Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Lusiferistinen uusi maailmanjärjestys

 

Vuonna 2000 pidettiin konferenssi nimeltään The interfaith Millennium World Peace Summit of Religious and Spiritual Leaders, paikalla oli myös ryhmiä yhdistyneistä kansakunnista. YK:llä on todistettavasti myös okkultistinen tausta. YK:n kustantamo on nimeltään Lucis Trust, jonka aikaisempi nimi oli The Lucifer Publishing Company, jonka perusti teosofi Alice Bailey. YK tukee myös monia organisaatiota, jotka eivät ole kansallisia hallituksia, vaan järjestöjä, jotka tukevat New-Agea ja lusiferistisia oppeja.

Lusiferisti David Spangler on YK:ssa mukana nimikkeellä Director of Planetary Initiative. Spangler on sanonut ettei kukaan voi tulla osalliseksi uudesta maailmanjärjestyksestä ellei hän sitoudu palvomaan luciferia. Spangler on myös sanonut: että Kristus on sama voima kuin lucifer; lucifer valmistaa ihmisen kokemaan kristillisyyttä; jokainen meistä tuodaan siihen pisteeseen, jota sanon lusiferiseksi initiaatioksi (vihkimys), joka on erityinen portti jonka läpi jokaisen tulee käydä tullakseen täysin oman valonsa sisälle, jokaisen meistä on tultava siihen kohtaan elämässämme, missä vastaanotamme lusiferisen initiaation (vihkimys).

Lusiferianismi on saatanallista okkultiikka, jota edellytetään kaikilta, jotka ottavat osaa uuteen maailmanjärjestykseen. Raamatun opetuksen mukaan lucifer oli Babylonian kuningas, joka toimi saatanallisen henkivallan ohjaamana Kts. lusifer

Tässä valossa voi hyvin ymmärtää sen, että "valtaeliitin" jäseniä on osallistunut katolisen kirkon saatanalliseen mustaan messuun. On todella järkyttävää mitä kaikkea kauheuksia puuhataan suuren yleisön selän takana. Samoin on myös täysin selvää ettei Rooman katolinen kirkko edusta aitoa Raamatullista kristinuskoa, vaan sen valhejäljitelmää. Kauhistuttavia ovat Rooman katolisen kirkon verityöt sekä muut iljettävät teot (mm. pedofilia).

Rooman katolinen kirkko ylistää luciferia latinankielisessä pääsiäisen yöjumalanpalveluksessa (messu). 2012 paavi Benedictus lauloi pääsiäismessussa latinaksi: flammas eius lucifer matutinus inveniat ille inquarn lucifer qui nescit occasum Christus Filius tuus - Löytyköön tämä liekki yhäti palavana aamutähden (lucifer) kautta: aamutähden (lucifer), joka ei koskaan laske – Kristuksen, sinun poikasi..

Paavi Franciscus lauloi pääsiäismessussa 2013 saman laulun luciferista minkä Benedictus lauloi 2012. Kristuksen sanominen Lusiferin pojaksi on hämäystä, sillä Lusiferilla he eivät suinkaan tarkoita Raamatun Jumalaa, vaan saatanaa, sillä he ovat sekaantuneet saatananpalvontaan.

Katolinen kirkko puolustaa lucifer-oppiaan sanomalla, että latinaksi lucifer tarkoittaa valon kantajaa tai tuojaa sekä että lucifer tarkoittaa alunperin planeetta Venusta ja sen kirkkautta. Raamatussa lucifer sana yhdistetään syntiin ja vääryyteen sekä kapinaan Jumalaa vastaan. On siten täysin selvää, että katolisen kirkon luciferin palvonta on palvonnan osoitus saatanalle, ei Raamatun Jumalalle. Katolisen kirkon sisäpiiristä vahvistetaan, että siellä palvotaan saatanaa. Tämän todistaa myös saatanan, eli Lusiferin valtaan asettamisen seremonia Vatikaanissa. Todisteet ovat kiistattomat. Kaikki katoliset eivät ole mukana saatanallisissa rituaaleissa, mutta kiistattomien todisteiden mukaan kirkon korkeimpien asteiden jäseniä on sekaantunut avoimeen saatananpalvontaan.

Katolinen kirkko ajaa voimakkaasti uutta lusiferistista maailmanjärjestystä muun muassa ekumenian kautta. Suomessa katolisen kirkon kanssa virallista ekumeniaa harjoittavat muun muassa Suomen vapaakirkko, luterilainen kirkko, ortodoksinen kirkko sekä pelastusarmeija. On sanomatta selvää ettei yksikään uudestisyntynyt uskova saisi harjoittaa ekumeniaa saatanallisen katolisen kirkon kanssa, sillä sen kautta joutuu osalliseksi katolisen kirkon kauhistuttaviin tekoihin.

Jos olet mukana ekumeniassa, niin et tietenkään ole itse osallistunut katolisen kirkon hirvittäviin hirmutekoihin, mutta hyväksyessäsi ekumenian katolisen kirkon kanssa, niin sillä tavalla joudut osalliseksi sen synteihin. Siksi ilmestyskirjassa on kehotus tulla ulos suuresta Babylonista ettei joutuisi osalliseksi sen synteihin. Ekumenia on muutenkin kavala petos, johon ei kukaan uudestisyntynyt uskova saisi ottaa osaa millään tavoin.

 

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Musta messu ja lapsiuhrit
Petri Paavola

Lähteet:
Musta messu ja lapsiuhrit
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769


 

 

 

 

eXTReMe Tracker