Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Pyhän Hengen palvonta ja antikristuksen petos

Kirjoitin tänään kirjoituksen: Jeesus on Kaikkivaltias Jumala, ja kirjoituksen jälkeen keskustelin erään uskon veljen kanssa, josta sydämelleni nostettiin tämän uuden kirjoituksen aihe. Pyhän Hengen palvonta on riivaajahenkien ja antikristuksen hengen työkalu, jonka kautta myös yhdessä muiden saatanan valheiden kanssa valmistetaan antikristuksen tuloa maan päälle. Ymmärtääksesi paremmin kirjoitustani, sinun olisi hyvä lukea ensin kirjoitukseni: Jeesus on Kaikkivaltias Jumala. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

Rooman katolinen kirkko vääristää Jumalan sanan opetuksen Jumaluudesta? Miksi katolinen kirkko vääristää opetuksen Jumaluudesta? Riivaajahenget eksyttävät ihmisiä palvomaan Pyhää Henkeä, jonka kautta antikristus tulee tekeytymään kaikkivaltiaaksi jumalaksi, yli kaiken Jumaluuden. Miten tämä tapahtuu? Tähän vastaan seuraavaksi.

Raamattu opettaa Jeesuksen olevan Kaikkivaltias Jumala, mutta Jeesus ei ole Kaikkivaltias suhteessa Isään, sillä Hän on saanut kaiken vallan Isältään, ja on koko ajan alamainen Isälleen ja lopuksi Jeesus alistuu Isän valtaan, sillä Isä on Jeesuksen pää. Jeesus ei ole alempi Jumala kuin Isä, sillä on kyse Jumalan hierarkiasta, jossa Jeesus on Isälleen alamainen. Samoin Raamattu opettaa, että Pyhä Henki ei kirkasta itseään, vaan ottaa Jeesuksen omasta ja julistaa Jeesuksen omasta. Raamattu opettaa yhden Jumaluuden hierarkkista järjestystä.

Katolinen kirkko opettaa, että Jumaluudessa Isä, Jeesus ja Pyhä Henki ovat yhtä suuria ja Kaikkivaltiaita, ja koska He ovat yhtä Kaikkivaltiaita, niin siksi Pyhää Henkeä tulee palvoa. Raamattu opettaa ettei Pyhä Henki kirkasta itseään, eikä tee itsestään palvonnan kohdetta, koska Pyhä Henki kirkastaa Jeesusta, ei itseään. Tämä tarkoittaa silloin sitä, että riivaajahenget ovat sellaisen opin takana, jossa kehotetaan palvomaan Pyhää Henkeä. Kun ihmiset alkavat palvomaan "Pyhää Henkeä", niin tässä palvonnassa heidän ymmärryksensä sokaistaan ja saastutetaan saatanallisten valheiden kautta. Kun heidän ymmärryksensä on valheiden saastuttama, niin eräänä päivänä antikristus ilmestyy, julistaen olevansa "Kaikkivaltias Jumala".

En sano tätä varmaksi, mitä seuraavaksi kirjoitan,  mutta tutki ja koettele se Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera. Antikristus esiintyy Jeesuksena maanpäällä, ja voi käyttää hyväksi katolisen kirkon väärää opetusta Jumalasta. Antikristus voi vedota siihen, että Jeesus on yhtä suuri ja Kaikkivaltias kuin Isä, eikä hän ole alamainen Isälleen, sillä hän on ylin auktoriteetti, koska hänellä on kaikki valta, ja valta myös muuttaa tai uskoa eri tavalla kuin mitä Raamattu opettaa.

Edellä oleva sopisi vastaamaan siihen, että mikä tarkoitus valheen hengellä on kun se on vääristänyt katolisen kirkon kautta opetuksen Jumaluudesta.

Jos ja kun Jumalan armosta rakastamme Herraa Jeesusta, niin Hän varjelee meitä eksymästä antikristuksen syliin ja eksytyksen kavaliin juoniin. Odottakaamme Herraa Jeesusta ja kiittäkäämme Häntä pelastuksesta, sillä Jeesuksen veressä ja sovitustyössä on pelastus, syntien anteeksiantamus ja osallisuus iankaikkisesta elämästä.

 

Linkkisuositus:
www.kotipetripaavola.com/- Jeesus on Kaikkivaltias Jumala

 

Petri Paavola 6.11.2018

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769

 


 

 

 

eXTReMe Tracker