Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


 

Maanjäristykset ja kulkutaudit

 

Matt 24:
7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

Matteuksen evankeliumin luku 24 kertoo asioista, jotka tapahtuvat ennen Herra Jeesuksen tulemusta. Ennen Jeesuksen tulemusta kansat nousevat kansoja vastaan ja valtakunnat valtakuntia vastaan. Tämä on mielenkiintoista sillä kansa ja kansaa sanat tarkoittaa kansanheimoja ei valtioita ja valtakunta tarkoittaa valtioita. Ennen Jeesuksen tulemusta kansanheimot nousevat toisia kansanheimoja vastaan, eli valtion tai maan sisällä eri etniset kansanryhmät tai ryhmittymät taistelevat toisiaan vastaan. Tätähän on jo kovin tapahtunut esim. Euroopassa ja muuallakin, samoin lopun ajalla on valtioita, jotka käyvät toisia valtioita vastaan.

Kaikki lopunajan merkit ovat kuin synnytystuskien alkua, joka tarkoittaa että lopun aikana asiat menevät kuin raskaana olevan naisen synnytyspoltot, jotka kovenevat ja toistuvat koko ajan kiihtyvällä vauhdilla.

Jeesus myös puhui nälänhädistä ja maanjäristyksistä monin paikoin. Valitettavasti 33/38 on tästä jakeesta jättänyt pois yhden tärkeän sanan, joka on loimos ja tarkoittaa ruttotautia ja kulkutautia. Lopun ajalla on paljon tauteja, kulkutauteja (epidemioita) ja ruttoja. Vaikka ihmiskunnan lääketiede on kehittynyttä, niin uusia kulkutauteja puhkeaa ja vanhojakin vielä esiintyy. Jeesus Kristus sanoi, että ennen Hänen toista tulemustaan puhkeaa monin paikoin rutto- ja kulkutauteja. Loimos tarkoittaa ruttotautia, kulkutautia, vitsausta ja maanvaivaa. Viimeisten päivien kulkutaudit ovat myös osittain ihmisten synnin aikaansaannoksia, sillä nämä taudit puhkeavat seksisyntien sairauksina, ilmastonmuutos on myös osin ihmisen aikaansaama, joka lisää kulkutauteja, ihmisen laiminlyönnit eläimiä kohtaan, joiden kautta moni sairaus leviää, huumeidenkäyttö lisää tauteja jne. Viimeisten päivien ihmiskunta joutuu kohtaamaan monenlaisia sairauksia ja tauteja, jotka tappavat paljon ihmisiä.

Ilmastonmuutos aiheuttaa paljon nälänhätää sekä kulkutauteja jo nyt ja tulevina vuosina ilmastonmuutoksen aiheuttama nälänhätä ja kulkutaudit tulevat lisääntymään. Lisääntyvät maanjäristykset sekä kulkutaudit ovat eräitä lopunajan merkkejä, jotka kertovat että Herra Jeesus on pian tulossa takaisin.

Maanjäristys

Lopunaikana maanjäristykset lisääntyvät ja tulevat tekemään paljon tuhoa. Raamattu sanoo, että maanjäristyksiä tulee tapahtumaan monissa paikoissa lopunaikana, Tämä tarkoittaa sitä, että ympäri maailman siellä ja täällä tapahtuu maanjäristyksiä ja varmaan myös sellaisilla alueilla, jossa yleensä ei tapahdu maanjäristyksiä. Alueilla jotka ovat herkkiä maanjäristysalueita tulee tapahtumaan tuhoisia järistyksiä. Vedenalaiset maanjäristykset aiheuttavat tsunameja, jotka aiheuttavat tuhoja rannikkoalueilla.

David Wilkersonin profetia

David Wilkerson on kirjoittanut vuonna 1974 Näky kirjan, jossa hän kertoo näystä, jonka hän sai 1973. Wilkerson näki näyssä maanjäristyksen, joka saattoi tapahtua Japanissa. Japanin maanjäristyksen jälkeen Wilkerson näki, että Amerikan Yhdysvaltoja kohtaa iso ja traaginen maanjäristys.

Raamattu opettaa, että profetiat (näyt) täytyy koetella Jumalan sanalla ja aika näyttää ovatko ne Jumalasta vai ei. Samalla tavalla meidän tulee suhtautua David Wilkersonin näkyyn. Mainitsemisen arvoinen seikka on että Wilkersonin näky oli erittäin laaja, jossa oli paljon asioita ja tapahtumia, joista osa on jo toteutunut näyn mukaisesti.

Pelastus

Jokainen ihminen on tehnyt syntiä Jumalaa vastaan ja suurin synti on epäusko, eli olla uskomatta Raamatun Jumalaan ja kaikki muut synnit ovat epäuskon seurausta ja syitä. Raamattu opettaa, että kun ihminen katuu syntejään, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän Jumalan luona. Sinulla on mahdollisuus saada syntisi anteeksi sekä voit löytää totuuden ja hylätä valheen ja synnin joka eksyttää sinua iankaikkiseen kadotukseen. Herra Jeesus vuodatti verensä ja kuoli juuri sinun syntiesi tähden, että sinä uskon kautta Häneen saisit syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän. On kyse elämäsi tärkeimmästä valinnasta ja siitä missä sinä haluat viettää iäisyytesi? Jumala rakastaa sinua ja on tehnyt jo kaiken sinun puolestasi, sinun tehtäväsi on vain vastaanottaa pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Lopunajan tapahtumia
 

Petri Paavola

 

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker