Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Sexpon asiantuntija kannattaa ihmisen ja eläimen välistä seksiä

Kirjoitin aikaisemmin kirjoituksen Sexpo ja Tapio Puolimatka, jossa toin muun muassa esille kuinka Sexpon asiantuntijat kritisoivat Tapio Puolimatkaa, lyttäämällä lyttyyn koko Puolimatkan ammatillisen osaamisen valtiotieteen tohtorina, kasvatustieteen tohtorina sekä kasvatuksen ja tradition professorina. Tutkiessani lisää Sexpon Tommi Paalasen ajatuksia ja näkemyksiä, joka on mukana seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin erikoistuneessa asiantuntijajärjestössä Sexpossa, niin kauhistuin siitä mitä tällainen "asiantuntija" hyväksyy ja sallii koskien seksuaalisuutta. Itse ajattelen sitä, että tietyille ihmisille annettu arvonimitys asiantuntija on kuitenkin kaukana todellisesta asiantuntijuudesta. Näin on Tommi Paalasen kohdalla, enkä sano tätä käymällä henkilöön kiinni, vaan sanon sen sillä perusteella, koska Paalasen tietyt ajatukset eivät edusta terveitä moraalikäsityksiä, sillä hän julkisesti kannattaa vaarallisia ja terveyttä vahingoittavia seksuaalisia perversioita (kieroutumia). Täsmennän vielä sen, että pyrin käymään asioihin kiinni todennettujen faktatietojen kera, en ihmisiin. Asioista ja mielipiteistä sekä kannanotoista on kuitenkin vaikea kirjoittaa ilman nimiä, koska asioiden ja mielipiteiden takana on ihmisiä, joilla on etu- ja sukunimi.

Tommi Paalanen hyväksyy ja kannattaa ihmisen ja eläimen välistä seksiä, jos eläintä ei vahingoiteta kirjoituksessaan: Eläinseksin kriminalisoinnille ei ole perusteita (6.10.2015). Paalanen kirjoitti kuinka uudessa psykiatrin diagnostisessa käsikirjassa erotetaan seksuaalinen mieltymys ja mielenterveyden häiriö toisistaan selkeästi. Käsikirjan mukaan erikoisen seksuaalisen mieltymyksen, esimerkiksi seksuaalinen kiinnostus eläimiä kohtaan ei ole sairas, eikä tarvitse hoitoa, ellei taipumus ole pakkomielteinen tai vahingolle hänelle itselleen tai muille. Paalasen mukaan seksologinen tutkimus tukee tätä ajattelutapaa.

Ryhmä urologeja Brasiliassa teki tutkimuksen miehistä, jotka ovat harjoittaneet seksiä eläinten kanssa. Johtava tutkija Stênio de Cássio Zequi kertoi kuinka eläinten sukuelinten limakalvoilla voi olla erilaisia ominaisuuksia kuin ihmisen sukuelimillä ja eläinten eritteet ovat luultavasti erilaiset kuin ihmisillä. Zequin mukaan ei ihmisperäiset eritteet voivat olla ihmiselle myrkyllisiä. Zequi raportoi kuinka miesten harrastama seksi eläinten kanssa oli analyysin mukaan huomattava riskitekijä penissyövän syntymiseen.

Stênio de Cássio Zequi kertoi tutkimukseen osallistuneiden miesten enemmistön olleen ympärileikkaamattomia ja suurin riski saada penissyöpä eläinseksin kautta koskee miehiä, jotka ovat ympärileikkaamattomia. Maailmanlaajuisesti yhteisöjen keskuudessa, jossa miehen sukupuolielin ympärileikataan pian syntymän jälkeen kasvainten esiintyminen sukupuolielimissä on lähellä nollaa.

Urologi Tobias Köhler (Southern Illinois University School of Medicine), ei ollut itse mukana brasilialaisten kollegoiden kanssa, mutta tutustuttuaan tutkimukseen hän sanoi sen olevan tarkka. Köhler sanoi, että ihmisen emättimessä on kosteuttavia ominaisuuksia, jotka estävät loukkaantumista sukupuoliyhteydessä, mutta eläinten kanssa on korkeampi riski loukkaantumisiin kuten viiltohaavoihin ja naarmuihin. Köhlerin mukaan, mitä tahansa taudinaiheuttajia eläimissä on, kuten bakteereja ja viruksia, niin sitä enemmän ne aiheuttavat ongelmia. Köhlerin mukaan on todennäköistä, että miehen harrastaessa seksiä eläinten kanssa se voi aiheuttaa penissyöpää.

Ihmisen ja eläimen sukupuolielinten anatomia on erilainen, jonka tähden ihmisen ja eläimen välisen seksin harrastamisen seurauksena yleisesti esiintyy fyysisiä vammoja, niin eläimelle kuin ihmisille. Ihmisen ja eläinten sukupuolielinten erilaisen anatomian seurauksena seksi ihmisen ja eläimen välillä voi johtaa myös kuoleman riskiin. Eläimillä seksuaalisuus perustuu vaistonvaraisuuteen, jossa voi esiintyä raivokasta ja väkivaltaista käyttäytymistä, jonka seurauksena ihmiselle voi syntyä fyysisiä vammoja ja pahimmassa tapauksessa seksin eläimen kanssa voi päätyä ihmisen kuolemaan väkivallan seurauksena.

Eläimistä voi siirtyä ihmiseen yli 200 erilaista tautia. Ihmisen ja eläimen välisen seksin seurauksena ihmiseen voi siirtyä vaarallisia tauteja, joista otan esille muutamia todella vaarallisia tauteja, jotka ovat havaittu erilaisissa tutkimuksissa.

Ebola; Eläimetkin ja erityisesti ihmisapinat voivat levittää ebolaa (verenvuotokuume) ja ebola voi tarttua ihmiseen hänen ollessa sukupuolisessa yhteydessä eläimeen. Ebola voi nopeasti johtaa taudinkantajan kuolemaan.

Leptospiroosi; kaikenlainen kontakti koirien, karjaeläinten, sikojen, hevosten ja lammasten sukupuolielimiin voi siirtää tämän taudin ihmiseen. Leptospiroosi voi johtaa aivokalvontulehdukseen, joka johtaa kuolemaan noin 10 prosenttisesti tartunnan saaneiden keskuudessa.

Ekinokokkoosi; Koirien, kissojen ja lammasten ulosteissa on parasiittisiä matoja, jotka voivat aiheuttaa tämän taudin. Madot voivat aiheuttaa kystan muodostumista keuhkoissa, maksassa, aivoissa, pernassa, sydämessä ja munuaisissa. Jos tautia ei hoideta, niin se voi johtaa kuolemaan.

Rabies; on yksi vakavista taudista. Rabies siirtyy ihmiseen kissojen, koirien ja hevosten syljen kautta. Rabies on virusinfektio, vaikuttaen keskushermostoon ja yleensä aina kohtalokas jos tautiin ei saada heti hoitoa.

Eläimet kantavat monenlaisia viruksia, jotka ovat eläimille vaarattomia, mutta ihmiselle vaarallisia, jopa kuolemaan johtavia. Simpanssit kantavat HIV:iä. Herpes B, on tullut apinoilta, joka ei aiheuta eläimille oireita, mutta voi aiheuttaa ihmisille tappavaa aivokalvontulehdusta. Edellä mainittuja tauteja voi saada seksistä näiden eläinten kautta.

Karjaeläinten keskuudessa esiintyy klamydiaa ja tippuria. Nämä taudit voivat siirtyä ihmiseen, jos hän on sukupuoliyhteydessä karjaeläinten kanssa.

Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi (FBI) on tuonut esille kuinka raiskaajien, murharaiskaajien ja väkivaltaisia rikoksien tehneiden keskuudessa on selkeä yhteys sekä heidän keskuudessaan on korkea määrä eläinseksin harrastamista.

Eläinseksillä ja lapsipornolla on voimakas linkki keskenään.

Journal of Biological and Medical Sciences (Biologinen ja lääketieteellinen julkaisu) on tuonut esille kuinka vaarallisia tauteja siirtyy ihmiseen hänen harrastaessaan seksiä eläimen kanssa. Samainen julkaisu toi esille kuinka suurin osa terveydenalan ammattilaisista ovat tietämättömiä riskeistä, jotka liittyvät ihmisen ja eläimen väliseen seksiin, koska lääketieteellisessä kirjallisuudessa ei juurikaan raportoida niistä. Julkaisun mukaan eläinten seksuaalisella hyväksikäytöllä ja lasten seksuaalisella hyväksikäytöllä on linkki ja yhteys keskenään.

Tommi Paalasen hyväksyntä ihmisen ja eläimen väliselle seksille ei edusta asiantuntijuutta, vaan asiantuntemattomuutta. Sexpon "asiantuntija" kannattaa ihmisen ja eläinten välistä seksiä, joka on todisteiden mukaan vahingollista niin eläimille kuin ihmisille, joka voi koitua jopa kuolemanvaaraksi monille ihmisille. Yhteiskunnalle on todella haitallista ja vaarallista, että asiaan perehtymättömät asiantuntijoina esiintyvät ihmiset antavat lausuntoja ja mielipiteitä, jotka ovat ihmisille vahingollisia. Ilman asiantuntijuutta jo maalaisjärki tietää, että ihmisen ja eläimen välinen seksi on seksuaalinen perversio. Samoin maalaisjärki ymmärtää ettei ihmisen ja eläimen sukupuolielimet sovellu keskinäiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen. Eläinten ja ihmisten sukupuolinen anatomia on täysin erilainen ja siten yhteen sovittamattomia.

Tommi Paalanen on sanonut kuinka seksin suojaikärajaa voisi laskea 15 vuoteen, mutta toisissa yhteyksissä hän on sanonut, että seksin suojaikärajaa voisi laskea 14 vuoteen. Tässä tulee esille myös se kuinka aikaisempien todisteiden ja tutkimuksien valossa eläinseksin hyväksyminen linkittyy seksin hyväksymiseen lasten kanssa. Tästä voidaan myös nähdä yhteys kuinka seksuaalisten perversioiden hyväksyminen johtaa seksin suojaikärajan alentamiseen. Kun hyväksytään 14 vuoden seksin suojaikäraja, niin kohta aletaan vaatimaan seksin suojaikärajan alentamista 12 vuoteen, ja rajan alentamisen kynnys madaltuu koko ajan ties kuinka alas.

Sexpo haluaa myös turmella sellaisia tahoja, jotka haluavat pitää kiinni terveistä ja luonnollisista seksuaaliarvoista, jotka eivät kannata seksuaalisia perversioita. Sexpo on tuonut esille kuinka kristillisten koulujen tulisi sitoutua ihmisoikeuksiin, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen. Sexpo on kertonut kuinka kokonaisvaltainen seksuaalikasvatus on todistetusti toimiva keino parantaa seksuaalista hyvinvointia, vähentää seksitauteja. Sexpon tiedotteen mukaan uskonnollisten koulujen kriittisyys sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuutta kohtaan on vähemmistöjä syrjivää.

Luettuani Sexpon tiedotteen, niin minä ymmärsin tiedotteen siten, että Sexpo haluaisi Suomessa toimivien kristillisten koulujen opettavan sellaista seksuaalikasvatusta, joka hyväksyisi kaikenlaiset seksuaaliset vääristymät, joille on annettu ihmisoikeus ja tasa-arvo status. Raamatun kristinuskon seksuaalikasvatus opettaa miehen ja naisen välisestä seksuaalisuudesta ja kuinka avioliitto (pysyvä parisuhde) on ainoa ja luonnollinen seksuaalisuuden harjoittamisen muoto, ja kaikki muut seksuaalisuuden harjoittamismuodot ovat syntejä ja perversioita. Itse toivon ettei kukaan luopuisi Raamatullisesta uskon vakaumuksestaan edes pakon edessä, koska Raamatun opettama seksuaalisuus ei ihan oikeasti vahingoita ketään, mutta perversioiden hyväksyminen vahingoittaa siitäkin huolimatta, vaikka se saisi lain "suojan ja turvan".

Kuten on edellä ollut esillä, niin ihmisen ja eläimen välisen seksin kautta ihmiseen voi siirtyä monia vaarallisia ja jopa tappavia tauteja. Tämän lisäksi monien tutkimuksien valossa homoseksuaalien keskuudessa esiintyy enemmän seksitauteja kuin heteroiden keskuudessa, Sexpon asiantuntijuus on tässäkin kohden väärässä suunnassa.

Homoseksuaalisuuden hyväksyminen yhteiskunnassa on avannut portin kaiken muun seksuaalisen perversion hyväksymiseen, josta seuraa lasten seksuaalinen hyväksikäyttö (pedofilia), joka pyritään hyväksymään seksin suojaikärajan alentamisella, suoden perversiolle "lain suoja ja turva". Tästä seuraa eläimen ja ihmisen välisen seksin hyväksyminen ja näin on saatu täyteen "perversion värisuora", joka pyrkii hakemaan itselleen "lain suojan ja turvan".

Tommi Paalanen kulkee vaarallisella tiellä antaessaan hyväksynnän seksuaalisille perversioille, jotka ovat todella vahingollisia ihmisille. Paalanen lyttäsi professori Puolimatkan todellisen asiantuntijuuden. Paalasen toiminta kertoo minulle sen, että hän lyttäsi todellisen korkean tason huippuasiantuntijan huippuosaamisen oman tietotasonsa ja ymmärryksensä kautta. Todellisten tutkimusten valossa Paalasen oma tietotaso ja ymmärrys ei täytä asiantuntijan arvonimen kriteeriä.

Yhteiskunta, joka on hyväksynyt seksuaaliset perversiot "uutena normaalina" on kulkemassa kohti yhä syvempää moraalista rappiota, josta ihmiset tulevat kärsimään kaikella tavalla ja yhä enemmän. Yhteiskunta, joka tukee perversioita on valinnut tien, jossa se tuhoaa itse itsensä. Perversion hyväksyminen ihmisoikeutena ja tasa-arvona yhteiskunnassa ei ole todellista ihmisoikeutta ja tasa-arvoa, vaan tuhon tie, joka tulee johtamaan entistä kieroutuneimpien asioiden hyväksymiseen, ehkäpä jopa sellaisten, jota emme uskaltaisi vielä edes ääneen lausua tänään, mutta jo huomenna se saattaa olla hyväksyttyä ja jopa tavoiteltavaa. Itse en aio alistua yhteiskunnan pakkokeinoihin kaikenlaisten perversioiden hyväksymisessä. Aion pitää esillä luonnollisia arvoja luonnottomia arvoja vastaan, maksoi mitä maksoi.

 

Petri Paavola 24.8.2018

Lähteet:
seksualisti.blogspot.com

livescience.com

sde.co.ke/article

omicsonline.org

change.org

helsinginuutiset.fi

seura.fi

epressi.com

 

 

 

eXTReMe Tracker