Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Ajankohtainen katsaus korona tilanteesta

Tämä sinun tulisi ehdottomasti lukea, joka olet kiinnostunut ajankohtaisista asioista nykyiseen tilanteeseen liittyen. Glasgowin yliopiston tutkijat saivat selville, että tavallista flunssaa aiheuttava rinovirus voittaa ja syrjäyttää koronaviruksen ja estää koronavirus tartunnalta sen ajan kun ihmisellä on tavallinen flunssa. Tutkijoiden mukaan rinovirus voittaa helposti koronaviruksen. Jos rinovirus ja SARS-CoV-2 (koronavirus) päästetään samaan aikaan aiheuttamaan tautia, niin ainoastaan rinovirus sairastuttaa, ei koronavirus. Jos koronavirukselle annetaan 24 tuntia etumatkaa ja sen jälkeen rinovirus päästetään irti, niin rinovirus kukistaa koronaviruksen.

Tutkijoiden mukaan rinoviruksen hyödyt ovat vähäaikaisia, mutta se voi silti auttaa tukahduttamaan koronavirusta. Lisätutkimuksien mukaan rinovirus laukaisi immuunivasteen tartunnan saaneiden solujen sisällä, joka esti koronavirusta tekemästä itsestään kopioita. Tutkimuksen mukaan rokotukset, hygenia ja virusten välinen vuorovaikutus voi vähentää koronatartuntojen esiintyvyyttä merkittävästi, mutta suurin teho koronavirusta vastaan saataisiin rokotuksista.

bbc.com/news/ health 56483445

THL tiedotti 12.2.2021 näin: Influenssaepidemian käynnistymisestä ei toistaiseksi ole merkkejä. Tartuntatautirekisteriin on ilmoitettu toistaiseksi vain muutamia influenssa A- ja B -löydöksiä.

thl.fi/fi/web/ infektiotaudit-ja-rokotukset/ ajantasainen-influenssakatsaus

Tiedämme sen että pcr-testit ovat epäluotettavia ja kuinka WHO on antanut ohjeita, että terveysalan ammattilaisen arvio riittää ilman tieteellisiä tutkimuksia siihen, että ihmisellä havaitaan koronatartunta.

Suomalainen lääkäri Tiina Ramsay on kirjoittanut näin Facebookissa (Tiinan viesti on poistettu Facebookista):

Ihan vaan asioiden selkiinnyttämiseksi. Me lääkärit saimme pikaohjeistuksen 30.3.(emergency use ICD codes ,WHO) maailmanlaajuisesti uusista diagnoosinumeroista corona,covid-19 johdosta. Niin kuin huomaatte THL ohjeista. Varsinaisen corona-taudin/kuolinsyyn dg on U07.1 ja vaatii, että virustesti on positiivinen. Mutta myös U07.2 on corona tauti/kuolinsyy diagnoosi, jota lääkäri voi käyttää, vaikka potilaasta ei ole varmistettua positiivista corona-testiä. Riittää, että potilaalla on coronaan sopivia oireita, kuumetta, nuhaa, yskää, keuhkokuume ym. Eli kyseessä voi olla myös mikä tahansa muu tauti, virus tai bakteeri. Valistunut arvaus siis on tilastokelpoinen.

Koska tavallinen flunssaa aiheuttava rinovirus voittaa koronaviruksen, niin on syytä vahvasti epäillä, että suurin osa "koronatartunnoista" onkin tavallista flunssaa, joka luokitellaan koronatartunnaksi ja kun näin tehdään, niin se selittäisi miksi influenssaepidemiaa ei ole käynnistynyt Suomessa eikä maailmalla niin kuin se on aina tavallisesti käynnistynyt. Uskon siihen, että koronavirusta on olemassa ja sairas sekä vanha ihminen voi kuolla koronavirukseen, mutta edellä olevien tietojen valossa näyttää siltä, että tavallista flunssaa diagnosoidaan koronavirukseksi. Kun kerran on tieteellisesti todistettu, että tavallinen rinovirus voittaa koronaviruksen, niin silloin se voisi tarkoittaa sitä, että todellisuudessa koronatartuntoja on vähemmän ja enemmän tavallista flunssaa, joka diagnosoidaan koronatartunnaksi.

Ruotsalaistutkijoiden tekemässä tutkimuksessa, jota ei ole vertaisarvioitu sanotaan, että maailmanlaajuisesti koronarajoitukset ovat aiheuttaneet suunnilleen saman verran kuolemia kuin koronaviruksen aiheuttamat kuolemat.

hs.fi/ ulkomaat

Britanniassa tehdyn vertaisarvioidun tutkimuksen mukaan koronakuolemien ja syöpäkuolemien vertailun perusteella on mahdollista, että koronarajoitusten takia Britanniassa on saatettu menettää enemmän elinvuosia kuin pelastaa. Tutkimuksen mukaan sulkujen hyöty verrattuna syövälle menetettyihin elinvuosiin olisi selkeä. Tutkijat kuitenkin huomattavat, että Imperial Gollegen ennustetta kuolemien määrästä on pidetty liioiteltuna. Tutkijat ovat sitä mieltä, että yhteiskunnan sululla on ollut selvä vaikutus ihmisten halukkuuteen ja mahdollisuuteen hakeutua hoitoon. Tutkijoiden mukaan tämä on voinut todennäköisesti johtaa sairastavuuden ja ja kuolleisuuden kasvuun sellaisten parannettavissa olevien tautien parissa kuin syöpä, sydäninfarkti ja aivohalvaus.

lse.ac.uk/ News/ Life-years

Koronarajoitukset ovat aiheuttaneet valtavan paljon kuolemia ja sairauksien pahentumisia, itsemurhia, perheväkivaltaa, konkursseja, työttömyyttä jne. Koronarajoitukset eivät olekaan vähentäneet kuolemia, vaan lisänneet niitä sellaisissa tapauksissa kun ihmiset eivät ole päässeet hoitoon koronarajoitusten tähden. 

Kävin 25.3.2021 EU:n tietokannassa ja tutkin koronarokotteisiin liittyviä epäiltyjä kuolemantapauksia, joita oli kaiken kaikkiaan 4576 kuolemaa Euroopassa ja ajanjakso päättyi 20.3.2021. Pfizerin rokotteeseen oli kuollut 2906 ihmistä. Modernan rokotteeseen oli kuollut 1076 ihmistä. AstraZenecan rokotteeseen oli kuollut 592 ihmistä. Janssenin rokotteeseen 2 ihmistä (Janssen ei ole ollut kauaa Euroopan markkinoilla).

adrreports.eu/fi/ search

Vaersin tilastoissa amerikkalaisten tietokannassa 11.3.2021 mennessä on kuollut 1464 ihmistä epäiltynä koronarokote kuolemaan.

medalerts.org/ vaersdb/ index

Tämä uusi koronarokote on aiheuttanut vain kolmessa kuukaudessa enemmän kuolemantapauksia kuin mikään muu rokote maailmassa. Vertailun vuoksi kolmessa kuukaudessa Vaersin tilastossa amerikkalaisia on kuollut 1464 ihmistä koronarokotteeseen ja 15 vuodessa kausi-influenssa rokotteeseen on kuollut 1216 ihmistä. On selvää, että tilastojen valossa, jotka kertovat vain pienen osan rokotekuolemista, niin koronarokote on tilastojen valossa tappajarokote.

Kaksi israelilaista on julkaissut hälyttävää tietoa Israelista. Aix-Marseillen yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kehittyvien tartuntatautien ja trooppisten sairauksien yksikön tohtori Hervé Seligmann ja insinööri Haim Yativ ovat tämän tutkimuksen ja julkaisun takana. He väittävät, että Pfizerin rokote aiheuttaa "satoja kertoja suurempaa kuolleisuutta nuorilla verrattuna kuolleisuuteen koronavirukseen ilman rokotetta ja kymmeniä kertoja enemmän vanhuksille, kun on dokumentoitu kuolleisuutta koronaviruksesta rokoteannoksen ottamisen lähiaikana
joka lisää suurempaa kuolleisuutta sydänkohtaukseen, aivohalvaukseen jne.

Israelissa tammikuussa 2021 rokotteen haittatapahtumista oli 3000 merkintää, joista 2900 oli mRNA-rokotteen aiheuttamia. Muihin vuosiin verrattuna kuolleisuus on 40 kertaa suurempaa. Seligmannin ja Yativin mukaan koronarokotukset ovat aiheuttaneet enemmän kuolemia kuin koronavirus olisi aiheuttanut samana aikana. Haim Yativ ja tri Seligmann sanovat, että heidän mielestään "tämä on uusi holokausti", kun Israelin viranomaiset painostavat kansalaisia vastaanottamaan rokotteen.

israelnationalnews.com/ News/

Hes 18:23 Olisiko minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra; eikö se, että hän kääntyy pois teiltänsä ja elää?

Hes 33:11 Sano heille: Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, vaan se, että jumalaton kääntyy tieltänsä ja elää. Kääntykää, kääntykää pois pahoilta teiltänne; ja minkätähden te kuolisitte, Israelin heimo!

Olet nyt tällä sivulla lukenut koronaviruksista, koronarajoituksista ja koronarokotteista tietoa, joka pohjautuu sellaiseen viralliseen tietoon, joka ei saa huomiota eikä palstatilaa, koska kaiken palstatilan ja huomion saa vain "koronatartunnat ja kuolemat", maskipakkoa ajavat lausunnot ja koronarajoitukset.

Koronarokotteen ja koronarajoitusten sanotaan auttavan tähän nykyiseen tilanteeseen. Mutta mitä on todellisuudessa tapahtunut? Koronarokote on kaikkein vaarallisin rokote mitä ikinä on kehitetty yleiseen jakeluun, jonka tappavuusprosentti haittavaikutuksina on paljon korkeampi ja moninkertainen kuin aikaisemmilla rokotteilla. En vastusta lääketiedettä, sillä lääketiede on saanut paljon hyvää aikaan, mutta vastustan koronarokotteita. Koronarajoitukset ovat myös aiheuttaneet paljon kuolemia maailmalla.

Yleensä virallinen taho siivoaa pois kaiken kritiikin koronarokotteita ja rajoituksia kohtaan, mutta virallinen taho on myös ikään kuin lipsauttanut sellaista tietoa julkisuuteen, joka näyttää koronaviruksen, koronarokotteet ja koronarajoitukset erittäin vahingollisessa valossa.

Tämän sivun tiedot koronaviruksesta, koronarokotteista ja koronarajoituksista, jotka perustuvat viralliseen tietoon (Huom! Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan todennettua faktaa esillä olleiden asioiden kautta!) tuovat minun mieleeni sellaisen ajatuksen, että koko koronavirus, koronarokote ja koronarajoitus asia on etukäteen suunniteltu, jonka tarkoitus on maailman väestön vähentäminen. Mitä sinä ajattelet tästä tämän sivun tietojen perusteella, jotka perustuvat olemassa olevaan viralliseen tietoon?

 

Petri Paavola 25.3.2021

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769

Muut lähteet mainittu kirjoituksessa

 

 

 

 

eXTReMe Tracker