Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:
www.kotipetripaavola.com - Jeesus vihaa nikolaiittain tekoja

Pergamon saatanan valtaistuin

Ilm 2:
12 ¶ Ja Pergamon seurakunnan enkelille kirjoita: ‘Näin sanoo hän, jolla on se kaksiteräinen, terävä miekka:
13 Minä tiedän, missä sinä asut: siellä, missä saatanan valtaistuin on; ja sinä pidät minun nimestäni kiinni etkä ole kieltänyt minun uskoani niinäkään päivinä, jolloin Antipas, minun todistajani, minun uskolliseni, tapettiin teidän luonanne, siellä, missä saatana asuu.

Raamattu sanoo saatanan valtaistuimen olleen Pergamossa, koska Raamatun opetuksen mukaan saatana asui Pergamossa. Minkä tähden Raamattu sanoo saatanan valtaistuimen olleen Pergamossa ja saatanan asuneen siellä? Raamattu sanoo maailman ensimmäisen uskonnon syntyneen Babyloniassa, joka oli saatanan luomus ja kapina Jumalaa vastaan. Babyloniassa palvottiin Istaria taivaan kuningattarena sekä Babylonian uskonnossa palvottiin aurinkoa. Babylonin uskonto oli koko Babylonian valtakunnan elämän keskipiste, sillä se vaikutti kaikkiin ihmisiin. Siellä missä on Babylonian uskonto, siellä on saatanan valtaistuin, koska saatana on Babylonian uskonnon hallitsija. Persian kuningas Xerxes tuhosi Babylonin ja sen temppelit noin 487 eKr. Noin 480 eKr. Babylonian papit jättivät Babylonian ja siirtyivät Vähään-Aasiaan ja valitsivat keskuspaikakseen Pergamonin kaupungin. Vuonna 133 eKr. Pergamon liitettiin Rooman valtakuntaan. Babylonian papit ja uskonto ei jäänyt lopullisesti Pergamoon, sillä he siirtyivät ja muuttivat Rooman kaupunkiin, missä he jatkoivat Babylonian uskonnon harjoittamista. Koska Babylonian uskonto tuli Babyloniasta Pergamoon, niin siksi Raamattu sanoo saatanan valtaistuimen olleen Pergamossa sekä saatanan asuvan Pergamossa.

Pergamossa oli myös kreikkalaisen käärme-jumala (Asklepios) parantumisen keskus. Babyloniassa oli myös opetus kosmisesta käärmeestä. Tässäkin on sama yhtymäkohta. Pergamossa uskottiin käärmeiden kuljettavan mukanaan käärme-jumalan parantavaa voimaa. Itse asiassa Pergamossa oli kyse saatanallisesta eksytyksestä, babylonialaisesta kosmisen käärmeen opista, joka nykyään tunnetaan nimellä kundaliinivoima tai kundaliinienergia, joka vaikuttaa ja eksyttää ihmisiä muun muassa äärikarismaattisissa piireissä.Petri Paavola

 

 

 

eXTReMe Tracker