Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Vastine Seura-lehden Tämä on Totuuteni dokumentti artikkeliin

 

Lähetin Seura-lehdelle vastineen artikkeliin, jonka Seura julkaisi 19.10.2023, joka liittyi Tämä on Totuuteni TV-dokumenttiin. Palautteeni Seura-lehdelle oli seuraavanlainen:

Hei,

Nimeni on Petri Paavola ja lähetän vastineen Seura lehdessä olleeseen artikkeliin: seura.fi/tv/ tama on totuuteni dokumentin ihmisia yhdistaa rokotevastaisuus ohjaaja on tarkeaa etta kaikki paasevat osaksi julkista keskustelua/

Minä olen Tämä on Totuuteni TV-dokumentin yksi päähenkilöistä. Haluan ihan ystävällisesti lähestyä Seuraa ja jakaa muutamia ajatuksia, joita nousi sydämelleni kun luin lehtenne artikkelin. Laitan tähän lainauksia artikkelista, joita sitten kommentoin.

Seuran artikkeli: Lainaus "Tämä on totuuteni -dokumenttisarjan päähenkilöitä yhdistää usko siihen, että pandemiaa ei ole olemassakaan. Tai ainakaan sen takia ei tarvitse massarokottaa." Lainaus päättyy

Suomalainen lääkäri Tiina Ramsay on kirjoittanut näin Facebookissa (Tiinan viesti on poistettu Facebookista):

"Ihan vaan asioiden selkiinnyttämiseksi. Me lääkärit saimme pikaohjeistuksen 30.3.(emergency use ICD codes ,WHO) maailmanlaajuisesti uusista diagnoosinumeroista corona,covid-19 johdosta. Niin kuin huomaatte THL ohjeista. Varsinaisen corona-taudin/kuolinsyyn dg on U07.1 ja vaatii, että virustesti on positiivinen. Mutta myös U07.2 on corona tauti/kuolinsyy diagnoosi, jota lääkäri voi käyttää, vaikka potilaasta ei ole varmistettua positiivista corona-testiä. Riittää, että potilaalla on coronaan sopivia oireita, kuumetta, nuhaa, yskää, keuhkokuume ym. Eli kyseessä voi olla myös mikä tahansa muu tauti, virus tai bakteeri. Valistunut arvaus siis on tilastokelpoinen."

Tiina Ramsayn esiin tuoma koronan tilastointi paljastaa ja todistaa sen, että tämä "pandemia" saatiin aikaan toimenpiteiden kautta, joiden mukaan ei tarvitse edes positiivista koronatestiä, vaan valistunut arvaus kuolemansyystä riittää siihen, että kuollut ihminen luokitellaan koronaan kuolleeksi, vaikka siitä ei ole edes minkäänlaista varmistettua diagnoosia. Maailmanterveysjärjestö antoi maailmanlaajuisen pikaohjeistuksen uudesta U07.2 diagnoosista, jossa ei tarvita varmistettua positiivista koronatestiä kuolemansyyksi.

Yle uutiset (9.6.2021) artikkelissaan kertoo kuinka kaksi influenssavirusta on kadonnut jäljettömiin: yle.fi/a/ 3-11971715

Lainaus Ylen artikkelista: Loogisesti ja ehkä odotetusti influenssatartuntoja on ollut koronavuonna paljon tavallista vähemmän. Suomessa influenssa-A-tapauksien määrä lähes puolittui, kertoi THL tänään keskiviikkona. Mutta tätä ei sentään saattanut arvata: kahden influenssaviruksen leviämisreitit näyttävät katkenneen kokonaan.

Yhdysvaltalaisen terveysuutissivuston STATin mukaan yhdestä B-influenssaviruksen kehityslinjasta ja yhdestä A-viruksen alatyypin haarasta ei ole rekisteröity yhtään ainoaa ilmoitusta yli vuoteen. Mitään vastaavaa ei ole tapahtunut ikinä ennen." Lainaus päättyy.

Yhdysvaltalaisen Statnewsin mukaan yhdestä B-influenssaviruksen kehityslinjasta ja yhdestä A-viruksen alatyypin haarasta ei ole rekisteröity yhtään ainoaa ilmoitusta yli vuoteen. Sama uutinen sanoo ettei vastaavaa ole tapahtunut koskaan aikaisemmin. Ei tietenkään ole, sillä koskaan aikaisemmin ei ole ollut käytössä U07.2 kuolinsyy diagnoosia, joka selittää sen, että suurilta osin influenssavirukset diagnosoitiin valistuneen arvauksen kautta koronaviruksiksi ja näin saatiin aikaan koronapandemia, jota ei todellisuudessa ollut sellaisessa mittakaavassa kuin se on julkisuuteen esitetty. Uskon, että ihmisiä on sairastunut koronavirukseen, mutta ei siinä mittakaavassa mitä on sanottu.

Todellisuudessa sellaista ei voi tapahtua, että influenssavirukset yhtäkkiä katoavat ja häviävät maan päältä. Jos influenssavirus luokitellaan valistuneen arvauksen kautta koronavirukseksi, niin silloin saadaan aikaan valheellinen illuusio, että influenssavirus on yhtäkkiä kadonnut. Silloin kun monia erilaisia sairauksia kuten nuhaa, kuumetta, yskää jne. valistuneen arvauksen kautta luokitellaan koronaksi, niin saadaan aikaan valheeseen perustuva koronapandemia, vaikka kyseessä on paljolti nuhaa, yskää, kuumetta jne.

Seuran artikkeli: Lainaus "Saarnaaja Petri löytää Raamatusta todisteet rokotteen vaaroista. ”Lopun ajassa lääketieteeseen tulee saatanallinen pahuus”, hän sanoo." Lainaus päättyy.

Ilm 18:23 Ei loista sinussa enää lampun valo, ei kuulla sinussa enää sulhasen eikä morsiamen ääntä. Sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun lääkemyrkyllä (farmakeia) eksytettiin kaikki kansat. (Alkutekstin mukainen jae)

Raamattu kertoo Ilmestyskirjassa 18:23 asioista, jotka tapahtuvat vähän ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta. Ilm 18:23 käyttää UT:n kreikankielistä alkutekstin sanaa farmakeia, jonka kautta maan mahtavat kauppiaat eksyttävät kaikkia kansoja maan päällä.

Voimme löytää antiikin ajan kreikankielestä useita kohtia, joissa farmakeia sanaa käytetään sen alkuperäisessä merkityksessä, missä se tarkoittaa lääkettä. Tutkimalla antiikin kreikan tekstejä näemme kuinka farmakeia sana tarkoitti alunperin lääkettä ja sen oikeaa käyttämistä, mutta sana alkoi myös merkitsemään myrkyttämistä (lääkeaineiden avulla) sekä tappamista lääkkeiden avulla. Farmakeia sanan alkuperäinen merkitys on pysynyt muuttumattomana eri historian aikakausina aina antiikin ajasta koineen kreikan aikakauteen (UT:n teksti on koineen kreikaksi kirjoitettu) saakka ja ihan nykykreikankieleen asti sanalla on lääkettä tarkoittava merkitys.

Koska Ilm 18:23 farmakeia sana on yhdistetty eksytykseen (pahaan asiaan), niin silloin tässä yhteydessä farmakeia tarkoittaa lääkemyrkkyä, tappavaa myrkkyä. Farmakeia sanalla on varmasti myös laajempi merkitys Ilm 18:23:ssa kuin koronarokote, mutta koronarokote sisältää myös lääkemyrkyn tunnusmerkit. Amerikkalaisen VAERSin rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmän mukaan koronarokotteen käyttöönoton jälkeen VAERSin tilastojen mukaan vuonna 2021 rokotekuolemia oli yhteensä enemmän kuin koko VAERSin 30 rokotetilastohistorian aikana ihmisiä on kuollut rokotehaittoihin. openvaers.com/ covid-data

On selvää ettei tällaista rokotekuolleisuutta selitä mikään muu kuin saatanallinen pahuus. Suurin osa lääketieteen palveluksessa olevista ihmisistä tekee tärkeää työtä terveydenhoidon alalla, mutta hekin ovat harhaanjohdettuja "koronapandemian" ja koronarokotteiden suhteen.

Ne lääketieteen ammattilaiset, jotka näkivät mistä koronarokotteissa on kyse joutuivat paitsioon ja erotettiin työstään, kun he uskalsivat kertoa totuuden koronarokotteista, ikävän totuuden, jota harva halusi kuulla.

Seuran artikkeli: Lainaus Toisessa osassa alkaa Ukrainan sota ja laimentuva korona unohtuu. Epäilijät löytävät salaliittoja koronan sijaan Natosta. Lainaus päättyy.

Nato on luvannut vuonna 1990 julkisesti ettei Nato tule sijoittamaan Nato-joukkoja entisen Saksan liittotasavallan alueen ulkopuolelle. Tämä Naton lupaus voidaan myös ymmärtää siten ettei Nato laajene entisen Saksan liittotasavallan alueen ulkopuolelle. nato.int/docu/ speech/ 1990/ s900517

Nato on rikkonut moninkertaisesti antamansa lupauksen. Naton laajentuminen on nykyisen Venäjän ja Ukrainan konfliktin syy, koska Ukrainaa kosiskellaan Natoon ja Ukraina on ilmoittanut halunsa liittyä Natoon.

Jotkut sanovat, että Venäjäkin rikkoi hyökkäämättömyys sopimuksensa Ukrainan kanssa, jonka maat tekivät 1990-luvulla, koska Venäjä on hyökännyt Ukrainaan. Katsotaan tätä asiaa vähän tarkemmin. Ukraina ja Venäjä allekirjoittivat 1997 sopimuksen, jossa vahvistettiin strategisen kumppanuuden periaate, nykyisten rajojen loukkaamattomuuden tunnustaminen, alueellisen koskemattomuuden kunnioittaminen ja molemminpuolinen sitoumus olla käyttämättä aluettaan vahingoittaakseen toistensa turvallisuutta. Sopimus estää Ukrainaa ja Venäjää hyökkäämästä toistensa maahan ja julistamasta sotaa.

Ukrainassa sopimus ratifioitiin Ukrainan lailla nro 13/98-VR 14. tammikuussa 1998. Venäjällä liittokokouksen duuma hyväksyi 25. joulukuuta 1998 päätöslauselman liittovaltion lain "Venäjän federaation ja Ukrainan välisen ystävyys-, yhteistyö- ja kumppanuussopimuksen ratifioinnista" hyväksymisestä ja ohjasi sen federaationeuvostolle. Liittoneuvosto hyväksyi tämän liittovaltion lain 17. helmikuuta 1999 antamallaan päätöslauselmalla. Sopimus ratifioitiin.

Vuonna 2008 Ukrainan johto pyrki liittymään MAP-ohjelmaan. MAP on Naton jäsenyyden toimintasuunnitelma Naton neuvonta-, avustus- ja käytännön tukiohjelma, joka on räätälöity liittoutumaan pyrkivien maiden yksilöllisiin tarpeisiin. Osallistuminen toimintasuunnitelmaan ei vaikuta liittouman päätöksiin tulevasta jäsenyydestä, mutta voi toimia polkuna ja tienä Natoon liittymiselle.

Vuonna 2008 Bukarestissa pidetyssä huippukokouksessa USA:n presidentti George W. Bush antoi tukensa sille, että Ukraina liittyisi MAP-ohjelmaan. Bush sanoi: "Niinpä maani kanta on selvä: Naton pitäisi toivottaa Georgia ja Ukraina tervetulleiksi jäsenyyden toimintasuunnitelmaan."

Vuodesta 2008 asti on Ukrainassa ollut enemmän tai vähemmän halua MAP-ohjelmaan, joka voi toimia myös polkuna Nato jäsenyydelle. Tämä Ukrainan halu mennä mukaan Naton MAP-ohjelmaan oli Venäjälle signaali ja merkki siitä, että Ukraina ei ole pitämässä kiinni vuonna 1997 tehdystä sopimuksesta, joka koski hyökkäämättömyyttä ja sodan julistusta toisiansa kohtaan sekä molemminpuolista sitoumusta olla käyttämättä aluettaan vahingoittaakseen toistensa turvallisuutta. Kun USA oli vielä sekaantunut Ukrainan sisäpolitiikkaan ja oli myötävaikuttamassa Ukrainan vuoden 2014 laitonta vallankaappausta, niin Venäjä on katsonut Ukrainan valinneen puolensa ja on aikomassa myös toteuttaa Natoon liittymisen prosessin. Venäjä iski ensin ja hyökkäsi Ukrainaan, koska katsoi Ukrainan olevan jo sillä tiellä, missä Ukraina rikkoi jo vuoden 1997 sopimusta.

Jos Ukraina liittyisi Natoon, niin Venäjän ja Ukrainan välinen sopimus vuodelta 1997-1999 mitätöityisi, sillä Ukraina Nato-maana olisi sellaisessa asemassa Venäjään nähden, että Ukraina joutuisi rikkomaan tekemäänsä sopimusta Venäjän kanssa. Minä en tietenkään hyväksy enkä puolusta Venäjän sotatoimia Ukrainaa vastaan, mutta olemassa olevien todisteiden valossa Nato ja sen laajentumispyrkimykset ovat Venäjän ja Ukrainan kriisin ja sodan syy. Venäjä ei tietenkään ole mikään puhdas pulmunen, sillä sen johtajien kädet ovat veren tahrimat, mutta Naton laajentuminen on suurin syy nykyiseen sotaan Venäjän ja Ukrainan välillä.

Minä olen tuonut esiin todennettavissa olevia faktoja liittyen Venäjä ja Ukrainan konfliktiin sekä Naton lupauksiin. Seura-lehden salaliitto (salaliittojen syövereissä) leimakirveen esiin nostaminen liittyen Natoon sekä koronarokotteeseen osoittaa asiaan perehtymättömyyttä sekä sokeaan yhteen narratiiviin uskomiseen, jonka perustukset eivät kestä, kun asioita tutkitaan perusteellisemmin.

Tämä on totuuteni TV-dokumentin ydinsanoma minun kohdallani oli pelastuksen evankeliumi Herrasta Jeesuksesta, jonka ihminen voi vastaanottaa kun hän katuen tunnustaa syntinsä ja uskoo Herraan Jeesukseen. Raamatun Jumalan armo, rakkaus, totuus ja pyhyys on täydellistä, jonka kohteena Herran Jeesuksen opetuslapset saavat olla joka hetki tässä maailmassa, silloinkin kun heitä vastaan hyökätään valheen keinoin.

Se miksi näitä asioita on tuotava julkisuuteen, johtuu siitä, koska koronarokote on ihmiskunnan lääkehistorian pahin epäonnistuminen, joka on etukäteen suunniteltu pahuuden agenda, jonka tarkoitus on aiheuttaa ongelmia ihmisille, koska valtaeliitti on ilmoittanut tavoitteeksensa vähentää ihmiskunnan väkimäärän yhteen miljardiin. theguardian.com /environment/ 2012/ apr/26/ world-population resources paul ehrlich

Koronarokoterikos ihmiskuntaa kohtaan on asia, jota totuus ei lakaise maton alle, eikä piilota jäljettömiin, vaan tuo sen esille, vaikka moni ei halua siitä enää kuulla. Kyse ei ole riidanhaastamisesta, ei ihmisten jakamisesta eri leireihin, ei ole tarkoitus aiheuttaa riitaa, vaan pitää totuutta esillä, koska vain totuus ja sen hyväksyminen voi tuoda ihmiselle puhtaan omantunnon tässä asiassa, kun ja jos uskaltaa myöntää sen olleen virhe, jos on tukenut koronarokote agendaa, joka maallisessa mielessä on rikos ihmiskuntaa kohtaan ja Raamatun mukaan osallisuutta pimeyden tekoihin. Olkaamme toisillemme armollisia, mutta totuutta kunnioittaen.

Ystävällisin terveisin Petri Paavola

19.10.2023

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker