Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Trump vuosisadan diili ja petos

Trump julkisti 28.1.2020 vuosisadan diilinsä koskien Lähi-idän rauhansopimusta israelilaisten ja palestiinalaisten kesken. Trumpin rauhansopimus sisältää petoksen, jota on yritetty peitellä harhaanjohtavin sanankääntein. Aikaisemmin Trump on sanonut kannattavansa kahden valtion mallia israelilaisten ja palestiinalaisten välillä, jota Trump on pitänyt kaikkein parhaimpana ratkaisuna. Trump julkisti vuosisadan diilinsä ja kahden valtion mallinsa, joka sisältää petoksen ja harhautuksen, jonka tuon esille tässä kirjoituksessani.

Trumpin rauhansopimuksessa sanotaan, että Israelilla on täysi hallinta siirtokunnissa ja kuinka Jerusalem on jakamaton juutalaisten pääkaupunki. Trumpin rauhansopimuksen mukaan USA tunnustaa Israelin itsenäisyyden kaikilla maa-alueilla, jotka kuuluvat rauhansopimuksessa Israelin maan alueisiin. Rauhansopimus velvoittaa palestiinalaisia tunnustamaan Israel juutalaiseksi valtioksi ja palestiinalaisten tulee ratkaista pakolaisongelma Israelin rajojen ulkopuolella.

Trumpin rauhansuunnitelmaan kuuluu myös Palestiinan valtio, jonka pääkaupunkina on Itä-Jerusalem. Rauhansopimuksen mukaan Palestiinan pääkaupunki Itä-Jerusalem muodostuu kaikista turvallisuusaitojen (raja) alueista idässä ja pohjoisessa sisältäen alueet kuten Kafr Aqab, Shuafat ja sen itäosat ja Abu Dis. Rauhansopimuksen mukaan Palestiinan pääkaupungin nimi voi olla Al Quds tai jokin muu nimi minkä Palestiinan valtio määrittelee. Trumpin rauhansopimuksessa Gaza ja iso osa Länsirantaa kuuluisi Palestiinan valtiolle.

Trumpin rauhansopimuksen yksi suurimmista petoksista ja harhautuksista on siinä kun Trump sanoo Jerusalemin olevan juutalaisten jakamaton pääkaupunki, mutta siitä huolimatta Trumpin rauhansuunnitelma luovuttaa osia Itä-Jerusalemista Palestiinan pääkaupungiksi. Jerusalem ei ole silloin jakamaton kaupunki, kun siitä erotetaan pois osia tai Itä-Jerusalem jaetaan ja annetaan Palestiinan valtion pääkaupungiksi.

Raamattu sanoo (alkutekstin mukaan Psa 122:3), että Jerusalem on rakennettu kaupungiksi, joka kuuluu tiukasti yhteen (on jakamaton). Trump on pettänyt juutalaiset ja koko maailman lupaamalla Jerusalemin olevan Israelin jakamaton pääkaupunki, jonka hän kuitenkin haluaisi jakaa juutalaisten ja palestiinalaisten kesken hyväksyen Itä-Jerusalemin Palestiinan valtion pääkaupungiksi.

Trumpin rauhansopimuksen mukaan Jordan saisi edelleen hallita Jerusalemin temppelinvuorta. Raamattu sanoo, että Jumala antoi koko Israelin maan israelilaisille, joka tarkoittaa sitä, että myös temppelivuoren tulisi kuulua kokonaan Israelille ja israelilaisten tulisi saada itse hallita temppelivuorta. Temppelivuorikin kuuluu Jerusalemiin ja Trump sallii sen, että se pysyy Jordanin hallinnassa, joka tarkoittaa myös tässä kohdassa Jerusalemin jakamisen sallimista. Jos Trump ihan oikeasti pitäisi kiinni Jerusalemin jakamattomuudesta, niin Trumpin pitäisi myös tuoda esille, että temppelivuori kuuluu yksinomaan Israelin hallintaan, sillä se on osa Jerusalemia ja Israelin maata.

Raamattu sanoo (Jooel luku 3) kuinka Jumala tulee viimeisinä päivinä tuomitsemaan pakanakansoja Joosafatin laaksossa, koska he ovat hajottaneet Israelin pakanakansojen sekaan ja ovat jakaneet Jumalan maan. Raamatun profetia sanoo, että Israelin maa tullaan jakamaan viimeisinä päivinä, jonka tähden Jumala tuomitsee kaikki ne, jotka ovat hyväksyneet Israelin maan jakamisen.

Trumpin suunnitelma hyväksyä Palestiinan valtio Israelin maan rajojen sisäpuolelle ja Itä-Jerusalemin hyväksyminen Palestiinan pääkaupungiksi on Raamatun opetuksen mukaan antikristillistä toimintaa ja kapinaa Jumalaa vastaan, josta tulee Jumalan tuomio. Koen todella voimakkaasti, että nyt tämän Trumpin rauhansopimuksen julkistamisen jälkeen Trumpia kannattavien Herran Jeesuksen opetuslasten tulisi nähdä se, että Trump ei ole Jumalan asialla, vaan antikristillisen petoksen ja valheen asialla. Trumpin "juutalaismyönteisyys" on sokaissut monien silmät, niin että he eivät nähneet petosta tai suostuneet näkemään sitä.

Todellisuudessa Trump ei ole Israelin ystävä, koska hän suostuu ja hyväksyy Israelin maan jakamiseen, joka on suuri synti ja antikristillinen hanke Jumalan silmien edessä. Trumpin Israel ystävyys on petosta, sillä vaikka Trump on toiminut monessa asiassa Israelin hyväksi, niin rauhansopimus todistaa sen kuinka Trumpin ehdotus riistää Israelilta sen oikeuden koko siihen maahan, jonka Jumala on antanut heille. Tällainen toiminta ei ole Israel ystävyyttä Raamatun sanan totuuden perusteella.

Trump sanoi, että palestiinalaisten tulee luopua terrorismista ja taata näin Israelin turvallisuus ja jos palestiinalaiset hyväksyvät rauhan juutalaisten kanssa ja sitoutuvat siihen neljän vuoden ajaksi, niin silloin koko rauhansopimus astuu käytännössä voimaan myös palestiinalaisille.

Jokainen, joka tuntee Hamasin ja palestiinalaisten johdon päämäärän tietää, että he haluavat tuhota Israelin ja hävittää sen pois maailmankartalta. Jos palestiinalaiset hyväksyisivät Trumpin rauhansopimuksen, niin se tietäisi sitä, että Israelin maan rajojen sisällä on "itsenäinen" valtio, jonka ainoa päämäärä on tuhota Israel. Palestiinan johtaja Mahmoud Abbas ja myös monet muut muslimivaikuttajat ovat sanoneet etteivät he hyväksy Trumpin rauhansopimusta (muutama arabivaltio hyväksyy rauhansopimuksen). Aikaisemmin palestiinalaiset (johto) ovat vaatineet Itä-Jerusalemia Palestiinan pääkaupungiksi ja nyt kun he saisivat sen, niin he vaativat koko Jerusalemia Palestiinan pääkaupungiksi. Aika tulee näyttämään mihin suuntaan tämä ja kenties tulevat rauhansopimukset etenevät, mutta se on varmaa Raamatun profetian valossa, että Israelin maa tullaan jakamaan viimeisinä päivinä.

Trump lupasi useita kymmeniä miljardeja rahaa Palestiinan valtion rakentamiseen, jos he hyväksyvät rauhansopimuksen. Jos kävisi niin, että palestiinalaiset hyväksyisivät rauhansopimuksen, niin he voisivat ikään kuin rakentaa Palestiinaa ja luoda yhteiskunnan toimivia rakenteita, mutta heidän johtonsa ideologian tuntien, niin he pyrkisivät hyötymään rahoista ja käyttämään niitä aseistukseen Israelia vastaan. Palestiinalaiset keksisivät kyllä kiertotien, miten he voisivat kiertää rahalahjoituksen ehtojen saamista ja käyttää osan rahoista aseistamiseen.

Katolinen media Catholic World Report tiedotti 28.1.2020 kuinka Trumpin rauhansopimus on linjassa pyhän istuimen linjausten kanssa. Katolinen kirkko on ajanut pitkään kahden valtion mallia israelilaisten ja palestiinalaisten välille. Trump on opiskellut katolisessa jesuiitta yliopistossa ja Trumpin "hovissa" on mukana myös useita katolilaisia kirkollisia vaikuttajia. Katolinen kirkko on antikristillinen uskonnollinen järjestö, joka pyrkii vääristelemään Raamatun totuutta monessa kohdassa. Trumpin kytkös katolisuuteen ja katolisen kirkon ja Trumpin yhteinen pyrkimys kahden valtion malliin on osoitus yhteisestä hengestä, jonka takana on antikristillinen henki.

Kirjoitin 17.5.2018 kuinka Israel Today julkaisi (6.5.2018) uutisartikkelin; Raportti: Trump haluaa Israelin antavan osia Jerusalemista palestiinalaisille. Tästä artikkelista, jotkut olivat sitä mieltä, että se on uutisankka. Israel Todayn artikkeli ei ollut uutisankka, sillä se sisälsi paljon oikeata tietoa siitä mitä Trumpin rauhansopimus sisältää koskien Jerusalemin jakamista ja Itä-Jerusalemin ehdottamista Palestiinan valtion pääkaupungiksi.

Israel Todayn artikkelin mukaan monet juutalaiset pelkäävät Jerusalemin jakamisen (Itä-Jerusalem palestiinalaisille) olevan ensimmäinen askel kohti laajempia alue vaatimuksia koskien Jerusalemia. Näin on juuri käynyt, sillä Palestiinan johto vaatii koko Jerusalemia Palestiinan valtion alueeksi. Israel Todayn artikkelin mukaan Israel saisi rauhansopimuksen hyväksymisestä Amerikan täyden tuen koskien Iranin ydinase uhkaa. Tämäkin toteutui Trumpin rauhansopimuksessa.

Trumpin rauhansopimus on petos, jonka hyväksyminen tarkoittaisi käytännössä sitä, että Jerusalemista tulisi jaettu kaupunki israelilaisten ja palestiinalaisten välillä sekä Israelin maata jaettaisiin ja annettaisiin pois luovuttamalla Gaza sekä iso osa Länsirantaa palestiinalaisille. Trumpin hyvät teot Israelia kohtaan menettävät merkityksensä petoksen tähden. Jos Trump sanoo Jerusalemin olevan juutalaisten jakamaton pääkaupunki, mutta samalla hän sanoo Itä-Jerusalemin olevan Palestiinan pääkaupunki, niin silloin Jerusalem ei ole enää jakamaton kaupunki, vaan jaettu kaupunki. Trump on valehtelija ja pettäjä, petoksen airut ja sanansaattaja, sillä hänen omien sanojensa mukainen paras ratkaisu kahden valtion mallista on petos, joka perustuu valheeseen ja on antikristillisen hengen agendan päämäärä.

Keskustelu Trumpin rauhansopimuksesta etenee tai pysähtyy tulevina päivinä, mutta se on varmaa Raamatun sanan profetian valossa, että Israelin maata tullaan jakamaan ja antamaan pakanoiden haltuun. Seuraan tilannetta ja kirjoitan aiheesta uusia kirjoituksia aina sen mukaan kuin koen siihen tarvetta.

 

 

Petri Paavola 29.1.2020

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
Hebrew Interpolated Study Bible

whitehouse.gov/wp-content/ 2020/01/ Peace-to-Prosperity-0120.pdf
jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/US-President-Donald-Trump-presents-his-Deal-of-the-Century-615690
catholicworldreport.com/2020-01-28/trump-and-netanyahu-propose-two-state-plan-for-israel-palestine-peace
 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker