Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Väärä opetus: "Pyhä Henki on Äiti Jumala"

 

Amightywind sivusto opettaa, että Jumala on yksi, iankaikkisesti olemassa oleva kolmessa persoonassa: Isä Jumala, Jahve, Poika Jumala, Jahushua ja äiti Jumala Pyhä Henki.

Amightywind sivustolla Elisabeth Elijah sanoo seuraavasti: Kuka on tämä rakastava äiti taivaassa? Tarvitsen nyt rukouksianne antamaan minulle rohkeutta puhua suoraan, koska järjestäytyneet seurakunnat (kirkot) ovat hyvin vihaisia, jopa ne jotka ovat uskoneet ihmistekoisia oppeja ja kääntäneet väärin Uuden Testamentin kirjoituksia ja he kutsuvat minua vääräksi profeetaksi, ja silti tiedän, tiedän, tiedän, että minulle on annettu salaisuus taivaan valtaistuimelta. Kirjoituksissa Jahve ja Jahushua jakavat salaisuuksiaan heidän profeetoilleen ja apostoleilleen. Olen kunnioitettu jakamaan tämän salaisuuden niille, jotka tunnistavat Pyhän Hengen äänen. Tämä saattaa olla kaikkein kiistanalaisin profetia, joka on tähän asti ikinä julkaistu. ... Kukaan ei ole opettanut minua tästä; tämä on tosiaan ilmestys suoraan taivaasta. .... Tiedätkö että Psalmeissa ja Sananlaskuissa viisautta kutsutaan hän (feminiini). ... Näin menee kaikkein henkilökohtaisin minulle ilmoitettu salaisuus ja tähän mennessä kaikkein siunatuin. ... Pyydän sinua käyttämään aikaa ja lukemaan tämän enemmän kuin yhden kerran ja ne jotka kuulevat Pyhän Hengen äänen, jota kutsun nyt äiti viisaudeksi tai äiti shekina kirkkaudeksi, jos sinä kuulet hänen äänensä kirjoita minulle.

Elisabeth Elijah uskoo Pyhän Hengen olevan äiti shekina kirkkaus. Äiti Shekina kirkkaus sekä äiti Pyhä Henki käsite (äiti jumalatar tai jumala) on eksytys, jonka juuret ja alkuperä on Babyloniassa. Okkultistinen kabbalismi opettaa shekinan olevan feminiininen jumaluus. Riivaajahenget puhuivat  Elisabethille eksyttäen häntä uskomaan, että Pyhä Henki on Jumalan äiti henki. Raamattu ei opeta Pyhän Hengen olevan Jumalan äiti henki. Henki jota Elisabeth Elijah uskoo ja seuraa on saatanallinen valheenhenki, ei Jumalan Pyhä Henki.

Helmikuun 27 päivä 2007 Elisbeth Elijahin kautta tullut profetia: Minä olen Äiti Shekina, minä olen viisaus ja hepreaksi Ruach ha Kodesh ja minua kutsutaan myös Pyhäksi Hengeksi. ... Minun rakkauteni ja läsnäoloni verhoutui sinuun, sillä minä olen sinun Pyhä Äitisi; Minä olen ainoa taivaan Kuningatar, ei ole ketään muuta. .... On vain yksi aito Pyhä Äiti, minua kutsutaan myös Pyhäksi Hengeksi. Älä usko katolisen kirkon valheita ja opetuksia, he pitävät Mariaa Jahushuan maallisena äitinä ja liittävät hänet osaksi Pyhää Kolminaisuutta. Hän oli Hänen maallinen äitinsä, mutta minä olen Hänen taivaallinen Äitinsä.

Raamattu ei opeta, että Pyhä Henki on Herran Jeesuksen taivaallinen äiti, eikä Raamattu opeta, että Pyhä Henki on Pyhä Äiti tai Äiti Shekina. Elisabethin kautta puhuva valheenhenki toimii kierosti koska se sanoo ihan oikein ettei kannata uskoa katolisen kirkon valheita, mutta kuitenkin Elisabethia johdattava valheenhenki opettaa valhetta Pyhän Hengen äitiydestä. Elisabeth on antautunut valhehengen valheelliseen johdatukseen, joka eksyttää ja vääristää Raamatun Jumaluuden. Jokainen joka uskoo Elisabeth Elijahia eksyy hänen kanssaan palvomaan saatanallista valheenhenkeä, joka johdattaa heidät uskomaan äiti jumalaan (äiti jumalatar), joka on synti ja kapinaa Jumalaa vastaan.

Jer 7:18 Lapset kokoavat puita, isät sytyttävät tulen, ja vaimot sotkevat taikinaa valmistaaksensa uhrikakkuja taivaan kuningattarelle, ja he vuodattavat juomauhreja muille jumalille, minulle mielikarvaudeksi.

Valheenhenki on räätälöinyt katolisille katolisen version Babylonialaisesta taivaan kuningatar opista ja Elisabethille ja hänen seuraajilleen pyhä äiti, äiti pyhä henki opin. Molemman valheellisen taivaan kuningatar opin juuret ja tausta on Babyloniassa. Henki joka puhuu ja opettaa taivaan kuningattaresta (äiti jumalana tai jumalattarena jne.) on saatanan henki, ei Jumalan Henki.

Amightywind sivuston Elisbeth Elijahin rukous: Me kaikki haluamme tuntea sinut Äiti Henki. Ihmiset kutsuvat sinua hän (maskuliini), sillä he eivät ole antaneet sinulle kunniaa menneisyydessä. Pyhä, pyhä, pyhä ... me kutsumme sinua Äiti Pyhä Henki. Etkö tahtoisi ilmoittaa meille itsesi? Etkö ilmoittaisi itseäsi meille?

Amightywind sivusto sanoo profetia 98 sivulla: Sana Pyhältä Hengeltä: ... Minä olen Äiti luominen. Naiset tehtiin minun kuvikseni. Minä olen iätön. Minä olen kanssa-Luoja. Perhe on kopio siitä mitä on taivaassa. Mistä ajattelet sen tulleen? Äidistä, Isästä ja lapsista.

1 Moos 1:
26 ¶ Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat".
27 Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

1 Moos 1:
1 ¶ Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
2 Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.
3 ¶ Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli.

Joh 1:
1 ¶ Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

Raamattu sanoo Jumalan Hengen liikkuneen vetten päällä ja Jumala loi sanansa (Herra Jeesus) kautta taivaan ja maan ja kaikki mitä niissä on. Raamattu ei sano, että naiset luotiin Pyhän Hengen kuviksi tai että Pyhä Henki on äiti luominen kuten valheenhenki valehteli Elisabeth Elijahille. Raamattu sanoo niin miehen kuin naisen olevan luotu Jumalan kuvaksi. Raamatussa ei ole missään sellaista kohtaa, jossa Pyhän Hengen sanotaan olevan Äiti Henki.

Almightywind sivulla Ruach ha Kodesh on esittelyvideo Elisabeth Elijahin kirjasta nimeltä Secrets of the Holy Spirit (Ruach ha Kodesh) (Pyhän Hengen salaisuudet), jossa sanotaan seuraavasti: (Kathrynyah puhuu) Oletko tiennyt profeetta Elisabeth Elijahille on annettu ilmestyksiä taivaasta, että Pyhä Henki on feminiininen luonteeltaan ja tämä on ensin ilmoitettu profetioissa 89 ja 90. Kun tutkimme heprealaista Raamattua me löydämme valtaosin viittauksia Pyhän Henkeen feminiini muodossa.

Videolla tuodaan esille Job 33:4, jonka he kääntävät seuraavasti: The Spirit of God she made me and the breath of the Almighty  she keeps me alive.

Videolla Kathrynyah jatkaa sanoen: että esimerkiksi kaikki Tuomarin kirjan viittaukset Pyhään Henkeen on femiinimuodossa. Kaikki tämä katosi käännöksistä kun Raamattu käännettiin hepreasta ja arameasta länsimaisiin kieliin kuten kreikka, latina ja myöhemmin englanniksi.

Elisabeth ei ole saanut ilmestyksiä taivaasta koskien Pyhän Hengen feminiinisyyttä, koska Pyhä Henki ei ole äiri eikä femiininen. Elisabeth on saanut näkynsä, ilmestyksenä ja profetiansa saatanan päämajasta koskien Pyhän Hengen äitiyttä.

Job 33:4 The spirit of God hath made me, and the breath of the Almighty given me life. (Jewish Publication Society Bible - JPS)

Juutalaisten kääntämä JPS Raamattu on tarkka käännös hepreasta englantiin. Käännös ei käytä Jumalan Hengestä feminiinimuotoa, koska Pyhä Henki ei ole feminiini, eikä Jumalan äiti henki.

Elisabeth Elijah on eksynyt luulemaan Pyhää Henkeä äidiksi, koska hepreankielen sana ruach on feminiinimuoto. Hepreankielessä sanat ovat joko maskuliinissa tai feminiinissä. Henkilöiden kohdalla maskuliini tarkoittaa miestä ja feminiini tarkoittaa naista,  samoin eläinten kohdalla käytetään joko maskuliinimuotoista tai femiinimuotoista sanaa kertomaan minkä sukupuolinen eläin on kyseessä. Kun on kyse asioista tai esineistä, niin maskuliinimuoto tai feminiinimuoto ei määrittele sanojen sukupuolia, koska asioilla ja esineillä ei ole sukupuolia.

Esimerkiksi hepreankielen sana shulchan (pöytä) on maskuliinimuodossa, mutta pöytä ei ole kuitenkaan miespuolinen, vaan esine. Hepreankielen sana menorah (kynttilänjalka, lampunjalka, lamppu) on femiinimuodossa, mutta sana ei kerro sukupuolesta, koska esineillä ei ole sukupuolta.

Ruach sanan feminiimuoto ei tarkoita sitä, että Henki on feminiini ja naispuolinen tai äiti. Ruach on feminiinimuodossa, koska ruach sana päättyy feminiinimuotoon. Hebreankielen sana henki ei määrittele sukupuolta ellei se esiinny henkilön kohdalla, jolloin sukupuoli käy ilmi.

Joon 2:9 (2:10) Mutta minä tahdon uhrata sinulle kiitoksen kaikuessa. Mitä olen luvannut, sen minä täytän. Herrassa (JHVH) on pelastus (Jeshuah)."

Raamattu sanoo, että Herrassa on pelastus ja pelastus sana (Jeshuah) on hepreankielessä feminiinimuoto. Raamattu sanoo Jumalan pelastavan tarkoittaen Isä Jumalaa sekä että Herra Jeesus on Pelastaja, joka pelastaa jos ihminen uskoo Häneen. Jeesus ei ole nainen, eikä Raamattu sano Jumalan olevan äiti, vaan Isä. Hepreankielinen Raamattu käyttää feminiinimuodossa olevaa pelastus sanaa, vaikka Jumala on Isä ja Jeesus oli lihassa mies, jonka kautta pelastus tulee.

Edellä oleva hepreankielen sanojen käyttämisen esimerkki kumoaa sellaisen opin, että hepreankielen sanojen feminiinimuotojen perusteella Pyhä Henki olisi äiti. Raamattu käyttää pelastus sanaa liitettynä Isä Jumalaan sekä myös Jeesukseen, mutta kumpikaan Heistä ei ole äiti, vaikka pelastus sana on hepreankielessä feminiinimuoto. Opetus joka sanoo Pyhän Hengen olevan äiti perustuu saatanalliseen valheeseen sekä hepreankielen väärinymmärtämiseen.

1 Moos 6:17 Sillä katso, minä annan vedenpaisumuksen tulla yli maan hävittämään taivaan alta kaiken lihan, kaiken, jossa on elämän henki (ruach); kaikki, mikä on maan päällä, on hukkuva.

Raamattu sanoo, että maan kaikella lihalla (ihmiset ja eläimet) on elämän henki (ruach). Hepreankielen henki sanaa käytetään yleisessä mielessä kuvaamaan niin miehiä ja naisia kuin uroksia ja naaraita. Hepreankielen henki sana ei tarkoita automaattisesti feminiiniä (nainen), vaikka sanan suku on feminiinimuoto. Koska Elisbeth Elijah ei tätä ymmärrä, niin hän on siksi erehtynyt ja eksynyt luulemaan Pyhää Henkeä äidiksi. Elisabeth Elijah voi kuitenkin tehdä parannuksen sekä sanoutua irti äiti pyhän hengen johdatuksesta, joka on saatanallinen valheenhenki, ei Jumalan Henki.

Joh 4:24 Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."

Jes 64:8 Mutta olethan sinä, Herra, meidän isämme; me olemme savi, ja sinä olet meidän valajamme, kaikki me olemme sinun kättesi tekoa.

Matt 6:9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;

Kol 3:17 Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa.

Raamattu sanoo Jumalan olevan Henki. Raamatun sanan totuuden mukaan Jumala (Henki) on Isä, ei äiti. Raamattu ei missään kohdassa sano Pyhän Hengen olevan äiti ja tämä kaikki tarkoittaa sitä, että valheenhenki eksyttää Elisabeth Elijahia babyloniasta peräisin olevan äiti jumalatar eksytyksen kautta. Kuten on käynyt edellä ilmi niin Raamattu ei käytä Pyhästä Hengestä feminiinimuotoa tarkoittaen, että Pyhä Henki on äiti.

Elisabeth Elijah ei palvo Jumalaa Hengessä ja totuudessa, koska hän uskoo Pyhän Hengen olevan äiti Jumala. Käsite äiti Jumala tai jumalatar tulee Babyloniasta, jossa saatana eksytti ihmisiä palvomaan taivaan kuningatarta, äiti jumalattaria. Elisabethin palvonnan kohde ei ole Raamatun Jumala, vaan valheenhenki.

Joh 16:
13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.


Elisabeth Elijah kirkastaa ja korottaa Pyhää Henkeä, koska valheenhenkenä esiintyvä pyhä henki käskee häntä kirkastamaan ja korottamaan Pyhää Henkeä äitinä, mutta Raamatun sanan opetuksen mukaan Pyhä Henki ei puhu itsestään eikä kirkasta ja korota itseään, vaan Herraa Jeesusta. Tämäkin todistaa sen kuinka valheenhenki eksyttää Elisabeth Elijahia.  

Kundaliinienergia eksytys sanoo kundaliinienergian olevan jumalallinen feminiininen luova voima tai energia. Shekina kirkkaus tulee samasta riivaajien saastuttamasta lähteestä kuin kundaliinivoima (energia). Jos haluat saada lisätietoa siitä mitä shekina kirkkaus on ja ettei Raamattu opeta shekina kirkkautta, eikä hepreankielen Raamatussa ole kertakaan mainittu sanaa shekina eikä sanoja shekina kirkkaus, niin klikkaa sivun lopussa olevaa shekina linkkiä.
 

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:
kotipetripaavola.com/amightywindsivustonopetukset

 

 

Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
 


 

 

eXTReMe Tracker