Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Katolinen kirkko musta messu ja lapsiuhrit

Katolisen kirkon ympärillä on kuohunut useita vuosia pedofilia skandaaleja. Uusin kohu paljastaa, että katolisen kirkon sisällä on harrastettu rituaalisia lapsimurhia, joiden verta on nautittu kirkon saatanallisessa mustassa messussa. Kyseessä ei ole katolisen kirkon parjauskampanja, vaan tosiasia, sillä katolisen kirkon sisäpuolelta on vuotanut ulos todisteita siitä, että katolisessa kirkossa harjoitetaan saatanallisia rituaaleja.

Viimeaikaiset katolista kirkkoa koskevat paljastukset tuovat esille sen tosiasian, että katolinen kirkko ei ole Jumalan seurakunta, vaan Ilmestyskirjan kuvaama suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. On todella järkyttävää millaisia kauhistuksia katolinen kirkko on tehnyt koko olemassa olevan historiansa ajan. Todella ikävää on se että monet ihmiset ovat virheellisesti ja väärin perustein luulleet Rooman katolisen kirkon edustavan Raamatullista kristinuskoa, jota se ei suinkaan edusta.

Olen kirjoittanut tämän kirjoituksen sen tähden, että uskonnollinen sekä valtaeliitin valhe paljastuisi ja ihmiset voisivat löytää todellisen totuuden. Ymmärrän hyvin sen, että monet eivät tule uskomaan kirjoitustani ja pitävät sitä mustamaalaamisena ja panetteluna, mutta julkisuuteen vuotaneet todisteet todistavat sen, että kirjoitukseni on esim. totta koskien katolisen kirkon mustaa messua. Tiedän myös sen, että kirjoitukseni voi aiheuttaa minulle monenlaisia ikäviä seuraamuksia, mutta en voi vaieta ja sulkea suutani niiden hirvittävien asioiden tähden, joita jesuiitat, katolisen kirkon johto ja jotkut valtaeliitin edustajat tekevät tässä maailmassa.

Kirjoitustani saa tietenkin arvostella, mutta että arvostelu menisi oikeaan osoitteeseen, niin lue koko kirjoitukseni, koska se muodostaa yhden ison kokonaisuuden, jonka kautta kokonaisuus nivoutuu yhteen ja kaikki "palapelin" osaset asettuvat paikoillensa. Jos kritiikki ja arvostelu tehdään vain sieltä täältä lukemisen kautta, niin arvostelu ei mene oikeaan osoitteeseen, koska kaikkia "palapelin" osasia ei ole nähty oikeilla paikoillaan.

 

Sisällys:
Salaseura ja musta messu
Lusiferistininen uusi maailmanjärjestys
Paavin antikristillinen kirkko
Suuri Babylon maan porttojen ja kauhistuksien äiti
Maailman eliitin okkultismi
Loppuvetoomus

 

Salaseura ja musta messu

Entinen Guatemalan katolinen piispa Gerard Bouffard sanoo, että jesuiitat kontrolloivat vatikaania ja ovat uuden maailmanjärjestyksen todellisia ohjaajia. Bouffardin mukaan jesuiittakenraali (musta paavi) antaa paaville ohjeita ja käskyjä. Gerard Bouffard toimi kuusi vuotta pappina vatikaanissa, ollen mukana päivittäisessä arkaluontoisessa kirjeenvaihdossa paavin ja jesuiittajohtajien kanssa.

Bouffard sanoo mustan paavin kontrolloivan kaikkia tärkeitä päätöksiä, joita paavi tekee, musta paavi kontrolloi myös illuminaattia. Bouffard sanoi, että hän tietää asioiden olevan totta, koska hän työskenteli vuosia vatikaanissa matkustaen paavi Johannes Paavali toisen kanssa. Paavi ottaa ohjeita ja käskyjä vastaan mustalta paavilta, sillä jesuiitat ovat myös uuden maailmanjärjestyksen johtajia, tehtävänään soluttautua muihin uskontoihin ja maiden hallituksiin perustaakseen yhden maailman hallituksen ja yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin ja lusiferianismiin. 

Bouffard sanoi, että ihmiset eivät pysty käsittämään kuinka paljon jesuiitat ovat aiheuttaneet pahuutta sekä tuhoa ja tulevat vielä aiheuttamaan lisää. Jesuiitat teeskentelevät olevansa Jumalan miehiä. Bill Hughes  joka kirjoitti kirjat The Enemy Unmasked ja The Secret Terrorists sekä jesuiittajärjestön tutkija Eric Jon Phelps vahvistavat Gerard Bouffardin paljastukset jesuiitoista.

Bouffard sanoi jesuiittojen pahuuden voimien vaikuttavan mm. USA:n hallituksessa ja monissa uskonnollisissa organisaatioissa. Bouffardin mukaan jesuiitat ovat kuin täydellisiä kameleontteja, omaten niin protestantin, mormonin, baptistin kuin juutalaisen identiteetin, tarkoituksenaan romahduttaa Amerikka sekä tuoda se yhden maailman uskonnon alaisuuteen, jonka tukikohta olisi Jerusalemissa. Bouffard sanoi jesuiittojen pyrkivän johdattamaan maailma heidän johtajansa luciferin alaisuuteen.

Bouffardin mukaan vatikaani kontrolloi ja tarkkailee kaikkea Israelissa aikomuksenaan tuhota juutalaiset. Jesuiitat pyrkivät kontrolloimaan kaikkia maailman johtajia aiheuttaakseen ison maailmanlaajuisen konfliktin, joka tuhoaisi Amerikan, Lähi-idän ja Israelin. Jesuiitat ovat valmiita, jopa tuottamaan tuhoa katoliselle kirkolle pystyttääkseen yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin.  Tämä näkyy myös pappien messussa, jossa he itse asiassa palvovat kuolleita. Satanismin merkit voidaan nähdä kirkossa myös monissa symboleissa, tavoissa ja esillä olevissa messupuvuissa.

Bouffard sanoi että katolisen kirkon uskonnollinen valta on ihan samanlaista kuin vapaamuurariudessa, jota muka Rooman kirkko on hyljeksivinään. Kirkon kanonisen lain mukaan vapaamuurariusjäsenyys tuo välittömästi kirkon kirouksen. Bouffardin mukaan kirkko käyttää myös vapaamuurariutta suorittamaan salaisia suunnitelmiaan, sillä monet korkean tason papit, piispat, kardinaalit ja jopa paavit ovat liittyneet salaisiin järjestöihin sekä monet ovat yhteistyössä illuminaattien kanssa.

Bouffardin mukaan 1980-luvulla paljastui tapaus, jossa yli 150 korkean tason katolista pappia paljastui vapaamuurareiksi sekä kirkon jäseniä on ollut jäseninä muissa salaisissa järjestöissä. Bouffard sanoi, että lopulta hän tuli uskoon ja uudestisyntyi ja irtisanoutui katolisesta kirkosta. Bouffardin mukaan uskovien tulee avoimesti paljastaa pahuus sekä mitä jesuiitat todella edustavat.

Bouffardin paljastuksista käy ilmi Vatikaanin ja jesuiittojen yhteys lusiferistiseen satanismiin. Monet muut katolisen kirkon sisällä vaikuttaneet ihmiset ovat myös uskaltaneet kertoa katolisen kirkon sisällä vaikuttavasta satanismista.

Katolisen kirkon sisällä toimii salaseura nimeltään Corona Novem (yhdeksäs kehä tai kruunu). Vatikaaninsta vuotaneista tiedoista käy ilmi, että jokaisen uuden paavin täytyy osallistua Corona Novemin saatanallisen mustan messun rituaali uhreihin, jotka ovat vastasyntyneitä (vauva) lapsia, joiden veren juominen kuuluu salaseuran rituaalimenoihin.

Entinen jesuiitta pappi Malachi Martin, joka oli Vatikaanin sisäpiirissä yli kahdenkymmenen vuoden ajan on kirjoittanut ennen kuolemaansa, että vatikaanissa oli okkultistinen salaliitto, jossa harjoitettiin saatanallisia rituaaleja, jotka oli omistettu luciferille. Tällä tavalla jesuiitat kontrolloivat Vatikaania ja paavia. Nykyisin paavina toimii jesuiitta, joka toimii kulissien takana jesuiittojen päämäärien hyväksi. Jesuiittojen vaikutus yltää kaikkialle ja uuden maailmanjärjestyksen aikana ihmiskunta valjastetaan palvomaan luciferia, eli saatanallista henkivaltaa, antikristusta, jonka juoksupoikia jesuiitat ovat.

Malachi Martinin paljastuksia koskien saatanallisista rituaaleista pidettiin kirkon mustamaalaamisena, mutta nykyisen tiedon valossa tiedämme Martinin puheen olevan totta, sillä Martin tarkoitti saatanallisilla rituaaleilla katolisen kirkon saatanallista mustaa messua, jossa juodaan murhattujen vastasyntyneiden lasten verta. Malachi Martin oli jesuiitta, joka työskenteli vuosina 1958-64 Roomassa, ollen läheisessä suhteessa kardinaali Augustin Beaan sekä paavi Johannes XXII:een. Martin oli myös professori (Vatican's Pontifical Biblical Institute). Hänellä oli todellista sisäpiirin tietoa Vatikaanin ja katolisen kirkon ylimmiltä portailta. Todennäköisesti hän on tullut omantunnon tuskiin, koska hän on paljastanut saatanallisten rituaalien olemassaolosta katolisen kirkon sisältä.

Martin Malachi on tuonut esille kirjoissaan, että saatanallisia pedofilia rituaaleja on harjoitettu katolisen kirkon sisällä tiettyjen piispojen ja pappien toimesta. Kirjassaan Windswept House: A Vatican Novel (1996) Martin kertoo seremoniasta nimeltään langenneen arkkienkeli Lusiferin valtaan korottaminen, joka on luultavasti pidetty pyhän Paavalin kappelissa Vatikaanissa. Martin linkitti tämän kruunauksen saatanalliseen rituaaliseen kruunaukseen, joka tapahtui kesäkuun 29. päivä 1963. Martinin kirjat olivat romaaneja, mutta ne eivät vähennä hänen kirjojensa sanoman totuus arvoa, sillä hän itse kertoo esim. Windswept House: A Vatican Novel tapahtumien olevan totta, eikä pelkkää mielikuvitusta.

Katolinen pappi Charles Fiore sanoi Martinin kirjasta Windswept House seuraavasti: Se on romaani, joka on kirjoitettu romaaniksi, jossa todelliset henkilöt ja tapahtumat ovat puettu romaanin valeasuun. Fioren todistuksen mukaan Martinin kirja Windswept House: A Vatican Novel kertoo todellisista tapahtumista ja henkilöistä, joille kirjassa kirjoitetut tapahtumat ovat tapahtuneet. Fiore on sanonut, että kun hän kysyi Martinilta kuinka paljon Windswept House kirjasta on totta, niin Martin vastasi 80%:sti se on totta.

John Loeffler (radiojuontaja - Steel on Steel radio show) kysyi Martinilta oliko Vatikaanin vihkiminen saatanalle totta, tapahtuiko se? Martin vastasi, kyllä se tapahtui. Malachi Martinin kirjat eivät ole siis pelkästään romaaneja, vaan niissä on myös mukana oikeita ja todellisia tapahtumia. Martinin oman todistuksen mukaan Lusiferin valtaan korottamisen seremonia on todellinen tapahtuma Vatikaanissa.

Nature

Katolisen kirkon sisällä on myös muita, jotka ovat uskaltaneet tuoda esille sen, että katolisessa kirkossa on saatananpalvojia. Yllä on italiankielisiä artikkeleita, joissa mm. arkkipiispa Milingo tuo esille, että katolisessa kirkossa on pappeja ja piispoja, jotka palvovat saatanaa. Milingolta on kysytty, että onko Rooman kuuriassa (pyhän istuimen hallitus ja keskushallinto) saatananpalvojia? Milingo vastasi, että varmasti siellä on pappeja ja piispoja, mutta pysähdyn tähän kirkollisessa hierarkiassa, sillä koska olen arkkipiispa, niin en voi mennä tämän ylemmäs.

Todisteet ovat kiistattomat siitä, että katolisen kirkon korkeata johtoa on sekaantunut saatananpalvontaan ja saatanallisiin rituaaleihin. Katolisen kirkon taktiikka on pyrkiä vaientamaan kirkkoa kritisoivat ihmiset esim. levittelemällä heistä vääriä huhuja sekä vääristäen sen mitä he ovat sanoneet. He pyrkivät mustamaalaamaan heitä kaikin tavoin. Murha ja tappokaan ei ole poissuljettu ja siitä on todisteena katolisen kirkon sisällä tapahtuneet murhat ja tapot, jotka ovat kohdistuneet niihin katolisiin pappeihin, jotka ovat uskaltaneet kertoa totuuden siitä mikä ja kuka Vatikaani on.

Joitakin poliitikkoja, lakimiehiä ja lainvalvojia on Kevin Annettin tukena, koska hän on toimittanut viranomaisille tietoja vatikaanin lapsiuhri rituaaleista. Maallikko-oikeusistuin on nostamassa syytteitä paavi Franciscusta ja muita vastaan maailmanlaajuisessa lapsikaupassa sekä heidän murhaamisestaan.

Vatikaania koskevista tiedoista käy ilmi, että vuosisatojen ajan jesuiitat ovat harkitun suunnitelmallisesti kidnapanneet ja murhanneet vastasyntyneitä lapsia, joiden verta he ovat käyttäneet saatanallisessa mustassa messussa rituaalisiin tarkoituksiin. Vastasyntyneen veren käyttämisen tarkoituksena on ollut käsitys ja ajatus saada hengellistä voimaa ja valtaa vastasyntyneen viattoman veren kautta, joka varmistaisi paavillisen poliittisen vakauden Roomassa. Vatikaanin asiakirjojen mukaan vuodesta 1773 lähtien jesuiitat ja jokainen paavi ovat osallistuneet näihin mustiin messuihin, joissa juodaan vastasyntyneiden lasten verta.

Todisteiden mukaan muun muassa paavi Franciscus, entinen paavi Ratzinger (Benedictus) sekä jesuiittajohtaja Adolfo Panchon ovat kaikki osallistuneet Corona Novemin mustaan messuun. Adolfo Panchon on eronnut virastaan, joka johtuu hänen kohdistuneista Corona Novem salaseura rituaalimurha jne. syytteistä. Saatanallisessa mustassa messussa on myös raiskattu lapsia. Todistajien mukaan Corona Novemin saatanalliseen mustaan messuun on osallistunut myös hollantilainen katolinen kardinaali Alfrink, Hollannin, Englannin ja Belgian kuninkaallisten perheen jäseniä sekä Belgian ja Englannin hallituksen jäseniä jne.

Miksi katolisen kirkon salaseuran nimi on yhdeksäs kehä? Yhdeksän on tärkeä okkultistinen ja saatanallinen numero. Antiikin Kreikassa luku  yhdeksän symbolisoi Zeuksen tyttäriä, joita oli yhdeksän. Etruskit palvoivat yhdeksää jumalaa. Numero yhdeksän oli Roomassa pyhä numero, sillä roomalaiset kunnioittivat jumalatar Nundinaa pitäen puhdistus-seremonioita miespuolisille vauvoille yhdeksän päivän päästä heidän syntymästään. Satanisteille numero yhdeksän on tärkeä, koska se on peilikuva numero kuudelle (666- 999). Satanistit myös saavat perverssiä nautintoa Messias Jeesuksen kuolemasta, koska Jeesus puhui ristiltä viimeiset sanansa yhdeksännen hetken aikana. Vapaamuurari järjestykseen kuuluu yhdeksän valittua ritaria sekä yhdeksän ruusua, yhdeksän valoa ja yhdeksän koputusta. Luku yhdeksän kuvaa maailmassa olevaa pahuuden vaikutusta.

Katolisen kirkon yhdeksän kehää salaseura on alusta loppuun asti saatanallinen, jonka tarkoituksena on palvoa ja palvella saatanaa kaikella pahuuden hankkeiden voimalla.

Ymmärrän hyvin sen, että moni joka lukee kirjoitustani luulee minun keksivän omasta päästäni katolisen saatanallisen mustan messun. Kirjoitukseni on kuitenkin totta ja asiasta voi lukea lisää esim. International Tribunal into Crimes of Church and State - ITCCS (kansainvälinen valtion ja kirkon rikostuomioistuin) verkkosivulta, jossa asiasta löytyy tietoa: itccs.org

Moni pitää ITCCS:n toimintaa huuhaana, mutta eräs seikka on kuitenkin totta, joka on se että katolisen kirkon sisällä olevat ihmiset ovat tuoneet ihan samoja asioita julkisuuteen jo monia vuosia aikaisemmin kuin mitä ITCCS on tuonut julkisuuteen.

The International Common Law Court of Justice (ICLCJ) perustettiin lailliseksi ja oikeudelliseksi International Tribunal into Crimes of Church and state haaraosastoksi oikeuden asiantuntijoiden, tuomareiden ja kirkon uhrien avustuksella yli tusinaan maahan. International Tribunal into Crimes of Church and state ja The International Common Law Court of Justice eivät siten edusta virallista oikeuslaitosta, vaan toimii kansalaisten oikeuslaitoksena sellaisissa tapauksissa, jossa virallinen oikeuslaitos joko suojelee valtaeliittiä ja valtaapitäviä syytteiltä tai on muuten kykenemätön tuomaan oikeutta rikosten kohteeksi joutuneille ihmisille.

International Tribunal into Crimes of Church and state ei ole kuitenkaan pelkästään maallikko pohjalla toimiva oikeuslaitos, sillä sen toiminnassa on mukana oikeuden asiantuntijoita sekä tuomareita. Täten esim. pastori Kevin Annettin sekä lukuisien todistajien todisteet International Tribunal into Crimes of Church and state käsittelyssä eivät perustu pelkästään maallikoiden varaan, sillä toiminnassa on mukana oikeuden ammattilaisia.

On tietenkin selvä asia ettei virallinen oikeuslaitos välttämättä halua käsitellä katolisen kirkon musta messu lapsimurhia, sillä se on sen luokan asia, joka murentaa koko yhteiskunnan perustuksia. International Tribunal into Crimes of Church and state on perustettu juuri tällaisia tapauksia varten, että uhrit voisivat saada oikeutta sekä syylliset voitaisiin tuomita, vaikka se ei välttämättä johda virallisiin oikeustoimiin, niin ihmiset saavat kuitenkin sitä kautta oikeutta ja tietää ketä ja keitä sietää varoa.

Moni voi ajatella ettei ITCCS:lla ole minkäänlaista näyttöä katolisen kirkon saatanallisesta mustasta messusta, mutta muutamat tapahtumat katolisen kirkon sisällä vahvistavat sen, että ITCCS:n todistusaineistolla on painoarvoa sekä todellista näyttöä. Juuri siihen aikaan kun julkisuuteen alkoi tihkumaan todistusaineistoa katolisen kirkon musta messusta, jonka todisteiden mukaan myös paavi Benedictus (Ratzinger) on osallistunut niihin niin tapahtuu katolisen kirkon historian yllättävin asia, eli paavi eroaa vapaaehtoisesti tehtävästään vedoten heikkouteen ja vanhuuteen. Jokainen voi kuitenkin tehdä asiasta selkeän johtopäätöksen, sillä paavi on paavi yleensä kuolemaansa asti. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan käynyt niin ja paavin ero tapahtui silloin kun mustaa messua alettiin käsittelemään julkisuudessa.

Toinen merkittävä ero tapahtui kun jesuiittajohtaja Adolfo Panchon yllättäen ilmoitti eroavansa tehtävästään. Panchon on myös todistajien ja silminnäkijöiden mukaan osallistunut mustaan messuun. Kahden merkittävän katolisen yllättävä ero tehtävästään, jotka ovat molemmat syytettyinä mustaan messuun osallistumisesta ei voi olla sattumaa, vaan sen täytyy johtua siitä, että syytöksissä on todenperää. Miksi muuten he olisivat vetäytyneet tehtävistään. Yleensä näin tapahtuu kun jotakin negatiivista on tapahtunut. Jokainen osaa tehdä johtopäätöksen itse mistä moinen voisi johtua.

ITCCS:n väitteiden todenperäisyyden puolesta todistaa vahvasti myös entisen Guatemalan katolisen piispan Gerard Bouffardin, Entisen katolisen jesuiitan pappi Malachi Martinin sekä entisen katolisen arkkipiispa Milingonin jne. todistukset lusiferismista (jolla tarkoitetaan saatananpalvontaa) katolisen kirkon sisällä sen korkeissa johtoportaissa. Täten ITCCS:n väitteet saavat myös tukea katolisen kirkon sisäpiirissä olleilta ihmisiltä.

Tämä voi kuulostaa salaliitto "fantasialta", jossa maailman "eliittiä" mustamaalataan, mutta tämä on kuitenkin totta ja siitä on todisteena myöskin lusiferistisen uuden maailmanjärjestyksen hankkeet.

Lusiferistininen uusi maailmanjärjestys

Vuonna 2000 pidettiin konferenssi nimeltään The interfaith Millennium World Peace Summit of Religious and Spiritual Leaders, paikalla oli myös ryhmiä yhdistyneistä kansakunnista. YK:llä on todistettavasti myös okkultistinen tausta. YK:n kustantamo on nimeltään Lucis Trust, jonka aikaisempi nimi oli The Lucifer Publishing Company, jonka perusti teosofi Alice Bailey. YK tukee myös monia organisaatiota, jotka eivät ole kansallisia hallituksia, vaan järjestöjä, jotka tukevat New-Agea ja lusiferistisia oppeja.

Lusiferisti David Spangler on YK:ssa mukana nimikkeellä Director of Planetary Initiative. Spangler on sanonut ettei kukaan voi tulla osalliseksi uudesta maailmanjärjestyksestä ellei hän sitoudu palvomaan luciferia. Spangler on myös sanonut: että Kristus on sama voima kuin lucifer; lucifer valmistaa ihmisen kokemaan kristillisyyttä; jokainen meistä tuodaan siihen pisteeseen, jota sanon lusiferiseksi initiaatioksi (vihkimys), joka on erityinen portti jonka läpi jokaisen tulee käydä tullakseen täysin oman valonsa sisälle, jokaisen meistä on tultava siihen kohtaan elämässämme, missä vastaanotamme lusiferisen initiaation (vihkimys).

Lusiferianismi on saatanallista okkultiikka, jota edellytetään kaikilta, jotka ottavat osaa uuteen maailmanjärjestykseen. Raamatun opetuksen mukaan lucifer oli Babylonian kuningas, joka toimi saatanallisen henkivallan ohjaamana Kts. lusifer

Tässä valossa voi hyvin ymmärtää sen, että "valtaeliitin" jäseniä on osallistunut katolisen kirkon saatanalliseen mustaan messuun. On todella järkyttävää mitä kaikkea kauheuksia puuhataan suuren yleisön selän takana. Samoin on myös täysin selvää ettei Rooman katolinen kirkko edusta aitoa Raamatullista kristinuskoa, vaan sen valhejäljitelmää. Kauhistuttavia ovat Rooman katolisen kirkon verityöt sekä muut iljettävät teot (mm. pedofilia).

Rooman katolinen kirkko ylistää luciferia latinankielisessä pääsiäisen yöjumalanpalveluksessa (messu). 2012 paavi Benedictus lauloi pääsiäismessussa latinaksi: flammas eius lucifer matutinus inveniat ille inquarn lucifer qui nescit occasum Christus Filius tuus - Löytyköön tämä liekki yhäti palavana aamutähden (lucifer) kautta: aamutähden (lucifer), joka ei koskaan laske – Kristuksen, sinun poikasi.

Paavi Franciscus lauloi pääsiäismessussa 2013 saman laulun luciferista minkä Benedictus lauloi 2012. Kristuksen sanominen Lusiferin pojaksi on hämäystä, sillä Lusiferilla he eivät suinkaan tarkoita Raamatun Jumalaa, vaan saatanaa, sillä he ovat sekaantuneet saatananpalvontaan.

Katolinen kirkko puolustaa lucifer-oppiaan sanomalla, että latinaksi lucifer tarkoittaa valon kantajaa tai tuojaa sekä että lucifer tarkoittaa alunperin planeetta Venusta ja sen kirkkautta. Raamatussa lucifer sana yhdistetään syntiin ja vääryyteen sekä kapinaan Jumalaa vastaan. On siten täysin selvää, että katolisen kirkon luciferin palvonta on palvonnan osoitus saatanalle, ei Raamatun Jumalalle. Katolisen kirkon sisäpiiristä vahvistetaan, että siellä palvotaan saatanaa. Tämän todistaa myös saatanan, eli Lusiferin valtaan asettamisen seremonia Vatikaanissa. Todisteet ovat kiistattomat. Kaikki katoliset eivät ole mukana saatanallisissa rituaaleissa, mutta kiistattomien todisteiden mukaan kirkon korkeimpien asteiden jäseniä on sekaantunut avoimeen saatananpalvontaan.

Katolinen kirkko ajaa voimakkaasti uutta lusiferistista maailmanjärjestystä muun muassa ekumenian kautta. Suomessa katolisen kirkon kanssa virallista ekumeniaa harjoittavat muun muassa Suomen vapaakirkko, luterilainen kirkko, ortodoksinen kirkko sekä pelastusarmeija. On sanomatta selvää ettei yksikään uudestisyntynyt uskova saisi harjoittaa ekumeniaa saatanallisen katolisen kirkon kanssa, sillä sen kautta joutuu osalliseksi katolisen kirkon kauhistuttaviin tekoihin.

Jos olet mukana ekumeniassa, niin et tietenkään ole itse osallistunut katolisen kirkon hirvittäviin hirmutekoihin, mutta hyväksyessäsi ekumenian katolisen kirkon kanssa, niin sillä tavalla joudut osalliseksi sen synteihin. Siksi ilmestyskirjassa on kehotus tulla ulos suuresta Babylonista ettei joutuisi osalliseksi sen synteihin. Ekumenia on muutenkin kavala petos, johon ei kukaan uudestisyntynyt uskova saisi ottaa osaa millään tavoin.

Paavin antikristillinen kirkko

Jesuiitta katekismus:

Kysymys. Mitä jos Pyhät Kirjoitukset käskevät tekemään jotakin ja paavi sen vastaisesti?

Vastaus. Pyhät Kirjoitukset tulee siirtää syrjään.

Kysymys. Kuka paavi on?

Vastaus. Hän on Kristuksen sijainen, Kuningasten Kuningas, Herrojen Herra ja on vain yksi tuomioistuin, joka kuuluu Jumalalle ja paaville.

Jesuiittojen katekismus tuo esille, että jos paavin sana on Raamatun kanssa ristiriidassa, niin silloin Raamatun ilmoitus tulee hylätä ja paavia pitää uskoa, ei Raamattua. Jesuiitat opettavat paavilla olevan valta ja auktoriteetti, joka on Jumalan sanan yläpuolella.

Rooman katolisen kirkon virallinen katekismus opettaa paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä.

894. Piispat johtavat heille uskottuja osakirkkoja Kristuksen sijaisina ja lähettiläinä neuvoin, kehotuksin ja esimerkein, mutta myös auktoriteetilla ja harjoittamalla pyhää valtaa. Näitä heidän on käytettävä seurakunnan rakentamiseksi palvelemisen hengessä, joka on Kristuksen, heidän Mestarinsa henki. (katolinen katekismus 2005)

Rooman katolisen kirkon opetuksen mukaan kaikki piispat ovat Kristuksen sijaisia. Piispat eivät kuitenkaan ole paavin sijaisia, sillä piispat harjoittavat auktoriteettiaan paavin alaisina (895. katolinen katekismus 2005).

936. Herra on tehnyt pyhästä Pietarista kirkkonsa näkyvän perustuksen ja luovuttanut hänelle sen avaimet. Rooman kirkon piispa, pyhän Pietarin seuraaja, on piispakollegion pää, Kristuksen sijainen ja koko kirkon paimen täällä maan päällä (katolinen katekismus 2005)

882. Paavi, Rooman piispa ja pyhän Pietarin seuraaja, on sekä piispojen että uskovien suuren joukon ykseyden pysyvä ja näkyvä alku ja perustus. Kristuksen sijaisena ja koko kirkon paimenena Rooman piispalla on kirkossa virkansa nojalla täysi, korkein ja yleinen valta, jota hän aina voi käyttää vapaasti. (katolinen katekismus 2005)

Rooman katolisen kirkon opetuksen mukaan paavi on Kristuksen sijainen maan päällä. Vatikaanin opetus täyttää antikristuksen tunnusmerkit.

Rooman katolisen kirkon katekismuksen ja jesuiittojen opetuksen mukaan paavi on antikristus, joka julistaa olevansa Kristus (Jumalan sijainen) maan päällä. Kreikankielen antikhristos sana tarkoittaa olla Kristuksen sijainen sekä olla Kristusta vastaan. Paavi sanoo olevansa Kristuksen sijainen maan päällä ja hänen oppinsa on Raamatun totuutta vastaan, sitä totuutta vastaan, jota Herra Jeesus opettaa. Täten on päivän selvää, että paavi on antikristus.

1 Joh 2:
18 ¶ Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.
19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.
20 ¶ Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.
21 En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.
22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

Raamattu puhuu monista antikristuksista, jotka vaikuttivat jo Paavalin aikana. Raamattu ei siis sano, että on olemassa vain yksi antikristus, vaan monia antikristuksia. Paavi on yksi näistä antikristuksista.

1 Joh 2:22 on kreikankielen arneomai (peräisin sanoista a - alfa kirjain sekä rheo - puhua ja sanoa), joka tarkoittaa kieltämistä sekä olla ristiriidassa. Tämä tarkoittaa sitä, että antikristus on ristiriitainen puheessaan, sanomisissaan ja opetuksissaan, jonka kautta hän kieltää totuuden. Paaviin jos keneen edellä oleva kuvaus sopii mainiosti, sillä paavi tunnustaa Jeesuksen olevan Messias (Kristus) ja Isän olevan Jumala, mutta paavi opettaa totuudesta kuitenkin väärin.

Raamatun opetuksen mukaan Herra Jeesus on ainoa tie Isän Jumalan luokse, sillä Hän on tie, totuus ja elämä. Paavi opettaa tien Isän Jumalan luokse käyvän Marian kautta, joka johdattaa katoliset Jeesuksen ja sitä kautta Isän luokse. Paavi vääristää Raamatullisen pelastuksen tien asettamalla Marian välittäjän asemaan. Paavi kieltää Jeesuksen harhaoppien kautta, eikä opeta Jeesuksesta koko Raamatun totuutta, vaan vääristää totuuden Jeesuksesta.

Rooman katolinen kirkko opettaa harhaoppia, että Marialla on osuus Jumalan pelastustehtävässä, rukoillen toistuvasti pelastukseen vieviä lahjoja ja siksi Maria uskovien puolustaja, tukija, auttaja ja välittäjä (969. katolinen katekismus 2005). Paavi Pius X on sanonut harhaopin, että Maria on yhdessä Jeesuksen kaikkein voimallisin koko maailman Välittäjätär ja Sovittajatar.

Katolinen kirkko opettaa harhaoppia sanomalla katolisen pyhän messu-uhrin olevan sama uhri kuin ristinpuussa toimitettu uhri, jossa Kristus uhraa itsensä uudestaan verettömällä tavalla.  Katolisen kirkon harhaopin mukaan pyhä messu-uhri on voimakkain sovitusuhri.

Paavi on selkeästi antikristus, sillä hän katolisen kirkon päänä on koko kirkon opin takana. Paavi opettaa Jeesuksen olevan Messias ja Pelastaja, joka uhrasi itsensä ristillä. Sen lisäksi paavi opettaa messu-uhrin uutta uhraamista sekä Marian olevan välittäjä jne. Paavin opetus on ristiriidassa keskenään ja ristiriita tekee paavin opetuksesta väärän ja antikristillisen, koska hän opettaa väärin vastoin Raamatun opetusta. Paavi on ehdottomasti antikristus, koska hän on ristiriidassa totuuden kanssa opettaen harhaoppeja Herrasta Jeesuksesta vastoin Raamatun totuutta sekä hän on kirkon opin mukaan Kristuksen sijainen maan päällä.

Paavi kieltää Isän, sillä hän opettaa babylonialaista äitikulttia, jonka kautta hän vääristää totuuden Isästä. Katolinen kirkko opettaa harhaoppia, jonka mukaan Herra (Jumala) on korottanut Marian kaikkien kuningattareksi (966. katolinen katekismus 2005).

Rooman katolinen kirkko opettaa harhaoppia, että Maria on Jumalan äiti. He perustelevat oppinsa siten että koska Jeesus on Raamatun opetuksen mukaan Jumala, niin Marian on oltava Jumalan äiti.

Raamattu opettaa Jumalan olevan yksi Isässä, Herrassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Maria ei ollut Isän eikä Pyhän Hengen äiti, joten Marian sanominen Jumalan äidiksi on väärä opetus, koska Raamatun yksi Jumala on Isässä, Herrassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Paavi kieltää Isän ja tuo sen rinnalle Marian Jumalan äitinä, joka on katolisen kirkon opetuksen mukaan kaikkien kuningatar. Paavin opetus on suora kopio Babylonian äitikultista, jossa Semiramus oli taivaan kuningatar, eli kaikkien kuningatar.

2 Joh 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

Raamattu opettaa antikristuksen kieltävän Jeesuksen lihaan tulemisen. Rooman katolinen kirkko opettaa Marian tahrattomasta (Maria on synnitön) hedelmöittymisestä, joka on välttämätön edellytys Jeesuksen tulemiseksi lihaan. Paavi siten kieltää Jeesuksen tulemisen lihaan Raamatun opettamalla tavalla. Maria oli neitsyt, mutta syntinen joka tarvitsi myös Herran Jeesuksen Pelastajakseen ja syntiensä sovittajaksi. Paaviin sopii kiistattomasti kaikki antikristuksen tuntomerkit.

Rooman katolinen kirkko ja paavi opettavat väärällä tavalla Jeesuksen lihaksi tulemisen, sillä Jeesus ei syntynyt lihaan synnittömän ihmisen kautta, vaan syntisen ihmisen kautta. Koska paavin kirkko opettaa Marian olevan synnitön ja että Jeesus syntyi lihaan synnittömän ihmisen kautta, niin he vääristävät Jeesuksen lihaan syntymisen, joka tapahtui syntisen ihmisen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että paavin kirkko edustaa antikristillistä pahuuden voimaa.

Rooman kirkon jesuiitat ovat antikristuksen asialla, sillä he uskovat paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä. On myös sanomatta selvää, että paavin kirkko on antikristillinen kirkko, ei Raamatullinen seurakunta. Paavin kirkko palvoo saatanaa ja on osallinen antikristilliseen pahuuteen monin tavoin muun muassa siten, että kirkon ylin johto sekä jesuiitat suorittavat saatanallista messua, jossa he juovat surmatun vastasyntyneen lapsen verta. Katolinen kirkko johtajineen sekä jesuiittojen kautta edustaa saatanallista lahkoa, jonka kädet ovat surmattujen ihmisten veren tahrimat. Se tietenkin täytyy todeta, että suurin osa katolisen kirkon jäsenistä ei ole osallisia saatanalliseen mustaan messuun, mutta se että kirkon johto ja jesuiitat ovat sekaantuneet siihen tekevät katolisesta kirkosta kauhistuttavan ja saatanallisen lahkon, sillä he johtavat koko maailmanlaajuista katolista kirkkoa.

Suuri Babylon maan porttojen ja kauhistuksien äiti

Ilm 17:
1 ¶ Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,
2 hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet".
3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.
7 ¶ Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
7 ¶ Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.
9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;
10 heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.
11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

Suuri Babylon tarkoittaa Babyloniasta alkanutta äiti jumalatar ja kuningatar kulttia, jota myös Rooman katolinen kirkko edustaa. Lopunaikana Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, josta ilmestyskirja opettaa. Vertaamalla ilmestyskirjan suurta Babylonia, eli porttoa katoliseen kirkkoon näemme selkeästi sen että portto on Rooman katolinen kirkko.

Ilmestyskirja sanoo porton harjoittaneen haureutta maan kuninkaiden kanssa. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Paavi tapaa vuosittain monia valtionpäämiehiä. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon.

Ilmestyskirja sanoo maan asukkaiden juopuneen porton haureuden viinistä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Katolinen kirkko on miekkalähetyksen kautta valloittanut maita sekä kansoja ja käännyttänyt ihmisiä katoliseen uskoon, eli harjoittamaan hengellistä haureutta.

Ilmestyskirja sanoo porton olevan puettu purppuraan ja helakanpunaan sekä hän on koristeltu kullalla, jalokivillä ja helmillä sekä pitää kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Nämäkin tuntomerkit sopivat katoliseen kirkkoon: Katolisen kirkon piispoille ja paaville on varattu helakanpunainen väri, jota he käyttävät asuissaan. Katolisen kirkon piispat sekä myös paavi käyttävät purppuran väristä asua. Katolinen papisto käyttää purppuran väristä asua adventin sekä paaston aikana. Paavilla on monenlaisia uskonnollisia päähineitä, joista yksi on kultainen sekä jalokivillä koristeltu. Katolinen kirkko käyttää ruusukkoa, eli rukousnauhaa, joka on tehty helmistä ja johon on liitetty krusifiksi. Katolisessa messussa paavilla on kädessään kultainen malja.

Ilmestyskirja sanoo porton otsaan olevan kirjoitettuna nimi, salaisuus Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolisen kirkon ensimmäisessä sakramentissa, eli kasteen sakramentissa vedellä valelun jälkeen kastettavan otsaan tehdään öljyllä pieni ristinmerkki. Rooman katolisen kirkon vahvistuksen sakramentissa (konfirmaatio) sakramentin vastaanottajan otsaan voidellaan "pyhällä öljyllä" pieni ristinmerkki. Vahvistuksen sakramentti on Rooman katolisen kirkon mukaan sakramentti, joka antaa täyttymyksen vesikasteeseen sekä auttaa todistamaan kirkon uskosta sanoin ja teoin.

Rooman katolinen kirkon edustaja voitelee katolisen kirkon jäsenen otsan "pyhällä öljyllä" kasteen ja vahvistuksen sakramentissa. Raamatun sanan todistuksen valossa on täysin selvää, että Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti, sillä se toimittaa sakramentin (sacramentum - mysterion) kirkon jäsenen otsaan "pyhällä öljyllä".

Ilmestyskirja sanoo porton olevan juovuksissa Jeesuksen todistajien verestä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolinen kirkko on historiansa aikana murhannut ja tappanut Jeesuksen opetuslapsia monesta syystä.

Ilmestyskirja sanoo alkutekstin mukaan porton istuvan seitsemän vuoren tai kukkulan päällä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman muinaista ydinkeskusta ympäröitsi muurit, jonka sisäpuolelle jäivät seitsemän kukkulaa: Aventinus, Caelius, Capitolium, Esquilinus, Palatinus, Quirinalis, Viminalis (nimet latinaksi). Collis Vaticanus, Mons Pincius ja Ianiculum nimisiä kukkuloita ei ole laskettu mukaan Rooman perinteisiin kukkuloihin, koska ne eivät sijaitse muinaisen ydin Rooman muurien sisäpuolella. Katolinen kirkko opettaa paavin olevan Rooman piispa (paavi), joten tuntomerkki seitsemän Rooman kukkulasta sopii täydellisesti katoliseen kirkkoon.

Rooman katolisen kirkon voi myös tunnistaa nimestä Babylon. Persialaiset valloittivat Mesopotamian, jonka seurauksena babylonialaiset papit pakenivat Pergamoon, joka sijaitsi Vähässä-Aasiassa. Babylonian papit kunnioittivat kreikkalaisten Pantheon temppeliä (kaikkien jumalien temppeli), mutta kuitenkin he jatkoivat Babylonialaista uskonnon harjoitusta mm. Saturnus kulttia. Babylonialaiset papit säilyttivät Babylonian uskonnon menot myös Pergamon Zeus temppelissä. Pergamon babylonialainen uskonnonkultti tuli Roomaan vuonna 133 eKr. Pergamosta tullut Babylonian uskonto tuli niin yleiseksi Roomassa, että silloin Roomaa kutsuttiin ”Uudeksi Babyloniaksi”.

Raamattu opettaa, että vedenpaisumuksen jälkeiseen maailmaan syntyi uskonto, jossa palvottiin aurinkoa ja taivaan kuningatarta. Tämä uskonto syntyi Babyloniaan. Babyloniassa tehtiin korkeita torneja (Zikkurat), jonka huipulla oli temppeli, joka oli pyhitetty taivaan kuningattarelle. Tässä temppelissä he palvoivat taivaan kuningatarta.

Babylonialainen saatanan uskonto siirtyi Pergamoon ja sieltä myös Roomaan. UT:ssa on myös maininta siitä, että saatanan valtaistuin on Pergamossa, koska siellä oli voimassa tämä babylonialainen uskonto. Pergamosta babylonian uskonto rantautui Roomaan vuonna 133 eKr., josta sitten tämä babylonialainen uskonto siirtyi suoraan Rooman katoliseen kirkkoon sen nähtyä päivänvalon 300-luvulla. Näin katoliseen kirkkoon sopii myös Ilmestyskirjan 17:ssa ja 18:ssa luvussa olevat kuvaukset suuresta Babylonista, jonka kantaa sisällään äiti uskontoa eli Babylonialaista taivaan kuningatar uskontoa.

Ilmestyskirja kertoo porton olevan täynnä kauhistuksia sekä haureuden riettauksia. On sanomatta selvää, että katolisen kirkon saatanallinen musta messu sekä surmatut lapsiuhrit edustavat äärimmäistä ja absoluuttista pahuutta, joka tarkoittaa sitä, että näihin messuihin osallistuvat katoliset sekä siihen kytköksissä olevat ihmiset ovat ihmishirviöitä valkeuden valeasuun pukeutuneina.

Raamattu puhuu ilmestyskirjassa suuresta Babyloniasta, joka tarkoittaa Babylonian uskonnon uskomuksia ja tapoja rituaaleja, jossa tapettiin lapsia uhreina epäjumalille. Muinaisessa Lähi-idässä palvottiin Molok-epäjumalaa, jolle uhrattiin lapsia polttouhreina. Läheltä muinaista Babyloniaa on löydetty kaiverrus, josta käy ilmi että Babylonian kuningas Nebukadnessar tarjosi poikaansa elävältä poltettavaksi varmistaakseen näin kansansa suojelun epäjumalien taholta. Muinaisen maailman valtaeliitti oli mukana avoimesti saatanallisissa rituaalimurhissa.

Ilmestyskirjan mukaan lopunajassa suuri portto (Babylon- katolinen kirkko) suorittaa kauhistuksia maan päällä. Tämäkin todistaa sen että katolisessa kirkossa suoritetaan saatanallisia mustia messuja lapsiuhreineen Babylonian muinaisen uskonnon mukaisesti. Muinaisen Babylonian rituaalimurhia tehdään myöskin lopunajassa ja siitä todistaa Raamatun sana, sillä se kertoo lopunajan suuresta Babylonista, joka harjoittaa kauhistuttavia asioita ja tekoja.

Babylonin uskontoon kuului lasten ja ihmisten uhraaminen sekä mm. oppi taivaan kuningattaresta (katolisessa kirkossa Maria on taivaan kuningatar); Babylonin uskonnossa oli oppi veden vihmonnasta, jonka kautta saadaan synnit anteeksi sekä uusi elämä (katolinen kirkko opettaa vesikasteen pelastusta); Babylonin uskonnossa käytettiin rukousnauhoja (katolisessa kirkossa käytetään rukousnauhoja); Babylonian uskonnossa oli papeista valittu erillinen neuvosto, jota ylipappi johti (katolisessa kirkossa paavi johtaa kardinaaleja, jotka ovat olleet pappeja); Babylonian uskonnossa papisto ei saanut mennä naimisiin (katolisen kirkon papit eivät saa mennä naimisiin);  Babylonian uskonnossa palvottiin patsaita ja epäjumalia (katolisessa kirkossa palvotaan ja kunnioitetaan patsaita ja epäjumalia).

Babylonian ja katolisen kirkon täysin samankaltainen oppirakenne ja käytäntö ei pääty edellä esitettyihin kohtiin, vaan niitä on lukematon määrä lisää. Katolinen kirkko on Babylonian uskonnon perillinen ja sen jatkumo maan päällä. Tämä tarkoittaa sitä, että katolinen kirkko toimii tarkasti Babylonian uskonnon oppien ja toimintojen mukaisesti. Koska Babylonian uskontoon kuului myös ihmisuhrit, niin ne kuuluvat myös katoliseen kirkkoon. Näihin ihmisuhreihin ottaa osaa vain pieni kirkon eliittijoukko, ei tavalliset papit ja kirkkoväki.

Maailman eliitin okkultismi

Maailman "eliittiväki" illuminaatit, joihin kuuluvat myös korkean tason politiikkoja, valtioiden päämiehiä, uskonnollisia johtajia, pankkiireita jne. harjoittavat lapsiuhri rituaaleja. Illuminaatit luottavat siihen etteivät ihmiset voi uskoa heidän tekevän törkeitä ja kauhistuttavia rikoksia, koska he ovat maailman valtaeliittiä. Heidän tekemänsä rikokset ovat niin kauhistuttavia ja hirvittäviä, että monet ihmiset eivät usko niiden olevan totta. Ikävää ja valitettavaa on, että se on kuitenkin totta, sillä osa (ei kaikki) maailman valtaeliittiä osallistuu okkultistisiin ja saatanallisiin rituaaleihin. Valtaeliitin rikokset perustuvat juuri siihen, että kun he tekevät tarpeeksi kauhistuttavan asian, niin he luottavat siihen ettei kukaan usko sitä ja siksi he saavat jatkaa kauhistuttavia tekosiaan.

Ympäri maailmaa syksyllä illuminaattien seremonioissa tapetaan tuhansia lapsia. Satanistit uskovat saavansa voimaa tappamisten kautta. He voivat repiä sydämen irti ihmiskehosta ja paloitella sen osiin. Pääsiäisen aikana tapetaan aikuisia ihmisiä.

Näihin rituaaleihin kuuluu myös seksiriitit, joita tehdään jopa nuorille lapsille. Seksiriitin uskotaan lisäävän voimaa sekä synnyttävän pelkoa ja lisäävään salaseuran jäsenten solidaarisuutta. Rituaalien kautta valtaeliitti etsii itselleen maallista valtaa ja voimaa sekä menestystä, jota he saavat palvoessaan saatanaa. Heidän menestymisensä hinta on kova, sillä he maksavat siitä lopulta iankaikkisesti kadotuksessa elleivät he tee parannusta ja tule Raamatulliseen uskoon.

Illuminaatin jäsenet elävät kaksoiselämää, sillä he ottavat osaa näihin saatanallisiin rituaaleihin ja samaan aikaa toimivat yhteiskunnassa korkeassa asemassa kuten politiikkoina, lääkäreinä, psykologeina, terapeutteina, pankkiireina, lakimiehinä, hallitusten jäseninä, uskonnollisina johtajina ja vaikuttajina jne. He ovat vapaamuurarien eliittiä. He ovat eliitin jälkeläisiä, joita on lapsesta asti harjoitettu olemaan illuminaattien eliittiä.

Illuminaatit käyttävät ihmisiä seksuaalisesti hyväkseen. Illuminaatti on soluttautunut kaikkiin uskontoihin ja pyrkii hallitsemaan niitä. Tästäkin syystä nykyään pyritään harjoittamaan ekumeniaa kaikkien uskontojen ja uskonnollisten sekä hengellisten yhteisöjen kanssa. Vatikaanilla on vahva ote illuminaateissa. Illuminaatti on homo-agendan, Aids:n ja seksuaalisen vallankumouksen takana. Illuminaatit vihaavat kaikkea mitä Raamatun Jumala ja totuus edustavat.

Vuosittain n. 700 000 alaikäistä lasta katoaa Yhdysvalloissa sekä lukematon määrä lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa. Osa kadonneista löytyy elävinä ja osa kuolleina. Monia heistä ei koskaan löydetä, sillä he päätyvät sieppauksen seurauksena saatanallisen rituaalin uhreiksi.

Saatanallinen rituaalinen uhri- ja juhlakalenteri paljastaa sen kuinka kauhistuttavia ovat illuminaattien rituaalit:

Nature
Nature
Nature
Nature
Nature

 

Ilm 18:
10 he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!"
11 Ja maanpiirin kauppiaat itkevät ja surevat häntä, kun ei kukaan enää osta heidän tavaraansa,
12 kaupaksi tuotua kultaa ja hopeata ja jalokiviä ja helmiä ja pellavakangasta ja purppuraa ja silkkiä ja helakanpunaa ja kaikkinaista hajupuuta ja kaikenlaisia norsunluu-esineitä ja kaikenlaisia kalleimmasta puusta ja vaskesta ja raudasta ja marmorista tehtyjä esineitä,
13 ja kanelia ja hiusvoidetta ja suitsuketta ja hajuvoidetta ja suitsutuspihkaa ja viiniä ja öljyä ja lestyjä jauhoja ja viljaa ja karjaa ja lampaita ja hevosia ja vaunuja ja orjia ja ihmissieluja.

Raamattu tuo esille sen kuinka suuri Babylon, eli uskonnollinen portto (Rooman katolinen kirkko) harjoittaa ihmiskauppaa lopunaikana. Tämä tarkoittaa sitä, että katolisen kirkon sisällä oleva saatanalliseen rituaaleihin osallistuva valtaeliitti maksaa rahalla ihmissieppaajille korvauksen siitä että he sieppaavat ihmisiä tapettaviksi saatanallisen mustan messun rituaalisiin menoihin. Illuminaatit ovat myös mieltyneet seksuaalisiin rituaaleihin sekä he palvovat ja kunnioittavat jumalattaria. Hekin ovat osallisia tähän ihmiskauppaan, jota lopunaikana harjoitetaan koskien ihmisten surmaamista saatanallisen rituaalien tähden. Katolisen kirkon johto ja jesuiitat ovat kytköksissä illuminaatteihin.

Amerikkalainen TV ja radiojuontaja Alex Jones on monien vuosien aikana paljastanut maailman valtaeliitin (uuden maailmanjärjestyksen rakentajat) rikollista toimintaa. Jones on sanonut, että kun hän tutkii valtaeliitin toimia, niin hyvin usein esille nousee valtaeliitin pakkomielle okkultismiin. Jones sanoo, että okkultismin pakkomielle on kytköksissä niin presidentteihin kuin politiikkoihin sekä suurten firmojen johtajiin. Alex Jones teki kaksi tuntia kestävän dokumentin nimeltä Dark Secrets: Inside Bohemian Grove (Pimeät salaisuudet: Bohemian Groven sisäpuolella), joka paljastaa sen kuinka valtaeliitin jäseniä kokoontuu vuosittaiseen salaseuran salaiseen kokoontumiseen, johon kuuluu ihmisuhrin uhraaminen. Jonesin mukaan on kyse muinaisesta Babyloniasesta lusiferisisesta (saatanallinen) seremoniasta, johon valtaeliitin edustajat osallistuvat.

Jonesin dokumentti paljastaa sen saman tosiasian, josta ilmestyskirjakin kertoo, eli sen että lopunajan ihmiskunnassa tehdään muinaisen Babylonian kauhistuttavia rituaalimurhia ja muita kauhistuksia.

Alex Jones haastatteli tästä aiheesta David Gergeniä, joka on poliittinen kommentaattori ja entinen presidentillinen neuvonantaja toimien neuvonantajana seuraavien presidenttien hallintokaudella: Richard Nixon, Gerald Ford, Ronald Reagan, Bill Clinton. Alex Jonesin haastattelusta ja videoklipistä käy ilmi, että Bohemian Groven salaseura on olemassa ja toiminnassa.

Alex Jones kysyi Gergeniltä: Okei, viimeinen kysymys. Luin monia vuosia sitten Washington Timesin artikkelin, missä kommentoit organisaatiota ja nyt se on Wall Street Journalissa, se on ollut monissa erilaisissa lehdissä ja se on Bohemian Grove. Ja takaisin siihen mitä se oli 1996 kun ryhdyit Clintonin avustajaksi. He olivat republikaaneja, jotka kritisoivat sinua. Oi, mitä Bohemian Grovesta. Ja sitten sinä huomioit heidät sanomalla; Hei, en juossut alasti metsässä. Mitä tämä tarkoittaa?

Sen jälkeen videoklipissä näytetään lehtiartikkeliä ja sanotaan: Tässä on aikaisemmin mainittu Washington Timesin artikkeli, missä hän sanoi, että minä en juossut alasti kuten he tekivät.

David Gergen vastaa: Minä en tiedä mitä lainausta siteeraat, en ole tietoinen sellaisesta lainauksesta. Oh, kuuntele, uh, minä olen ... uh Bohemian Groven iloinen jäsen. Pidän ihmisistä, jotka tulevat sinne ja uh, minulle on todella sopimatonta puhua, uh, tästä ryhmästä.

Jones: Oletko ollut siellä polttohautauksen seremoniassa?

Gergen: Uh, rehellisesti tämä uh, en usko tämän olevan sellaista, josta minun tarvitsee puhua sinulle.

Jones: Niinkö?

Gergen: Pitää paikkansa.

Jones: Olen Alex jones ja minä hiivin sinne 2000. Minä olen se kaveri joka tein sen avoimen julkiseksi, Minulla on video, se on ollut kansallisessa TV:ssä.

Gergen: Halveksun sinua siitä.

Jones: Niinkö?

Gergen: Kyllä.

Jones: Sinne on menossa paljon julkisia virkamiehiä, eikä meidän olisi syytä tietää?

Gergen: Sinä, sinä otit, en tiedä sinusta mitään, enkä tiedä mitään filmistäsi. Mutta jos menet sinne ymmärtäen, olet rikkonut sen julkaisemalla filmin ja minä en sen tähden kunnioita sinua.

Jones: Niinkö?

Gergen: Sinä, sinä ymmärsit kun menit sinne ettet voi tehdä sitä filmiä. Oliko, oliko sinulla se ymmärrys kun menit sinne?

Jones: Ei.

Gergen: Törmäsitkö siihen?

Jones: Kyllä.

Gergen: Kyllä ja siellä ei ole kulkulupa kylttejä myöskään, eihän?

Jones: Ei, he laittoivat niitä jälkeenpäin. Minä vain kävelin sisään.

Gergen: Olen pahoillani, olen pahoillani herra, olen ollut siellä ennenkin. Tiedän mitkä olosuhteet ovat ja olen pahoillani sinä rikoit yhteisymmärryksen. Se ei ollut herrasmiesmäisesti tehty.

Jones: Mutta rituaali, onko rituaali aito?

Gergen: Herra, uh, kaikki mitä sinä uh, minä minä en ole sinulle velkaa tätä keskustelua. Sinä, sinä, sinä olet tehnyt sen mitä sanotaan väijytys journalismiksi ja minä halveksun sinua sen tähden. Joten kiitos ja näkemiin.

Jones: Olitko koskaan rituaalissa?

Gergen: Se ei ole sinun asiasi.

Gergen on lähtemässä pois haastattelusta, mutta kääntyy ympäri ja sanoo.

Gergen: Kuuntele, kuuntele sinä kuljet ympäriinsä ja teet ihmisten kanssa yhteisen sopimuksen rikkoen sen, väijyt ihmisiä kaduilla joka on sopimaton journalismin muoto ja jos haluat harrastaa sitä, niin siitä vain, mutta älä vaadi muita kunnioittamaan sinua. Voit olla vapaa amerikkalainen kuten kuka tahansa, mutta jos haluat olla epäkohtelias tai töykeä tai et herrasmies, niin se riippuu sinusta.

Gergen myöntää haastattelussa olleensa mukana Bogemian Grove toiminnassa mukana metsikössä. Gergen tuo myös sen esille, että rituaaliin osallistujat hyväksyvät sen ettei rituaalia saa kuvata. Gergen oli todella vihainen siitä että Jones kuvasi salaa rituaalin. Täten on kiistaton tosiasia, että Bohemian Grove salaseura on olemassa, joka suorittaa karmeita rituaaleita. Sekin on kiistaton tosiasia, että rituaaleissa on ollut alastomia salaseuran jäseniä. Valtaeliittiin kuuluvat salaseurojen jäsenet suorittavat ihmisuhreja sekä perverssejä rituaaleja saatananpalvonta menoissaan.

Aiheeseen liittyviä muita youtube videoita:

Pedro Romero kertoo, että monet katolisen kirkon sisällä olevat papit ovat päivällä kirkon pappeja ja yöllä satanisti pappeja. Romeron mukaan paavi Johannes Paavali II kuului saatanalliseen mustaan veljeskuntaan. 

Pedro Romero on entinen saatanan pappi, joka kertoo asioita valtaeliitin toimista, joita on vaikea uskoa todeksi. Hän tuo esille, että esimerkiksi Coca Colan ja Walt Disney production omistajissa on satanisteja. Romero sanoi, että Coca Cola teki sopimuksen saatanan kanssa, joka lupasi tehdä yhtiöstä maailman ykkösbisneksen. Sopimukseen kuului, että joka toinen kuukausi yhtiön tulee uhrata saatanalle kolme ihmistä, jotka päätyvät uhrattaviksi ja pullotettaviksi.

Romeron mukaan Sonrics yhtiö saa joka lokakuun 31. päivä suuren summan rahaa, joilla rahoitetaan projektia, jonka kautta joihinkin yhtiön makeisiin lisätään myrkyllisiä aineita kuten huumeita jne. että se aiheuttaisi monen lapsen kuoleman, joiden kuolinsyytä ei kuitenkaan saataisi selville, eikä voida yhdistää makeisiin.

Romeron mukaan satanistien vaikutus tulee tavallisen ihmisen kotiin elokuvien, lelujen, sarjakuvien, musiikin jne. kautta eikä ihmisillä ole hajuakaan siitä että heidän ajatusmaailmaansa ja mieleensä vaikutetaan ja muokataan koko ajan saatanallisten asioiden kautta.

En itse väitä, että Romeron kertomat asiat ovat totta, mutta pidän sitä kuitenkin mahdollisena. Coca Colan haitallisista vaikutuksista saa tietoa esimerkiksi netistä. Coca Cola sisältää mm. fosfaatteja ja fosforihappoa. Fosforihappo on haitallista elimistölle. Liika fosfori elimistössä aiheuttaa sydän- ja munuaisongelmia, osteoporoosia, lihaskatoa sekä joidenkin tutkimusten mukaan ennenaikaista vanhenemista. Coca Colassa on syöpää aiheuttavaa väriä.

Romeron esille tuoma asia, jonka mukaan joihinkin Coca Cola pulloihin on lisätty ihmisuhrien jäänteitä ja verta, ei tietenkään tarkoita sitä, että tällaiset pienet erät menisivät yleiseen jakeluun, vaan ne menisivät okkultistien käyttöön, jos tämä on ylipäänsä totta.

Romeron kertomusta on vaikea uskoa todeksi, mutta Raamattu todistaa sen ainakin todeksi, että valtaeliitti on sekaantunut ihmisten tappamiseen:

Ilm 6:8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Raamattu sanoo, että maan pedot tappavat ison määrän ihmisiä lopunaikana. Ilmestyskirjan  peto on liitetty ilmestyskirjassa Babylonian porttoon, joka tarkoittaa sitä että maan peto on antikristillinen voima, eli uuden maailmanjärjestyksen valtaeliitti, joka on tappanut ja tulee tappamaan tuhansittain ihmisiä joka vuosi rituaalimurhien kautta. Valtaeliitin suunnitelmissa on myös maapallon väestönvähennys ohjelma, joka tarkoittaa sitä, että he pyrkivät erilaisin keinoin vähentämään maailman väkilukua. Maapallon väestönvähennys tarkoittaa kirjaimellista ihmisten surmaamista, jota tehdään myös peitellysti erilaisten asioiden kautta.

Maailmassa on noin 7 miljardia ihmistä ja maailman luonnonvarat alkavat loppumaan ja siitä ei riitä kaikille, niin sen tähden maailman valtaeliitti suunnittelee ihmisten surmaamista kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ilmestyskirjan kuudes luku kertoo minkälaisten asioiden kautta ihmisiä kuolee suuria määriä:

Miekka on esikuvaa sodasta, joka tarkoittaa sitä, että lopunaikana ihmisiä kuolee suuria määriä ihmisiä erilaisissa sodissa. Ihmisiä kuolee nälkään, joka tarkoittaa sitä, että lopunaikana on paljon ihmisiä, jotka näkevät nälkää ja kuolevat sen tähden. Rutto tarkoittaa kulkutauteja ja epidemioita. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunajan maailmassa ihmisiä kuolee paljon erilaisiin kulkutauteihin ja epidemioihin. Maan petojen kautta tarkoittaa maailman valtaeliittiä, jotka voivat olla monien sotien ja konfliktien takana. Samoin valtaeliitti voisi estää nälänhädän, mutta he eivät tee sitä, vaan antavat ihmisten kuolla nälkään. Samoin valtaeliitti ei halua lääketieteen ratkaisevan maailman terveysongelmia, siksi niin monia tiedemiehiä kuolee lavastettujen sekä suunniteltujen kuolemien kautta. Sitten on oma lukunsa valtaeliitin suorittamat rituaalimurhat, joissa ihmisiä tapetaan ja uhrataan saatanalle.

Moni lukija voi ihan aiheellisesti ajatella, että jos tämä olisikin totta, niin mitä valtaeliitti hyötyy ihmisten surmaamisesta ja saatanan palvomisesta/palvelemisesta? Raamattu antaa tähänkin kysymykseen vastauksen:

2 Tim 2:
24 Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään;
25 hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden
26 ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.

Matt 4:
8 Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston
9 ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua".
10 Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: ‘Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman’."

Raamatun sanan mukaan ihmiset ovat synnin orjuudessa ja tämä maailman ihmiset ja valtakunnat ja niiden loisto (raha, omaisuus, talous) on saatanan halussa. Pahuuden ja saatanan palvelemiseen liittyy kaikenlainen pahuus sekä myös ihmisuhrit saatanalle ja näihin ihmisen tulee sitoutua, joka suostuu avoimesti sydämessään palvomaan saatanaa. Se ihminen joka suostuu avoimesti sydämessään palvomaan ja palvelemaan saatanaa saa siitä saatanalta "palkkioksi" tämän maailman mammonaa ja mainetta (rahaa, valtaa, kuuluisuutta, nautintoja himoihinsa jne.). Hinta joka siitä täytyy maksaa on hirvittävä, sillä se johtaa iankaikkiseen kadotukseen ellei ihminen tee parannusta ja usko Herraan Jeesukseen.

Koska maailman valtakuntien loisto on saatanan hallussa, niin sen tähden maailman valtaeliitti pitää hallussaan maailman rahavaroja sekä poliittista, taloudellista ja uskonnollista vaikutusvaltaa, koska he palvelevat saatanaa. Asia voi kuulostaa uskomattomalta, mutta kaikki asiatodisteet todistavat sen puolesta, että osa maailman valtaeliittiä palvelee saatanaa.

Malaysia Airlinesin MH17 lentoturmaan liittyy muutamia asioita, jotka herättävät kysymyksiä. New York Timesin journalisti siteerasi lentoviranomaista, jonka mukaan Malaysia Airlinesin lento MH17 (kone tyyppi Boeing 777) teki ensimmäisen lentonsa heinäkuun 17. päivä 1997, eli seitsemäntoista vuotta sitten. Malaysian Airlines lento MH17 ammuttiin alas 17. päivä heinäkuuta 2014.

Voiko kyse olla pelkästä huonosta sattumasta vai onko kyseessä illuminaatin teko? Lentoon ja koneeseen liittyy numerokoodi seitsemän ja seitsemäntoista, jotka toistuvat koko ajan. Vuosi 2014 numeroista saadaan laskettua numero seitsemän. Malaysia Airlinesin lento MH17 lensi lentotasolla 330, kun se katosi tutkasta. Numero 33 on vapaamuurareiden (illuminaateissa on vapaamuurareita) korkein aste. Voiko kaikki symbolisuus sekä numerokoodit olla sattumaa vai oliko tosiaan kyse illuminaatin teosta, jonka tarkoituksena oli uhrata tietty määrä ihmisiä tiettynä tarkalleen määrättynä hetkenä? En väitä, että näin on, mutta sekin voi olla mahdollinen selitys koneturmalle.

Malaysia Airlines lento MH17 lennolla uskotaan olleen useita ihmistä, jotka olivat matkalla AIDS konferenssiin Australiaan heidän joukossaan oli HIV/AIDS tutkijoita ja terveysalan ihmisiä sekä aktivisteja. Koneen eräs matkustajista oli tunnettu HIV/AIDS huippututkija Joep Lange. Amerikan presidentti Barack Obama vahvisti, että lähes kolmannes matkustajista olivat tutkijoita, terveydenhuollon ammattilaisia sekä aktivisteja, jotka olivat matkalla kansainväliseen AIDS konferenssiin Australiaan.

Australian lääketieteen liittopresidentti professori Brian Owlerin mukaan tämä oli isku HIV/AIDS tutkimukselle. Owler sanoi että menehtyneiden tiedon määrän oli valtava, jolla tulee olemaan tuhoisa vaikutus HIV:n tutkimukseen. Owlerin mukaan vain ajan kanssa voidaan päästä takaisin menetettyihin tietoihin, eikä sitä voida korjata lyhyessä ajassa, sillä se siirtää taaksepäin hyvin merkittävästi HIV:n ja AIDS:n parantamisen ja strategian torjuntaa.

Valtaeliitin maapallon ihmisten väestönvähennys hanketta ajatellen HIV tutkimus ottaa melkoisen takapakin ja siten lisää ihmisten kuolleisuutta, joka on illuminaatin tavoite. Tragedia tapahtui vain päiviä ennen suurta kansainvälistä AIDS konferenssia ja päivä sen jälkeen kun YK:ssa tiedemiehet suunnittelivat kykenevänsä lopettamaan AIDS epidemian vuoteen 2030 mennessä. Illuminaateille ei ole mikään ongelmaa järjestää HIV tutkijoita koneeseen tiettynä hetkenä, sillä sen kautta olisi saatu kaksi tavoitetta täytettyä: ihmisuhrit saatanalle sekä edistää maapallon väestönvähennystä HIV tutkimuksen takapakin kautta. Illuminaatti voi käyttää Venäjä - Ukraina tilannetta hyväkseen luomalla siihen sopivan syntipukin ja siksi kone tiputettiin alas juuri itäisen Ukrainan ilmatilassa. En väitä tätä varmaksi totuudeksi, mutta illuminaatin tavoitteet ja numerosymboliikka osuvat kyllä yksiin koneturman kanssa.

En ole mikään salaliitto friikki, mutta koska osa maailman valtaeliittiä on antikristillisten ja saatanallisten voimien vallassa, niin mediaan voidaan syöttää melkein mitä tahansa, jonka kautta todellinen totuus pyritään salaamaan.

Illuminaatti toimii vielä salaisesti maan päällä, mutta se jättää jälkiä ja tuntomerkkejä omasta olemassaolostaan tiettyjen tekojen ja symbolien kautta. Eräs tällainen tuntomerkki on Amerikan yhden dollarin seteli.

NatureNature

Kun tutkimme Amerikan yhden dollarin seteliä, niin huomaamme siinä illuminaattien ja vapaamuurarien symbolit ja sanoman. Annuit Coeptis tarkoittaa julistaen (ilmoittaen) syntymää ja Novus Ordo Seclorum tarkoittaa uusi maallinen järjestys tai uusi maailman järjestys tai uusi aikakauden järjestys. Illuminaatit viestittävät yhden dollarin kautta rakentavansa uutta maailman järjestystä, joka on syntyvä maan päälle. Dollarissa lukee myös englanniksi The Great Seal - suuri sinetti. Illuminaattien tarkoituksena on sinetöidä maailma yhdeksi uudeksi lusiferistiseksi maailmanjärjestykseksi, jota saatana johtaisi enkeliensä kanssa:

Ilm:
9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.
10 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.
11 Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.
12 ¶ Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"
13 Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt.

Pahuutta täynnä olevan saatanan lopullinen tavoite on pyrkiä konkreettisesti astumaan alas maan päällä (sitä emme voi tietää millaisen hahmon hän ottaa). Antikristus sekä illuminaatti ovat pelinappuloita saatanan pelissä, jossa hän tavoittelee maailmanvaltaa. Tässä asiassa on vain eräs ongelma, sillä saatana valehtelee illuminaateille maailmanvallastaan, eikä paljasta sitä, että hän on hävinnyt pelin, eikä hän voi voittaa tätä peliä, sillä hän ei kykene kukistamaan Kaikkivaltiasta Raamatun Jumalaa, joka lopulta ottaa kiinni saatanan ja heittää hänet iankaikkiseen rangaistukseen tuliseen järveen.

Pahuuden saatanan luonne ja toimintatapa sekä eksytys tulee ikävällä tavalla esille Hitlerin toiminnan kautta. Hitler lupasi paljon ja antoi aluksi kansalleen menestystä (muiden kärsimyksen kustannuksella), mutta tuhosi lopulta täysin kaiken. Hitler ei antanut periksi, vaikka tiesi häviävänsä, vaan hän säälimättä tapatti oman kansalaisiaan sekä vihollisiaan katkeraan loppuun asti. Samalla tavalla toimii pahuutta täynnä oleva saatana.

Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy teoksessaan on sanonut: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

Yhden dollarin pyramidin huippukivi on irti pyramidista ja huippukivessä on kaikkinäkevä silmä, joka on lusiferin, eli saatanan silmä, joka hallitsee maailmaa. Kaikkinäkevä silmä on kaiken yläpuolella, joka tarkoittaa sitä, että saatana kontrolloi maailmaa ylhäältä alaspäin. Siksi illuminaatit ovat maailman valtaeliitti, joka hallitsee ja kontrolloi asioita maailmassa.

Pyramidi on pakanallinen epäjumalan palveluksen symboli. Amerikan dollarissa pyramidin huippukivi ei ole vielä tullut asetettua paikoillensa, vaan on irti pyramidista. Kun huippukivi ei ole vielä asetettu paikoillensa, niin suunnitelma ei ole vielä toteutunut, mutta kun huippukivi asettuu paikallensa, niin silloin suunnitelma alkaa täyttymään.

Mikä on tuo suunnitelma? Dollarissa oleva sanoma on uuden maailmanjärjestyksen syntymän julistamisesta, joka tapahtuu silloin kun huippukivi tippuu alas, eli kun huippukivi, jossa on kaikki näkevä silmä asettuu pyramidin huipulle, niin silloin uusi maailmanjärjestys syntyy. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kun Amerikan dollari otetaan pois käytöstä, niin silloin uusi maailmanjärjestys on astumassa tai astunut esille. Tämä voi olla merkki siitä, että silloin maailman hallitukset ovat yhdistymässä tai yhdistyneet sekä uskonto ja raha, eli taloussysteemi on tullut yhdeksi, niin että koko maailma on lopulta antikristuksen uuden maailmanjärjestyksen hallinnassa.

On päivänselvää, että illuminaattien ja vapaamuurareiden symboli Amerikan dollarissa tarkoittaa sitä, että valuutalla on iso merkitys uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa koko maailma koitetaan saada yhden valuutan alaisuuteen. Illuminaattien ja vapaamuurarien merkki ja koodi on siis näkyvillä kaikille "valaistuneille" illuminaateille, jotka tietävät milloin uuden maailmanjärjestyksen on aika nousta esille, jota varten he ovat tehneet työtä jo muutaman vuosisadan ajan. Uskon että Bilderberg-ryhmä sekä trilaterilaaninen komissio ovat myös työkaluja tämän uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi.

Bilderbergin-ryhmän kokoukset ovat salaisia, eli niistä ei kerrota ulkopuolisille, vaan käsittelyssä olleet asiat jäävät vain kokouksiin osallistuneiden tietoon. On päivän selvää, että Bilderberg-ryhmä ajaa antikristillisiä arvoja, ollen salaseura, joka kutsuu erittäin vaikutusvaltaisia ihmisiä kokouksiinsa, joiden joukossa on myös vapaamuurareita. Bilderbergin-ryhmän kokouksiin kutsutaan yleensä vain talouselämän, median ja politiikan edustajia. Tällä tavoin salaisesti on helppoa ajaa ihmiskunta kohti uutta maailmanjärjestystä, koska tulee saada globaali valuutta, niin sen tähden näihin kokouksiin kutsutaan talouselämän merkittäviä johtajia eri maista.

Merkittävää on myös se että moni Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistunut henkilö alkaa julkisesti puhumaan uudesta maailmanjärjestyksestä. Illminaattien ja vapaamuurareiden päämäärä uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmasta on täyttä totta ja näkyvissä, jos on vain halua ja uskallusta nähdä tämä tosiasia.

Dollarin pyramidissa on roomalaisin numeroin luku 1776, joka oli nykyisen illuminaatin perustamisvuosi sekä Amerikan itsenäisyyden julistuksen vuosi. Mielenkiintoinen yhtymäkohta tuo luku 1776, joka voisi tarkoittaa 17.7, eli 17. päivä heinäkuuta illuminaatti tekee jotakin uuden maailmanjärjestyksen aikaan saattamiseksi. Voisiko olla niin, että MH 17 koneen tiputtaminen 17.7 2014 liittyy yritykseen luoda epävakautta maailman rauhaan, joka nopeuttaisi uuden maailmanjärjestyksen voimaan saattamista? Olisi mielenkiintoista tutkia vuosia taaksepäin, että mitä maailmassa on tapahtunut eri vuosina heinäkuun 17. päivä.

Amerikan yhden dollarin setelissä on myös kotkan kuva, joka symboloi joidenkin entisten vapaamuurarien mukaan illuminaattia. Kotkan alapuolella lukee E Pluribus Unum - yksi monista. Onko niin, että Amerikan Yhdysvallat ja sen erilaiset osavaltiot ovat olleet koko historiansa ajan illuminaattien koekaniinina ja harjoituskappaleena tulevalle uudelle maailmanjärjestykselle, joista monista pyritään tekemään yksi?

Loppuvetoomus

Muinaisessa maailmassa Babyloniassa ja muuallakin harrastettiin uskonnollisia uhrimenoja, joissa tapettiin ihmisiä mm. lapsia uhrattiin polttamalla heitä epäjumalien mielisuosion "ostamiseksi". Raamattu kertoo, että Babylonian henkivalta sekä uskomukset vaikuttavat lopunajan maailmassa.

Maailman valtaeliitti on kovaa vauhtia rakentamassa maan päälle saatanallista uutta maailmanjärjestystä, jonka mukaisesti he toimittavat veriuhreja saatanalle jo tänä päivänä.

Sinä joka olet erehtynyt luulemaan katolista kirkkoa Raamatulliseksi kristinuskoksi ja olet kirkon julmuuksien ja veritekojen tähden hylännyt uskon Jeesukseen tai et ole halunnut uskoa Raamatun Jeesukseen, niin ymmärrä se ettei Rooman katolinen kirkko edusta Raamatullista kristinuskoa, vaan saatanallista antikristuksen kirkkoa.

2 Kor 11:
14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

Voiko olla enää olemassa kavalampaa petosta ja eksytystä kuin sellainen missä ihminen tekeytyy Kristuksen opetuslapseksi tai on vaikutusvaltainen yhteiskunnan vaikuttaja, mutta hän onkin todellisuudessa ihmishirviö, joka palvelee saatanaa suorittaen ja ollen osallisena ihmisten murhaamisessa saatanallisten rituaalien tähden.

Herra Jeesus on ainoa joka voittaa maailmassa vaikuttavat pahuuden voimat. Ainoa todellinen totuus on Herrassa Jeesuksessa, johon tulee uskoa, niin  kuin Raamattu opettaa. Ainoa johon voit luottaa tässä maailmassa on Herra Jeesus.

Tässä lopunajan maailmassa ihmisellä ei ole mitään muuta turvapaikkaa kuin uskominen Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo. Siksi vetoan jokaiseen katoliseen, että hylkää saatanallinen kultti, jonka jäsenenä olet. Vetoan sinuun, joka olet mukana ekumeniassa, että hylkää ekumenia, koska sen kautta ollaan rakentamassa saatanallista uutta maailmanjärjestystä maan päälle. Vetoan jokaiseen ihmiseen, että etsi pelastusta Raamatun Jumalan kautta, jonka saa lahjaksi uskon kautta Herraan Jeesukseen, kun tunnustaa syntinsä ja uskoo Herraan Jeesukseen.

 

Linkkisuositus: Jesuiitat ja uusi maailmanjärjestysPetri Paavola 20.7.2014

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
childabuserecovery.com

veteranstoday.com
itccs.org/2014/03/22
itccs.org/tag/ ninth-circle
itccs.org/ICLCJ
whale.to
henrymakow.com
henrymakow.com/ illuminati
logosresourcepages. org
bible-history.com
youtube.com/ watch?v=-WxI5f9-6MQ
youtube.com/ watch?v=k5FZITR0cbs
iltasanomat.fi
usnews.com
ibtimes.co.uk
independent.co.uk
theregister.co.uk
time.com
forbes.com
tohtori.fi
tldm.org
tldm.org/news
freerepublic.com
weirdload.com
bibliotecapleyades.net
bibliotecapleyades.net/ sociopolitica
katolinen.net/ vahvistus 


 

 

 

eXTReMe Tracker