Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Rabbi vertaa Trumpia kuningas Hiskiaan

Ortodoksijuutalaisten media Israel365 News (entinen Breaking Israel News) julkaisi (6.10.2020) artikkelin: Trump's Illness Akin To Hezekiah's Illness: Offering Second Chance At Pre-Messiah Song (Trumpin sairaus on samanlainen Hiskian sairauden kanssa: Tarjoten toisen mahdollisuuden Messiaan lauluun). Artikkelissa verrataan Trumpia kuningas Hiskiaan. Israel365 Newsin artikkelissa kerrotaan vääriä tietoja kuningas Hiskiasta sekä Trumpista pyritään luomaa hahmoa, jonka kautta maailma johdatetaan messiaaniseen aikakauteen. Koin sydämelläni kuinka tästä aiheesta olisi tärkeää kirjoittaa, koska tämä artikkeli sisältää monta petoksen ja valheen siementä. Herraa Jeesusta totuudessa rakastavan uskovan olisi hyvä ymmärtää mitä Raamattu ihan oikeasti opettaa ja millä tavalla Trumpin sekä myös ortodoksijuutalaisten toimet ovat antikristillisiä. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

 

Sisällys:
Assurin kuningas Sanherib ja Juudan kuningas Hiskia
Rabbi vertaa Trumpia Juudan kuningas Hiskiaan

 

 

 

Assurin kuningas Sanherib ja Juudan kuningas Hiskia

Israel365 Newsin artikkeli toi esille kuinka presidentti Trumpin sairastumisessa koronavirukseen on samankaltaisuutta kuningas Hiskian sairastumisen kanssa, ja kuinka heidän molempien sairastuminen tapahtui kriittisessä historiallisessa vaiheessa. Ennen kuin käyn tarkemmin läpi sitä miten Israel365 News vertasi Trumpia kuningas Hiskiaan, niin kirjoitan lyhyesti Assurin kuningas Sanheribista, koska artikkeli kertoo myös hänestä.

Raamattu kertoo kuinka Assurin kuningas Sanherib lähetti sanan Hiskialle Juudaan kuninkaalle. Sanheribin sanoman mukaan Hiskian Jumala ei pelasta Jerusalemia, sillä Jerusalem joutuisi Sanheribin käsiin. Kuningas Hiskia rukoili Herraa ja pyysi Herraa pelastamaan kansansa Sanheribin käsistä, niin että kaikki maan valtakunnat tulisivat tietämään, että Herra, yksin on Jumala. Herra kuuli Hiskian rukouksen ja lupasi ettei Sanherib tule valloittamaan Jerusalemia, sillä Sanheribin ylpeyden tähden, kun hän nousi Herraa vastaan, niin hän joutuu menemään samaa tietä takaisin, mitä pitkin hän vaelsi kohti Jerusalemia. Herra lupasi Hiskialle ettei Sanherib tule Jerusalemiin, eikä ammu sitä vastaan nuolia. Herra lupasi Hiskialle varjelevansa ja pelastavansa Jerusalemin itsensä ja Daavidin tähden. Sinä yönä Herran enkeli löi kuoliaaksi 185 000 miestä Assurin kuninkaan leirissä. Tämän seurauksena Assurin kuningas Sanherib palasi takaisin maahansa.

Assurin kuningas Sanherib pyrki valtaamaan Jumalan maan, jonka Herra oli antanut kansalleen, juutalaisille. Jos me haluamme nähdä Trumpissa vertailukohtaa, niin minä vertaisin Trumpia Assurin kuningas Sanheribiin. Trump ei tietenkään ole aseellisesti valtaamassa Israelia, mutta Lähi-idän rauhan ehdotuksensa kautta hän haluaisi jakaa Israelin maata, eli ottaa pois juutalaisilta heille kuuluvan maa-alueen ja antaa sen palestiinalaisille, jota johtaa islamin terrorismiryhmittymä, joka on sanonut tuhoavansa Israelin ja hävittävänsä sen pois maailmankartalta. Assurin kuningas pyrki valtaamaan ja tuhoamaan Jerusalemin sodan kautta, onnistumatta siinä. Trump on tuhoamassa Israelin valherauhan kautta, tosin luultavasti hän ei ymmärrä sitä, että hänen toimiensa kautta Israel pyritään tuhoamaan. Lopunajan valherauha kääntyy lopulta Israelia vastaan, kun monet kansakunnat hyökkäävät Jerusalemia vastaan, mutta itse Herra tulee lyömään nämä sotajoukot ja siten pelastaa Jerusalemin vihollisen käsistä.

