Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Amightywind sivuston opetukset

Amightywind sivuston opetukset herättävät uskovien keskuudessa ristiriitaisia tuntemuksia, jotkut ovat sen puolella ja toiset sitä vastaan. Aion tässä kirjoituksessa tarkastella amightywind.com sivuston opetuksia Jumalan sanan valossa.

Raamatun sanan totuuden valossa on kiistaton totuus, että amightywind sivuston opetukset perustuvat eksytykseen sekä useaan väärään ja vahingolliseen opetukseen. Toki se on totta, että amightywind sivusto opettaa myös ihan oikeita Raamatun opetuksia, mutta sivuston opetuksen perusta on kuitenkin eksytyksessä.

Tarkoitukseni ei ole synnyttää riitoja uskovien välille tai lyödä ja mustamaalata amightywind sivuston henkilöitä, vaan tutkia ja koetella sen opetuksia Raamatun sanan totuuden kautta. Amightywind sivuston opillinen perustus on tukeutunut väärään ja eksyttävään opetukseen, joka on vahingollinen ja turmiollinen jokaiselle joka uskoo ja seuraa amightywind sivuston opetuksia. Koin voimakkaasti sydämelläni, että minun tuli kirjoittaa Amightywind Ministrystä, koska varsinkin vasta uskoontulleet sekä vähän aikaa uskossa olleet uskovat voivat erehtyä luulemaan Amightywind Ministryä Raamatulliseksi yhteisöksi, mitä se ei kuitenkaan ole. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanalla rukouksen kera.
 

Sisällys:
Väärä opetus: Pyhä Henki on äiti Jumala
ylienkeli Miikael eksytys
Nimi Yahushua ja loppusanat

Väärä opetus: Pyhä Henki on äiti Jumala

Amightywind sivusto opettaa, että Jumala on yksi, iankaikkisesti olemassa oleva kolmessa persoonassa: Isä Jumala, Jahve, Poika Jumala, Jahushua ja äiti Jumala Pyhä Henki.

Amightywind sivustolla Elisabeth Elijah sanoo seuraavasti: Kuka on tämä rakastava äiti taivaassa? Tarvitsen nyt rukouksianne antamaan minulle rohkeutta puhua suoraan, koska järjestäytyneet seurakunnat (kirkot) ovat hyvin vihaisia, jopa ne jotka ovat uskoneet ihmistekoisia oppeja ja kääntäneet väärin Uuden Testamentin kirjoituksia ja he kutsuvat minua vääräksi profeetaksi, ja silti tiedän, tiedän, tiedän, että minulle on annettu salaisuus taivaan valtaistuimelta. Kirjoituksissa Jahve ja Jahushua jakavat salaisuuksiaan heidän profeetoilleen ja apostoleilleen. Olen kunnioitettu jakamaan tämän salaisuuden niille, jotka tunnistavat Pyhän Hengen äänen. Tämä saattaa olla kaikkein kiistanalaisin profetia, joka on tähän asti ikinä julkaistu. ... Kukaan ei ole opettanut minua tästä; tämä on tosiaan ilmestys suoraan taivaasta. .... Tiedätkö että Psalmeissa ja Sananlaskuissa viisautta kutsutaan hän (feminiini). ... Näin menee kaikkein henkilökohtaisin minulle ilmoitettu salaisuus ja tähän mennessä kaikkein siunatuin. ... Pyydän sinua käyttämään aikaa ja lukemaan tämän enemmän kuin yhden kerran ja ne jotka kuulevat Pyhän Hengen äänen, jota kutsun nyt äiti viisaudeksi tai äiti shekina kirkkaudeksi, jos sinä kuulet hänen äänensä kirjoita minulle.

Elisabeth Elijah uskoo Pyhän Hengen olevan äiti shekina kirkkaus. Äiti Shekina kirkkaus sekä äiti Pyhä Henki käsite (äiti jumalatar tai jumala) on eksytys, jonka juuret ja alkuperä on Babyloniassa. Okkultistinen kabbalismi opettaa shekinan olevan feminiininen jumaluus. Riivaajahenget puhuivat  Elisabethille eksyttäen häntä uskomaan, että Pyhä Henki on Jumalan äiti henki. Raamattu ei opeta Pyhän Hengen olevan Jumalan äiti henki. Henki jota Elisabeth Elijah uskoo ja seuraa on saatanallinen valheenhenki, ei Jumalan Pyhä Henki.

Helmikuun 27 päivä 2007 Elisbeth Elijahin kautta tullut profetia: Minä olen Äiti Shekina, minä olen viisaus ja hepreaksi Ruach ha Kodesh ja minua kutsutaan myös Pyhäksi Hengeksi. ... Minun rakkauteni ja läsnäoloni verhoutui sinuun, sillä minä olen sinun Pyhä Äitisi; Minä olen ainoa taivaan Kuningatar, ei ole ketään muuta. .... On vain yksi aito Pyhä Äiti, minua kutsutaan myös Pyhäksi Hengeksi. Älä usko katolisen kirkon valheita ja opetuksia, he pitävät Mariaa Jahushuan maallisena äitinä ja liittävät hänet osaksi Pyhää Kolminaisuutta. Hän oli Hänen maallinen äitinsä, mutta minä olen Hänen taivaallinen Äitinsä.

Raamattu ei opeta, että Pyhä Henki on Herran Jeesuksen taivaallinen äiti, eikä Raamattu opeta, että Pyhä Henki on Pyhä Äiti tai Äiti Shekina. Elisabethin kautta puhuva valheenhenki toimii kierosti koska se sanoo ihan oikein ettei kannata uskoa katolisen kirkon valheita, mutta kuitenkin Elisabethia johdattava valheenhenki opettaa valhetta Pyhän Hengen äitiydestä. Elisabeth on antautunut valhehengen valheelliseen johdatukseen, joka eksyttää ja vääristää Raamatun Jumaluuden. Jokainen joka uskoo Elisabeth Elijahia eksyy hänen kanssaan palvomaan saatanallista valheenhenkeä, joka johdattaa heidät uskomaan äiti jumalaan (äiti jumalatar), joka on synti ja kapinaa Jumalaa vastaan.

Jer 7:18 Lapset kokoavat puita, isät sytyttävät tulen, ja vaimot sotkevat taikinaa valmistaaksensa uhrikakkuja taivaan kuningattarelle, ja he vuodattavat juomauhreja muille jumalille, minulle mielikarvaudeksi.

Valheenhenki on räätälöinyt katolisille katolisen version Babylonialaisesta taivaan kuningatar opista ja Elisabethille ja hänen seuraajilleen pyhä äiti, äiti pyhä henki opin. Molemman valheellisen taivaan kuningatar opin juuret ja tausta on Babyloniassa. Henki joka puhuu ja opettaa taivaan kuningattaresta (äiti jumalana tai jumalattarena jne.) on saatanan henki, ei Jumalan Henki.

Amightywind sivuston Elisbeth Elijahin rukous: Me kaikki haluamme tuntea sinut Äiti Henki. Ihmiset kutsuvat sinua hän (maskuliini), sillä he eivät ole antaneet sinulle kunniaa menneisyydessä. Pyhä, pyhä, pyhä ... me kutsumme sinua Äiti Pyhä Henki. Etkö tahtoisi ilmoittaa meille itsesi? Etkö ilmoittaisi itseäsi meille?

Amightywind sivusto sanoo profetia 98 sivulla: Sana Pyhältä Hengeltä: ... Minä olen Äiti luominen. Naiset tehtiin minun kuvikseni. Minä olen iätön. Minä olen kanssa-Luoja. Perhe on kopio siitä mitä on taivaassa. Mistä ajattelet sen tulleen? Äidistä, Isästä ja lapsista.

1 Moos 1:
26 ¶ Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat".
27 Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

1 Moos 1:
1 ¶ Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
2 Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.
3 ¶ Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli.

Joh 1:
1 ¶ Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

Raamattu sanoo Jumalan Hengen liikkuneen vetten päällä ja Jumala loi sanansa (Herra Jeesus) kautta taivaan ja maan ja kaikki mitä niissä on. Raamattu ei sano, että naiset luotiin Pyhän Hengen kuviksi tai että Pyhä Henki on äiti luominen kuten valheenhenki valehteli Elisabeth Elijahille. Raamattu sanoo niin miehen kuin naisen olevan luotu Jumalan kuvaksi. Raamatussa ei ole missään sellaista kohtaa, jossa Pyhän Hengen sanotaan olevan Äiti Henki.

Almightywind sivulla Ruach ha Kodesh on esittelyvideo Elisabeth Elijahin kirjasta nimeltä Secrets of the Holy Spirit (Ruach ha Kodesh) (Pyhän Hengen salaisuudet), jossa sanotaan seuraavasti: (Kathrynyah puhuu) Oletko tiennyt profeetta Elisabeth Elijahille on annettu ilmestyksiä taivaasta, että Pyhä Henki on feminiininen luonteeltaan ja tämä on ensin ilmoitettu profetioissa 89 ja 90. Kun tutkimme heprealaista Raamattua me löydämme valtaosin viittauksia Pyhän Henkeen feminiini muodossa.

Videolla tuodaan esille Job 33:4, jonka he kääntävät seuraavasti: The Spirit of God she made me and the breath of the Almighty  she keeps me alive.

Videolla Kathrynyah jatkaa sanoen: että esimerkiksi kaikki Tuomarin kirjan viittaukset Pyhään Henkeen on femiinimuodossa. Kaikki tämä katosi käännöksistä kun Raamattu käännettiin hepreasta ja arameasta länsimaisiin kieliin kuten kreikka, latina ja myöhemmin englanniksi.

Elisabeth ei ole saanut ilmestyksiä taivaasta koskien Pyhän Hengen feminiinisyyttä, koska Pyhä Henki ei ole äiti eikä femiininen. Elisabeth on saanut näkynsä, ilmestyksenä ja profetiansa saatanan päämajasta koskien Pyhän Hengen äitiyttä.

Job 33:4 The spirit of God hath made me, and the breath of the Almighty given me life. (Jewish Publication Society Bible - JPS)

Juutalaisten kääntämä JPS Raamattu on tarkka käännös hepreasta englantiin. Käännös ei käytä Jumalan Hengestä feminiinimuotoa, koska Pyhä Henki ei ole feminiini, eikä Jumalan äiti henki.

Elisabeth Elijah on eksynyt luulemaan Pyhää Henkeä äidiksi, koska hepreankielen sana ruach on feminiinimuoto. Hepreankielessä sanat ovat joko maskuliinissa tai feminiinissä. Henkilöiden kohdalla maskuliini tarkoittaa miestä ja feminiini tarkoittaa naista,  samoin eläinten kohdalla käytetään joko maskuliinimuotoista tai femiinimuotoista sanaa kertomaan minkä sukupuolinen eläin on kyseessä. Kun on kyse asioista tai esineistä, niin maskuliinimuoto tai feminiinimuoto ei määrittele sanojen sukupuolia, koska asioilla ja esineillä ei ole sukupuolia.

Esimerkiksi hepreankielen sana shulchan (pöytä) on maskuliinimuodossa, mutta pöytä ei ole kuitenkaan miespuolinen, vaan esine. Hepreankielen sana menorah (kynttilänjalka, lampunjalka, lamppu) on femiinimuodossa, mutta sana ei kerro sukupuolesta, koska esineillä ei ole sukupuolta.

Ruach sanan feminiimuoto ei tarkoita sitä, että Henki on feminiini ja naispuolinen tai äiti. Ruach on feminiinimuodossa, koska ruach sana päättyy feminiinimuotoon. Hebreankielen sana henki ei määrittele sukupuolta ellei se esiinny henkilön kohdalla, jolloin sukupuoli käy ilmi.

Joon 2:9 (2:10) Mutta minä tahdon uhrata sinulle kiitoksen kaikuessa. Mitä olen luvannut, sen minä täytän. Herrassa (JHVH) on pelastus (Jeshuah)."

Raamattu sanoo, että Herrassa on pelastus ja pelastus sana (Jeshuah) on hepreankielessä feminiinimuoto. Raamattu sanoo Jumalan pelastavan tarkoittaen Isä Jumalaa sekä että Herra Jeesus on Pelastaja, joka pelastaa jos ihminen uskoo Häneen. Jeesus ei ole nainen, eikä Raamattu sano Jumalan olevan äiti, vaan Isä. Hepreankielinen Raamattu käyttää feminiinimuodossa olevaa pelastus sanaa, vaikka Jumala on Isä ja Jeesus oli lihassa mies, jonka kautta pelastus tulee.

Edellä oleva hepreankielen sanojen käyttämisen esimerkki kumoaa sellaisen opin, että hepreankielen sanojen feminiinimuotojen perusteella Pyhä Henki olisi äiti. Raamattu käyttää pelastus sanaa liitettynä Isä Jumalaan sekä myös Jeesukseen, mutta kumpikaan Heistä ei ole äiti, vaikka pelastus sana on hepreankielessä feminiinimuoto. Opetus joka sanoo Pyhän Hengen olevan äiti perustuu saatanalliseen valheeseen sekä hepreankielen väärinymmärtämiseen.

1 Moos 6:17 Sillä katso, minä annan vedenpaisumuksen tulla yli maan hävittämään taivaan alta kaiken lihan, kaiken, jossa on elämän henki (ruach); kaikki, mikä on maan päällä, on hukkuva.

Raamattu sanoo, että maan kaikella lihalla (ihmiset ja eläimet) on elämän henki (ruach). Hepreankielen henki sanaa käytetään yleisessä mielessä kuvaamaan niin miehiä ja naisia kuin uroksia ja naaraita. Hepreankielen henki sana ei tarkoita automaattisesti feminiiniä (nainen), vaikka sanan suku on feminiinimuoto. Koska Elisbeth Elijah ei tätä ymmärrä, niin hän on siksi erehtynyt ja eksynyt luulemaan Pyhää Henkeä äidiksi. Elisabeth Elijah voi kuitenkin tehdä parannuksen sekä sanoutua irti äiti pyhän hengen johdatuksesta, joka on saatanallinen valheenhenki, ei Jumalan Henki.

Joh 4:24 Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."

Jes 64:8 Mutta olethan sinä, Herra, meidän isämme; me olemme savi, ja sinä olet meidän valajamme, kaikki me olemme sinun kättesi tekoa.

Matt 6:9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;

Kol 3:17 Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa.

Raamattu sanoo Jumalan olevan Henki. Raamatun sanan totuuden mukaan Jumala (Henki) on Isä, ei äiti. Raamattu ei missään kohdassa sano Pyhän Hengen olevan äiti ja tämä kaikki tarkoittaa sitä, että valheenhenki eksyttää Elisabeth Elijahia babyloniasta peräisin olevan äiti jumalatar eksytyksen kautta. Kuten on käynyt edellä ilmi niin Raamattu ei käytä Pyhästä Hengestä feminiinimuotoa tarkoittaen, että Pyhä Henki on äiti.

Elisabeth Elijah ei palvo Jumalaa Hengessä ja totuudessa, koska hän uskoo Pyhän Hengen olevan äiti Jumala. Käsite äiti Jumala tai jumalatar tulee Babyloniasta, jossa saatana eksytti ihmisiä palvomaan taivaan kuningatarta, äiti jumalattaria. Elisabethin palvonnan kohde ei ole Raamatun Jumala, vaan valheenhenki.

Joh 16:
13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.

Elisabeth Elijah kirkastaa ja korottaa Pyhää Henkeä, koska valheenhenkenä esiintyvä pyhä henki käskee häntä kirkastamaan ja korottamaan Pyhää Henkeä äitinä, mutta Raamatun sanan opetuksen mukaan Pyhä Henki ei puhu itsestään eikä kirkasta ja korota itseään, vaan Herraa Jeesusta. Tämäkin todistaa sen kuinka valheenhenki eksyttää Elisabeth Elijahia.  

Kundaliinienergia eksytys sanoo kundaliinienergian olevan jumalallinen feminiininen luova voima tai energia. Shekina kirkkaus tulee samasta riivaajien saastuttamasta lähteestä kuin kundaliinivoima (energia). Jos haluat saada lisätietoa siitä mitä shekina kirkkaus on ja ettei Raamattu opeta shekina kirkkautta, eikä hepreankielen Raamatussa ole kertakaan mainittu sanaa shekina eikä sanoja shekina kirkkaus, niin klikkaa sivun lopussa olevaa shekina linkkiä.

Ylienkeli Miikael eksytys

Elisabeth Elijah sanoo että (kirjattu ylös huhtikuun 24. päivä 2005) ylienkeli Miikael tuli hänen luokseen muiden enkelien kanssa ja herätti hänet. Elisabeth sanoi olleensa sillä hetkellä tosi kipeä kolme päivää, ollen uupunut kivusta. Elisabeth sanoi, että kun hän kosketti ylienkeli Miikaelia, niin hän parantui heti sillä hetkellä. Elisabeth sanoi erään muun enkelin antaneen hänelle sanoman: Kaikki taivas iloitsee ja valmistautuu Jahushuan morsiamen tähden. Elisabeth kertoi, että kun enkeli tulee tapaamaan häntä seuraavan kerran, niin hänelle kerrotaan milloin Jahushua tulee morsiamen tähden. Elisabeth sanoo olevansa ringmaiden (sormusneito) ja siksi hän tulee tietämään sen. Elisabeth sanoi enkelin sanoneen hänelle, että Jahushua haluaa Elisabethin perustavan uuden palveluliikkeen, jota pitää kutsua Jahushuan demonin tallaajiksi.

Joko kohtaaminen Miikaelin ja muiden enkelien kanssa on itse keksitty tarina tai sitten valheenhenget esiintyivät Miikaelina ja muina enkeleinä. Se on kuitenkin varmaa, että koko enkeli kohtaaminen perustuu valheeseen ja eksytykseen. Jumalan enkelit eivät paranna ihmisiä, sillä vain Jumala parantaa ihmisiä. Jos haluat lukea yksityiskohtaisemman selvityksen ja opetuksen siitä etteivät Jumalan enkelit paranna, niin lue sivun alaosan linkeistä kirjoitukset pimeyden kavalin eksytys ja vastaus Herzogin puolustajille. Eräs eksytyksen elementti Elisabethin kertomuksessa on parantavat enkelit, sillä Jumalan enkelit eivät paranna ihmisiä. Enkelien parantamisoppi on ihan sama asia kuin New-Age liikkeen ja okkultiikan parantavat henkioppaat ja enkelit, jotka ovat todellisuudessa riivaajahenkiä (kundaliinienergiaa jne.).

Mark 13:32 Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä.

Toinen eksytys on siinä kun Elisabeth sanoo enkelin kertovan hänelle tulevina päivinä milloin Jeesus tulee. Raamattu sanoo ettei kukaan ihminen eikä enkeli voi tietää sitä aikaa ja hetkeä milloin Herra Jeesus tulee. Koska enkelikään ei voi tietää Jeesuksen tulemisen hetkeä, niin Elisabethille puhunut enkeli oli valheenhenki.

Elisabeth selittää ringmaiden sanan olevan ainutlaatuinen termi, jonka Jumala on laatinut kuvaamaan apostoli ja profeetta Elisabethin ainutlaatuista profeetallista roolia. Elisabeth sanoo hänen tehtävänsä olevan sen ilmoittaminen milloin sulhanen saapuu morsiamen luo. Elisabethin rooli on auttaa valmistamaan häitä, erikoisesti koskien morsianta, hääkutsut (Jahushuan evankeliumin julistaminen) ilmoittaa seremonian alku ja toimia todistajana. Elisabeth myös auttaa huolehtimaan asioista ennen ja seremonian jälkeen.

Kun lukee ylläolevan Elisabethin todistuksen, niin en voi sanoa muuta kuin että hän on eksynyt ylpeyden syntiin, jossa hän luulee olevansa Jumalan erikoisvoideltuna kaikkien muiden yläpuolella, tietäen jopa milloin Jeesus tulee sekä hän luulee, että hänellä on erikoistehtävä Karitsan häissä. Mikään muu ei voi selittää lankeamista näin alkeelliseen eksytykseen kuin ylpeys ja luulo omasta erinomaisuudesta sekä erikoistehtävästä Jumalan edessä. On  sanomatta selvää, että Elisabeth on eksynyt uskomaan saatanan valheita, sillä Raamatun mukaan kukaan ihminen eikä enkeli voi tietää aikaa ja hetkeä milloin Jeesus tulee, eikä Elisabethilla ole mitään erikoistehtävää Karitsan häissä.

On surullista ja samalla ironista, että Elisabeth luulee Jumalan haluavan että hän perustaisi uuden hengellisen liikkeen, jonka nimen tulee olla Jahushuan demonin tallaajat. Surullista ja ironista tässä on se, että tämän sanoman antaja on riivaajahenki (demoni) eikä Jumala.

Nimi Jahushua ja loppusanat

Elisabeth Elijah sanoi että he ovat vastaanottaneet profeetallisen sanan, että antikristus tulee käyttämään Jeesus Kristus nimeä suuren ahdistuksen aikana. Elisabethin mukaan kun antikristus on ilmestynyt ja käyttää Jeesuksen nimeä, niin Jahve ei kuule enää rukouksia, joita rukoillaan Jeesuksen nimessä. Siksi Elisabethin mukaan täytyy käyttää pyhää nimeä Jahushua. Elisabeth sanoo profetiassaan numero 77, että Jumala haluaa meidän kunnioittavan ja kutsuvan Häntä nimellä Jahushua.

Raamatussa Jeesuksen hepreankielinen nimi on Jehoshua ja Jeshua. Raamatussa ei ole sellaista nimeä kuin Jahushua tai Jashua. Jahushua nimi on kehitetty kahdesta erilaisesta hepreankielen sanasta: Jah on lyhennys sanasta Herra (JHVH) ja Jahushuan loppu tulee sanasta shua, joka on peräisin sanasta yasha (pelastaa).

Raamatusta ei kuitenkaan löydy nimeä Jahushua, vaan Jehoshua (Jumala (Herra) pelastaa). Jeesuksen nimeä ei voi yhdistellä kahdesta erilaisesta sanasta, sillä se lukee hepreankielisessä Raamatussa sanalla Jehoshua. Jahoshua nimi on saatu yhdistelemällä kaksi sanaa yhteen, mutta Raamatussa ei ole edes yhtä kertaa sanaa ja nimeä Jahoshua. Jahoshua nimi on väärennös, eikä se ole aito Jeesuksen hepreankielinen nimi, joka on Jehoshua.

Englanninkielinen Strongsin sanakirja ja muut sanakirjat (englanninkieliset) sanovat Jeshua sanan ääntyvän muotoon yay-shoo’- ah, mutta samat sanakirjat sanovat Jehoshua sanan ääntyvän yeh-ho-shoo’ ah muotoon. Juutalaiset ääntävät Jeshua sanan ye-shoo-ah muodossa. Juutalaisten lähteiden mukaan on selvää, että Jehoshua ja Jeshua nimet ääntyvät e-kirjaimella, ei a-kirjaimella.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ihmiset, jotka käyttävät Jahoshua ja Jashua nimiä käyttävät nimeä, jota ei ole Raamatussa ja jota Jumala ei ole antanut Pojalleen Jeesukselle, koska Hänen hepreankielinen nimensä on Jehoshua (Jeshua). Jumala kuulee niin Jeshua kuin Jeesus (Ieesous kreik.) nimeä, koska on kyse samasta nimestä, josta toinen on alkuperäinen nimi ja toinen Jumalan hyväksymä nimi, jonka Septuagintan juutalaiset rabbit käänsivät Jumalan johdatuksessa Septuagintaan. Väite joka sanoo Jeesuksen (Ieesous) olevan pakanoiden keksimää on valheellinen väite, koska juutalaiset rabbit toivat sen ensimmäisen kerran historiassa esille Septuagintan tekstissä. Jos haluat lukea yksityiskohtaisemman ja tarkemman selvityksen ja opetuksen Jeesuksen alkuperäisestä hepreankielen nimestä, niin klikkaa sivun alalaidassa olevaa Jeshua Jeesus linkkiä.

Amightywind.com sivustolla on myös vihollislista (todella pitkä lista), johon on listattu niiden ihmisten nimet joiden sanotaan taistelevan amightywind ministryä vastaan. Listalla voi olla katkeroituneita ihmisiä, jotka parjaavat amightywind ministryä, mutta listalla on varmasti myös Raamatun totuutta rakastavia uskovia, jotka ovat asiallisesti paljastaneet amightywind ministryn väärät opetukset.

Raamattu opettaa rakastamaan vihollisiaan, niin kuin lähimmäisiään sekä kärsimään pahaa, ei muistelemaan kärsimäänsä pahaa, eikä kostamaan. Raamattu sanoo älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa. Amightywind ministryn ihmiset toimivat juuri päinvastoin kuin mitä Raamattu opettaa, heillä ei ole siunaavaa asennetta, vaan he pyrkivät vastaamaan pahaan pahalla. Amightywindin vihollislista on osoitus suuresta lihallisuudesta, koska ei ole Raamatun opetuksen mukaista tehdä listaa, jonne kirjataan jokaisen ihmisen nimi, joka jollakin tavalla vastustaa meitä ja meidän opetuksiamme. On ihan eri asia käydä asiallinen vuoropuhelu sekä koetellen tutkia sitä mitä meistä sanotaan tai kirjoitetaan meitä vastustavien ihmisten kanssa, mutta ihmisten listaaminen julkiseen listaan, jotka vastustavat meitä on todella lihallista toimintaa, ei hengellistä toimintaa eikä Hengen hedelmää.

Elisabeth sanoo olevansa apostoli, mutta Raamatun opetuksen mukaan naiset eivät voi toimia apostolin tehtävässä, koska apostolin tehtävä on luonteeltaan johtamiseen liittyvä tehtävä. Apostoli ei tietenkään yksin johda paikallisseurakuntaa, vaan on yhdessä muiden vanhinten kanssa vanhin paikkakuntansa seurakunnassa. Apostoli on palvelija, jonka tehtävänä on julistaa evankeliumia sekä opettaa ja järjestää seurakuntien toiminta Raamatulliseen järjestykseen. Löydät lisää aiheesta ettei nainen voi toimia seurakunnan johtajana ja apostolina nainen ja seurakunnan johtajuus linkistä sivuni lähteistä. Jumala arvostaa suuresti naisia, mutta Hän on säästänyt naiset paineesta ja tuskasta, jonka seurakunnan johtajuus tuo mukanaan.

Elisabeth Elijah on eksynyt palvomaan ja palvelemaan äiti pyhää henkeä, joka on todellisuudessa saatanallinen valheenhenki. Elisabeth on myös hylännyt Jeesuksen (Jeshua) alkuperäisen hepreankielen nimen, koska valheenhenki on eksyttänyt hänet vastaanottamaan Jahushua nimen, jota ei ole Raamatussa. On surullista kuinka ihminen voi eksyä luulemaan valheenhenkeä Pyhäksi Hengeksi sekä Jahushua nimeä Jeesuksen alkuperäiseksi nimeksi. Saatanallinen petos ja eksytys vääristää ja muuttaa totuuden valheeksi. Tämä petos on sokaissut Elisabethin ja hänen seuraajansa, jopa niin tehokkaasti, että he ovat hylänneet Jeesuksen nimen (myös alkuperäisen hepreankielisen nimen) ja käyttävät Jeesuksesta nimeä, jota ei ole Raamatussa.

Saatanallinen valheenhenki vihaa niin paljon totuutta ja Isä Jumalaa ja Jeesusta, että riivaajahenget eksyttävät heihin uskovia ihmisiä hylkäämään Jeesuksen alkuperäisen nimen ja käyttämään Hänestä nimeä, jota ei ole olemassa. Tämä kertoo kaiken valheesta ja eksytyksestä ja kavalasta ja petollisesta mädästä hedelmästä. Toivon ja rukoilen, että Elisabeth Elijah nöyrtyy parannukseen sekä hylkää valheen ja vastaanottaa Jumalan sanan totuuden sekä todellisen Pyhän Hengen johdatuksen. Edellä olevan kehotuksen parannukseen sanon kaikessa rakkaudessa ja sävyisyydessä en riita tai viha sydämessä, sillä minulla ei ole mitään Elisabethia vastaan, vaan päinvastoin rakastan häntä suuresti lähimmäisenäni.

Kun luin ja tutkin amightywind sivuston aineistoa, niin sydämelleni tuli vahva tuntemus siitä, että Elisabeth on sisäisesti rikottu ihminen, joka on sisäisten haavojen hoitamattomuuden takia ajautunut ja eksynyt itsensä korottamisen tielle. Jumala haluaisi auttaa häntä, eheyttää hänet sekä johdattaa hänet pois eksytyksen kavalissa juonista.

Elisabeth on epäterveen hengellisyyden uhri, jossa yksi ihminen nostetaan kaiken keskipisteeksi. Uhrilla tarkoitan sitä, että kautta historian on ollut olemassa epäterveitä kristillisiä liikkeitä, joissa yksi ihminen nostetaan jalustalle, eli aivan erityisen "voitelun" omaavaksi ihmiseksi, joka sitten välittää muille sen mitä Jumala sanoo, puhuu ja mikä on "totuus". Tällaiset epäterveet kristilliset ryhmittymät antavat muille esimerkin ja väärän toimintamallin, joka siirtyy eteenpäin kuin viestikapula ihmisen kädestä toiselle ihmiselle. Silloin kun luovutaan Raamatun totuudesta koskien paikallisseurakuntaa, jota ryhmä miehiä johtaa (paimenet=vanhimmat), niin silloin kenttä on vapaa yhden ihmisen ympärillä pyörivälle "hengelliselle sirkukselle". jossa yhden ihmisen eksymys eksyttää koko seurakunnan.

Eksytys noudattaa hyvin usein sellaista kaavaa, missä yksi ihminen valikoituu erikoiseksi Jumalan voidelluksi ja kanavaksi sekä ääneksi, jonka kautta Jumala puhuu. Eksytys sekoittaa keskenään totuutta ja valhetta, mutta valhe saa suurimman näkyvyyden, sillä valheesta tulee tällaisen toiminnan keskipiste. Valhe perustuu opetuksiin ja näkyihin, joita ei löydy Raamatusta. Valheenhenki sanoo opetusten ja näkyjen olevan salaista tietoa ja siksi ne paljastetaan vain erityisen voitelun omaaville ihmisille. Herra Jeesus opetti ihmisen eksyvän, jos hän ei tunne Kirjoituksia (Raamattu) ja Jumalan voimaa (Pyhä Henki). Täten on täysin selvää, että opetusten joiden sanotaan olevan Jumalasta täytyy löytyä Raamatusta.

Jotkut Elisabeth Elijahin profetiat voivat toteutua, mutta se ei tee hänestä Jumalan profeettaa, koska hän uskoo ja seuraa saatanallista valheenhenkeä, joka sanoo olevansa äiti pyhä henki. Elisabeth Elijah puhuu myös ihan oikein joistakin Raamatun opetuksista, mutta koska hän on erehtynyt uskomaan ja seuraamaan saatanan valheenhenkeä, niin hän ei ole Raamatullisessa uskossa ja jokainen joka uskoo hänen oppiaan äiti pyhästä hengestä tai seuraa hänen oppejaan on osallinen saatanalliseen petokseen. Valheenhenkeen uskominen sekä sen seuraaminen tekee Elisabeth Elijahista eksyttäjän ja väärän profeetan. Hän voi vielä tehdä parannuksen sekä löytää todellisen totuuden aidon Pyhän Hengen kautta, joka kirkastaa Herraa Jeesusta ja Isä Jumalaa.

Olisin voinut vielä tuoda esille lisää Elisabethin opettamia vääriä oppeja ja eksytyksiä, mutta edellä olevat asiat ja eksytykset riittävät osoittamaan sen että Elisabeth Sherrie Elijah Nikomia on eksyttäjä ja väärä profeetta. Jos olet uskonut Elisabethia, niin toivon ja rukoilen, että teet parannuksen ja käännyt pois seuraamasta hänen oppejaan ja alat uskomaan Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa.

Petri Paavola 6.7.2015

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
amightywind.com/elisabeth
amightywind.com/prophecy/proph90
amightywind.com/prophecy/proph89
amightywind.com/immayah
youtube.com/7mpsdCJM-j0
phrasebase.com/gender-in-hebrew
kotipetripaavola.com/shekina
amightywind.com/angelroom
kotipetripaavola.com - pimeyden kavalin eksytys
kotipetripaavola.com - Vastaus Herzogin puolustajille
kotipetripaavola.com - Nainen ja seurakunnan johtajuus
blog.amightywind.com/ring-maiden
amightywind.com/sacrednames
kotipetripaavola.com/JeshuaJeesus
amightywind.com/enemy-list
 

 


 

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker