Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Muinaisen pakanuuden paluu nyky-yhteiskuntaan
 

Amerikkalainen media FoxNews ja muut mediat ovat julkaisseet 19.11.2019 Colorado Springsin lukiosta artikkeleita, jossa kerrotaan kuinka kyseisessä lukiossa oppilaita määrättiin lukemaan seksuaalista runoutta, joka sisälsi myös pakanallisen Moolok epäjumalan palvontaa. Raamattu kertoo kuinka lopunajan ihmiskunta ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta ajautuu pakanallisen Babylonian uskonnon kultin pauloihin. Tämä tarkoittaa sitä, että muinainen pakanuuden harjoittaminen palaa takaisin nyky-yhteiskuntiin. Käyn kirjoituksessani läpi Colorado Springsin lukion tapahtumaa sekä muinaisen Babylonian taustaa ja miten se vaikuttaa nykyään yhteiskunnissa lähes kaikkialla maailmassa.

Coloradossa Steamboat lukiossa opettaja valitsi Allen Ginsbergin runon  Howl (ulvonta) käytettäväksi luokan opetuksessa. Kyseinen runo on oppikirjassa, jonka kouluneuvosto on hyväksynyt, mutta hyväksytty versio on tarkoitettu alakoululaisten käytettäväksi, josta on sensuroitu ja poistettu sopimattomia sanoja. Opettaja pyysi lukion oppilaita täyttämään puuttuvat sanat. Koulun oppilaita pyydettiin myös tutkimaan laulua, jossa kerrotaan seksuaalisten tekstiviestien lähettämisestä ja vastaanottamisesta ja esittämään seksuaalisesti tukea teini-ikäisille.

Allen Ginsbergin runo Howl sisältää muun muassa Jumalaa ja Jeesusta pilkkaavia ajatuksia, puhuu paljon ylistävästi Moolokista ja runo sisältää myös pornahtavia sanoja. Edesmennyt homoseksuaali ja runoilija Allen Ginsberg on sanonut, että homoseksuaalisuuden ja pedofilian välillä on saumaton yhteys. Ginsberg on viitannut teoksissaan myös anaaliseksiin ja pederastiaan (miehen ja pojan seksisuhde). Allen Ginsberg on myös tuonut esille viehtymyksen pedofiliaan.

Monet muutkin homoseksuaalit ovat tuoneet esille sen kuinka aikuisen ja lapsen (nuori - lapsi) välinen seksi tulisi hyväksyä ja laillistaa. Homoseksuaalien oma todistus on, että pedofilia tulisi laillistaa. Kun koulu suosii Ginsbergin teoksia, joissa markkinoidaan homoseksuaalisuutta ja pedofiliaa, niin sellainen koulu toimii täysin vastuuttomasti ja käytöksellään on ohjaamassa lapsia ja nuoria tutustumaan sellaiseen kirjallisuuteen, joka suosii sellaisia seksuaalisia perversioita kuten homoseksuaalisuus ja pedofilia.

Aikuisen miehen ja pojan välinen seksisuhde on yleisesti hyväksyttyä muinaisessa maailmassa kuten esimerkiksi antiikin Kreikassa jne. Muinaisen maailman seksuaaliperversio aikuisen ja lapsen välinen seksisuhde on palannut nykyisiin yhteiskuntiin, koska se on hyväksynyt homoseksuaalisuuden, joka on homoseksuaalien omien todistuksien mukaan kiinteästi yhteydessä pedofiliaan (aikuisen ja lapsen välinen seksisuhde). Suomessakin on nyt tullut esille muutamien homoseksuaalien yhteydet lapsiin ja nuoriin seksuaalisessa mielessä, joka on siitä seurausta, kun Suomi on hyväksynyt homoseksuaalisuuden harjoittamisen. Nämä tapaukset ovat Suomessakin vain kuin jäävuoren huippu, sillä näitä tulee paljastumaan vielä lisää.

Sellainen koulu, joka kehottaa lukemaan teosta, missä ylistetään muinaisen maailman Moolok (Molok) epäjumalaa ja uskontoa, jossa tapettiin ja uhrattiin lapsia Moolokille toimii vastuuttomasti ja tällaisen koulun toimilupa tulisi lakkauttaa.

