Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


 

Merkit auringossa kuussa ja tähdissä

 

Luuk 21:
25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

Ilm 8:
5 Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä.
6 Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.
7 ¶ Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.
8 Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi,
9 ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.
10 Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin.
11 Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.

Luukkaan evankeliumi luku 21 kertoo, että lopunaikana on oleva merkit auringossa, kuussa ja tähdissä. Maailman kansojen ihmisillä on ahdistus ja pelko kun he ymmärtävät, että näiden merkkien kautta maan päällä tapahtuu pelättäviä asioita taivaitten voimien järkkyessä. Voi olla jopa niin, että tapahtuu aurinkomyrskyjä, avaruusmyrskyjä sekä geomagneettisia myrskyjä jne. jotka saavat paljon tuhoa aikaan maan päällä. Luukkaan mukaan myös maailman meret pauhaavat eli merellä on kovia myrskyjä, jotka vaikuttavat myös rannikoilla asuvien elämään. Osittain meren pauhu johtuu valtavista tsunamiaalloista, jotka tekevät valtavaa tuhoa, kun ne iskeytyvät kaikella voimalla rannikkoalueille.

Raamattu sanoo, että myös kuussa on merkkejä, jotka vaikuttavat lopunaikana maapallon katastrofeihin. Samoin Raamattu sanoo, että tähdillä on vaikutus lopunajalla maapallolla tapahtuviin katastrofeihin. Tähdillä Raamattu varmaankin tarkoittaa taivaankappaleita, eli meteoreja tai asteroideja.

Johannekselle näytettiin näyssä, että viimeisinä päivinä mereen tippuu kuin iso palava vuori, joka ei voi olla muuta kuin joku taivaankappale. Kun avaruudesta taivaankappale tippuu maahan ja sen saapuessa aurinkokunnan sisäosiin, niin sen ympärille syntyy ikään kuin tulinen pyrstö. Johannes näki tämän toisen pasuunan ilmiön ja kuvasi sen oman aikansa termeillä eli tulisena vuorena, joka heitettiin mereen. Kun toisen pasuunan seurauksena taivaankappale tippuu mereen, niin se saa aikaan varmasti jättimäiset tsunamiaallot, jotka saavat aikaan suunnattoman suurta tuhoa. Se saa aikaan kolmannen osan laivoista hukkumisen sekä meressä olevista kolmas osa tuhoutuu. Varmasti myös rannikolla olevat kaupungit ja kylät tulevat monin paikoin tuhoutumaan pahoin.

Johannes näki myös kuinka kolmas pasuuna sai aikaan sen, että taivaasta putosi maan päälle suuri tähti. Jakeessa 10 on kreik. sana tähti (taivaankappale), joka on aster ja tarkoittaa tähteä sekä jakeessa 11 on sana apsinthos, joka on sen tähden nimi ja tarkoittaa koiruohoa. Tämän taivaankappaleen putoaminen saa aikaan myös varmasti suuria maanjäristyksiä ja halkeamia siten aiheuttaen suuria tuhoja ja katastrofeja maan päälle. Apsinthos sana tarkoitti klassisessa kreikassa katkeraa yrttiä. Johannes antoi taivaankappaleelle nimen apsinthos, ehkä siksi koska sen tippuminen sai vesilähteet karvaiksi.

Raamattu kertoo, että kaksi taivaankappaletta tippuu hyvin samaan aikaan maan päälle, jotka aiheuttavat suunnattoman paljon tuhoa. Jumalattoman ihmisen näkökulmasta tulevaisuus ei näytä hyvältä ja siksi Raamattu kertoo lopun ajan ihmisten tietävän, että taivaalta tulee uhka, joka aiheuttaa maailmanlaajuisen katastrofin. Nykytekniikalla kyetään jo näkemään ja ymmärtämään asteroidien liikkeitä ja sitä mihin ne tippuvat. Lopun ajan ihmiset pelkäävät siis taivaalta tulevaa uhkaa, jopa siten että jotkut menehtyvät sen tuomaan ahdistavaan ajatukseen. Tämä taivaalta tuleva tippuva asteroidi/tähti saa totisesti aikaan sen, että meri ja aallot pauhaavat ja nostattavat jättimäiset hyökyaallot, jotka saavat aikaan suunnattoman suuret tuhot.

Raamattu kertoo, että lopunajan ihmiskunta odottaa peläten taivaan voimien järkkymistä. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunajan ihmiskunta teknologian kautta kykenee ymmärtämään ja näkemään sen kuinka lopunaikana esim. suuri taivaankappale tulee putoamaan maahan sekä kuinka aurinkomyrskyt voivat tehdä tuhojaan maan päällä.

Aurinkomyrsky

Yleisesti uskotaan ja ymmärretään, että magneettikenttä suojaa maapalloa aurinkomyrskyiltä. Maapallo on kuitenkin saanut jo kokea muutamia aurinkomyrskyjä sekä niiden tuhoisia vaikutuksia. Vuonna 1859 aurinkomyrsky kärvensi suurta osaa Euroopan ja Yhdysvaltain lennätinyhteyksiä. Vuonna 1994 lievempi aurinkomyrskyn vaikutus aiheutti satelliiteissa tietokatkoja sekä häiritsi tv-lähetyksiä. Tulevina päivinä voimakkaammat aurinkomyrskyt voivat saada maan päällä suurempaa tuhoa aikaan.

Aurinkomyrsky

Nasan aurinkofysiikan jaoksen johtaja Richard Fischer on sanonut ja varoittanut, että nykyinen teknologinen yhteiskunta on erittäin haavoittuvainen aurinkomyrskyille. Fischerin mukaan yksi suuri aurinkomyrskyn aiheuttama purkaus voisi aiheuttaa kaksikymmentä kertaa enemmän tuhoa kuin hirmumyrsky Katrina. Nasan fyysikko Chris St. Cyr sanoo, että mahdollinen aurinkomyrskyn uhka ja sen vaikutukset olisivat maailmanlaajuisia.

Voimakas aurinkomyrsky voi rikkoa tai sekoittaa elektronisia laitteita, tietokoneet, kännykät, navigointivälineet ja monet muut laitteet voivat kärsiä vaurioita. Voimakas aurinkomyrsky saattaisi kyetä lopettamaan sairaalan laitteet, pankkitoiminnot, lennonvalvontavälineet, lentokoneiden laitteet jne. Richard Fischerin mukaan isot alueet saattaisivat jäädä ehkä pitkiksikin ajoiksi ilman sähköä.

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa varoittaa, että pian alkaa aurinkomyrskykausi ja suuri huolenaihe on se, että kuinka auringon lisääntyvä aktiivisuus vaikuttaa maan viestiliikenteeseen ja ennen kaikkea satelliitteihin.

Raamattu kertoo auringossa olevista merkeistä ja taivaan voimien järkkymisestä, jota lopunajan ihmiskunta pelkää. Taivaan voimien järkkyminen sekä auringossa olevat merkit voivat ihan hyvin viitata ja kertoa aurinkomyrskyistä sekä muista katastrofeista, jotka uhkaavat avaruudessa esim. suuren meteorin (taivaankappaleen) maahan syöksymiseen. Raamattu kertoo, että lopunajan ihmiskunta pelkää taivaan voimien järkkymistä sekä merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä. On selvää, että Jumalan sanan valossa lopunajan ihmiskunta joutuu kohtaamaan tuhon ja katastrofin, joka tapahtuu taivaan voimien järkkymisestä.

Pelastus

Jokainen ihminen on tehnyt syntiä Jumalaa vastaan ja suurin synti on epäusko, eli olla uskomatta Raamatun Jumalaan ja kaikki muut synnit ovat epäuskon seurausta ja syitä. Raamattu opettaa, että kun ihminen katuu syntejään, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän Jumalan luona. Sinulla on mahdollisuus saada syntisi anteeksi sekä voit löytää totuuden ja hylätä valheen ja synnin joka eksyttää sinua iankaikkiseen kadotukseen. Herra Jeesus vuodatti verensä ja kuoli juuri sinun syntiesi tähden, että sinä uskon kautta Häneen saisit syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän. On kyse elämäsi tärkeimmästä valinnasta ja siitä missä sinä haluat viettää iäisyytesi? Jumala rakastaa sinua ja on tehnyt jo kaiken sinun puolestasi, sinun tehtäväsi on vain vastaanottaa pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Lopunajan tapahtumia
 

Petri Paavola

 

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker