Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Tutkimus syövän ja koronarokotteen yhteys

 

Peter McCullough on sisätautilääkäri, kardiologi, epidemiologi ja Wellness-yhtiön tieteellinen johtaja. Hän hoitaa tavallisia tartuntatauteja, sydän- ja verisuonitautien komplikaatioita virusinfektioista sekä koronarokotteiden jälkeen kehittyvistä vammoista. Pandemian alusta lähtien tohtori McCullough on ollut johtava korona-katastrofin lääketieteellisessä torjunnassa. Hän on julkaissut SARS Covid 2-infektion patofysiologisen perustan ja perusteet varhaiselle hoidolle. Hänen synteesi SARS Covid 2 -tartunnan saaneiden potilaiden monilääkehoidosta on julkaistu American Journal of Medicine -lehdessä ja päivitettiin sittemmin sydän- ja verisuonilääketieteessä. Hänellä on kymmeniä vertaisarvioituja julkaisuja infektiosta. Hän on kommentoinut laajasti lääketieteellistä vastausta koronakriisiin Hillissä, America Out Loud -ohjelmassa, Newsmaxissa, Victoria-kanavalla, Real America's Voice -ohjelmassa, ABC:ssä, Fox News Channelissa ja muissa.

Tohtori McCullough todisti Yhdysvaltain senaatin sisäturvallisuudesta ja hallitusasioista vastaavassa komiteassa ja toimi yhtenä moderaattorina kahdessa senaatin paneelissa, jotka käsittelivät koronan hoitoa ja rokotteita. Hän todisti Teksasin senaatin terveys- ja sosiaalipalveluja käsittelevässä komiteassa, Coloradon yleiskokouksessa, New Hampshiren senaatissa, Pennsylvanian senaatissa ja Etelä-Carolinan senaatissa monista pandemian torjuntaan liittyvistä näkökohdista. Hän on kolme vuotta omistautunut akateemiselle ja kliiniselle työlle SARS Covid 2 torjumiseksi, ja sitä tehdessään hän on tarkastellut tuhansia raportteja, osallistunut tieteellisiin konferensseihin, ryhmäkeskusteluihin, lehdistötiedotteisiin, ja häntä on pidetty yhtenä maailman parhaista asiantuntijoista koronan alalla.

Kun  Peter McCullough on kertonut julkisesti koronarokotteiden vaaroista, niin sen jälkeen koronarokotetta tukevat lääketieteen ammattilaiset ovat alkaneet mustamaalaamaan häntä. Ne lukemattomat lääketieteen ammattilaiset, jotka vastustavat koronarokotetta lääketieteellisin perustein arvostavat todella paljon Peter McCulloughin asiantuntemusta myöskin liittyen koronarokotteisiin. Olen kopioinut Peter McCulloughin artikkelin syövän ja koronarokotteiden yhteydestä kokonaisuudessaan, jonka voit lukea tästä alhaalta alkaen:

 

Monitahoinen hypoteesi mRNA koronarokotteiden onkogeenisesta potentiaalista

 

Patofysiologinen tuki "turbosyövän" havaitsemiselle rokotuksen jälkeen


Peter McCullough, MD
29.9.2023

Peter A. McCullough, lääketieteen tohtori, MPH

Sisätautilääkärinä ja erikoislääkärinä minun on vaikea uskoa, että uusi biologinen tuote voisi aiheuttaa sydän-, neurologisia, tromboottisia ja immunologisia sairauksia, mutta mikä vielä pahempaa, sillä voisi olla myös rooli onkogeneesin käynnistymisessä ja kiihtymisessä. Länsimaissa ennen pandemiaa johtavat kuolinsyyt olivat sydänsairaudet 40 prosenttia, syöpä 40 prosenttia ja muista tunnetuista syistä (henkirikokset, itsemurhat, onnettomuudet jne.) johtuvat kuolemat. Jos mRNA koronarokotteiden osoitetaan edistävän syöpää, ne olisivat osallisena maailmanlaajuisesti havaittavassa kaikkien syiden kuolleisuuden nousussa.

Vuonna 1984 Sutherland ja Bailer esittivät "Multi-Hit Hypothesis of Carcinogenesis" -teorian.

"On kehitetty uusi syöpäkasvainten synnyn monitapahtumamalli, jota voidaan käyttää arvioitaessa ikäkohtaisia syövän ilmaantuvuuslukuja ihmispopulaatioissa. Malli sallii jonkin verran heterogeenisuutta sekä riskissä (ehkä geneettisessä) että reitissä (osumien määrässä)."

He sanoivat lähinnä, että tarvitaan useita erilaisia osumia tai solujen vahingoittumisia ja niiden geneettiseen koneistoon, että normaali solu muuttuisi syöväksi. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin Sutherland ja Bailer eivät olisi voineet uneksia hypoteesinsa soveltamisesta maailmanlaajuiseen geneettiseen massarokotukseen, jota annetaan kuuden kuukauden välein laajalle väestölle, josta joillakin on suuri riski sairastua syöpään tai jopa alkavaan syöpään.

Angues ja Bustos julkaisivat juuri Authorea preprint-palvelimella artikkelin, jossa kootaan yhteen tähänastiset todisteet siitä, että sekä mRNA että piikkiproteiini vaikuttavat ihmissoluissa aiheuttaen muutoksia, jotka johtavat onkogeneesiin. Esitetty kuva on yhdenmukainen monitahoisen hypoteesin kanssa, jonka mukaan onkogeneesi (syöpään johtava prosessi) tapahtuu Pfizerin tai Modernan injektion jälkeen.

Navigointi tuntemattomilla vesillä. Voisivatko Covid-19 ja/tai tietyt Covid-19-rokotteet edistää pahanlaatuisuutta?

Raquel Valdes Angues, Yolanda Perea Bustos - Syyskuu 21. 2023.

Nature

Jäljellä on vielä monia kysymyksiä, kuten kumulatiivinen annosvaikutus, alttius (esim. BRCA1/2 P53:n toimintakyvyn menetysmutaatiot), lisäaltistukset, kuten UV-säteily, tupakointi, alkoholi, ja lopulta mRNA:n ja piikin katabolismi. Koronarokotuksen ja syövän täydelliseen ymmärtämiseen tarvitaan epäilemättä vielä vuosikymmeniä tutkimusta. Kuten huomautamme kirjassamme Courage to Face COVID-19, kesti yli 40 vuotta siitä, kun Sir Austin Bradford Hill yhdisti tupakoinnin ja keuhkosyövän syy-yhteyteen, ennen kuin lääketieteen oikeaoppiset tahot antoivat periksi. Toivottavasti mRNA:n maailmanlaajuinen paljastuminen ja nykyaikaisen tutkimuksen ripeys voivat lyhentää tätä aikaa.

Tässä on joitakin järkeviä ensiaskeleita:

Poistetaan kaikki koronarokotteet ihmisten käytöstä lisäaltistuksen vähentämiseksi.

CDC:n olisi yhdistettävä rokotteiden antotiedot kaikkiin valtion syöpärekistereihin.

Kansallisen syöpäinstituutin olisi kiireellisesti rahoitettava mRNA koronarokotteen syöpätutkimusta.

Rokotettujen, joilla on aiemmin todettu syöpä, olisi käytävä rokotuksen jälkeen syöpätautien klinikalla, jotta voidaan harkita uudelleenarviointia tai uudelleenkuvausta.

Rokotettujen, joilla ei ole aiemmin ollut pahanlaatuista syöpää, olisi tarkistettava, että he ovat ajan tasalla rutiinisyöpäseulonnoissa (eturauhanen, keuhkot, rinta, munasarja, kohtu, paksusuoli).

Kaikkien rokotettujen potilaiden ja heidän lääkäreidensä olisi oltava valppaina kaikkien terveydentilan muutosten suhteen, ja heillä olisi oltava matala kynnys kliiniseen tutkimukseen.

Peter McCulloughin artikkeli päättyi tuohon edelliseen lauseeseen.

Huom! Minun huomio ja täsmennys. Raquel Valdes Anguesin ja Yolanda Perea Bustosin tutkimusta ei ole vertaisarvioitu eikä välttämättä uskalleta vertaisarvioida, koska se kumoaa yleisen koronarokotenarratiivin. Maailmassa on useita tuhansia (kymmeniä tuhansia) lääketieteen ammattilaisia ja lisää tulee koko ajan, jotka vastustavat koronarokotetta lääketieteellisin perustein. Vertaisarvioimattomuus ei aina tarkoita, että tieteellinen  tutkimus ei olisi luotettava, vaan voi myös tarkoittaa sitä, että tutkimuksen kertoma totuus on niin epämiellyttävä ettei sitä haluta kuulla ja julkaista.

-------

Diagnoosilaboratorion omistaja raportoi 20-kertaisesta syövän lisääntymisestä rokotetuilla potilailla

Syövän lisääntymisen ja koronarokotteiden yhteyttä on pyritty kiistämään, mutta on kuitenkin rohkeita lääketieteen ammattilaisia, jotka uskaltavat kertoa epämiellyttävän totuuden.

Lääkäri, joka on myös diagnoosilaboratorion omistaja, on havainnut syöpien 20-kertaisen lisääntymisen koronarokotteen käyttöönoton jälkeen. Selittäessään havaintojaan hän sanoi, että rokotteet näyttävät aiheuttavan vakavia autoimmuuniongelmia tavalla, jota hän kuvasi "käänteiseksi HIV-vasteeksi".

Maaliskuun 18. päivänä. 2021 tohtori Ryan Cole, laillistettu patologi ja diagnostiikkalaboratorion omistaja ja ylläpitäjä, kertoi Idahon osavaltion hallituksen "Capitol Clarity" -hankkeen tuottamassa videossa yleisölle, että hän on havainnut massiivista "nousua" erilaisissa autoimmuunisairauksissa ja syövissä potilailla, jotka on rokotettu koronarokotteella.

Tammikuun 1. päivästä 2021 lähtien laboratoriossani on havaittu 20-kertainen lisäys kohdun limakalvon syöpiin verrattuna siihen, mitä näen vuosittain", tohtori Cole kertoi. "En liioittele lainkaan, koska kun katson lukujani vuosi vuodelta, ajattelen: 'Hitsi, en ole koskaan ennen nähnyt näin paljon endometriumsyöpiä'", Cole kertoi.

Selittäessään havaintojaan 18. maaliskuuta järjestetyssä tilaisuudessa Cole kertoi idaholaisille, että rokotteet näyttävät aiheuttavan vakavia autoimmuuniongelmia tavalla, jota hän kuvasi "käänteiseksi HIV-vasteeksi".

Cole selitti, että immuunijärjestelmän asianmukaiseen toimintaan tarvitaan kahdenlaisia soluja: "Apu-T-soluja", joita kutsutaan myös "CD4-soluiksi", ja "tappaja-T-soluja", jotka tunnetaan usein nimellä "CD8-solut".

Colen mukaan HIV-potilailla "auttaja-T-solut" suppressoituvat massiivisesti, mikä aiheuttaa immuunijärjestelmän toimintojen romahtamisen ja altistaa potilaan erilaisille sairauksille. Vastaavasti Cole kuvailee, että "rokotteen jälkeen näemme tappaja-T-solujen ja CD8-solujen vähenevän".  "Ja mitä CD8-solut tekevät? Ne pitävät kaikki muut virukset kurissa", hän jatkaa.

Aivan kuten HIV aiheuttaa immuunijärjestelmän häiriöitä tukahduttamalla CD4-"auttajasoluja", sama tapahtuu, kun CD8-"tappajasolut" tukahdutetaan. Tohtori Colen asiantuntijan näkemyksen mukaan näin näyttää olevan koronarokotteiden kohdalla.

Cole toteaa edelleen, että rokotteen aiheuttaman tappaja-T-solujen tukahduttamisen seurauksena hän on havainnut kohdun limakalvosyövän lisäksi myös melanoomia, herpestä, vyöruusua, mononukleoosia ja HPV:n "valtavaa lisääntymistä", kun tarkastellaan naisten kohdunkaulan biopsioita.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun koronarokotteet on yhdistetty vakaviin naisten terveyteen liittyviin ongelmiin. Intermountain Healthcaren lääkäreiden mukaan naisilla, jotka rokotettiin hiljattain koronarokotteella, saattaa esiintyä rintasyövän oireita rokotteen sivuvaikutuksena. Raporttien mukaan naisilla on ollut epäsäännöllisiä kuukautisia sen jälkeen, kun heidät on rokotettu koronarokotteella, ja kuukautiset ovat olleet raskaammat ja kivuliaammat.

Samaan aikaan Miamin yliopiston tutkijat ovat suositelleet miehille hedelmällisyyden arviointia ennen koronarokotteen saamista ja siittiöiden pakastamista ennen rokotusta hedelmällisyyden suojelemiseksi.

Tohtori Cole toteaa, että sen lisäksi, että melanoomia esiintyy yhä useammin, kuten kohdun limakalvon syöpiä, melanoomat kehittyvät myös nopeammin ja ovat vakavampia nuoremmilla ihmisillä kuin hän on koskaan aiemmin nähnyt. "Näen invasiivisia melanoomia nuoremmilla potilailla; tavallisesti saamme ne kiinni varhain, ja ne ovat ohuita melanoomia, [mutta] näen paksujen melanoomien lisääntyvän räjähdysmäisesti viimeisen kuukauden tai kahden aikana", hän lisäsi.

Tuon tähän lopuksi esille sen kuinka ylikuolleisuus on noussut maailmanlaajuisesti kaikkialla:

Nature

Yllä oleva Our World in Data sivuston kaaviokuva osoittaa kuinka maailmanlaajuinen ylikuolleisuus kaikkialla maailmassa alkoi vuoden 2021 jälkeen, jolloin kaikkialla maailmassa ihmisiä alettiin rokottamaan koronarokotteilla. Mikään muu ei selitä kaikkialla maailmassa samaan aikaan alkanutta ylikuolleisuutta kuin koronarokote, jolla ihmisiä alettiin rokottamaan maailmanlaajuisesti 2020-21. Ylikuolleisuuden nousu alkoi vuonna 2021 ja on jatkanut nousuaan aina tähän vuoteen 2023 asti.  Ylikuolleisuuden alkamisajankohta, syy ja seurausyhteys on selkeä, koronarokote on aiheuttanut maailmanlaajuisen ylikuolleisuuden. Huomattavaa on se ettei koronavirus ja sen maailmanlaajuinen leviäminen aiheuttanut ylikuolleisuutta, sillä ylikuolleisuutta alkoi tapahtumaan vasta sen jälkeen kun kaikkialla maailmassa ihmisiä alettiin rokottamaan koronarokotteilla. 

Professori Dennis Rancort on tehnyt laajan ylikuolleisuus tutkimuksen ja hänen mukaansa kaikkialla (maailmanlaajuisesti), missä koronarokotteet otettiin käyttöön, niin kuolleisuus lisääntyi kaikista syistä. Tehosterokote lisäsi kuolleisuutta entisestään kaikkialla, missä ihmisille annettiin tehosterokotuksia.

Rancourtin tutkimusryhmä havaitsi, että mitä enemmän koronarokotteita annetaan niin sitä tappavampia ne ovat. Rancourtin mukaan tämä muistuttaa toksikologiaa, jossa jollekin annetaan toistuvasti myrkkyjä ja jos henkilön elimistö ei ehdi korjaamaan ensimmäisten myrkkyaltistusten aiheuttamia vaurioita, niin sitä suurempi riski on sairastua vakavasti tai kuolla seuraavissa altistuksissa.

Rancourt on sanonut, että meillä on nyt laajamittaista, epidemiologista, yksiselitteistä tietoa kuolleisuudesta.  Rokotteet eivät pelasta ihmishenkiä, vaan itse asiassa ne aiheuttavat kuolemaa, aiheuttavat kuolleisuutta. Rancourt toteaa koronarokotteesta, että se oli myrkyllinen tuote, josta ei ollut mitään hyötyä.

-------

Ps. Kun ja jos olet jaksanut lukea koko kirjoituksen läpi, ja jos olet rehellinen tosiasioiden edessä niin silloin ymmärrät, miksi tätä aihetta täytyy pitää aina silloin tällöin esillä. Koronarokote on lääketieteen suurin erehdys, joka on ikävä kyllä tehty ihan tarkoituksellisesti aiheuttamaan vahinkoa ihmisille.

'Maailman tunnetuin väestöanalyytikko Paul Erhlich on vaatinut ihmisten määrän massiivista vähentämistä. Maapallon optimaalinen väestömäärä - joka riittäisi takaamaan kaikille ihmisarvoisen elämän fyysiset vähimmäisedellytykset - olisi 1,5-2 miljardia ihmistä nykyisten 7 miljardin tai vuonna 2050 odotettavissa olevan 9 miljardin sijasta, Ehrlich sanoi Guardianin haastattelussa.

Paul Ehrlich: "Se, kuinka monta ihmistä elätetään, riippuu elintavoista. Päädyimme 1,5-2 miljardiin, koska voi olla suuria aktiivisia kaupunkeja ja erämaata. Jos halutaan häkkikanalamaailma, jossa kaikilla on vain vähän tilaa ja ruokaa ja jossa kaikki pidetään juuri ja juuri hengissä, voitaisiin pitkällä aikavälillä elättää noin 4-5 miljardia ihmistä. Mutta teillä on jo 7 miljardia. Joten meidän on inhimillisesti ja mahdollisimman nopeasti siirryttävä väestön kutistamiseen."

Ikävä tosiasia on se, että maailmassa vaikuttava valtaeliitti on päättänyt vähentää mahdollisimman nopeasti ihmisiä 1,5-2 miljardiin. Eräs heidän monista keinoistaan vähentää maailmanväestöä on tehdä sairauksia ja kuolemaa aiheuttava koronarokote (todellisuudessa geeni- ja soluterapiaa, ei rokote), joka heikentää ihmisten immuunijärjestelmää ja pitkän aikavälin agendana "auttaa" valtaeliittiä vähentämää massiivisesti maailmanväestöä.

Video (39 min.), jossa kerrotaan tästä valtaeliitin suunnitelmasta ja kuinka ihminen voi pelastautua siitä:
Väestön vähentäminen miljardiin ihmiseen ja pelastautuminen pahuuden suunnitelmasta

Petri Paavola 14.11.2023

Lähteet:
petermcculloughmd.substack. com/ p/ multi hit hypothesis for the oncogenic
greatgameindia.com/ increase cancer vaccinated
ourworldindata.org/ explorers/ coronavirus data explorer
rumble.com/ the study says covid vaccines have killed 17 million people worldwide
theguardian.com/ environment/ 2012/ apr/ 26/ world population resources paul ehrlich

 

 

 

eXTReMe Tracker