Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Kirkon valepiispa hyväksyy Jumalanpilkan

Perjantaina 29.10.2021 YLE TV 1 esitti Marja Sannikka ohjelman jakson, jonka nimi oli kirkon ja valtion liitto pitäisi purkaa. Ohjelmassa oli mukana muun muassa myös Teemu Laajasalo Helsingin "piispa". Teemu Laajasalo puhui julkisesti jälleen kerran vastoin sitä mitä Raamattu opettaa.

Toimittaja Marja Sannikka kysyi Teemulta: Teemu pitääkö sinusta Jumalaa saada pilkata? Teemu vastasi: Pitää. Teemu Laajasalon mielestä uskonnonvapauden tai sananvapauden nimissä Jumalaa tai jumalia saa pilkata. Teemu jatkoi sanoen, että ihmisten pyhyyden tajua pitäisi lisätä. Teemun mielestä, jos joku on altis pilkalle ja hauska juttu, niin se voi olla samanaikaisesti jonkun toisen kannalta erinomaisen loukkaavaa.

Marja Sannikka sanoi ja kysyi Teemulta, että että onko hänen mielestään niin, että uskonrauhan rikkominen ja tämä Jumalanpilkka osasto pitäisi poistaa.

Teemu vastasi sanoen, että kristinuskon näkökulmasta katsottuna se ei ole ollut koskaan ongelma ja se ei ole siksi ongelma kun meidän Jumalaamme on pilkattu. Teemu sanoi, että hänen mielestään tämä Jumalanpilkka käsite voitaisiin poistaa.

Raamatussa Herra Jeesus sanoi (Mark 7:21-23), kuinka ihmisen sisältä, hänen sydämestään lähtee pahat ajatukset (synti) ja eräs niistä pahoista ajatuksista, eli synneistä on Jumalanpilkka, joka saastuttaa ihmisen. Raamatun sanan valossa Jumalanpilkka on paha synti, jonka kautta ihminen saastuttaa sydämensä ja on Jumalan tuomion alla.

Kun Teemu Laajasalo hyväksyy Jumalanpilkan poistamisen, niin hän on myös tämän synnin hyväksymisen kautta Jumalan tuomion alla. Tämä Jumalanpilkan poistaminen ja sen hyväksyminen on yksi niistä monista asioista, joissa Teemu Laajasalon oma suu ja sydän todistaa hänen olevan valhetta ja syntiä tukeva henkilö, joka ei edusta Raamatun uskoa, Raamatun sanan totuutta, vaan sen sijaan hän tukee ja kannattaa syntiä ja valhetta.

Teemu Laajasalo on valepiispa ja tätä en kirjoittanut häntä pilkatakseni, vaan tuoden esille totuuden (Lähdelinkissä Raamatullisesta pappeudesta on tästä tarkempi selonteko). Kun tutkimme Raamattua, niin näemme kuinka Raamattu opettaa ryhmän miehiä johtavan paikallisen seurakunnan työtä. Raamatun opetuksen mukaan vanhimmat (presbyteros), paimenet (poimen) ja kaitsijat (episkopos) johtavat yhdessä paikkakunnalla olevaa seurakuntaa.

Luterilaisen kirkon piispa sanan johdannainen on kreikankielen sana episkopos, joka tarkoittaa kaitsijaa. Luterilainen kirkko opettaa, että piispa (episkopos) on hiippakunnan (usean paikkakunnan) hengellinen johtaja.

Raamatun sanan opetuksen mukaan kaitsija (episkopos - "piispa") ei johda yksin paikkakuntansa seurakunnan hengellistä työtä eikä kaitsija toimi usean eri paikkakunnan seurakunnan johtajana. Luterilaisen kirkon opetus piispasta (episkopos) on erilainen kuin mitä Raamattu opettaa kaitsijoista (episkopos). Tämä tarkoittaa sitä, että Raamatun opetuksen mukaan kirkon piispa on kuin ihmisten keksimä satuhahmo, satuhahmo elää kuitenkin satujen maailmassa, mutta sitä ei ole oikeasti olemassa. Kirkon piispa on olemassa uskonnollisen kirkon järjestyksessä, mutta ei Raamatun sanan opetuksessa. Tämän tähden voin käyttää nimitystä valepiispa, koska kirkon piispuus ei ole Jumalan asettama, vaan ihmisen keksintö ja asetus.

Sellaisen ihmisen sanoilla ei ole yhtään Raamatullista arvovaltaa ja painoarvoa, joka vääristää Jumalan sanan totuutta ja esiintyy valepiispana ihmisten keskuudessa. Valepiispan sanoilla on merkitystä ainoastaan sellaisten keskuudessa, jotka luottavat ihmistekoiseen uskonnolliseen yhteisöön, jonka johtajat vääristelevät Jumalan sanan totuutta. Valepiispan sanoilla ei ole mitään merkitystä Jumalalle ja niille ihmisille, jotka rakastavat Raamatun sanan totuutta.

Jumalan tahto on ihan varmasti etteivät todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset antaisi valepiispalle minkäänlaista Raamatun sanan arvovaltaa, sillä valepiispalla ei ole sellaista arvovaltaa, koska kirkon piispuutta ei edes löydy Raamatusta, eikä se ole Jumalan sanan totuuden mukaista.

Raamattu opettaa Ilmestyskirjan luvussa 13 kuinka lopunajassa, viimeisinä päivinä pahuutta täynnä oleva antikristus tulee pilkkaamaan Raamatun Jumalaa ja Jumalan nimeä 3,5 vuotta. Teemu Laajasalo on samassa rintamassa antikristuksen kanssa, koska Teemu hyväksyy Jumalanpilkan.

Raamatun sana on totta ja Raamatun lopunajan profetiat ovat alkaneet täyttymään meidän silmiemme edessä. Tulevina vuosina, ehkä hyvinkin pian maan päälle asetetaan uusi maailmanjärjestys, jonka johtoon antikristus tulee asettumaan ja hän alkaa pilkkaamaan Raamatun Jumalaa ennennäkemättömällä röyhkeydellä. Jumala kutsuu jumalattomia ihmisiä pelastukseen uskon kautta Herraan Jeesukseen. Kun ja jos ihminen katuu syntejään, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi Jeesuksen veren ja sovitustyön tähden, ja saa yhteyden elävään Jumalaan sekä osallisuuden Jumalan Pyhään Henkeen.

 

 

 

 

Petri Paavola 1.11.2021

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
areena.yle.fi/ 1-50667796 - Marja Sannikka Kirkon ja valtion liitto pitäisi purkaa

kotipetripaavola.com/ raamatullisesta pappeudesta

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker