Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Koronarokote huijaus

Eräs ystäväni lähetti minulle The New York Times julkaisun artikkelin AstraZeneca/Oxford koronarokotteesta. AstraZeneca/Oxford koronarokotetta on mainostettu Suomessa adenovirusvektorirokotteena. Ylen uutinen (12.8.2020) kertoi Oxfordin yliopiston ja AstraZeneca lääkeyhtiön koronarokotteen olevan rokote, joka käyttää simpansseilta löytyvää, vaarattomaksi tehtyä ChAdOx1-adenovirusta kantajaviruksena, joka saa aikaan rokotetuissa vasta-aineita koronaviruksille. Todellisuudessa AstraZeneca/Oxford koronarokote on DNA-rokote, joka tekee siitä todella vaarallisen rokotteen.

Kun luin minulle lähetetyn The New York Timesin artikkelin, niin luettuani sen halusin varmistaa sen, että ymmärän artikkelin oikein. Ystäväni kanssa lähetimme kyselyitä muutamille lääketieteen ammattilaisille sekä muutamalle muulle ihmiselle, jotka ovat perillä näistä asioista. Lähetimme The New York Times artikkelin AstarZeneca/Oxford koronarokotteesta ja kysyimme onko se DNA-rokote. Jokainen kyselyyn vastannut tähän mennessä on sanonut sen olevan DNA-rokote.

The New York Times artikkelin mukaan Oxford-AstraZeneca rokote perustuu viruksen geneettisiin ohjeisiin piikkiproteiinin rakentamiseksi. Toisin kun Pfizer-BioNTech- ja Moderna-rokotteet, jotka tallentavat ohjeet yksijuosteiseen RNA:han, Oxfordin rokote käyttää kaksijuosteista DNA:ta.

The New York Times artikkelissa sanottiin tutkijoiden lisänneen koronaviruksen piikkiproteiinin geeniä toiseen virukseen, jota kutsutaan adenovirukseksi. Oxford-AstraZeneca tiimi käytti simpanssin adenoviruksen muunneltua versiota (ChAdOx1), joka voi päästä soluihin, mutta ei voi replikoitua niiden sisällä (näin he väittävät?). Adenovirus vie sen oman DNA:n tuman sisälle. Tutkijat sanovat adenoviruksen olevan suunniteltu siten ettei se voi tehdä kopioita itsestään, mutta solu voi lukea koronaviruksen piikkiproteiinin geenin ja kopioida sen molekyyliksi, jota kutsutaan RNA:ksi tai mRNA:ksi.

AstraZenecan DNA-rokote on tehty ja kehitetty viruksesta, joka esiintyy simpansseissa ja viruksen DNA:ta viedään tuman sisään. Simpanssin DNA:ta ei viedä tuman sisään, vaan adenoviruksen DNA:ta.

DNA-rokotteen tarkoitus ja päämäärä on tunkeutua solun tumaan asti. Biotekniikan tutkijat ovat sanoneet tämän olevan todella vaikea tehtävä, koska ihmisessä oleva tuma toimii siten, että se pyrkii estämään vieraan DNA:n tunkeutumisen. Nyt kun AstraZenecan DNA-rokotteen kautta vierasta DNA:ta pyritään kuljettamaan solun tuumaan asti, niin se tarkoittaa ongelmia, kun tuman sisälle kuljetaan vierasta DNA:ta.

AstraZenecan rokotetta mainostetaan turvallisena rokotteena, jota se ei kuitenkaan ole. Jotkut tutkijat sanovat DNA-rokotteen aiheuttavan geenimuutoksia. Kun ihmisen geeniperimään siirretään ulkopuolista ja vierasta DNA:ta, niin se voi aiheuttaa vakavia geenimutaatiota ja aiheuttaa uusia sairauksia.

DNA-rokotteen mahdollisia haittavaikutuksia ovat krooninen tulehdus, mutaatiot, autoimmuunireaktiot ja syöpää aiheuttavien geenien aktivoituminen ja mitä kaikkea se aiheuttaakaan sitä emme edes tiedä.

Sekin on mahdollista, että solun mekanismit alkavat tulkitsemaan vieraan DNA-jakson retroviruksena tai transposonina, jonka seurauksena se voisi integroitua ihmisen geeniperimään. Kun ja jos se pääsisi sukusoluihin, niin siitä tulisi osa ihmisen geneettistä perimää. Jotkut sanovat sen olevan epätodennäköistä, että integroituaan sukusoluihin siitä tulisi osa ihmisen geeniperimää. Kun on kyse ihmisen toimista, jossa ihminen operoi hyvin monimutkaisella alueella, jonka monimutkaisia toimintamekanismeja ihminen ei tunne, niin todennäköinen lopputulos on katastrofaalinen, jossa ihmisen väärän toiminnan seurauksena ihmiselle aiheutetaan lisää sairauksia, jopa kuolemaan johtavia sairauksia.

Huijaus ja petos

Suomessa AstraZenecan koronarokotetta on mainostettu adenovirusvektori rokotteena, vaikka kyseessä on DNA-rokote. Tällaista asian esittelemistä ja toimintaa kutsutaan huijaukseksi ja petokseksi.

THL:n mukaan sen jälkeen kun ja jos AstraZenecan myyntilupa myönnetään, niin Suomen väestön rokottaminen etenee nopeasti, koska AstraZenecan koronarokotetta tullaan saamaan Suomeen yhteensä 3,7 miljoonaa annosta. Ensin Suomessa aloitettiin Pfizer-BioNTechin mRNA-rokotteella, joka sekin on vaarallinen, mutta sitten lähes koko väestö aiotaankin rokottaa vielä vaarallisemmalla AstraZeneca DNA-rokotteella. Tämäkin täyttää petoksen merkit.

Nature

Yllä on kuva AstraZenecan koronarokote paketista, jonka sisällä on koronarokote annos. Kuten näet, niin paketissa ei ole mainintaa DNA-vaccine (DNA-rokote), joka paketissa pitäisi ehdottomasti olla, koska se on DNA-rokote. Professori Roger Seheul (videon esittelytekstissä) kertoi C0VID-rokotteista ja hän käytti AstraZeneca C0VID- rokotteesta nimitystä DNA-rokote. Tämä AstraZenecan rokotepaketin teksti on petos ja huijaus, koska kyseessä on DNA-rokote, mutta sitä ei kuitenkaan kerrota paketin esittelytekstissä.

AstraZeneca ja abortoidut sikiön solulinjat

Nature
Nature

Yllä oleva Charlotte Lozier instuutin sivulla oleva kuva kertoo sen, että AstraZeneca-Oxford koronarokotteen kehittelyssä, tuotannossa sekä laboratorio testeissä on käytetty abortoitujen sikiön solulinjoja. Tämän rokotteen kehittelyssä on käytetty 1970-luvun alussa abortoitujen sikiön solulinjoja. 1970-luvun alussa olevat abortoitujen sikiöiden munuaissoluja on kasvatettu laboratoriossa, josta on sitten kehitetty solulinjoja, joiden alkuperä on abortoiduissa sikiöissä.

AstraZeneca sanoo ettei koronarokotteen loppujakelutuotteissa (myytävissä rokotteissa) ole abortoitujen sikiön solulinjoja. AstraZenecan oma tiedotus sanoo, että joissakin tietyissä harvoissa olosuhteissa, missä ei ole muuta järkevää tieteellistä vaihtoehtoa, niin he ovat käyttäneet abortoitujen sikiön solulinjoja, mutta pyrkivät rajoittamaan ja välttämään niiden käyttöä tulevaisuudessa, jos se on mahdollista.

Se on ainakin faktatietoa, että AstraZenecan koronarokotteen kehitystyössä on käytetty abortoitujen sikiöiden solulinjoja, joka on moraalisesti tuomittavaa, koska abortti on syntymättömän ihmisen surmaamista.

Loppusanat

AstraZeneca koronarokote on siten huijaus ja petos, koska sitä mainostetaan adenovirusvektorirokotteena, vaikka se on DNA-rokote. Tämä on yksi niistä lukuisista todisteista, jotka kertovat meille, että koronavirus plandemian ja koronarokotteen takana on pahuuden suunnitelma, jonka kautta maailman talous pyritään romuttamaan uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi sekä pettää ihmiset saamaan rokote terveyden vahvistamiseksi, kun se todellisuudessa tulee aiheuttamaan lisää sairauksia myös tämän hirvittävän ja kauhistuttavan DNA-rokotteen kautta.

Minä en vastusta lääketiedettä, vaan kunnioitan ja arvostan suuresti lääketiedettä ja sen monia hyviä saavutuksia ihmisten terveyden hoitamisessa. Tämä uusi lääketieteen aluevaltaus mRNA- ja DNA-rokotteineen sekä muutamat muut asiat (joista saatan kirjoittaa tulevaisuudessa) on ihmisen terveydelle vaarallista.

On tutkittu, että runsas D-vitamiinin (jopa 100-200 mikrog), C-vitamiinin jne. käyttö yhdessä liikunnan, ulkoilman ja riittävän unen saanti on tehokas keino, joka laittaa ihmisen immuunijärjestelmän menestyksekkäästi taistelemaan ja voittamaan flunssa- influenssa- sekä koronavirus C0VID-19 peräisiä tauteja.

Joku saattaa kysyä otanko minä vastuun siitä kun kehotan ihmisiä etteivät he ota koronarokotetta, jos he kuolevat koronavirukseen? Minun ei tarvitse ottaa siitä vastuuta, koska tarjoan ihmisille turvallisen vaihtoehdon välttymästä vakavasta koronavirus tartunnasta syömällä terveellisesti jne. Riskiryhmille ja iäkkäille vanhuksille voidaan myös antaa D-vitamiinia jne. joka on todella tehokas keino välttyä näiltä taudeilta. Sairaalassa annetaan C0VID-19 potilaille D-vitamiinia, jonka sanotaan auttavan sairauden hoidossa.

Tiedän sen, että moni ihminen hyökkää kirjoitustani vastaan ja pyrkii mitätöimään sen mitä olen kirjoittanut. Edessä olevat päivät ja vuodet tulevat näyttämään karua faktaa näiden rokotteiden haitoista, jonka takana on suuri pahuus, joka on puettu hyvyyden asuun.

Minä kysyn koronarokotteen kannattajilta, että kuka ottaa vastuun silloin kun (näitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan lisää) ihminen sairastuu vakavasti tai kuolee koronarokotteen ottamisen seurauksena? Vastaan tähän sanomalla: ettei kukaan, sillä kaikki vastuulliset pakenevat tässä vastuutaan. Tämäkin kertoo jo paljon tästä asiasta.

Syö ja elä terveellisesti, ja ennen kaikkea usko Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo, koska silloin olet parhaassa mahdollisessa turvassa ja suojassa, ja päämääräsi on tämän elämän jälkeen alkava uusi iankaikkinen elämä Jumalan kanssa. Sinä, joka et vielä usko Herraan Jeesukseen, sinulla on vielä aikaa katua ja tunnustaa syntisi ja uskoa Herraan Jeesukseen, että saisit syntisi anteeksi, pelastuksen ja iankaikkisen elämän Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön tähden.

 

 

 

Petri Paavola 6.1.2021

Lähteet:
yle.fi/ uutiset/ 3-11490420
nytimes.com/ interactive/ 2020/ health/ oxford astrazeneca covid 19 vaccine
elinahytonen.fi/ 2020/06/ covid 19 koronarokotteet ovat tulossa
is.fi/kotimaa/ art-2000007717854
Professori Roger Seheult AstraZeneca DNA vaccine
s27589.pcdn.co/ COVID 19 Vaccine Candidates and Abortion Derived Cell Lines
hek293.com
lozierinstitute.org/ what you need to know about the covid 19 vaccine
astrazeneca.com/ content/ dam/az/PDF/ 2016/ Bioethics policy

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker