Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Sukupuolineutraali avioliiton pimeä tausta

Mitä jos joku sanoisi sinulle homoliikkeen sukupuolineutraali avioliittolain pyrkimyksen ja tarkoituksen olevan perinteisen avioliiton tuhoaminen. Vastaisit melkoisella varmuudella, että kyseessä on valhe ja homoliikkeen parjaaminen, ellei peräti harhainen salaliittoteoria jne. Mitä sinä ajattelisit silloin jos saisit tietää ja kuulla homoaktivistien omasta suusta, että homoliike pyrkii tuhoamaan perinteisen avioliiton sukupuolineutraali avioliiton kautta? Muuttaisiko se sinun käsitystäsi ja haluaisitko vieläkin kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa?

Kirjoituksessani tuon esille homoaktivistien päämäärän, joka on perinteisen avioliiton tuhoaminen sukupuolineutraalin avioliiton kautta, joka on vain yksi askel homoliikkeen päämäärien saavuttamiseen. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe tai parjaamiskampanja homoliikettä vastaan, sillä homoaktivistit sanovat haluavansa tuhota perinteisen avioliitto instituutin.

Vähemmistö pyrkii tuhoamaan enemmistön avioliitto perustuksen

Länsimaissa homoseksuaalien osuus noin 2-5% väestöstä. Homoseksuaalien keskiarvo väestöstä olisi noin 3%, joka tarkoittaa sitä, että 3%:sta homoseksuaaleista koostuva vähemmistö määrittelee yhteiskunnan arvot, jotka koskettavat 97% heteroseksuaalista väestöä. Hollanti oli ensimmäinen valtio maailmassa, joka hyväksyi homoavioliitot (vuonna 2000) ja adoptio-oikeudet. Hollannin 3%:n homoväestöstä vain 12% avioituivat (2014 tilaston mukaan).

Miksi 3% vähemmistön väestöstä on niin tärkeää saada sukupuolineutraali avioliitto hyväksytyksi? Onko 3% vähemmistön päämäärä päästä naimisiin ja saavuttaa tasa-arvo? Tilastojen mukaan avioliitto ei ole heille tärkeää. Miksi 3%:n vähemmistö haluaa kontrolloida ja hallita 97% enemmistöä? Homoaktivistit ja homoliike kertovat sen mikä on sukupuolineutraalin avioliiton lopullinen päämäärä.

Valhe avioliitosta

Journalisti ja homoaktivisti Masha Gessen on sanonut seuraavasti:

It’s a no-brainer that (homosexual activists) should have the right to marry, but I also think equally that it’s a no-brainer that the institution of marriage should not exist. …(F)ighting for gay marriage generally involves lying about what we are going to do with marriage when we get there — because we lie that the institution of marriage is not going to change, and that is a lie. - The institution of marriage is going to change, and it should change. And again, I don’t think it should exist. And I don’t like taking part in creating fictions about my life. That’s sort of not what I had in mind when I came out thirty years ago. - I have three kids who have five parents, more or less, and I don’t see why they shouldn’t have five parents legally… I met my new partner, and she had just had a baby, and that baby’s biological father is my brother, and my daughter’s biological father is a man who lives in Russia, and my adopted son also considers him his father. So the five parents break down into two groups of three… And really, I would like to live in a legal system that is capable of reflecting that reality, and I don’t think that’s compatible with the institution of marriage.”

Homoaktivisti Gessen sanoo, että avioliitto instituutti pitäisi lakkauttaa. Gessen sanoo, että homoavioliittojen puolesta taisteleminen sisältää yleisesti valheen siitä mitä homot tekevät avioliitolla kun he saavuttavat tämän päämäärän. Gessen sanoo avoimesti, että homoaktivistit valehtelevat siitä ettei avioliitto tule muuttumaan. Gessenin mielestä tämä on valhe, sillä avioliitto instituutti tulee muuttumaan ja sen pitäisi muuttua. 

Homoliikkeen lopullinen päämäärä

The Nation julkaisussa LGBT-agenda (homoliike) sanoo: Onneksi olkoon äskettäin uudelleen vihityt, kun olette lopettaneet juhlimisen, niin tehkäämme töitä vieläkin täydellisemmän liiton puolesta ja pyrkikäämme pääsemään eroon valtion avioliitoista.

Homoliike ei ole ollutkaan suvaitsevainen ja ihmisoikeuksia ajava liike, vaan nämä asiat ovat olleet hämäyksen vuoksi esillä, että he saisivat oman asiansa paremmin hyväksytyksi ja kun se on tapahtunut, niin he toimeenpanevat julkisen vainon, syrjinnän, kriminalisoinnin ja ihmisoikeuksienloukkaamisen, niitä kohtaan jotka näkevät seksuaalisuuden eri tavalla kuin he. En voi kirjoittaa mitään muuta kuin että tällainen homoliikkeen taktiikka ja suunnitelma on petos ja pahuutta täynnä oleva agenda. En sano, että kaikki homoseksuaalit ovat olleet tämän suunnitelman takana, mutta iso osa on ollut.

Kun LGBT-agenda puhuu erityisestä anti-fasistisen infrastruktuurin luomisesta, joka valvoisi ja paljastaisi sen ettei kukaan vastusta LGBT-agendaa, niin tällä he sanovat ja antavat sellaisen viestin, että jokainen joka ei hyväksy LGBT-seksuaalisuutta on fasisti. LGBT-agenda haluaa leimata toisinajattelijat melkein pahimmalla mahdollisella tavalla. Tällainen käytös osoittaa vihan ja katkeruuden vallassa olevaa halua nujertaa ja tuhota toisinajattelijat. On todella ikävää, että yhteiskunnat ovat olleet sinisilmäisiä hyväksyessään liikkeen, jonka päämäärä on tuhota toisinajattelijat. Tällaisen liikkeen hyväksyvä yhteiskunta ei ole itsekään enää tervehenkinen, vaan on ajautunut pahuuden ja vääryyden puolelle osittain valheen pettämänä sekä on osittain tietoisesti tukenut valhetta.

LGBT-agenda sanoo, että vaikka voitto on saatu avioliitto asiassa, niin meidän täytyy pyrkiä heikentämään avioliitto organisaatiota. LGBT-agenda sanoo Amerikan perustuslaillisen avioliitto perinteen puolustaneen intiimiä suhdetta, mutta kaikenlaiset intiimit suhteet tarvitsevat samaa turvaa. LGBT-agendan mukaan avioliiton heikentäminen johtaa siihen, että ne jotka eivät ole naimissa hyötyvät siitä ja heistä tulee enemmistö.

Monet ihmiset ovat jo etukäteen nähneet ja sanoneet, että homoliike pyrkii tuhoamaan perinteisen avioliittokäsityksen miehen ja naisen välillä. Nyt sekin on tullut todistettua ettei kyseessä ole ollut väärän todistuksen tai syyttävän sormen heristäminen, sillä LGBT-agenda on itse paljastanut ettei se välitä avioliitosta, vaan haluaa heittää sen romukoppaan. Taistelu homoavioliittolaista on ollut lavaste ja petos päästä askeleen lähemmäs liikkeen todellisia päämääriä. Homoavioliitolle äänensä antaneet ovat olleet petoksen kohteina ja uhreina.

LGBT-agendan mukaan avioliiton heikentäminen ei tarkoita avioliiton lopettamista, vaan se hyödyttäisi niitä jotka pitävät sitä moraalisena valintana. LGBT-agenda sanoo kuitenkin että valtion tulisi olla laillinen, ei eettinen auktoriteetti. LGBT-agendan mukaan silloin kun avioliitto toimii valvovana viranomaisena hankalana eettisen puolen instituutiona, niin se uhkaa ja heikentää instituution moraalista hallintaa. Siksi LGBT-agendan mukaan valtion tulisi astua syrjään ja antaa parien (ryhmien) avioitua sellaisten auktoriteettien alaisena, jotka he kokevat itselleen sopiviksi eettisesti.

Jos ja kun LGBT-agenda saa tämän ajatuksen läpi yhteiskunnassa, niin se tulee johtamaan kaikenlaisen seksuaalisen käyttäytymisen hyväksymiseen kuten moniavioisuus, suojaikärajaa seksuaaliseen kanssakäymiseen pyritään alentamaan merkittävästi, eläimiin sekaantuminen pitäisi laillistaa ja kaikenlaisen muun perversion hyväksymiseen ja laillistamiseen.

LGBT-agenda suosittelee kuitenkin avioliitto instituution lakkauttamista, jonka rinnalle voisi luoda intiimin liiton, joka on räätälöity suojelemaan intiimin liiton monia erilaisia muotoja. LGBT-agendan mukaan tämä siirtäisi julkisen keskustelun painopisteen loputtomista erimielisyyksistä koskien avioliiton määrittelyä kysymyksiin intiimin liiton tärkeydestä ja luonteesta.

LGBT-agenda haluaa lainsuojan kaikelle seksuaalisuudelle, joka poikkeaa normaalista seksuaalisuudesta. He haluavat määritellä parisuhteet, monisuhteet, suhteet eläimiin jne. tärkeiksi asioiksi, sillä heidän mukaansa ihmisen tulisi saada harjoittaa seksuaalisia halujaan. Aikojen alusta asti ainoa oikea avioliiton määritelmä on miehen ja naisen välillä. Silloin kun tästä poiketaan, niin astutaan tuhon ja sekaannuksen tielle, jossa ihminen ei enää ajattele yläpäällään, vaan on alapäänsä himojen vietävissä.

The Nation julkaisussa Amber Hollibaugh sanoo mitä avioliiton jälkeen? Hän sanoo homoavioliitto on tehty ja saavutettu. Amber jatkaa kirjoittaen jos voitamme avioliitossa, niin vaikuttaako tämä voitto meihin yhtä syvästi kuin mitä sortoa olemme kokeneet? Tekeekö se meidät tasa-arvoisiksi? Tekeekö avioliitto meidät normaaleiksi? Haluammeko olla normaaleita? Kaappaako oikeus avioliittoon meidän näkymme ja ovatko uskomamme painopisteet sydämenlyöntejä jatkuvalle taistelulle LGBT:n oikeuden puolesta? Amber jatkaa sanoen; Minulle se ei ole sitä.

Amber haluaa kumota katkeran myytin, että he ovat enimmäkseen homoja, varakkaita ja valkoisia. Hän jatkaa sanoen me emme ole sekä ettei hän ole koskaan taistellut sen puolesta, että hän olisi normaali. Amber jatkaa sanoen ettei pyri luomaan tasa-arvoliikettä maailmaan, jota ohjaisi voittomarginaalit ja globaali ihmisen epätoivo. Amberin mukaan tulee rakentaa radikaali sosiaalisen oikeuden liike, joka keskittyy erilaisuuteen siitä miten elämme seksuaalisen suuntautumisemme kanssa ja sukupuoli identiteetin kanssa kun olemme köyhiä tai työväenluokassa ja värillisissä yhteisöissä. Amber sanoo että liikkeen tulee omaksua se että enemmistö meistä on tällaisia ja tämä määrittelee poliittisen agendamme.

Tässä se on sanottu nyt ääneen. Homoliike, LGBT-agenda ei halua olla normaaleja, vaan erilaisia ja he haluavat, että heidän erilaisuutensa määrittelee ja muuttaa yhteiskunnan huomiomaan heidät kaikessa. Tämä johtaa siihen, että he haluavat kontrolloida ja hallita maailmaa erilaisuutensa kautta.

Amber kirjoittaa: Mitä jos me sanomme kaikille; tässä on se mitä LGBT-liike tekee seuraavaksi: Olemme tulkitsemassa uudelleen palkat, edullisen terveydenhuollon, transseksuaalien oikeudet, totaalisen maahanmuuton pääsyn, HIV aktivismin ja lopetamme rikosrangaistuksen ja mahdollisuuden vaarallisiin seksuaalisiin haluihin. Meidän tulee luoda liike, joka sanoo: Liity meihin: Unelmoi meidän kanssamme. Uskalla meidän kanssamme. Tee läpimurto. Muuta maailma. Mitä jos tämä olisi meidän näky, mitä tekisimme seuraavaksi?

Homoliike ja LGBT-agenda ei ole ollenkaan tavoitellut homoavioliittoa (sukupuolineutraaliavioliitto), vaan se pyrkii muuttamaan koko maailman siten, että he kontrolloivat ja hallitsevat yhteiskuntia erilaisuutensa kautta. Mitä jos se toteutuisi, mitä he tekisivät seuraavaksi? Arvaukseni on, että he pyrkivät pitämään maailman kontrollissa ja hallinnassa, niin ettei se koskaan palaisi enää normaaliksi, sillä erilaisuus haluaa kontrolloida ja hallita normaalia käytöstä.

Monet ihmiset eivät kirjoitukseni luettuaan usko LGBT-agendaan ja maailmanvalloituksen, vaan syyttävät minua valheellisesta salaliittoteoriasta, sanovat minun olevan homofobiikko, fasisti, rasisti, ihmisvihaaja jne. Jos hellität hetken ajan ja siirrät katseen minusta siihen mitä maailmassa on tapahtunut 1970-80 lukujen jälkeen ja mitä on koko ajan tapahtumassa sekä luet uudestaan huolella LGBT-agendaa, niin silloin sinulla on mahdollisuus nähdä se ettei kyse ole valheellisesta salaliittoteoriasta, vaan tarkoin harkitusta LGBT-agendan suunnitelmasta, joka pyrkii muuttamaan koko maailman siten, että kaikessa tulee huomioida LGBT-seksuaalisuutta, joka tarkoittaa sitä että LGBT haluaa kontrolloida ja hallita normaaleja ihmisiä, joita he itse eivät halua olla. Älä lue minua väärin, sillä en kirjoittanut LGBT-ihmisistä mitään negatiivista, vaan toin esille heidän oman halunsa olla erilaisia, ei normaaleja.

Miten suhtaudut valheeseen ja petokseen?

Homoliike on puhunut tasa-arvon puolesta sekä tuominnut ihmisiä rasisteiksi, jotka vastustavat homoutta. Homoliike ei kuitenkaan aja tasa-arvon asiaa, sillä he haluavat tuhota perinteisen avioliiton ja korvata sen omalla ideologiallaan. Homoliike harjoittaa rasismia, sillä he haluavat tuhota perinteisen avioliiton ja sen sijaan asettaa omat arvonsa muita paremmiksi. Rasismi pitää itseään muita parempana, eikä arvosta muita haluaa tuhota muiden arvot sekä korottaa omia arvojaan. Homoliike on rasistinen ideologia.

Homoaktivistit ovat itse paljastaneet aikomuksensa, jonka mukaan he pyrkivät tuhoamaan perinteisen avioliitto instituution. Puheet tasa-arvosta, rasismista jne. ovat olleet petosta, sillä homoliikkeen päämäärä ja pyrkimys on ollut alusta asti tuhota perinteinen avioliitto instituutio ja perhemalli. Jos sinä vielä tämän jälkeen tuet sukupuolineutraalia avioliittoa, niin se osoittaa sinun olevan korruptoitunut valheen ja petoksen tukija ja puolestapuhuja.

Jos sinussa on vähääkään halua rehellisyyteen sekä totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen, niin et enää kannata sukupuolineutraalia avioliittoa, sillä sen voimaan astumisen jälkeen maailma ja yhteiskunta muuttuu sellaiseksi, jossa homoliike ohjaa ja kontrolloi yhteiskunnan elämää kaikilla sen osa-alueilla. Sinä päätät sydämessäsi sen oletko petoksen ja valheen puolella vai luonnonjärjestyksen mukaisen avioliitto instituution ja perhemallin puolella.

Linkkisuositus:
kotipetripaavola.com - Sukupuolineutraali avioliitto
 

Petri Paavola 23.10.2015

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
europeanknightsproject.com
julieroys.com
illinoisfamily.org
theblaze.com
wnd.com
americanthinker.com
heraldextra.com
truenews.org
patriotupdate.com
thenation.com
bostonglobe.com
massresistance.org
yle.fi/uutiset

 

 

 

 

eXTReMe Tracker