Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja. Ef 2:8


Tervetuloa Raamatun opetus sivulleni. Kaikkia opetuksia saa vapaasti kopioida sekä levittää jos ei muuta niiden alkuperäistä sisältöä. Lähdeviittaus tekstiini on nettietiketin mukaista. Sivuni materiaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Jos haluat kysyä opetuksiin liittyviä kysymyksiä, niin täältä löydät yhteystietoni.

Luomisen todisteet
Monet jumalattomat ihmiset kysyvät usein missä ovat luomisen todisteet? Raamattu sanoo, että Jumala on ilmoittanut ja todistanut itsestään luomistekojensa kautta. Tutkimalla Raamattua löydämme paljon luomiseen liittyviä todisteita siitä millä tavalla erilaiset asiat toimivat maailmassa. Nämä todisteet on kirjoitettu Raamattuun useita tuhansia vuosia ennen nykyisen tieteen olemassaoloa.

Ihmisen kehon koodaus
Kosmologi Syksy Räsänen (Jukka Räsänen) kirjoitti 20.10.2014 Helsingin sanomiin kolumnin nimeltään universumin kehitys on kirjattu kehoomme. Syksyn kirjoitus perustuu evolutionistiseen tieteelliseen maailmankuvaan ihmisen synnystä ja kehityksestä. Kun tutkimme Syksyn kirjoitusta tieteellisestä näkökulmasta käsin, niin havaitsemme kuinka puutteellinen ja epäluotettava Syksyn kirjoitus on.

Evoluutioteorian harha-askeleet
Evoluutioteoria on rakennettu olettamusten, päättelyn ja arvailujen varaan ei todelliseen totuuteen tai faktaan. Tämän kirjoituksen tekstistä osa on vapaasti käännetty (kirjoituksessa on myös minun ajatuksiani ja tekstiä sekä muita lähteitä) kirjasta Evoluution käsikirja (Vance Ferrell Evolution Handbook). Evoluution käsikirjan selkeät todisteet todistavat evoluutioteorian olevan pelkkä teoria, joka perustuu olettamuksille, jotka eivät ole totta. Kun tutkimme tätä aihetta, niin samalla huomaamme Raamatun olevan totisesti Jumalan sanaa.

Evoluutio vai luominen?
Raamattu kertoo Jumalan luoneen taivaat ja maan sekä kasvillisuuden, eläimet ja ihmisen. Raamattu sanoo, että Jumala loi ensin eläimet, kunkin lajinsa mukaan ja sen jälkeen ihmisen. Raamatun sana kumoaa selkeästi evoluutioteorian mukaisen kehitysopin.

Arkeologia ja Raamattu
Monet ateistit sanovat Raamatun olevan satukirja, joka on täynnä taruja ja satuja. Ateistit ja jumalattomat ihmiset vannovat tieteen nimeen ja he vaativat tieteellisiä todisteita, että voisivat uskoa. Tähän vaatimukseen sisältyy suuri ironia, sillä Raamatun sana totuus voidaan todistaa tieteellisesti, mutta tieteellisesti ei voida todistaa ettei Jumalaa olisi olemassa.

Geenitutkimuksen harha-askelia
Nykyään on yleistynyt geenien tutkiminen, jossa on varmasti myös paljolti hyvää ja oikeaa tutkimusta mukana. Tässä kirjoituksessa otan kuitenkin esille geenitutkimuksen muutaman harha-askeleen. Käsittelen muutamaa ns. geeniä, joiden väitetään olevan olemassa, vaikka itse asiassa niitä ei ole olemassa. Näiden väärien väitteiden tukemana ihmiskunta antaa itselleen luvan tehdä ja harjoittaa syntiä.

Valhe apinaihmisestä
Ihmiskunnassa on ollut esillä monta näytettä ja löydöstä apinaihmisistä, joiden on sanottu tukeneen kehitysteorian opettamia miljoonien vuosien ihmisen kehittymistä apinasta ihmiseksi. Meidän on kuitenkin hyvä tietää muutamista kuuluisista löydöistä ja faktoista, jotka niihin liittyvät.

Valhe liskolinnusta
Marraskuussa vuonna 1999 National Geographic julkisti usean sivun artikkelin, jossa se julisti, että puuttuva rengas dinosauruksen ja linnun välille on löytynyt. Mutta sitten tämäkin informaatio osoittautui väärennökseksi.

Linnut todistavat luomisesta!
Vain Jumala tietää miten vesi- ja maalintujen ominaisuudet tulee rakentaa. Lyhyt tarkastelu lintujen ominaisuuksista kertoo meille sen että sattuma ei voi synnyttää noin nerokkaita ominaisuuksia mitä linnuilla on.

Maanalainen vesivaranto
Vuosikymmenien etsinnän jälkeen tutkijat ovat huomanneet maan alla olevan ikään kuin suuren vesisäiliön, joka pystyy  täyttämään maapallon valtameret jopa kolminkertaisesti. Maan alla oleva vesi sitoutunut ja varastoitunut ringwoodiitti-nimiseen mineraaliin. Vesimassan tarkka sijaintikohta on noin 660 kilometriä maanpinnan alapuolella. Tutkijat ovat sitä mieltä, että maan alta löytyneen valtavan vesimäärän löytyminen avaa uusia teorioita siitä, miten planeettamme on muodostunut. Yhdysvaltalainen geofyysikko Steve Jacobsen sanoo: "Uskon, että olemme viimein löytäneet todisteita maapallon veden kiertoon. Se auttaa selittämään valtavan vesimäärän maan pinnalla". Tämä uusi löytö on uusi tieteelle, mutta tämä tieto on jo kirjoitettu noin. 3000 vuotta sitten Raamattuun. Tämä todella tarkka Raamatun sanan yksityiskohta todistaa Raamatun olevan todellakin Jumalan sanan totuus.

Tiedemiesten lausuntoja
On olemassa lukuisa määrä johtavia tiedemiehiä, jotka ovat uskaltaneet kertoa julkisesti sen, että evoluutioteoria on vain teoria, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Seuraavaksi muutamia tällaisten tiedemiesten lausuntoja.

Ihminen on luomisen tulos!
Evolutionistit kertovat meille, että ihminen on sattuman tulos. Kemiallinen sattumanvarainen toiminta olisi valmistanut elävät olennot; Sattumanvaraiset muutokset näissä olennoissa olisivat tuottaneet lisää eläviä olentoja; sattumanvaraiset muutokset olisivat lopulta valmistaneet ihmisen. Näinhän tämä evoluutio tarina menee. Seuraavaksi tutkimme joitakin näkökulmia ihmisen sisäisestä rakenteesta, siitä kuinka elimistömme toimii. Kaikki ruumiintoimintosi ovat suoranaisia ihmeitä. Ihmisen rakenteelliset ja toiminnalliset ruumiintoiminnot ovat absoluuttisia ihmeitä. Kun luet tätä kirjoitusta tästä eteenpäin,  niin kysele rehellisesti kuinka tässä esiin tulevat asiat voisivat olla sattumanvaraisen muutoksen aiheuttamia? Minun väitteeni on, että nämä asiat eivät ole sattumanvaraisia tuloksia, vaan älykkään Luoja Jumalan aikaansaannoksia! Ja kun tutkimme ihmisen ruumiintoimintojen monimutkaista mutta nerokasta rakennetta ja sen käytännön toimivuutta ja jos olemme rehellisiä itsellemme, niin hylkäämme evoluution mahdollisuuden ja valitsemme sittenkin luomisen asiaksi, joka ratkaisee elämän synnyn.

C-14 radiohiilimittaus
Oxfordin linnan laastista otettu näyte näytti C-14 menetelmällä  laastin iäksi 7270 vuotta. Linna on kuitenkin rakennettu noin 800 vuotta sitten. Tämä on selkeä todiste, ettei C-14 mittaus ole luotettava, vaan antaa täysin väriä tuloksia. Vasta ammutun hylkeen iäksi mitattiin radiohiilimittauksella 1300 vuotta. Radiohiilimittauksiin perustuvat mittaukset ja niiden ”todisteet” ovat vailla todellista faktatietoa. Nämä mittaukset johtavat niihin uskovia harhaan, eivätkä ne ole asioita millä pystytään luotettavasti todistamaan tutkittavien näytteiden ikää. Ainoa luotettava todiste joka kertoo meille luotettavasti maailman ja ihmisen alkuperästä on Raamattu, eli Jumalan sana.

 


 

 

 
eXTReMe Tracker