Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Lääketieteen professorin paljastus Covid-19 viruksesta - paljastuksen seurauksena hänet passitettiin sairaalaan psykiatriselle osastolle

 

Ranskalainen eläkkeellä oleva lääketieteen professori Jean-Bernard Fourtillan pakotettiin eristyksiin psykiatriseen sairaalaan (10.12.2020), koska hän on julkisesti kyseenalaistanut virallisen Covid-19 narratiivin (kuvaus, kertomus). Fourtillanin tapauksen tutkiminen vahvistaa sen, että virallinen informaatio Covid-19 viruksesta ei ole totta. Fourtillanin julkisesti kertomat asiat paljastavat maailmassa nykyään tapahtuvan kehityksen, jonka kautta ihmiskunta ollaan valjastamassa sekä viemässä kohti uutta aikakautta. Tämä uusi aikakausi on uusi maailmanjärjestys, ja se ottaa hallintaansa jokaisen uuden maailmanjärjestyksen kansalaisen, joka alistuu tälle uudelle järjestelmälle.

Kirjoituksessani käyn läpi Jean-Bernard Fourtillanin tapausta sekä kerron myös ajatuksiani tämän asian tiimoilta. Jokaisen ihmisen, joka haluaa säilyttää oman vapautensa tulisi ymmärtää oikealla tavalla Fourtillanin viesti, sillä jos et usko sitä mitä hän sanoo, niin silloin olet suuressa vaarassa, joka uhkaa sinun terveyttäsi. Kysymys on myös uuden tulevan maailmanjärjestyksen orjuuden ikeen alaisuuteen joutumisesta, jonka astinlautana ihmisen liikkeelle laittama Covid-19 virus on. Jokaisella ihmisellä on ainoastaan yksi vaihtoehto valittavanaan ettei hänen tarvitse joutua uuden maailmanjärjestyksen kansalaisuuden orjuuden ikeeseen. Kirjoitukseni lopuksi kerron tästä vaihtoehdosta.

Jean-Bernard Fourtillan vastustaa näitä nykyisiä Covid-19 rokotteita. Sotilaskomennuksen alaisuudessa oleva ranskalainen lainvalvontaviranomaisten ryhmä (santarmit) pakottivat Fourtillanin pakkohoitoon Uzèsin psykiatriseen sairaalaan. Fourtillanin kännykkä takavarikoitiin. Noin kuukautta aikaisemmin ennen kuin Fourtillan suljettiin sairaalahoitoon hänen tietokoneensa otettiin häneltä pois. Hänen pankkitilinsä suljettiin sekä hänen luottokorttinsa ja eläkkeensä mitätöitiin.

Mikä on syyte tai syy miksi arvostettu professori Fourtillan joutui tällaisen käsittelyn kohteeksi, joka lopulta johti eristykseen ja pakkohoitoon psykiatriseen sairaalaan? Eräs Fourtillanin lakimiehistä sanoi Fourtillanin olevan salaliittoteoreetikko. Tämä on syy miksi arvostusta nauttinut lääketieteen professori eristettiin pakkohoitoon sairaalaan. Seuraavaksi kerron siitä mitä Fourtillan on sanonut, jonka tähden hänet on eristetty sairaalaan.

Fourtillan on paljastanut, että Ranskan Pasteur-instituutti on valmistanut SARS-COV-2-virusta useita vuosikymmeniä ja olisi ollut osapuolena, kun virus on "päässyt karkuun" Wuhanin P4-laboratoriosta. Fourtillan on kertonut julkisesti, että vuonna 2011 Pasteur-instituutin jättämä patentti SARS-COV-2 virukselle oli identtinen vuoden 2003 SARS-COV-1 patentin kanssa. Tarkoitus oli patentin laajentaminen kaupalliseen tarkoitukseen ja hyödyntämiseen, koska 2003 vuoden patentti oli päättymässä.

Fourtillan kertoo vaihtoehtoisen selityksen SARS-COV-2 viruksen esiintymiselle ja kuinka RNA-rokotteiden viruksen osat (ei kokonainen virus, vaan sen osa) nanolipidien kanssa voivat aiheuttaa sen, että ihmisen solut alkavat valmistaa tai muodostaa viruksen partikkelia ja siten voivat laukaista immunologisen reaktion.

Fourtillan on sanonut, että virukseen on lisätty neljä sekvenssiä HIV virusta, joka aiheutti AIDS:n, ja tätä lisättiin virukseen, että voitaisiin luoda tulevia rokotteita. Lääketieteen nobelisti ja virologi Luc Montagnier ja ranskalainen virologi Françoise Barré-Sinoussi ovat sanoneet SARS-COV-2 viruksen olevan ihmisen manipulaation tulos. Italialainen mikrobiologi ja professori Joseph Tritto on tullut samanlaiseen johtopäätökseen kuin Montagnier ja Sinoussi.

Montagnier on sanonut, että kuvittele koronaviruksen olevan 30 000 -osainen palapeli ja sitten kuvittele toinen 9000 -osainen palapeli, sisältäen HIV-1, HIV-2 ja SIV (retrovirus lähellä AIDS virusta, mutta kohdistuu apinoihin). Jos kolme palaa pienemmästä ja erilaisesta palapelistä (9000 palan) löydettäisiin 30 000 palan palapelistä, niin mahdollisuus siihen, että se olisi tapahtunut luonnollisesti on olematon (nolla).

Fourtillan on sanonut, että virus, joka aiheuttaa Covid-19:ia on keinotekoinen virus. Fourtillan ja monet muut tutkijat sanovat, että tämä keinotekoinen virus on ilmiselvä todiste sille, että Covid-19 pandemia on etukäteen suunniteltu. Fourtillan uskoo, että 13. lokakuuta, 2015 jätettiin patenttihakemus Covid-19 testeille, josta seurasi maailmanlaajuinen kaupallistaminen 10 miljardin dollarin suuruisella määrällä. 

Fourtillan sai laajasti julkisuutta Pierre Barnériasin äskettäisessä elokuvassa Hold-Up, jossa Fourtillan sanoi, että Covid-19 kriisi on suunniteltu ja sitä käytetään vaarallisen rokotteen määräämiseen maailman väestölle.

Fourtillania vastaan on ollut myös oikeudenkäynti, jossa syyte oli laittoman lääketieteen harjoittaminen. Fourtillan on tutkimustensa perusteella sanonut, että saasteet, rokotteiden adjuvantit (mm. alumiini) ja sähkömagneettiset häiriöt tuhoavat pimeää ainetta aivoissa hormonien puutteen takia.

Nykyään on tullut esiin yhä enemmän todellisia asiantuntijoita, jotka ymmärtävät ja tietävät todella paljon viruksista ja niiden toiminnasta sekä rakenteesta, ja he sanovat Covid-19 viruksen olevan ihmisen manipulaation tulos. Monet heistä myös varoittavat tästä uudesta RNA-rokotteesta, sanoen sen olevan vaarallinen. 

Mikä on ollut Jean-Bernard Fourtillanin rikos? Se, että hän on puhunut totta liittyen Covid-19 virukseen ja RNA-rokotteiden vaarallisuuteen. Fourtillan ei ole yksin näkemyksiensä kanssa, sillä monet asiantuntijat ovat samaa mieltä hänen kanssansa.

Minä olen jo kauan aikaa sitten sanonut, että tämä Covid-19 virus on ihmisen manipuloima ja levittämä. En usko, että Covid-19 on saanut alkunsa Kiinan Wuhanista, sillä Covid-19 virusta on ollut olemassa eri puolella maailmaa jo ennen kuin se havaittiin Wuhanissa. Minä uskon ja ajattelen, että Covid-19 virusta on tahallisesti levitetty eri puolelle maailmaa sillä tarkoituksella, että saataisiin kaaosta ja pelkoa sekä kriisi aikaan, jonka kautta pyritään siirtymään uuteen maailmanjärjestykseen, kun ja jos maailman valtioiden talous ja järjestelmät romahtaisivat.

