Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

ja abortoitujen sikiösolujen rokote

Pyöreä ja pallomainen maa

Yksinkertainen havainto todistaa maan pyöreäksi. Litteän maan kannattaja sanoo auringon valaisevan litteää maata vähän samalla tavalla kuin taskulamppu, joka valaisee vain tietyn alueen kiilamaisesti ja osa alueista jää pimeäksi. Jos maa olisi litteä, niin auringon tulisi näkyä ainakin lähes kaikkialle myös heille, jotka ovat siellä pimeässä minne auringonvalo ei ylety. Aurinko on korkealla taivaalla ja näkyy paljon suurempana kuin tähdet, joita voimme havaita yötaivaalla ja sen tähden auringon tulisi näkyä litteässä maassa yöaikaan, myös sinne missä on pimeää. Näin ei kuitenkaan käytännössä tapahdu, sillä maan asukkailla toisilla on päivä ja auringonvalo näkyy heille, mutta silloin kun on yö, niin auringonvalo ei näy niille, joilla on yö. Miksi on näin? Koska aurinko ja päivä on pallon toisella puolella ja yö on toisella pallon puoliskolla, jonne auringonvalo ei ylety, eikä aurinkoa voi nähdä yöllä.

Jos olet tuolla pimeän reuna-alueella, missä on punainen nuoli, jonne aurinko ei paista, niin sinun tulisi silti nähdä aurinko yöaikaan, joka näkyy taivaalla paljon suurempana kuin tähdet. Et näe aurinkoa yöaikaan, koska aurinko on pallon toisella puolella. Näet yöllä tähdet, jotka näkyvät paljon pienimpinä kuin aurinko näkyy päivällä.  Joka puolella maailmaa kyetään näkemään yöaikaan tähdet taivaalla, jotka näkyvät paljon pienempinä kuin aurinko. Jos maa olisi litteä, niin sinun tulisi nähdä yöaikaan sekä aurinko ja tähdet myös ollessasi pimeän reuna-alueen sisäpuolella, mutta yöllä et näe aurinkoa. Jos näkisit auringon yöllä, niin silloin maa olisi litteä, mutta koska et sitä näe, niin maa ei ole litteä, vaan pallomainen.

Kun katsot kuvia, niin näet, että litteässä maassa kaikkien pitäisi nähdä korkealla taivaalla oleva aurinko, mutta niillä, joilla on yö, niin he eivät näe sitä, koska maa on pyöreä ja pallomainen. Jos maa olisi litteä, niin siinä kohdassa mihin valo päättyy ja alkaa pimeän reuna-alue ja pimeä, johon olen merkinnyt punaisen nuolen, niin ihmisten tulisi tällä pimeällä alueella nähdä aurinko ja sen valo. Yöaikana ihmiset eivät näe pimeän reuna-alueella ja pimeässä aurinkoa, joka tulisi näkyä jos maa olisi litteä, ja koska emme näe yöaikaan aurinkoa ja sen valoa, niin siksi litteän maan teoria on virheellinen teoria.

Nature

 

 

 

 

Petri Paavola 10.11.2020

Video - Flat Earth Theory Disproved
kotipetripaavola.com/ maaonpyorea.jpg
kotipetripaavola.com/ raamattu ei opeta litteaa maata
kotipetripaavola.com/ maa on pyorea ei littea

 

 

 

 

eXTReMe Tracker