Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Holokausti natsien okkultismi

Holokausti sana tulee kreikankielen sanasta holokaustos, joka tarkoittaa kokonaan; Holos (kokonaan), kaustos (polttaa). Holokaustos sana tulee sanasta holokauston, joka tarkoittaa kokonaan polttamista uhrina jumalalle. Kreikankielinen juutalaisten rabbien kääntämä Raamattu nimeltään Septuaginta käyttää kreikankielen sanaa holokautoma, joka tarkoittaa polttouhria, joka uhrattiin Jumalalle. Juutalaiset käyttivät holokaustista hepreankielistä Shoah sanaa, joka merkitsee tuhoa ja hävitystä. Hepreankielen sanasta Shoah omaksuttiin kreikankielen sana holokaustos, jota alettiin käyttämään maailmanlaajuisesti natsien suorittamasta juutalaisten kansanmurhasta toisen maailmansodan aikana. Tämä kirjoitus käsittelee natsien suorittamaa holokaustia ja sen taustoja ja juuria, jotka ovat okkultistisia.

Eräs asia tulisi kuitenkin muistaa, joka on se että natsit harjoittivat okkultiikkaa ja tekivät hirmutekoja. Tavalliset saksalaiset eivät olleet natsipuolueen jäseniä ja osa heistä ei kannattanut natseja, vaan he joutuivat elämään natsien vallan alla olevassa Saksassa. Nykyisiä saksalaisia ei myöskään saa syyllistää natsien toimista, sillä nykyiset saksalaiset eivät ole syyllisiä ja vastuussa natsien hirmutöistä.


Sisällys:
Ensimmäisen maailmansodan henkinen perintö

- Antisemitismi
Natsien okkultismi
- Dietrich Eckart
- Thule-seura
- Tiibetiläisyys
- Hitler ja käärmeensiemenoppi
-
Taru pyhästä keihäästä
- Okkultiikka ja seksiperversiot
- Okkultiikka ja homoseksuaalisuus
- SS ja okkultiikka
Natsit ja "kristillisyys"
- Hitlerin antisemitismi
Katolisen kirkon antisemitismi
- Vatikaani toisessa maailman sodassa
Natsit ja juutalaisten tuhoaminen
Jumalan voitto ja lopullinen pelastuminen

 

Ensimmäisen maailmansodan henkinen perintö

Teosofia, "profeetallinen" ennustaminen ja astrologia saivat uuden nosteen ja kiinnostuksen ensimmäisen maailmansodan aikaisessa maailmassa.  Teosofia on kuin muinaisen gnostilaisuuden jatke. Gnostilaisuus esitteli itsensä ylempänä ja korkeampana salaisena tietona henkisistä asioista. Gnostilaiset opettivat, että salainen tieto tuli meditoimalla ja näkyjen kautta. Gnostilaisuudessa vaikutti dualismi, jossa oli kaksi voimaa hyvä ja paha, valkeus ja pimeys, järjestys ja kaaos. 1800-luvun lopulla gnostilainen dualismi alkoi näkymään teosofiassa. 1900-luvun alussa äärinationalistit alkoivat omaksumaan teosofisia ajatuksia ja muinaista teutonista viisautta. Wieniläinen Guido von List (1848-1919) piti itseään germaanien mysteerien guruna. List oli luonnon palvoja, joka sanoi, että Alpit ja Tonava ei ollut vain luonnon kohteita, vaan saksalaisen menneisyyden sielun peili. List kirjoitti auringon pyörästä, joka oli pakanallinen symboli ja kolmi- ja nelikulmaisista swastikoista, sielun moraalittomuudesta, reinkarnaatiosta, karman määräämistä. Nämä olivat kaikki asioita joista teosofia opettaa. List piti tärkeänä kirjoittaa muinaisesta arjalaisesta seksuaalisesta uskonnosta, joka oli uskonnollinen rotuhygieeninen ohjelma, jonka tarkoitus oli säilyttää rodun puhtaus. Äärinationalistiset ainekset alkoivat omimaan itselleen tätä muinaista gnostilaista seksikulttia, jonka juuret ovat muinaisissa uskonnoissa, joissa palvottiin Venus jumalatarta seksuaaliorgioissa. Äärinationalistiset ryhmät muodostivat tästä rotuoppia, joka piti pitää puhtaana.

Listin ajatukset saivat vastakaikua ja vuonna 1905 varakas wieniläinen liikemies Friedrich Wannieck ja noin 50 raha- ja talouselämän elitistiä alkoivat suunnitella muinaisen teutonisen menneisyyden tutkimusta. Jörg Lanz von Liebenfels perusti vuonna 1905 gnostisen veljeskunnan nimeltään uusi temppeliherrain veljeskunta, johon liittyi wieniläisiä julkisuuden henkilöitä, liike-elämän ihmisiä ja armeijan henkilökuntaa. Liebenfelsin gnosis (tieto) oli vaikutteita kristinuskosta, hindulaisuudesta ja suurin vaikutus oli gnostilaisesta dualismista valkeudesta ja pimeydestä. Liebenfels alkoi tutkimaan antropologiaa (ihmistiede) ja eläintiedettä. Liebenfels tuli siihen lopputulokseen, että maailman pahuus johtui ali-ihmisten eläimellisestä luonnosta. Liebenfels ajatteli, että ali-ihmisiä oli mustan rodun ihmiset, mongolit, slaavit ja italialaiset. Hän ajatteli että vaaleat ihmiset toivat järjestyksen maailmaan ja ali-ihmiset kaaoksen. Liebenfels uskoi, että parempi rotu polveutui jostain korkeammasta jumalallisesta rodusta (jumala-rodusta), jotka edustivat ylempää ja korkeampaa älyä ja elämää. Hän uskoi, että tällä jumalisella rodulla oli kyky vastaanottaa korkeampaa ja ylempää älyllistä elämää. Ali-ihmiset olivat hänen mukaansa alempia langenneita petoihmisiä. Arjalaiset tulivat tähdistä jumalallisen järjestyksen maailmasta.

Antisemitismi

Noin vuonna 1910 Saksassa vaikutti antisemitistinen liike. Tähän liikkeeseen kuului isänmaallisia saksalaisia, nationalisteja ja rasisteja. He alkoivat levittämään sanomaa, jonka mukaan juutalaiset suunnittelivat maailmanlaajuista salaliittoa, jonka tarkoituksena oli asettaa uusi maailmanjärjestys, joka korvaisi saksalaiset. Tämän seurauksena 1912 perustettiin Germanenorden, jossa jotkut oikeistosiiven edustajat päättivät, että he tarvitsivat oman salaisen järjestyksen, oman salaliitto tekniikan, salaiset tapaamiset ja salasanat vastakohtana juutalaisten salaliitolle. Germanenorden oli läheisissä yhteyksissä Thule-seuran kanssa.

Juutalaisten salaliittoa ei ollut olemassa, vaan se oli antisemitistinen syytös ja juoni, jonka varjolla Saksassa alkoi antisemitismi voimistumaan, joka lopulta huipentui hirvittävään kansanmurhaan, holokaustiin.

Natsien okkultismi

Natsien okkultismin harjoittamisesta on kiistelty aina sen jälkeen, kun natsien tekemät toisen maailmansodan aikaiset hirmuteot paljastuivat maailmalle. Jotkut uskovat että natsit eivät harjoittaneet okkultismia, mutta jotkut ihmiset ovat sitä mieltä, että natsit harjoittivat okkultiikkaa. Tässä kirjoituksessa tuon esille sen että natsit harjoittivat okkultiikkaa ja että juutalaisten holokausti oli natsien polttouhri heidän epäjumalilleen, jota he palvoivat. Natsien suorittama holokausti oli julma ja raaka rikos ihmisyyttä vastaan, jonka taustalla vaikuttaa okkultistiset opetukset ja voimat.

Dietrich Eckart

Dietrich Eckart oli saksalaisen työväenpuolueen jäsen. Työväenpuolue oli kansallissosialistisen puolueen edeltäjä. Dietrich Eckart oli myös kirjailija ja sanomalehtimies. Dietrich Eckart oli Adolf Hitlerin ystävä, tukija ja neuvonantaja. Eckart otti käyttöön käsitteen "kolmas valtakunta". Kolmas valtakunta käsite perustui esoteeriseen mystiikkaan ja poliittiseen historiaan. Kolmannen valtakunnan piti olla pyhä saksalais-roomalainen keisarivaltakunta arjalaisen rodun hallitsemana. Eckart keskusteli usein pitkästi Hitlerin kanssa ja on sanomatta selvää, että Eckartin maailmankuva ja okkultistiset ajatukset saivat kosketuspintaa Adolf Hitlerin sydämessä.

Thule-seura

Eckart oli Thule-seuran jäsen, joka oli esoteerinen salaseura. Saksalainen okkultisti Rudolf von Sebottendorf perusti Thule-seuran vuonna 1918. Thule-seura oli germaanisen muinaisuuden tutkimusseura, joka tutki arjalaisuuden alkuperää.

Tosiasiassa saksalaiset Thule-seuran jäsenet olivat satanisteja ja okkultisteja. Thule-seuran harjoittama okkultiikka oli musta magiaa, jossa he harjoittivat rituaaleja, joissa hyvä tehtiin pahaksi ja paha hyväksi. Tämä tarkoitti sitä, että tämän rituaalin kautta he "palauttivat" kadotetun tasapainon ja pyhyyden. Heidän rituaaleihin kuului kommunikointi universumin voimien (älyn) kanssa, jonka kautta he avarsivat omaa tietoisuuden tilaansa. Thule-seuran jäsenet harjoittivat myös seksuaalisia rituaaleja. Thule-seuran jäsenet osallistuivat istuntoihin, joissa he ottivat yhteyttä henkioppaisiin ja "kuolleisiin ihmisiin". Thule-seuran jäsenet harjoittivat antisemitismiä ja suhtautuivat vihamielisesti juutalaisiin. Eckart oli myös antisemitisti, joka vaikutti siihen että Hitleristä tuli myös antisemitisti.

Ravenscroft kirjoitti kirjassa (Spear of Destiny), että Hitlerin elämässä seksuaaliset perversiot olivat keskeisessä asemassa, jotka olivat hänen olemuksensa ydin, voimanlähde yliluonnollisiin kykyihin, elämänsä motivaatio.

Thule-seuran jäsenet tavoittelivat yliluonnollista voimaa ja energiaa muinaisten mestarien avustuksella. Tämä voima ja energia antaisi heille vallan poistaa maailmasta "ali-ihmiset" ja luoda maailmaan uusi arjalainen super-rotu.

Eckartin "henkiopas" sanoi Eckartille, että hänen piti kouluttaa uusi messias-hahmo. Ekhart uskoi, että Hitler olisi tämä uusi messias. Eckart opetti Hitlerille okkultismia, okkultistisia rituaaleja ja seksuaalisia perversioita. Tämän tarkoitus oli varustaa Hitler tulemaan uudeksi hengelliseksi super-ihmiseksi. Dietrich Ekhart sanoi vuonna 1923 kuolinvuoteellaan seuraavat sanat: Seuratkaa Hitleriä! Hän tanssii, mutta minä olen se joka olen kutsunut sävelmän! Minä olen vihkinyt ja perehdyttänyt hänet sisälle salaisiin oppeihin, avannut hänet näyille ja antanut hänelle välineet kommunoida voimien kanssa. Älkää surko minua: Minä tulen vaikuttamaan historiaan enemmän kuin yksikään toinen saksalainen.

Hitleriä koulutettiin okkultiikkaan ja mustaan magiaan. Hitler avasi tajuntaansa ja tietoisuuttansa "korkeammille" tasoille lääkkeiden ja huumeiden avulla. Itse asiassa tämä oli kanavointia pimeyden pahojen henkiolentojen kanssa. Hitlerin ja natsien okkultiikka oli samaa New-Agea kuin millä demonit nykyisin eksyttävät ihmisiä. New-Age on muinaista pakanauskonnollista okkultiikkaa, joka on päivittänyt itsensä tämän päivän versiolla, mutta on kuitenkin ikivanhaa saatanallista okkultiikkaa. Hitler antautui näille voimille ja tuli lopulta demonien valtaamaksi. Tämän tähden Hitler "hypnotisoi" kuulijakuntansa.

Eckart koulutti Hitleriä tekniikoilla, jotka antoivat Hitlerille itseluottamusta ja varmuutta, vakuuttavan puhetaidon, sulavan ja vakuuttavan kehonkielen, piikikkään viisastelun ja kyvyn hypnotisoida (mesmerismi) kuulijansa. Kaiken tämän takana oli henkivallat, jotka koulivat Hitleristä pahuuden lähettilästä, joka oli pukeutunut hyväntekijän valeasuun. Hitler omisti kirjansa Mein Kampf Dietrich Eckartille. Eckartin "henkiopas" oli saatanallinen demoni, joka eksytti Eckartia ja Hitleriä.

Eckart puhui usein muille Thule-seuran jäsenille, että hän oli saanut ilmestyksen (saatanallinen ilmestys), että hänen täytyi valmistaa mies, jota Lucifer inspiroisi valloittamaan maailman ja johtamaan arjalaisen rodun kunniaan ja maineeseen.

Kun Eckart koulutti Hitleriä henkioppaansa avustuksella, niin Hitleriä harjoitettiin kaikkein korkeatasoisimmilla mustan magian muodoilla, sadistisilla seksiperversioilla, seksuaalisella valaistumisella, eläinuhreilla, heteroseksuaalisilla orgioilla, verisellä ruoskinnalla, anaaliseksillä ja pahuuden noitavoimilla. Hitler avasi itsensä saatanalle ja vihki henkensä, sielunsa ja ruumiinsa saatanalle ja tuli demonien valtaamaksi. Hitler oli valmistettu astiaksi, joka oli tullut pahuuden pesäsijaksi ja nyt hän oli valmis toteuttamaan juutalaisten kansanmurhan; juutalaisten jota pahuuden henkivallat vihaavat kaikkein eniten (Loppupuolella tätä kirjoitusta käy ilmi miksi pahuus vihaa juutalaisia!).

Tiibetiläisyys

Kun Eckart kuoli niin Karl Haushoferista tuli Hitlerin mentori.  Haushofer oli vihkitynyt Japanissa Zen-buddhismiin, johon hänet olivat vihkineet tiibetiläiset buddhalaiset papit (lama). Haushoferin sanottiin omaavan yhteydet salaiseen tiibeläiseen loosiin (salaseuraan), jotka tunsivat "yli-ihmisen" salaisuuden. Haushofer opetti Hitlerille heidän tekniikoitansa ja zeniläisyyden ja tiibetin pappien opetuksia.

Kun natsit pääsivät valtaan niin he alkoivat järjestämään tutkimusretkikuntia Tiibetiin. Natsit ottivat käyttöönsä swastika (hakaristi) symbolin, joka on tiibetiläisten buddhalaisten symboli. Swastika on myös hindujen ja buddhalaisten symboli, joka on maailman vanhimpia uskonnollisia symboleja, jota on käytetty mm. Egyptissä, Intiassa ja Kiinassa sekä myös arabi-islamilaiset velhot ovat käyttäneet sitä symbolinaan. Swastika on auringon symboli, joka ilmaisee ympäri pyörimistä. Buddhalaiset uskovat swastika symbolin tuovan onnea. Sanskritin sana svastika tarkoittaa hyvää onnea. Okkultiikan mukaan kaoottinen voima voidaan kutsua esiin ja muuttaa päinvastaiseksi voimaksi ja tätä myös swastika symboloi. Natsi-Saksa otti swastikan (hakaristin) symbolikseen, koska se oli tiibetiläisten symboli ja symboli kaoottisesta voimasta, joka voidaan muuttaa päinvastaiseksi. Natsit uskoivat symbolin tuovan onnea ja okkultiikan kautta natsit uskoivat, että kun he tuovat kaaoksen ja tuhon maailmaan (hävittävät maailmasta "ali-ihmiset"), niin he pelastavat maailman ja muuttavat sen "hyväksi". Tämän tähden hakaristi oli natsien symboli. Natsien tarkoituksena oli viestittää swastikan kautta uudesta kolmannen valtakunnan okkulttisesta maailmanjärjestyksestä, jonka kykenevät näkemään vain ne jotka ymmärtävät okkultiikan luonteen.

Hitler ja käärmeensiemenoppi

Okkultisti Helena Blavatsky on sanonut juutalaisen Jumalan olevan identtinen Kainin kanssa, joka oli saatanan ja Eevan poika. Hitler oli vaikuttunut Blavatskyn opeista ja luki hänen kirjoituksiaan. Blavatsky oli okkultisti, jonka kautta henkivallat vaikuttivat antisemitismiä. Okkultiikka opettaa, että juutalaiset ovat Kainin sukua ja saatanan siementä.

Hitler imi itseensä okkultistisen antisemitistisen siemenen. Hitler on kirjoittanut, että valon enkeli käski häntä kirjoittamaan juutalaisen rodun olevan käärmeen siementä, saatanan jälkeläisiä Eevan ja saatanan seksiaktin kautta, josta syntyi Kain. Hitlerille sanottiin, että kun hän hävittää käärmeen siemenen, juutalaisen rodun ja mustan rodun, niin sitten arjalaiset super-jumalat palaavat maan päälle perustamaan jumalan valtakunnan ja voitelevat Hitlerin ensimmäiseksi kuninkaaksi.

Käärmeensiemenopista on monta valheellista versiota, joista Hitler henkivaltojen eksyttämänä uskoi sen version, joka opettaa juutalaisten olevan käärmeen siementä. Kun Hitler uskoi ja omaksui tämän saatanallisen opetuksen, niin sen seurauksena hän käynnisti operaatio holokaustin, jonka tarkoituksena oli hävittää kaikki juutalaiset maan päältä.

Hitlerin ja natsien juutalaisvainon taustalla vaikutti myös valheellinen käärmeensiemenoppi, jonka mukaan juutalaiset ovat käärmeen siementä, Eevan ja saatanan pojan Kainin jälkeläisiä.

Tänä päivänä antisemitismi nostaa päätänsä, enkä suinkaan ylläty jos valheellinen käärmeensiemenoppi juutalaisista nostetaan esille lopunajan juutalaisvainoissa. Käärmeensiemenoppi sen kaikissa eri muodoissaan on saatanallinen valhe. Hitlerin edustama käärmeensiemenoppi johti hänet kauhistuttaviin tekoihin, jonka tähden 6 miljoonaa juutalaista surmattiin.

Raamatun opetuksen mukaan Eeva ei yhtynyt käärmeen kanssa, sillä Adam oli Kainin isä. Juutalaiset polveutuvat Adamista ja Eevasta, Seetistä, Nooasta, Seemistä, Aabrahamista, Iisakista ja Jaakobista. Herra Jeesus syntyi samasta sukulinjasta, jonka tehtävä oli tuoda syntien anteeksiantamus jokaiselle, joka uskoo Häneen, niin kuin Raamattu sanoo. Kainin suku hävisi maan päältä viimeistään vedenpaisumuksessa, joten valheelliset väitteet kumoutuvat tältäkin osin.

Raamatun opetuksen mukaan, kuka siunaa Israelia, perii Jumalan siunauksen ja kuka kiroaa Israelin olkoon kirottu. Hitler kylvi kirouksen siemenen elämänsä ja kansakuntansa ylle, jonka tähden Hitler menetti henkensä ja natsien hallitsema kansakunta pommitettiin maan tasalle. Lopunajan vaino juutalaisia vastaan saa samanlaisen lopun kuin natsien aikaansaama vaino sai. Lopunajan antisemitistinen maailmanjärjestys "kukoistaa" hetken, mutta tulee täydellisesti tuhoutumaan.

Miksi Jumala on asettanut siunauksen Israelin kansan kohdalle ja kirouksen sille, joka kiroaa Israelia? Israelin kansan kautta Jumala antoi maailmalle Messias Jeesuksen. Lopunajassa Israelin kansan jäännöksen pelastumisen (he uskovat Jeesuksen olevan Messias) jälkeen Herra Jeesus asettaa maan päälle tuhannen vuoden rauhan valtakunnan, jossa Hän rauhanruhtinaan hallitsee ja tuo rauhan maan päälle tuhanneksi vuodeksi, jonka jälkeen alkaa uusi aikakausi iankaikkinen elämä Uudessa Jerusalemissa kaikille niille jotka ovat eri historian aikakausina uskoneet Raamatun Jumalaan.

Israelin kansan siunaamisen kautta saadaan aikaan lopullinen rauha maan päälle, Herran Jeesuksen asettamana. Siksi on tärkeätä siunata Israelia. Jumalan tahdon mukainen Israelin siunaaminen sisältää tietenkin totuuden ja oikeudenmukaisuuden, eikä hyväksy syntiä, siksi Israelin kansan jäännös lopunaikana tekee parannuksen synneistään ja uskoo Herran Jeesuksen olevan Messias.

Israelin kiroaminen johtaa vainoon juutalaisia kohtaan, kuten niin monta kertaa historiassa on tapahtunut. Pahuutta täynnä olevat demonihenget nostattavat maan päällä antisemitismiä, eli vihamielisyyttä juutalaisia kohtaan, koska demonit koittavat estää Jumalan sanan toteutumisen. Jos Israelin kansa hävitettäisiin maan päältä, niin silloin Jumalan sana ei toteutuisi ja saatana saisi rikkoa, tuhota ja rääkätä ihmisiä kaikenlaisilla synnin kauheuksilla. Siksi saatanan demonit koittavat kaikin tavoin tuhota Israelin kansan nostattaen jatkuvasti uudestaan antisemitismin vihan aallon Israelin kansaa kohtaan.

Raamatun profetiallisen sana mukaan Israelin kansaa ei voi hävittää eikä tuhota, sillä lopulta Israelin kansa lopunaikana ihmiskunnan viimeisten päivien loppuhetkissä tekee parannuksen ja uskoo Jeesuksen olevan Messias. Jumala tulee lopulta tuomitsemaan kaiken synnin myös antisemitismin ja ne kauheat teot, joita antisemitismi on saanut aikaan kautta koko ihmiskunnan historian.

Valheellinen opetus juutalaisista käärmeen siemenenä on demonihenkien tuottama valhe, jonka kautta he nostattavat ihmisiä maan päällä vainoamaan ja vihaamaan juutalaisia. Raamattu opettaa siunaamaan Israelia, sillä Israelin Messiaan, Herran Jeesuksen kautta ihmiset voivat pelastua iankaikkiseen elämään. Israelin Messias, Herra Jeesus tulee pelastamaan koko Israelin kansan lopunaikana, sen kolmasosan, joka jää jäljelle lopunajan vainoista.

Taru pyhästä keihäästä

Tarina pyhästä keihäästä on syntynyt siitä kun roomalainen sotilas lävisti keihäällä Jeesuksen kyljen. Tarina ja legenda sanoo, että se joka pitää hallussaan tätä pyhää keihästä hallitsee maailman kohtaloa niin hyvässä kuin pahassa. On sanottu että Hitler etsi tätä keihästä ja halusi saada sen haltuunsa. Totuus keihäästä on kuitenkin pelkkä taru, joka ei ole totta, sillä keihästä jolla puhkaistiin Jeesuksen kylki ei ole enää olemassa ja vaikka se olisikin olemassa (mutta ei ole) niin tämä keihäs ei antaisi voimaa ja kykyä sen omistajalle päättää maailman kohtalosta. Ihmisten keskuudessa nousee esille kaikenlaisia taruja ja legendoja, joilla ruokitaan ihmisten vilkasta mielikuvitusta. Taru pyhästä keihäästä on legenda ja taru, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa ja se on kehitetty pitämään yllä ihmisten mielenkiintoa tietynlaisiin taruihin ja tarinoihin, joiden avulla ruokitaan ihmisten uteliasta mielikuvitusta.

Okkultiikka ja seksiperversiot

Satanistiseen okklutiikkaan liittyy aina myös seksiperversiot, ryhmäseksiorgiat  ja homoseksin harrastaminen. Natsien joukossa harrastettiin myös homoseksuaalisuutta sekä lapsiin kohdistuvaa pedofiliaa. Satanistinen okkultiikkaa vääristää kaiken myös seksuaalisuuden ja siksi myös osa natseista oli homoseksuaalisuuden vääristymän vallassa. Homoseksuaalinen vääristymä johtaa myös usein pedofiliaan. Jotkut homoseksuaali natsit käyttivät seksuaalisesti hyväkseen pieniä poikia.

Saatanallisen okkultiikan eräs kiero piirre on se, että se paheksuu ja tuomitsee julkisesti asioita, joita asianomaiset kuitenkin harrastavat salaa. Tämän tähden natsit myös vainosivat homoseksuaaleja ja lähettivät heitä keskitysleireille. Itse asiassa natsit halusivat valloittaa koko maailman aatteelleen alamaiseksi. Saatanallinen okkultiikka vääristi myös seksuaalisuuden ja natsien haaveena oli uusi maailma uusine aatteineen ja virtauksineen, joka olisi ollut myös vapaa kaikenlaisen seksuaalisen perversion harrastamiseen. 

Okkultiikka ja homoseksuaalisuus

Maailman okkultistisen historian tarina on myös tarina homoseksuaalisuudesta. Juutalaisuus ja kristinusko opettavat homoseksuaalisuuden olevan kauhistus ja synti, mutta pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus ei ollut synti tai väärin. Okkulttisissa pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus on usein korkeampaa tietoisuutta ja tajuntaa, joka kuuluu uskontoon sekä poliittiseen toimintaan. Okkulttisissa pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus ja poikarakkaus olivat hyväksyttyjä joita harrastettiin yleisesti.

Shamanismissa on homoseksuaalista sisältöä. Monet pakanauskontojen jumalat ja henget viestivät homoseksuaalisuudesta. Japanin muinaisissa shintolaistemppeleissä on reliikkejä joissa kuvataan seksiorgioita. Kiinassa palvottiin suurta äiti jumalatarta (Kwan-Yin) ja palvontamenoihin kuului myös homoseksuaalisia riittejä. Kun espanjalaiset konkistadorit saapuivat Keski- ja Etelä-Amerikkaan Yucataniin, niin he löysivät homopappeja ja pyhiä patsaita ja kiviveistoksia, jotka kuvasivat homoseksuaalisuutta pyhänä aktina. Muinaisessa Babyloniassa ja Sumeriassa oli homoseksuaalisuus myös hyväksyttyä. Muinainen Rooma, Egypti, Karthago ja Assyria hyväksyivät homoseksuaalisuuden. Babyloniassa oli Istarin ja Astarten palvontaa, johon kuului myös homoseksuaalinen temppelipalvelus; tämä liike vaikutti myös Syyriassa, Kreikassa ja monissa muissa paikoissa. Muinaisessa Lähi-Idässä palvottiin Baalia, johon kuului homoseksuaalisuus kultti. He myös pystyttivät falloksen muotoisia korkeita pilareita kunnioittaakseen "hedelmällisyyden jumalatarta". 

Jotkut sanovat, että koska natsit tuomitsivat homoja ja lähettivät heitä keskitysleireille, niin väitteet natsien homoseksuaalisista akteista ovat valhetta. On totta, että natsit vainosivat myös homoseksuaaleja, mutta he olivat myös itse osallisina homoseksuaalisissa akteissa. Natsien suorittaman vainon homoseksuaaleja kohtaan on sanottu olevan natsipuolueen maineen puhdistusoperaatio, jonka tarkoituksena on puhdistaa natsien maine seksuaaliperversioista sekä homosuhteista. Natsit halusivat salata seksuaaliset perversionsa vainon kautta.

Natsit harjoittivat saatanallista okkultiikkaa johon kuului seksiperversioita, myös homoseksuaalisuutta. Juutalaisuudessa homous oli kiellettyä ja synti ja juutalaisten vaikutteiden kautta syntyi kristinusko, joka myös piti homoseksuaalisuutta syntinä ja kieroutuneena. Natsit ajattelivat, että juutalaiset olivat syy siihen, miksi homoudesta oli tullut kielletty ja salattu alakulttuuri, jota harrastettiin salassa. Samoin natsit ajattelivat, että juutalaisuus oli tuhonnut muinaisten pakanauskontojen perinnön, myös homoseksuaalisuuden harjoittamisen. Tämä oli natseille myös yksi syy monien muiden syiden joukossa antisemitismiin ja lopulta holokaustiin. Lopun aikana uuden maailman järjestyksen voimat johdattavat koko maailman hyväksymään homoseksuaalisuuden ja niitä jotka eivät hyväksy homoseksuaalisuutta aletaan vainoamaan. Juutalaisuus sekä todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset eivät voi hyväksyä homoseksuaalisuuden syntiä ja siksi uuden maailman järjestyksen arkkitehdit lopun aikana viimeisinä päivinä nostattavat vainon juutalaisia ja Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia vastaan.

On erittäin tärkeä ymmärtää, että saatanallisissa pakanallisissa okkultisissa uskonnoissa homoseksuaalisuus oli yleistä ja hyväksyttyä ja siksi myös homoseksuaalisuus sai sijaa natsien keskuudessa. Pakanauskonnoissa oli yleistä, että mies ja nainen olivat naimisissa ja saivat lapsia, mutta miehellä saattoi olla myös homosuhteita nuoriin poikiin tai vanhempiin miehiin. Samalla tavalla myös jotkut natsit olivat naimisissa, mutta silti heillä oli homosuhteita.

SS ja okkultiikka

Natsien okkultiikka vaikutti pääosin SS:ssä. Heinrich Himmler SS:n ja Gestapon päällikkö oli okkultikko, joka oli kiinnostunut mytologiasta, germaanien muinaisuudesta, hindulaisuudesta ja saksalaisesta mystiikasta. On täysin selvää, että Hitler ja natsit olivat okkultisteja. Hitleriä koulutettiin "messiaaksi" ja suureksi johtajaksi. Tämän koulutuksen takana olivat Ekhart ja Haushofer sekä "henkioppaat", jotka ovat demoneita, eli saatanallisia pahoja henkiolentoja. Uskon myös että Hitler oli henkivaltojen valtaama, sillä hänen puheensa, olemuksensa ja "karismansa" lähde ei noussut ihmisen voimasta, vaan demonien pahuuden voimasta, joka lopulta tuhosi Hitlerin. Hitlerin elämä oli hyvin samanlainen kuin monen muun okkultikon, joka on ollut pahan hengen vallassa, sillä aluksi Hitler oli täynnä voimaa ja viisautta, mutta hänestä tuli lopulta ihmisraunio, joka tappoi itsensä. Näin käy monelle okkultikolle, joka antaa oman henkensä, sielunsa ja ruumiinsa henkivaltojen hallintaan.

Natsit perustivat natsipuolueen ottamalla mallia katolisesta jesuiittajärjestöstä. Tähän kuului myös uskollisuus ja kuuliaisuus kuolemaan asti aatteelleen. Hitler teki itsemurhan, Heinrich Himmler teki itsemurhan, Joseph Goebbels tappoi ensin kuusi lastaan ja teki sen jälkeen itsemurhan, Hermann Göring teki itsemurhan sekä Karl Haushofer teki itsemurhan.

Demonit ottivat hallintaansa natsit, jonka avulla he kylvivät kauhua ja kuolemaa. Lopulta saatanalliset voimat tuhosivat natsihallinnon sekä Saksan maan. Pahuuden henkiolennot vaikuttivat myös monen natsijohtajan itsemurhan, joka kuului osana tähän suunnitelmaan ja se oli rituaalimurha, jossa henkilö vihki itsensä lopulta kokonaan saatanalle kuolemansa kautta. Pahuuden henkiolentojen suunnitelma on tuhota ihminen ja johdattaa hänet lopulta iankaikkiseen kadotukseen.

Selvää on myös se että ensimmäisen maailmansodan wieniläis-saksalainen henkinen perintö, jonka juuret olivat muinaisissa uskonnoissa ja okkultiikassa muokkasivat natsien ajatusmaailmaa, jonka seurauksena natsit alkoivat tuomaan sanomaa, että juutalaiset olivat "ali-ihmisiä", jotka suunnittelivat maailman valtaamista ja siksi heidät oli ensin tapettava, ennen kuin he ehtisivät tappaa saksalaisen ylemmän rodun. Natsit olivat okkultiikan lumoissa ja tämä pahuuden henkivalta vaikutti heissä siten, että he uskoivat valheen juutalaisten salaliitosta ja ajatukset ali-ihmisistä. Tuon kaiken takana oli pimeyden henkivallat, jotka eksyttivät natseja ja johdattivat heidät valheen voimalla kauhistuttaviin hirmutekoihin, joka johti lähes 6 miljoonan viattoman juutalaisen surmaamiseen. On täysin selvää, että saatanallinen okkultiikka oli natsien hirmutekojen "innoituksena" ja "voimanlähteenä".

Natsit ja "kristillisyys"

Rotuoppi arjalaisista ja ali-ihmisistä nousi myös osittain Darvinismista, jonka natsit pukivat sellaiseen asuun, jossa vahvin ja paras rotu voittaa ja selviää ja huonommat ja heikoimmat rodut tuli hävittää pois maan päältä. Monet natsit olivat saaneet myös katolisen kasvatuksen (kuten Hitler, Himmler, Goebbels ja Göring). Katolisuus teki juutalaisista historian syntipukkeja, joiden päälle laitettiin painolasti Jeesuksen surmaamisesta ja sen jälkeen katolinen kirkko teki juutalaisista syntipukkeja asiaan kuin asiaan. Katolinen kirkko sotkeutui mukaan ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan. Katolinen antisemitismi oli myös yksi monista syistä, jotka vaikuttivat natsien suorittamaan kansanmurhaan juutalaisia vastaan. Katolisuus ei kuitenkaan edusta Raamatullista uskoa, sillä katolisuus ja sen juuret ovat pakanauskonnoissa, jotka myös palvovat naisjumalattaria. Katolisen kirkon eräs tunnetuimmista epäraamatullisista opeista on oppi Mariasta taivaan kuningattarena. Adolf Hiter ja natsit ja saivat vaikutteita katolisen kirkon antisemitismistä ja vihasta juutalaisia kohtaan. Martin Luther kirjoitti kirjan "Juutalaisista ja heidän valheistaan", joka oli todella törkeä kirja sekä syvästi antisemitistinen teos. Hitler osoitti kunnioitustaan Lutherille ja hän piti siitä, että Luther oli kirjoittanut erittäin antisemitistisen kirjan. Näin myös saksalainen "uskonpuhdistaja" Martin Luther vaikutti antisemitismiä Hitlerissä ja natseissa. Juutalaisten tuhoamisen ja kansansurman taustalla vaikutti monenlaiset taustat, joiden kautta henkivallat eksyttivät natseja toteuttamaan hirvittävän juutalaisten massamurhan, holokaustin.

Lutherin kirja "Juutalaisista ja heidän valheistaan" on todella antisemitistinen, jossa Luther sanoi juutalaisten olevan kirottuja, käski polttamaan juutalaisten koulut ja synagogat, käski hävittämään ja tuhoamaan juutalaisten kodit, sanoi että juutalaisia rabbeja täytyy kieltää opettamasta ja jos he eivät tottele niin rangaistakoon heitä kuolemalla, käski että juutalaiset eivät saisi harjoittaa kaikkialla liiketoimintaa, käski takavarikoimaan heidän rahansa, hopeat ja kullat. Luther sanoi että jos hänen neuvonsa pirullisia juutalaisia vastaan eivät ole tarpeeksi hyviä tehkää parempia ohjeita. Lutherin kirja juutalaisista oli kuin suoraan niistä toimista, joita natsit harjoittavat juutalaisia vastaan. Selkeitä yhtäläisyyksiä löytyy Lutherin ja Hitlerin käsityksistä juutalaisia kohtaan. Hitler piti kovasti tästä Lutherin antisemitistisestä kirjasta. Luther myös kehotti tappamaan juutalaisia tietyssä tilanteessa. Aika järkyttävää tekstiä "uskonpuhdistajalta".

Todellinen, oikea ja terve Raamatullinen usko ei edusta antisemitismiä, sillä Raamattu opettaa siunaamaan, rakastamaan ja rukoilemaan menestystä Israelille. Katolinen kirkko ja Martin Luther edustavat antisemitisminsä kautta pahan voimia, ei Jumalan tahtoa. Luther kuoli kolmisen vuotta tämän antisemitistisen kirjan kirjoittamisen jälkeen ja sanotaan, että hän viime hetkinään katui sen kirjoittamista, jos näin oli niin hyvä kannaltaan, mutta vahinko oli tapahtunut ja kirjaa on painettu ja julkaistu jo vuosisatoja ympäri maailmaa. Kirja on julkaistu ja levittää törkeää antisemitismistä sanomaansa ja tehtyä ei saa enää tekemättömäksi. Surullista tässä tositarinassa on se, että "uskonpuhdistaja", jonka tuli toimia hyvän lähettiläänä sai aikaan sellaisen likapilkun ja törkeyden yhden kirjansa kautta, joka on ollut monille siemen antisemitismin ja saatanallisen pahuuden harjoittamiseen, jota se vaikutti myös natseissa.

Jotkut ihmiset koittavat väittää, että Hitler ja natsit olivat kristittyjä ja uskoivat kristillisiin arvoihin. Hitler ja monet natsit olivat saaneet katolisen kasvatuksen. Hitler ja natsit eivät uskoneet Raamatun opetuksiin ja Herraan Jeesukseen, vaan uskonnolliseen propagandaan. Vaikka Hitler puhui myös Jeesuksesta se ei tee hänestä Herran Jeesuksen opetuslasta. Buddhalaiset ja hindulaiset puhuvat myös Jeesuksesta ja sanovat Hänen olleen hyvä opettaja, mutta silti he eivät usko Jeesuksen olevan Herra ja Messias, joka antaa ihmisille syntinsä anteeksi ja iankaikkisen elämän. Hitler ei myöskään ollut uudestisyntynyt uskova, vaan hyväksi käytti kristillistä terminologiaa pönkittämällä sillä omaa egoansa ja uskottavuuttansa "suurena" kansan johtajana.

Hitlerin antisemitismi

Hitler luki Karl Luegerin (1844-1910) ajatuksia antisemitismistä ja tuli vakuuttuneeksi siitä, että antisemitismi oli oikein. Karl Lueger oli antisemitistisen kristillisen sosiaalipuolueen jäsen (Christlichsoziale Partei), joka oli luterilaisten antisemitistinen poliittinen puolue. Hitler tuli niin vakuuttuneeksi antisemitismin oikeellisuudesta, että hän kirjoitti kirjassaan Mein Kampf näin: "Uskon että tänään toimin Kaikkivaltiaan Luojan tahdon mukaisesti: puolustautuen juutalaisia vastaan, taistelen Herran työn puolesta".

Antisemitismi johti Hitlerin lopulta siihen lopputulokseen, että natsit toteuttivat juutalaisen kansanmurhan, holokaustin. Hitler ei toiminut Jumalan tahdon mukaan, sillä Jeesus Kristus ei käskenyt tappamaan ketään, vaan rakastamaan lähimmäisiään sekä vihamiehiään. Hitlerin ja natsien toiminta todistaa sen, että he eivät uskoneet Raamatun sanomaan, vaan pahuuden henkivallat eksyttivät heidät suorittamaan kauhistuttavia hirmutekoja. Hitler on myös kirjoittanut kirjassaan Mein Kampf juutalaisista näin: "Paholaisen ruumiillistuma kaiken pahan symbolina ottaa elävän muodon juutalaisessa". Hitlerin antisemitismi oli pahuuden eksytys, jossa pahuuden henkivallat ohjasivat Hitleriä vihaamaan juutalaisia sekä lopulta suorittamaan kansanmurhan juutalaisia vastaan. On sanomatta selvää, että Hitler ei ollut Raamattuun uskova kristitty, vaan okkultisti joka vääristi Raamatun sanomaa, että saisi "oikeutuksen" hirmuteoillensa.

Katolisen kirkon sisällä on ollut ihmisiä, jotka eivät ole tukeneet antisemitismiä, mutta siitä huolimatta myös katolinen kirkko on ollut koko historiansa ajan voimakkaasti antisemitistinen. Katolisen kirkon antisemitismi vaikutti myös Hitleriin.

Hitlerin antisemitismiin vaikutti erittäin voimakkaasti okkultisti Eckart, Rooman katolisen kirkon antisemitismi sekä myös Lutherin antisemitistinen kirja. Katolinen kirkko harjoitti samaa antisemitismiä kuin saatanalliset okkultismin harrastajat. On siten täysin päivänselvää, että sama saatanallinen pimeyden henkivalta on antisemitismin takana, joka eksytti niin okkultismin harrastajat, katoliset, natsit ja myös Lutherin saatanalliseen antisemitismin harjoittamiseen. Hitler törmäsi antisemitismiin okkultiikan, vääristyneen katolisen kirkon ja Lutherin antisemitistisen kirjan kautta. Hitler vakuuttui antisemitismistä, koska se tuli häntä vastaan joka puolelta ja hän hyväksyi antisemitismin seurauksin, jonka me tiedämme kauhistuttavalla ja ikävällä tavalla historiasta. Hitlerin antisemitismin juuret olivat siis okkultististen salaseurojen sekä vääristyneen kristillisyyden vaikuttamia.

Katolisen kirkon antisemitismi

300-luvulla Rooman katoliset keisarit antoivat määräyksen, että jos kristityt kääntyvät juutalaisuuteen ja jotkut juutalaiset estävät toisia juutalaisia kääntymästä kristinuskoon, niin he kaikki saavat kuolemanrangaistuksen. Juutalaiset eivät saaneet mennä naimisiin kristittyjen kanssa, työskennellä julkisessa virassa tai omistaa orjia (palvelijoita).

Ensimmäisen ristiretken aikana tuhottiin juutalaisten yhteisöjä. Juutalaiset riisuttiin alasti ja vain ne jäivät henkiin, jotka suostuivat ottamaan kirkon vesikasteen. Ristiretkeläiset ajattelivat, että juutalaiset olivat Jumalan vihollisia ja rotu joka on kaikkein vihamielisin ja vahingollisin Jumalalle. Neljäs lateraalinen kokous vuonna 1215 määräsi, että juutalaisten tuli pukeutua eri tavalla kuin muitten ihmisten. Syy tähän pukeutumisen oli se ettei kukaan olisi vahingossa sekaantunut seurustelemaan tai syvällisempään yhteyteen juutalaisten kanssa. Pukeutumisen kautta kyettiin erottamaan juutalaiset eikä sekaantumista tapahtunut. 1200-luvulla katolisen kirkon toimesta myös usein määrättiin, että juutalaisten tuli laittaa vaatteisiinsa pyöreä merkki, että heidät voitiin tunnistaa. Jos juutalainen saatiin kiinni ilman merkkiä, niin hän menetti vaatteensa kiinniottajilleen. Juutalaisia karkotettiin monista maista katolisen kirkon toimesta. Paavi Leo XII määräsi vuonna 1826, että juutalaiset tuli sulkea ghettoihin ja heidän omaisuutensa tuli takavarikoida. Rooman katolinen kirkko sulki juutalaisia ghettoihin jo 1200-luvulla.

Jos katsomme katolisen kirkon historian aikana heidän tekemiä tekoja juutalaisia kohtaan, niin ne ovat hyvin samanlaisia kuin mitä natsit tekivät juutalaisille. Rooman katolinen kirkko ja Hitler kokivat että he tekivät Jumalan työtä vainotessaan juutalaisia. Katolinen kirkko tappoi juutalaisia, samoin tekivät natsit; katolinen kirkko pakotti juutalaiset kantamaan merkkiä vaatteissaan, natsit tekivät samoin; katolinen kirkko sulki juutalaisia ghettoihin, natsit tekivät samoin. Katolinen kirkko piti juutalaisia vahingollisimpana rotuna Jumalalle maan päällä, natsit pitivät juutalaisia ali-ihmisinä, jotka tuli tappaa, Hitler uskoi toimivansa Jumalan tahdon mukaan, kun hän harjoitti antisemitismiä. On täysin päivänselvää, että natsit lainasivat katolisen kirkon antisemitistisiä menetelmiä kun he toisen maailmansodan aikana toteuttivat juutalaisten kansanmurhan, holokaustin. Natseilla ja katolisella kirkolla on identtiset antisemitismin juuret, eroa on vain siinä, että katolinen kirkko toteutti antisemitismiä aikaisemmin ja natsit ottivat käyttöön katolisen kirkon antisemitistisiä menetelmiä. Päivänselvää on myös se että katolisen kirkon antisemitistinen historia osoittaa katolisen kirkon hedelmän mädäksi ja pahuuden kyllästämäksi.

Vatikaani toisessa maailman sodassa

Ensimmäinen "valtio" joka tunnusti Natsi-Saksan kolmannen valtakunnan oli vatikaani. Sanotaan että paavi Pius XII oli Hitlerin paavi. Paavi Pius XII toimi sodan aikana näkyvästi rauhan puolesta ja tuomitsi myös saksalaisten toimia, mutta hän myös sulki silmänsä juutalaisten kuljetuksista kuolemanleireille vuosina 1940-1942. Joulukuussa 1942 Pius XII antoi vasta myöntävän lausunnon liittoutuneiden "painostuksen" alla, jolloin hän sanoi julkisesti, että juutalaisten murhaajat olivat rikollisia, joita pitää rangaista. Vuonna 1940 Pius XII puhui tuhoamissuunnitelmia vastaan, mutta ei uskaltanut nimetä natseja rikollisiksi, kuin vasta vuonna 1942 joulukuussa. Syyskuussa 1942 pius XII antoi lausunnon, jossa hän sanoi, että oli mahdotonta vahvistaa huhuja juutalaisten joukkotuhoamisesta.  Totuus on kuitenkin se, että vatikaani tiesi jo silloin natsien rikoksista juutalaisia vastaan. Vatikaani pelasi peliä, jossa se oli yhtä aikaa natsien puolella juutalaisia vastaan sekä juutalaisten puolella, joka  vasta konkretisoitui vuonna 1942 joulukuussa. Paavi Pius XII suhtautuminen juutalaisiin tulee hyvin ilmi vuonna 1941, jolloin Pius XII ilmoitti, että katolinen kirkko tuomitsee rasismin, mutta ei hylkää kaikkia ohjeita, joita on asetettu juutalaisia vastaan. Nämä ohjeet ovat katolisen kirkon antisemitismiä, jota kirkko on harjoittanut juutalaisia vastaan koko olemassaolonsa aikana.

Vuonna 1943 syksyllä natsit tulivat Italiaan ja paavi Pius XII tiesi, että kohta alkaa Italian juutalaisten kuljetukset leireille. Vatikaani tiesi mikä oli juutalaisten kohtalo ja vatikaani piilotti suojiinsa 477 juutalaista ja 4238 juutalaista piilotettiin Rooman luostareihin. Lokakuun 16 päivä natsit pidättivät kuitenkin 1007 Italian juutalaista, joista 811 kaasutettiin välittömästi kuoliaaksi Auschwitzissa. 1007 keskitysleiriin lähetetyistä juutalaisesta vain 16 jäi henkiin.

Vuonna 2000 kansainvälinen katolis-juutalainen historiallinen komissio julkaisi raportin "Vatikaani ja holokausti". Raportin mukaan usein esitetty väite, että Pius XII ei ymmärtänyt Euroopan juutalaisten vakavaa tilannetta toisen maailmansodan aikana osoittautui epätarkaksi. Lukuisat dokumentit todistavat, että Pius XII oli hyvin selvillä natsien suorittamista antisemitistisistä toimista. Dokumenttien mukaan Pius XII tiesi jo 1941 tammikuussa natsien touhuista. Vuonna 1942 Pius XII sai tiedon juutalaisten massamurhasta Lwowissa, mutta paavi ei vastannut tähän mitenkään, vaan oli vaiti. Komissio paljasti, että vatikaani ei tehnyt tarpeeksi auttaakseen juutalaisia pakenemaan Euroopasta. Komission mukaan vatikaani ei myöskään tukenut sodan aikana ajatusta, että Palestiinasta tulisi juutalaisten koti, vaikka vatikaani koittikin niin väittää. Raportin mukaan, jotkut vatikaanin virkamiehet vaaransivat uransa auttaessaan juutalaisia, mutta suurin osa vatikaanin virkamiehistä ei auttanut juutalaisia.

Ex-jesuiitta Alberto Riveran mukaan (jonka katolinen kirkko murhasi) vatikaani pelasi peliä, jossa se varmisti natsien suosion olemalla hiljaa holokaustista. Tämä siksi jos natsit olisivat voittaneet sodan. Jos natsit olisivat hävinneet sodan, niin sen tähden vatikaani piilotti juutalaisia suojiinsa ja vatikaani voisi sanoa suojelleensa juutalaisia. Vatikaani soluttautui myös protestanttisten kirkkojen jäseniksi ja nämä vatikaanin "agentit" kavalsivat juutalaisia Gestapolle, joka lähetti heitä kuolemanleireille. Kun tutkii historiallisia todisteita ja dokumentteja vatikaanin toimista toisen maailmansodan aikana, niin Alberto Riveran kertomus ei ole kaukana totuudesta, vaan on lähellä sitä mikä on totuus vatikaanin toimista toisen maailmansodan aikana. Raamatun profetian sanan mukaan lopun aikoina viimeisinä päivinä ekumeeninen katolinen kirkko, joka on "ystävystynyt" juutalaisten kanssa tulee pettämään juutalaiset ja hyväksyy juutalaisten vainot pelaamalla samantapaista peliä kuin Pius XII pelasi toisen maailmansodan aikana.

Natsit ja juutalaisten tuhoaminen

Natsit levittivät propagandaa, jonka kautta he sanoivat, että "maailma voidaan pelastaa vain jos juutalaiset tuhotaan". Tuo propaganda oli itse asiassa natsien okkultistista sanomaa, jossa paha tehtiin "hyväksi". Tällä tavalla natsit puhuivat arjalaisesta rotuopista, mutta taustalla vaikutti okkultistinen ajatusmaailma, jonka kautta saatanalliset demonit ottivat valtaansa natsihallinnon ja sen johtajan Adolf Hitlerin. Holokausti, eli juutalaisten kansanmurha oli okkultistien natsien polttouhri omalla jumalalleen, jota he palvoivat. Kautta aikain saatanallisissa uskonnoissa on uhrattu ihmisiä saatanalle. Muinaiset kanaanilaiset heimot ja jotkut Länsi-Aasian heimot suorittivat rituaaleja, joissa oli ihmisuhreja. Raamattu sanoo, että Moolok nimisen epäjumalan palvontamenoihin ja rituaaleihin kuului ihmisten polttaminen uhreiksi Moolok (Molok) epäjumalalle. Raamatusta käy ilmi, että kanaanilaisten muinaiset heimot polttivat ihmisiä (usein lapsia) uhreiksi epäjumalilleen.

Hakaristi (swastika) oli myös auringon symbolina pakanallisissa uskonnoissa. Raamattu kertoo, että Kanaanin maan heimot polttivat uhreja Baalille (miespuolinen jumalolento), auringolle, kuulle, eläinradan tähdille ja kaikelle taivaan joukolle. Hakaristi oli myös natsien symboli ja tunnus, joka viestittää pakanallisesta okkultiikasta. Kanaanin maan heimot polttivat uhrejansa Baalille, jonka sanottiin olevan miespuolinen jumalolento. Hitleriä pidettiin messiaana ja hän itse uskoi olevansa messias. Hitler oli okkultististen voimien pettämänä ja hän uskoi olevansa jumalolento messias. Hitlerin sanottiin alkaneen "maailmanpelastusoperaationsa" 30 vuoden iässä, joka on ikä jolloin "messias" alkaa toimintansa, samoin Hitler puhui perustavansa tuhatvuotisen valtakunnan. Samalla tavalla kun Baalille uhrattiin uhreja, niin natsit uhrasivat "messiaalleen" Hitlerille ihmisuhreja juutalaisia, jotka poltettiin uhreina natsien johtajalle sekä koko järjestelmälle. Natsit tappoivat myös muita kansanryhmiä kuten romaneja, puolalaisia venäläisiä jne. mutta juutalaiset olivat heidän pääuhrinsa, joita saatanalliset demonit vaativat heiltä.

Miksi saatanalliset demonit natsien kautta halusivat tuhota juutalaiset?

Vastauksen tähän saamme Raamatusta. Raamattu opettaa Jumalan luoneen ihmisen, joka lankesi syntiin paratiisissa saatanan järjestämän houkutuksen, kiusauksen ja ansan kautta. Raamattu opettaa (Hes 28 luku), että saatana oli Jumalan luoma viisas henkiolento (kerubi), joka lankesi vääryyteen (syntiin) ja hänen sydämensä tuli täyteen väkivaltaa ja hän ylpistyi omaan kauneuteensa ja siksi hänen viisautensa turmeltui ja siksi hän tulee olemaan kauhuksi ja tuhoksi. Lankeemuksensa takia saatanasta tuli paha henkiolento, joka vihaa Jumalan luomia ihmisiä ja siksi hän haluaa tuhota kaikki ihmiset.

Raamattu opettaa (2 Tim 2:26), että ihmisen langetessa syntiin saatana vangitsee ihmisen tekemään pahaa tahtoansa. Tämän tähden jokainen ihminen on synnin orja sekä saatanan vallan alla. Tämän seuraus on iankaikkinen kadotus, ellei ihminen tee parannusta ja usko Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi.

Pahuuden henkiolennot ja saatana tietävät sen, että jos juutalaiset tulevat kansakuntana uskomaan Herraan Jeesukseen, niin silloin Herra Jeesus tulee ja perustaa rauhanvaltakunnan maan päälle, jonka jälkeen luodaan uudet taivaat ja uusi maa sekä Uusi Jerusalem. Tämän tähden saatana haluaa tuhota kaikki juutalaiset, että Jumalan tahto ei toteutuisi eikä Jeesus voisi hallita rauhanruhtinaana. Siksi kautta historian saatana on nostattanut vainon ja vihan juutalaisia vastaan. Siksi myös saatana koitti natsien kautta tuhota juutalaiset toisen maailmansodan aikana, koska Jumalan suunnitelmissa oli tuoda juutalaiset takaisin omaan maahansa. Virallisesti Israelin valtion olemassaolo hyväksyttiin vuonna 1948, jonka jälkeen juutalaiset ovat alkaneet palaamaan omaan maahansa, jonka Jumala on luvannut antaa heille. Jumala on luvannut tuoda juutalaiset omaan maahansa ja pelastaa heidät lopun aikana viimeisinä päivinä (Hes 11:17; Hoos 3:5).

Jumalan voitto ja lopullinen pelastuminen

Natsit harjoittivat okkultiikkaa toisen maailmansodan aikana, jonka kautta hyvä tehtiin pahaksi ja paha "hyväksi". Samalla tavalla myös lopun ajan ihmiskunta viimeisinä päivinä ajautuu täysin pahuuden valtaan, jossa hyvä tehdään pahaksi ja paha "hyväksi". Siksi tänä päivänä ihmiskunnassa tapahtuu koko ajan muutoksia, jossa hyvät arvot poljetaan maahan ja pahat arvot otetaan tilalle. Kaikki mikä edustaa hyvää ja Jumalan luomaa, niin sen lopun ajan saatanallinen pahuus sanoo olevan pahaa ja arvotonta ja kaikki mikä edustaa pahaa ja syntiä, niin sen lopun ajan saatanallinen pahuus sanoo olevan "hyvää" ja "arvokasta", siksi lopun ajan ihmiset juoksevat kaiken pahuuden, luonnottoman ja kaikenlaisen synnin perässä. Natsit kantoivat sydämessään myös saatanallisen okkultiikan vääristämää seksuaalisuutta seksiperversioineen. Samoin käy myös lopun ajalla, jossa antikristus ja uuden maailman järjestys hyväksyy kaikenlaisen seksiperversion harrastamisen, myös homoseksuaalisuuden ja ryhmäseksin jne.

Toisen maailmansodan aikaan saatanalliset voimat tuhosivat lopulta natsit, jotka palvelivat pahuuden henkiolentoja okkultiikan kautta, niin samalla tavalla pahuuden henkivallat tuhoavat jokaisen ihmisen ja tämä tulee tapahtumaan viimeisinä päivinä samalla tavalla. Alussa okkultistinen uuden maailmanjärjestys petovaltakunta ja antikristus lupaavat suuria, mutta lopulta tuhoavat ne jotka ovat uskoneet tätä pahuuden okkulttista järjestystä. Tämä lopun ajan uuden maailmanjärjestys on saatanallisten voimien luomus, jotka ovat petovaltakunta, antikristus, illuminaatit, vapaamuurarit, ekumeeniset uskonnot, New-Age ryhmittymät, salaseurat, vaikutusvaltaiset rikkaat ihmiset ja jokainen ihminen joka on kuuliainen petovaltakunnalle ja antikristukselle.

Pahuuden henkiolennot natsien kautta koittivat tuhota juutalaiset toisessa maailmansodassa, samoin heidän aikeensa oli ottaa maailmanherruus (taloudellinen, poliittinen, sotilaallinen ja uskonnollinen okkultismi) kaikilla tavoin valtaansa. Raamattu opettaa, että lopun aikana viimeisinä päivänä nousee petovaltioiden liittoutuma sekä antikristus maailmaa hallitsemaan. Heidän tavoitteensa ja päämääränsä on sama kuin natseilla oli ja heidän keinonsa ovat samanlaiset, sillä lopun ajan peto ja antikristus ovat antautuneet palvelemaan saatanaa, joka antaa heidän käyttöönsä kaiken pahuuden, okkultistisen ja saatanallisen voiman. Tämän tähden lopun ajan saatanalliset voimat alkavat vihaamaan ja vainoamaan Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia sekä Israelin kansaa. Viha ja vaino nousee siksi, koska Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset tietävät totuuden ja rakastavat ainoaa ja Totista Jumalaa ja Israelin kansa tulee uskomaan Herraan Jeesukseen, tämän tähden saatanalliset voimat nostattavat viimeisinä päivinä vainon Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia ja Israelin kansaa vastaan. Jumala kuitenkin lopulta murskaa saatanan aikeet ja Herra Jeesus saapuu maan päälle rauhanruhtinaana.

Raamattu opettaa, että (5 Moos 4:26-31; Sak 12 luku; Sak 13 luku) aikojen lopulla ihmiskunnan viimeisinä päivinä Israelin (juutalaiset) kansa tulee kokonaan pelastumaan kun koko maailma kääntyy sitä vastaan ja sotajoukot hyökkäävät Israeliin, mutta Jumala murskaa Israelin viholliset ja pelastaa israelilaiset. Näiden tapahtumien aikana koko Israelin kansan jäännös kääntyy Jumalan puoleen ja uskoo Jeesuksen olevan Herra ja Messias ja näin koko Israel pelastuu ja Herra Jeesus tulee hallitsemaan maan päälle tuhannen vuoden ajan, jolloin Herra Jeesus johtaa maailmaa rauhanruhtinaana Jerusalemissa. Tuhannen vuoden ajanjakson jälkeen tulee suuri tuomiopäivä, jossa kaikki tuomitaan tekojensa mukaan; jumalattomat tuomitaan iankaikkiseen kadotukseen ja Jumalaan uskoneet (Herran Jeesuksen kautta) iankaikkiseen elämään Uuteen Jerusalemiin, jonka Jumala on luonut uuteen maailmaan; (Ilm luvut 19-22). Vielä on jäljellä armonaikaa, jolloin voi tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi, jolloin saat osallisuuden iankaikkiseen elämään rakastavan Jumalan kanssa.

Kiitos Jumalalle, että Israelin kansa tulee olemaan suurena siunauksena ihmiskunnalle kääntymyksensä kautta, jolloin he uskovat Herran Jeesuksen olevan Messias. Tämän tapahtuman jälkeen Herra Jeesus saapuu Rauhanruhtinaana maan päälle. Antisemitismi nostaa päätänsä koko ajan ja ihmiskunnan viimeisinä päivinä antisemitismi ja vaino lisääntyy juutalaisia kohtaan. Raamattu kehottaa rukoilemaan rauhaa Jerusalemille sekä siunaamaan Israelia. Jumala on laskenut sydämelleni Israelin kansan ja siunaan sitä koko sydämestäni ja samalla iloitsen siitä, että jokainen Jumala lupaus Israelille tulee toteutumaan.

Siunaan Israelia tässä niillä sanoilla, jotka Herra puhui ja opetti Moosekselle:

4 Moos 6
22 ¶ Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
23 "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille:
24 Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
25 Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
26 Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
27 Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä.


 


 

Natsien kauheuksia

Olen kerännyt tähän sivulle valokuvia, jotka kertovat kauhistuttavalla tavalla sen kuinka julmia, raakoja, petomaisia ja paholaismaisia olivat natsien suorittamat hirmuteot.

 

Nature

Nature

Nature
Dachaun keskitysleiriltä otetut kuvat
heti vapauttamisen jälkeen kertovat sen
kuinka kuolleet ruumiit nostettiin uuniin poltettaviksi.

Nature

Nature
Kuolleita ruumiita Dachaun keskitysleiriltä.

Petri Paavola 2010

Lähteet:
Raamattu 33/38
King James Version 1769
Online Bible Hebrew/Greek Lexicon

NEWAGE/HITLEROC
hiddenmysteries/hitlerhistory
invisible_eagle
Occultism
concordia.fi/lehti
sociopolitica/sociopol_thule
web.org.uk/spear
crystalinks/speardestiny
Scientology/hitler
the-occult-roots-of-nazism
abelard.org/hitler
anti-semitism/pius
two_on_a_saddle
nwo_satanism_of_hitler
pinkswastika
freemasonry/sexmagic
judaica/ejud
sullivan-county.com
documents/luther-jews
hitler-leftist

 

 

 

 

eXTReMe Tracker