Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Uni kundalinivoimasta

Raamatun Kaikkivaltias, Herra Jumala puhuu Herran Jeesuksen opetuslapsille sekä myös jumalattomille ihmisille monella tavalla. Jumala vahvistaa, varoittaa, opettaa sekä lohduttaa jne. omaa kansaansa unien kautta. Jumalattomille ihmisille Jumala antaa unia, joiden kautta Jumala haluaa varoittaa heitä ja vetää pelastukseen. Kaikki ihmisen näkemät unet eivät ole Jumalan antamia, mutta osa on.

Kerron tässä Jumalan minulle antaman unen kundaliinivoimasta. Tutkin vapaamuureita tammikuussa 2012 ja tein siitä kirjoituksen kotisivulleni. Kirjoituksessani vapaamuurareista toin esille, että vapaamuurariudessa vaikuttaa kundaliinivoima, eli saatanallinen henkivalta. Kirjoitusprosessin jälkeen eräänä yönä näin selkeän Herran antaman unen.

Unessa olin auton takana ja auton takaosassa oli valtava iso käärme kerällä. Yhtäkkiä iso käärme alkoi nousemaan ja se teki raivoisia hyökkäyksiä minua kohti, mutta sen hyökkäys pysähtyi aina takaosan isoon ikkunaan. Käärmeen kasvot olivat täynnä vihaa ja raivoa minua kohtaan. Käärmeellä oli valtavan iso pää, joka oli ruumiin kokoon nähden ylisuuri. Käärmeellä oli myös iso ja paksu kolmionmuotoinen ruumis. Unessa ihmettelin käärmeen valtavan isoa päätä sekä kolmionmuotoista ruumista.

Käärme teki todella monta raivoisaa hyökkäystä minua kohti, jotka pysähtyivät joka kerta auton takaosan isoon lasiin. Yhtäkkiä käärme pääsi autosta ulos ja nousi edessäni ylöspäin ja nosti itsensä täyteen pituuteensa ja se katsoi minua kasvot raivoa täynnä. Rukoilin Herraa Jeesusta ja yhtäkkiä käärme pakeni edestäni ja sukelsi unessa mereen.

Kun aamulla heräsin, niin ymmärsin Jumalan puhuneen minulle, että saatanalliset henkivallat olivat todella raivoissaan minulle vapaamuurari kirjoituksen kirjoittamisesta, sillä olinhan siinä myös kirjoittanut kundaliinivoiman olevan saatanallinen henkivalta.

Unen jälkeen minua jäi askarruttamaan käärmeen ruumiin kolmiomainen muoto, sillä se oli todella erikoisen näköinen. En kuitenkaan vaivannut itseäni asialla kovinkaan kauan.

Aloin tutkimaan ja kirjoittamaan tätä jooga kirjoitusta maaliskuussa 2012. Löysin uutta tietoa kundaliinivoimasta ja sain myös Herralta uneeni syvällisen selityksen.

Kundaliinivoima opettaa, että ihmisessä on kolme energiakanavaa ja seitsemän chakraa eli energiakeskusta. Alimman chakran yläpuolella on kolmio ja kolmion sisässä spiraali. Spiraali esittää uinuvassa tilassa olevaa kundalini-voimaa, joka joogan avulla voidaan herättää, niin että se kulkee keskimmäistä energiakanavaa ylös ja lävistää ylimmän chakran.

Uneni käärmeen kolmiomainen muoto johtuu siitä, että saatanallinen henkivalta opettaa ihmisille kundaliinivoiman käärmeen nousevan ihmisen kolmion sisältä, jota henkivalta opettaa. Jumala siis jo etukäteen kertoi minulle kundaliinivoiman sisällöstä ja muodosta, josta en itse tiennyt. Unen kautta Herra Jumala puhui minulle kuinka saatanalliset henkivallat (sekä niiden vallassa olevat ihmiset) raivoavat ja koittavat hyökätä minua vastaan, koska paljastan kundaliinivoiman saatanalliseksi henkivallaksi.

Unessa oleva käärme oli tarkoin rajatussa tilassa, joka tarkoittaa sitä, että Raamatun Jumala on saatanaa suurempi, eikä saatanan henkivallat voi tuhota ja horjuttaa Herran Jeesuksen opetuslapsia, sillä olemme Kaikkivaltiaan Jumalan suojeluksessa. Käärmeen hyökkäykset pysähtyivät aina eikä hän kyennyt iskemään loppuun asti, tämä tarkoittaa sitä että Jumala suojelee kansaansa.

Käärme nousi edessäni täyteen mittaansa täyden raivon ja vihan vallassa, mutta Herran Jeesuksen nimen auktoriteetin edessä käärme pakeni sukeltamalla meren syvyyksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että Jumala on saatanaa suurempi ja saatana joutuu väistymään Herran Jeesuksen ja Hänen nimensä edessä. Paha saatana tuntee suurta vihaa ja raivoa Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, siksi pahuuden henkivallat aktivoivat jumalattomat ihmiset tuntemaan negatiivisia ajatuksia Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan. Herra Jumala pitää hyvän huolen kansastaan, vaikka välillä maailma näyttäisi murenevan meidän ympäriltämme.

Jumala varoittaa myös joogan harrastajia unien kautta. Ota vaarin varoituksesta ja tee parannus uskomalla Herraan Jeesukseen. Raamattu opettaa monessa kohden kuinka Jumala puhuu ihmisille myös unien kautta:

1 Moos 31:11 Ja Jumalan enkeli sanoi minulle unessa: ‘Jaakob!’ Minä vastasin: ‘Tässä olen’.

1 Moos 31:24 Mutta Jumala tuli aramilaisen Laabanin luo unessa yöllä ja sanoi hänelle: "Varo, ettet puhu Jaakobille hyvää etkä pahaa".

4 Moos 12:6 Ja Herra sanoi: "Kuulkaa minun sanani. Jos keskuudessanne on profeetta, niin minä ilmestyn hänelle näyssä, puhun hänen kanssaan unessa.

1 Kun 3:5 Gibeonissa Herra ilmestyi Salomolle yöllä unessa, ja Jumala sanoi: "Ano, mitä tahdot, että minä sinulle antaisin".

Job 33:
14 ¶ Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata.
15 Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa,
16 silloin hän avaa ihmisten korvat ja sinetillä vahvistaa heidän saamansa kurituksen,


Matt 1:20 Mutta kun hän tätä ajatteli, niin katso, hänelle ilmestyi unessa Herran enkeli, joka sanoi: "Joosef, Daavidin poika, älä pelkää ottaa tykösi Mariaa, vaimoasi; sillä se, mikä hänessä on siinnyt, on Pyhästä Hengestä.

Matt 2:12 Ja Jumala kielsi heitä unessa Herodeksen tykö palaamasta, ja he menivät toista tietä takaisin omaan maahansa.

Matt 2:13 Mutta kun he olivat menneet, niin katso, Herran enkeli ilmestyi Joosefille unessa ja sanoi: "Nouse, ota lapsi ja hänen äitinsä ja pakene Egyptiin, ja ole siellä siihen asti, kuin minä sinulle sanon; sillä Herodes on etsivä lasta surmatakseen hänet".


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:
Jooga henkivalta ja petos


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 


 

 

 

 

eXTReMe Tracker