Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Sananvapautta ei ole enää olemassa

Sain sydämelleni tämän vuoden maaliskuun loppupuolella sanoman, joka kertoo Herran Jeesuksen opetuslasten kahtiajaosta. Kun tämä koronavirus asia tuli julkisuuteen, niin silloin koin kuinka Herra Jeesus puhui sydämelleni, että Herran Jeesuksen opetuslapset jakautuvat kahtia siinä millä tavalla he ymmärtävät koronaviruksen alkuperää ja siihen liittyviä yhteiskunnallisia toimenpiteitä. Koin myös kuinka Herra Jeesus puhui sydämelleni, että tulevina päivinä ja jo nyt monet Jeesuksen opetuslapset menevät jumalattoman yhteiskunnan puolelle (valtamedia, osin antikristillinen yhteiskuntajärjestys) ja tehdessään näin he hyökkäävät niitä uskovia vastaan, jotka eivät anna tukeansa osittain antikristillisyyden vallassa olevalle yhteiskuntajärjestykselle ja valtamedian näkemyksille. Herran Jeesuksen opetuslapsien kahtiajaon rajalinjat kulkevat siinä, että toinen puoli pitää kiinni Jumalan sanan totuudesta, joka näkee koko maailman olevan pahan vallassa ja kuinka jo nyt yhteiskunnat ovat osittain antikristillisiä. Toinen puoli uskovista ei näe yhteiskunnassa olevaa antikristillisyyttä ja osa heistä voi tietämättään sekä tahattomasti antaa hyväksyntänsä antikristilliselle järjestelmälle. Kerron tässä kirjoituksessani tästä myöhemmin hiukan tarkemmin.

Sananvapautta ei ole enää olemassa, niin kuin olemme sen aikaisemmin ymmärtäneet ja miten se on menneinä päivinä toiminut käytännössä. Syy miksi meillä ei ole enää sananvapautta johtuu siitä, koska jo nyt osittain antikristillinen yhteiskunta pyrkii kontrolloimaan ja hallitsemaan sitä, mitä saa sanoa ja mikä on vallassa olevan antikristillisen järjestelmän sallimaa informaatiota. Ajan kanssa tämä kontrolli tulee johtamaan täyteen diktatuuriin, joka sallii ainoastaan antikristillisen yhteiskunnan mukaiset arvot. Antikristillinen kontrolli on jo käynnissä ja siksi esimerkiksi netistä poistetaan ja sensuroidaan kirjoituksia, sivuja ja videoita, jotka ovat antikristillisen järjestelmän vastaisia. Netissä on vielä olemassa sellaisia sivustoja, joissa sallitaan sananvapaus, mutta valtamedia leimaa ne sivustoiksi, jotka ovat "ajatusrikollisten" ylläpitämiä, jossa "ajatusrikolliset" julkaisevat valtamediasta poikkeavaa ja "vahingollista" materiaalia. Jossakin vaiheessa tulee täydellinen nettisensuuri ja kaikki valtamediasta poikkeavat sivustot, kirjoitukset ja videot tullaan poistamaan Internetistä.

Kun nyt olemme nettisensuurin ajassa, jossa tämä sensuuri kiristyy koko ajan, niin jos Herraa Jeesukseen uskova ihminen haluaa julkaista esimerkiksi Jumalan sanaan totuuteen perustuvia videoita, niin osittain nyt jo ja tulevina päivinä sellaiset videot voidaan julkaista vain sellaisten sivustojen kautta, joita pidetään "ajatusrikollisten" sivustoina olkoon niiden ylläpitäjät sitten jumalattomia tai Jeesukseen uskovia ihmisiä.

Tulevina päivinä paine tulee olemaan kova kaikkia kohtaan, jotka pysyvät Jumalan sanan totuudessa ja vain sellainen uskova kestää tämän paineen, vainon ja ahdistelun, joka rakastaa Herraa Jeesusta totuudessa. Raamatussa on lopunaikaa koskeva profetia, jonka mukaan kaikki kansat maan päällä alkavat vainoamaan Herran Jeesuksen opetuslapsia, koska he uskovat totuudessa Herraan Jeesukseen. Monet Jeesukseen uskovat ihmiset luopuvat lopunaikana totuudesta, jotkut opillisesti hyläten totuudessa vaeltamisen ja toiset eksyvät kannattamaan antikristillistä yhteiskuntajärjestelmää. Näiden molempien totuudesta luopuneiden ihmisryhmien sisällä on sellaisia ihmisiä, jotka luulevat yhä uskovansa "totuudessa" Jeesukseen ja valheen pettäminä he alkavat vainoamaan niitä uskovia, jotka ihan oikeasti uskovat totuuden rakkaudessa Herraan Jeesukseen.

Se mikä on nyt todella huolestuttavaa on se, että monet Jeesukseen uskovat ihmiset ovat menneet tämän osittain antikristillisen yhteiskuntajärjestyksen puolelle, ja koska he ovat uskoneet valtamedian valheellisen informaation, niin sen tähden jotkut heistä ovat hyökänneet voimakkaasti vastustamaan niitä uskovia, jotka eivät anna tukeansa valtamedian valheelliselle informaatiolle. Tämä voi joidenkin kohdalla tapahtua niin, että he ovat aluksi vilpittömiä ja tietämättömiä yhteiskunnan antikristillisyydestä, mutta sitten valheen pettämänä heidän omatuntonsa voi paatua, jonka tähden he alkavat uskomaan "totuutena" niitä valheita, joita antikristillinen yhteiskunta syöttämällä syöttää ihmisille.

Sitten monille Herran Jeesuksen opetuslapsille tulee käymään niin, että kun heidän oikeuksiaan aletaan rajoittamaan ja he huomaavat, että antikristillinen yhteiskunta tekee heistä "ajatusrikollisia" ja muun kaltaisia "rikollisia", niin he eivät halua enää vaeltaa totuudessa, vaan he hyväksyvät yhteiskunnassa vaikuttavan antikristillisen valheen. Osasta heistä tulee ankaria Herran Jeesuksen opetuslasten vainoojia, sillä he haluavat näyttää tälle yhteiskunnalle etteivät he usko millään tavalla siihen mihin ennen uskoivat. Tämän ankaran vainon kautta he "ostavat" hovikelpoisuutta antikristillisestä yhteiskuntajärjestelmästä.

Antikristillinen järjestelmä toimii sillä tavalla, että jokainen joka paljastaa ja kertoo julkisesti antikristillisen järjestelmän valheet, niin hänet leimataan ja järjestelmä tekee hänestä valheellisilla "todisteilla" rikollisen, vaikka hän ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos joku kertoo totuuden jostakin asiasta, joka paljastaa antikristillisen järjestelmän valheen, niin totuuden kertoja lavastetaan "rikolliseksi" ja tällä tavalla hänen uskottavuutensa pyritään tuhoamaan. Minua huolestuttaa todella paljon se, että monet Jeesuksen opetuslapset hyökkäävät totuuden puhujia vastaan ja he perustelevat "hyökkäyksensä" niiden tietojen kautta, jotka perustuvat antikristillisen järjestelmän antamaan valheelliseen tietoon.

Tänä päivänä antikristillinen yhteiskuntajärjestelmä (valtamediakin) pyrkii lavastamaan jokaisesta ihmisestä jonkinlaisen "rikollisen", epäluotettavan persoonan tai jollakin muulla tavalla pyrkii mustamaalaamaan jokaista ihmistä (olkoon uskossa Jeesukseen tai ei), joka uskaltaa paljastaa antikristillisen yhteiskunnan valheen, koskee se valhe sitten ihan mitä tahansa asiaa.

Nyt olisi todella tärkeää, että Herran Jeesuksen opetuslapset ymmärtäisivät, missä ajassa elämme ja kuinka suomalainenkin yhteiskunta on jo osittain antikristillinen ja on koko ajan nopeassa tahdissa hyväksymässä lisää antikristillisiä arvoja.  Jos tätä ei huomaa ja ymmärrä, niin silloin voi eksyä kannattamaan tätä jo melko antikristillistä yhteiskuntaa ja sitä kannattaessa voi helposti eksyä pitämään totuutta rakastavia uskovia hörhöinä, joita he eivät kuitenkaan ole. Jotkut Jeesuksen omat ovat jo eksyneet tässä ajassa kannattamaan yhteiskunnassa olevia valheita, joita esitellään "totuutena" ja sen seurauksena he ovat kovastikin hyökänneet niiden kimppuun, jotka rakastavat Jeesusta totuudessa. Rakkaus totuuteen uskossa Herraan Jeesukseen saa uskovan ihmisen kokemaan rauhaa ja turvaa sydämessään, niin ettei hän pelkää vainoja ja vaikeuksia, mitä hän joutuu (lue saa) kohtaamaan lopunajan vainon päivien aikana.

Toki sekin on totta, että Herraan Jeesukseen uskovien ihmisten keskuudessa on sellaisia ihmisiä, jotka ovat eksyneet tukemaan ja kannattamaan selkeitä hölynpöly juttuja sekä osa heistä on eksynyt uskomaan valheellisia vääriä oppeja ja hengen manifestaatioita.

Raamatun lopunajan profetiat alkavat täyttymään silmiemme edessä. Herran Jeesuksen tulemus ja seurakunnan ylöstempaus on lähellä. Jos sinä rakas lukijani olet vielä jumalattomuuden tilassa, niin olet kulkemassa syntiesi ja sitä kautta oman valintasi tähden kohti iankaikkista kadotusta. Jumalalla on ratkaisu sinun synteihisi, sillä Hän lähetti oman Poikansa Jeesuksen maan päälle kuolemaan sinun syntiesi tähden että saisit syntisi anteeksi ja iankaikkisen elämän. Herra Jeesus suostui jättämään Jumalan taivaan kirkkauden ja tuli Isänsä lähettämänä tähän synnin alaiseen maailmaan. Herra Jeesus eli täydellisen elämän ja kärsi, vuodatti verensä ristillä, kuoli ja nousi kuolleista, että sinä saisit syntisi anteeksi ja iankaikkisen elämän, jonka saat lahjaksi Jumalan armosta, jos tunnustat ja kadut syntejäsi Jumalan edessä ja uskot Herraan Jeesukseen.

 

 

Petri Paavola 20.5.2020

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769

 

 

 

 

eXTReMe Tracker