Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Ylen artikkeli Tokentubesta

YLE on julkaissut (2.11.2021) artikkelin: Valheenpaljastaja: Internetiin on kaikessa hiljaisuudessa syntynyt Youtuben kaltainen kotimainen kanava, jossa levitetään salaliittoteorioita – tällainen on Tokentube. Luettuani artikkelin mieleeni nousi monenlaisia ajatuksia, jotka osin kumoavat artikkelin väitteitä. Ylen artikkelissa oli otettu kuvankaappauksia Tokentubessa olevista videoista. Eräässä kuvankaappauksessa näkyi myös osittain minun tekemäni video, ja nimeni sekä osittain sen videon nimi, joka on: Lääketieteen tutkimus koronarokote ei estä koronakuolemia kahdesti rokotetuilla osa 2.

Se mikä on varsin huvittavaa YLE:n artikkelin kirjoittajan kannalta, on se, että YLE:n salaliitto artikkelissa osittain kuvassa näkynyt videoni kertoi lääketieteellisestä tutkimuksesta sekä tilasto datasta koskien Yhdistyneiden Kuningaskuntien terveysturvallisuusviraston tilastosta, jonka mukaan viikolla 39-42, 28 päivän sisällä koronatartunnasta rokottamattomia ihmisiä kaikista ikäryhmistä kuoli 2832 henkilöä koronatautiin ja kahdesti koronarokotteella rokotettuja kaikista ikäryhmistä kuoli koronatautiin 5124 henkilöä.

YLE:n artikkelin kuvassa näkynyt videoni sisälsi myös tutkimuksen, joka on kirjoitettu 30.9.2021 ja tämä tutkimus on USA:n kansallisen lääkekirjaston - kansallisen terveysinstituutin sivulla (NBCI). Tässä tutkimuksessa sanotaan kuinka maissa, joissa väestöstä korkeampi prosentti on täysin rokotettuja, niin siellä on korkeammat koronatartunta tapaukset 1 miljoonaa ihmistä kohti.

NCBI:n sivulla kerrottiin myös kuinka Israelissa on yli 60 prosenttia on saanut koronarokotteen, niin silti siellä oli viimeisen seitsemän päivän (tutkimuksen ajankohdasta katsottuna) korkeimmat koronatartunta määrät 1 miljoonaa ihmistä kohden.

NCBI:n sivulla oleva tutkimus sanoo, että kun verrataan Islantia ja Portugalia ja kun 75 prosenttia näiden maiden väestöstä on täysin rokotettu, niin siellä on silti enemmän koronatapauksia 1 miljoonaa ihmistä kohden kuin maissa kuten, Vietnam ja Etelä-Afrikka, joissa on väestöstä rokotettu noin 10 prosenttia.

NCBI: sivulla sanottiin myös kuinka ei ole merkittävää signaalia koronatartuntojen vähenemisestä siellä missä väestö on korkeasti rokotettu.

NCBI:n sivulla olevan tutkimuksen mukaan Israelin terveysministeriön raportti toi esille, että Pfizerin koronarokotteen tehokkuus estämään koronatartuntaa oli 39 prosenttia, huomattavasti alempi kuin kokeellisessa rokotteessa luvattu 96 prosentin tehokkuus. NCBI:n sivulla olevan tutkimuksen mukaan Pfizerin koronarokotteesta saatu immuniteetti ei näytä olevan niin vahva kuin immuniteetti, joka saadaan sairastamalla koronatauti.

Sama NCBI:n sivulla ollut tutkimus toi esille, että vaikka koronarokote tarjoaa suojaa vakavilta sairaalahoidoilta koronataudin takia sekä kuolemantapauksilta, niin CDC raportoi tammikuusta toukokuuhun 2021, 0.01 prosentista 9 prosenttiin ja nollasta 15.1 prosenttiin lisäystä vakavista sairaalahoitoa tarvitsevista koronapotilaista sekä kuolemantapauksista täysin rokotettujen keskuudessa.

YLE:n artikkelin kirjoittaja Johanna Vehkoo kirjoitti kuinka Tokentube on koronakieltäjien ja väärän tiedon levittämisen kenties tärkein keskittymä, jossa levitetään salaliittoteorioita. Kun tuo minun tekemäni video lääketieteellisestä tutkimuksesta, jossa oli näkyvissä nimeni, oli siellä osittain näkyvillä, niin onko YLE:n artikkelin toimittaja sitä mieltä, että Yhdistyneiden Kuningaskuntien terveysturvallisuusviraston tilastot ja NCBI:n tieteellinen tutkimus edustavat salaliittoteorioita? Onkohan toimittaja edes perehtynyt Tokentubessa olevaan videooni lääketieteellisestä tutkimuksesta? Jos on, niin silloin on kyseessä kardinaalimoka. Jos ei ole, niin silloin olisi syytä huolellisesti tarkistaa näkyvillä olevien videoiden sisältö, ettei pääse tapahtumaan väärän todistuksen lausumista.

Se on ihan varmaa, että Tokentubeen mahtuu kaikenlaisia videoita myös sellaisia, joiden tiedot eivät pidä paikkaansa, jotka levittävät väärää tietoa ja jopa perusteita vailla olevia salaliittoteorioita. Mutta YLE:kin levittää väärää tietoa, joka voi olla todella vahingollista siihen uskoville ihmisille.

YLE:n artikkelissa Markus Mäki (28.7.2021) kirjoitti Mika Salmisen haastattelun, jossa Mika sanoo kuinka vaikka rokotettukin voi sairastua koronatautiin, niin rokote kuitenkin suojaa hyvin vakavaa koronatautia vastaan. YLE on saanut väärän tietonsa koronarokotteita lobbaavilta ja sitä kannattavilta terveysalan ammattilaisilta. YLE:n esittämä tieto ettei koronarokotteella rokotettu voi sairastua vakavaan koronataudin muotoon on väärän ja valheellisen tiedon levittämistä. Edellä oleva Yhdistyneiden Kuningaskuntien terveysturvallisuusviraston tilasto osoittaa sen kuinka koronarokotteella rokotettuja kuolee enemmän kuin rokottamattomia ja vaikka osalla näiden kuolemien syynä olisi niin sanottu luonnollinen kuolema, niin silti lukemat ovat todella korkeita 28 päivän sisällä koronatartunnan saamisesta ja koronatautiin kuolleista kahdesti rokotettujen keskuudessa, niin että suuren osan näistä kuolemista voidaan sanoa johtuneen nimenomaan koronarokotteesta.

NCBI:n sivulla olevan tutkimuksen mukaan luonnollinen immuniteetti saattaa ehkäistä paremmin koronataudilta kuin rokote. NCBI:n sivulla oleva tutkimus toi esille kuinka korkeasti rokotetuissa maissa oli korkeampi koronatauti tarttuvuus kuin maissa, joissa ei ollut korkeata rokotus prosenttia. NCBI:n sivulla olevat tiedot tuovat esille kuinka koronarokotteesta huolimatta vakavat koronataudin muodot ja kuolemat lisääntyvät täysin rokotettujen keskuudessa. YLE antaa valheellista ja väärää tietoa koronarokotteesta, joka ei suojaa vakavaa koronatautia tai koronakuolemaa vastaan.

En voi ottaa kantaa koko Tokentuben videoiden puolesta, koska sinne mahtuu varmastikin kaikenlaista tietoa, mutta myös YLE antaa väärää tietoa koskien koronarokotetta ja tuskin myöntää tätä ainakaan ihan heti. Minä en kiistä koronaviruksen olemassaoloa, enkä koronataudin vaarallisuutta erityisesti iäkkäille ja tietyistä sairauksista kärsiville ihmisille. Suurin osa Tokentubessa julkaisemistani videoista koskien koronarokotteita perustuu lääketieteen huippuammattilaisten näkemyksiin, jotka vastustavat koronarokotetta lääketieteellisin perustein. YLE:n ja valtamedian propaganda ja salaliitto syytökset unohtavat tämän tosiasian, että esim. Tokentubessa on myös paljon koronarokotteita vastustavia videoita, joiden takana on monia lääketieteen huippuammattilaisten lausuntoja. Minulla itselläni ei ole lääketieteen tutkintoa, mutta luotan niihin lääketieteen huippuammattilaisiin, jotka kritisoivat koronarokotetta lääketieteellisin perustein. VAERSin tilasto koronarokotteeseen liittyvistä kuolemista puhuu sen puolesta, että lääketieteen huippuammattilaiset, jotka vastustavat koronarokotetta lääketieteellisin perustein ovat tehneet oikeita havaintoja.

Esimerkiksi minä itse en vastusta lääketiedettä, vaan näen ja ymmärrän koronarokotteen olevan todella vaarallinen ihmisten terveydelle. Koronarokotteet ovat aiheuttaneet kaikkialla maailmassa kaikkein eniten kuolemia ja vakavia haittavaikutuksia noin kymmenen kuukauden aikana kuin kaikki muut rokotteet maailmassa yhteensä. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan ikävää faktaa.

Nature

Yläpuolella oleva kuva on USA:n VAERSin tilastoa. Kuvassa näkyy USA:n rokotekuolemat vuodesta 1990 vuoteen 2021. Amerikassa koronarokotteella rokottamiset alkoivat 2020 joulukuussa. Huomaa se kuinka ilmoitetut rokotteisiin liittyvät kuolemat ovat nousseet moninkertaisiksi vuonna 2021, ja tämä kaikki johtuu koronarokotteesta. VAERS saa vain murto-osan todellisista vakavista rokotehaitoista ja niihin liittyvistä kuolemista. Tämä tarkoittaa, että koronarokote kuolemia on paljon enemmän kuin niitä tilastoidaan. Myös kaikkialla muualla suunta on sama kuin Amerikassa koskien koronarokote haittavaikutuksia sekä niihin liitettyjä kuolemia.

Nature

Yläpuolella oleva kuva on USA:n VAERSin tilastoa. Kuvassa näkyy koronarokotteisiin liitetyt kuolemat, jotka ovat tapahtuneet 28 päivän sisällä rokotteen saamisesta. Kuvasta näkyy, että suurin osa koronarokotteisiin liitetyistä kuolemista on tapahtunut samana päivänä rokotteen saamisesta tai päivä rokottamisen jälkeen. Toisena ja kolmantena päivänä rokotteen saamisesta on myös tapahtunut paljon koronarokotteisiin liitettyjä kuolemia. Tämän kuvan tilasto todistaa sen, että suurin osa kuolemista koronarokotteen ottamisen seurauksena tapahtuu muutaman päivän sisällä. Tähän tilastoon ei voida soveltaa sitä, että luonnollinen kuolema selittäisi muutaman päivän sisällä tapahtuneet kuolemat rokotuksesta. Koronarokote on suurin ja todennäköisin kuolema suurimmassa osassa tämän kuvan tilastossa. VAERSin tilasto todistaa sen myös todeksi, että Yhdistyneiden Kuningaskuntien terveysturvallisuusviraston tilasto osoitti samansuuntaista tietoa, sillä tässä tilastossa 28 päivän sisällä kahdesti koronarokotteella rokotetut kuolivat lähes kaksi kertaa useammin kuin rokottamattomat.

YLE:n artikkelissa sanottiin kuinka Tokentubessa on vastamediavaikuttajia, joiden kanavat on suljettu Youtubessa tai valtavirran palveluissa. Lääketieteen nobelisti Luc Montagnier, Pfizerin entinen varatoimitusjohtaja Michael (Mike) Yeadon,  maailmankuulu mikrobiologi Sucharit Bhakdi, ja monet muut nykyään jo useat tuhannet lääketieteen ammattilaiset vastustavat koronarokotetta lääketieteellisin perustein. Minne muualle he tai heidän videoitaan julkaisevat ihmiset lataisivat videoitaan, Kun Tokentubeen ja sitä vastaaviin palveluihin, joissa ei ole diktatuurista vallankäyttöä?

Olemme nyt varsin erikoisessa tilanteessa, lääketieteen ammattilaisetkaan eivät ole yksimielisiä koronarokotteesta. Elämme sellaista aikaa, missä menneisyydessä kommunismissa ja natsismissa elettiin, jossa tukahdutettiin sananvapaus, ja totalitaarinen diktatuuri päätti mitä ihmiset saavat uskoa, mitä he saavat julkaista jne. Olemme nyt ihan samanlaisessa tilanteessa, missä propaganda ja diktatuuri on poistanut sananvapauden, jonka tähden ihmiset etsivät esim. netissä alustoja ja palvelimia, jotka sallivat sananvapauden. Historia on osoittanut, että totalitaarisuuteen ja diktatuurin perustuvat yhteiskunnat ovat olleet aina moraalin, lain, oikeuden ja inhimillisyyden väärällä puolella, he ovat hyväksikäyttäneet totalitaarisuutta ja diktatuuria, jolla he ovat "oikeuttaneet" hirvittävät rikokset ja vääryydet ihmisiä kohtaan. Me olemme juuri nyt tässä samassa tilanteessa.

YLE:n artikkelissa sanotaan kuinka Tokentuben tärkeimmäksi salaliitoksi on noussut The Great Reset, joka tulee aivan todellisesta Maailman talousfoorumin kokouksen nimestä, mutta salaliittoteoriassa se tarkoittaa jotakin aivan muuta.

Pandemia edustaa harvinaista, mutta kapeaa mahdollisuuksien ikkunaa miettiä, kuvitella uudelleen ja nollata maailmamme (tai palauttaa). Tämän Klaus Schwab sanoi maailman talousfoorumin nettisivulla, joka oli otsikoitu The Great Reset (suuri nollaus). Eihän The Great Reset ole mitään salaliittoteoria hörhöilyä, vaan ihan todellinen asia, joka pyrkii muuttamaan nykyisen vanhan maailmanjärjestyksen uudeksi maailmanjärjestykseksi hyväksikäyttäen tätä nykyistä korona tilannetta, mikä on käynnissä nyt kaikkialla maailmassa.

YLE.n artikkelissa tuodaan esille kuinka uushenkisyys ja marginaalissa oleva herätyskristillisyys määrittää suurta osaa Tokentuben sisällöistä. YLE:n artikkeleissa on paljon esillä uushenkisyys sekä luterilaisen kirkon edustama uskonnollisuus. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma YLE:lle.

YLE:n artikkelissa kerrotaan kuinka kotimaiset pienet seurakunnat tuottavat Tokentubeen sisältöä, jossa usein nähdään pedon merkkejä erilaisten koronarajoitustoimien ja rokotusten yhteydessä. Minun Tokentube videoissa sanotaan, että koronarokote ei ole pedon merkki, koska Raamatun sanan opetuksen mukaan tuleva antikristus tulee asettamaan maan päällä pedon merkki järjestelmän, eikä tätä ole vielä tapahtunut. Minulla on myös paljon Raamatun opetuksia Youtubessa, joita ei ainakaan vielä sensuroida, mutta senkin aika tulee kun maailmassa diktatuuri etenee ja saa enemmän valtaa.

Tokentubessa saa olla eri mieltä siellä olevien videoiden kanssa. Minä en tue enkä kannata uushenkisyyttä, enkä äärikarismaattisuutta. Youtubessa on paljon uushenkisten (New-Age jne.) videoita ja äärikarismaattisten edustajien väärää opetusta. Tämäkään ei ole ongelma Youtubelle. Ongelma on se, että et ole samaa mieltä nykyisen totalitarismin ja diktatuurin kanssa, joka määrää sinulle mitä mieltä sinä saat olla koronarokotteista ja kuinka niitä tulee kannattaa, vaikka tilastojen valossa koronarokote on ollut tappajarokote kaikkiin muihin historian rokotteisiin nähden.

YLE:n artikkelissa Tampereen yliopiston tutkija Elina Tolonen sanoo kuinka erilaiset toimijat tulevat yhteen Tokentubessa, jossa hyvin monenlaiset ja jopa toisilleen vastakkaiset alakulttuurit löytävät yhteisen hengen.  Tolosen mukaan karismaattisessa kristillisyydessä on ollut taipumus tukea juutalaisia ja Israelia, mutta tätä ajattelua edustavat ryhmät ovat sulassa sovussa samalla foorumilla antisemitistien ja holokaustin kieltäjien kanssa. Tokentubessa he eivät lähde toisiaan vastaan, Tolonen sanoo.

Minä edustan Raamatullista uskoa Herraan Jeesukseen, enkä ole yhtä pataa Tokentubessa antisemitistien, holokaustien kieltäjien tai uushenkisten kanssa. Antisemitismi on vainoa ja syrjintää juutalaisia kohtaan, jonka tuomitsen jyrkästi. Holokaustin kieltäminen on historian todellisuuden kieltämistä, jonka tuomitsen jyrkästi. Uushenkisyys on Raamatun sanan totuuden valossa epäjumalanpalvelusta, jossa en ole mukana millään tavalla.

Se miksi nämä erilaiset ihmiset erilaisine uskomuksineen ja aatteineen julkaisevat videoita Tokentubessa johtuu siitä, että totalitarismi ja diktatuuri kieltää koronarokote kriittisen kannan, vaikka se perustuisi lääketieteen huippuammattilaisten julkilausumiin, jossa he kritisoivat koronarokotetta lääketieteellisin perustein.

On syytä kysyä, että miksi lääketieteen huippuammattilaisia boikotoidaan, bannataan erilaisilta nettialustoilta ja erotetaan työpaikoistaan, kun he lääketieteellisin perustein kritisoivat koronarokotuksia! Olemme ajautuneet historian pimeiden vuosien tasolle, jossa totalitarismin ja diktatuurin kautta tehtiin pahoja rikoksia ihmisiä kohtaan. Historia on aina muistanut diktatuurin konnat ja rikolliset ja paha on aina saanut palkkansa, yleensä myöhemmin, kun yhteiskunnassa tapahtunut hulluus ja järjettömyys on saavuttanut tietyn pahuuden rajan. Näin tulee käymään myös tässä nykyisessä tilanteessa, jossa diktatuuria ylläpitävät tahot tulevat saamaan ansaitsemansa tuomion pahoista teoistaan.

 

 

Petri Paavola 3.11.2021

Lähteet:
yle.fi/aihe/a/ 20-10001506
assets.publishing.service.gov.uk/ government/ Vaccine-surveillance-report-week-43
ncbi.nlm.nih.gov/ pmc/ articles/ PMC8481107
yle.fi/uutiset/ 3-12037494
openvaers.com/covid-data
weforum.org/ focus/ the-great-reset

 

 

 

 

eXTReMe Tracker