Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Karmea totuus abortista

Abby Johnson on aina halunnut auttaa naisia koskien heidän ongelmiaan raskauden alueella. Abbyn palava into ja halu naisten auttamiseen vei hänet työskentelemään Planned Parenthoodiin, joka on USA:n suurin abortti järjestö. Abby eteni urallaan ja hänestä tuli erään aborttiklinikan johtaja. Abby työskenteli Planned Parenthoodissa kahdeksan vuotta, jonka jälkeen hän erosi järjestöstä. Eronsa jälkeen hänestä tuli palava ja innokas elämän puolustaja, joka vastustaa abortteja.

Mikä sai Abbyn vaihtamaan puolta, miksi hänestä tuli abortin vastustaja? Ensinnäkin Planned Parenthood ei pyrkinyt aborttien vähentämiseen, sillä abortti oli järjestölle myyntituote, jonka kautta pyritään kasvattamaan liikevaihtoa ja tuloja. Kaikkein pahin järkytys tapahtui 2009, syyskuun 26. päivä. Kyseisenä päivänä Abby oli avustamassa ultraääni avusteista aborttia. Abortin aikana Abby katseli kauhistuneena, kun 13 viikon ikäinen lapsi (sikiö) taisteli hengestään, menettäen henkensä abortin suorittaneiden ihmisten käsien kautta.

Tätä pienen syntymättömän lapsen kuolinkamppailua katsellessaan Abby ymmärsi mitä abortti on ihan oikeasti. Hän päätti omistautua puolustamaan lapsen oikeutta elämään äitinsä kohdussa sekä oikeutta syntyä tähän maailmaan. Abby vannoi paljastavansa abortin, että ihmiset saisivat tietää mitä abortissa tapahtuu.

Planned Parenthood on täysin tietoinen siitä, että järjestön suurin uhka on heidän entinen työntekijänsä. Planned Parenthood pyrki heti välittömästi Abbyn eron myötä vaientamaan hänet, vieden Abbyn oikeusistuimen eteen. Oikeuskanteet Abbya vastaan hylättiin tuomioistuimessa.

Planned Parenthoodin palveluista 98% kohdistuu abortteihin. Planned Parenthood ja sen poliittiset tukijat ovat vannoneet, että abortteja ei rahoiteta veronmaksajien rahoilla. Planned Patrenthood on syyllistynyt valheelliseen tiedon levittämiseen, sillä totuus on kuitenkin se, että kolmasosa järjestön budjetista tulee veronmaksajilta. Planned Parenthood suoritti 650 000 aborttia vuosien 2008 - 2009 välisenä aikana. Abortin tekeminen USA:ssa on kallista. Se koostuu lääkärin palkkiosta, avustavan henkilökunnan palkkiosta ja erilaisista vakuutuksista.

Planned Parenthood väittää pyrkivänsä vähentämään aborttien suorittamista. Abby Johnson on sanonut, että silloin kun hän oli järjestön aborttiklinikan johtaja, niin häntä ohjeistettiin tuplaamaan aborttien määrää myyntitulojen kasvattamiseksi. Planned Parenthood on suorittanut jopa alle neljätoista vuoden ikäisten tyttöjen abortteja.

Moni voi ajatella, että Suomessa on erilaista kuin Amerikassa, joka pitää paikkansa liittyen abortteihin. Suomen hyvä yhteiskunta järjestelmä on murenemassa moraalin laskun ja talouden alasajon seurauksena, joka tulee johtamaan myös siihen, että Suomessakin abortista tulee vieläkin pahempi kuin mitä se on tällä hetkellä.

Suomessa tehdään vuosittain noin 10 000 aborttia, joten kyseessä on jo kansanmurha syntymättömiä lapsia kohtaan. Moni varmaankaan ei ajattele sitä, että järjestelmällinen syntymättömien lasten tappaminen on kauhistuttavaa kansanmurhaamista. Suomen yhteiskunta laajassa mittakaavassa kannattaa syntymättömien lasten kansanmurhaa. Tämä on järkyttävä rikos ihmisyyttä ja Jumalaa vastaan.

Abortti on aina syntymättömän lapsen murhaamista ja tappamista riippumatta siitä millä raskausviikolla se tehdään. Ihmisen elämän alku alkaa siitä hetkestä kun miehen siittiö pääsee naisen munasolun sisään, jonka seurauksena munasolu kulkeutuu kohtuun, jonka jälkeen alkio kiinnittyy kohdun seinämään.

Psalm 139:16 Thine eyes did see my golem (embryo), yet being unformed; and in Thy Sefer (Book) all the yamim (days) ordained for me were written down, when as yet there were none of them. Orthodox Jewish Bible - OJB

Messiaanisen juutalaisen tekemä OJB Raamatunkäännös kääntää tarkasti hepreasta englantiin. Psalmi 139:16 sanoo kuinka Jumala näkee alkion/sikiön, joka ei ole vielä täysin valmistunut, ja kuinka Jumalan kirjaan on kirjoitettu kaikki ihmisen päivät. Jumalan sana sanoo, että alkio/sikiö on jo ihminen, vaikka se ei ole edes vielä kehittynyt täysin valmiiksi äitinsä kohdussa. Alkiolla ja sikiöllä on DNA-koodi, jossa on ihmisen rakennuspiirustukset. Kaiken maan päällä olevan elollisen elämä on rakentunut DNA-koodista. Abortti on syntymättömän lapsen (ihmisen) surmaamista ja tappamista. Jumala on asettanut sellaisen elämänlain, että asioiden syillä on aina seurauksensa. Hyvää tekemällä niittää hyvää, mutta pahan tekemisellä pahaa jne.

Abortti on väärä teko ja sen takia abortilla on myös monia vaarallisia ja vahingollisia vaikutuksia abortin tehneeseen naiseen. Useiden tutkimusten mukaan abortilla ja rintasyövällä on yhteys toisiinsa. Tämä ei tarkoita sitä, että jokainen rintasyöpä johtuisi abortista, mutta sitä se tarkoittaa tutkimusten valossa, että abortin tehneillä naisilla ja rintasyövällä on yhteys keskenään.

Amerikassa on laajalti kiistetty abortin ja rintasyövän yhteys, joka johtuu siitä, että abortti on siellä tuottava bisnes. Kiinassa tehtyjen tutkimusten mukaan abortin ja rintasyövän välinen yhteys on ilmiselvä. Intiassa ja Bangladeshissa tehtiin vuonna 2013 tutkimuksia, jotka osoittivat rintasyövän riskin kasvavan todella monenkertaiseksi naisilla, joille on tehty abortti. Abortin seurauksina voi tapahtua myös seuraavia sairauksia ja ongelmia: seuraavan raskauden ennenaikainen keskeytys, synnytysvaikeuksia, munasarjasyöpä, kohdunkaulan syöpä ja maksasyöpä.

Abortin tehneillä naisilla esiintyy abortin seurauksena mielenterveydellisiä ongelmia, syyllisyydentunteita, ahdistuneisuutta, erilaisia henkisiä ongelmia kuten häpeä, itseviha ja masennus. Abortin hyväksymisen kautta pyritään poistamaan abortista kärsivän naisen mielenterveysongelmia. Manipulaatio abortin hyväksymisestä ei poista sitä tosiasiaa, että abortissa nainen on rikkonut luonnollisen äitiytensä sekä halunsa lapsensa suojelemiseen. Kun nainen rikkoo omaa sisäistä biologista äitiyttänsä vastaan, niin jossakin vaiheessa se kääntyy häntä itseään vastaan.

Abortin hyväksyminen on avannut ovet myös eutanasialle ja eutanasia on avannut ovet jälkiabortille. Jälkiabortti tarkoittaa sitä, että vastasyntyneet sairaat tai vammaiset lapset voitaisiin vanhempien suostumuksella jälkiabortoida, joka tarkoittaa lapsen surmaamista synnytyksen jälkeen. Milanon yliopiston Alberto Giublini ja Melbournen yliopiston tohtori Francesca Minerva ehdottavat jälkiaborttia laillistetuksi lapsensurmaamiseksi. He ovat tuoneet esille, että moraalisessa mielessä sikiö ja vastasyntynyt ei ole varsinainen ihminen. He ovat myös sitä mieltä, että koska abortti on laillista, niin jälkiabortinkin tulisi olla laillista.

Ihmiskunta kulkee kohti yhä murheellisempaan ja kauhistuttavampaan suuntaan, sillä niin kuin aborttia ja eutanasiaa aikoinaan vastustettiin, mutta ne hyväksyttiin, niin samalla tavalla myös jälkiabortti tullaan yhä yleisimmin hyväksymään.

Miksi ihmiskunta on laajalti murhanhengen vallassa hyväksyen abortin, eutanasian ja jonossa odottaa jälkiabortti? Raamattu sanoo ihmiskunnan olevan synnin orjuuden kautta kapinassa Luojaansa vastaan. Synti ihmisen sydämessä toimii sillä tavalla, että se monella eri tavalla pyrkii manipuloimaan ihmistä hyväksymään synnin pahuuden teot. Ainoa ratkaisu syntiä ja pahuutta vastaan on katua syntejään ja uskoa Herraan Jeesukseen, jolloin ihminen saa Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta syntinsä anteeksi, ja tämän seurauksena hän kykenee näkemään maailmassa vaikuttavan synnin ja pahuuden, joka on pukeutunut inhimillisen hyvyyden valheasuun.

 

 

Petri Paavola 5.11.2020

Lähteet:
abbyjohnson.org/ thanks-for-stopping-by

thehill.com/blogs/ congress-blog/ politics/ exposing-the-planned-parenthood-business-model
ts.fi/uutiset/kotimaa/ Laaketieteen etiikan tutkijat ehdottavat vastasyntyneiden laillista surmaamista
kotipetripaavola.com/ abortti

 

 

 

 

eXTReMe Tracker