Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Sekavaa ja epätervettä uskoa
 

Tärkeä päivitys tekstiini (24.3.2023):
Korjaus ja lisäselvitys tekstiini

Herra Jeesus sanoi (Luuk 18:8) kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä? Tällä Hän tarkoitti sanoa, että kun Hänen toinen tulemuksensa tapahtuu, niin silloin vähemmistö Jeesukseen uskovista ihmisistä on terveessä uskossa, uskoen Jumalan armosta Raamatun sanan totuuteen. Messias Jeesuksen toista tulemusta edeltävä aika on sekavaa aikaa, jossa ilmenee monenlaista epätervettä uskoa niiden keskuudessa, jotka sanovat uskovansa Herraan Jeesukseen.

Tässä kirjoituksessani käsittelen Jouko Pihoa ja hänen muutamia ajatuksiaan ja opetustaan. Syy siihen miksi otan esille Jouko Pihon nimeltä mainiten on se, koska hän edustaa todella epätervettä kristillisyyttä sekä julistaa toista, eli valheellista evankeliumia. Tarkoitus ei ole hyökätä Jouko Pihon kimppuun, vaan sävyisyyden Hengessä Jumalan sanan totuuden kautta kertoa sen miten ja millä tavalla Jouko Piho edustaa epätervettä uskoa ja valheellista evankeliumia. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

Olen ollut muutaman kerran yhteydessä Jouko Pihoon sähköpostin välityksellä ja muistaakseni olen myös puhunut hänen kanssaan puhelimessa. Jouko Piho on ihmisenä miellyttävä ja rauhallinen. Jouko ei ole ilkeämielinen, vaan asiallinen ja esiintyy toisia ihmisiä kunnioittavasti.

Joukon kiltteydestä huolimatta hänen edustamansa evankeliumi on valheellista evankeliumia. Jouko Piho on kirjoittanut Facebook sivullaan kirjoituksen: Helvetti on - mutta se ei ole ikuinen. Tässä kirjoituksessaan Jouko sanoi ettei kadotus ole iankaikkinen, ja lopulta kaikki ihmiset tulevat pelastumaan myös ne, jotka ovat joutuneet kadotukseen. Piho uskoo, että Jumala lopulta pelastaa kaikki ihmiset riippumatta siitä miten he valitsevat täällä maan päällä uskovatko tai eivät usko Raamatun Jumalaan.

2016 kysyin Jouko Piholta sähköpostilla, että pelastuuko saatana ja langenneet enkelitkin lopulta, niin etteivät he joudu olemaan ikuisesti kadotuksessa, vaan pääsevät sieltä pois aikansa kärsittyään? Jouko vastasi, kyllä.

Jouko Piho on eksynyt uskomaan ettei kadotus ole iankaikkinen ja lopulta Jumala pelastaa kaikki kadotuksessa olevat ihmiset, langenneet enkelit ja myös saatanan. Tällainen uskomus on valheellista evankeliumia ja riivaajahenkien syöttämä valhe, petos ja eksytys Joukon sydämeen.

Raamatun sanan totuuden valossa on selvää, että Jouko Piho on asemoinut itsensä pois Raamatullisen evankeliumin perustuksesta levittämällä valhe-evankeliumia. Jokaisen Messias Jeesusta totuudessa rakastavan uskovan ihmisen tulisi vetäytyä pois Jouko Pihon toiminnasta tai uskon yhteistyöstä hänen kanssaan. Toivon ja rukoilen, että Jouko Piho löytäisi totuuden ja hylkäisi valhe-evankeliumin mihin hän uskoo. Se varmasti on Jumalan tahto, että mahdollisimman moni uskon sisar ja veli voisivat sävyisyyden Hengessä kehottaa Pihoa hylkäämään valhe-evankeliumin ja uskomaan Raamatun sanan totuuden evankeliumiin.

Joukon sekavien oppien, uskomusten sekä hänen saamiensa sanomien, profetioiden ja näkyjen alkuperä ja antaja on riivajahenget. Sen tähden, koska Jouko Piho on uskonut valheellisen evankeliumin ja sitä kautta avannut sydämensä riivaajahenkien kanavaksi, niin siksi Jouko Piho tuo esille monenlaisia sekavia ja vääriä asioita.

Jouko Piho on kirjoittanut Facebook sivuillaan 21.3.2023 tällaisen viestin:

Jouko Pihon viestin lainaus alkaa: Urho Kekkosen viesti minulle
Kuulin sielussani valveilla ollessani viime yönä 21.3.2023 seuraavat sanat: ”Urho Kaleva Kekkonen haluaa sinut tänne.” Ilmeisesti joku enkeli välitti tämän viestin.

Odotan tapaamista innolla, koska olen nähnyt vuosien mittaan monia unia, joissa on selvä viittaus siihen, että minä tulen toimimaan Kekkosen työn jatkajana.

Nyt kun Suomi on luopunut Kekkosen puolueettomuuslinjasta, jota minä taas ajan vahvasti, niin voi olla kyse siitä, että minun tulee tavata Kekkonen taivaassa saadakseni häneltä ohjeita, miten tässä kannattaisi edetä, jotta Suomi pääsisi takaisin Paasikiven-Kekkosen-Väyrysen-Pihon linjalle. Jouko Pihon viestin lainaus päättyy.

Raamattu kieltää yhteydenottamisen vainajahenkiin. Raamatun opetuksen mukaan emme saa olla yhteydessä kuolleisiin ihmisiin. Kuolleina esiintyvät ihmiset ovat riivaajahenkiä, jotka pettävät ja eksyttävät ihmisiä. Pihon valvetilassa saama sanoma ja viesti oli langenneen enkelin valheeseen perustuva sanoma.

Jos se olisi mahdollista ihmiselle käydä taivaassa (ihmisen fyysinen Jumalan taivaassa käyminen ei ole mahdollista), niin aivan varmasti Jumalalla itsellä olisi asiaa, ja asia koskisi pelastuksen evankeliumin julistamista sekä uskoville pyhityselämän painottamista uskossa Jeesukseen totuuden rakkaudessa.

Jouko Piho on kirjoittanut Uuden Suomen puheenvuoroon (sivu on poistettu) 6.1.2013 seuraavanlaisen viestin:


Jouko Piho:

Mikä sinä olet - tiedätkö sitä?

6.1.2013 22:36

En siis kysy, kuka sinä olet, vaan mikä sinä olet.

Minä tiedän, mikä minä olen.

Pitkään en tiennyt.

Nyt tiedän.

Minä olen Suomen vapauttaja ja johtaja. Sain ylhäältä sanat "You are the leader of Finland".

Minun tehtäväni on johtaa Suomi eroon eurosta, EU:sta ja pankkien velkaorjuudesta.

Tämän tehtävän aion tehdä yhdessä muiden kanssa.

Mutta kuten sanoin aiemmin, tiedätkö sinä, mikä sinä olet ja mikä on sinun tehtäväsi?

 

Silloin kun ihminen on tekemisissä riivaajahenkien valheen kanssa, niin riivaajahenget toimivat hyvin usein siten, että he sanovat ihmisen olevan jotenkin erityinen, jolla on suuri tehtävä. Kun Piho uskoo valheenhenkiä ja luulee niitä Jumalan ääneksi, niin hän uskoo olevansa Suomen vapauttaja ja johtaja.

Silloin kun ihminen uskoo valhehenkiä ja on valheenhenkien manipuloinnin kohteena, niin valheenhenget vaikuttavat ihmisen sydämessä ylpeyttä. Tämän ylpeyden kautta ihminen pysyy sellaisessa tilassa, missä hän ei näe omaa tilaansa, ei sitä missä hän erehtyy, ei sitä missä hän on täysin väärässä suunnassa. Ylpeys saa ihmisen kiertelemään ja kaartelemaan silloinkin kun hän on täysin selvästi erehtynyt ja ollut väärässä. Ylpeys tekee valheesta "totuuden" ja totuudesta valheen. Ylpeys on vääryyden "paras" ase ja työkalu, siksi ylpeys on aina siellä missä julistetaan valhe-evankeliumia ja peräänantamattomasti uskotaan vääriä ja valheellisia oppeja, joiden väitetään olevan Raamatun oppeja, vaikka ne eivät ole Raamatun opetuksia.

Toivon ja rukoilen, että Jouko Piho voisi mennä itseensä ja nähdä sen petoksen ja valheen, missä hän elää ja löytäisi pelastuksen evankeliumin totuuden uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Raamatun opetuksen mukaan, kun ihminen kohtaa pelastuksen evankeliumin täällä maan päällä, niin hän joko Jumalan armosta vastaanottaa pelastuksen tai hylkäämällä evankeliumin pelastuksen hän joutuu oman valintansa tähden iankaikkiseen kadotukseen. Ihminen pelastuu Jumalan armosta tunnustaessaan syntinsä Jumalalle sekä uskoessaan Herraan Jeesukseen. Ihminen pelastuu Messias Jeesuksen veren ja sovitustyön tähden, ei omien tekojensa tähden.

Tärkeä päivitys tekstiini (24.3.2023:)

Soitin tänään Jouko Piholle kysyäkseni muutamaa asiaa. Kävin lukemassa Joukon Facebook sivulla olevan vastineen tähän kirjoitukseeni. Vastineessa (kysyin myös tästä Joukolta puhelimessa) Jouko Piho sanoi ettei Venäjän hyökkäys Suomeen 13. kesäkuuta 2013 ollut hänen profetiansa, vaan Pauliina nimisen henkilön profetia Jouko Pihon sivulla. Tämän tähden poistin eilen kirjoittamani Venäjä hyökkää Suomeen profetian osuuden tekstistäni, koska se oli väärä ja perätön tieto. Olen lähettänyt Joukolle anteeksipyynnön asiasta ja teen tässä asiassa julkisen parannuksen. Pyydän myös kaikilta muilta ihmisiltä anteeksi, jotka ovat lukeneet eilisen tekstini ja siinä olleen Venäjä hyökkää Suomeen profetian.

Venäjä hyökkää Suomeen oli Helsingin Sanomien artikkelissa toimittajan oma lisäys, ei Joukon sanoja. Huolimatta Jouko Pihon oikaisupyynnöistä Helsingin Sanomat ei ole suostunut korjaamaan tekemäänsä virhettä (näin Jouko kertoi minulle). Minä omalta osaltani korjaan tämän asian kertomalla, että Venäjä hyökkää Suomeen 13. kesäkuuta 2013 profetia ei ollut Jouko Pihon profetia.

Kysyin Joukolta puhelimessa, että uskooko Jouko vielä kaikkien pelastumista kadotuksesta, johon Jouko antoi myöntävän vastauksen, eli kyllä uskoo. Jouko sanoi ettei tietenkään voi olla 100%:n varma asiasta, mutta niin hän kuitenkin uskoo. Kun kysyin Joukolta uskooko hän, että saatanakin lopulta pelastuu, niin hän sanoi, että sellainen mahdollisuus voi olla olemassa, että saatanakin lopulta pelastuu pois kadotuksesta. Joukon mukaan kadotuksessa olevat saavat itse haluta ja päättää pelastaako Jumala heidät sieltä pois. Jos kadotuksessa olevat haluavat pelastua pois kadotuksesta, niin Joukon mukaan Jumala pelastaa heidät sieltä. Jos kadotuksessa olevat eivät halua päästä pois kadotuksesta ja vastaanottaa pelastusta, niin Joukon mukaan, silloin he eivät pelastu.

Raamatun opetuksen valossa Jouko Pihon uskomus, että on sellainen mahdollisuus, että kadotuksessa olevat voivat vielä pelastua on valhe-evankeliumia. Jouko Piho sanoi minulle ettei enää julkisesti puhu tästä aiheesta, mutta yksityisesti on valmis vastaamaan jos joku kysyy sitä häneltä. Jouko on tällä tavalla valmis levittämään valhe-evankeliumia. Jos ihminen uskoo sydämessään valhe-evankeliumia eikä sitä julistaisikaan julkisesti, niin siitä huolimatta hän on tilivelvollinen Jumalalle uskostaan ja siitä, että sydämessään uskoo valhe-evankeliumiin.

Olen aikoinani (muistaakseni vuonna 2016) käynyt Joukon kanssa sähköposti keskustelua ja muistini mukaan myös puhunut puhelimessa hänen kanssaan tästä aiheesta. Jouko Piho on yhä edelleen sitä mieltä, että hän uskoo kaikkien lopulta pelastuvan kadotuksesta jos kadotuksessa olevat niin tahtovat.

Jouko Pihon uskomus liittyy pelastuksen evankeliumiin siten, että hän uskoo erilaiseen pelastukseen kuin mitä Raamattu opettaa. Jouko Pihon mukaan kuoleman jälkeen kadotuksesta voi vielä pelastua. Raamatun opetuksen mukaan kukaan kadotuksessa oleva ei voi enää pelastua. Jouko Pihon uskomus on erilaista pelastuksen julistamista kuin mitä Raamattu opettaa, koska Piho uskoo, että kadotuksessa oleva voi pelastua, mutta Raamatun opetuksen mukaan kadotus on iankaikkinen, eikä kukaan pääse sieltä pois koskaan.

Piho sanoo julistavansa pelastuksen evankeliumia Jeesuksen veressä ja niin Piho julistaakin, mutta Pihon mukaan kadotuksesta voi vielä pelastua, joka tekee siitä valhe-evankeliumin. Messias Jeesuksen veri pelastaa jokaisen ihmisen, joka täällä maan päällä katuu syntejään ja uskoo Jeesukseen, kadotuksesta ei voi enää pelastua.

Jos tiedämme jonkun ihmisen joko julistavan julkisesti tai uskovan vain omassa sydämessään yksityisesti valhe-evankeliumiin, niin Raamatun opetuksen mukaan meidän tulisi sävyisyydessä kertoa hänelle totuus sekä kehottaa parannuksen tielle ja hylkäämään valhe-evankeliumi. Tämän tähden olen ottanut tämän asian esille ja julkisesti, koska moni tietää Joukon opettavan valhe-evankeliumia, mutta kaikki eivät tiedä. Ei varmasti ole Jumalan tahto, että vaikenisimme tästä aiheesta, koska valhe-evankeliumiin uskominen on todella vakava asia.

On tärkeätä ymmärtää etten hyökkää Joukoa Pihoa vastaan, koska Messias Jeesuksen opetuslapsena rakastan häntä lähimmäisenäni. Jos emme uskalla ottaa asioita esille koskien valhe-evankeliumia, niin silloin emme pelkää (kunnioita) enää Raamatun Jumalaa, vaan ihmisiä. Kaikki minkä teemme sanalla ja työllä Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isä Jumalaa, niin tehkäämme se sävyisyyden Hengessä rakastaen Jumalaa ja lähimmäisiämme totuudessa.

 

Petri Paavola 23.3.2023

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
kotipetripaavola.com/ helvetti on ikuinen
joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ 129170 mika sina olet tiedatko sita
hs.fi/nyt/ art- 2000002692341


 


 


 

 

 

eXTReMe Tracker