Samalla uskon, että tuleva koronavirusrokote, jota ollaan jo jaettu esim. Britanniassa sisältää sellaisia aineita, että kun se rikkoo ihmisen immuunijärjestelmää, niin se aiheuttaa ihmisille sairauksia sekä johtaa enemmin tai myöhemmin useisiin kuolemantapauksiin. Uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit haluavat vähentää maailman väkilukua ja he tekevät sen muun muassa lääketieteen nimissä ihmiskunnan auttamiseksi, mutta tämän ihmisten auttamisen takana on kavala petos.

Fourtillanin tapaus on varmasti varoitus kaikille sellaisille ihmisille, jotka tietävät totuuden ja ovat aikeissa kertoa totuuden tai kertovat totuuden Covid-19 viruksesta ja koronavirusrokotteesta. Nykyinen yhteiskunta on manipuloitu uuden maailmanjärjestyksen agendan vaikutuksen alaisuuteen niin voimakkaasti, että pahuus, joka on pukeutunut hyvyyden lähettilääksi on tunnistamatonta suurilukuiselle valtaenemmistölle. Tämä uuden maailmanjärjestyksen agenda on manipuloinut ihmiset sellaiseen sokeuteen, että enemmistö on saatu uskomaan, että se oikea todellinen hyvyys tai todellinen oikea tieto, joka on nykyään maailmassa onkin pahuutta, jota vastaan tulee taistella, ja joka tulee nujertaa.

Fourtillanin tapaus on tästä esimerkki monien muiden joukossa. Nyt kun monet asiantuntijat ovat alkaneet tulla julkisesti esille sanoen, että Covid-19 virus on ihmisen manipulaatio ja koronavirusrokote on vaarallinen, niin petoksen takana olevat viranomaistahot haluavat kitkeä kaiken kritiikin pois Fourtillanin kaltaisen tapauksen kautta.

Brandy Vaughan lääkeyhtiö Merckin entinen myyntijohtaja ja learntherisk.org verkkosivuston perustaja kirjoitti ja puhui loppuvuodesta 2019, että jos minulle tapahtuu jotain, jos minä kuolen, niin se on likaista peliä ja tiedät täsmälleen kuka ja miksi. Brandy Vaughan löydettiin kuolleena 7. päivä joulukuuta tänä vuonna. Brandyn kuoleman sanotaan johtuneen luonnollisista syistä perustuen ruumiinavaustutkimukseen. Lopullinen kuolinsyyn sanotaan varmistuvan toksikologisen seulonnan kautta, joka kestää normaalisti 4-6 viikkoa.

Totuus Brandyn kuolemasta on se, että hän tiesi liikaa lääketeollisuuden pimeästä puolesta ja hän uskalsi kertoa siitä, jonka tähden hänet murhattiin. Brandyyn on yritetty liittää myös itsetuhoista käyttäytymistä, joka ei tietenkään ole totta, vaan tällaisen väärän tiedon kautta hänet pyrittiin leimaamaan epävakaaksi persoonaksi etteivät ihmiset luottaisi siihen mitä hän kertoo lääketeollisuuden pimeästä puolesta.

Niin Brandy Vaughanin kuin Jean-Bernard Fourtillanin tapauksessa heidät molemmat on leimattu epävakaiksi persooniksi, joka ei tietenkään ole totta. Epävakaaksi ja häiriintyneeksi persoonaksi leimaamisen takana on motiivi, joka haluaa esittää heidät henkilöinä, joiden kertomia asioita ei kannata uskoa. Fourtillan ei ollut epävakaa persoona ja jos hänen esittämänsä asiansa olisivat hölynpölyä, niin miksi häntä kohtaan piti kohdistaa näin kovia toimenpiteitä? Siksi, koska hän puhui totta ja tietyt tahot, jotka eivät halua, että ihmiset kuulisivat totuuden päättivät vaientaa Fourtillanin. Samalla tavalla myös Brandy Vaughan vaiennettiin lopullisesti murhan kautta.

On selvää, että asiantuntija piireissä tiedetään koronaviruksen ihmismanipulaatiosta ja Covid-19 rokotteiden vaarasta, mutta monet asiantuntijat eivät uskalla kertoa totuutta, koska he eivät halua kokea Fourtillanin ja Vaughanin kohtaloa. Tulevina päivinä tulemme näkemään yhä enemmän totuuden puhujien sairaalaan sulkemisia, lisää murhia, vankeustuomioita, sensuurin lisääntymistä, nettisivujen ja videokanavien alasajoa jne. Mitkään näistä keinosta eivät kuitenkaan tule onnistumaan lopullisesti, koska aina tulee lisää totuuden puhujia, jotka löytävät keinot ja alustat minkä kautta he tulevat kertomaan sen minkä he tietävät.

Kautta maailmanhistorian olemme nähneet kuinka marttyyrien verenvuodatus ja ihmisten vainoaminen ovat lisänneet ihmisten kiinnostusta ja sillä tavalla tapettujen sekä vaiennettujen ihmisten kertomukset saavat vain lisää näkyvyyttä ja kiinnostusta ihmisten sydämissä. Vainoojat ja murhaajat ovat hävinneet koko pelin, vaikka he saavat ikään kuin osakilpailuvoittoja terrorin harjoittamisensa kautta. Marttyyrien veri pitää tästä huolen sekä ihmisen Luoja.

Raamatun sanasta Ilmestyskirjasta näemme kuinka lopunaikana ihmiskunta ajautuu petoksen ja valheen takia yhden maailmanhallinnon alaisuuteen, jota johtaa antikristus. Tässä tulevassa yhdessä maailmanhallinnossa ihmisiä tullaan valvomaan ja kontrolloimaan todella voimakkaasti. Antikristus asettaa pedon merkin maan päälle, jota ilman ei voi ostaa tai myydä ja ihmisten tulee palvoa tätä petoa antikristusta (saatanaa). YK:n toiminnassa mukana ollut David Spangler on sanonut, että kukaan ei tule sisälle uuteen maailmanjärjestykseen ellei lupaa palvoa lusiferia (saatana - sielunvihollinen). Nämä asiat eivät ole mitään salaliittoteoria hömppää, vaan julkisesti esillä olevia asioita, jotka ovat kaikkien nähtävillä.

Raamatun profetia pedon merkistä, maailmanlaajuisesta ihmisten kontrolloimisesta ja antikristuksen esiin astuminen hallitsemaan ihmisiä koko maailmassa on toteutumassa ja aikaa tulee näyttämään kauanko siihen menee aikaa, ja milloin se tulee tapahtumaan. Koronavirusrokote ei ole pedon merkki, mutta koronavirusrokote on osa sitä suunnitelmaa, jonka kautta kansakunnat ollaan viemässä kohti uuden maailmanjärjestyksen orjuutta, joka huipentuu pedon merkin asettamiseen.

Mikä on sinun ainoa vaihtoehtosi ettet joutuisi uuden ja lusiferistisen maailmanjärjestyksen orjuuden ikeeseen? Ainoa vaihtoehto on tunnustaa syntisi Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen, jolloin saat syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän. Uskon kautta Herraan Jeesukseen sinun mielesi avautuu ymmärtämään Jumalan sanan opetusta (Raamattu), ja tulet ymmärtämään ja näkemään, että Jumalan sana on ajankohtaisempi ja tuoreempi kuin päivän uutiset. Raamatun sanan profetian kautta pystyt ymmärtämään mitä tulee tapahtumaan tulevina vuosina.

Usko Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo varjelee sinut eksymästä uuden maailmanjärjestyksen kavaliin juoniin sekä varjelee sinua kaikenlaisen synnin harjoittamiselta. Raamatun sanoma Herran Jeesuksen verestä ja sovitustyöstä sekä opetus totuuden pyhityksestä on sittenkin totta ja tämä nykyinen aika ja tulevat päivät osoittavat todeksi Raamatun sanan profetian noin 2000 vuoden takaa.

 

Linkki aiheeseen:
MOT ohjelma ja Ilmestyskirjan profetia lääkemyrkystä

 

Petri Paavola 18.12.2020

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769

lifesitenews.com/ accomplished pharma prof thrown in psych hospital after questioning official covid narrative
odysee.com/ Warning-Vaccine-!
lifesitenews.com/ news/ founder of vaccine safety website ex pharma insider found dead
edhat.com/news/ sheriffs office investigating death of anti vaccine activist
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker