Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Ylienkeli Miikael eksytys

 

Elisabeth Elijah sanoo että (kirjattu ylös huhtikuun 24. päivä 2005) ylienkeli Miikael tuli hänen luokseen muiden enkelien kanssa ja herätti hänet. Elisabeth sanoi olleensa sillä hetkellä tosi kipeä kolme päivää, ollen uupunut kivusta. Elisabeth sanoi, että kun hän kosketti ylienkeli Miikaelia, niin hän parantui heti sillä hetkellä. Elisabeth sanoi erään muun enkelin antaneen hänelle sanoman: Kaikki taivas iloitsee ja valmistautuu Jahushuan morsiamen tähden. Elisabeth kertoi, että kun enkeli tulee tapaamaan häntä seuraavan kerran, niin hänelle kerrotaan milloin Jahushua tulee morsiamen tähden. Elisabeth sanoo olevansa ringmaiden (sormusneito) ja siksi hän tulee tietämään sen. Elisabeth sanoi enkelin sanoneen hänelle, että Jahushua haluaa Elisabethin perustavan uuden palveluliikkeen, jota pitää kutsua Jahushuan demonin tallaajiksi.

Joko kohtaaminen Miikaelin ja muiden enkelien kanssa on itse keksitty tarina tai sitten valheenhenget esiintyivät Miikaelina ja muina enkeleinä. Se on kuitenkin varmaa, että koko enkeli kohtaaminen perustuu valheeseen ja eksytykseen. Jumalan enkelit eivät paranna ihmisiä, sillä vain Jumala parantaa ihmisiä. Jos haluat lukea yksityiskohtaisemman selvityksen ja opetuksen siitä etteivät Jumalan enkelit paranna, niin lue sivun alaosan linkeistä kirjoitukset pimeyden kavalin eksytys ja vastaus Herzogin puolustajille. Eräs eksytyksen elementti Elisabethin kertomuksessa on parantavat enkelit, sillä Jumalan enkelit eivät paranna ihmisiä. Enkelien parantamisoppi on ihan sama asia kuin New-Age liikkeen ja okkultiikan parantavat henkioppaat ja enkelit, jotka ovat todellisuudessa riivaajahenkiä (kundaliinienergiaa jne.).

Mark 13:32 Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä.

Toinen eksytys on siinä kun Elisabeth sanoo enkelin kertovan hänelle tulevina päivinä milloin Jeesus tulee. Raamattu sanoo ettei kukaan ihminen eikä enkeli voi tietää sitä aikaa ja hetkeä milloin Herra Jeesus tulee. Koska enkelikään ei voi tietää Jeesuksen tulemisen hetkeä, niin Elisabethille puhunut enkeli oli valheenhenki.

Elisabeth selittää ringmaiden sanan olevan ainutlaatuinen termi, jonka Jumala on laatinut kuvaamaan apostoli ja profeetta Elisabethin ainutlaatuista profeetallista roolia. Elisabeth sanoo hänen tehtävänsä olevan sen ilmoittaminen milloin sulhanen saapuu morsiamen luo. Elisabethin rooli on auttaa valmistamaan häitä, erikoisesti koskien morsianta, hääkutsut (Jahushuan evankeliumin julistaminen) ilmoittaa seremonian alku ja toimia todistajana. Elisabeth myös auttaa huolehtimaan asioista ennen ja seremonian jälkeen.

Kun lukee ylläolevan Elisabethin todistuksen, niin en voi sanoa muuta kuin että hän on eksynyt ylpeyden syntiin, jossa hän luulee olevansa Jumalan erikoisvoideltuna kaikkien muiden yläpuolella, tietäen jopa milloin Jeesus tulee sekä hän luulee, että hänellä on erikoistehtävä Karitsan häissä. Mikään muu ei voi selittää lankeamista näin alkeelliseen eksytykseen kuin ylpeys ja luulo omasta erinomaisuudesta sekä erikoistehtävästä Jumalan edessä. On  sanomatta selvää, että Elisabeth on eksynyt uskomaan saatanan valheita, sillä Raamatun mukaan kukaan ihminen eikä enkeli voi tietää aikaa ja hetkeä milloin Jeesus tulee, eikä Elisabethilla ole mitään erikoistehtävää Karitsan häissä.

On surullista ja samalla ironista, että Elisabeth luulee Jumalan haluavan että hän perustaisi uuden hengellisen liikkeen, jonka nimen tulee olla Jahushuan demonin tallaajat. Surullista ja ironista tässä on se, että tämän sanoman antaja on riivaajahenki (demoni) eikä Jumala.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:
kotipetripaavola.com/amightywindsivustonopetukset

 

 

Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
 


 

 

eXTReMe Tracker