Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Vuohi simulaattori peli ja satanismi

Lapsillekin suositellaan peliä nimeltään Goat Simulator, joka näyttää täysin vaarattomalta peliltä, jossa pelaaja on vuohi. Pelaaja voi tehdä vuohena erilaisia asioita hyppiä, lentää jne. Goat Simulator pelistä voit löytää pentagrammi merkin ja pelaajan tehtävänä on tuoda viisi ihmistä pentagrammi merkin kehään ja uhrata heidät (saatanallinen uhri) ja pelaajasta tulee saatana-vuohi. Moni ihminen ei usko hyvän (Raamatun Jumala) tai pahan (saatana) yliluonnolliseen olemassaoloon. Uskot tai et hyvän tai pahan yliluonnolliseen olemassaoloon, niin se on totta ja todellisuutta tässä maailmassa.

Pahuus on edennyt pitkälle tässä maailmassa, sillä nykyään tarjotaan saatanallista pahuutta jo pienille lapsille. Kuka tahansa kenellä on esim. android puhelin voi ladata Goat simulator pelin Google Playstä. Tekniikka, jonka tarkoituksena on helpottaa elämää sekä kehittää yhteiskuntaa toimivammaksi on myös pahuuden vallassa. Tämän tähden tällaisia saatanallisia pelejä tarjotaan jo pienille lapsille ja nuorille. Raamatun profetiat lopunajoista alkavat täyttymään meidän silmiemme edessä. 

Maailmassa on ihmisiä, joista jotkut palvovat Raamatun Jumalaa (Herra Jeesus), kun taas toiset palvovat saatanaa. Hollywoodin elokuvamaailma sekä pelimaailma on suurelta osin illuminaatti satanistien hallinnassa. Tämän seurauksena monet elokuvat ja pelit sisältävät saatanallisia sanomia ja viestejä, mutta jotkut elokuvat ja pelit tuovat avoimesti esille satanismia. Yksi tällainen peli on Goat Simulator, joka pelimaailman kautta pyrkii manipuloimaan pelaajan altistumaan satanismin vaikutteille. Tämän syyn tähden, tästä pelistä on kirjoitettava ja varoitettava lasten vanhempia sekä lapsia ja nuoria.

Tämä saatanallinen Goat simulator peli ei ole vain pelkkä peli ajankuluksi, vaan se pitää sisällään saatanallisen sanoman ja pyrkii manipuloimaan pelaajia "leikin varjolla" tai "harmittoman pelin" kautta myönteisiksi satanismille. Tässä toteutuu tietty ehdollistaminen, jossa pelin kautta tapahtuu ehdollistaminen, eli pelaajan manipuloiminen kiinnostumaan satanismista ja saatanasta. Pahuus ja satanismi ei ole mielikuvituksen tuotetta, vaan meitä ympäröivä todellisuus, jossa paha saatana sitoo ihmisiä synnillä ja pyrkii tuhoamaan heidät lopulta iankaikkiseen kadotukseen. Raamattu on totta ja ihmisen ainoa oikea ja hyvä vaihtoehto on tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen, että hän saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän, Jeesuksen ansion, Herran Jeesuksen veren, kuoleman ja ylösnousemuksen tähden.

Goat simulator peli näyttää harmittomalta ja vaarattomalta, mutta sisältää todellisen vaaran ja manipuloi pelaajia sisäistämään satanismia, jossa palvotaan saatanaa. Jos sinun lapsesi pelaa tätä peliä, niin sinulla on vanhempana vastuu deletoida ja poistaa tällainen saatanallinen peli lapsesi elämästä. Tämä peli on todella vaarallinen, koska se näyttää aluksi ihan vaarattomalta ja harmittomalta, mutta heti kun pelaaja löytää säteilevän pentagrammin, niin silloin hän sen kautta ohjautuu sisälle pelin satanismiin.

Monet nykyisen pelimaailman pelit ja Hollywoodin filmit ovat täynnä okkultista symboliikka, piiloviestintää sekä avointa okkultiikkaa, jonka tarkoitus on manipuloida ihmisten mieltä, niin että hän alkaa hyväksymään sitä okkultiikkaa ja satanismia mikä maailmassa vaikuttaa. Raamattu sanoo, että suuren Babylonin porton juovuttava haureuden viini juovuttaa koko maailman, joka tarkoittaa saatanallisten henkivaltojen eksytystä erilaisten asioiden kautta kuten esim. uskonnot, valhekristillisyys (katolisuus), mindfulness, jooga, QiGong, okkultismi, satanismi jne. jotka ovat kaikki sellaisia kanavia, joiden kautta riivaajahenget eksyttävät ihmisiä, jonka päämäärä on lopulta iankaikkinen kadotus.

Herra Jeesus haluaa pelastaa sinut synnin ja saatanan orjuudesta. Herra Jeesus rakastaa sinua ja kun ja jos tunnustat syntisi Jumalalle ja haluat hylätä syntisi ja uskot Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän, Jumalan armosta, lahjaksi Jumalan suuren ja armahtavan rakkauden kautta.

 

 

Petri Paavola 11.5.2020

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

goatsimulator.gamepedia.com/ Pentagram

 

 

 

 

eXTReMe Tracker