Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


 

CERN ja lavastettu saatanallinen rituaalimurha ja ihmisuhri

 

The Guardian mediajulkaisu (18.8.2016) julkaisi artikkelin nimeltään: Fake human sacrifice filmed at Cern, with pranking scientists suspected (Väärennetty ihmisurhi kuvattu CERN:ssä tutkijoita epäillään kepposesta).

Olikohan lavastuksen tarkoituksena tehdä naurunalaiseksi CERN:iin liitetyt epäilykset okkultismista? Tämä saattaa olla lavastuksen syy, en tiedä. Joka tapauksessa lavastuksesta huolimatta CERN näyttää olevan yhteyksissä okkultiikkaan. Lavastus tehtiin suuren Shiva patsaan edessä.

CERN:n alueelle ei pääse ilman kulkulupaa, joten oletetaan että kyseessä olisi CERN:n oma väki, joka teki tämän lavastuksen. Jos jossakin vaiheessa ilmenee, että lavastuksen ovat tehneet jotkut muut kuin CERN:n oma väki, niin siinäkin tapauksessa on kyse lavastuksesta, jossa CERN on mukana jollakin tavalla, sillä tällaiselle alueelle ei voi päästä luvatta ilman CERN:n apua. Toki mediaan voidaan kertoa myös vaikka minkälaisia valheita miten tämä lavastus on tehty, mutta huippuluokan tieteelliseen tutkimuskeskukseen ei ihan kuka tahansa kykene murtautumaan ilman CERN:in antamaa apua.

CERN on Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus. Se tutkii aineen perusolemusta ja voimia, jotka pitävät sen koossa. Miksi tutkimuskeskuksen tiloissa on suuri Shiva patsas? Cernin mukaan Shiva patsas on lahja Intialle pitkäaikaisesta kumppanuudesta CERNin kanssa.

Hindu uskonnossa tanssiva Shiva symbolisoi elämän voimaa ja on naisenpuolisen jumalallisen energian käsite. Shiva on maskuliininen jumaluus, mutta hänessä yhdistyy feminiininen energia. Shivaan voidaan siten liittää androgyynisyys eli sukupuolien sekoitus, joka nykyäänkin eksyttää yhä useampaa ihmistä kapinoimaan omaa luonnollista sukupuolista identiteettiänsä vastaan. Tämä on saatanan ja riivaajahenkien päämäärä tuhota Jumala luoma ihminen kaikella tavalla sekä vääristää ihmisen mielessä hänen sukupuolinen identiteettinsä. Tämä on saatanallisen okkultismin päämäärä.

Uskomuksen mukaan Shiva tanssinsa kautta loi universumin ja motivoi universiumia ja tulee lakkauttamaan universumin olemassaolon. Jotkut sanovat Shivan kosmisen tanssin ja CERN:n nykyisen tutkimuksen alkeishiukkasten "tanssin" olevan vain kielikuva ja vertaus.

Shiva jumaluuden sanotaan olevan tuhon jumala, joka tuhoaa maailman ja on vastuussa kuolemasta ja tuhosta sekä positiivisessa mielessä ihmisen oman egon tuhoaja ja sen valheellisen identiteetin tuhoaja sekä saada ihminen luopumaan vanhoista tavoista ja aatteista. Shvan sanotaan tuovan tuhon kautta ihmisille puhdistuksen, joka johtaa uudelle polulle ymmärtämään asioita universaalilla tavalla. Shivan ikonografisia piirteitä ovat kolmas silmä otsassa, käärme kaulan ympärillä, palvottava puolikuu, aseenaan kolmikärkinen keihäs, ja musiikillisena instrumenttina hindulainen ja tiibetiläinen rumpu.

Okkultistit ja uuden maailmanjärjestyksen luojat pyrkivät luomaan uuden maailmanjärjestyksen tuhon ja kaaoksen kautta sekä okkultistisen hengellisyyden kautta, joka kapinoi olemassa olevia aatteita ja tapoja vastaan pyrkien muuttamaan ne erilaisiksi. Näitä ovat mm. kristinuskosta luopuminen okkultistisen hengellisyyden kautta sekä sukupuolirooleista ja luonnollisesta seksuaalisuudesta luopuminen, jonka tilalle tulee androgyynisyys, transsukupuolisuus sekä homoseksuaalisuus. Tämä kaikki on jo kovaa vauhtia käynnissä.

Shivan kolmas silmä kertoo okkultistisen hengellisyyden, viisauden ja lahjojen avautumisesta ihmisten käyttöön. Shivan käärme kertoo käärmevoimasta nimeltään kundaliinivoima, jonka alkuperä on Babyloniassa. Palvottava puolikuu kertoo muinaisen pakanallisen puolikuun jumalanpalvonnan palauttamisesta maan päälle. Kolmikärkinen keihäs kertoo pakanallisten ja okkultististen muinaisten uskonnon jumalien (epäjumala) voimien voimakkaasta paluusta maan päälle. Rumpu kertoo siitä kuinka viihdeteollisuus on okkultistien hallinnassa, jonka kautta ihmisiä manipuloidaan vastaanottamaan kaikilla tasoilla uusi maailmanjärjestys. Rumpu ja tietynlainen okkulttinen rummutus kuuluu myös okkultiikkaan, jonka kautta otetaan yhteyksiä henkivaltoihin.

On selkeästi nähtävissä kuinka CERN:ssä on mukana okkultisteja, jotka ovat valmistelemassa ihmiskunnan siirtämistä uuteen maailmanjärjestykseen. Shiva jumaluuden ympärillä oleva symboliikka ja uskonnolliset uskomukset sopivat täysin yhteen elitististen okkultistien päämäärien kanssa.

Okkultikot ovat kiinnostuneita symboleista ja pakanajumaluuksista enkä usko Shiva patsaan olevan pelkästään vertauskuvaa CERN:ssä, vaan okkultistien okkultismin harjoittamisen väline. CERN:n kuuluu paljon korkeasti koulutettuja tiedemiehiä ja tutkijoita ja yleisesti tällaisten ihmisten joukossa on okkultisteja ja salaseuran jäseniä. Joku varmaan tähänkin sanoo, että onpa mielikuvituksellinen salaliittoteoria. Aika saattaa kuitenkin näyttää hyvinkin pian ettei kyseessä olekaan mikään salaliittoteoria, vaan elitistinen okkultistinen ryhmä.

Pakanallisen Shiva jumaluuden valinta ja ylläoleva CERN:n virallinen logo kertovat selkeän saatanallisen ja okkultistisen viestin. Kun katsot tarkasti CERN:n virallista logoa, niin huomaat CERN kirjainten olevan kolmen numero kuuden sisäpuolella. Miksi CERN:n logossa on numerot 666, joka on Raamatun mainitseman pedon luku sekä saatanan palvojien ja okkultistien symboli? CERN:n edustajat ovat sanoneet  logon olevan leikattu ja lyhennetty kuva synkrotroni hiukkasen (partikkeli) kiihdyttimestä. Miksi kuva ja logo on lyhennyt ja leikattu juuri sellaiseen muotoon, että se muistuttaa ja näyttää 666 numeroilta? Logo on mustalla pohjalla ja kirjaimet 666 ovat valkoisella värillä numeroituna. Tämäkin sopii yhteen okkultiikan kanssa, jossa pimeyden henkivallat esitetään hyvässä valossa valkeuden enkeleinä pimeän maailman keskellä. Raamattu sanoo saatanan tekeytyvän valkeuden enkeliksi sekä hänen palvelijoidensa tekeytyvän vanhurskauden palvelijoiksi, vaikka kyseessä onkin valhe ja petos. Minusta näyttää ilmeiseltä se että CERN on jollakin tavalla tietoisesti mukana okkultiikassa ja lopunajan uuden maailmanjärjestyksen antikristillisessä hankkeessa.

Minulla on ollut pitkään jo useita kuukausia sydämen taka-alalla CERN ja tulisiko minun kirjoittaa siitä. Jotakin olen siitä jo tutkinut, mutta vielä en ole kokenut alkaa tekemään siitä kirjoitusta. Kirjoitin nyt kuitenkin tällaisen lyhyen version ja saatan tehdä vielä uudenkin kirjoituksen aiheesta, jos näin tulen kokemaan sydämessäni.

Paras ratkaisu ihmiselle: Jumalan rakkaus ristillä

Video lavastetusta rituaalimurhasta:
youtube.com

Petri Paavola 27.5.2016

 

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
theguardian.com

youtube.com
sanatansociety.org/hindu-gods-and-goddesses/shiva

 

 

 

 

eXTReMe Tracker