Niihin aikoihin kun Assurin kuningas aikoi hyökätä Jerusalemiin, niin Juudan kuningas Hiskia sairastui kuolettavasti. Hiskia rukoili Herraa ja Raamattu sanoo kuinka Herra sanoi kuulleensa Hiskian rukoukset ja nähnyt hänen kyyneleensä. Herra paransi Hiskian, ja jo kolmantena päivänä Hiskia meni Herran temppeliin. Herra lisäsi Hiskialle ikää viisitoista vuotta.

Raamatusta näemme, että Sanherib oli ylpeä ja ylpeydessään hän nousi Jumalaa vastaan. Koska Sanherib sydämenylpeydessään nousi Herraa vastaan, niin siksi hän koki nöyryyttävän ja häpeällisen tappion, ja joutui häviäjänä palaamaan takaisin kotimaahansa. Jokainen ihminen, joka nousee vastustamaan Raamatun Jumalaa tekemättä siitä parannusta joutuu kokemaan häviön ja tappion enemmin tai myöhemmin, joko tässä ajassa tai viimeistään sitten viimeisenä tuomiopäivänä.

Sydämenasenteella ja rukouksilla on todella suuri merkitys. Hiskia ei ajatellut omaa kunniaansa, ei omaa asemaansa, vaan halusi, että kaikki saisivat nähdä Jumalan kunnian ja suuruuden, ja näin totisesti tapahtui. Se miksi tänä päivänä olemme usein siinä tilanteessa ettemme näe Jumalan tekoja ja ihmeitä tapahtuu sen tähden, koska me uskovinakin etsimme vain omaa kunniaamme ja asemaamme, emme Jumalan kunniaa. Maailmanhenki ja arvot vaikuttavat todella voimakkaasti nykyajan uskovissa ja uskonyhteisöissä. Olemme uskovina eksyneet hakemaan itsellemme omaa kunniaa, korkeata ja näkyvää sekä ihmisten silmissä ihmismittarilla mitattuna arvostettua asemaa. Olemme uskovina eksyneet etsimään omaa tahtoa, emme Jumalan tahtoa. Olemme eksyneet pitämään ja luulemaan omaa tahtoamme Jumalan tahdoksi. Olemme myös hylänneet seurakunnan todellisen ykseyden tien sekä vastustamme sitä. Jos haluamme nähdä enemmän Jumalan tekoja ja ihmeitä, niin meidän tulisi tehdä parannusta edellä olevista asioista.

Rabbi vertaa Trumpia Juudan kuningas Hiskiaan

Israel365 News artikkelissaan rabbi Avraham Greenbaum toi esille, että Hiskian ajan kirjuri Sebna oli omana aikanaan niin kuin Deep State tänään. Greenbaum sanoi kuinka Hiskia oli Juudan laillinen kuningas ja Sebna toimillaan pyrki murentamaan Hiskian kuninkaan valtaa.

Greenbaum sanoi Trumpin olevan kiistattomasti USA:n laillinen presidentti, ja kuinka ennennäkemättömän häiritsevällä tavalla tietyt valtaapitävät tahot toimivat Trumpia vastaan. Greenbaumin mukaan tämä ei ole demokratiaa, sillä vastustajat pyrkivät ottamaan pois ihmisiltä mahdollisuuden valitsemiseen anastamalla väestön äänet, ja korvaten sen heidän omilla äänillään. Rabbi Greenbaum sanoi, että tämä ei ole vain Deep Staten anti-demokratiaa, vaan myös valtion vastustamista, jota he väittävät edustavansa.

Tietty USA:n poliittinen eliitti on Trumpia vastaan, sen näkee jokainen, joka vain katsoo siihen suuntaan. Trump ei kuitenkaan ole tässäkään asiassa puhdas pulmunen, vaan hänkin puhuu vastustajistaan hyvin rumasti, jopa valheita ja törkeyksiä levittäen. Minä olen tilannut sähköpostiini niin Trumpin kuin Bidenin vaalikampanjatiedotteet. En kannata kumpaakaan ehdokasta ja liittyessäni vaalikampanjalistoille tavoitteeni oli vain nähdä mitä he tiedottavat, että näkisin mitä tapahtuu kulissien takana.  Näissä tiedotteissa ehdokkaat lyövät toisiaan todella rumasti sekä kerjäävät jatkuvasti rahalahjoituksia, ja antavat ymmärtää, että nämä rahalahjoitukset ovat todella tärkeitä presidentin vaalien voittamisessa. Näissä tiedotteissa asiat ovat jääneet vähemmälle, mutta rahan kerjääminen on jatkuvaa.

Olen myös saanut Hillary Clintonilta ja Barack Obamalta sähköpostia liittyen Bidenin kampanjaan. En ole ainakaan huomannut, että olisin millään tavalla sitoutunut vastaanottamaan Clintonilta tai Obamalta tai muiltakaan tiedotteita. Voi tietenkin olla myös niin, että sellainen on mennyt minulta ohi, jossa olisi sanottu, että saan myös jatkossa sähköpostia muiltakin kuin vain Trumpilta ja Bideniltä. Itse ajattelen, että Trumpin, Bidenin, Clintonin ja Obaman sähköpostien takana on jokin vaalitiedottajaväki, jotka tiedottavat asioista. Mutta Trump, Biden, Clinton ja Obama ovat kyllä varmaankin osan näistä viesteistä sanelleet, sillä niin henkilökohtaisia heidän kaikkien loanheitto ja hyökkäykset ovat. Trumpin leiristä on myös tullut minulle sähköpostia monilta muiltakin kuin Trumpilta.

Israel 365 News artikkeli toi esille kuinka Talmud opettaa, että Sebna oli petollinen ja oli salaliitossa Sanheribin kanssa aikomuksenaan asettaa uusi maailmanjärjestys. Artikkelin mukaan tämä on ihan sama asia kuin se kuinka Biden ja Hillary Clinton yrittävät myydä Amerikan Kiinalle. Artikkelissa sanotaan Sanheribin pyrkineen ottamaan maailma valtaansa ja tätä Kiina yrittää nykyään. Artikkeli sanoo kuinka Sanherib halusi maailman vallan ja ainoa joka oli häntä vastaan tässä oli Hiskia, kuten tänään ainoa joka vastustaa Kiinan maailmanvaltaa on Trump. Artikkelissa tuotiin esille kuinka Hiskia oli ja Trump on Jerusalemin ja totuuden puolella ja jos Trump häviää, niin Deep State voittaa.

Raamatussa ei ole sellaista kohtaa, jossa Sebna olisi liittoutunut Assurin kuninkaan Sanheribin kanssa kuningas Hiskiaa vastaan. Päinvastoin Sebna ja muut olivat Hiskialle uskollisia ja siitä järkyttyneitä kun Assurin kuningas pilkkasi ja vastusti Israelin Jumalaa.

Biden Ja Hillary Clinton ovat huonoja vaihtoehtoja Amerikalle ja tietyllä tavalla vielä huonompia kuin Trump, mutta silti en itse äänestäisi ketään heistä, koska heistä jokainen on omalla tavallaan osallinen antikristilliseen pahuuden uuden maailmanjärjestykseen.

Myös Trump edustaa uutta maailmanjärjestystä, sillä Israelin maan jakaminen ja Israelin maan osien luovuttaminen palestiinalaisille on eräs osa uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa. Hiskia oli Jerusalemin ja Israelin puolella, mutta Trump ei ole, koska hän hyväksyy Jumalan maan, Israelin maan jakamisen, joka on suuri synti Jumalan edessä. Trump on myös myynyt aseita arabimuslimeille, jonka kautta hän on saanut heitä hyväksymään "rauhan", joka on kuitenkin valherauhaa. Trumpin myymien aseidenkin avulla nämä muslimimaat tulevat hyökkäämään Jerusalemia vastaan, sillä Raamatun sanan profetia sanoo kuinka Israelin ympärillä olevat maat yhdessä Kiinan, Venäjän jne. kanssa tulevat hyökkäämään Jerusalemia vastaan, käyttäen valherauhaa keppihevosenaan suunnitelmassa hyökätä Jerusalemin kimppuun.

Trump ei ehkä ymmärrä sitä itse, mutta hän ei ole Jerusalemin puolella, vaan sitä vastaan pyrkimällä solmimaan rauhaa, joka on osa valherauhaa sekä myymällä muslimeille aseita, jotka tullaan lopulta kääntämään Israelia vastaan, kun lopunajan viimeisinä päivinä tietyt kansat hyökkäävät Jerusalemia vastaan.

Israel365 News artikkeli toi esille kuinka Hiskia parantui rukouksen kautta ja ehkäpä hänen sairastumisensa tarkoituksena oli tuoda ihmiset yhteen ja yhdessä rukoilemaan. Artikkeli sanoo, että samoin kävi Trumpille, sillä Trumpin sairastuminen toi ihmiset yhteen rukoilemaan ja juutalaiset sekä jopa rabbit rukoilivat Trumpin puolesta.

Trumpin sairastuminen ja yhtäkkinen nopea parantuminen näytti minusta siltä, niin kuin se olisi suunniteltu näytös, jonka kautta Trumpista pyritään luomaa legendaarista "messias" hahmoa.

Israel365 News artikkelissa sanottiin kuinka Midrash sanoo Sanheribin, Nebukadnessarin ja Nimrodin olevan kosmokraatteja, jotka pyrkivät ottamaan Jumalalta pois maailman hallinnan, ja tämä on sitä mitä demokraatit tekevät.

Ihan varmasti USA:n demokraatit kuten Biden ja Clinton pyrkivät toteuttamaan antikristillistä uutta maailmanjärjestystä. Samoin tekee myös Trump, sillä kun hän on suostunut Jumalan maan, Israelin maan jakamiseen ja sen osien luovuttamiseen palestiinalaisten haltuun, niin se on antikristillistä uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa. Kun antikristus astuu esiin ja alkaa hallitsemaan kansoja, niin hän hyväksyy Israelin maan jakamisen sekä kaikella tavalla vääristelee Israelin asemaa ja Raamatun opetusta.

Israel365 News artikkelissa rabbi Greenbaum sanoo kuinka Talmudin Sanhedrinissa Jumala halusi Sanheribin olevan Goog ja Hiskian olevan Messias, mutta kun Hiskia epäonnistui laulussaan ihmeen jälkeen, niin Jumala poisti häneltä Messiaan osan. Jewish Encyclopedia sanoo kuinka Hiskian tarkoituksena oli olla Messias, mutta hän ei laulanut ylistystä Jumalalle kuten Daavid teki ja siksi Hiskiasta ei tullut Messiasta.

Raamatussa on vain yksi Messias, joka tuli maan päälle n. 2000 vuotta sitten Jumalan uhrikaritsaksi kuolemaan syntiemme tähden ja Hän tulee vielä toisen kerran tulemuksessaan hakemaan seurakuntansa, ja tämä Messias on Herra Jeesus (Jeshua). Talmudin kirjoitukset Hiskiasta, jonka piti olla Messias ovat valhetta ja Jumalan sanan totuuden vääristämistä.

Israelin ja Juudan kuninkaat olivat esikuvia Messiaasta, joka on kuningasten Kuningas, mutta yksikään Israelin tai Juudan kuningas ei ollut Messias, koska kuten edellä totesin, niin Raamattu opettaa vain yhdestä Messiaasta, joka on Herra Jeesus.

Israel365 News artikkeli sanoi kuinka Abraham Accord on tuonut yhteen Israelin ja arabikansoja. Artikkelin mukaan Trumpilla on kyky tuoda vastustajat ja viholliset yhteen.

Muslimiarabikansat, joiden kanssa Trump on ollut mukana neuvottelemassa "rauhasta" Israelin kanssa ovat saaneet Trumpilta lupauksen aseista, jos he suostuvat Israelin kanssa "rauhaan". Koraanille ja Muhammedille uskolliset muslimit eivät saa tehdä rauhaa Israelin kanssa, koska he ovat sitoutuneet Israelin täydelliseen tuhoamiseen. He voivat tehdä ainoastaan aselevon, jonka aikana heidän tulee vahvistua ja voimistua sodassa Israelia vastaan. Trump on mukana valherauhan suunnitelmassa, joka huipentuu siihen kun antikristus lupaa "pysyvän rauhan" Lähi-itään, mutta kyseessä on valherauha.

israel365 Newsin artikkeli oli täynnä suoranaisia valheita sekä Trumpin ylistämistä, joka kuitenkin toimii vastoin Jumalan tahtoa suostuessaan jakamaan Jumalan maan, Israelin maan israelilaisten ja palestiinalaisten välillä. Raamattu sanoo, että kun lopunaikana on tapahtunut Israelin maan jakaminen, niin Jumala tuomitsee kaikki ketkä ovat siihen jollakin tavalla osallisina. Trump on Jumalan tuomion alla ellei hän tee parannusta. Israel365 News on ortodoksijuutalaisten mediajulkaisu ja he luulevat haluavansa Israelin parasta, mutta ilman Messias Jeesusta ja totuutta he ovat eksyneet kannattamaan valheita ja petosta. Usko Messias Herraan Jeesukseen, Hänen verensä ja sovitustyönsä kautta voi ainoastaan avata ihmisen sydämen ja silmät näkemään totuuden ja erottamaan sen mikä on valhetta ja petosta ja mikä on todellinen totuus.

 

 

Petri Paavola15.10.2020

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
israel365news.com/trumps-illness-akin-to-hezekiahs-is-illness-offering-second-chance-at-pre-messiah-song

jewishencyclopedia.com/ articles/ 7668-hezekiah


 


 

 

 

eXTReMe Tracker