Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Abortti on äärimmäisen pahuuden teko

Sikiö on äitinsä sisällä, hänen kohdussaan. Sikiö ei ole äitinsä ruumiinosa, koska sikiö on uusi pieni ihmistaimi, joka on kytköksissä äitiinsä. Äidillä on oikeus ruumiiseensa, mutta äidillä ei ole oikeutta päättää sisällään olevan uuden ihmistaimen surmaamisesta. Ennen kuin tuon esille karmeita yksityiskohtia liittyen aborttiin, niin kirjoitan lyhyesti alkiosta ja sikiöstä.

Siittiön ja munasolun yhdistyminen on ihmisen elämän alku, jolloin ihmiselämä alkaa rakentumaan eri vaiheissa. Alkiossa on jo DNA:ta, joka tarkoittaa sitä, että alkio on jo ihmiselämän alku.  Sikiöllä on oma DNA, jossa on koodi, jonka avulla sikiö, eli ihmistaimi kehittyy eri vaiheiden kautta.

Melissa Farrell, Planned Parenthood Gulf Coast varatoimitusjohtaja on myöntänyt, että kaikki mitä naisesta poistetaan abortion aikana menee myyntiin. Tämä tarkoittaa sitä, että abortin seurauksena Planned Parenthoodin kautta on kaupattu ja myyty sikiö, istukka, napanuora ja lapsivesipussi. Abortissa surmataan pieni ihminen, mutta tämä surma ja tappo ei riitä ihmisille, sillä vielä sen lisäksi pieni surmattu ihmistaimi ruumiinosineen myydään. Abortoituihin sikiöihin kohdistuva pahuus on todella karmeaa. Surman lisäksi tietty ihmisryhmä pyrkii hyötymään taloudellisesti surmatun sikiön (ihmistaimi) ruumiinosilla. Maailma on karmean pahuuden vallassa.

Planned Parenthood on valehdellut Yhdysvaltain kongressille abortti klinikoidensa rikollisesta toiminnasta koskien sikiöiden ruumiinosien myymistä kokeellisiin tarkoituksiin. Planned Parenthood väitti etteivät he ole hyötyneet sikiökudoksen myymisestä, koska heille on ainoastaan korvattu kuljetusmaksuista. Kun asiaa tutkittiin, niin Planned Parenthood on esimerkiksi laskuttanut käyttökelpoisesta sikiön elimestä 55 dollaria.

Liittovaltion laki NIH Revitalization Act of 1993 kieltää sikiökudoksen hankinnan, vastaanottamisen tai siirtämisen rahallisista syistä. Abortoiduista sikiöistä otetaan talteen ruumiinosia, vaikka sikiön sydän vielä löisi. Sikiöt, joiden sydämet lyövät joutuvat sellaiseen käsittelyyn, missä heidän ruumiinosiaan leikataan irti. Kaikki sikiöt eivät ole kuolleita, vaan osa heistä elää ja he joutuvat käsittelyyn, missä elävältä sikiöltä (ihmistaimi) leikataan irti ruumiinosia. Abortti on osoitus äärimmäisestä pahuudesta, sillä abortissa elävä sikiö (ihmistaimi) surmataan ja joissakin tapauksissa elävä sikiö (ihmistaimi) joutuu kiduttavaan käsittelyyn, missä hänen ollessa elossa, hänen ruumiinosiaan leikataan irti.

Abortti, joka tähtää sikiön ruumiinosien myyntiin toteutetaan sillä tavalla, että sikiön annetaan kehittyä siihen pisteeseen asti, että sen ruumiinosat ovat kehittyneet. Tällaista aborttia voidaan kutsua "teollisuudenhaaraksi", jossa ihminen kasvatetaan tiettyyn pisteeseen asti, jonka jälkeen hänet tapetaan sitä varten, että ihminen pääsee hyötymään rahallisesti myymällä tapetun ihmistaimen ruumiinosia. Tällainen toiminta on osoitus äärimäisestä pahuudesta.

Joissakin abortti tapauksissa sikiö tapetaan tietyllä tavalla, että se säilyisi mahdollisimman hyvin ja siten sikiön ruumiinosia voitaisiin myydä eteenpäin. Sikiön ruumiinosan ostaja voi pyytää sikiön maksaa, keuhkoja tai aivoja jne. jotka hänelle sitten toimitetaan tiettyä maksua vastaan. Sikiön (myös elossa olevan) ruumiinosien irti leikkaaminen ja myyminen on osoitus äärimmäisestä pahuudesta.

Muutama tuleva koronavirus-rokote ehdokas sisältää vuosikymmeniä sitten abortoitujen pienten syntymättömien lasten sikiön solulinjoja. Kuinka julma ja paha ihminen voikaan olla. Ensin surmataan ja tapetaan pieni ja puolustuskyvytön ihmistaimi (sikiö) abortin kautta ja sen jälkeen sikiön solulinjoja laitetaan rokotteeseen. Voiko enää enempää pilkata, ivata ja rikkoa ihmisoikeuksia vastaan? Tällainen toiminta on osoitus äärimmäisestä pahuudesta.

Amerikassa toimiva Satanic Temple on ilmoittanut, että Missourissa osavaltion lait rikkovat heidän jäsentensä oikeutta harjoittaa uskonnollista vapauttaan. Satanic Temple sanoo abortin olevan uskonnollinen rituaali, sakramentaalinen toimitus, joka vahvistaa oikeutta ruumiilliseen itsemääräämisoikeuteen.

Satanic Temple sanoo, että ihmisten pitäisi voida kiertää odotusaikaa, neuvontaa, ultraäänikuvia ja muita toimenpiteitä, joita viranomaiset vaativat ennen kun abortti voidaan suorittaa. Satanisteille (Satanic Temple) abortti on uskonnollinen rituaali ja heidän rituaalinsa noudattamisen tulisi vapauttaa heidät viranomaisten aborttisäädöksistä, sillä heidän oma rituaalinsa on seremoniallisesti sidottu aborttiin.

Vuonna 2012 Satanic Temple sanoo järjestöllä olevan yli 300 000 jäsentä maailmanlaajuisesti. Satanic Temple on voimakas abortin tukija, sillä heidän mukaansa ihmisen ruumis on loukkaamaton, joka on alamainen ainoastaan ihmisen omalle tahdolle. Abortin kutsuminen uskonnolliseksi rituaaliksi, seremoniaksi ja sakramentaaliseksi teoksi on osoitus äärimmäisestä pahuudesta.

Saatananpalvojat palvovat saatanaa ja palvoessaan saatanaa he samalla vastustavat Raamatun Jumalaa. Jos saatananpalvojat pitäisivät Raamatun Jumalaa satuolentona, niin he eivät näkisi valtavan paljon vaivaa sen eteen, että he rituaaleissaan raiskaavat ja pahoinpitelevät lapsia, juovat ihmisverta sekä pilkkaavat Raamatun Jumalaa. Saatananpalvojat ovat yhteydessä pahan henkivaltoihin, jotka antavat heille ohjeita ja määräyksiä mitä heidän tulee tehdä ja siksi he tekevät kauhistuttavia asioita.

Saatananpalvojien mielenkiinto aborttia kohtaan osoittaa abortin olevan osa saatanallista pahuutta maan päällä. Abortin ympärillä tapahtuvat asiat ovat osoitus pahuudesta, joka hallitsee ihmisten sydämiä. Moni sanoo, että olet kirjoittanut Amerikan abortti asioista, mutta Suomessa ei tällaisia asioita tule tapahtumaan. Suomessa tehdään vuosittain noin 10 000 aborttia, eli noin 10 000 syntymättömän lapsen tappoa. Kun tämä nykyinen pahuuden kehitys etenee pitemmälle, niin Suomessakin saatetaan nähdä sikiön ruumiinosien kauppaa jne.

Pahuus maailmassa tulee lisääntymään ja ainoa mahdollisuus pelastua tältä pahuudelta on katua omia syntejään ja uskoa Herraan Jeesukseen, jolloin ihminen tulee näkemään totuuden ja ymmärtää sen miksi maailmassa tehdään paljon kauhistuttavan pahoja asioita. Pahuus voidaan voittaa vain uskon kautta Jeesukseen.

 

 

Petri Paavola 3.11.2020

 

Lähteet:
lifenews.com/ planned-parenthood-doc-who-wanted-lamborghini-for-selling-aborted-babies-caught-selling-aborted-baby-parts-again
israel365news.com/ newly-revealed-testimony-in-congress-planned-parenthood-lied-they-do-sell-fetal-parts/
preciouslife.com/ satanists-team-up-with-planned-parenthood-to-promote-abortion-in-missouri/
israel365news.com/ satanic-temple-files-lawsuit-claiming-abortion-as-a-sacramental-act-revealing-idolatrous-roots-of-secularism
sciencemag.org/ abortion-opponents-protest-covid-19-vaccines-use-fetal-cells

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker