Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina?

Monet Raamattuun uskovat ihmiset ovat innoissaan hehkuttaneet Donald Trumpin puhetta (6.12.2017) koskien Jerusalemia, jonka hän sanoi olevan Israelin pääkaupunki. Trumpin puheesta on useissa medioissa otettu esille vain pieni kohta, jossa hän puhui Jumalan sanan mukaan oikein Jerusalemista Israelin pääkaupunkina.  Kirjoituksessani tuon esille Trumpin puheen kokonaisuuden koskien Jerusalemia, sillä hänen puheensa oli kokonaisuudessaan antikristillinen, koska hän hyväksyy myös laittomuuden suunnitelman koskien Israelia ja Jerusalemia.

Trump sanoi puheessaan, että aika on tullut tunnustaa virallisesti Jerusalem Israelin pääkaupungiksi. Trump sanoi, että tänään me lopulta tunnustamme itsestään selvän, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki; tämä ei ole enempää tai vähempää kuin todellisuuden tunnustaminen, se on myös oikean asian tekeminen ja jotakin joka tulee tehdä.

Trump sanoi myös puheessaan, että Amerikan suurlähetystö tulee siirtää Tel Avivista Jerusalemiin. Trump sanoi, että me haluamme erinomaisen sopimuksen niin israelilaisille kuin palestiinalaisille, me emme ota kantaa mihinkään lopulliseen asian tilaan mukaan lukien tietyt rajat Israelin itsenäisyydessä Jerusalemiin tai ratkaisuun kiistanalaisista rajoista, nämä kysymykset saavat mukana olevat osalliset päättää.

Trump sanoi Amerikan olevan sitoutunut helpottamaan rauhan sopimusta, jonka molemmat osapuolet voivat hyväksyä, ja että hän (Trump) aikoo tehdä kaikkensa ja auttaa sellaisen sopimuksen muokkaamisessa. Trump sanoi Amerikan tukevan kahden valtion mallia ratkaisua, jos molemmat osapuolet suostuvat siihen.

Miksi Trumpin lausunto on antikristillinen? Raamatussa Jumala sanoo (alkutekstin mukaan Psa 122:3), että Jerusalem on kaupunki, jota ei saa jakaa. Jerusalemin jakaminen on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan, koska Jerusalemin tulee olla jakamaton juutalaisten kaupunki. Jumala sanoo sanassaan (Jooel luku 3) koskien viimeisiä aikoja, että kun Herra on palauttanut Jerusalemin ja Juudan ennalleen, niin Jumala käy oikeutta ja tuomitsee ne, jotka ovat jakaneet Herran maan (Israelin maa).

Koska Trump sanoi tukevansa kahden valtion mallia Israelin maan sisällä, eli israelilaiset ja palestiinalaiset jakavat yhdessä Israelin maata ja Jerusalemin, niin siksi Trumpin lausunto on antikristillinen, koska se on vastoin Jumalan tahtoa, sillä se on antikristillisen synnin kapinan mukainen ajatus ja aikomus.

Palestiinalaiset haluavat itselleen länsirannan, Gazan kaistaleen sekä Itä- Jerusalemin pääkaupungikseen. Palestiinalaisten aikomus on vastoin Jumalan tahtoa, sillä Jumala itse on antanut koko Israelin maan juutalaisille, mukaan lukien Jerusalemin kaupungin. Kukaan Raamatun Jumalaa rakastava ei voi yhtyä Jerusalemin ja Israelin maan jakamiseen, koska se on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan, sillä Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen, joka kannattaa ja tukee Jerusalemin ja Israelin maan jakamista. Tästä syystä Trump puhui antikristillisen hengen vallassa.

Raamatun profetian sanan mukaan Israel ja Jerusalem tullaan jakamaan ja annetaan pakanoiden haltuun (Ilm 11:2) kolmeksi ja puoleksi vuodeksi. Israelin maan jakamisen sanotaan tuovan rauhan Lähi-itään, mutta todellisuudessa se on vihan siemenen kylvö, jonka tähden monet kansat ryhtyvät sotatoimiin ja tulevat hyökkäämään Israelia vastaan. Jumala lopulta tuhoaa Israelia vastaan hyökkäävät kansakunnat ja Israel ja Jerusalem palautuu juutalaisille, joille se kuuluu.

Trump on tässä asiassa saman valheen hengen vallassa, joka vaati Itä-Jerusalemia, länsirantaa ja Gazan kaistaa palestiinalaisille. Muslimit sanovat, että Palestiina ja Jerusalem kuuluvat heille. Koraanissa ei ole yhtään kertaa mainittu Palestiinaa tai Jerusalemia. Todellisuudessa muslimeilla ei ole mitään tekemistä Jerusalemissa tai Israelissa, niin että he voisivat vaatia Israelin maa-alueita itselleen, eikä edes koraani velvoita heitä siihen. Muslimien pakkomielle Jerusalemia ja Palestiinaa kohtaan on synnytetty tekosyy, jonka takana on ääri-islamin aikomus hävittää Israel ja juutalaiset pois maailman kartalta.

Trumpin puhe oli kuin suoraan poliittisesta käsikirjasta, missä annetaan vaalilupaus, jossa luvataan kaikille kaikkea ja kun näin tehdään, niin syntyy tilanne, jossa lupaukset ovat ristiriidassa keskenään. Trump toimii amerikkalaisesta näkökulmasta käsin, jonka mukaan Lähi-idässä tulee olla yksi länsimaisiin arvoihin perustuva demokraattinen maa, joka turvaisi sen ettei radikaali-islam saisi haltuunsa koko Lähi-itää, sillä se olisi uhka Amerikalle. Ääri-islam pitää Amerikkaa vihollisenaan, jota vastaan tulee taistella. Kun ja jos Amerikka murtuisi ääri-islamin vallan alle, niin silloin koko muu maailma olisi helpompi pyrkiä alistamaan islamin vallan alle, näin ajattelee ääri-islam.

Trump ja Amerikka toimii väärällä tavalla, koska kahden valtion malli ei ole rauhan tie, vaan tuhon tie. Trump on valmis "rauhan tähden" hyväksymään  antikristillisen hankkeen, joka sallii Jumalan maan anastamisen ja Israelin maa-alueiden luovuttamisen tahoille, jotka suunnittelevat Israelin tuhoamista. Kahden valtion malli tulee olemaan astinlautana tulevalle suursodalle, jossa monet kansakunnat hyökkäävät Israelin kimppuun. Trump kannattaa antikristillistä hanketta.

Trump ei ajattele asiaa Raamatun sanan totuuden perustalta, eikä Herran Jeesuksen opetuslasten tulisi olla sinisilmäisiä Trumpin suhteen, sillä hän ei ajattele asioita Raamatun sanan totuuden perustukselta, vaan antikristillisen hengen mukaisesti. Trumpin ajatukset kahden valtion mallista on Jumalan oikeudenmukaisen tuomion alla.

Iltasanomat julkaisi 7.12.2017 artikkelin, jossa kerrottiin kuinka pääministeri Juha Sipilä oli sanonut eduskunnan kyselytunnilla, että Suomen linja on muuttumaton, sillä Suomi pyrkii neuvottelun kautta hakemaan kahden valtion pysyvää ratkaisua. Sipilä myös muistutti kuinka kahden valtion malli ratkaisu on EU:n lähtökohta Lähi-idän tilanteen ratkaisemiseksi.

Samassa iltasanomien artikkelissa eduskunnan ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen sanoi toivovansa Yhdysvaltain peruuttavan Jerusalem ratkaisun (Jerusalemin julistaminen Israelin pääkaupungiksi ja suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin).

Ulkoministeri Timo Soini sanoi, että Jerusalemin asemasta Israelin ja palestiinalaisten pääkaupunkina voidaan sopia vasta osana tulevaa rauhaa, kahden valtion malli on ainoa realistinen.

Suomen johtavat päättäjät ovat vetämässä Jumalan tuomiota itsensä ja Suomen ylle. Ymmärrän sen etteivät kaikki ihmiset usko Raamatun Jumalaan, mutta heidän epäuskonsa ei kykene häivyttämään pois Jumalan olemassaoloa. Jossakin vaiheessa Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen ihmisen maan päällä, joka on kannattanut ja tukenut Israelin maan ja Jerusalemin jakamista. Jokaiselle ihmiselle ainoa oikea ratkaisu on tunnustaa syntinsä Jumalalle sekä uskoa Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi, iankaikkiseksi elämäksi.


Petri Paavola 8.12.2017

Lähteet:
President Trump: US Recognizes Jerusalem as Israel's Capital 12/06/2017
is.fi/kotimaa/ 2000005481858
ksml.fi/kotimaa/ Soini Trumpin Jerusalem

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker