Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Homoliikkeen petos ja Raamatun profetia

Mitä jos joku sanoisi sinulle homoliikkeen sukupuolineutraali avioliittolain pyrkimyksen ja tarkoituksen olevan perinteisen avioliiton tuhoaminen. Vastaisit melkoisella varmuudella, että kyseessä on valhe ja homoliikkeen parjaaminen, ellei peräti harhainen salaliittoteoria jne. Mitä sinä ajattelisit silloin jos saisit tietää ja kuulla homoaktivistien omasta suusta, että homoliike pyrkii tuhoamaan perinteisen avioliiton sukupuolineutraali avioliiton kautta? Muuttaisiko se sinun käsitystäsi ja haluaisitko vieläkin kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa?

Kirjoituksessani tuon esille homoaktivistien päämäärän, joka on perinteisen avioliiton tuhoaminen sukupuolineutraalin avioliiton kautta, joka on vain yksi askel homoliikkeen päämäärien saavuttamiseen. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe tai parjaamiskampanja homoliikettä vastaan, sillä homoaktivistit sanovat haluavansa tuhota perinteisen avioliitto instituutin.

Vaikka et uskoisikaan Raamattuun, niin Raamatussa on profetia koskien lopunaikaa ja Jumalan asettaman avioliitto instituution kieltämiseen, eli toisin sanoen lopunaikana monet ihmiset kieltävät avioliiton miehen ja naisen välillä sekä kieltäytyvät menemästä naimisiin Jumalan säätämällä ja asettamalla tavalla.

Vähemmistö pyrkii tuhoamaan enemmistön avioliitto perustuksen

Länsimaissa homoseksuaalien osuus noin 2-5% väestöstä. Homoseksuaalien keskiarvo väestöstä olisi noin 3%, joka tarkoittaa sitä, että 3%:sta homoseksuaaleista koostuva vähemmistö määrittelee yhteiskunnan arvot, jotka koskettavat 97% heteroseksuaalista väestöä. Hollanti oli ensimmäinen valtio maailmassa, joka hyväksyi homoavioliitot (vuonna 2000) ja adoptio-oikeudet. Hollannin 3%:n homoväestöstä vain 12% avioituivat (2014 tilaston mukaan).

Miksi 3% vähemmistön väestöstä on niin tärkeää saada sukupuolineutraali avioliitto hyväksytyksi? Onko 3% vähemmistön päämäärä päästä naimisiin ja saavuttaa tasa-arvo? Tilastojen mukaan avioliitto ei ole heille tärkeää. Miksi 3%:n vähemmistö haluaa kontrolloida ja hallita 97% enemmistöä? Homoaktivistit ja homoliike kertovat sen mikä on sukupuolineutraalin avioliiton lopullinen päämäärä.

Valhe avioliitosta

Journalisti ja homoaktivisti Masha Gessen on sanonut seuraavasti:

It’s a no-brainer that (homosexual activists) should have the right to marry, but I also think equally that it’s a no-brainer that the institution of marriage should not exist. …(F)ighting for gay marriage generally involves lying about what we are going to do with marriage when we get there — because we lie that the institution of marriage is not going to change, and that is a lie. - The institution of marriage is going to change, and it should change. And again, I don’t think it should exist. And I don’t like taking part in creating fictions about my life. That’s sort of not what I had in mind when I came out thirty years ago. - I have three kids who have five parents, more or less, and I don’t see why they shouldn’t have five parents legally… I met my new partner, and she had just had a baby, and that baby’s biological father is my brother, and my daughter’s biological father is a man who lives in Russia, and my adopted son also considers him his father. So the five parents break down into two groups of three… And really, I would like to live in a legal system that is capable of reflecting that reality, and I don’t think that’s compatible with the institution of marriage.”

Homoaktivisti Gessen sanoo, että avioliitto instituutti pitäisi lakkauttaa. Gessen sanoo, että homoavioliittojen puolesta taisteleminen sisältää yleisesti valheen siitä mitä homot tekevät avioliitolla kun he saavuttavat tämän päämäärän. Gessen sanoo avoimesti, että homoaktivistit valehtelevat siitä ettei avioliitto tule muuttumaan. Gessenin mielestä tämä on valhe, sillä avioliitto instituutti tulee muuttumaan ja sen pitäisi muuttua. 

Homoliikkeen lopullinen päämäärä

The Nation julkaisussa LGBT-agenda (homoliike) sanoo: Onneksi olkoon äskettäin uudelleen vihityt, kun olette lopettaneet juhlimisen, niin tehkäämme töitä vieläkin täydellisemmän liiton puolesta ja pyrkikäämme pääsemään eroon valtion avioliitoista.

Homoliike ei ole ollutkaan suvaitsevainen ja ihmisoikeuksia ajava liike, vaan nämä asiat ovat olleet hämäyksen vuoksi esillä, että he saisivat oman asiansa paremmin hyväksytyksi ja kun se on tapahtunut, niin he toimeenpanevat julkisen vainon, syrjinnän, kriminalisoinnin ja ihmisoikeuksienloukkaamisen, niitä kohtaan jotka näkevät seksuaalisuuden eri tavalla kuin he. En voi kirjoittaa mitään muuta kuin että tällainen homoliikkeen taktiikka ja suunnitelma on petos ja pahuutta täynnä oleva agenda. En sano, että kaikki homoseksuaalit ovat olleet tämän suunnitelman takana, mutta iso osa on ollut.

Kun LGBT-agenda puhuu erityisestä anti-fasistisen infrastruktuurin luomisesta, joka valvoisi ja paljastaisi sen ettei kukaan vastusta LGBT-agendaa, niin tällä he sanovat ja antavat sellaisen viestin, että jokainen joka ei hyväksy LGBT-seksuaalisuutta on fasisti. LGBT-agenda haluaa leimata toisinajattelijat melkein pahimmalla mahdollisella tavalla. Tällainen käytös osoittaa vihan ja katkeruuden vallassa olevaa halua nujertaa ja tuhota toisinajattelijat. On todella ikävää, että yhteiskunnat ovat olleet sinisilmäisiä hyväksyessään liikkeen, jonka päämäärä on tuhota toisinajattelijat. Tällaisen liikkeen hyväksyvä yhteiskunta ei ole itsekään enää tervehenkinen, vaan on ajautunut pahuuden ja vääryyden puolelle osittain valheen pettämänä sekä on osittain tietoisesti tukenut valhetta.

LGBT-agenda sanoo, että vaikka voitto on saatu avioliitto asiassa, niin meidän täytyy pyrkiä heikentämään avioliitto organisaatiota. LGBT-agenda sanoo Amerikan perustuslaillisen avioliitto perinteen puolustaneen intiimiä suhdetta, mutta kaikenlaiset intiimit suhteet tarvitsevat samaa turvaa. LGBT-agendan mukaan avioliiton heikentäminen johtaa siihen, että ne jotka eivät ole naimissa hyötyvät siitä ja heistä tulee enemmistö.

Monet ihmiset ovat jo etukäteen nähneet ja sanoneet, että homoliike pyrkii tuhoamaan perinteisen avioliittokäsityksen miehen ja naisen välillä. Nyt sekin on tullut todistettua ettei kyseessä ole ollut väärän todistuksen tai syyttävän sormen heristäminen, sillä LGBT-agenda on itse paljastanut ettei se välitä avioliitosta, vaan haluaa heittää sen romukoppaan. Taistelu homoavioliittolaista on ollut lavaste ja petos päästä askeleen lähemmäs liikkeen todellisia päämääriä. Homoavioliitolle äänensä antaneet ovat olleet petoksen kohteina ja uhreina.

LGBT-agendan mukaan avioliiton heikentäminen ei tarkoita avioliiton lopettamista, vaan se hyödyttäisi niitä jotka pitävät sitä moraalisena valintana. LGBT-agenda sanoo kuitenkin että valtion tulisi olla laillinen, ei eettinen auktoriteetti. LGBT-agendan mukaan silloin kun avioliitto toimii valvovana viranomaisena hankalana eettisen puolen instituutiona, niin se uhkaa ja heikentää instituution moraalista hallintaa. Siksi LGBT-agendan mukaan valtion tulisi astua syrjään ja antaa parien (ryhmien) avioitua sellaisten auktoriteettien alaisena, jotka he kokevat itselleen sopiviksi eettisesti.

Jos ja kun LGBT-agenda saa tämän ajatuksen läpi yhteiskunnassa, niin se tulee johtamaan kaikenlaisen seksuaalisen käyttäytymisen hyväksymiseen kuten moniavioisuus, suojaikärajaa seksuaaliseen kanssakäymiseen pyritään alentamaan merkittävästi, eläimiin sekaantuminen pitäisi laillistaa ja kaikenlaisen muun perversion hyväksymiseen ja laillistamiseen.

LGBT-agenda suosittelee kuitenkin avioliitto instituution lakkauttamista, jonka rinnalle voisi luoda intiimin liiton, joka on räätälöity suojelemaan intiimin liiton monia erilaisia muotoja. LGBT-agendan mukaan tämä siirtäisi julkisen keskustelun painopisteen loputtomista erimielisyyksistä koskien avioliiton määrittelyä kysymyksiin intiimin liiton tärkeydestä ja luonteesta.

LGBT-agenda haluaa lainsuojan kaikelle seksuaalisuudelle, joka poikkeaa normaalista seksuaalisuudesta. He haluavat määritellä parisuhteet, monisuhteet, suhteet eläimiin jne. tärkeiksi asioiksi, sillä heidän mukaansa ihmisen tulisi saada harjoittaa seksuaalisia halujaan. Aikojen alusta asti ainoa oikea avioliiton määritelmä on miehen ja naisen välillä. Silloin kun tästä poiketaan, niin astutaan tuhon ja sekaannuksen tielle, jossa ihminen ei enää ajattele yläpäällään, vaan on alapäänsä himojen vietävissä.

The Nation julkaisussa Amber Hollibaugh sanoo mitä avioliiton jälkeen? Hän sanoo homoavioliitto on tehty ja saavutettu. Amber jatkaa kirjoittaen jos voitamme avioliitossa, niin vaikuttaako tämä voitto meihin yhtä syvästi kuin mitä sortoa olemme kokeneet? Tekeekö se meidät tasa-arvoisiksi? Tekeekö avioliitto meidät normaaleiksi? Haluammeko olla normaaleita? Kaappaako oikeus avioliittoon meidän näkymme ja ovatko uskomamme painopisteet sydämenlyöntejä jatkuvalle taistelulle LGBT:n oikeuden puolesta? Amber jatkaa sanoen; Minulle se ei ole sitä.

Amber haluaa kumota katkeran myytin, että he ovat enimmäkseen homoja, varakkaita ja valkoisia. Hän jatkaa sanoen me emme ole sekä ettei hän ole koskaan taistellut sen puolesta, että hän olisi normaali. Amber jatkaa sanoen ettei pyri luomaan tasa-arvoliikettä maailmaan, jota ohjaisi voittomarginaalit ja globaali ihmisen epätoivo. Amberin mukaan tulee rakentaa radikaali sosiaalisen oikeuden liike, joka keskittyy erilaisuuteen siitä miten elämme seksuaalisen suuntautumisemme kanssa ja sukupuoli identiteetin kanssa kun olemme köyhiä tai työväenluokassa ja värillisissä yhteisöissä. Amber sanoo että liikkeen tulee omaksua se että enemmistö meistä on tällaisia ja tämä määrittelee poliittisen agendamme.

Tässä se on sanottu nyt ääneen. Homoliike, LGBT-agenda ei halua olla normaaleja, vaan erilaisia ja he haluavat, että heidän erilaisuutensa määrittelee ja muuttaa yhteiskunnan huomiomaan heidät kaikessa. Tämä johtaa siihen, että he haluavat kontrolloida ja hallita maailmaa erilaisuutensa kautta.

Amber kirjoittaa: Mitä jos me sanomme kaikille; tässä on se mitä LGBT-liike tekee seuraavaksi: Olemme tulkitsemassa uudelleen palkat, edullisen terveydenhuollon, transseksuaalien oikeudet, totaalisen maahanmuuton pääsyn, HIV aktivismin ja lopetamme rikosrangaistuksen ja mahdollisuuden vaarallisiin seksuaalisiin haluihin. Meidän tulee luoda liike, joka sanoo: Liity meihin: Unelmoi meidän kanssamme. Uskalla meidän kanssamme. Tee läpimurto. Muuta maailma. Mitä jos tämä olisi meidän näky, mitä tekisimme seuraavaksi?

Homoliike ja LGBT-agenda ei ole ollenkaan tavoitellut homoavioliittoa (sukupuolineutraaliavioliitto), vaan se pyrkii muuttamaan koko maailman siten, että he kontrolloivat ja hallitsevat yhteiskuntia erilaisuutensa kautta. Mitä jos se toteutuisi, mitä he tekisivät seuraavaksi? Arvaukseni on, että he pyrkivät pitämään maailman kontrollissa ja hallinnassa, niin ettei se koskaan palaisi enää normaaliksi, sillä erilaisuus haluaa kontrolloida ja hallita normaalia käytöstä. Miksi erilaisuus haluaa toimia näin? Raamattu sanoo synnin haluavan hallita ihmistä.

Monet ihmiset eivät kirjoitukseni luettuaan usko LGBT-agendaan ja maailmanvalloituksen, vaan syyttävät minua valheellisesta salaliittoteoriasta, sanovat minun olevan homofobiikko, fasisti, rasisti, ihmisvihaaja jne. Jos hellität hetken ajan ja siirrät katseen minusta siihen mitä maailmassa on tapahtunut 1970-80 lukujen jälkeen ja mitä on koko ajan tapahtumassa sekä luet uudestaan huolella LGBT-agendaa, niin silloin sinulla on mahdollisuus nähdä se ettei kyse ole valheellisesta salaliittoteoriasta, vaan tarkoin harkitusta LGBT-agendan suunnitelmasta, joka pyrkii muuttamaan koko maailman siten, että kaikessa tulee huomioida LGBT-seksuaalisuutta, joka tarkoittaa sitä että LGBT haluaa kontrolloida ja hallita normaaleja ihmisiä, joita he itse eivät halua olla. Älä lue minua väärin, sillä en kirjoittanut LGBT-ihmisistä mitään negatiivista, vaan toin esille heidän oman halunsa olla erilaisia, ei normaaleja.

Miten suhtaudut valheeseen ja petokseen?

Homoliike on puhunut tasa-arvon puolesta sekä tuominnut ihmisiä rasisteiksi, jotka vastustavat homoutta. Homoliike ei kuitenkaan aja tasa-arvon asiaa, sillä he haluavat tuhota perinteisen avioliiton ja korvata sen omalla ideologiallaan. Homoliike harjoittaa rasismia, sillä he haluavat tuhota perinteisen avioliiton ja sen sijaan asettaa omat arvonsa muita paremmiksi. Rasismi pitää itseään muita parempana, eikä arvosta muita haluaa tuhota muiden arvot sekä korottaa omia arvojaan. Homoliike on rasistinen ideologia.

Homoaktivistit ovat itse paljastaneet aikomuksensa, jonka mukaan he pyrkivät tuhoamaan perinteisen avioliitto instituution. Puheet tasa-arvosta, rasismista jne. ovat olleet petosta, sillä homoliikkeen päämäärä ja pyrkimys on ollut alusta asti tuhota perinteinen avioliitto instituutio ja perhemalli. Jos sinä vielä tämän jälkeen tueta sukupuolineutraalia avioliittoa, niin se osoittaa sinun olevan korruptoitunut valheen ja petoksen tukija ja puolestapuhuja.

Jos sinussa on vähääkään halua rehellisyyteen sekä totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen, niin et enää kannata sukupuolineutraalia avioliittoa, sillä sen voimaan astumisen jälkeen maailma ja yhteiskunta muuttuu sellaiseksi, jossa homoliike ohjaa ja kontrolloi yhteiskunnan elämää kaikilla sen osa-alueilla. Sinä päätät sydämessäsi sen oletko petoksen ja valheen puolella vai luonnonjärjestyksen mukaisen avioliitto instituution ja perhemallin puolella.

Raamatun profetia

1 Tim 4:

1 ¶ Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja

2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty

3 ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella, jotka uskovat ja ovat tulleet totuuden tuntemaan.

Monet Jumalan sanan opettajat sanovat edellä olevan profetian tarkoittavan Rooman katolisen kirkon aikaansaamaa luopumusta, sillä he kieltävät papistoaan menemästä naimisiin sekä paastonaikoina kieltävät syömästä tiettyjä ruokia. En sano etteikö asia olisi näin ja voi ollakin, mutta olen viimeaikoina kallistunut voimakkaasti erilaisen opetuksen kannalle.

1 Tim 4:1 jakeen tulevina sana voidaan myös kääntää sanalla viimeisinä, kuten monet käännökset ovat sen kääntäneetkin sanalla viimeisinä. Raamattu sanoo profetian sanana, että Jumalan Henki sanoo selvästi, että viimeisinä aikoina monet (uskovat) luopuvat uskosta noudattaen villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja. He luopuvat uskosta valheenpuhujien ulkokultaisuuden vaikutuksesta ja nämä valheenpuhujat kieltävät menemästä naimisiin sekä nauttimasta ruokia, jotka Jumala on luonut nautittavaksi kiitoksella.

1 Tim 4:3 jakeen voi kääntää kuten se edellä on käännetty 33/38 käännöksessä, mutta sen voi myös kääntää seuraavalla tavalla: jotka kieltäytyvät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella.

Itse koen, että 1 Tim 4:1-3 sanoo viimeisinä päivinä tapahtuvan uskovien keskuudessa luopumusta sen tähden, koska valheenpuhujat tekopyhyydessä sanovat uskovansa Raamatun Jumalaan, mutta he kumoavat Jumalan asetuksen avioliitosta, kieltämällä ja kieltäytyen avioliitosta miehen ja naisen välillä, koska valhe sanoo homoseksuaalisuuden olevan luonnollista ja Jumalan tahdon mukaista seksuaalisuutta. Vaino ja vankilatuomiot homouden synniksi sanomisen tähden saa lopulta aikaan suurimittaisen luopumuksen uskovien keskuudessa. Nämä uskovat luopuvat uskosta, koska he eivät ole kuuliaisia Jumalan sanan totuudelle, mutta sen sijaan he kuuntelevat valhehenkiä ja alkavat uskomaan valheopetuksia.

Marraskuun 27 päivänä 2012 julkaistiin engalanninkielinen The Queen James Bible, josta on poistettu kaikki viittaukset homoseksuaalisuuteen. The Queen James Biblea sanotaan homoraamatuksi, koska se on hävittänyt kaikki kohdat, joista käy ilmi homouden olevan synti. The Queen James Bible on muuttanut kaikkien jakeiden alkuperäisen tekstin, joissa puhutaan homoudesta. The Queen James Bible on muuttanut jakeiden merkityksen siten, että Raamattu ei opettaisi homoseksuaalisuuden olevan syntiä.

Koskien 1 Tim 4:1-3 avioliittoa asiaa luopumuksen asiana, niin kaikki palaset alkavat loksahtamaan kohdilleen, sillä on jo olemassa "raamattu", jonka mukaan homous ei ole enää syntiä. Itse näen ja uskon, että hyvin pian alkaa hyvin voimakas hyökkäys uskovia ja seurakuntaa kohtaan, jolloin aletaan sanomaan ettei Raamattu kiellä homoutta eikä homoavioliittoja ja tämä johtaa siihen että luopumus kieltää todellisen Jumalan asettaman avioliiton miehen ja naisen välillä sekä kieltäytyy avioliitosta Jumalan tahdon mukaisella tavalla sallien homoavioliitot. Samalla yhteiskunta painostaa hengellisiä yhdistyksiä ja kirkkokuntia hyväksymään homouden, uhkaamalla etteivät he saa enää harjoittaa uskoaan yhdistyksiensä ja kirkkokuntiensa rukoushuoneissa ja tiloissa, elleivät he hyväksy homoutta, joka johtaa siihen, että osa uskovista, yhdistyksistä ja kirkkokunnista eksyy hyväksymään homouden ja he luulevat olevansa vielä uskossa, mutta Jumalan silmissä he ovat luopuneet uskosta uskomalla valheen.

Mitä tarkoittaa kieltää sekä kieltäytyä syömästä Jumalan luomia ruokia? Ilmastonmuutoksen takia on alettu pohtia lihatuotannon vähentämistä sekä osittaista lopettamista, voi myös käydä niin että edellä olevan ohella antikristilliset voimat alkavat rajoittamaan ja kieltämään tietyn Jumalan luoman ruuan syömisen, jonka sijasta ihmiset pakotetaan syömään antikristillisen teollisuuden ruokatuotteita, joiden kautta ehkä pyritään jollakin tavalla kontrolloimaan tai hallitsemaan ihmisiä, sillä sinä olet sitä mitä sinä syöt.

Luopumusta tapahtuu monesta muustakin syystä, mutta 1 Tim 4:1-3 yksilöi luopumuksen huipentuvan avioliitto ja ruoka kysymyksen takia. Aika tulee näyttämään olenko osunut oikeaan koskien 1 Tim 4:1-3 jakeita. En väitä tätä varmaksi, mutta näin alan kokemaan koko ajan yhä vahvemmin sydämessäni. Koettele ja tutki 1 Tim 4:1-3 profetian selitys sydämessäsi.

Matt 24:

7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.

10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.

11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.

12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.

13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

Matteuksen evankeliumin 24 luku tuo myös sen esille kuinka kaikki kansat viimeisinä päivinä vihaavat uskovia Jeesuksen nimen tähden, jonka seurauksena monet uskovat luopuvat uskostaan alkaen vihaamaan Jeesukselle kuuliaisia uskovia, antaen heitä ilmi antikristillisen lopunajan yhteiskunnan viranomaisille. Laittomuuden päästyä valtaan monien uskovien rakkaus kylmenee. Uskovien luopumukseen sisältyy monia asioita, joista eräs on homoseksuaalisuuden hyväksyminen.

Homoliike ja LGBT-agenda nostattaa koko ajan enemmän uskovia kohtaan vihaa ja vainoa sen tähden koska uskovat eivät hyväksy homoutta. On selvää ja nähtävissä kuinka viha ja vaino nousee uskovia kohtaan homoliikkeen agendan takia ja myös muiden asioiden takia. Itse näen Jumalan sanasta avioliitto kysymyksen saavan aikaan luopumusta uskovien keskellä koskien 1 Tim 4:1-3 kohtaa. Se ei voi tarkoittaa mitään muuta kuin homoavioliittojen ja homouden pyrkivän syrjäyttämään ja kieltämään Jumalan asettaman avioliiton sekä kieltäytymisestä menemään naimisiin Jumalan tahdon mukaisella tavalla. Kuten sanoin aika näyttää mikä on totuus, mutta näemme jo sen mihin suuntaan ja millaisia askelmerkkejä ollaan ottamassa maailmassa ja millä tavalla luopumus yrittää kumota Jumalan sanan totuutta ja asetuksia.

En ole mikään salaliittoteoria friikki, enkä ole tuonut esille minkäänlaista mielikuvitukseen perustuvaa salaliittoteoriaa, sillä kirjoittamani asiat alkavat näkymään pikkuhiljaa koko ajan enemmän maailman tapahtumissa.

Dan 11:
36 Ja kuningas tekee, mitä hän tahtoo ja korottaa itsensä ja ylentää itsensä kaikkia vastaan, mikä Jumala on. Ja puhuu hirmuisesti jumalain Jumalaa vastaan. Ja se on hänelle menestyvä siihenasti kuin viha täytetään, sillä se on päätetty, kuinka kauvan se on oleva.
37 Isäinsä Jumalaa ei hän tottele, eikä vaimoin rakkautta. Eli ei yhdestäkään Jumalasta lukua pidä, sillä kaikkia vastaan hän itsensä korottaa.
(vanha Biblia)

Dan 11:37 Neither shall he regard the gods of his fathers; and neither the desire of women, nor any god, shall he regard; for he shall magnify himself above all (JPS - Jerusalem Publication Society Bible 1917)

Danielin kirjan 11 luvussa jakeessa 37 puhutaan tulevasta maailmanhallitsijasta antikristuksesta, sillä yleisesti monet Raamatun tutkijat ja opettajat ovat sitä mieltä, että tässä on kyse antikristuksesta. Jotkut ovat sitä mieltä, että jaejakso ei puhu lopunajan antikristuksesta, vaan Antiokus Epifaneksesta. Kun tutkimme tämän Raamatun kohdan tekstiyhteydessään, niin se puhuu lopunajasta ja sen viimeisistä tapahtumista, joka kumoaa sen käsityksen, että kyseessä olisi Antiokus Epifanes. Antiokus Epifanes oli myös naimisissa, eli hän ei halveksunut naisia, vaan tunsi heitä kohtaan seksuaalista vetovoimaa, joka myös kumoaa sen, että Daniel 11:37 puhuisi Antiokus Epifaneesta.

Juutalaisten hepreasta englantiin kääntämä JPS Bible sanoo ettei kuninkaalla (antikristus), joka korottaa itsensä Jumalan yläpuolelle  ole halua naisiin. Tämän voi ymmärtää kahdella tavalla, eli hän joko elää selibaatissa tai sitten hän on homoseksuaali. Jotkut sanovat, että koska sanonta neither the desire of women (ei ole halua naisiin) on keskellä lausetta, jonka molemmin puolin puhutaan jumaluudesta, niin siksi neither the desire of women puhuisi, ettei hänellä ole halua palvoa naisjumaluuksia. Tämä asia ratkeaa varmasti silloin kun antikristus ilmestyy, niin silloin maailma näkee onko hän homoseksuaali vai ei. Koska antikristus on Jumalan vastustaja ja valheen kautta kumoaa Raamatun ilmoitusta, niin melko varmuudella uskallan sanoa hänen ainakin kannattavan ja hyväksyvän homoseksuaalisuuden. Aika tulee näyttämään sen kuka ja mikä antikristus on.

Lopuksi haluan sanoa sinulle rakas uskon sisareni ja veljeni Herrassa, että älä pelkää, ole rohkea Herrassa, sillä Jumala antaa sinulle voiman uskoa ja luottaa Häneen myös vaikeiden aikojen keskellä ja muista aina se, että Jumalan huolenpito on voimallisempaa vainojen keskellä, sillä Hän rakastaa kansaansa ja pitää heistä hyvää huolta. Sinulle rakas lähimmäiseni, joka et ole uskossa Herraan Jeesukseen, etkä pelastettu haluan sanoa, että Jeesus rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut, sen tähden lue alla oleva linkki yhteiskunta ja todellinen ratkaisu, sillä se kertoo sinulle miten voit vastaanottaa pelastuksen.

Yhteiskunta ja todellinen ratkaisu

Linkkisuositus: kotipetripaavola.com -Sukupuolineutraali avioliitto
 

Petri Paavola 23.10.2015

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
europeanknightsproject.com
julieroys.com
illinoisfamily.org
theblaze.com
wnd.com
americanthinker.com
heraldextra.com
truenews.org
patriotupdate.com thenation.com
bostonglobe.com
massresistance.org
yle.fi/uutiset

 

 

 

 

eXTReMe Tracker