Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


 

Maan perustukset järkkyvät

 

Jes 24:
1 ¶ Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon ja hajottaa sen asukkaat.
2 Ja niinkuin kansan käy, niin papinkin, niinkuin orjan, niin hänen herransa, niinkuin orjattaren, niin hänen emäntänsä, niinkuin ostajan, niin myyjän, niinkuin lainanottajan, niin lainanantajan, niinkuin velallisen, niin velkojankin.
3 Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
4 Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
6 Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.
....
17 Kauhu ja kuoppa ja paula on edessäsi, sinä maan asukas.
18 Joka pakenee kauhun ääntä, se putoaa kuoppaan, ja joka kuopasta nousee, se puuttuu paulaan. Sillä korkeuden akkunat aukenevat ja maan perustukset järkkyvät.
19 Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu.
20 Maa hoippuu ja hoipertelee niinkuin juopunut, huojuu niinkuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse.
21 Sinä päivänä Herra kostaa korkeuden sotajoukolle korkeudessa ja maan kuninkaille maan päällä.
22 Heidät kootaan sidottuina vankikuoppaan ja suljetaan vankeuteen; pitkän ajan kuluttua heitä etsiskellään.
23 Ja kuu punastuu, ja aurinko häpeää, sillä Herra Sebaot on kuningas Siionin vuorella ja Jerusalemissa, ja hänen vanhintensa edessä loistaa kirkkaus.

Isa 24:
1 ¶ Behold, the LORD maketh the earth empty, and maketh it waste, and turneth it upside down, and scattereth abroad the inhabitants thereof.
2 And it shall be, as with the people, so with the priest; as with the servant, so with his master; as with the maid, so with her mistress; as with the buyer, so with the seller; as with the lender, so with the borrower; as with the taker of usury, so with the giver of usury to him.
3 The land shall be utterly emptied, and utterly spoiled: for the LORD hath spoken this word.
4 The earth mourneth and fadeth away, the world languisheth and fadeth away, the haughty people of the earth do languish.
5 The earth also is defiled under the inhabitants thereof; because they have transgressed the laws, changed the ordinance, broken the everlasting covenant.
6 Therefore hath the curse devoured the earth, and they that dwell therein are desolate: therefore the inhabitants of the earth are burned, and few men left.
...
 17 Fear, and the pit, and the snare, are upon thee, O inhabitant of the earth.
18 And it shall come to pass, that he who fleeth from the noise of the fear shall fall into the pit; and he that cometh up out of the midst of the pit shall be taken in the snare: for the windows from on high are open, and the foundations of the earth do shake.
19 The earth is utterly broken down, the earth is clean dissolved, the earth is moved exceedingly.
20 The earth shall reel to and fro like a drunkard, and shall be removed like a cottage; and the transgression thereof shall be heavy upon it; and it shall fall, and not rise again.
21 And it shall come to pass in that day, that the LORD shall punish the host of the high ones that are on high, and the kings of the earth upon the earth.
22 And they shall be gathered together, as prisoners are gathered in the pit, and shall be shut up in the prison, and after many days shall they be visited.
23 Then the moon shall be confounded, and the sun ashamed, when the LORD of hosts shall reign in mount Zion, and in Jerusalem, and before his ancients gloriously. (KJV) Alkutekstin mukainen käännös!

Jumala on puhunut Jesajan kautta, että maapallo kääntyy ympäri, ylösalas. Tällaisesta ilmiöstä voi varmaankin käyttää sanaa napasiirtymä, sillä sen kaltaisesta asiasta on varmaankin kyse tässä kohdassa. Tämä asia tapahtuu sen jälkeen kun ihmiset ovat tyhjentämällä tyhjentäneet maan (kaivaukset; öljy, kulta, jalokivet ja erilaiset mineraalit jne.) ja saastuttaneet maan. Maa on saastunut siksi koska ihmiset rikkovat Jumalan sanan käskyjä vastaan sekä ovat hylänneet Jumalan ja luottavat ihmisen viisauteen, joka lopulta tuhoaa ihmisen.

