Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Tiede vahvistaa Sodoman tuhon

Breaking Israel News uutissivusto julkaisi 23.11.2018 artikkelin: Scientists Admit Biblical Account of Sodom is Accurate. Artikkelissa kerrotaan kuinka tieteellinen tutkimus vahvisti Raamatun opettaman taivaasta purkautuneen tuhon Kuolleen meren alueella tuhansia vuosia sitten. Artikkelin mukaan arkeologi Phillip Silvian (Trinity Southwest University of Albuquerque) raportoi yli vuosikymmenen kestäneestä kaivauksesta Kuolleen meren alueella. Silvian johti viiden suuren alueen kaivauksia Jordanian puoleisella Jordan-joella. Silvianin mukaan noin 15 neliökilometrin pituinen keski-Ghorin pyöreähkö alue oli hedelmällinen tasankoalue, joka oli ollut asuttuna vähintään 2500 vuotta. Jonkinlainen katastrofi n. 3700 vuotta sitten teki alueesta lopun, pyyhkien pois n. 40 000 - 60 000 asukasta, jotka asuivat alueella.

Alueella tehdyt tutkimukset 120 pienen asustusalueen kohdalla osoittivat äärettömän rajun kuumuuden ja tuulen aiheuttamat tuhot. Alueelta löydetyistä saviastioista on löydetty voimakkaan kuumuuden aiheuttamat vauriot, jotka ovat sulaessaan muuttunut lasiksi. Tutkijoiden mukaan Zirkoni kiteet ovat muodostuneet lasikerroksiksi yhdessä sekunnissa äärimmäisen korkeassa lämpötilassa, ehkä jopa niin kuumassa kuin mikä on kuumuus auringon ulkopinnalla. Saviastia näytteet Tall el-Hammam alueella sisälsivät pieniä pallomaisia mineraalihiukkasia, jotka ovat sataneet taivaalta alas alueelle.  Tapahtuma on ollut niin katastrofaalinen, että alue on ollut asumaton 600 vuoden ajan. Tutkijoiden mukaan muinaisen Sodoman tuhon suuruus on ollut tuhat kertaa voimakkaampi kuin Hiroshiman atomipommin tuho ja hävitys.

Sodoman ja Gomorran muinaisilta alueilta on löytynyt noin golfpallojen kokoisia rikkipalloja, joissa on palamisen merkit. Pienet kiteet ovat muodostuneet rikkipallojen pinnalle rikin palamisen seurauksena. Muinaisen Sodoman ja Gomorran alueelta löytyneet palaneet rikkipallot sisältävät 96-98 prosenttia rikkiä sekä pienen määrän magnesiumia, joka on saanut aikaan äärimmäisen korkean lämpötilan. Muinaisen Sodoman ja Gomorran alueet ovat ainoa paikka maailmassa, jossa voidaan löytää 96 prosenttista puhdasta monokliinistä rikkiä pyöreinä palloina.

Raamattu sanoo (1 Moos 19 luku), että Herra antoi sataa taivaasta Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tykö taivaasta. Raamattu sanoo, että nämä kaupungit ja niiden asukkaat ja maan kasvillisuus hävisivät ja kun Aabraham seuraavan päivän aamuna tuhon jälkeen katseli hävitettyä paikkaa, niin maasta nousi savua niin kuin pätsin savua. Raamattu kuvaa Sodoman tuhoa, juuri siten kuin nykytiede arkeologian kautta on saanut selville, että miten alue tuhoutunut. Raamatun kertomus Sodoman ja Gomorran tuhosta on totta, jonka nykytiede on vahvistanut.

Raamattu sanoi tulikiven ja tulen hävittäneen Sodoman ja Gomorran sekä niiden lähellä olleet kaupungit (kylät). Tulikivi on hepreaksi goprith, joka tarkoittaa tulikiveä tai rikkiä. Raamattu kuvaa tämän rikin (tulikivi) olleen kuumaa kuin tuli, joka hävitti ja tuhosi kaiken Sodoman ja Gomorran sekä niiden lähialueilla. Miksi Herra tuhosi Sodoman ja Gomorran?

Raamatussa (Juudaan kirje) sanotaan, että Sodoman ja Gomorran ja niiden ympärillä olevien kaupunkien tuho tapahtui haureuden synnin, luonnottomien lihanhimojen syntien tähden (homoseksuaalisuus). Roomalaiskirjeen ensimmäisessä luvussa sanotaan kuinka  Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa. Samassa Roomalaiskirjeen luvussa puhutaan homoseksuaalisuudesta häpeällisenä himona ja luonnollisen seksuaalisuuden vaihtamisena (valintana) luonnonvastaiseen seksuaalisuuteen, eli toisin sanoen homoseksuaalisuuden syntiin. Raamattu sanoo homouden olevan ihmisen synnin ja häpeällisen himon valinta, ei synnynnäinen ominaisuus, niin kuin jotkut nykyaikana valhetta puhuen sanovat.

Jumala tulee tuomitsemaan Herran Jeesuksen toisen tulemuksen yhteydessä synnin vallassa olevan maailman, jossa homoseksuaalisuus rehottaa joka puolella. Jumalaton ihminen pilkkaa Jumalaa ja Raamattua sekä Herran Jeesuksen opetuslapsia ja elää kaikkinaisessa synnissä, mutta yhtäkkiä heidät tuomitaan ja Jumalan viha lankeaa jumalattomien ihmisten päälle ja tulee tuomio, niin kuin kävi muinaisen Sodoman päivinä.

Ilmestyskirja (luku 8) kertoo kuinka lopunaikana maan päälle lankeaa taivaasta rakeita ja tulta (tulisia rakeita), jonka seurauksena kolmas osa maata ja puita paloi ja kaikki vihanta ruoho paloi. Ilmestyskirja jatkaa sanoen, että maan päälle heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ... ja niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin.  Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.

Luukkaan evankeliumissa luvussa 21 Herra Jeesus sanoi, että ennen Hänen toista tulemustaan  on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.
Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Raamattu ei ole satukirja, vaan Jumalan sanan totuus ja Jumalan ilmoitus ihmiskunnalle. Lähestymme nopeaa tahtia Herran Jeesuksen toista tulemusta ja Jumalan tuomioita maan päälle. Jumala haluaa pelastaa sinut, sillä Hän rakastaa sinua. Jos valitset synnin ja hylkäät pelastuksen uskon kautta Herrassa Jeesuksessa, niin olet valinnut itsellesi iankaikkisen osan kadotuksessa. Jos tunnustat syntisi ja uskot Herraan Jeesukseen, niin Jeesuksen veri pesee syntisi puhtaaksi ja saat Jumalan armosta syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän.

 

Petri Paavola 3.12.2018

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
www.breakingisraelnews.com/ scientists-confirm-sodom-gomorrah/

www.arkdiscovery.com/ sodom_&_gomorrah

 

 

 

eXTReMe Tracker