Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Paavi Franciscus kristinuskon vihollinen

Katolinen ranskalainen sanomalehti La Croix julkaisi Paavi Franciscuksen haastattelun (nettiversiossa päivätty 17.5.2016), jossa paavia haastateltiin muun muassa maahanmuuttajista sekä Islamista. Paavi Franciscuksen vastaus osoittaa paavin olevan todellisen kristinuskon vihollinen sekä antikristuksen hengessä vaeltava eksyttäjä.

Kristinuskon vihollinen

Paavilta kysyttiin että maahanmuuttajia kohtaan osoitettu pelko perustuu osittain Islamin pelkoon sekä mitä mieltä hän on että onko Islamin pelko Euroopassa oikeutettua.

Paavi Franciscus vastasi seuraavasti: En usko että Islamin kohtaan on pelkoa, vaan Isistä ja sen sotaisia valloituksia, jotka osittain johtuvat Islamista. On totta, että valloittamisen ajatus on ominaista Islamin sielulle. Kuitenkin, on myös mahdollista tulkita objektiivisesti Matteuksen evankeliumia, missä Jeesus lähetti opetuslapsensa kaikkien kansojen luokse, jonka suhteen on sama ajatus valloittamisesta.

Paavi on kristinuskon vihollinen, sillä kukaan Raamattua Jumalan sanana pitävä ihminen ei voi rinnastaa terrorismia ja evankeliumin julistamista samanlaiseksi asiaksi. Jos ja kun uskoo Herraan Jeesukseen sekä ymmärtää Uuden Testamentin sanoman ja evankeliumin, niin evankeliumin julistamista ei voi mitenkään rinnastaa samaksi asiaksi terrorismin kanssa.

Matt 28:
19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Matt 26:52 Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat.

Raamatullinen evankeliumin julistaminen tarkoittaa pelastussanoman julistamista ihmisille, jossa ihmisille tarjotaan mahdollisuutta uskon kautta Herraan Jeesukseen saada syntinsä anteeksi, vastaanottaa pelastus sekä osallisuus iankaikkiseen elämään. Herra Jeesus ja Uusi Testamentti kieltävät väkivallan käyttämisen sekä sodankäynnin. Jeesus sanoi väkivaltaa käyttävien kulkevan tiellä, joka johtaa kadotukseen. Evankeliumi on rauhan ja rakkauden sanoma, eikä sitä saa levittää väkivallan, aggression tai sodan kautta. Vain antikristillisen hengen vallassa oleva (kapina ja epäusko) ihminen voi rinnastaa keskenään evankeliumin julistamisen ja terrorismin sekä valloitussodat.  Paavin rinnastus evankeliumin julistamisesta terrorismiin ja valloitussotaan todistaa sen kuinka paavi ei ole kristinuskon lähettiläs, vaan kristinuskon vihollinen.

Paavi Franciscus puhuu antikristuksen suulla ja hengessä, sillä monet hänen aikaisemmat lausuntonsa ovat myös täysin Raamatun vastaisia. Franciscus uskoo Jeesuksen veren sovittavan myös ateistit, eli ihmiset, jotka eivät edes tahdo uskoa Jeesukseen. Franciscus uskoo ettei ihmisellä voi olla suoraa yhteyttä Jumalaan ilman kirkon välitystä. Franciscus uskoo kaikkien uskontojen edustajien olevan yhden ja saman Jumalan lapsia. Franciscus uskoo evoluutioteorian olevan totta. Edellä olevat paavi Franciscuksen lausunnot tekevät hänestä kristinuskon vihollisen; koska Raamatun opetuksen mukaan ateisti (ihminen, joka ei usko Jeesukseen) ei voi pelastua; Raamatun opetuksen mukaan ihmisellä on suora yhteys Jumalaan Pyhän Hengen kautta; Raamatun opetuksen mukaan kaikkien kansojen jumalat ovat epäjumalia (uskonnot) ja ainoastaan usko Raamatun Jumalaan Herran Jeesuksen kautta pelastaa ihmisen, mutta uskonnot eivät johda pelastukseen; Raamatun opettama luomiskertomus kumoaa evoluutioteorian ja Raamatun opetuksen mukaan evoluutioteoria edustaa valhetta.

Miekkalähetys on terrorismia ja sotaisaa valloitusta

Herra Jeesus ei käskenyt suorittamaan miekkalähetyksiä ja tappamaan ihmisiä, vaan rakastamaan lähimmäisiä ja rakkauden kautta tarjota ihmisille pelastuksen evankeliumia ja mahdollisuutta iankaikkiseen elämään sekä yhteyteen Jumalan kanssa. Rooman katolisen kirkon (RKK) verinen historia, miekkalähetys sekä useisiin ihmisryhmiin kohdistuneet verityöt paljastavat sen ettei RKK edusta aitoa ja alkuperäistä kristinuskoa, vaan on kristinuskon valheellinen jäljitelmä.

Paavin kirkon omat toimet useana vuosisatana RKK:n historiassa kertovat karua kieltä siitä kuinka miekkalähetyksen ja muiden vainojen sekä sotien kautta RKK on harrastanut sotaisia valloituksia sekä terrorismia ja pakkokäännyttämisiä. Paavin tulisi tuomita kirkkonsa omat toimet, sillä RKK:n veritöitä, pakkokäännyttämisiä, ihmisten surmia sekä sotia voidaan kutsua myös nimellä terrorismi, sillä RKK on aiheuttanut väkivaltaa, kuolemaa, kauhua, pelkoa, jonka tarkoitus oli pelon kautta vaikuttaa ihmisten päätöksiin, että he olisivat pakon edessä kääntyneet katolilaisiksi.

Paavi ja katolinen kirkko on kristinuskon vihollinen. Monet ihmiset ovat kääntyneet kristinuskoa vastaan katolisen kirkon veritöiden ja muiden toimien takia, koska he ovat luulleet katolisuuden edustavan aitoa kristinuskoa. Todellisuudessa Rooman katolinen kirkko on kristinuskon valhejäljitelmä ja kristinuskon vihollinen.

 

 

Petri Paavola 24.5.2016

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
INTERVIEW-Pope-Francis

paavifrancisateistit
paavifranciscuskirkkojajeesus
paavipuhuukaarmeensuulla
paavijaevoluutio

 

 

 

eXTReMe Tracker