Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Seksuaalivähemmistöjen puolustamista Raamatun sanaa vääristämällä

 

Fox New Channel media julkaisi 11.10.2019 artikkelin: Booker quotes this Old Testament Bible verse to defend LGBTQ rights (Booker siteraa tätä vanhan testamentin Raamatun jaetta puolustaen seksuaalivähemmistöjen oikeuksia). Amerikkalainen Cory Booker demokraattien presidenttiehdokas on sanonut, että hän on ollut kristittynä koko elämänsä ajan tekemisissä ja asettanut rinnakkain uskonnollisen vapauden asiat ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet käyttäen uskontoa syrjinnän oikeutuksena. Booker on myös sanonut, että hän on ollut negatiivinen näkemykseen, jossa kaksi miestä suutelevat toisiaan, ja että hän on vihannut homoseksuaaleja, mutta että hänen negatiivinen aktivisminsa johtui teini-iän kriiseistä.

Cory Booker on sanonut, että Kristus on hänen elämänsä keskus ja että hän uskoo kaikkien ihmisten radikaaliin rakkauteen. Booker on sanonut kunnioittavansa kaikkia uskonnollisia näkemyksiä, mutta että hän myös suojelee ihmisiä syrjinnältä. Booker kannattaa yhdenvertaisuutta lakina, joka ei syrji ihmisiä, ei koulussa, ei kasvatuksessa, ei terveydenhoidossa, eikä globaalisti. Booker on sanonut, että hänen uskonsa ja amerikkalaiset arvonsa saavat hänet taistelemaan kaikilla rintamilla, niin ettei ihmiset syrji ketään sen tähden mitä he ovat.

Booker puolusteli seksuaalivähemmistöjä vääristämällä Jumalan sanan totuutta. Booker on sanonut, että Miikan kirjassa sanotaan: mitä haluat sinun Herraltasi, mutta mitä haluat kansaltasi, Hän sanoi; tee oikeutta, rakkauden hyvyyttä ja vaella nöyrästi. Tähän Booker totesi ettei voi johtajana sallia, että ihmiset käyttävät uskontoa syrjinnän oikeuttamiseen.

Cory Booker vääristeli Jumalan sanan ilmoitusta, sillä se mitä Booker sanoi Miikan kirjan tarkoittavan ei ole tarkoitettu puolustelemaan seksuaalisyntejä, vaan uskomaan ja elämään Jumalan sanan totuuden mukaisesti:

Micah 6:8 It hath been told thee, O man, what is good, and what HaShem doth require of thee: only to do justly, and to love mercy, and to walk humbly with thy G-d. Jewish Publication Society Bibel 1917

Miik 6:8 Hän on ilmoittanut sinulle, ihminen, mikä hyvä on; ja mitä muuta Herra sinulta vaatii, kuin että teet sitä, mikä oikein on, rakastat laupeutta ja vaellat nöyrästi Jumalasi edessä?

Miika 6:8 sanoo, että Herra vaatii Häneen uskovalta ihmiseltä, että Herraan uskova ihminen tekee sitä mikä on oikein (totuus) ja rakastaa laupeutta (totuudenmukaisesti) ja vaeltaa nöyrästi (totuuden mukaan) Jumalansa edessä. Miika 6:8 jakeen sanoma tarkoittaa sitä, että uskovan ihmisen tulee uskoa Jumalan sanan totuuteen sekä elää Jumalan sanan totuuden mukaan.

Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti molemmat opettavat, että Jumala on luonut seksuaalisuuden harjoittamisen miehen ja vaimon välille pysyvään parisuhteeseen (avioliitto) ja kaikki muut seksuaalisuuden harjoittamisen muodot ovat syntiä ja vastoin Jumalan tahtoa. Kun tutkimme ja ymmärrämme oikealla tavalla Jumalan itsensä ilmoittamaa ilmoitusta ja Jumalan sanan totuutta, niin ymmärrämme, että seksuaalivähemmistöjen harjoittamat seksuaalimuodot ovat syntiä ja Jumalan tahtoa vastaan.

Kun uskova ihminen sanoo seksuaalivähemmistöjen seksuaalisuuden harjoittamisen olevan syntiä, niin kyse ei ole siitä, että uskova ihminen rikkoisi ihmisoikeuksia tai harjoittaisi syrjintää seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Raamatun sanan mukaan Jumala on ihmisen Luoja ja ihmisen Luojana Jumala on määritellyt ja asettanut sen miten ihmisen tulisi elää täällä maan päällä, siitäkin huolimatta, että on ihmisiä, jotka eivät usko Jumalan olevan olemassa. Tiedämme Raamatun sanan totuuden kautta, että seksuaalivähemmistöjen edustajien seksuaalisuuden harjoittaminen on Jumalan ilmoituksen mukaan syntiä. Tämä tarkoittaa sitä ettei uskova ihminen riko kenenkään ihmisen oikeuksia tai harjoita syrjintää puhuessaan Jumalan sanan totuutta.

Todellinen usko Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa ei ole sama kuin uskonto. Uskonto on ihmisen keksimiä perinteitä ja traditioita, joiden kautta ihmiset uskovat uskontonsa opinkappaleisiin. Usko Herraan Jeesukseen on henkilökohtainen suhde Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, ihmisen Luojaan, jossa Jumala määrittää ilmoituksensa sanan kautta kuinka ja miten Raamatun Jumalaan tulee uskoa. Uskonto synnyttää vihaa ja negatiivisia tunteita, niitä kohtaan, jotka eivät usko samalla tavalla kuin mitä uskonto opettaa. Usko Herraan Jeesukseen vaikuttaa rakkautta niitä kohtaan, jotka eivät usko Jeesukseen Raamatun opettamalla tavalla.

Todellinen usko Herraan Jeesukseen ei vihaa homoseksuaaleja, vaan rakastaa heitä lähimmäisinään ja samalla kertoo totuuden homoseksuaalisuudesta. Silloin kun ihan oikeasti uskovan ihmisen elämässä Herra Jeesus on keskipiste, niin hän elää totuudessa ja uskoo Jumalan sanan totuuteen, eikä vääristele Jumalan sanan totuutta, niin että Raamattu muka tukisi seksuaalisyntejä.

Raamattu kertoo kuinka lopunaikana vähän ennen Jeesuksen toista tulemusta laittomuus saa täyden vallan maan päällä, jonka seurauksena kaikki maailman kansat kääntyvät vainoamaan Herran Jeesuksen opetuslapsia. Raamatun alkutekstissä tämä laittomuus sana tarkoittaa olla ilman Jumalan lakia. Kun Jumalan sanan totuutta poljetaan maahan ja tapahtuu Jumalan sanan profetoima täyden laittomuuden valtaan pääsy maan päällä, niin se avaa oven suurimittaiseen luopumukseen uskovien keskuudessa.

Tämä luopumus uskovien keskuudessa tulee tapahtumaan monella eri tavalla, joista yksi on homoseksuaalisuuden salliminen ja hyväksyminen. Homoseksuaalisuus ja sen hyväksyminen yhteiskunnissa tulee olemaan myös eräs voimakas tekijä, joka avaa ovia maailmanlaajuiseen vainoon Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, koska he eivät hyväksy ja tue homoseksuaalisuuden syntiä.

Tulevina päivinä tulemme näkemään kuinka Jumalan sanan profetiat täyttyvät meidän silmiemme edessä. Kun näet maailmanlaajuisen vainon Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, niin silloin voit ymmärtää Jumalan sanan olevan totta. Voidaksesi pelastua sinun tulee tunnustaa syntisyytesi Jumalalle ja uskoa Jeesus Herraksi ja Pelastajaksi, niin saat syntisi anteeksi ja osallisuuden iankaikkiseen elämään Herran Jeesuksen veren, kuoleman ja sovitustyön tähden.

 

 

Petri Paavola 21.10.2019

Lähteet:
Raamattu 33/38
King James Version 1769
Jewish Publication Society Bible 1917
foxnews.com/politics/ booker-bible-lgbtq-town-hall
facebook.com/christ-is-the-center-of-my-life-sen-cory-booker-says-during-a-cnn-town-hall

 

 

 

 

eXTReMe Tracker