Raamattu puhuu ilmestyskirjassa suuresta Babyloniasta, joka tarkoittaa Babylonian uskonnon uskomuksia, tapoja ja rituaaleja, jossa tapettiin lapsia uhreina epäjumalille. Muinaisessa Lähi-idässä palvottiin Molok-epäjumalaa, jolle uhrattiin lapsia polttouhreina. Läheltä muinaista Babyloniaa on löydetty kaiverrus, josta käy ilmi että Babylonian kuningas Nebukadnessar tarjosi poikaansa elävältä poltettavaksi varmistaakseen näin kansansa suojelun epäjumalien taholta. Muinaisen maailman valtaeliitti oli mukana avoimesti saatanallisissa rituaalimurhissa. Muinaisen Babylonian rituaalimurhia tehdään myöskin lopunajassa ja siitä todistaa Raamatun sana, sillä se kertoo lopunajan suuresta Babylonista, joka harjoittaa kauhistuttavia asioita ja tekoja, joita tehdään tässä samassa hengessä mitä tehtiin muinaisessa Babyloniassa.

Olemme saaneet lukea mediasta tiettyjen valtaeliittiin kuuluvien ihmisten sekaantumisesta lasten seksuaaliseen hyväksikäyttämiseen, naisten seksuaaliseen hyväksikäyttämiseen sekä osallisuudesta saatanallisiin rituaalimurhiin. Tämä kaikki tapahtuu nyt näissä nyky-yhteiskunnissa, koska yhteiskunnat ovat hyväksyneet muinaisen Babylonian hengen ja uskomukset. Transsukupuolisuus ja kaikki siihen liittyvät lieveilmiöt olivat arkipäivää muinaisessa Babyloniassa. Androgyynisyys oli osa babylonialaista uskontoa. Nykyisissä yhteiskunnissa vaikuttavat sukupuolen ja seksuaalisuuden vääristymät olivat arkipäivää muinaisessa Babyloniassa.

Ihmiskunnan alkumetreillä ihmisen seksuaalisuus vääristyi kun monet muinaiset yhteiskunnat hyväksyivät miehen ja naisen parisuhteen rinnalle homoseksuaalisuutta sekä pederastiaa. Arvostettu Harvardin yliopiston sosiologisti Pitirim Sorokin on sanonut kuinka useiden tuhansien vuosien aikana useilla mantereilla erilaiset yhteiskunnat, jotka ovat määritelleet avioliiton seksuaalisuuden perinteisesti miehen ja naisen välille ovat yhteiskuntina jääneet eloon. Seksuaalimoraalin rappio on johdattanut muinaiset yhteiskunnat tuhon tielle.

Babyloniassa ja Assyriassa oppi androgyynisesta jumaluudesta johdatti ihmisiä sukupuolen häiriötilaan, jossa selvästi biologisesti oleva mies tai nainen ei kokenut olevansa omaa biologista sukupuoltansa, vaan ns. kolmas sukupuoli tai yhtä aikaa mies ja nainen. Kun Babyloniassa ja Assyriassa rikkoutui sukupuoli-identiteetti androgyynisyyden kautta, niin se avasi tien myös seksuaaliseen rikkinäisyyteen, jossa ihminen hylkää luonnollisen seksuaalisuuden harjoittamisen miehen ja naisen välillä ja valitsee homoseksuaalisen käyttäytymisen.

Nykyinen uusi seksuaalikasvatuksen suunta, joka hyväksyy transsukupuolisuuden ja homoseksuaalisuuden johdattaa ihmiskunnan palaamaan takaisin muinaisen maailman menneisyyden väärään seksuaaliseen kehtoon ja kapaloihin, eli taantumaan ja aikaan, joka johdatti muinaiset yhteiskunnat tuhon tielle seksuaalimoraalin ja sukupuolen vääristymisen takia. Kun tämä uusi suunta ihmisen seksuaalisuudessa on otettu vastaan, niin se tulee entisestään vääristämään ihmisen seksuaalista käyttäytymistä, sillä se antaa tilaa pedofilian, ihmisen ja eläimen välisen seksin sekä jopa voi johtaa nekrofilian (seksiä kuolleen ruumiin kanssa) yleistymiseen ja hyväksymiseen.

Tiedän sen, että moni lukija ottaa esille katolisen kirkon laaja-alaisen pedofilian ja vierittää sen kristinuskon syyksi. Todellisuudessa Rooman katolinen kirkko ei ole Raamatun kristinuskoa, koska katolinen kirkko asettaa Jeesuksen sovitustyön rinnalle Marian sovittajana, joka sovittaa syntisen Jumalalle, katolinen kirkko uskoo messu-uhrissa uhrattavan syntiuhrin olevan kaikkein voimakkain syntiuhri, ja tämän lisäksi katolinen kirkko uskoo kiirastuli-oppiin, jonka mukaan ihminen voi puhdistua synneistä vielä kuolemansa jälkeen. Raamattu sanoo Herran Jeesuksen olevan ainoa tie Jumalan luokse sekä Jeesuksen sovitustyö on ainoa syntiuhri ja pelastustie. Katolinen kirkko kumoaa Raamatun opettaman pelastustien, joka tekee siitä Raamatun kielikuvan ja opetuksen mukaan antikristillisen lahkon, joka ei edusta Raamatun kristinuskoa, vaan on sen valhejäljitelmä. Rooman katolinen kirkko on muinaisen Babylonian uskonnon perillinen, joka opettaa muinaisen Babylonian uskonnon oppeja sekoittamalla siihen mukaan kristillisiä oppeja.

Katolisen kirkon osallisuus antikristilliseen sekä Babylonian henkeen näkyy esimerkiksi konkreettisesti siinä kun sen sisällä suuri osa papistoa on kautta vuosisatojen harrastanut pedofiliaa, jossa he ovat raiskanneet ja käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen pääosin poikia.

Edesmennyt vatikaanin sisäpiirissä ollut jesuiitta Martin Malachi on kertonut kuinka vatikaanissa oli okkultistinen salaliitto, jossa harjoitettiin saatanallisia rituaaleja, jotka oli omistettu luciferille.

Edellä oleva kuulostaa salaliittoteorialta sellaiselle, joka ei ole tutkinut sitä mitä kaikkea katolinen kirkko pitää sisällään. Yhdysvalloissa Pennsylvanian alueella on tehty tuore 900-sivuinen raportti katolisen kirkon pappien lasten seksuaalisista hyväksikäyttämisistä. Raportin mukaan yli 300 katolilaista pappia on epäiltyinä yli 1000 lapsen seksuaalisesta hyväksikäyttämisestä. Raportin mukaan todellinen lasten uhrimäärä on tuhansissa. Papit raiskasivat pieniä poikia ja tyttöjä. Raiskauksia salattiin vuosikymmeniä ja kirkon monsignoreja, piispoja ja kardinaaleja suojeltiin, joista osa on saanut jopa ylennyksiä kirkon hierarkiassa.

Raportissa kerrotaan kuinka katolisen kirkon sisällä on aikaisemmin ollut muita raportteja lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta ei koskaan raporttia tässä laajuudessaan. Raportti sanoo kuinka aikaisemmat tarinat ovat tapahtuneet jossakin muualla, kaukana muualla, mutta nyt me tiedämme totuuden, tätä tapahtuu kaikkialla kirkossa.

Raportin mukaan papiston harjoittamaa pitkää luetteloa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä oli vaikea lukea. Monet katoliset papit ja johtajat käyttivät seksuaalisesti hyväkseen poikia, tyttöjä, teinejä ja esimurrosikäisiä lapsia. Joitakin lapsiuhreja oli juotettu humalaan sekä hipelöity ja pahoinpidelty ja käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Raportin mukaan eräs pappi aiheutti 17-vuotiaan tytön raskaaksi tulemisen ja meni tytön kanssa naimisiin väärennetyllä dokumentilla ja erosi tytöstä muutaman kuukauden päästä. Pappi sai kuitenkin jatkaa papin työtään; Eräs pappi käytti seksuaalisesti hyväkseen saman perheen viittä siskosta, ottaen talteen kotiinsa tyttöjen virtsaa, kuukautisverta ja häpykarvoja; Eräs pappi raiskasi sairaalassa olleen 7-vuotiaan tytön, joka oli toipumassa nielurisa leikkauksesta; Eräs pappi oli harjoittanut sadomasokistisia toimintoja useita poikia kohtaan; Eräs pappi, joka oli raiskannut ja käyttänyt seksuaalisesti hyväksi poikaa pyysi kirkolta apua ja sai palvella pappina kirkossa monia vuosina; Eräs pappi, joka oli käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen useita poikia sai kirkolta suosituksen Disney Worldissa työskentelemiseen; Eräs pappi, joka käytti seksuaalisesti hyväkseen lapsia todettiin HIV-positiiviseksi. Tässä oli otettu esille vain pieni otos pappien tekemistä kauhistuttavista teoista lapsia kohtaan.

Satanismissa on rituaaleja, joissa juodaan virtsaa, verta ja erityisen haluttua on kuukautisveri. Koska katolisen papin kotoa löytyi seksuaalisesti hyväksikäytettyjen lasten virtsaa ja kuukautisverta, niin se todistaa selkeän yhteyden satanismiin ja satanistisiin rituaaleihin. Tavallinen ihminen ei säilytä kodissaan ihmisen virtsaa ja kuukautisverta, mutta satanisti voi säilyttää. Jos ei näe asian yhteyttä, niin silloin voi olla kyseessä niin sanottu puusilmä ilmiö. Puusilmä ilmiö tarkoittaa sitä, ettei halua nähdä selkeästi dokumentoituja tosiasioita, vaan on ikään kuin sokea totuudelle.

Satanistisissa rituaaleissa harrastetaan myös raiskauksia, jopa lasten raiskaamisia ja seksuaalista hyväksikäyttöä sekä väkivallan tekemiselle uhrille. Katolisen kirkon sisällä oleva todella laaja papiston pedofilian harjoittamisen eräs syistä on satanismi tiettyjen pappien keskuudessa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että jokainen katolisen kirkon pedofiilipappi on satanisti, mutta osa heistä on. Olemassa olevat todisteet viittaavat selkeästi, että asianlaita on ikävä kyllä näin.

Tuoreen raportin mukaan neljän papin muodostama ryhmä käytti lapsia hyväksi seksuaalisesti sekä pahoinpiteli lapsia. Papit olivat pakottaneet yhden lapsista seisomaan sängyllä alasti ja hänen tuli poseerata niin kuin Jeesus oli ristillä. Raportin tieto paljastaa myös satanistisesta toiminnasta, jossa pilkataan ja ivataan Jeesusta. Satanismiin kuuluu myös seksuaalinen hyväksikäyttö, pahoinpitely ja Jeesuksen pilkkaaminen. Raamattu ei kehota raiskaamaan lapsia, pahoinpitelemään lapsia ja pilkkaamaan Jeesusta. Koska nämä papit raiskasivat lapsia, pahoinpitelivät lapsia ja pilkkasivat Jeesusta, niin se todistaa heidän harrastaneen satanistisia rituaaleja.

Edesmennyt jesuiitta Martin Malachi on antanut eläessään ihan oikeata tietoa, kun hän kertoi vatikaanissa suoritetuista saatanallisista rituaaleista. Tiedän muitakin tapauksia katolisen kirkon sisällä, jotka ovat todistaneet samaa kuin Malachi katolisen kirkon sisällä olevista saatanallisista rituaaleista. Nämä totuuden puhujat pyritään vaientamaan, heitä on paneteltu ja erotettu kirkosta, mutta siitä huolimatta tämä karmea kirkon sisällä harjoitettu satanismi on tullut esille monenlaisin todistein. Muistutan vielä siitä etteivät kaikki katolisen kirkon papit ole mukana satanismissa, mutta osa on.

Raamattu sanoo Ilmestyskirjan luvussa 17 kuinka suuri Babylonin portto saa valtaansa koko maanpiirin ihmiskunnan viimeisinä päivinä ennen Herran Jeesuksen toista tulemista. Raamattu kertoo pahan taistelusta hyvää vastaan, kuinka langennut enkeliruhtinas, kerubi, saatana pyrkii turmelemaan synnin kautta kaiken hyvän minkä Jumala on luonut. Tämän syyn tähden ihmisiä houkutellaan valitsemaan seksuaalisia perversioita, koska se rikkoo täysin ihmisen identiteetin Jumalan luomana miehenä ja naisena. Kun ja jos ihmiskunta asettaa miehen ja naisen avioliiton rinnalle erilaiset seksiperversiot hyväksyttyinä seksuaalisuuden harjoittamisen muotoina, niin silloin Jumalan vastustaja saatana saa hyvin nopeasti tuhota ja turmella yhteiskuntia, joka tuhoaa ja rikkoo ihmisen sisimmän, josta kaikkein eniten kärsivät lapset ja nuoret.

Parasta mitä ihminen voisi tehdä, olisi tunnustaa syntinsä Jumalalle uskon kautta Herraan Jeesukseen saadakseen syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän, Herran Jeesuksen veren ansion tähden, kun Hän sovitti maailman synnit oman verensä kautta kuollessaan Golgatan ristillä, jonka todisteeksi Hän nousi ylös Isä Jumalan oikealle puolelle taivaissa. Kukaan ei saa automaattisesti syntejänsä anteeksi, koska Herra Jeesus sanoi: Tehkää parannus (katua ja tunnustaa syntinsä, ajatella uudella tavalla) ja uskokaa evankeliumi (Herran Jeesuksen sovitustyö ristillä).

 

 

Petri Paavola 12.12.2019

 

Lähteet:
breakingisraelnews.com/ colorado-public-school-forces-students-recite-pornographic-poem-praising-pagan-god-moloch
foxnews.com/us/ colorado-parents-upset-high-school-teacher-assigned-sexually-explicit-material-without-consent
ancientdestructions.com/ baalbek-temple-human-sacrifice-worship-baal
listverse.com/ -kinky-sexual-practices-of-ancient-babylon

 

 

 

 

eXTReMe Tracker