Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Tutkijan mukaan koronavirus Covid-19 ei ehkä alkanutkaan Kiinasta

Oxfordin yliopiston tutkijan Tom Jeffersonin mukaan koronavirus Covid-19 ei ehkä alkanutkaan Kiinasta. Jeffersonin mukaan lisääntyvä määrä todisteita osoittaa koronaviruksen olleen jo olemassa ennen kuin se puhkesi Wuhanin Kiinassa. Dailymailin artikkelissa (Coronavirus may have been dormant across the world for YEARS before being 'ignited' by favourable conditions, leading scientist claims 6.7.2020) johtavan tutkijan Jeffersonin mukaan koronavirus Covid-19 on ehkä ollut lepotilassa maailmalla vuosia ennen kuin se on puhjennut suotuisissa olosuhteissa. Artikkelin mukaan Espanjasta, Italiasta ja Brasiliasta on löydetty viemärivesistä Covid-19 virusta ennen kuin virusta havaittiin 2019 joulukuussa Wuhanin Kiinassa. Jefferson sanoo, että koronavirus on ehkä ollut lepotilassa ("horroksessa") ennen puhkeamistaan. Minä itse uskon, että koronavirus oli jo olemassa ennen kuin se "puhkesi" Kiinan Wuhanissa. Tuon tässä kirjoituksessa esille ensin Jeffersonin ajatuksia sekä Dailymail artikkelin tekstiä, jonka jälkeen kerron miten minä näen ja ymmärrän sen kuinka koronavirus Covid-19 on ollut olemassa jo ennen sen "puhkeamista" Kiinan Wuhanissa.

Dailymail artikkelissa Jefferson kertoo uskovansa, että koronavirus on levinnyt viemärivesien tai jaettujen WC-tilojen kautta. Artikkelin mukaan SARS-Cov-2 (koronavirus) on uskottu pääosin leviävän pisaratartuntana puheen, yskinnän ja aivastamisen kautta. Espanjassa virologi väittää löytäneensä jälkiä taudista viemärivesinäytteistä, jotka on otettu maaliskuussa 2019, eli lähes vuosi ennen kuin Covid-16 iski ja rantautui Eurooppaan.

Professori Tom Jefferson Oxfordin yliopistosta on viitannut viimeaikaisiin löytöihin tartunnan olemassa olemisesta ympäri maailman ennen kuin se puhkesi Wuhanissa 2019 joulukuussa. Covid-19 viruksen jälkiä on löytynyt viemärivesinäytteistä Espanjasta, Italiasta ja Brasiliasta ennen kuin se puhkesi Wuhanin Kiinassa.

Jotkut tutkijat ovat kyseenalaistaneet sen, että kuinka tarttuva virus voisi olla olemassa lepotilassa aiheuttamatta tartunnan leviämistä.

Italiassa Milanossa ja Torinossa viemärivesissä oli virusta jo joulukuussa 2019. Brasiliassa, jotkut tutkijat väittävät löytäneensä jälkiä koronaviruksesta vesiviemärinäytteistä, jotka oli otettu Florianopolisissa marraskuussa 2019.

Minä uskon, että koronavirus Covid-19 virusta on ollut olemassa ympäri maailman ennen kuin se "puhkesi" joulukuussa 2019 Wuhanissa, koska koronavirusta on levitetty tahallisesti moniin paikkoihin maailmassa. Olen tuonut jo aikaisemmin esille monissa yhteyksissä, että maailmassa on uuden maailmanjärjestyksen arkkitehtejä, jotka ovat myös suunnitelleet maailman väestön vähennysohjelman, jonka eräs palapelin osa on tarttuvan viruksen levittäminen maailmaan. Kuten olen aikaisemmin tuonut esille, niin uskon uuden maailman arkkitehtien suunnitteleman Covid-19 viruksen tulevan rokotteen aiheuttavan enemmän terveyshaittoja ja kuolemia kuin mitä koronavirus sai aikaan.

Eräiden tutkijoiden esille nostama epäilys siitä ettei koronavirus voisi olla lepotilassa tarttumattomassa tilassa on aiheellinen. Itse uskon, ettei koronavirus ole ollut lepotilassa, vaan sitä on tahallisesti levitetty ympäri maailman, jonka todisteena ovat viemärivesistä löydetyt Covid-16 virukset, jotka löydettiin jo ennen sitä kun Covid-19 virus oli "puhjennut" Kiinan Wuhanissa.

Olen tuonut aikaisemmin esille, että en usko Covid-19 alkuperän olevan eläimissä, enkä Kiinan Wuhanin laboratoriossa, vaan pikemminkin USA:n laboratorioista, joissa sitä on valmistettu jo useita vuosia. Presidentti Trumpin lääketieteellinen neuvonantaja Anthony Fauci (jesuiittojen kouluttama) sanoi vuoden 2017 tammikuussa kuinka maailmassa Trumpin hallituskaudella tapahtuu yllättävä pandemia, jossa kaikkien maiden terveystahot toimivat samalla tavalla.

Mistä Fauci voisi tietää, että Trumpin hallituskaudella tapahtuisi maailmanlaajuinen pandemia, jossa kaikkien maiden terveystahot toimivat samalla tavalla? Itse ajattelen, että Fauci tietää sen siitä, koska hän on mukana tai muuten tietoinen uuden maailmanjärjestyksen arkkitehtien hankkeesta maailman väestön vähentämiseksi sekä kuinka uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit uskovat maailman kansojen hyväksyvän uuden maailmanjärjestyksen tuhon ja kaaoksen kautta.

Useat maat ja lähes kaikkien maiden terveystahot ovat toimineet monin tavoin samalla tavalla muun muassa siten, että ne ovat vääristäneet koronakuolemia. Väärennetyillä koronakuolemilla tarkoitan sitä, että lähes kaikkialla maailmassa terveysviranomaiset ovat merkinneet koronakuolemiksi sellaisia kuolemia, joita koronavirus Covid-19 ei ole aiheuttanut.

Varmasti monet ihmiset tulevat hyökkäämään Jeffersonin ajatuksia vastaan ja pyrkivät osoittamaan ne vääriksi. Jefferson on oikeassa johtopäätöksissään ja hän erehtynyt ainoastaan siinä kun sanoo viruksen olleen lepotilassa, sillä virus on tahallisesti levitetty lähes kaikkialle maailmaan.

Raamattu kertoo Ilmestyskirjan luvussa 18 alkutekstin mukaan kuinka maan mahtavat kauppamiehet eksyttävät kaikkia kansoja lääkemyrkyn kautta. Raamatun profetia paljastaa meille kuinka tämän maailman mahtavat miehet eksyttävät kansoja lääkemyrkyn kautta. Tämä viittaa ja tarkoittaa sitä, että uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit ihan oikeasti aiheuttavat sairauksia, kärsimyksiä ja kuolemaa tahallisesti liikkeelle laitettujen virusten, rokotteiden ja lääkkeiden kautta. Tämä ei tarkoita, että kaikkien lääkkeiden ja rokotuksien tarkoituksena on aiheuttaa sairautta ja kuolemaa.

Antikristillisen uuden maailmanjärjestyksen rokotteet ja tietyt lääkkeet tulevat aiheuttamaan kärsimyksiä, sairauksia ja kuolemaa. Antikristillinen järjestelmä tarjoaa rokotteidensa ja lääkkeittensä kautta "terveyttä" ihmisille ja he tuovat esille kuinka hyviä asioita nämä ovat, mutta todellisuudessa ne ovat kuolettavia. Hän, joka rakastaa totuudessa Jeesusta on Jumalan hyvässä turvassa tulevina päivinä. Jumalattoman ihmisen näkökulmasta katsottuna asiat eivät ole hyvin ja ainoa todellinen vaihtoehto on tehdä parannus synneistä ja uskoa Herraan Jeesukseen, jolloin Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta saat syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän.

Linkkejä liittyen aiheeseen:
Todisteet koronaviruksen puolesta ja vastaan - koronavirus on ihmisen manipuloima virus
Koronavirus ja uusi maailmanjärjestys
Todisteet siitä että koronavirus on ihmisen tekemä
YK ja uusi maailmanjärjestys
USA:n viranomaiset koronavirus ja liioitellut kuolinluvut
 

 

 

Petri Paavola 6.7.2020

Lähteet:
dailymail.co.uk/ news/article/ Expert-Covid-19-dormant-world-emerging-China
dailystar.co.uk/ news/latest-news/coronavirus-may-not-started-china-22306980

 

 

 

 

eXTReMe Tracker