Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


 

Napasiirtymä ja maan magneettikenttä

 

Raamatusta löytyy kuvauksia ilmiöistä, jotka sopivat napasiirtymään. Napasiirtymä vaikuttaa maan magneettikenttään. Maapallon magneettikenttä on kuin suojakilpi avaruudesta tulevalle kosmiselle säteilylle, joka on haitallista ja vaarallista maanpäälliselle biologiselle elämälle. Napaisuuden vaihtoprosessin ollessa käynnissä suojakilpi heikentyy ja maan päälle purkautuu haitallista avaruussäteilyä.

Maan magneettikentän muuttuminen vaikuttaa esimerkiksi lintuihin, jotka suunnistavat magneettikenttien avulla. Napasiirtymä ja magneettikentän muuttuminen voi myös aiheuttaa ennätyksellisen kylmiä sekä helteisiä ilmoja, kuivuutta, rajuja myrskyjä, lisääntyviä ja rajumpia maanjäristyksiä tektonisten laattojen liikkuessa, tulvat lisääntyvät, hurrikaanit ja tsunamit lisääntyvät, vulkaaninen toiminta lisääntyy niin maan päällä kuin merissä. Merten vulkaaninen toiminta nostaa merivesien lämpötiloja (liian lämmin vesi tappaa veden eläviä). Jotkut epäilevät että El Nino ilmiö on syntynyt merenalaisen vulkaanisen toiminnan seurauksena.

Jesajan mukaan maan murtuminen ja siirtyminen tapahtuu sen tähden kun ihmiset ovat ryöstäneet maan uumenet lähes tyhjiksi (tehneet kaivauksia maankuoren sisään) ja saastuttaneet maan. Näyttäisi siltä kuin ihminen itse sahaisi oksaa, jolla istuu ja on syypää lopunajan valtaviin tuhoihin ja katastrofeihin. Kun ihminen murtautuu maan uumeniin ryöstäen maan aarteita, niin ihminen samalla murentaa ja haurastuttaa maapalloa, joka on entistä haavoittuvampi kaikenlaisille luonnon katastrofeille.

Raamatun mukaan esimerkiksi maanjäristykset lisääntyvät viimeisinä päivinä lopun aikana. Näyttää siltä, että Raamatun profetiat lopunaikojen katastrofeista alkavat käymään toteen.

Pelastus

Jokainen ihminen on tehnyt syntiä Jumalaa vastaan ja suurin synti on epäusko, eli olla uskomatta Raamatun Jumalaan ja kaikki muut synnit ovat epäuskon seurausta ja syitä. Raamattu opettaa, että kun ihminen katuu syntejään, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän Jumalan luona. Sinulla on mahdollisuus saada syntisi anteeksi sekä voit löytää totuuden ja hylätä valheen ja synnin joka eksyttää sinua iankaikkiseen kadotukseen. Herra Jeesus vuodatti verensä ja kuoli juuri sinun syntiesi tähden, että sinä uskon kautta Häneen saisit syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän. On kyse elämäsi tärkeimmästä valinnasta ja siitä missä sinä haluat viettää iäisyytesi? Jumala rakastaa sinua ja on tehnyt jo kaiken sinun puolestasi, sinun tehtäväsi on vain vastaanottaa pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Lopunajan tapahtumia
 

Petri Paavola

 

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker