Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Jooga ja kolmas silmä

Hindulaisen uskonnon opetukseen kuuluu opetus kolmannesta silmästä, joka sijaitsee otsassa silmien yläpuolella. Kolmas silmä on hengellisen selvännäön silmä ja sisäinen valo sekä sielun näkökyky egyptiläisessä, kelttien, druidien ja hindulaisuuden uskonnossa. Kolmas silmä oppia opetetaan myös muutamissa muissakin uskonnoissa sekä esim. vapaamuurariudessa.

Jooga perustuu hindulaiseen opetukseen, siksi se opettaa myös kolmas silmä oppia. Joogassa kolmas silmä avataan jooga harjoituksen, meditaation ja visualisoinnin kautta. Kolmannen silmän tarkoituksena on avata sielullisia voimia ja kokea yhteyttä henkimaailman (riivaajahenget) kanssa.

Äiti Amman otsassa silmien yläpuolella on pyöreä merkki, jossa on punainen piste valkoisen merkin sisällä. Tästä merkistä hindut käyttävät nimitystä bindi ja tilaka. Bindi on salatun viisauden sakra (chakra), joka avaa hinduille tien kundaliini energiaan. Bindi kuvaa myös kolmatta silmää. Tilaka on myös kolmas silmä, jonka avulla hindu voi olla yhteydessä hindu-jumaluuksiin. Hindut uskovat, että meditaatiossa tilakan kautta avautuu valaistumisen tie.

Todellisuudessa kolmas silmä opin kautta ihminen on yhteydessä pahuuden henkivaltojen kanssa. Kolmannen silmän opin kautta pahuuden henkivallat antavat ihmiselle esimerkiksi selvännäkemisen kykyjä, sillä henkivallat antavat ihmiselle näkyjä jne. Kolmas silmä opetus on siis saatanallinen eksytys, jonka kautta pahuuden henkivallat eksyttävät ihmisiä.

Pahuuden henkivaltojen vaikuttama energia on monin tavoin vahingollista ihmiselle. Sen pääasiallinen eksytys on johdattaa ihminen valheen kautta iankaikkiseen kadotukseen. Saatanallinen pahuuden energia vaikuttaa myös fyysisiä kipuja. Joogan harrastaja saattaa kokea kovaa kipua, eli päänsärkyä otsassaan siinä kohdassa, jossa kolmannen silmän sanotaan sijaitsevan. Tämä johtuu siitä kun ihminen on ollut tekemisissä pahuuden voimien kanssa.

Pahan henkivallan kosketuksen jälkeen on hyvin yleistä erilaiset fyysiset kivut, jotka voivat esiintyä eri puolella kehoa. Joskus ihminen saattaa kokea hyvin voimakasta päänsärkyä, eli ikään kuin migreenin kaltaisen olotilan, siksi että hän on ollut tekemisissä pahuuden henkivaltojen kanssa.

Henkivaltojen aiheuttama fyysinen kipu voi kestää pitkiäkin aikoja ja joskus se menee ohi hyvin nopeasti. Joskus kipuihin liittyy fyysisiä näkyviä merkkejä kuten mustelmia, punotusta jne. Tämä johtuu siitä että ihminen on sallinut pahuuden henkivaltojen koskettaa itseään pahan energian kautta.

Joillakin ihmisillä jotka ovat olleet tekemisissä joogan meditaation tai okkultiikan kanssa on esiintynyt myös huimausta, sekavuuden ja poissaolon tunnetta, silmissä esiintyy erilaisia valopisteitä jotka voivat olla kirkkaita värejä kuten punaista ja tumman sinistä, selkäsärkyjä, niskasärkyjä jne.

Joissakin tapauksissa kun ihminen on tekemisissä pahuuden henkivaltojen kanssa ja uskoo kolmas silmä oppia ja kun tämä silmä alkaa avautumaan, niin joillakin on hetkellisesti fyysinen näkökyky heikentynyt. Joissakin tapauksissa heikentynyt näkökyky ja pysyväksi, eli heidän luonnollisten silmien näkökyky on heikentynyt.

On myös tapauksia, joissa pahuuden henkivallat parantavat ihmisten sairauksia. Monissa tapauksissa joissa pahuuden henkivallat ovat parantaneet ihmisiä on kuitenkin myöhemmin käynyt niin, että he ovat sairastuneet pahasti, koska ovat vastaanottaneet pahuuden henkivaltojen energiaa, jonka tarkoitus on tuhota ihminen. Ihminen voi aluksi saada ikään kuin hyviä kokemuksia, mutta pahuuden energia lopulta tuhoaa ihmisen.

Pahuuden energia vaikuttaa myös ihmisen mieleen valheellisesti, eli se antaa aluksi ikään kuin hyviä kokemuksia, mutta sen tarkoitus on eksyttää ja sairastuttaa ihmisen mieli.

Pahuuden henkivaltojen energia on kundaliinikäärmevoimaa, eli pahuuden energiaa, jonka tarkoitus on tuottaa kipua ja kärsimystä ihmiselle sekä lopulta tuhota ihminen iankaikkiseen kadotukseen.

Jos tunnistit itsesi ja olet harrastanut joogaa tai okkultiikkaa ja ollut tekemisessä meditaation, kundaliinivoiman ja kolmannen silmän opin kanssa, niin ainoastaan Herra Jeesus voi sinut pelastaa, parantaa ja vapauttaa tästä valheenverkosta.


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:
Jooga henkivalta ja petos


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769


 

 

 

 

eXTReMe Tracker