Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Planned Parenthood ja okkultiikka

Mitä yhteistä on Planned Parenthoodilla, okkultiikalla ja saatananpalvonnalla? Ne kaikki hyväksyvät abortin. Wiccalainen Ginnette Paris on kirjoittanut kirjassaan The Sacrament of Abortion (Abortin sakramentti) kuinka kreikkalaisen jumalatarun ja mytologian mukaan feminiininen jumaluus, naisen suojeleva voima ei voi toimia kunnolla ellei nainen omista koko voimaa ja voimaa yli kuoleman. Tämän logiikan mukaan kuoleman voima on välttämätöntä elämän ekologiassa. Tämän tähden wiccalainen Ginnette Paris sanoo abortin olevan rakkautta, elämää ja kuolemaa. Paris sanoo kirjassaan, kuinka se on moraalisesti hyväksyttävää kun nainen antaa elämän, niin hän voi myös tuhota elämän tiettyjen olosuhteiden vallitessa. Pahan palvonta eri muodoissaan on kehittänyt ajatuksen abortin hyväksyttävyydestä. Abortin juuri ja tausta on pakanallisessa pahuuden palvonnassa.

Pakanalliset uskonnolliset kultit, jotka opettivat feminiinisestä jumaluudesta hyväksyivät syntymättömien lasten surmaamisen. Nykypäivänä käsite ja oppi feminiinisestä jumaluudesta on herätetty henkiin ja sen seurauksena abortit yhä vain lisääntyvät, koska ne ovat ihmisuhreja pahuuden voimille. Abortin tausta ja juuri on feminiinisen jumaluuden opissa, jossa naisesta tehdään elämän antaja ja elämän tuhoaja.

Egyptistä on löydetty lääketieteellinen teksti Ebers Papyrus, joka on kirjoitettu noin vuonna 1550 eKr. Tässä tekstissä sanotaan, että abortti voidaan aiheuttaa käyttämällä kasvikuidusta tehtyä tamponia, joka on päällystetty yhdisteellä, joka sisälsi hunajaa ja murskattuja taateleita. Muinaisessa Kiinassa noin 500 vuotta eKr. käytettiin elohopeaa abortin aikaansaamiseksi. Muinaisessa maailmassa käytettiin myös myrkyllisiä yrttejä, joiden kautta aiheutettiin abortti.

Planned Parenthoodin perustaja Margaret Sanger etsi elämäänsä tyydytystä seksuaalisista fantasioista ja fetisseistä. Sangerin holtiton elämä johti siihen, että hän alkoi etsimään okkultiikasta merkitystä elämälleen, osallistuen selvännäkijä istuntoihin, harjoittaen idän uskontojen meditaatiota ollen yhteydessä henkioppaisiin. Tämän lisäksi hän pyrki hakemaan vihkimystä ruusuristillisyyteen ja teosofiaan.

Planned Parenthood on vuosikausia pyrkinyt suojelemaan perustajaansa Margaret Sangeria, mutta Planned Parenthood on vihdoin myöntänyt, että Sanger halusi tappaa Amerikan mustia lapsia. Sanger kannatti Natsi-Saksan rodunpuhdistusohjelmaa ja sen lisäksi hän hyväksyi eutanasian, sterilisaation, abortin ja kolmannen valtakunnan lapsimurhaohjelmat. Margaret Sanger kirjoitti kirjassaan Woman and the New Race (1922), että kaikkein armollisinta mitä suuri perhe voi tehdä on tappaa sen yksi lapsista (vauva). Tätä Sangerin lausumaa perustellaan sillä, että hän pyrki välttämään lapsikuolleisuutta vapaaehtoisen lapsen kuoleman kautta säästääkseen muita perheen lapsia. Totuus asiassa on se, että Sanger toimi henkioppaidensa (pahuuden henkivallat) ohjaamana, jotka vaativat häneltä ihmisuhreja.

Nykyään myös jossakin päin maailmaa myydään abortoitujen sikiöiden ruumiinosia sekä tietyissä rokotteissa käytetään abortoidun sikiön solulinjoja. Abortoitujen sikiön solujen ja kudosten käyttämistä ja myymistä perustellaan sillä, että niiden kautta voidaan löytää parannuskeinoja useisiin sairauksiin. Puolustuspuheen mukaan alkion ja varhaisen sikiön solut sisältävät ominaisuuksia, joita täysin kehittyneet solut ihmisen kehossa eivät sisällä. Tämä on tyypillinen puolustautuminen, jossa pahuus puetaan "hyvyyden" asuun, että ihmiset hyväksyisivät sen.

Rokote-teollisuuden rokotteet, jotka sisältävät abortoitujen sikiöiden solulinjoja ovat myös osa pahuuden suunnitelmaa, joka hyväksyy syntymättömien lasten surmaamisen. Useat koronavirusrokote testit ja kokeet ovat saaneet massiivisia rahalahjoituksia Bill Gatesilta. Tämän lisäksi Bill Gates on tukenut ja tukee rahallisesti Planned Parenthoodia. Bill Gatesin isä William Henry Gates oli mukana Planned Parenthoodin toiminnassa. Gates on saanut jo lapsuudessaan kosketuksen aborttiin ja okkultiikkaan. Bill Gates on okkultisti ja sen tähden hän pyrkii johdonmukaisesti tukemaan abortteja.

Adolf Hitler adoptoi Margaret Sangerin ajatuksia aina aborttiin asti. Hitler toisti Planned Parenthoodin ajatuksen, jonka mukaan tulee eliminoida kaikki kristillisyyteen perustuvat sosiaalipalvelu ohjelmat. Josef Stalin omaksui myös Planned Parenthoodin ajatuksia, jonka perusteella hän suoritti tiettyjen kansanryhmien joukkomurhia. 

Planned Parenhood vaikutuksesta on tapahtunut seuraavia asioita:

- 1938 Ruotsi hyväksyi pakanallisuuteen perustuvan abortin ja lainsäädännön, jota kristinusko vastustaa. Samalla Ruotsi hyväksyi Planned Parenthoodin oppeihin perustuvan seksuaalikasvatuksen sekä perheen rajoittamisohjelman.

- Vuosien 1949 ja 1956 välisenä aikana yksitoista Euroopan maata laillisti abortin Planned Parenthoodin vaikuttaessa näiden tapahtumien taustalla.

- Vuonna 1954 Planned Parenthood piti kansainvälisen konferenssin abortista, jota se kutsui rajoittavan lainsäädännön uudistamiseksi.

- Vuonna 1958 monet YK:n toimistot alkoivat tukemaan Planned Parenthoodin projekteja ja ohjelmia kehitysmaissa.

- Suomessa hyväksyttiin ensimmäinen aborttilaki vuonna 1950, jota uudistettiin vuonna 1970.

Näiden tapahtumien jälkeen Planned Paranthoodista alkanut abortin hyväksyminen on nykyään valloittanut lähes koko maailman. Planned Parenthoodin okkultiikka ajaa uuden maailmanjärjestystä, jonka eräs osa on abortin hyväksyminen ja abortin vastustamisesta tullaan tekemään rikollista toimintaa.

Abortti on rikos ihmisyyttä vastaan ja eräs suurimmista ja kauhistuttavimmista synneistä maan päällä. Syntymättömän lapsen surmaaminen on osoitus äärimmäisestä pahuudesta ihmisen sydämessä.

Nykyään Planned Parenthood abortin hyväksymisen lisäksi opettaa lapsia masturboimaan, edistää esiaviollista seksiä, hyväksyy homoseksuaalisuuden, rohkaisee erilaisiin seksuaalisiin kokemuksiin ja pilkkaa sekä halveksuu kristillisiä arvoja.

Planned Parenthoodin perustaja Margaret Sanger on sanonut, että syntyvyyden säännöstely (abortti) vähentää Raamatun kristinuskon arvovaltaa, sillä hän haluaa nähdä ihmiskunnan vapautuvan kristinuskon tyranniasta. Vaikka nykyinen Planned Parenthood on myöntänyt, että Sangerin aikomus ja halu tappaa mustia lapsia oli väärin, niin Planned Parenthood kannattaa nykyään monia muita Sangerin oppeja ja ajatuksia. Tämän tähden Planned Parenthood jatkaa kampanjaansa kristinuskoa vastaan pyrkien pilkkaamaan ja vähättelemään Raamatullista kristinuskoa.

Planned Parenthood on osa uuden maailmanjärjestyksen saatanallista järjestystä ja toimintaa, jonka päämäärä on asettaa maan päälle uusi maailmanjärjestys, joka pyrkii murskaamaan Raamatun kristinuskon arvot ja asettamaan niiden tilalle pahuuden järjestelmän.

Raamattu sanoo kuinka Herra Jeesus toisessa tulemuksessaan tulee hävittämään ja poistamaan pahuuden maan päältä, ja Hän asettaa oman hallintavaltansa maan päälle tuhannen vuoden ajaksi. Ainoa mahdollisuus taistella pahuutta ja syntiä vastaan ja voittaa pahuus ja synti on katua syntejään ja uskoa Herraan Jeesukseen.

 

 

Petri Paavola 3.11.2020

Lähteet:
issues4life.org/ pdfs/ggka.pdf
publicadvocateusa.org/ article.php? article=11779
ukapologeticslibrary.net/ the-occult-roots-of-abortion
nbcnews.com/ hhealth-news/ planned-parenthood-video-raises-question-why-use-tissue-fetuses
lc.org/ newsroom/ details/ aborted-baby-cell-lines-in-covid-vaccines
thoughtco.com/ when-did-abortion-begin
thoughtco.com/ abortion-in-the-premodern-world

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker