

Sharia-laissa ovat mm. seuraavat säädökset:

 

- Varkaalta katkaistaan oikea käsi


- Yhdenkään koraanin kohdan kritisoiminen tai kieltäminen rangaistaan kuolemalla


- Kritisoiminen tai profeetta Muhammedin kieltäminen rangaistaan kuolemalla


- Kritisoiminen tai Allahin kieltäminen, Islamin kuun jumalana rangaistaan kuolemalla


- Muslimi, joka hylkää Islamin uskon rangaistaan kuolemalla


- Ei-muslimi, joka johdattaa muslimin pois Islamin uskosta rangaistaan kuolemalla


- Ei-muslimi mies, joka avioituu musliminaisen kanssa rangaistaan kuolemalla


- Muslimimies voi avioitua tyttölapsen kanssa ja yhtyä tähän kun hän täyttää yhdeksän vuotta


- Muslimityttöjen häpykielet tulee leikata


- Musliminaisella voi olla vain yksi aviomies, mutta muslimimiehellä voi olla neljä vaimoa yhtä aikaa: Muhammedilla voi olla enemmän kuin neljä vaimoa

 

- Mies voi erota vaimostaan ilman vaimon suostumusta, mutta vaimo tarvitsee miehen luvan erotakseen miehestään

 

- Mies voi lyödä (hakata) vaimoaan, jos hän on tottelematon

 

- Neljän miehen todistus tarvitaan, että naisen raiskaaminen voidaan näyttää toteen

 

- Nainen ei voi ollessaan yksin puhua miehelle, jos hän ei ole naisen aviomies tai sukulainen

 

- Liharuoka täytyy olla Allahille uhrattu (Halal)

 

- Muslimi saa valehdella ei-muslimille, jos siitä on hyötyä Islamin uskolle. Muslimin ei tarvitse tuntea siitä syyllisyyttä tai häpeää jos hän valehtelee ei-muslimille

 

- Jihad sota ei-muslimeita vastaan on jokaisen muslimin velvollisuus sekä jokaisen muslimivaltion päämiehen velvollisuus. Jos valtion päämies kieltäytyy jihadista ja rikkoo sharia-lakia vastaan, niin hän on kelvoton kansansa johtajaksi

 

- Muslimi saa murhan (tapon) anteeksi, jos hän on tappanut uskosta luopuneen muslimin tai aviorikkojan

 

- Muslimia ei kohtaa kuolemanrangaistus, jos hän tappaa ei-muslimin

 

- Sharia-laki määrää kuoliaaksi kivittämisen ja mestaamisen synneistä kuten tappaminen, aviorikos, prostituution harjoittaminen

 

- Ei-muslimi ei ole tasavertainen muslimin kanssa. Ei-muslimilta on kielletty avioliitto musliminaisen kanssa sekä puhuminen omasta uskonnostaan

 

- On rikos myydä aseita ei-muslimille, joka käyttää niitä muslimeita vastaan. Ei-muslimi ei voi kirota muslimia, eikä sanoa loukkaavia sanoja Allahia tai Islamin profeettaa vastaan tai paljastaa muslimien heikkoja kohtia. Muslimi voi kirota, kritisoida tai sanoa mitä tahansa loukkaavaa muista uskonnoista

 

- Ei-muslimi ei voi periä muslimin perintöä

 

- Homoseksuaalisuus rangaistaan kuolemalla

 

- Musliminainen menettää lastensa huoltajuuden jos hän avioituu uudelleen

 

- Musliminaisen tulee peittää jokainen osa kehostaan, jokainen seksuaalinen osa. Jotkut Islamin koulukunnat hyväksyvät naisen paljastavan kasvonsa, mutta jotkut eivät salli sitä

 

- Muslimimies saa anteeksi vaimonsa surmaamisen, jos vaimo on jäänyt kiinni aviorikoksesta

 

Sharia-laki jakaa maailman kahteen osaan: Rauhan taloon (Dar al-Islam) ja sodan taloon (Dar al-Harb). Jihadin kautta muslimit muuttavat sodan talon (ei-muslimi hallintoa) rauhan taloksi (muslimi-hallinto), jota muslimit hallitsevat. Jotkut vapaamieliset muslimit vastustavat sotaisaa jihadia, mutta monet muslimit hyväksyvät sotaisan jihadin. Tämä tarkoittaa sitä, että monen muslimin mielestä jihadin kautta voidaan käydä "pyhää sotaa". Islamilaiset terroristiliikkeet oikeuttavat itselleen terrorismin ja veritekojen tekemisen jihadin kautta.

 

Esimerkiksi monet suomalaiset naiset, jotka ovat kääntyneet muslimeiksi eivät välttämättä joudu tekemisiin sharia-lain kanssa kovinkaan paljoa, koska sharia-laki on kielletty Suomessa. Muslimien tavoite on kuitenkin yrittää saada aikaan sharia-laki, jota kaikki muslimit noudattaisivat kaikkialla.

 

Otan esimerkiksi naisten raiskaustapaukset sharia-lain kautta. Kukaan nainen ei voi toimia todistajana raiskaajaa vastaan, ei edes raiskattu nainen, vaan siihen tarvitaan neljän miehen todistus. Tämä tarkoittaa sitä, että Islamin lakien mukaan suurin osa raiskaustapauksista jää selvittämättä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tämä laki on tehty suojelemaan miehiä heidän seksinhimoissaan, sillä he voivat tilaisuuden tullen raiskata niin monta naista kuin he haluavat, koska neljän miehen saaminen todistamaan heitä vastaan on erittäin vaikeaa.

 

Aikuisen miehen ja pikkutytön välinen avioliitto ja lupa tyttöön yhtymiseen yhdeksän vuoden iässä täyttää pedofilian tunnusmerkit, joka on rangaistava rikos Suomessa.

 

Internetissä on julkistettu Sakeenah Vuorisen suomentama julkaisu: Siskojen tehtävä Jihadissa. Kun luet tuon julkaisun, niin pääset selville siitä mihin koraania kirjaimellisesti noudattavat islamilaiset ääriliikkeen muslimit uskovat. Naisen tehtäviä jihadissa ovat:

 

Siskojen tehtävä Taistelukentällä

1. Osallistuminen itse Taisteluun

2. Taistelijoiden tukeminen taistelukentällä

3. Vartiointitehtävä tai Suojelu

Siskojen tehtävä Taistelukenttien ulkopuolella

1. Mujaahid-lasten kasvatus

2. Fyysinen valmennus

3. Rakkaiden kannustus Jihaadiin

4. Valmennus taistelulääkinnässä ja ensiavussa

5. Akateemisellä tasolla

6. Varojenkeruu

7.Du'aa! (kutsu rukoukseen ja palvontaan)

 

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Ja kun Jihaad on Fard-ul-'Ayn (henkilökohtainen velvollisuus, kuten rukous ja paasto - se, että yksi henkilö suorittaa sitä, ei nosta sen velvollisuutta pois kaikkien muiden harteilta), kuten se on tällä hetkellä johtuen vihollisen ylivallasta lukuisissa Muslimimaissa, velvollisuus osallistua Jihaadiin on molempien, miesten ja naisten velvollisuus.

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Painota, kun kasvatat pieniä lapsia, että heidän ei tule lyödä Muslimia, mutta mieluummin antaa anteeksi, ja että heidän tulisi suunnata vihansa Allaahin vihollisiin, jotka taistelevat Muslimeita vastaan. Opeta heille tämän lauseen tarkoitus: "Ashiddaa'u 'alal-kuffaari ruhamaa'u baynahum" (Vahvoja uskottomia vastaan ja armollisia keskenään). Jos on tarvetta, voit tehdä korvikevihollisen (voi olla esim. nyrkkeilysäkki) ja rohkaista lapsia, etenkin poikia, käyttämään sitä ja näin keräämään voimaa samalla kun he oppivat hallitsemaan ja suuntaamaan vihaansa.

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Jos olet tehnyt yllä mainitut 3. Ja 4., on hyvä idea tutustuttaa lapsesi nuorena (turvallisten lelujen kanssa) maaliammuntaan aikuisten valvoessa. Tee heille hyvin selväksi keitä heidän maalinsa tulisi olla ja kuka heidän maalinaan EI tulisi olla. Tämä voidaan toteuttaa leikkiaseiden ja leikki sotapakettien avulla, ja osallistumalla urheilulajeihin jotka kehittävät hyvän käsi-silmä kordinaation, kuten tikanheitto ja jousiammunta. Jos sinulla on aikaa lapsillesi, niin voit leikkiä heidän kanssaan armeija- ja sotaleikkejä hauskalla tavalla, ja saada heidät näistä kiinnostuneeksi (vastakohtana hyödyttämiin, mutta hyvin suosittuihin urheilulajeihin), sitten tämä, In shaa Allaah, lasketaan Jihaadiksi itsekseen (sillä Jihaadin valmistelu on itse osa Jihaadiä). Voit harjoitella heidän edessään omassa kodissanne käyttäen heidän lelujaan. Lapset oppivat matkomaan mitä aikuiset tekevät. In shaa Allaah huomaat pian että he ovat kiinnostuneita ja matkivat tekojasi ja heistä tulee järjestelmällisiä mestareita ennen kuin huomaatkaan. Tottakai, jos omistat oikean aseen, niin pidä se hyvin hyvin kaukana lasten ulottumattomissa äläkä käytä sitä heidän edessään.

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Saa lapsesi innostumaan Jihaadista hankkimalla sotakirjoja (mieluiten kuvallisia) ja muita vastaavia kirjoja, CD:tä jne. ja vieraille eri www-sivuilla lastesi kanssa, ja käytä hyväksesi myös muita internetlähteitä. Näytä heille kuvia Mujaahideen:stä (tekemässä du'aa, rukoilemassa, harjoittelemassa etc. - ei mitään 'havainnollista', kiitos) ja kannusta heitä tulemaan samanlaiseksi kuin nämä ihmiset vähintään. Tutustuta heidät erilaisiin aseisiin ja sota-ajoneuvoihin kuvien ja lelujen kautta. Ole kiltti ja pidä huoli siitä, mitä nuoret lapset näkevät ja mitä eivät. Voit huomata, että sinun pitää jättää ulos monia asioita, joten ole varovainen (voit tehdä leikekirjan leikkaamalla vain ne kuvat mitä haluat heidän näkevän). Älä aliarvioi sen pysyvää vaikutusta mitä nuo pienet silmät ja korvat ottavat vastaan ensimmäisten elinvuosien aikana! Mikä on kaikkein tärkeintä, on luottamuksen rakennus ja rakkauden istutus Allaahia, Profeettaa , Jihaadia ja Qur'aania kohtaan, jotta niistä kaikista tulisi osa lapsen tulevaa luonnetta, In shaa Allaah.

Koraania kirjaimellisesti uskovat muslimit valmentavat naiset ja lapset jihadiin, eli käymään sotaa ei-muslimeita vastaan. Edellä olevat tekstinosat tuovat selkeästi esille, että kirjaimellisesti koraania noudattavat muslimit uskovat, että jokaisen muslimin on otettava osaa jollakin tavalla jihadiin.

 

Suomen viranomaisten olisi aika herätä todellisuuteen sekä evättävä muslimeilta kaikenlainen yritys sharia-lain noudattamiseen. Jos jotkut Suomessa asuvista muslimeista haluavat noudattaa sharia-lakia, niin he voivat muuttaa asumaan sellaiseen muslimimaahan, jossa sitä noudatetaan.

Naisen asema
 

Musliminaisen asema on todella huono Islamin uskossa. Suomessa asuvat suomalaiset naiset, jotka ovat avioituneet muslimimiehen kanssa, eivät ehkä joudu täällä Suomessa kohtaamaan kaikkea sitä naista alistavaa kohtelua mitä musliminainen joutuu kohtaamaan muslimimaassa, jossa noudatetaan koraanin ja haditin (perimätieto Muhammedin elämästä, teoista ja sanoista) opetuksia. Tutkimalla koraanin ja hadithin opetuksia naisen asemasta, huomaamme kuinka Islam alistaa ja halventaa naisia.

 

Suura 33:59. Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias.

 

Hadith Sahih Bukhari Volume 1, Book 6, Number 321: ..... She (the woman's sister) said, "We used to treat the wounded, look after the patients and once I asked the Prophet, 'Is there any harm for any of us to stay at home if she doesn't have a veil?' He said, 'She should cover herself with the veil of her companion and should participate in the good deeds and in the religious gathering of the Muslims. ....

 

Koraani opettaa, että musliminaisen on hunnutettava kasvonsa, eli peitettävä päänsä hunnulla. Islamin hadith opettaa myös, että naisen on peitettävä itsensä hunnulla. Islamin mukaan nainen on miehen omaisuutta ja siksi hänen tulee peittää itsensä, koska hän on miehensä omaisuutta, tämä on myös eräs syy sen ohella etteivät muut miehet himoitsi häntä ja siksi musliminaisen tulee peittää itsensä. Islamissa on kyse naisen täydellisestä alistamisesta

 

Hadith Sahih Bukhari 122. The Prophet said, "If a woman spends the night deserting her husband's bed (does not sleep with him), then the angels send their curses on her till she comes back (to her husband).

 

Islamin hadithin mukaan jos nainen ei vietä yötä vuoteessaan aviomiehensä kanssa, niin enkelit kiroavat vaimon niin kauan kunnes hän menee miehensä luokse. Tästä hadithista voi myös päätellä sen, että jos vaimo kieltäytyy tai ei halua harrastaa seksiä miehensä kanssa, niin hän on silloin kirottu. Islamin uskossa aviomies kontrolloi vaimonsa seksuaalielämää.

 

Suura 2:
222. He kysyvät sinulta, Muhammed, miten on meneteltävä naisen kuukautispuhdistuksen aikana. Sano: »Se on heidän pahoinvointinsa; karttakaa siis naisia puhdistuksen aikana älkääkä lähestykö heitä, ennenkuin ovat puhdistuneet. Mutta kun he ovat puhdistuneet, käykää heidän luonaan, kuten Jumala on määrännyt. Jumala rakastaa totisesti Hänen puoleensa kääntyneitä ja rakastaa niitä, jotka pitävät itseään puhtaina.»
223. Vaimonne ovat teidän vaimonne, käykää vainiollanne mielenne mukaan, mutta suorittakaa myös ensin jotakin hyvää sielujenne puolesta. Pelätkää Jumalaa ja tietäkää, että tulette kohtaamaan hänet. Julista, Muhammed, uskovaisille ilosanomaa!

 

Koraani kehottaa muslimimiestä välttämään harrastamasta seksiä vaimonsa kanssa, kun hän on kuukautistilassa, mutta silloin kun vaimolla ei ole kuukautisia, niin koraanin mukaan mies voi yhtyä vaimoonsa milloin tahansa ja milloin häntä huvittaa. Koraani todistaa, että muslimimies kontrolloi vaimonsa seksuaalielämää.

 

 

Su 55:56 in them will be Maidens, chaste, restraining their glances, whom no man or Jinn before them has touched; - (Yusuf Ali)
 

Koraani opettaa, että paratiisissa muslimimiestä odottaa neitsyitä palkinnoksi Allahiin uskomisesta.

 

Islamin perimätieto sanoo, Sahih Al-Bukhari Hadith 6.402 Narrated by Abdullah bin Qais: Allah's Messenger (saws) said, "In Paradise there is a pavilion made of a single hollow pearl sixty miles wide, in each corner of which there are wives who will not see those in the other corners; and the believers will visit and enjoy them. And there are two gardens, the utensils and contents of which are made of silver; and two other gardens, the utensils and contents of which are made of so-and-so (i.e. gold) and nothing will prevent the people staying in the Garden of Eden from seeing their Lord, except the curtain of Majesty over His Face."

 

Islamilainen lähde islamhelpline. com selittää edellä olevaa perimätietoa näin: Koska seksi on nautinnon saavuttamisen muoto, niin on turvallista olettaa koraanin ja sunnan valossa, että seksi on laillista ja puhdasta paratiisissa. Totuus on että kaikkein armollisin ja anteliain herra palkitsee paratiisin onnellisimmat asukkaat sillä mitä heidän sydämensä haluavat.

 

Saman sivun mukaan marttyyrit tulevat saaman itselleen 72 neitsyttä paratiisissa. Islam on uskonto joka tukee miesten seksuaalisia haluja, sillä vain miehille luvataan palkinnoksi 72 neitsyttä paratiisissa, mutta naisille ei luvata esim. 72 rakastajamiestä. Islamin uskonnon keskipiste on miehen ja hänen halujensa ympärillä.

 

Koraania ja perimätietoa kirjaimellisesti uskovat muslimimiehet ovat ihan tosissaan siinä uskossa, että jos he kuolevat esim. itsemurhaiskuissa Islamin uskon ja Allahin vuoksi, niin heitä odottaa paratiisissa 72 neitsyttä. Monet muslimit ovat valmiita seksihimojensa vuoksi uskomaan valheen ja uhraamaan henkensä terroristi-iskussa.

Hadith Sahih Bukhari, The book of Belief, Volume 1, Book 2, Number 28: The Prophet said: "I was shown the Hell-fire and that the majority of its dwellers were women who were ungrateful." It was asked, "Do they disbelieve in Allah?" (or are they ungrateful to Allah?) He replied, "They are ungrateful to their husbands and are ungrateful for the favors and the good (charitable deeds) done to them. If you have always been good (benevolent) to one of them and then she sees something in you (not of her liking), she will say, 'I have never received any good from you."

Islamin hadithin mukaan suurin osa helvetin tulessa olevista ihmisistä oli naisia, jotka olivat kiittämättömiä. Hadithin opetuksen mukaan nämä naiset eivät olleet epäuskoisia tai kiittämättömiä Allahia kohtaan, vaan he olivat kiittämättömiä aviomiehiään kohtaan.

Tämäkin Islamin opetus alistaa naisia ja korottaa miehen asemaa siten, että jos nainen ei tottele miestään ja on kiittämätön, niin hän joutuu helvettiin. Islamin uskossa nainen pidetään miehelleen kaikessa alistuvana, jopa helvetillä pelottelun kautta.

Su 4: 34 men are the protectors and maintainers of women, because Allah has given the one more strength than the other, and because they support them from their means. therefore the righteous women are devoutly obedient, and guard in the husband’s absence what Allah would have them guard. as to those women on whose part ye fear disloyalty and ill-conduct, admonish them first, next, refuse to share their beds, and last beat them lightly; but if they return to obedience, seek not against them means of annoyance: for Allah is most high, great above you all. (Yusuf Ali)

Koraani antaa muslimimiehelle luvan lyödä vaimoaan, jos hän on tottelematon tai käyttäytyy väärin. Säkeessä on sana lightly (kevyesti), joka ei kuulu alkuperäiseen tekstiin. Koraanin opetuksen mukaan miehellä on oikeus lyödä ja pahoinpidellä vaimoaan. Koraanissa 71% naisia koskevista asioista ovat naisia alistavia. Naisen asema on todella huono Islamin uskossa.

Loppusanat

Moni muslimi tai muslimien puolta pitävä varmaankin syyttää minua, että demonisoin Islamin uskoa ja muslimeita. En demonisoi, vaan olen tuonut esille koraanin ja hadithin todistuksen siitä mitä Islamin usko opettaa ja kuinka vahingollista se on ihmisille ja ihmiskunnalle.

 

Islamin usko esittelee itsensä rauhan uskontona, mutta miksi se vainoaa ja tappaa, niitä jotka ovat hylänneet muslimiuskon tai uskaltavat arvostella Islamin uskoa. Rauhan ja rakkauden Jumala ei varmasti käske tappamaan jihadin kautta ihmisiä, jotka eivät usko Häneen. Jokainen Islamin väkivallan uhri joko kuoleman kautta tai muuten väkivaltaisen kohtelun saaneen ihmisen kohtalo todistaa sen puolesta, että Islam ei ole rauhan uskonto, vaan sodan uskonto, sillä koraani käskee tappamaan ei-muslimeita.

 

Kuten olen tuonut esille, niin kaikki muslimit eivät noudata koraanin kirjaimellisia opetuksia, mutta iso osa heistä uskoo ja noudattaa niitä. Sen tähden Islamin uskoon tulee suhtautua suurella varauksella, eikä heille saisi antaa myöten ja sallia heidän harjoittaa uskontoaan koraanin ja sharia-lain mukaisesti, koska sen päämäärä on kaikkien muiden uskontojen ja aatteiden tuhoaminen ja Islamin asettaminen koko maailman uskonnoksi.

 

Eräs entinen muslimi on kertonut minulle paljon Muhammedin elämän tapahtumista, jatkuvista sodista ja tappamisesta sekä monista muista negatiivisista asioista. Hän on myös vahvistanut sharia-lain olevan totta sekä sen että muslimit uskovat maailman olevan jakaantuneena kahteen osaan (rauhan talo ja sodan talo), jonka tähden muslimit koittavat tehdä maailmasta rauhan talon, jossa Islam hallitsisi koko maailmaa.

 

Kun keskustelin tämän entisen muslimin kanssa, niin hän sanoi lukeneensa koraanin, Islamin uskon perimätietoa, Muhammedin elämänkerran sekä muuta islamilaista kirjallisuutta. Hän sanoi päätyneensä siihen, että Allah on Muhammedin luomus ja koraanin teksti on Muhammedin ajatuksia, jonne hän kirjoitti itselleen erikoisoikeuksia muun muassa koskien naisia. Tämän entisen muslimin mukaan Allah nimistä jumalaa ei ole olemassa, vaan se on Muhammedin oma keksintö, johon hän on sekoittanut aineksia muinaisesta pakanallisesta arabialaisesta kuunjumala kultista, Raamatusta ja muista uskonnoista. Tämä entinen muslimi sanoi minulle ettei hän halua tulla julkisesti esille, koska sharia-lain mukaan hänet pitäisi tappaa, koska hän luopunut Islamin uskosta ja paljastanut Islamin uskon todellisen sotaisan ja väkivaltaisen luonteen.

 

Tämä entinen muslimi kertoi minulle seuraavaa Islamista: Tutkimalla muslimien historiaa näemme esimerkkejä kuinka muslimit valloittivat maita ja alueita tehden niistä islamistisia maita. Valloitetun maan uskottomia (ei-muslimi) vainottiin ja he joutuivat kärsimään sekä heistä tehtiin toisen luokan kansalaisia. Muslimien saapuessa maahan he pyrkivät vahvistumaan ja lisääntymään siellä. Aluksi he teeskentelevät olevansa rauhaa rakastavia ja käyttäytyvät kuin lampaat. Kun he ovat vahvistuneet ja lisääntyneet enemmän, niin he alkavat vaatimaan itselleen erikoisoikeuksia. Näihin oikeuksiin kuuluu mm. vaatimus sharia-laista sekä oikeus viettää islamilaisia juhlia ja pyhiä. Kun muslimit ovat tulleet tarpeeksi vahvoiksi, niin he käyttäytyvät kuin tiikeri. He ottavat kaiken vallan käsiinsä, julistaen maan islamilaiseksi maaksi. He alkavat vainoamaan ei-muslimeita ja muutaman vuosikymmenen päästä tässä maassa on enää jäljellä hyvin vähän ei-muslimeita.

 

Tämä eräs muslimi kertoi minulle myös seuraavaa: Miksi muslimit koittavat tehdä muista maista islamistisia valtioita? Saadaksesi tähän vastauksen sinun on tutkittava Muhammedin elämää. Kun Muhammed julisti itsensä profeetaksi, niin alussa hänellä oli vain vähän seuraajia. Siksi hän alkoi teeskentelemään olevansa rauhan lähettiläs, kertoen hyviä ja kauniita asioita. Saadakseen lisää kannattajia hän siteerasi mm. Raamattua. Kun Muhammed tuli Mekasta Medinaan, niin hänellä oli vain vähän seuraajia. Medinassa Muhammedin seuraajien lukumäärä lisääntyi. Kun hän sai lisää kannattajia, niin hän alkoi tekemään ryöstöretkiä, tappamaan, raiskaamaan, murhaamaan, harjoittamaan moraalitonta seksiä jne. Hän valloitti juutalaisten maita ja tapatti paljon juutalaisia miehiä, ottaen heidän naisensa ja lapsensa orjikseen. Kun hän palasi Mekkaan 10 000 seuraajansa kanssa, niin hän valloitti ja alisti sen itselleen. Jokaisen muslimin tulee seurata Muhammedia ja jokaisen muslimin on yrittävä toimia ja elää kuten Muhammed eli ja toimi. Monet muslimit seuraavat Muhammedin esimerkkiä.

 

Kun tutkit Muhammedin elämää, niin sen jälkeen sinä ymmärrät miksi, ääri-islamilaiset liikkeet sotivat ja tekevät terroristitekoja, sillä he noudattavat Muhammedin antamaa esimerkkiä. Muhammedin esimerkin mukaan on myös helppo ymmärtää, miksi sharia-lain mukaan naisen raiskaamisen todistamiseen tarvitaan neljän miehen todistus ennen kuin se on pätevä todistus raiskaajaa vastaan. Tämän tähden esim. raiskaustapaukset ovat yleisiä siellä missä muslimit asuvat. Suomen viranomaisten ja päättäjien olisi syytä herätä sekä tutustua todelliseen Islamiin ennen kuin se on liian myöhäistä.

 

Raamatun profetioiden mukaan lopunajan maailmaa hallitsevat jollakin tavalla Venäjä, Kiina ja muslimimaat. Muslimien aiheuttama terrori ja kauhu saa koko ajan enemmän sijaa maailmassa. Siihen syypäitä ovat kansojen johtajat ja poliitikot, jotka eivät tunne todellista Islamia, vaan pitävät sitä rauhan uskontona. Kun hämäys ja petos on mennyt läpi, niin muslimit saavat koko ajan enemmän jalansijaa ei-muslimi yhteiskunnissa pyrkien muuttamaan ne islamistisiksi valtioiksi sharia-lakien ja Islamin lakien kautta.

 

Lopunajan ihmiskunnan ihmisten ainoa toivo on pelastuminen uskon kautta  Herraan Jeesukseen, sillä Hän on ainoa todellinen Rauhanruhtinas, joka tulemuksessaan lakkauttaa maan päällä vaikuttavan antikristillisen (antikristuksen eksytys) vaikutuksen ja tuomitsee kaikki synnintekijät ja armahtaa jokaisen, joka uskoo Häneen ja on asettanut turvansa Herraan Jeesukseen.

 

Linkkisuostukset:
Koraanin ja Raamatun erilaiset opetukset

Islamin seksuaalietiikkaa
Petri Paavola 30.10.2013

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
Koran by Abdullah Yusuf Ali
islamopas.com
areena.yle.fi/tv/2039615
areena.yle.fi/tv/2039618

en.wikipedia.org/wiki/Political_aspects_of_Islam
al-islam.org
thereligionofpeace.com
islamreligion.com
islamhelpline.com
politicalislam.com
islam-watch.org
jihadwatch.org
billionbibles.org
answering-islam.org
answering-islam.org/suomi
kalergisuunnitelma.blogspot.fi

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker