Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

 

Spiritismi pahuuden lähde

Spiritismi on nykyään yhä suositumpaa ja monet etsivät siitä jännitystä ja kokemuksia elämäänsä. Toiset etsivät spiritismin kautta yhteyttä tuonpuoleiseen, kuolleisiin tai luulevat henkioppaiden johdattavan heitä spiritismin kautta. Spiritismi on pahuuden lähde, joka eksyttää ja saastuttaa pahuuden henkivaltojen kautta ihmisten sydämiä.

Aion tässä kirjoituksessa tuoda esille Jumalan sanan (Raamatun) todistuksen sekä oman kokemuksen kautta sen, että spiritismi on pahuuden lähde, jonka kautta pahuuden henkivallat eksyttävät ihmisiä.

Oma kokemus

En ollut 80-luvulla uskossa Herraan Jeesukseen ja silloin olin mukana spiritismin harjoittamisessa. Näin omin silmin kuinka spiritismin kautta tapahtui yliluonnollisia asioita, joita ei ihmiskäsi ja voima saanut aikaan. Tunsin jo silloin, vaikka en ollut uskossa kuinka persoonallisen pahuuden läsnäolo vaikutti voimakkaasti spiritistisessä istunnossa, vaikuttaen yliluonnollisia asioita.

Monet leikkivät spiritismin kanssa tietämättä millainen pahuus spiritismissä on. Tämän asian kanssa ei kannata leikkiä, vaan pysy poissa spiritismistä, sillä spiritismi jättää sieluusi haavan ja kanavan, jonka kautta pahuuden henkivallat eksyttävät sinua sekä koittavat tuhota sinut.

Kuinka sokea ihminen onkaan, sillä spiritismin kautta sain kosketuksen persoonalliseen pahaan ja näin saatanan tekoja, mutta en silloin silti vielä uskonut Jumalaan.

Vuonna 1991 Herra Jeesus pelasti minut ja samalla sanouduin irti spiritismin harjoittamisesta.  Ainoa tapa vapautua spiritismin kahleista ja sen aiheuttamista haavoista sekä eksytyksestä on tulla uskoon Herraan Jeesukseen.

Spiritismin eksytys

Spiritismin takana oleva voima on saatanan voima, jonka kautta hän haluaa eksyttää ja tuhota ihmisiä. Spiritismin kautta pahuuden henkivallat matkivat ja jäljittelevät kuolleita ihmisiä, mutta he eivät ole kuolleita ihmisiä, vaan pahuuden (demoneja) henkivaltoja.

Spiritismin kautta tapahtuvan yliluonnollisen sanoman avulla henkivallat eksyttävät ihmisiä. Spiritismi on myös henkivalloille kanava minkä kautta saatana demoneineen ottaa vahvemman otteen ihmisen sielunelämästä. He koittavat spiritismin kautta eksyttää ihmiset syvemmin sielunvihollisen otteeseen. Tästä seuraa usein syvällisempi kiinnostuminen okkultiikkaan, noituuteen tai johonkin muuhun sielunvihollisen eksytykseen.

Spiritismin tai okkultiikan kautta toimivat henkioppaat ovat pahuuden henkivaltoja (demoneita), jotka eksyttävät ihmisiä sanoen olevansa hyviä henkioppaita, vaikka itse asiassa he ovat pahoja henkiolentoja (demoneita).

Vainaja- ja tietäjähenget

3 Moos 19:31 Älkää kääntykö vainaja- ja tietäjähenkien puoleen; älkää etsikö heitä, ettette tulisi heistä saastutetuiksi. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.

Alkutekstin mukaan vainajahenki ja tietäjähenki on paha henkiolento (demoni), joka asuu ja vaikuttaa heidän vallassaan olevan ihmisen sisällä ja jonka kautta paha henki toimii.

Raamatun mukaan vainaja- ja tietäjähenget saastuttavat ihmisiä, siksi heidän puoleensa ei saa kääntyä, vaan tulee kääntyä Herran Jumalan puoleen. Pahat henkivallat eksyttävät ihmisiä tekeytyen milloin kuolleiksi ihmisiksi tai hyviksi henkioppaiksi, he jopa eksyttävät ihmisiä tekeytymällä Jumalaksi.

Vainaja- ja tietäjähenget eksyttävät ja saastuttavat ihmisen mielen sekä lopulta koko ihmisen sielun johdattamalla heidät iankaikkiseen kadotukseen.

Riivaajahenget ja pahuus

5 Moos 18:
10 Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta,
11 joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen.
12 Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi.
13 Ole siis nuhteeton Herran, sinun Jumalasi, edessä.
14 Sillä nämä kansat, jotka sinä nyt karkoitat, kuuntelevat kyllä merkeistäennustajia ja taikureita, mutta sinulle ei Herra, sinun Jumalasi, sitä salli.

Riivaajahenget (demonit, pahat henkivallat) tekeytyvät kuolleiksi ihmisiksi, hyviksi henkioppaiksi jne. mutta aina heidän saatanallinen vaikutus on sellainen, joka johdattaa ihmiset harjoittamaan noituutta ja velhoutta, eli syntiä Jumalaa vastaan.

Pahuuden lähde johdattaa ihmiset aina okkultiikkaan, eli eksytykseen jossa ihminen johdatetaan yliluonnollisten asioiden sekä valheiden kanssa tekemisiin. Pahuuden lähde ja siinä olevat asiat ovat kauhistus Herralle, siksi Herra karkottaa heidät kansansa keskeltä, etteivät he pääse turmelemaan Jumalan kansaa.

Eksytys koskien kuolleita ihmisiä

Saar 9:
5 Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään, eikä heillä ole paikkaa, vaan heidän muistonsa on unhotettu.
6 Myös heidän rakkautensa, vihansa ja intohimonsa on jo aikoja mennyt, eikä heillä ole milloinkaan enää osaa missään, mitä tapahtuu auringon alla.

Raamattu opettaa että kuolleet eivät tiedä mitään eikä ole heillä ole enää paikkaa, koska heillä ei ole enää milloinkaan osaa siitä mitä tapahtuu auringon alla, eli maan päällä. Tämä tarkoittaa sitä, että spiritismin ja okkultiikan kautta vaikuttavat kuolleet ihmiset ovat demoni ja valhehenkiä, eivät kuolleita ihmisiä, sillä Raamatun mukaan kuolleet ihmiset eivät enää voi ottaa millään tavalla osaa siihen mitä maan päällä tapahtuu.

Pahat demoni- ja riivaajahenget eksyttävät ihmisiä spiritismin ja okkultiikan kautta. Niin sanotut kummitukset, aaveet sekä kuolleiden ihmisten ilmestymiset ovat myös eksytystä, joiden takana on pahat henkivallat, jotka esiintyvät kuolleina, eli matkivat ja jäljittelevät kuolleita ihmisiä. Raamatun todistuksen mukaan on selvää, että kuolleiden ihmisten esiintymisten takana on pahat henkivallat, sillä Raamatun sanan mukaan kerran kuolleilla ihmisillä ei ole enää mitään osaa maan päällä. Näin ollen he eivät voi myöskään enää ilmestyä kuolleista tähän maailmaan.

Saar 9:5 jakeessa paikka on väärä käännös, sillä alkutekstissä ei ole sanaa paikka, vaan sana sakar, joka tarkoittaa palkkaa ja palkkiota.

Juutalaiset ovat kääntäneet Jewish Publication Society Bible (JPS 1917) käännöksen hebreasta englanniksi, jossa sana sakar on käännetty vastaamaan alkukielen merkitystä eli palkkaa tai palkkiota (reward).

(JPS) Ec 9: 5 For the living know that they shall die; but the dead know not any thing, neither have they any more a reward (sakar); for the memory of them is forgotten.

Parannus ja pelastuminen on mahdollista

Mark 1:
14 ¶ Mutta sittenkuin Johannes oli pantu vankeuteen, meni Jeesus Galileaan ja saarnasi Jumalan evankeliumia
15 ja sanoi: "Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi".

Apt 4:

10 niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.
11 Hän on ‘se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut’.
12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

Room 10:
9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
11 Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään".
12 ¶ Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".
14 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"
16 Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"
17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

Raamattu opettaa, että pelastus on mahdollista uskon kautta Herraan Jeesukseen. Jos sinä olet eksynyt spiritismiin tai okkultiikkaan, niin vielä voit tehdä parannuksen ja uskoa Herraan Jeesukseen ja niin saat syntisi anteeksi sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään.

 

Petri Paavola 2015

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James version 1611
Jewish Publication Society Bible (JPS 1917)
Gill's Expositor
Online Bible Hebrew and Greek Lexicons
 

 

 

 

eXTReMe Tracker