Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Evoluution uudet "todisteet"

Media ja tiedemaailma on haltioissaan kun se hehkuttaa uuden lintulajin syntymistä, joka todistaisi nopeasta evoluutiosta ja olisi voimakas todiste evoluution puolesta. Kun asiaa katsoo pintaa syvemmältä, niin uusi lintulaji ei todista evoluution puolesta yhtään mitään.

Katsotaan ihan ensimmäiseksi tiedemaailman uuden lajin hehkutusta. Eteläisellä Tyynellämerellä, Galapagossaarilla vuonna 1981 tutkijat havaitsivat kuinka kaktussirkku (Darwininsirkku) paritteli maasirkkunaaraan kanssa. Tutkijoiden mukaan kahden eri lajin eloonjäävät jälkeläiset eivät menesty luonnossa, mutta nyt näin kävi ja maasirkun ja kaktussirkun parittelun tuloksena on syntynyt kokonaan uusi laji (lintulaji). Tieteen tutkijat hehkuttavat tätä asiaa toteamalla, että evoluutiota voi tapahtua todella nopeasti luonnossa.

Raamatun luominen on edelleen ainoa vaihtoehto elämän synnylle maan päälle. Kun Jumala loi eläinlajit omiksi lajeikseen esimerkiksi koiraeläimet, niin näiden eläinlajien sisällä voi tapahtua muutoksia, mutta täysin uutta lajia ei synny.


Rafu on edelleen koira,  ei uusi eläinlaji, vaan edelleen koira, sekarotuinen. Eri koiralajeista tulee koiria, ei eri eläinlajin edustajia.

Meidän perheessä on kolme sekarotuista koiraa ja nuorin koiramme (Rafu) on saksanpaimenkoiran ja alaskanmalamuutin risteytys. Rafun emo oli alaskanmalamuutti ja isä oli saksanpaimenkoira. Rafusta ei tullut erilaista eläinlajia, vaikka Rafun emo ja isä olivat kahta eri koirarotua, niin silti Rafusta tuli koira.

Maasirkku ja kaktussirkku ovat kumpikin lintulajeja, jotka kuuluvat samaan sirkkuheimoon. Kun ja jos maasirkku sekä kaktussirkku saavat yhteisen jälkeläisen, niin kyseessä on lajin sisällä tapahtuva muuntelu, ei täysin uusi eläinlaji. Ihan samalla tavalla eri koirarodut voivat saada jälkeläisiä ja niistä tulee sekarotuisia koiria, mutta ei täysin uutta lajia.

Evoluutiota ei ole edelleenkään todistettu todeksi, eikä voida todistaa, koska se ei ole totta, eikä voi toteutua käytännössä. Evoluutioteorian ja elämän synnyn teorian mukaan alunperin kuollut kemiallinen aine synnytti älyllistä elämää maan päälle, jonka seurauksena alkeellisemmat lajit alkoivat kehittymään monimuotoisemmiksi lajeiksi. Uudet DNA-tutkimukset osoittavat, että esim. jokaisen ihmissukupolven perimä heikkenee, jonka seurauksena lisääntyy noin sata mutaation virhettä perimään. Todellisuus todistaa ettei kehitys kulje edistyneempään suuntaan, vaan koko ajan elollisen olennon perimä rappeutuu.

Koirien jalostuksen kautta erilaiset koirarodut heikkenevät koko ajan. Tämäkin tosiasia kumoaa evoluutioteorian opin kehityksestä alkeellisesta parempaan suuntaan, kun todellisuus kertoo, että eläintenkin perimä heikkenee koko ajan.

Raamattu kertoo totuuden elämän synnystä maan päälle. Jumala loi niin eläimet kuin ihmisen sekä kasvillisuuden jne. Monimuotoinen elämä maan päällä on huippuälykkään Luoja Jumalan superälyn suunnittelun tulos. Raamatun sanan tärkein sanoma on uskon kautta Herraan Jeesukseen pelastuminen, jonka seurauksena ihminen saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän.Petri Paavola
27.11.2017
 

Lähteet:
yle.fi/uutiset/3-9949268
mtv.fi/uutiset

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker