Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Katolisen kirkon antisemitismi

300-luvulla Rooman katoliset keisarit antoivat määräyksen, että jos kristityt kääntyvät juutalaisuuteen ja jotkut juutalaiset estävät toisia juutalaisia kääntymästä kristinuskoon, niin he kaikki saavat kuolemanrangaistuksen. Juutalaiset eivät saaneet mennä naimisiin kristittyjen kanssa, työskennellä julkisessa virassa tai omistaa orjia (palvelijoita).

Ensimmäisen ristiretken aikana tuhottiin juutalaisten yhteisöjä. Juutalaiset riisuttiin alasti ja vain ne jäivät henkiin, jotka suostuivat ottamaan kirkon vesikasteen. Ristiretkeläiset ajattelivat, että juutalaiset olivat Jumalan vihollisia ja rotu joka on kaikkein vihamielisin ja vahingollisin Jumalalle. Neljäs lateraalinen kokous vuonna 1215 määräsi, että juutalaisten tuli pukeutua eri tavalla kuin muitten ihmisten. Syy tähän pukeutumisen oli se ettei kukaan olisi vahingossa sekaantunut seurustelemaan tai syvällisempään yhteyteen juutalaisten kanssa. Pukeutumisen kautta kyettiin erottamaan juutalaiset eikä sekaantumista tapahtunut. 1200-luvulla katolisen kirkon toimesta myös usein määrättiin, että juutalaisten tuli laittaa vaatteisiinsa pyöreä merkki, että heidät voitiin tunnistaa. Jos juutalainen saatiin kiinni ilman merkkiä, niin hän menetti vaatteensa kiinniottajilleen. Juutalaisia karkotettiin monista maista katolisen kirkon toimesta. Paavi Leo XII määräsi vuonna 1826, että juutalaiset tuli sulkea ghettoihin ja heidän omaisuutensa tuli takavarikoida. Rooman katolinen kirkko sulki juutalaisia ghettoihin jo 1200-luvulla.

Jos katsomme katolisen kirkon historian aikana heidän tekemiä tekoja juutalaisia kohtaan, niin ne ovat hyvin samanlaisia kuin mitä natsit tekivät juutalaisille. Rooman katolinen kirkko ja Hitler kokivat että he tekivät Jumalan työtä vainotessaan juutalaisia. Katolinen kirkko tappoi juutalaisia, samoin tekivät natsit; katolinen kirkko pakotti juutalaiset kantamaan merkkiä vaatteissaan, natsit tekivät samoin; katolinen kirkko sulki juutalaisia ghettoihin, natsit tekivät samoin. Katolinen kirkko piti juutalaisia vahingollisimpana rotuna Jumalalle maan päällä, natsit pitivät juutalaisia ali-ihmisinä, jotka tuli tappaa, Hitler uskoi toimivansa Jumalan tahdon mukaan, kun hän harjoitti antisemitismiä. On täysin päivänselvää, että natsit lainasivat katolisen kirkon antisemitistisiä menetelmiä kun he toisen maailmansodan aikana toteuttivat juutalaisten kansanmurhan, holokaustin. Natseilla ja katolisella kirkolla on identtiset antisemitismin juuret, eroa on vain siinä, että katolinen kirkko toteutti antisemitismiä aikaisemmin ja natsit ottivat käyttöön katolisen kirkon antisemitistisiä menetelmiä. Päivänselvää on myös se että katolisen kirkon antisemitistinen historia osoittaa katolisen kirkon hedelmän mädäksi ja pahuuden kyllästämäksi.

Vatikaani toisessa maailman sodassa

Ensimmäinen "valtio" joka tunnusti Natsi-Saksan kolmannen valtakunnan oli vatikaani. Sanotaan että paavi Pius XII oli Hitlerin paavi. Paavi Pius XII toimi sodan aikana näkyvästi rauhan puolesta ja tuomitsi myös saksalaisten toimia, mutta hän myös sulki silmänsä juutalaisten kuljetuksista kuolemanleireille vuosina 1940-1942. Joulukuussa 1942 Pius XII antoi vasta myöntävän lausunnon liittoutuneiden "painostuksen" alla, jolloin hän sanoi julkisesti, että juutalaisten murhaajat olivat rikollisia, joita pitää rangaista. Vuonna 1940 Pius XII puhui tuhoamissuunnitelmia vastaan, mutta ei uskaltanut nimetä natseja rikollisiksi, kuin vasta vuonna 1942 joulukuussa. Syyskuussa 1942 pius XII antoi lausunnon, jossa hän sanoi, että oli mahdotonta vahvistaa huhuja juutalaisten joukkotuhoamisesta.  Totuus on kuitenkin se, että vatikaani tiesi jo silloin natsien rikoksista juutalaisia vastaan. Vatikaani pelasi peliä, jossa se oli yhtä aikaa natsien puolella juutalaisia vastaan sekä juutalaisten puolella, joka  vasta konkretisoitui vuonna 1942 joulukuussa. Paavi Pius XII suhtautuminen juutalaisiin tulee hyvin ilmi vuonna 1941, jolloin Pius XII ilmoitti, että katolinen kirkko tuomitsee rasismin, mutta ei hylkää kaikkia ohjeita, joita on asetettu juutalaisia vastaan. Nämä ohjeet ovat katolisen kirkon antisemitismiä, jota kirkko on harjoittanut juutalaisia vastaan koko olemassaolonsa aikana.

Vuonna 1943 syksyllä natsit tulivat Italiaan ja paavi Pius XII tiesi, että kohta alkaa Italian juutalaisten kuljetukset leireille. Vatikaani tiesi mikä oli juutalaisten kohtalo ja vatikaani piilotti suojiinsa 477 juutalaista ja 4238 juutalaista piilotettiin Rooman luostareihin. Lokakuun 16 päivä natsit pidättivät kuitenkin 1007 Italian juutalaista, joista 811 kaasutettiin välittömästi kuoliaaksi Auschwitzissa. 1007 keskitysleiriin lähetetyistä juutalaisesta vain 16 jäi henkiin.

Vuonna 2000 kansainvälinen katolis-juutalainen historiallinen komissio julkaisi raportin "Vatikaani ja holokausti". Raportin mukaan usein esitetty väite, että Pius XII ei ymmärtänyt Euroopan juutalaisten vakavaa tilannetta toisen maailmansodan aikana osoittautui epätarkaksi. Lukuisat dokumentit todistavat, että Pius XII oli hyvin selvillä natsien suorittamista antisemitistisistä toimista. Dokumenttien mukaan Pius XII tiesi jo 1941 tammikuussa natsien touhuista. Vuonna 1942 Pius XII sai tiedon juutalaisten massamurhasta Lwowissa, mutta paavi ei vastannut tähän mitenkään, vaan oli vaiti. Komissio paljasti, että vatikaani ei tehnyt tarpeeksi auttaakseen juutalaisia pakenemaan Euroopasta. Komission mukaan vatikaani ei myöskään tukenut sodan aikana ajatusta, että Palestiinasta tulisi juutalaisten koti, vaikka vatikaani koittikin niin väittää. Raportin mukaan, jotkut vatikaanin virkamiehet vaaransivat uransa auttaessaan juutalaisia, mutta suurin osa vatikaanin virkamiehistä ei auttanut juutalaisia.

Ex-jesuiitta Alberto Riveran mukaan (jonka katolinen kirkko murhasi) vatikaani pelasi peliä, jossa se varmisti natsien suosion olemalla hiljaa holokaustista. Tämä siksi jos natsit olisivat voittaneet sodan. Jos natsit olisivat hävinneet sodan, niin sen tähden vatikaani piilotti juutalaisia suojiinsa ja vatikaani voisi sanoa suojelleensa juutalaisia. Vatikaani soluttautui myös protestanttisten kirkkojen jäseniksi ja nämä vatikaanin "agentit" kavalsivat juutalaisia Gestapolle, joka lähetti heitä kuolemanleireille. Kun tutkii historiallisia todisteita ja dokumentteja vatikaanin toimista toisen maailmansodan aikana, niin Alberto Riveran kertomus ei ole kaukana totuudesta, vaan on lähellä sitä mikä on totuus vatikaanin toimista toisen maailmansodan aikana. Raamatun profetian sanan mukaan lopun aikoina viimeisinä päivinä ekumeeninen katolinen kirkko, joka on "ystävystynyt" juutalaisten kanssa tulee pettämään juutalaiset ja hyväksyy juutalaisten vainot pelaamalla samantapaista peliä kuin Pius XII pelasi toisen maailmansodan aikana.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:  
http://www.kotipetripaavola.com - Natsien okkultismi

 

 

 

 

eXTReMe Tracker