Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Tervetuloa Raamatun opetus sivulleni. Kaikkia opetuksia saa vapaasti kopioida sekä levittää jos ei
muuta niiden alkuperäistä sisältöä. Lähdeviittaus tekstiini on nettietiketin mukaista. Sivuni materiaalia
ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Jos haluat kysyä opetuksiin liittyviä kysymyksiä,
niin täältä löydät yhteystietoni.

Lopunaikaan liittyviä kirjoituksia

Raamattu ja lopunajan katastrofit
Raamattu kertoo, että ihmiskunta on suurten katastrofien vaivaamana lopun aikana. Ihmiskunnan viimeisinä päivinä tulee tapahtumaan suuria maanjäristyksiä, sotia, nälänhätää, tautiepidemioiden lisääntymistä, asteroidin maahan iskeytyminen, suuri moraalinen rappio, ilmaston muutos ja jne. Tiedän sen, että ihmiskunnan enemmistö ei usko Raamatun olevan Jumalan sanaa, mutta esimerkiksi tässä kirjoituksessa esiin tulevat tosiasiat osoittavat selkeästi, että Raamattu on Jumalan sanan ilmoitus ihmiskunnalle. Siksi sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus ja miettiä mitä teet elämäsi suhteen kun on kysymys sinun iankaikkisuudestasi.

Israelin ja Palestiinan konflikti
Kirjoituksessani tuon esille tiettyjen tahojen pyrkimyksen tuhota Israel sekä anastaa sen maa-alueet itselleen. Paljastan Israelin tuhoa suunnittelevien tahojen motiivit sekä Israelia ja sen maa-alueita koskevan lopullisen ratkaisun.

Lopunajan tapahtumia
Nykyään puhutaan paljon napasiirtymästä, aurinkomyrskyistä, maan magneettikentän muutoksista sekä lisääntyvistä maanjäristyksistä ja vulkaanisesta toiminnasta. Ihmiskunta on havahtunut huomaamaan ja ymmärtämään, että jotakin on tapahtumassa maapallolla, auringossa sekä avaruudessa. Raamattu eli Jumalan sana kertoo lopunaikana tapahtuvista asioista ja ilmiöistä, joiden seuraamukset kertovat napasiirtymästä, aurinkomyrkyistä ja lukuisista suurista tuhoisista maanjäristyksistä. Käyn läpi tässä kirjoituksessa useita Raamatunkohtia, jotka liittyvät jollakin tavalla tähän aiheeseen.

Lopunajan vainot
Olen ollut useamman viikon Herran edessä rukouksen kera sekä tutkien Hänen sanaansa. Olen kokenut voimakkaasti Herran puhuvan lopunajan vainoista, jotka ovat oven edessä. Tutki ja koettele tämä kirjoitus Pyhässä Hengessä Jumalan sanalla. Kehotan jokaista Herran Jeesuksen opetuslasta tutkimaan ja koettelemaan tämän kirjoituksen Jumalan sanan kautta.

Eheytys vai manipulaatio?
Seksuaalisen suuntautumisen rintamalla käydään nykyään kovaa ja kiivastakin keskustelua. Luonnottomassa seksuaalisuudessa on olemassa tiettyjä vakavia terveydellisiä haittoja, joihin otan kantaa. Tuon myös esille mitä Raamatun profetiallinen sana sanoo nykyisestä moraalisen rappion kehityksestä. Kirjoitus käsittelee myös lopun aikoja.

Profetiat toteutuvat!
Raamatussa on paljon toteutuneita profetioita, jotka todistavat Jumalan olemassaolosta sekä siitä, että Hän toimii ja toteuttaa suunnitelmansa tässä maailmassa. Tässä on esillä muutamia mielenkiintoisia toteutuneita profetioita.

Lintu- ja kalakuolemat
Hoosea 4:3 Raamattu profetoi, että ihmisen synnin tähden maassa asuvat tulevat heikoiksi (sairaudet, äkkikuolemat). Raamattu tuo sen esille, että tämä koskee myös metsän eläimiä, lintuja ja kaloja. Raamattu jopa sanoo, että kalat alkavat katoamaan meristä.


 

Opetusta tempauksesta
Tempauksen ajankohdasta on monenlaista opetusta. Minäkin olen sitä tutkinut Raamattua apuna käyttäen. En pakota ketään uskomaan samalla tavalla, mutta tuon tässä kirjoituksessa esille ne Raamatun kohdat, joihin uskoni perustan tässä asiassa.

Jeesus on luvattu Messias
Tämä kirjoitus on tarkoitettu juutalaisten evankelioimiseen. Linkkiä sekä kirjoitusta voi levittää juutalaisille. Tai sitten käyttää hyväksi sivulla olevaa informaatiota juutalaisten voittamiseksi Jeesukselle.

Hallava hevonen ja lopunajan tuhoja
Lopunaikana ihmiskunta kulkee katastrofista katastrofiin, tuhosta tuhoon, hävityksestä hävitykseen ja lopunajan petovaltakunta on kuin kuoleman tehdas, jonka tarkoituksena on tuhota, hävittää ja tappaa ihmisiä ruumiillisesti sekä myös iankaikkisesti. Sillä petovaltakunta on saatanallisen valheen vallassa, jossa ihmisiä koitetaan kaikella tavalla eksyttää pois pelastuksesta, jonka Jumala tarjoaa Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Sinä voit vielä tänä päivänä tehdä Jumalan armosta parannuksen ja tunnustaa syntisi Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi ja osallisuuden iankaikkiseen elämään tulevassa Jumalan valtakunnassa.

Jesuiitat ja uusi maailmanjärjestys
Jesuiittojen päämäärä on saada kaikki uskonnot, kirkot, herätysliikkeet sekä tietyt yhteiskunnan tahot tulemaan yhdeksi uudeksi maailmaksi, uudeksi maailman järjestykseksi ekumenian, politiikan, talouden, yhteiskunnan, kulttuurin  ja uskontojen kautta. Jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkialle maailmaan, toteuttaakseen päämääränsä uudesta maailmanjärjestyksestä.

Ilmastonmuutos ja lopunaika
Lopultakin ihmiskunta on tunnustanut, että ilmastonmuutos sekä ilmaston lämpeneminen on pitkälti ihmiskunnan aikaansaamaa. Ilmastonmuutoksen seurausten tutkiminen ei ole helppo tehtävä, sillä on olemassa paljon asioita ja niihin vaikuttavia tekijöitä joita emme tunne emmekä tiedä. Tuntemattomat tekijät ja vaikutukset voivat kiihdyttää vaikka kuinka nopeasti ilmaston lämpenemistä sekä aikaansaada monenlaisia katastrofeja joihin emme nyt ole osanneet varautua.

Da Vinci maailmanloppu
Sabrina Sforza Galitzia on työskennellyt Los Angelesissa Kalifornian yliopistossa Da Vincin tutkijana, nykyisin hän työskentelee tutkijana Vatikaanin arkistossa. Sabrina sanoi, että Leonardo Da Vincin Viimeinen ehtoollinen maalaus sisältää matemaattisen ja astrologisen salakoodin ja arvoituksen, jonka hän on ratkaissut. Sabrinan mukaan Da Vincin salakoodi kertoo, että Leonardo ennusti maailmanlopun alkavan maailmanlaajuisena tulvana maaliskuun 21 päivä 4006, ja tulva päättyy 1. marraskuuta 4006. Sabrina kertoi, että Leonardo Da Vincin mukaan maailmanloppu olisi ihmiskunnan uusi alku. Jos Leonardo Da Vinci on laittanut salakoodin maalaukseensa ja on ennustanut maailmanlopun alkavan 21. maaliskuuta 4006, niin hän on täydellisesti erehtynyt ennustamisessaan.

 

 

web maker
eXTReMe Tracker