Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Evoluutioteorian kuolinisku

Olet yleensä lukenut tai kuullut kuinka nuoren maan kreationistit, jotka uskovat Raamatun ilmoittamaan luomiseen tuovat esille Raamatun ilmoituksen perusteella kuinka evoluutioteoria ei voi olla totta. Mitä jos lukisit ateismiin perustuvan evoluutioteorian tutkijoiden tutkimuksia, jotka uskoessaan evoluutioon toisivat esille kuitenkin evoluutiota kumoavaa aineistoa? Miten suhtautuisit siihen, että uskoessaan evoluutioteoriaan tutkijat ymmärtämättömyyttään toisivatkin esille luomista puoltavaa materiaalia? Tuon esille laajan tutkimuksen, jonka evoluutioteoriaa kannattavat tutkijat ovat tuoneet esille, mutta löydökset puoltavatkin Raamatun luomista, eivätkä evoluutioteoriaa.

Tieteellinen mediajulkaisu phys-org. julkaisi 28.5.2018 artikkelin: Sweeping gene survey reveals new facets of evolution (Laaja geenitutkimus paljastaa evoluution uusia puolia). Artikkelin mukaan USA:n hallituksen geenipankin tietokannassa on nykyisen eläinkunnan 100 000 edustajaa, joista sadat tutkijat ympäri maailmaa tutkivat viisi miljoonaa näytettä.

Artikkeli toi esille kuinka biologian oppikirja kertoo lajien laajasta levinneisyydestä ja niiden geneettisyydestä, joka ajan myötä saa aikaan muuntelua. Mark Stoeckle, joka oli tutkimuksen johtohahmoja sanoi ettei biologian oppikirjan määritelmä ole totta. Tutkimuksen mukaan yllättävin tulos oli kuinka nykyisistä eläinlajeista ja ihmiset mukaan lukien yhdeksän kymmenestä lajista ilmestyivät yhtä aikaa maan päälle noin 100 000 - 200 000 vuotta sitten.

Tutkija David Thaler sanoi tämän johtopäätöksen olevan niin yllättävä, että aluksi hän vastusti sitä niin kovaa kuin vain sitä kykeni vastustamaan. Artikkelin mukaan reaktio on ymmärrettävää, sillä kuinka selittää faktana, että 90% eläinkunnan elämästä geneettisesti on suunnilleen saman ikäistä. Tutkimuksen eräs yllättävä löytö oli kuinka lajeilla on selvät geneettiset rajat ja niiden välissä ei ole juuri mitään. Thaler sanoi kuinka välissä olevien (välimuoto) lajien puuttuminen hämmentää Darwinia.

Tutkijat pyrkivät selittämään hämmentävää löydöstä, joka sellaisenaan olisi ristiriidassa evoluutioteorian kanssa. Tutkijat sanoivat, että virukset, jääkausi, suurkatastrofi kuten massasukupuutot kymmeniä miljoonia vuosia sitten ovat tuhonneet lajeja ja tämän seurauksena evoluution nykyiset eläimet ovat ilmestyneet maan päälle oletettua aikaisemmin. Tutkijat sanoivat lajien pysyvän elossa tietyn ajan kunnes ne kehittyvät joksikin uudeksi tai kuolevat sukupuuttoon.

Tämä laaja tutkimus ja evoluutioon uskovat tutkijat ymmärtämättömyyttään kumosivat evoluutioteorian, sillä heidän esille tuoma tieto tukee Raamatun luomista. Raamattu sanoo, että Jumala loi luomisen viidentenä päivänä meressä (vedessä) elävät lajit sekä linnut, kunkin lajinsa mukaan. Raamatun mukaan Jumala loi karjaeläimet, metsäeläimet, matelijat ja ihmisen kuudentena luomisen päivänä. Raamattu sanoo ihmisten ja eläinten ilmestyneen samaan aikaan maan päälle noin 6000 vuotta sitten.

Evoluutiotutkijoiden havainto ettei eläinlajien välillä ole geneettisiä välimuotoja tarkoittaa sitä, että evoluutioteorian mukainen lajien kehittyminen uusiksi lajeiksi on mahdotonta. Tämä tieteelliseen tutkimukseen perustuva havainto lajien välimuotojen puuttumisesta tarkoittaa sitä, että se on kuolinisku evoluutioteorialle, ja että evoluutioteoria on perustunut väärille oletuksille.

Raamatun luomiskertomuksessa on sanat lajiensa mukaan kun Jumala loi eläimet. Sana lajiensa on hepreaksi min, joka tarkoittaa lajityyppiä tai lajiryhmää (kuten esim. kissaeläimet, koiraeläimet jne.)  Kissaeläimet lajityyppinsä sisällä voivat muodostaa uuden kissalajin, kuten leijonasta ja tiikeristä voi polveutua kissaeläin liikeri, mutta ei uutta lajityyppiä kuten esim. koiralajia. Raamatun opetuksen mukaan Jumala loi erilaiset eläinlajityypit ja näiden erilaisten eläinlajityyppien välillä ei ole välimuotoa uuden lajityypin kehittymiselle, joka kumoaa täydellisesti evoluutioteorian.

Mitä pidemmälle tiede kehittyy tutkimuksissaan, niin se johtaa koko ajan musertavammin murskaamaan evoluutioteoriaan perustuvan maailmankuvan ja todistaa luomisen puolesta. Raamatun tärkein sanoma on syntien anteeksiantamus ja yhteys Jumalan kanssa, uskon kautta Herraan Jeesukseen, Jeesuksen veren ja sovitustyön tähden.

 

 

Petri Paavola 8.11.2019

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
Online Bible Hebrew and Greek Lexicon

phys.org/news/2018-05-gene-survey-reveals-facets-evolution
techtimes.com/ massive-genetic-study-reveals-90-percent-of-earth-s-animals-appeared-at-the-same-time
 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker