Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Petri Kuuselan tekemä video ja kirjoitus

Katso video tästä linkistä

DONALD TRUMP - "JUMALAN TOINEN TULEMINEN"

- KABBALISTIEN JA KOLMANNEN TEMPPELIN RAKENTAJIEN UNELMA "MESSIAS"

Mitä me tarvitsemme tänä päivänä?

Totuutta salatuimpaan saakka!

Matt. 24:4-5 "Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus/MESSIAS', ja he eksyttävät monta."

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti keskiviikkona väittävänsä, että hän on saavuttanut jumalallisen aseman Israelissa ja että maan juutalaiset väittävät häntä "kuninkaaksi".

Trump twiittasi radioisäntä- ja salaliitto-teoreetikon Wayne Allyn Rootin huomautukset, jotka lähetettiin tiistaina hänen esityksessään.

Lähde: timesofisrael.com

”Presidentti Trump on suurin juutalaisten ja Israelin presidenttien maailman historiassa, ei vain Amerikassa, hän on paras presidentti Israelille maailman historiassa… ja Israelin juutalaiset rakastavat häntä kuin hän olisi Israelin kuningas”, Trump lainasi Rootin sanoneen. "He rakastavat häntä kuin hän olisi Jumalan toinen tuleminen."

Lähde: timesofisrael.com

Todellisuudessa Donald Trumpilla on yhteys vapaamuurareihin Vincent Norman Pealen kautta (en.wikipedia.org/ wiki/ Norman_Vincent_Peale), ja tästä suhde myös menestysteologeihin kuten Joel Osteen. Edelleen liikemiestoiminnassaan Trump on saanut opetusta kabbalisteilta, menestyksen saavuttamiseksi sen salaisten oppien kautta (Trumpin opettaja oli Eitan Yardeni > kabbalah.com/en /people /eitan-yardeni)

On suorastaan häkellyttävää miten tämä kultti Donald Trumpin ympärillä vain kasvaa kasvamistaan. Monet kristityt "palvovat" myöskin Donald Trumpia, salaisesti "messiaana", eli maailman pelastajana. TIMES of ISRAEL julkaisun termi "jumalan toinen tulemus/tuleminen" (timesofisrael.com) viittaa toki kabbalistiseen oppiin, jossa Donald Trump nähdään "messiaana" (kyyroksen-ilmentymänä), joka tulee johtamaan Israelin saavuttamaan temppelivuoren sen kolmatta temppeliä varten.

ISRAELIN suhde nykyiseen USA:n toimintaan perustuu kabbalistiseen pimeyden oppiin, lihallisuuteen, syntiin sekä tulevaan kadotuksen lapsen ilmestymiseen.

Kenenkään raamatullista uskoa tunnustavan ei tulisi olla tukemassa näitä pimeyden tekoja, ja niistä syntyviä antikristuksen/kadotuksen lapsen ilmestymisen tekoja.

Pimeyden gematriaa valhessa ja noituudessa harjoittava kabbala yhdistää Donald Trumpin "messiaaseen" -

דונלד טראמפ = 424 = משיח בן דוד.

> Donald Trump = 424 = messias daavidin poika

Tämä gematrinen valhe, on todella julkea antikristuksen hengen tuotos.

2Kor. 11:14 "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."

Alla video kooste Trumpin taustoista, sekä hänen liittymisestä vaikuttavaan kabbalistien toimintaan.

Ef. 5:11-13 "Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta."

P.K (Petri Kuusela)

 

 

 

eXTReMe Tracker