Jesajan mukaan maa murehtii ja lakastuu sekä on saastunut, eli kärsii pahoin ihmisten aiheuttamien tekojen tähden. Ihmisten synnin kapinan tähden kirous kalvaa maata. Herra puhuu profeetta Jesajan kautta, että kaikki maan asukkaat kärsivät vahinkoa, niin köyhät kuin rikkaat. Lopunajan katastrofeissa rikkaat ihmiset eivät voi enää luottaa vaurauteensa ja omaisuuteensa, koska lopunajan katastrofit murskaavat myös rikkaiden maailman. Lopunaikana rikkailla ihmisillä ei ole enää rahan ja omaisuuden turvaa. Lopunaikana niin köyhän kuin rikkaan ihmisen turva on uskon kautta Herraan Jeesukseen Jumalassa.

Jesaja kertoo kuopista (alkutekstin mukaan myös aukko) johon jotkut ihmiset tippuvat. Jesaja kertoo, että korkeuden ikkunat (taivaalta, avaruudesta) avautuvat ja maan perustukset järkkyvät. Taivaalta tippuu jotakin (asteroidi, meteori, taivaankappale) joka tekee tuhoa sekä maan perustukset järkkyvät, jolloin maankuoreen tulee repeytymiä, eli aukkoja johon jotkut ihmiset tippuvat. Alkutekstin mukaan maa murtuu ja siirtyy tai liikkuu suuresti, jolloin se horjuu kuin humalainen. Maa siirtyy pois paikaltansa, eli maan kiertorata sekä maan kiertoakseli muuttuvat, jolloin tapahtuu valtavia tuhoja maan päällä. tämän johdosta tulee massiivisia ja tuhoisia maanjäristyksiä.

Maankuoren repeytyminen

Lopunajan maanjäristyksissä mannerlaatat liikkuvat ja saavat aikaan paljon tuhoa. Maapallolla olevat järistysherkät alueet kokevat suuria ja valtavia maanjäristyksiä. 

Lopunajan maanjäristyksissä maapallo liikkuu pois paikaltaan. Tämän seurauksena maankuoreen tulee halkeamia, maanvyöryjä jotka aiheuttavat tuhoa. Kun suuri taivaankappale taivaalta putoaa mereen, niin silloin tapahtuu valtava tsunami sekä maapallo liikahtaa yhä enemmän pois paikaltaan ja tuhot ovat valtavaa luokkaa. Taivaankappaleen putoaminen saa varmasti aikaan myös maanjäristyksiä monin paikoin sekä valtavat tsunamiaallot tekevät rannikkoalueilla valtavaa tuhoa.

Jesajan mukaan on kyse Jumalan tuomiosta langenneille enkeleille sekä synnin kapinan vallassa oleville ihmisille. Jesaja kirjoitti Jumalan Hengen ohjaamana Jesajan kirjan n. 701-681 eKr.

Jes 13:
9 Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset.
10 Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota.
11 Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden.
12 Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta.
13 Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa Herran Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä.

Isa 13:
9 Behold, the day of the LORD cometh, cruel both with wrath and fierce anger, to lay the land desolate: and he shall destroy the sinners thereof out of it.
10 For the stars of heaven and the constellations thereof shall not give their light: the sun shall be darkened in his going forth, and the moon shall not cause her light to shine.
11 And I will punish the world for their evil, and the wicked for their iniquity; and I will cause the arrogancy of the proud to cease, and will lay low the haughtiness of the terrible.
12 I will make a man more precious than fine gold; even a man than the golden wedge of Ophir.
13 Therefore I will shake the heavens, and the earth shall remove out of her place, in the wrath of the LORD of hosts, and in the day of his fierce anger. (KJV) Alkutekstin mukainen käännös!

Jesajan mukaan Jumala tuomitsee ihmisten synnin kapinan. Tämän Raamatun kohdan mukaan taivaat järkkyvät sekä maa siirtyy pois paikaltansa. Taivaan järkkyminen voi tarkoittaa aurinkomyrskyjä ja avaruusmyrskyjä sekä taivaankappaleiden putoamista maan päälle. Kun puhutaan napasiirtymästä, niin varmasti senkaltaisesta on kysymys silloin kun maapallo siirtyy pois omalta paikaltansa.

Haggain profetia

Hag 2:6 Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Vielä vähän aikaa, ja minä liikutan taivaat ja maan, meren ja kuivan.

Hebr 12:26 Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: "Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin".

Jumala puhui Haggain kautta sanoen liikuttavansa taivaat, maan ja meren. Haggai 2:6 oleva sana kuiva tarkoittaa alkukielessä maanpintaa, maankuorta.

Taivaan voimat järkkyvät, kun aurinkomyrsky iskee maan päälle sekä taivaankappale putoaa maahan aiheuttaen suunnattoman suurta tuhoa. Kun avaruudesta, eli taivaalta tippuu iso meteori/asteroidi mereen, niin maa järkkyy sekä maankuori murtuu ja syntyy valtavan suuri tsunami, joka saa aikaan valtavat tuhot.

Ydinvoimalat ja luonnonkatastrofit

2011 Japanissa sattunut maanjäristys, jossa tsunamit aiheuttivat ongelmia ydinvoimaloille on osoitus siitä, että kun tapahtuu tarpeeksi suuri luonnonvoimien aiheuttama katastrofi, niin ydinvoimalat ovat haavoittuvia ja ydinkatastrofin uhka on todellinen. Kun tutkimme Raamattua ja lopunajan luonnonmullistuksia, niin on selvää että yhä suuremmat ja tuhoisammat maanjäristykset ja luonnonvoimien aiheuttamat tuhot ja niistä aiheutuvat jälkiseuraukset saavat aikaan ydinvoimala katastrofeja, jonka seurauksena ydinsäteily saastuttaa isoja osia maapalloa.

Viimeistään silloin kun Raamatun sanan profetoimat taivaankappaleet iskeytyvät maan päälle, niin tapahtuu suuria ja maailmanlaajuisia ydinvoimalakatastrofeja, joissa tappava ydinsäteily leviää saastuttaen maailmanlaajuisesti maapallon eri alueita.

Ydinvoimala

Tässä valossa ydinvoiman varaan rakentamista voidaan verrata hölmöläistarinoiden kaltaisiin tarinoihin, joissa ihmisen toiminta ylittää kaiken tyhmyyden ja typeryyden huipun. Ihminen ei kykene rakentamaan niin turvallista ydinvoimalaa, että se kestäisi esim. suuren taivaankappaleen putoamisesta johtuvat vauriot ja sen seuraamukset.

Lopunajan lisääntyvät maanjäristykset

Lopunajan suurissa ja lisääntyvissä maanjäristyksissä maankuoren alla tulee tapahtumaan muutoksia, joiden takia maanjäristykset lisääntyvät ja voimistuvat myös sellaisilla alueilla, joilla ei juurikaan ole maanjäristyksiä  Tämä tarkoittaa myös sitä, että Suomessa maanjäristykset lisääntyvät ja tulevat voimakkaammiksi. Samoin myös muualla maailmassa vähemmän järistysherkillä alueilla maanjäristykset lisääntyvät ja voimistuvat.

Pelastus

Jokainen ihminen on tehnyt syntiä Jumalaa vastaan ja suurin synti on epäusko, eli olla uskomatta Raamatun Jumalaan ja kaikki muut synnit ovat epäuskon seurausta ja syitä. Raamattu opettaa, että kun ihminen katuu syntejään, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän Jumalan luona. Sinulla on mahdollisuus saada syntisi anteeksi sekä voit löytää totuuden ja hylätä valheen ja synnin joka eksyttää sinua iankaikkiseen kadotukseen. Herra Jeesus vuodatti verensä ja kuoli juuri sinun syntiesi tähden, että sinä uskon kautta Häneen saisit syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän. On kyse elämäsi tärkeimmästä valinnasta ja siitä missä sinä haluat viettää iäisyytesi? Jumala rakastaa sinua ja on tehnyt jo kaiken sinun puolestasi, sinun tehtäväsi on vain vastaanottaa pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Lopunajan tapahtumia
 

Petri Paavola

 

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker